Auschwitzin vartija

toisaalta-ja-toisaalta

Reinhold Hanning, 94, oikeuden eteen: Syytetään avunannosta 170 000 murhaan.

http://yle.fi/uutiset
Oikeusjuttu lienee yksi viimeisistä lajissaan. Hanning on myöntänyt työskennelleensä vartijana leirillä, mutta kiistää osallisuuden murhiin.

Syyttäjien mukaan Hanning valvoi vankien jakamista työhön kelpaaviin ja kaasukammioissa tapettaviin. Hänen katsotaan myös olleen tietoinen siitä, että vankeja tapettiin säännöllisesti ampumalla ja näännytettiin järjestelmällisesti nälkään.
Hanning aloitti työnsä natsien valtaamassa Puolassa sijaitsevassa Auschwitzissa 20-vuotiaana vuonna 1942 ja oli vartijana ainakin kesäkuuhun 1944 saakka, Saksan natsirikosten tutkijat arvioivat.

Hanning voi saada 3–15 vuoden vankeustuomion, mutta hänen korkean ikänsä ja valitusprosessin keston vuoksi on epätodennäköistä, että hän joutuu vankilaan.

Onko tämä seuraava sitten valehtelua?

Punaisen Ristin raportit
Syyskuussa 1944 saksalaiset kutsuivat Punaisen Ristin Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin, koska liittoutuneiden propaganda julisti, että saksalaiset tuhoavat leireissä juutalaisia myrkkykaasulla. Punaisen Ristin delegaatio sai täysin vapaasti keskustella juutalaisten ja kenen tahansa kanssa, myös leirin yhteyteen majoitettujen englantilaisten sotavankien ja leirissä työssä käyvien vapaaehtoisten siviilityöntekijöiden kanssa, joita leirissä oli varsinaisten asukkien ja sotarikollisten lisäksi. Nämä ryhmät työskentelivät toistensa yhteydessä, joten he tiesivät toistensa asioista.

Delegaatit tutkivat leirin huolellisesti, eivätkä he havainneet minkäänlaisia kaasutuspaikkoja. He tiedustelivat kaikilta ryhmiltä, myös siviilityöntekijöiltä ja englantilaisilta, tiesivätkö he mitään ”moderneista suihkuista”, joissa internoituja kaasutettaisiin ryhmissä, kuten propaganda väitti. Ei kukaan, ei yksikään juutalainen, ei yksikään englantilainen, ei yksikään siviilityöntekijä eikä kukaan muukaan tiennyt sellaisista mitään. Delegaatit eivät löytäneet mitään ”kaasukammioita”. Raportissaan he joutuivat toteamaan, ettei Auschwitzissa ole kaasukammioita.

Sodan jälkeen Punainen Risti ja Vatikaani haastattelivat leireillä olleita, eivätkä asukit puhuneet kaasukammioista mitään (Punaisen Ristin dokumentti nro 9925, kesäkuu 1946).

Kolmiosaisessa raportissaan (Geneve, 1947) Punainen Risti toteaa keskitysleireistä: ei ole mitään todisteita kansanmurhasta.

Vuonna 1956 Punainen Risti arvioi tutkimustensa perusteella, että toisessa maailmansodassa kuoli Euroopassa kaikista syistä (taudit, epidemiat, vanhuus, pommitukset, tappamiset) n. 300 000 juutalaista. Myöhemmin Punainen Risti asetti kuolleille ylärajan: toisessa maailmansodassa ei ole kuollut Euroopassa yli 1-1,5 miljoonaa juutalaista.

http://magneettimedia.com/punaisen-ristin-viralliset-asiakirjat-paljastavat-holokaustin-huijaukseksi/
https://ylilauta.org/arkisto/15093467

Varmasti tapahtui pahoja asioita, mutta onko niitä ihan välttämättä liioiteltava? Mitä mieltä olette, riittävätkö todisteet Hanningin tuomitsemiseen avunannosta 170000 murhaan?

30

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pääteurastajat

      Koska ne panee oikeuteen ne juutalaiset sonderkommandot ja juutalaiset kapot?

    • einschwitz

      kannibalismia unohtamatta

    • toisaalta-ja-toisaalta

      Neuvostoliiton joukot, jotka liittoutuneista ensimmäisinä saapuivat Auschwitziin, pitivät takavarikoimiaan dokumentteja piilossa. Vasta 1989 julkistettiin Auschwitzin kuolinkirjat. Niiden mukaan Auschwitzissa kuoli vuoden 1944 alkuun mennessä (vuosi 1944 ja tammikuu 1945 puuttuvat) n. 69 000 ihmistä kaikki kuolinsyyt mukaan lukien (sodan aikana yhteensä siis ehkä reilut 100 000), ei 1,1-1,5 miljoonaa kaasutuksiin, kuten nykyisin väitetään (aiemmin väitettiin neljä miljoonaa).

      Saksalaisten raportteja tulee myös silloin tällöin julkisuuteen, mutta eihän niitä juuri nähdä mediassa. Vuoden 1944 lopulla Saksa oli jo häviämässä ja liittoutuneitten pommikoneet tuhosivat maata. Dresdenin pommitukset on Yhdysvaltain armeijan ilmavoimien ja Britannian kuninkaallisten ilmavoimien toisen maailmansodan lopulla 13.–15. helmikuuta 1945 suorittama ilmapommitus, jossa suuri osa Dresdenin kaupungista itäisessä Saksassa tuhottiin. Arvioiden mukaan pommituksissa ja niitä seuranneissa tulipaloissa kuoli 25 000–40 000 ihmistä.

      Huoltoreitit olivat tuhoutuneet ja nähtiin nälkää, pilkkukuume, lavantauti levisivät leireissä ja tappoivat heikentyneitä vankeja. Mutta nälkää ei ollut aina nähty. Jotta tehtaissa riittäisi työvoimaa, Himmler antoi määräyksen:

      "On ehdottomasti ryhdyttävä toimenpiteisiin kuolleisuuden vähentämiseksi keskitysleireissä parantamalla ravitsemusta ja, mikäli mahdollista ja tarpeellista, työoloja. Leirien komentajat asetetaan henkilökohtaiseen vastuuseen tästä".

      - Heinrich Himmler 16.12.1942 kirjeessään Oswald Pohlille

    • Perseestä

      on koko touhu. Rosis jo puoliksi kuollutta vastaan? Juutalaiset ei jätä rauhaan ihmistä edes lopun lähestyessä .
      Milloinkahan ruvetaan käymään rosisksia juutalaisten tekemistä rikoksista . Taitaa jäädä nämä keiskitysleiri hölinät häviölle juutalaisten touhuille .
      Kadonneiden juutalaisten määrätkin on täyttä hölöä jos lasketaan Saksassa asuneiden juutalaisten lukumäärä niin ei stemmaa ollenkaan .
      Balttiassa tuhoojat olivat aivan muita kun saksalaiset. Osa juutalaisista muutti muualle ja heidätkin kirjattiin kadonneiksi .
      Palestiinassa jos sattuu jotain niin juutalaiset ilmoittavat itse tutkivansa asian . Syy on aina muissa . Eivät laske puolueettomia tutkijoita alueelle että totuus asiasta ei tule julki. Nimetkää yksikin paikka jonka syitä puolueeton tutkia olisi saannut tutkia . Ette löydä ainuttakaan .

      • Nojew

        Juutalaiset on jopa puhuneet kuudesta miljoonasta kauan ennen holokaustin virallista tapahtumisaikaa, siitä on lukuisia lehtiartikkeleita:
        http://josministries.prophpbb.com/topic7105.html
        https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk

        Milloinkohan aletaan juttelemaan juutalaisbolsevikkien rikoksista ihmiskuntaa vastaan? Tai juutalaisten (kuten Sorosin) maahantuomasta monikulttuurisuudesta, jonka tarkoitus on hävittää Eurooppa?
        http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

        Juutalaiset on keksineet kyllä hienoja keksintöjä: islamin, kristinuskon, kommunismin ja ydinpommin. Tappaa vielä tänäkin päivänä.


    • Linkissä
      http://magneettimedia.com/punaisen-ristin-viralliset-asiakirjat-paljastavat-holokaustin-huijaukseksi/
      esitetty "Punaisen Ristin asiakirja" "kaikkien keskitysleireillä kuolleiden määrästä" ei ensinkään ole Punaisen Ristin asiakirja, toisekseen asiakirjan numerot eivät tarkoita kaikkien keskitysleirillä kuolleiden määrää, mikä itse asiakirjassa todetaankin.
      Vaan kyseessä on Saksassa Bad Arolsenissa majaansa pitävän International Tracing Servicen
      https://www.its-arolsen.org/en/homepage/index.html
      tiedote vuodelta 1984 siitä, kuinka monesta Natsi-Saksan keskitysleireillä kuolleesta ITC:llä on TARKAT tiedot, kuolinpäiviä ja syitä yms. myöten.

      • toisaalta-ja-toisaalta

        Voihan tietenkin olla, että on valheellista nimetä Arolsen Kansainvälisen Punaisen Ristin komiteaksi.


    • >>Syyskuussa 1944 saksalaiset kutsuivat Punaisen Ristin Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin, koska liittoutuneiden propaganda julisti, että saksalaiset tuhoavat leireissä juutalaisia myrkkykaasulla.
      << jne.
      Täältä luettavissa hieman erilainen tarina Punaisen Ristin Auschwitz-vierailusta:
      http://www.nizkor.org/features/qar/qar51.html

      • toisaalta-ja-toisaalta

        Juu, erilainen on. Mitä sanot tästä:
        http://vho.org/aaargh/suomi/varia.html

        Yksi holokaustihuijauksen paljastamisen kärkinimistä Euroopassa on ranskalainen dokumenttianalyysin professori Robert Faurisson. Tutkimustensa myötä hän on tullut myös kaasukammioiden asiantuntijaksi.

        Truth in Press -järjestön haastattelussa (Spotlight 1.9.1990) Faurisson rajasi asiantuntemuksensa näin: "Olen hyvin perehtynyt kaasukammioihin, dokumentteihin sekä kirjallisiin todistuksiin ja tunnustuksiin." Hän kutsuu Auschwitzin kaasukammiota "vitsiksi" ja sanoo, ettei väitettyä ihmisten joukkotuhoamista siinä ole voinut tapahtua.

        Faurisson mainitsee haastattelussa Zyklon B:n valmistajan antamat varoitukset Zyklon B:n käytöstä (Zyklon B on valmiste, jota kaasutuksissa väitetään käytetyn; vaikuttava aine syaanivety). Valmistaja varoittaa, että syaanivetykaasua on "vaikea tuulettaa", koska se takertuu pintoihin. Se voi tappaa kulkeutumalla (varsinkin kostean) ihon läpi ja on erittäin tulenarkaa. Huoneeseen, jossa desinfiointi on suoritettu, ei voi mennä ennen kuin 20 tuntia on kulunut tuuletuksen aloittamisesta, silloinkin vain varustautuneena kaasunaamariin, jossa on oltava erityisfiltteri "J". Tällöinkin huoneessa tulisi pysyä vain n. minuutin ajan kaasupitoisuuden mittausta varten, eikä mitään rasittavaa toimintaa saa suorittaa (hikoilu lisäisi kaasun kulkeutumista ihon läpi).

        Varoituksista käy selvästi ilmi, että syaanivedyn käyttö täiden ja pilkkukuumemikrobien tuhoamiseen tai minkä tahansa tuhoamiseen rakennuksista tai huoneista, jotka epidemiologisista syistä täytyy desinfioida, on pitkä ja äärettömän vaarallinen prosessi. Vaikka Zyklon B on arvokas lääketieteellisissä sovellutuksissa, se on aivan liian vaarallinen ja tehoton käytettäväksi ihmisten massatuhoamiseen. Faurisson toteaa, että jos joukkotuhoamisiin rakennettaisiin kaasukammio, se olisi helppo tunnistaa sellaiseksi.

        Sitten hän kertoo Auschwitzin päällikön Rudolf Hössin "tunnustuksesta" (saatu kiduttamalla). Hössin mukaan ovi kaasukammioon, jossa oli tuhansia uhreja, avattiin puolen tunnin kuluttua kaasuttamisesta ja kammiota alettiin tuulettaa. Ruumiita alettiin heti kantaa ulos. Höss sanoo myös, että kantajat kantoivat ruumiita ulos "tupakoiden ja syöden samaan aikaan". Faurisson ihmettelee: "Vain puolen tunnin kuluttua alettiin kantaa ulos ruumiita, jotka olivat täynnä kaasua, syöden ja polttaen tupakkaa? Onko mahdollista syödä ja polttaa ottamatta pois kaasunaamaria? Onko mahdollista polttaa, kun erittäin räjähtävää kaasua tulvii usean tuhannen ruumiin keuhkoista ja onkaloista? Mahdotonta! Vielä viikon päästä kaasutuksesta huoneeseen meneminen ilman kaasunaamaria tappaa! Tuo tunnustus on vain tekaistu sepitelmä, valhe".

        Faurisson kertoo käyneensä eri keskitysleireissä ja sanoo, ettei hän ole nähnyt tuhoamiskaasukammioita missään. Hän on nähnyt ainoastaan pieniä desinfiointikammioita, joita käytettiin vaatteiden ja muun materiaalin desinfioimiseen. Hän sanoo, että hänelle näytetty Auschwitzin kaasukammio olisi tuhonnut koko leirin, saksalaiset ja kaikki muutkin, jos sitä olisi koskaan käytetty.

        Faurissonin mukaan saksalaiset olivat aivan liian tehokkaita käyttääkseen vaarallista Zyklon B:tä tuhoamisiin. Todennäköisesti he olisivat käyttäneet palelluttamista tai tukehduttamista, joka on nopeaa, vaaratonta ja halvempaa, ja ruumiit olisi voitu käsitellä ja poistaa tehokkaasti ja nopeasti.

        ...jatkuu...


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Juu, erilainen on. Mitä sanot tästä:
        http://vho.org/aaargh/suomi/varia.html

        Yksi holokaustihuijauksen paljastamisen kärkinimistä Euroopassa on ranskalainen dokumenttianalyysin professori Robert Faurisson. Tutkimustensa myötä hän on tullut myös kaasukammioiden asiantuntijaksi.

        Truth in Press -järjestön haastattelussa (Spotlight 1.9.1990) Faurisson rajasi asiantuntemuksensa näin: "Olen hyvin perehtynyt kaasukammioihin, dokumentteihin sekä kirjallisiin todistuksiin ja tunnustuksiin." Hän kutsuu Auschwitzin kaasukammiota "vitsiksi" ja sanoo, ettei väitettyä ihmisten joukkotuhoamista siinä ole voinut tapahtua.

        Faurisson mainitsee haastattelussa Zyklon B:n valmistajan antamat varoitukset Zyklon B:n käytöstä (Zyklon B on valmiste, jota kaasutuksissa väitetään käytetyn; vaikuttava aine syaanivety). Valmistaja varoittaa, että syaanivetykaasua on "vaikea tuulettaa", koska se takertuu pintoihin. Se voi tappaa kulkeutumalla (varsinkin kostean) ihon läpi ja on erittäin tulenarkaa. Huoneeseen, jossa desinfiointi on suoritettu, ei voi mennä ennen kuin 20 tuntia on kulunut tuuletuksen aloittamisesta, silloinkin vain varustautuneena kaasunaamariin, jossa on oltava erityisfiltteri "J". Tällöinkin huoneessa tulisi pysyä vain n. minuutin ajan kaasupitoisuuden mittausta varten, eikä mitään rasittavaa toimintaa saa suorittaa (hikoilu lisäisi kaasun kulkeutumista ihon läpi).

        Varoituksista käy selvästi ilmi, että syaanivedyn käyttö täiden ja pilkkukuumemikrobien tuhoamiseen tai minkä tahansa tuhoamiseen rakennuksista tai huoneista, jotka epidemiologisista syistä täytyy desinfioida, on pitkä ja äärettömän vaarallinen prosessi. Vaikka Zyklon B on arvokas lääketieteellisissä sovellutuksissa, se on aivan liian vaarallinen ja tehoton käytettäväksi ihmisten massatuhoamiseen. Faurisson toteaa, että jos joukkotuhoamisiin rakennettaisiin kaasukammio, se olisi helppo tunnistaa sellaiseksi.

        Sitten hän kertoo Auschwitzin päällikön Rudolf Hössin "tunnustuksesta" (saatu kiduttamalla). Hössin mukaan ovi kaasukammioon, jossa oli tuhansia uhreja, avattiin puolen tunnin kuluttua kaasuttamisesta ja kammiota alettiin tuulettaa. Ruumiita alettiin heti kantaa ulos. Höss sanoo myös, että kantajat kantoivat ruumiita ulos "tupakoiden ja syöden samaan aikaan". Faurisson ihmettelee: "Vain puolen tunnin kuluttua alettiin kantaa ulos ruumiita, jotka olivat täynnä kaasua, syöden ja polttaen tupakkaa? Onko mahdollista syödä ja polttaa ottamatta pois kaasunaamaria? Onko mahdollista polttaa, kun erittäin räjähtävää kaasua tulvii usean tuhannen ruumiin keuhkoista ja onkaloista? Mahdotonta! Vielä viikon päästä kaasutuksesta huoneeseen meneminen ilman kaasunaamaria tappaa! Tuo tunnustus on vain tekaistu sepitelmä, valhe".

        Faurisson kertoo käyneensä eri keskitysleireissä ja sanoo, ettei hän ole nähnyt tuhoamiskaasukammioita missään. Hän on nähnyt ainoastaan pieniä desinfiointikammioita, joita käytettiin vaatteiden ja muun materiaalin desinfioimiseen. Hän sanoo, että hänelle näytetty Auschwitzin kaasukammio olisi tuhonnut koko leirin, saksalaiset ja kaikki muutkin, jos sitä olisi koskaan käytetty.

        Faurissonin mukaan saksalaiset olivat aivan liian tehokkaita käyttääkseen vaarallista Zyklon B:tä tuhoamisiin. Todennäköisesti he olisivat käyttäneet palelluttamista tai tukehduttamista, joka on nopeaa, vaaratonta ja halvempaa, ja ruumiit olisi voitu käsitellä ja poistaa tehokkaasti ja nopeasti.

        ...jatkuu...

        Zyklon B:n syaanivety ole kovinkaan tulenarkaa niissä pitoisuuksissa joissa se tappaa ihmisen.
        Hyönteisten tappamisessa pitää käyttää paljon isompia pitoisuuksia syaanivetyä kuin ihmisen.


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Juu, erilainen on. Mitä sanot tästä:
        http://vho.org/aaargh/suomi/varia.html

        Yksi holokaustihuijauksen paljastamisen kärkinimistä Euroopassa on ranskalainen dokumenttianalyysin professori Robert Faurisson. Tutkimustensa myötä hän on tullut myös kaasukammioiden asiantuntijaksi.

        Truth in Press -järjestön haastattelussa (Spotlight 1.9.1990) Faurisson rajasi asiantuntemuksensa näin: "Olen hyvin perehtynyt kaasukammioihin, dokumentteihin sekä kirjallisiin todistuksiin ja tunnustuksiin." Hän kutsuu Auschwitzin kaasukammiota "vitsiksi" ja sanoo, ettei väitettyä ihmisten joukkotuhoamista siinä ole voinut tapahtua.

        Faurisson mainitsee haastattelussa Zyklon B:n valmistajan antamat varoitukset Zyklon B:n käytöstä (Zyklon B on valmiste, jota kaasutuksissa väitetään käytetyn; vaikuttava aine syaanivety). Valmistaja varoittaa, että syaanivetykaasua on "vaikea tuulettaa", koska se takertuu pintoihin. Se voi tappaa kulkeutumalla (varsinkin kostean) ihon läpi ja on erittäin tulenarkaa. Huoneeseen, jossa desinfiointi on suoritettu, ei voi mennä ennen kuin 20 tuntia on kulunut tuuletuksen aloittamisesta, silloinkin vain varustautuneena kaasunaamariin, jossa on oltava erityisfiltteri "J". Tällöinkin huoneessa tulisi pysyä vain n. minuutin ajan kaasupitoisuuden mittausta varten, eikä mitään rasittavaa toimintaa saa suorittaa (hikoilu lisäisi kaasun kulkeutumista ihon läpi).

        Varoituksista käy selvästi ilmi, että syaanivedyn käyttö täiden ja pilkkukuumemikrobien tuhoamiseen tai minkä tahansa tuhoamiseen rakennuksista tai huoneista, jotka epidemiologisista syistä täytyy desinfioida, on pitkä ja äärettömän vaarallinen prosessi. Vaikka Zyklon B on arvokas lääketieteellisissä sovellutuksissa, se on aivan liian vaarallinen ja tehoton käytettäväksi ihmisten massatuhoamiseen. Faurisson toteaa, että jos joukkotuhoamisiin rakennettaisiin kaasukammio, se olisi helppo tunnistaa sellaiseksi.

        Sitten hän kertoo Auschwitzin päällikön Rudolf Hössin "tunnustuksesta" (saatu kiduttamalla). Hössin mukaan ovi kaasukammioon, jossa oli tuhansia uhreja, avattiin puolen tunnin kuluttua kaasuttamisesta ja kammiota alettiin tuulettaa. Ruumiita alettiin heti kantaa ulos. Höss sanoo myös, että kantajat kantoivat ruumiita ulos "tupakoiden ja syöden samaan aikaan". Faurisson ihmettelee: "Vain puolen tunnin kuluttua alettiin kantaa ulos ruumiita, jotka olivat täynnä kaasua, syöden ja polttaen tupakkaa? Onko mahdollista syödä ja polttaa ottamatta pois kaasunaamaria? Onko mahdollista polttaa, kun erittäin räjähtävää kaasua tulvii usean tuhannen ruumiin keuhkoista ja onkaloista? Mahdotonta! Vielä viikon päästä kaasutuksesta huoneeseen meneminen ilman kaasunaamaria tappaa! Tuo tunnustus on vain tekaistu sepitelmä, valhe".

        Faurisson kertoo käyneensä eri keskitysleireissä ja sanoo, ettei hän ole nähnyt tuhoamiskaasukammioita missään. Hän on nähnyt ainoastaan pieniä desinfiointikammioita, joita käytettiin vaatteiden ja muun materiaalin desinfioimiseen. Hän sanoo, että hänelle näytetty Auschwitzin kaasukammio olisi tuhonnut koko leirin, saksalaiset ja kaikki muutkin, jos sitä olisi koskaan käytetty.

        Faurissonin mukaan saksalaiset olivat aivan liian tehokkaita käyttääkseen vaarallista Zyklon B:tä tuhoamisiin. Todennäköisesti he olisivat käyttäneet palelluttamista tai tukehduttamista, joka on nopeaa, vaaratonta ja halvempaa, ja ruumiit olisi voitu käsitellä ja poistaa tehokkaasti ja nopeasti.

        ...jatkuu...

        Tässäpä linkkiä HCN:n tulenarkuudesta ja muutenkin:
        http://www.fao.org/docrep/x5042e/x5042e0b.htm
        Tulenarkuus (pitoisuusmitta tilavuusprosentteja ilmassa):
        "The flammability limits of HCN in air lie botween 6 and 41 percent by volume. These limits are well above the normally recommended fumigation doses of up to 1.5 percent..."
        Kuinka vaarallista hengityssuojaa käyttävälle ihon kautta (pitoisuusmitta tilavuusprosentteja ilmassa):
        "Although the industrial-type respirator canister will remove concentrations of HCN in air up to 2 percent by volume for a limited length of time, it is recommended, in order to avoid absorption of dangerous amounts through the skin, that persons wearing respirators do not remain for more than 5 minutes in concentrations of 0.75 percent or for more than 20 minutes in concentrations of 0.5 percent."
        Hengitettynä (linkissä Table 12:ssa, pitoisuus ilmeisesti tilavuus-ppm):
        "200 ppm Quickly kills human beings and other mammals."
        200 ppm = 200 parts per million = 200 miljoonasosaa = 200 / 1000 000 = 0,02 %.
        Täällä vielä:
        http://www.raesystems.com/sites/default/files/content/resource/50024.pdf
        "CONCENTRATION OF HYDROGEN CYANIDE OBSERVED EFFECT
        2-5 ppm Detectable odor threshold.
        18-36 ppm Slight symptoms after several hours.
        45-54 ppm Tolerated for 0.5-1 hour without immediate or delayed effects.
        110-135 ppm Dangerous to life or fatal after 0.5-1 hour.
        133 ppm Fatal after 30 minutes.
        180 ppm Fatal after 10 minutes.
        270 ppm Immediately fatal"
        Tuuletetussa kaasukammiossa kaasutuksen jälkeen on siis ollut aivan mahdollista ihmisten liikkua ja työskennellä ruumiiden seassa, ainakin rajallisia aikoja, saamatta vahinkoa.
        Faurisson ei siis tee muuta kuin puhuu läpiä päähänsä.


      • toisaalta-ja-toisaalta
        kekek-kekek kirjoitti:

        Zyklon B:n syaanivety ole kovinkaan tulenarkaa niissä pitoisuuksissa joissa se tappaa ihmisen.
        Hyönteisten tappamisessa pitää käyttää paljon isompia pitoisuuksia syaanivetyä kuin ihmisen.

        Ei siis KOVINKAAN tulenarkaa, mutta ON tulenarkaa? Sinun olisi nyt viisainta etsiä jokin muu myrkky, mutta ei dieselmoottorin pakokaasua. SE on kuulemma liian laimeata.

        Kauhukuvauksissa 'todistaja' kertoi hyvin usein muilta kuulemiaan juttuja. Kaksi naista kertoi, että heidän käskettiin mennä suihkuun. "Nyt meidät tapetaan kaasulla" he sanoivat pelänneensä. Kun suihkut aukesivat niin kas, niistä tuli vettä. "Varmaan jokin tekninen virhe..." Tämän he kertoivat vuosia leiristä vapautumisen jälkeen (ilmeisesti olivat kuulleet kaasusta vasta myöhemmin). Kun Jerusalemissa käytiin oikeutta väitettyä entistä keskitysleirivartijaa vastaan, jopa Israelin tuomioistuin joutui myöntämään, etteivät ”silminnäkijöiden” lausunnot olleet uskottavia. Vartija ei saanut tuomiota.

        Vrba on yksi maailman tunnetuimpia ”Auschwitz-selviytyjiä”. Kun Vrbalta kysyttiin, oliko kaikki totta, mitä hän kertoi dokumentissa Shoah, hän vastasi: ”En tiedä. Olin pelkkä näyttelijä, joka luki vuorosanansa.” Hän kertoi tämän virnistäen juutalaiselle ystävälleen Georg Kleinille. Tästä huolimatta vielä 30 vuotta myöhemminkin suuret sanomalehdet antavat Vrballe palstatilaa.

        ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.”


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Juu, erilainen on. Mitä sanot tästä:
        http://vho.org/aaargh/suomi/varia.html

        Yksi holokaustihuijauksen paljastamisen kärkinimistä Euroopassa on ranskalainen dokumenttianalyysin professori Robert Faurisson. Tutkimustensa myötä hän on tullut myös kaasukammioiden asiantuntijaksi.

        Truth in Press -järjestön haastattelussa (Spotlight 1.9.1990) Faurisson rajasi asiantuntemuksensa näin: "Olen hyvin perehtynyt kaasukammioihin, dokumentteihin sekä kirjallisiin todistuksiin ja tunnustuksiin." Hän kutsuu Auschwitzin kaasukammiota "vitsiksi" ja sanoo, ettei väitettyä ihmisten joukkotuhoamista siinä ole voinut tapahtua.

        Faurisson mainitsee haastattelussa Zyklon B:n valmistajan antamat varoitukset Zyklon B:n käytöstä (Zyklon B on valmiste, jota kaasutuksissa väitetään käytetyn; vaikuttava aine syaanivety). Valmistaja varoittaa, että syaanivetykaasua on "vaikea tuulettaa", koska se takertuu pintoihin. Se voi tappaa kulkeutumalla (varsinkin kostean) ihon läpi ja on erittäin tulenarkaa. Huoneeseen, jossa desinfiointi on suoritettu, ei voi mennä ennen kuin 20 tuntia on kulunut tuuletuksen aloittamisesta, silloinkin vain varustautuneena kaasunaamariin, jossa on oltava erityisfiltteri "J". Tällöinkin huoneessa tulisi pysyä vain n. minuutin ajan kaasupitoisuuden mittausta varten, eikä mitään rasittavaa toimintaa saa suorittaa (hikoilu lisäisi kaasun kulkeutumista ihon läpi).

        Varoituksista käy selvästi ilmi, että syaanivedyn käyttö täiden ja pilkkukuumemikrobien tuhoamiseen tai minkä tahansa tuhoamiseen rakennuksista tai huoneista, jotka epidemiologisista syistä täytyy desinfioida, on pitkä ja äärettömän vaarallinen prosessi. Vaikka Zyklon B on arvokas lääketieteellisissä sovellutuksissa, se on aivan liian vaarallinen ja tehoton käytettäväksi ihmisten massatuhoamiseen. Faurisson toteaa, että jos joukkotuhoamisiin rakennettaisiin kaasukammio, se olisi helppo tunnistaa sellaiseksi.

        Sitten hän kertoo Auschwitzin päällikön Rudolf Hössin "tunnustuksesta" (saatu kiduttamalla). Hössin mukaan ovi kaasukammioon, jossa oli tuhansia uhreja, avattiin puolen tunnin kuluttua kaasuttamisesta ja kammiota alettiin tuulettaa. Ruumiita alettiin heti kantaa ulos. Höss sanoo myös, että kantajat kantoivat ruumiita ulos "tupakoiden ja syöden samaan aikaan". Faurisson ihmettelee: "Vain puolen tunnin kuluttua alettiin kantaa ulos ruumiita, jotka olivat täynnä kaasua, syöden ja polttaen tupakkaa? Onko mahdollista syödä ja polttaa ottamatta pois kaasunaamaria? Onko mahdollista polttaa, kun erittäin räjähtävää kaasua tulvii usean tuhannen ruumiin keuhkoista ja onkaloista? Mahdotonta! Vielä viikon päästä kaasutuksesta huoneeseen meneminen ilman kaasunaamaria tappaa! Tuo tunnustus on vain tekaistu sepitelmä, valhe".

        Faurisson kertoo käyneensä eri keskitysleireissä ja sanoo, ettei hän ole nähnyt tuhoamiskaasukammioita missään. Hän on nähnyt ainoastaan pieniä desinfiointikammioita, joita käytettiin vaatteiden ja muun materiaalin desinfioimiseen. Hän sanoo, että hänelle näytetty Auschwitzin kaasukammio olisi tuhonnut koko leirin, saksalaiset ja kaikki muutkin, jos sitä olisi koskaan käytetty.

        Faurissonin mukaan saksalaiset olivat aivan liian tehokkaita käyttääkseen vaarallista Zyklon B:tä tuhoamisiin. Todennäköisesti he olisivat käyttäneet palelluttamista tai tukehduttamista, joka on nopeaa, vaaratonta ja halvempaa, ja ruumiit olisi voitu käsitellä ja poistaa tehokkaasti ja nopeasti.

        ...jatkuu...

        Tässä vielä ppm/prosenttilaskuri jos tuottavat vaikeuksia käsittää...
        http://www.rapidtables.com/convert/number/Percent_to_PPM.htm


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Ei siis KOVINKAAN tulenarkaa, mutta ON tulenarkaa? Sinun olisi nyt viisainta etsiä jokin muu myrkky, mutta ei dieselmoottorin pakokaasua. SE on kuulemma liian laimeata.

        Kauhukuvauksissa 'todistaja' kertoi hyvin usein muilta kuulemiaan juttuja. Kaksi naista kertoi, että heidän käskettiin mennä suihkuun. "Nyt meidät tapetaan kaasulla" he sanoivat pelänneensä. Kun suihkut aukesivat niin kas, niistä tuli vettä. "Varmaan jokin tekninen virhe..." Tämän he kertoivat vuosia leiristä vapautumisen jälkeen (ilmeisesti olivat kuulleet kaasusta vasta myöhemmin). Kun Jerusalemissa käytiin oikeutta väitettyä entistä keskitysleirivartijaa vastaan, jopa Israelin tuomioistuin joutui myöntämään, etteivät ”silminnäkijöiden” lausunnot olleet uskottavia. Vartija ei saanut tuomiota.

        Vrba on yksi maailman tunnetuimpia ”Auschwitz-selviytyjiä”. Kun Vrbalta kysyttiin, oliko kaikki totta, mitä hän kertoi dokumentissa Shoah, hän vastasi: ”En tiedä. Olin pelkkä näyttelijä, joka luki vuorosanansa.” Hän kertoi tämän virnistäen juutalaiselle ystävälleen Georg Kleinille. Tästä huolimatta vielä 30 vuotta myöhemminkin suuret sanomalehdet antavat Vrballe palstatilaa.

        ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.”

        >>Ei siis KOVINKAAN tulenarkaa, mutta ON tulenarkaa? Sinun olisi nyt viisainta etsiä jokin muu myrkky, mutta ei dieselmoottorin pakokaasua. SE on kuulemma liian laimeata.<<
        Katso tuosta ylempänä olevasta vastauksestani. Ihmisille jo tappavissa kaasupitoisuuksissa HCN ei ole käytännössä YHTÄÄN tulenarkaa.


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Ei siis KOVINKAAN tulenarkaa, mutta ON tulenarkaa? Sinun olisi nyt viisainta etsiä jokin muu myrkky, mutta ei dieselmoottorin pakokaasua. SE on kuulemma liian laimeata.

        Kauhukuvauksissa 'todistaja' kertoi hyvin usein muilta kuulemiaan juttuja. Kaksi naista kertoi, että heidän käskettiin mennä suihkuun. "Nyt meidät tapetaan kaasulla" he sanoivat pelänneensä. Kun suihkut aukesivat niin kas, niistä tuli vettä. "Varmaan jokin tekninen virhe..." Tämän he kertoivat vuosia leiristä vapautumisen jälkeen (ilmeisesti olivat kuulleet kaasusta vasta myöhemmin). Kun Jerusalemissa käytiin oikeutta väitettyä entistä keskitysleirivartijaa vastaan, jopa Israelin tuomioistuin joutui myöntämään, etteivät ”silminnäkijöiden” lausunnot olleet uskottavia. Vartija ei saanut tuomiota.

        Vrba on yksi maailman tunnetuimpia ”Auschwitz-selviytyjiä”. Kun Vrbalta kysyttiin, oliko kaikki totta, mitä hän kertoi dokumentissa Shoah, hän vastasi: ”En tiedä. Olin pelkkä näyttelijä, joka luki vuorosanansa.” Hän kertoi tämän virnistäen juutalaiselle ystävälleen Georg Kleinille. Tästä huolimatta vielä 30 vuotta myöhemminkin suuret sanomalehdet antavat Vrballe palstatilaa.

        ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.”

        >>Kauhukuvauksissa 'todistaja' kertoi hyvin usein muilta kuulemiaan juttuja. Kaksi naista kertoi, että heidän käskettiin mennä suihkuun. "Nyt meidät tapetaan kaasulla" he sanoivat pelänneensä. Kun suihkut aukesivat niin kas, niistä tuli vettä.<<
        Kas, kun vangit jotka näkivät kaasukammion ENSIMMÄISTÄ kertaa sisältä, näkivät sen myös VIIMEISTÄ kertaa...
        Eli nuo arvon rouvat eivät tietenkään olleet nähneet kaasukammiota sisältä milloinkaan, ja heidän käsityksensä sellaisesta oli arvatenkin mielikuvituksen kirjavoimia huhuja.


      • toisaalta-ja-toisaalta
        kekek-kekek kirjoitti:

        Tässä vielä ppm/prosenttilaskuri jos tuottavat vaikeuksia käsittää...
        http://www.rapidtables.com/convert/number/Percent_to_PPM.htm

        Vesa-Ilkka Lauriolla on väsyttävän pikkutarkka luento Zyklon Bstä, sitä kukaan jaksa lukea. Asiantuntijoina hän mainitsee mm. Germar Rudolfin ja Fred Arthur Leuchterin.

        Leuchter on ainoa henkilö, jota amerikkalaiset viranomaiset konsultoivat syaanivetyteloituksiin liittyvissä asioissa. Leuchterin ansiolista on vaikuttava. Em. meriittien lisäksi hän on kehittänyt sähkötuoleille koestusmenetelmän. Hän on luonut kokonaan uusia sähköisiä ratkaisuja teloituslaitteistoihin. IHR:n johtaja Mark Weberin artikkelissa (JHR 4/1992-93) todetaan, että Leuchter on USA:n etevin asiantuntija kaasuteloituksiin liittyvissä asioissa ja kaasukammioteknologiassa. Edelleen hänen kerrotaan vuodesta 1965 lähtien toimineen insinöörinä seuraavilla alueilla: elektroniikka, optiikka, mekaniikka, navigaatio ja maanmittaus. Patentteja Leuchterilla on optiikassa, navigaatiossa, koodauksessa, geodeettisessa mittauksessa ja maanmittauslaitteistoissa sekä sähköisten instrumenttien koodauskielessä. MUTTA: hänellä ei ole virallista insinöörin tutkintoa, joten hänet on helppo mitätöidä.

        Hän ei pidä lainkaan mahdollisena sitä, että esim. Auschwitzissa olisi tapettu ihmisiä Zyklon B:llä. "Leireissä ei tapettu, niissä yritettiin epätoivoisesti ja suurella vaivalla pelastaa juutalaisten ja muiden internoitujen henki. Zyklon B:tä käytettiin vaatteiden puhdistamiseen täistä. Täiden hävittämiseksi tulijat riisuttiin, suihkutettiin, heidän tukkansa leikattiin ja heidän vaatteensa käsiteltiin Zyklon B:llä. Tämä hyönteismyrkky pelasti lukemattomien juutalaisten hengen.

        Ruumiskasat, joita Saksan läntisistä leireistä sodan lopussa löytyi, eivät olleet kaasulla surmattuja vaan niitä, jotka sodan kaoottisina viime kuukausina ylikansoitetuissa läntisissä leireissä (itäisten keskitysleirien asukkeja oli evakuoitu puna-armeijan tieltä länteen turvaan) kuolivat kulkutauteihin, nälkään ja lääkkeiden puutteeseen (joiden syntymistä liittoutuneet suuresti edistivät tuhoamalla Saksan infrastruktuurin) ja joiden ruumiita ei ehditty polttaa. Krematorioiden käyttö oli välttämätöntä epidemioiden hillitsemiseksi".

        Totuus on tuolla jossakin väitteiden välillä, eikö niin? Jätän asian parempien tuomareiden ratkaistavaksi. Tämä haastattelu olisi vielä viitsittävä katsoa:
        Totuus Bergen-Belsenin sotavankileiristä.

        https://www.youtube.com/watch?v=h5NgjsvUmQ4


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Vesa-Ilkka Lauriolla on väsyttävän pikkutarkka luento Zyklon Bstä, sitä kukaan jaksa lukea. Asiantuntijoina hän mainitsee mm. Germar Rudolfin ja Fred Arthur Leuchterin.

        Leuchter on ainoa henkilö, jota amerikkalaiset viranomaiset konsultoivat syaanivetyteloituksiin liittyvissä asioissa. Leuchterin ansiolista on vaikuttava. Em. meriittien lisäksi hän on kehittänyt sähkötuoleille koestusmenetelmän. Hän on luonut kokonaan uusia sähköisiä ratkaisuja teloituslaitteistoihin. IHR:n johtaja Mark Weberin artikkelissa (JHR 4/1992-93) todetaan, että Leuchter on USA:n etevin asiantuntija kaasuteloituksiin liittyvissä asioissa ja kaasukammioteknologiassa. Edelleen hänen kerrotaan vuodesta 1965 lähtien toimineen insinöörinä seuraavilla alueilla: elektroniikka, optiikka, mekaniikka, navigaatio ja maanmittaus. Patentteja Leuchterilla on optiikassa, navigaatiossa, koodauksessa, geodeettisessa mittauksessa ja maanmittauslaitteistoissa sekä sähköisten instrumenttien koodauskielessä. MUTTA: hänellä ei ole virallista insinöörin tutkintoa, joten hänet on helppo mitätöidä.

        Hän ei pidä lainkaan mahdollisena sitä, että esim. Auschwitzissa olisi tapettu ihmisiä Zyklon B:llä. "Leireissä ei tapettu, niissä yritettiin epätoivoisesti ja suurella vaivalla pelastaa juutalaisten ja muiden internoitujen henki. Zyklon B:tä käytettiin vaatteiden puhdistamiseen täistä. Täiden hävittämiseksi tulijat riisuttiin, suihkutettiin, heidän tukkansa leikattiin ja heidän vaatteensa käsiteltiin Zyklon B:llä. Tämä hyönteismyrkky pelasti lukemattomien juutalaisten hengen.

        Ruumiskasat, joita Saksan läntisistä leireistä sodan lopussa löytyi, eivät olleet kaasulla surmattuja vaan niitä, jotka sodan kaoottisina viime kuukausina ylikansoitetuissa läntisissä leireissä (itäisten keskitysleirien asukkeja oli evakuoitu puna-armeijan tieltä länteen turvaan) kuolivat kulkutauteihin, nälkään ja lääkkeiden puutteeseen (joiden syntymistä liittoutuneet suuresti edistivät tuhoamalla Saksan infrastruktuurin) ja joiden ruumiita ei ehditty polttaa. Krematorioiden käyttö oli välttämätöntä epidemioiden hillitsemiseksi".

        Totuus on tuolla jossakin väitteiden välillä, eikö niin? Jätän asian parempien tuomareiden ratkaistavaksi. Tämä haastattelu olisi vielä viitsittävä katsoa:
        Totuus Bergen-Belsenin sotavankileiristä.

        https://www.youtube.com/watch?v=h5NgjsvUmQ4

        Niin.
        Leuchter ei pidä mahdollisena, ja näyttääkin olevan melkoinen huumorimies.
        Faurisson ei pidä mahdollisena. Mutta kuten on jo nähty, Faurisson ei ole edes perillä HCN:n myrkyllisyyden ja tulenarkuuden tasosta.
        Muuta?


      • toisaalta-ja-toisaalta kirjoitti:

        Vesa-Ilkka Lauriolla on väsyttävän pikkutarkka luento Zyklon Bstä, sitä kukaan jaksa lukea. Asiantuntijoina hän mainitsee mm. Germar Rudolfin ja Fred Arthur Leuchterin.

        Leuchter on ainoa henkilö, jota amerikkalaiset viranomaiset konsultoivat syaanivetyteloituksiin liittyvissä asioissa. Leuchterin ansiolista on vaikuttava. Em. meriittien lisäksi hän on kehittänyt sähkötuoleille koestusmenetelmän. Hän on luonut kokonaan uusia sähköisiä ratkaisuja teloituslaitteistoihin. IHR:n johtaja Mark Weberin artikkelissa (JHR 4/1992-93) todetaan, että Leuchter on USA:n etevin asiantuntija kaasuteloituksiin liittyvissä asioissa ja kaasukammioteknologiassa. Edelleen hänen kerrotaan vuodesta 1965 lähtien toimineen insinöörinä seuraavilla alueilla: elektroniikka, optiikka, mekaniikka, navigaatio ja maanmittaus. Patentteja Leuchterilla on optiikassa, navigaatiossa, koodauksessa, geodeettisessa mittauksessa ja maanmittauslaitteistoissa sekä sähköisten instrumenttien koodauskielessä. MUTTA: hänellä ei ole virallista insinöörin tutkintoa, joten hänet on helppo mitätöidä.

        Hän ei pidä lainkaan mahdollisena sitä, että esim. Auschwitzissa olisi tapettu ihmisiä Zyklon B:llä. "Leireissä ei tapettu, niissä yritettiin epätoivoisesti ja suurella vaivalla pelastaa juutalaisten ja muiden internoitujen henki. Zyklon B:tä käytettiin vaatteiden puhdistamiseen täistä. Täiden hävittämiseksi tulijat riisuttiin, suihkutettiin, heidän tukkansa leikattiin ja heidän vaatteensa käsiteltiin Zyklon B:llä. Tämä hyönteismyrkky pelasti lukemattomien juutalaisten hengen.

        Ruumiskasat, joita Saksan läntisistä leireistä sodan lopussa löytyi, eivät olleet kaasulla surmattuja vaan niitä, jotka sodan kaoottisina viime kuukausina ylikansoitetuissa läntisissä leireissä (itäisten keskitysleirien asukkeja oli evakuoitu puna-armeijan tieltä länteen turvaan) kuolivat kulkutauteihin, nälkään ja lääkkeiden puutteeseen (joiden syntymistä liittoutuneet suuresti edistivät tuhoamalla Saksan infrastruktuurin) ja joiden ruumiita ei ehditty polttaa. Krematorioiden käyttö oli välttämätöntä epidemioiden hillitsemiseksi".

        Totuus on tuolla jossakin väitteiden välillä, eikö niin? Jätän asian parempien tuomareiden ratkaistavaksi. Tämä haastattelu olisi vielä viitsittävä katsoa:
        Totuus Bergen-Belsenin sotavankileiristä.

        https://www.youtube.com/watch?v=h5NgjsvUmQ4

        Onko muuten sillä huumormies Leuchterilla mitään näkökantaa siihen, että oliko kovinkaan järkevää ja ystävällistä ahtaa siviilejä ympäri Eurooppaa leireihin, joissa ala-arvoisten olojen seurauksena alkoivat jyllätä tautiepidemiat jne.?


    • antiokia

      Mitä juutalaiset tekivät Auschwitzissa? Mikseivät lähteneet kotiin sieltä?

      • >>Mitä juutalaiset tekivät Auschwitzissa?<<
        Ilmeisesti lähinnä kärsivät.
        >>Mikseivät lähteneet kotiin sieltä?<<
        Ilmeisesti oli esteenä parisen korkeaa sähköistettyä piikkilanka-aitaa, jokunen vartija ja muutama äkäinen saksanpaimenkoira.


      • jössess

        Ennen sotaa heitä komennettiin lähtemään pois Saksasta, saisivat ottaa omaisuutensa mukaan. Osa lähtikin, ja heidät otettiin ystävällisesti vastaan tulevassa Israelissa. Ilmeisesti niillä, jotka eivät lähteneet, oli kiinteää omaisuutta.

        Myöhemmin heitä pidettiin Saksan vihollisina, jotka voidaan vangita.


      • jössess kirjoitti:

        Ennen sotaa heitä komennettiin lähtemään pois Saksasta, saisivat ottaa omaisuutensa mukaan. Osa lähtikin, ja heidät otettiin ystävällisesti vastaan tulevassa Israelissa. Ilmeisesti niillä, jotka eivät lähteneet, oli kiinteää omaisuutta.

        Myöhemmin heitä pidettiin Saksan vihollisina, jotka voidaan vangita.

        Lähtijöidenkin omaisuus käytännössä ryöstettiin.


      • antiokia

        Halusin vain ilmaista, että ihmisten leirittäminen vasten tahtoaan on jo sekin väärin.


      • zionistitTekiSaman
        kekek-kekek kirjoitti:

        Lähtijöidenkin omaisuus käytännössä ryöstettiin.

        juutalaiset asustaa nyt arabien taloissa...


      • zionistitTekiSaman kirjoitti:

        juutalaiset asustaa nyt arabien taloissa...

        Ylipuolet maailman juutalaisista asustaa aivan muualla kuin Israelissa, tuskin haluaakaan sinne.


    • jössess

      Eräs epäsuora vihje siihen, että jotakin on vialla historiankirjoituksessa, jonka voittajat ovat kirjoittaneet, on

      Ulsterin yliopiston emeritusprofessori Richard Lynn lausui 5.12.2005 (lähde: Truth at Last, numero 465, huhtikuu 2008):

      ”Olen tarkistanut Churchillin teoksesta ’The Second World War’, ja asia on todella niin, ettei siinä kertaakaan mainita natsien ’kaasukammioita’, juutalaisten ’kansanmurhaa’ tai ’kuutta miljoonaa’ juutalaista sodan uhria. Tämä on hämmästyttävää. Kuinka tämä on selitettävissä? Eisenhowerin ’Crusade in Europe’ on 559-sivuinen kirja, Churchillin kuusiosaisessa ’Second World War’-teoksessa on yhteensä 4448 sivua, de Gaullen kolmiosaisessa ’Memoirs de guerre’ -teoksessa 2054 sivua. Tässä vuosina 1948-1959 kirjoitetussa tekstimassassa, jossa on yhteensä 7061 sivua (johdanto-osat eivät mukana), ei ole minkäänlaista mainintaa natsien ’kaasukammioista’, juutalaisten ’kansanmurhasta’ tai ’kuudesta miljoonasta’ juutalaisesta sodan uhrista.”

      On tuo vähintäänkin omituista. Luulisi, että näille historioitsijoille olisi ollut edullista syyttää saksalaisia tästäkin.

      Myös:
      https://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=4156

      • Monessakohan 2 MS:sta kertovassa oopuksessa ei ole mitään mainintaa Suomen talvisodasta?
        Ja jos ei ole, tekeekö se tapahtuneen tapahtumattomaksi?


      • jössess
        kekek-kekek kirjoitti:

        Monessakohan 2 MS:sta kertovassa oopuksessa ei ole mitään mainintaa Suomen talvisodasta?
        Ja jos ei ole, tekeekö se tapahtuneen tapahtumattomaksi?

        Eli tuo 6 miljoonan surmaaminen ei ollut kovinkaan merkittävä tapahtuma sodan muitten kauheuksien joukossa!


      • jössess kirjoitti:

        Eli tuo 6 miljoonan surmaaminen ei ollut kovinkaan merkittävä tapahtuma sodan muitten kauheuksien joukossa!

        No eihän kellään, joka kirjoittaa jostain tapahtumasarjasta OMASTA näkökulmastaan KOKEMANSA perusteella, ole mitään velvollisuutta sisällyttää kirjoitukseensa kaiken maailman asioita.


      • zioninTerroristit

        halusivat murhata 6miljoonaa siviiliä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe