Naisen painoindeksi = kriteeri miehelle

EiköMukaPinnallistaHäh

Ei vaan voi olla huomaamatta seuraavaa seikkaa näin rumana miehenä että naisten vaatimukset miehiin ovat täysin verrannollisia heidän paino indeksiin. Mitä pienemmän lukeman nainen omaa sen tiukemmat vaatimukset on miehelle ja taas mitä suuremmat indeksi luvut sen höllemmät on kriteerit ihanne miehelle. Mistä tää johtuu? Naiset aina höpöttävät joutavia että "se sisin on tärkein" mutta näin ei todellisuudessa ole.

Miksi ruma naamainen tai keskivartalolihava mies ei kelpaa sille hoikalle tai sporttiselle naiselle mutta taas sille päärynä vartaloiselle tonnikeijulle kyllä? "Mutta kun liikunnallinen nainen ei halua lihavaa miestä" Arvasin jo vastauksen joten vastasin siihen valmiiksi mutta entäs miksi se ruma ja liikunnallinen mies ei kelpaa hoikalle tai sporttiselle naiselle? Eihän sen ruumiin muodon pitäisi kertoa pään sisäisestä ajatusmaailmasta mitään kuten naiset aina väittävät. Rumakin mies voi olla todella fiksu mutta ei silti kelpaa hoikalle tai sporttiselle naiselle.

Koska ruma mies ei saa sitä ketä haluaa on usein tyydyttävä siihen kenet saa. Eli helpon lihavan. Kun lihava päättää laihtua jättää hän taas ruman miehen kun aukeaa mies taivas. Tää pinnallisuus paistaa naisten parinvalinnassa kun naantalin aurinko. Kohta joku feministi heittää sen tyypillisen "olet itsekin pinnallinen" kun ei halua selittää omaa pinnallisuuttaan niin vastaan että kerrohan sitten ennen tuota heittoa miksi toimit juuri niin kuten tässä kirjoitan? Vastakysymys ei ole se mitä tässä haen vaan selitystä sille naisten ainaisille valheille että "se sisin on tärkein"

46

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadinnaine

      Naisen älykkyysosamäärä =kriteeri miehelle

      Te vaan kuvittelette muuta. Ehkä läskit naiset on keskivertoa tyhmempiä tai heillä huonompi itsetunto mutta olipa painoindeksi mikä tahansa niin kyllä fiksu itseään arvostava ottaa fiksun itseäänarvostavan miehen.

      • tremmies

        Harvoin näistä "vartaloaan arvostavista" diivoista mitään fiksua kuvaa saa joten jos sillä kaavalla mennään niin ne läskit naiset ovat paljon fiksumpia kun nämä jatkuvasti peilin edessä itseään ehostavat.


      • Lihavilla naisilla ON huono itsetunto ja tämän olen käytännössä todennut. Nainen voi ehkä painostaan huolimatta valikoida miehiä mutta lyhyt mies ei saa ketään, saati sitten pääse valitsemaan naisia. Usein monet ihmiset rinnastavat miehen lyhyyden ja naisen lihavuuden toisiinsa vaikka se on täyttä paskaa. Toiseen voi vaikuttaa, toinen saa ja toinen ei. Tämän myötä myönnän että lyhyys aiheuttaa merkittäviä itsetunto ongelmia lyhyelle miehelle. Ainakin niin on käynyt itselleni. Vittuilua kun tulee joka tuutista.
        Mielestäni naisessa merkitsee pituus(suunnilleen oman mittaiseni), kasvot ja hiusten väri ja muotoilu, kuin rasvataso. Pyöreä nainen on kiinnostavampi kuin anorektikko, kunhan edellä mainitsemani ominaisuudet ovat kunnossa.

        Olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Punkeroiden kanssa olen päässyt nettikeskusteluissa pisimmälle, joita ei muutenkaan ole ollut montaa.


      • 131
        164cmM kirjoitti:

        Lihavilla naisilla ON huono itsetunto ja tämän olen käytännössä todennut. Nainen voi ehkä painostaan huolimatta valikoida miehiä mutta lyhyt mies ei saa ketään, saati sitten pääse valitsemaan naisia. Usein monet ihmiset rinnastavat miehen lyhyyden ja naisen lihavuuden toisiinsa vaikka se on täyttä paskaa. Toiseen voi vaikuttaa, toinen saa ja toinen ei. Tämän myötä myönnän että lyhyys aiheuttaa merkittäviä itsetunto ongelmia lyhyelle miehelle. Ainakin niin on käynyt itselleni. Vittuilua kun tulee joka tuutista.
        Mielestäni naisessa merkitsee pituus(suunnilleen oman mittaiseni), kasvot ja hiusten väri ja muotoilu, kuin rasvataso. Pyöreä nainen on kiinnostavampi kuin anorektikko, kunhan edellä mainitsemani ominaisuudet ovat kunnossa.

        Olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Punkeroiden kanssa olen päässyt nettikeskusteluissa pisimmälle, joita ei muutenkaan ole ollut montaa.

        "Mielestäni naisessa merkitsee pituus"
        Sinulla siis pituus saa olla kriteerinä, mutta naisilla ei.


      • 131 kirjoitti:

        "Mielestäni naisessa merkitsee pituus"
        Sinulla siis pituus saa olla kriteerinä, mutta naisilla ei.

        Niin no lyhyille naisille ei kelpaa samanmittainen mies.


    • Naisilla on poskettomat vaatimukset netissä ja muissa steriileissä tapaamisympäristöissä (jos nettiviestittelyä tapaamiseksi voi edes kutsua). Kasvokkain noilla kriteereillä on melko olematon merkitys, koska silloin nainen saa lisäsyötteenä mm. miehen itsevarmuuden asteen, mikroeleitä, hajun ja äänen. Römpsä tekee valinnan.

      • Ja valokuvasta nainen ei saa kokemusta pienuudesta miehen rinnalla, koska valokuvassa kaikki näyttävät suurin piirtein saman kokoisilta.


      • Niinpä nainen saattaa netissä hylätä 179,8-senttisen miehen, koska vaatii 180 , mutta baariympäristössä sama nainen saattaakin ajatella samasta miehestä, että "grrrauh miten romuluinen murjaani X3" ja kaikki "vain tapahtuu".


      • HC-ätmel kirjoitti:

        Niinpä nainen saattaa netissä hylätä 179,8-senttisen miehen, koska vaatii 180 , mutta baariympäristössä sama nainen saattaakin ajatella samasta miehestä, että "grrrauh miten romuluinen murjaani X3" ja kaikki "vain tapahtuu".

        Oot kuunnellu naisia liikaa. "Sitten kävi näin." :D

        Kiitos nauruista ja hyvää iltaa sinullekin! Nyt pitää nähdä ystäviä jenkkijuhlan kunniaksi.


      • Tämä on totta. Kun aikanaan menin nettideitteihin eroni jälkeen, se vain vahvisti mielikuvaani nuoruusvuosilta (mikä istui todella tiukassa), että jos meinaan saada normaalipainoista miellyttäväkasvoista naista, pitää ikähaarukan olla vähintään itseni ikäisissä tai vanhemmissa.

        Kävin muutamien kanssa treffeillä ja jotenkin minussa oli kuitenkin tunne, että minulla jon jossain varattuna parempaa.

        Vasta baareissa huomasin, että hitto vie minustahan on kiinnostuneet toinen toistaan upeammat naiset.

        Tinder tosin muodosti jonkinlaisen poikkeuksen nettideitteihin. En tiedä miksi.


    • rumamaija

      Ei hoikkuudesta automaattisesti aukea mikään "miestaivas". Tiedän tämän koska olin teini-iässä hyvin hoikka, 17-vuotiaana jo alipainoinen (tämän vuoksi lukiomme rehtori ohjasi minut terkkarin puhutteluun, joka sitten totesi alipainon - tosin huvittavaa oli että kyseinen terkkaritäti oli itse pyylevä/lihavahko, joten hassua että hän pystyy tuolla lailla tuomitsemaan ja puuttumaan toisten painoihin). Ja vaikka olin tuon hoikkuuden lisäksi vielä se neitsyt (aina sinne 21-vuotiaaksi asti) oli ottajien määrä vielä tuolloin pyöreä nolla... Ei hoikkuus tosiaankaan takaa minkäänlaista vientiä.

      • sgbsbgs

        No järki mukana, sairaalloinen hoikkuus ja luurankomaisuus nyt tietysti asia erikseen. Esim. Ally McBeal-sarjan päänäyttelijä oli alussa mielestäni hyvinkin puoleensavetävä, mutta jälkipäässä ei todellakaan kun alkoi kai kärsimään jostain syömishäiriöstä ja kuihtui luurangoksi. Eli tiettyyn rajaan saakka kun nainen vielä näyttää terveeltä, kyllä miehiä kiinnostaa ja tätämyötä naisen kriteerit nousee taivaisiin kun näkee markkina-arvonsa.


      • 9449

        Näin Calista Flockhartin (Ally MacBealin esittäjä) hiljattain uudessa Supergirl sarjassa ja sehän oli hoikan kroppansa takia seksikäs vielä 51 vuotiaanakin vaikka naama alkoi jo rapistua.


    • dgsdgbsd

      Itse katsoisin olevani normaalivartaloinen ja -näköinen, en siis mikään ruma mutten räjähtävän komeakaan, mutten siltikään kelpaa noille "normi-indeksisille" naisille. Heillä näyttää ne mieskriteerit olevan siellä päässä, että miehen pitää olla suurinpiirtein joku Hollywood-tähden ruumiillistuma. Sensijaan juuri nuo vartaloltaan vastenmieliset "tonnikeijut" olisi kyllä aina kuolaamassa perään. Pinnallista on juu mutta minkä minä sille voin, etten sellaisista vaan kiinnostu kun en koe lihavuutta kiihottavana? En odota naisen olevan mikään kuvastojen seksipommi, mutta jos nyt edes vartaloltaan sopusuhtainen, onko tämä muka liikaa vaadittu? On näköjään.

      • "En odota naisen olevan mikään kuvastojen seksipommi, mutta jos nyt edes vartaloltaan sopusuhtainen, onko tämä muka liikaa vaadittu?"

        Naisten hypergamian takia se on liikaa vaadittu. Ei nainen itselleen oman tasoista miestä hyväksy.


      • tatöahöja
        super-atm kirjoitti:

        "En odota naisen olevan mikään kuvastojen seksipommi, mutta jos nyt edes vartaloltaan sopusuhtainen, onko tämä muka liikaa vaadittu?"

        Naisten hypergamian takia se on liikaa vaadittu. Ei nainen itselleen oman tasoista miestä hyväksy.

        On se liikaa vaadittu, jos itse ei ole sopusuhtainen vartaloltaan, mies siis. ja harva on. silti pitäisi saada tasoaan parempi nainen. Miesten hypergamia se jyllää aina vaan ja sitten ihmetellään kun ei kelvata niille tasoaan paremmille naisille.


      • tatöahöja kirjoitti:

        On se liikaa vaadittu, jos itse ei ole sopusuhtainen vartaloltaan, mies siis. ja harva on. silti pitäisi saada tasoaan parempi nainen. Miesten hypergamia se jyllää aina vaan ja sitten ihmetellään kun ei kelvata niille tasoaan paremmille naisille.

        Mies harmitteli sitä ettei normaalivartaloisena kelpaa normaalivartaloiselle naiselle. Saman olen huomannut itsekin.

        Niin eikös joku nimimerkki "tatöahöja" tule ulvomaan jotain täyttä paskaa ja valehtelemaan.


    • joku_vaan123

      "Mitä pienemmän lukeman nainen omaa sen tiukemmat vaatimukset on miehelle ja taas mitä suuremmat indeksi luvut sen höllemmät on kriteerit ihanne miehelle. Mistä tää johtuu? Naiset aina höpöttävät joutavia että "se sisin on tärkein" mutta näin ei todellisuudessa ole."

      Eikö tämä ole itsestään selvää?

      viehättävä nainen -> paljon kiinnostuneita miehiä -> karsintaa tehtävä jo ennen kuin tutustuu miehiin -> ulkonäkö ja kiinnostuksen kohteet helpoin karsintakriteeri netissä, ulkoinen olemus eli itsevarmuus ym. livenä (luonteen arvioiminen vaatii pitempää henkilökohtaista tuttavuutta)

      Kun luonteeltaan sopiva kumppani löytyy yhtä todennäköisesti viehättävien ja ei-viehättävien miesten joukosta, niin sellaista kannattaa tietysti etsiä ensisijaisesti itseään viehättävien joukosta.

      Eli sisin kyllä voi olla tärkein, mutta sitä yleensä pääsee esittelemään vain ne, jotka joko sytyttävät heti (live) tai näyttävät paperilla hyvältä (netti). Kyllä ei-niin-viehättävillä miehilläkin on mahdollisuus, mutta se aukeaa vain pitkäaikaisen tuttavuuden (opiskelu, harrastukset ym) kautta.

      Eli: ulkoiset seikat ratkaisee sen kehen tutustutaan, kokonaisuus se kenet valitaan. Jos siis pystyy kiertämään tuon tutustumisvaiheen seulonnan, rumallakin on mahdollisuus, kunhan muut asiat ovat kunnossa.

      • LiveParempiKunNetti

        Joku taika minun naamassanikin sitten on kun en nettitreffeillä saa koskaan viestejä keneltäkään ja kukaan ei vastaa ikinä takas mutta jos menen baariin tuntuu että naisen löytäminen huom jopa kauniin naisen löytäminen on välillä jopa lapsellisen helppoa. En ymmärrä mistä se johtuu kun kuvissa olen sama kun livenä ja netissä on kattava profiili yms. Jäin hetki sitten sinkuksi ja edellisenkin naisen löysin helposti baarista. Myös netti profiili on sinkkuna mutta ei mitään kiinnostusta. Nyt ois kiva löytää nainen joten menen kai yöelämään taas. Onneksi ne naiset sentään livenä kiinnostuu.


      • joku_vaan123

        "En ymmärrä mistä se johtuu kun kuvissa olen sama kun livenä ja netissä on kattava profiili yms."

        Sanoisin, ettei tuossa ole kyse ulkonäöstä. Livenä olemuksestasi välittyy jotain mitä kuvissa ei näy (esim. itsevarmuus, sanavalmius/tilannetaju/hauskuus/äly) tai profiilissasi on jotain "huonoa" (esim. liian alhainen koulutus, "väärät" kiinnostuksen kohteet ym), minkä takia jäät netissä muiden ulkonäöltään samantasoisten miesten jalkoihin.


      • Rauha-täti
        LiveParempiKunNetti kirjoitti:

        Joku taika minun naamassanikin sitten on kun en nettitreffeillä saa koskaan viestejä keneltäkään ja kukaan ei vastaa ikinä takas mutta jos menen baariin tuntuu että naisen löytäminen huom jopa kauniin naisen löytäminen on välillä jopa lapsellisen helppoa. En ymmärrä mistä se johtuu kun kuvissa olen sama kun livenä ja netissä on kattava profiili yms. Jäin hetki sitten sinkuksi ja edellisenkin naisen löysin helposti baarista. Myös netti profiili on sinkkuna mutta ei mitään kiinnostusta. Nyt ois kiva löytää nainen joten menen kai yöelämään taas. Onneksi ne naiset sentään livenä kiinnostuu.

        Sinun tekstistä puuttuu pilkut ihan kokonaan. Se häiritsee minua ja luultavasti muitakin naisia. Naiset yleensäkin kiinnittävät miehiä enemmän huomiota tekstin sujuvuuteen ja siihen, mitä voi tulkita rivien välistä.


      • VoePilikkuSentäs
        Rauha-täti kirjoitti:

        Sinun tekstistä puuttuu pilkut ihan kokonaan. Se häiritsee minua ja luultavasti muitakin naisia. Naiset yleensäkin kiinnittävät miehiä enemmän huomiota tekstin sujuvuuteen ja siihen, mitä voi tulkita rivien välistä.

        No, jos, ei, ymmärrä, puhuttua, tekstiä, ilman, alistus, tai, rinnastuskonjuktioita, pilkkuineen, niin, silloin, tuskin, ymmärtää, ihmisiä, muutoinkaan. Siinä, sinulle pilkkuja,,,,,,,,,,pilikunnussija! Sinunkaan ainoa pilkkus edes tullu oikeaoppiseen kohtaan:D


    • kisunkaa

      Hmm.. Minähän hoikkana naisena olen seurustellut melko lyhyen ja ylipainoisen miehen kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole yksittäistapaus, vaan näitä pariskuntia, missä tasot ei kohtaa, löytyy enemmänkin. Mistä niissä tapauksissa sitten on kyse?

      • fgdfhd

        Yleensä siitä on kyse, että jompikumpi pariskuntalaisista on kokenut saaneensa luvan itsestään huolehtimisen laiminlyömiseen heti sen jälkeen kun on kumppani saatu haaviin.


    • 82kgmies

      Minä 174cm 82 kg mies olin liian lihava 75 kg naiselle

    • totuudentoitottaja

      Ei ole tuota ongelmaa.

      En kiinnitä huomiota lainkaan tonnikeijuihin, pyöreisiin palleroihin jne.

      Sopusuhtainen normaalihko vartalo on tärkeä.
      Se kertoo ihmisen elämäntavoista ja luonteesta paljon.

      Ruma naama jota en omista ei kerro miehestä tai naisesta yhtään mitään.

    • Riiiiiiiii

      Jopa on ongelmat. Olen ruma ja lihava, miksi en saa kaunista ja laihaa, väälyyt, väälyyt! Teillä on sentään miehet helppoa, naisen tarvitsee olla "vain" nuori ja kaunis.
      "Eihän sen ruumiin muodon pitäisi kertoa pään sisäisestä ajatusmaailmasta mitään kuten naiset aina väittävät. Rumakin mies voi olla todella fiksu mutta ei silti kelpaa hoikalle tai sporttiselle naiselle." A. Kielsit heittämästä vastakysymystä, mutta heitän kuitenkin: eli eikö tämä päde myös toisinpäin lihavaan naiseen? B. Miksi kauniin pitäisi ottaa ruma ja miksi sitä ja sen tarkoitusperiä pitäisi selitellä?

      • totuudentoitottaja

        " B. Miksi kauniin pitäisi ottaa ruma ja miksi sitä ja sen tarkoitusperiä pitäisi selitellä?"

        Koska se kertoo ihmisen arvomaailmasta ja pinnallisuudesta?

        Mutta eihän sinun kaltainen vatipää voi sellaista tajuta.

        Tarkoitusperiä tuskin tarvitsee selittää kun kyse on vain kuvitelman oman kauneuden kestävyydestä vaikka lopulta päädyt olemaan vanha rupsahtanut pieru.


      • KenellähänNeOngelmatOn

        Missä kohtaa aloittaja sanoo olevansa lihava? Luet sen minkä haluat jolloin pääset purkamaan agressiotasi ja jätit lukematta kohdan miksi ruma ja liikunnallinenkaan mies ei kelpaa? Tämä on koko jutun pointti ei pelkästään lihavuus. No totuus on se että se ruma ja liikunnallinenkaan mies ei kelpaa kuin niille tonnikeijuille. Miksi siis vain niille vaikka on niitä hoikkia ja liikunnallisia naisiakin? Tämä on ihan omakohtaisestikin nähty.


      • Riiiiiiiiiiii
        totuudentoitottaja kirjoitti:

        " B. Miksi kauniin pitäisi ottaa ruma ja miksi sitä ja sen tarkoitusperiä pitäisi selitellä?"

        Koska se kertoo ihmisen arvomaailmasta ja pinnallisuudesta?

        Mutta eihän sinun kaltainen vatipää voi sellaista tajuta.

        Tarkoitusperiä tuskin tarvitsee selittää kun kyse on vain kuvitelman oman kauneuden kestävyydestä vaikka lopulta päädyt olemaan vanha rupsahtanut pieru.

        Mummosi oli vatipää, ja se periytyy. Aloitushan on todennäköisesti provo, mutta se kertoo nimenomaan aloittajan pinnallisuudesta ja miesten ulkonäkökeskeisyydestä, ei muusta.


      • Riiiiiiiiiiiiii
        KenellähänNeOngelmatOn kirjoitti:

        Missä kohtaa aloittaja sanoo olevansa lihava? Luet sen minkä haluat jolloin pääset purkamaan agressiotasi ja jätit lukematta kohdan miksi ruma ja liikunnallinenkaan mies ei kelpaa? Tämä on koko jutun pointti ei pelkästään lihavuus. No totuus on se että se ruma ja liikunnallinenkaan mies ei kelpaa kuin niille tonnikeijuille. Miksi siis vain niille vaikka on niitä hoikkia ja liikunnallisia naisiakin? Tämä on ihan omakohtaisestikin nähty.

        Oli nyt sitten aloittajan esimerkin ruma ja keskivartalolihava tai ruma ja hoikka (ei käyttänyt minä-muotoa), pointti on se, hän syyllistyy samaan ulkonäköjaotteluun. Käytin tätä vaikka kiellettiin. Sitä paitsi tässä aloittaja syyllistyy siihen, että yleistää kaiken oletetusta rumuudestaan johtuvaksi vaikka salapoliisityöllä osasyy voisi löytyä myös muista asioista.
        Ottaen huomioon tämän palstan yleisen tason ja kielenkäytön pidän tätä aivan sopivana paikkana aggressioiden purkamiseen. Ai niin, mutta sitähän saavatkin tehdä vain miehet;)


      • KenellähänNeOngelmatOn
        Riiiiiiiiiiiiii kirjoitti:

        Oli nyt sitten aloittajan esimerkin ruma ja keskivartalolihava tai ruma ja hoikka (ei käyttänyt minä-muotoa), pointti on se, hän syyllistyy samaan ulkonäköjaotteluun. Käytin tätä vaikka kiellettiin. Sitä paitsi tässä aloittaja syyllistyy siihen, että yleistää kaiken oletetusta rumuudestaan johtuvaksi vaikka salapoliisityöllä osasyy voisi löytyä myös muista asioista.
        Ottaen huomioon tämän palstan yleisen tason ja kielenkäytön pidän tätä aivan sopivana paikkana aggressioiden purkamiseen. Ai niin, mutta sitähän saavatkin tehdä vain miehet;)

        Niinkun mistä muista asioista? Oletetaan että on mieskaksoset jotka omaavat täysin identtisen ajatusmaailman mutta toinen heistä on atleettisen komea ja toinen ruma. Kummatkin yhtä fiksuja ja vaikkapa liikunnallisia ja olkoot vaikka samassa ammatissa. Silti tämä atleettisen komea kaksonen kerää kaikki naiset ja ruma kaksonen riutuu yksinäisyydessä. Vihjaat että salapoliisityöllä tuon ruman miehen muissa asioissa olisi vikaa naisettomuuteen. Kerros nyt sitten ne muut asiat vaikka kaksos esimerkissä silti vain se komein kerää naiset. Muut asiat ovat identtisiä keskenään. Koska et osannut tähän vastata siis et halunnut sanoa ääneen että ulkonäkö on se juttu heitit aloittajan jo arvatessa pinnallisuus vastaheiton. On se vaan kumma että se totuus on niin vaikea naisilla kertoa että mikään muu kuin ulkonäkö ei ole kriteerinä parinvalinnassa.


      • joku_vaan123

        Viestissäsi ei ole mitään järkeä. Ensin otat esimerkin, jossa ainoa ero miesten välillä on ulkonäkö (kaikki muu identtistä), toteat aivan oikein että komeampi saa naiset, ja vedät siitä johtopäätöksen, että vain ja ainoastaan ulkonäöllä on naisille väliä. Ymmärrätkö missä meni vikaan? Aivan samoin olisit voinut tehdä esimerkin, jossa vain varallissudessa on eroa, ja vetää johtopäätöksen, että vain raha ratkaisee. Tietysti täysin samanlaisista ihmisistä, se jolla joku ominaisuus on parempi saa kaiken huomion.

        Muistaakseni hesarissa uutisoitiin joskus kauan sitten tutkimuksesta, jossa kolmen miehen ryhmä yritti iskeä naisia: yksi oli todella komea, yksi todella fiksu ja kolmas joko melko komea tai melko fiksu. Naiset suosivat sitä miestä, jolla oli wingman. Eli erittäin fiksu loisti melko fiksun rinnalla ja sai enemmän huomiota kuin erittäin komea. Samoin erittäin komea loisti melko komean rinnalle ja sai enemmän huomiota kuin erittäin fiksu.

        PS. Jos pitäisi valita yksi todennäköisesti naisille tärkein kriteeri, niin se ei taatusti olisi ulkonäkö vaan esim. status/raha. Kyllä esim. Haukio olisi taatusti saanut paljon komeamman miehen kuin Niinistö.


      • 6plus2
        joku_vaan123 kirjoitti:

        Viestissäsi ei ole mitään järkeä. Ensin otat esimerkin, jossa ainoa ero miesten välillä on ulkonäkö (kaikki muu identtistä), toteat aivan oikein että komeampi saa naiset, ja vedät siitä johtopäätöksen, että vain ja ainoastaan ulkonäöllä on naisille väliä. Ymmärrätkö missä meni vikaan? Aivan samoin olisit voinut tehdä esimerkin, jossa vain varallissudessa on eroa, ja vetää johtopäätöksen, että vain raha ratkaisee. Tietysti täysin samanlaisista ihmisistä, se jolla joku ominaisuus on parempi saa kaiken huomion.

        Muistaakseni hesarissa uutisoitiin joskus kauan sitten tutkimuksesta, jossa kolmen miehen ryhmä yritti iskeä naisia: yksi oli todella komea, yksi todella fiksu ja kolmas joko melko komea tai melko fiksu. Naiset suosivat sitä miestä, jolla oli wingman. Eli erittäin fiksu loisti melko fiksun rinnalla ja sai enemmän huomiota kuin erittäin komea. Samoin erittäin komea loisti melko komean rinnalle ja sai enemmän huomiota kuin erittäin fiksu.

        PS. Jos pitäisi valita yksi todennäköisesti naisille tärkein kriteeri, niin se ei taatusti olisi ulkonäkö vaan esim. status/raha. Kyllä esim. Haukio olisi taatusti saanut paljon komeamman miehen kuin Niinistö.

        Niin Kyllä raha rumaakin koristaa. Tämähän on jo tiedossa oleva fakta. Moni muija haluaa rikkaan miehen vaan rahojen takia. Ei siksi että miehestä välittäisi paskaakaan. Tiedän kanssa yhden poikamiehen joka ei kiinnostanut naisia pätkääkään. Kun tietoon tuli että hän peri miljoona omaisuuden niin metsien kuin kiinteistöjen tullessa kuvioon alkoikin hänelle olemaan kysyntää. Ei voi muuta sanoa kuin surullisia nämä naisten intressit miehiä kohtaan. Jos ei ulkonäkö niin sitten raha. Valitkaa prinsessat kahdesta parempi ja tehän valitsette.


      • rumamaija
        6plus2 kirjoitti:

        Niin Kyllä raha rumaakin koristaa. Tämähän on jo tiedossa oleva fakta. Moni muija haluaa rikkaan miehen vaan rahojen takia. Ei siksi että miehestä välittäisi paskaakaan. Tiedän kanssa yhden poikamiehen joka ei kiinnostanut naisia pätkääkään. Kun tietoon tuli että hän peri miljoona omaisuuden niin metsien kuin kiinteistöjen tullessa kuvioon alkoikin hänelle olemaan kysyntää. Ei voi muuta sanoa kuin surullisia nämä naisten intressit miehiä kohtaan. Jos ei ulkonäkö niin sitten raha. Valitkaa prinsessat kahdesta parempi ja tehän valitsette.

        Miehen varallisuus/varattomuus ei hetkauta minua pätkääkään, koska elätän itse itseni. Ekan eksänkin ammatti oli pelkkä tarjoilija, ja minusta se onkin aika seksikäs ammatti vaikken ammatin perusteella valintaa teekään. Tokan ammattia en edes tiedä (tai sitten on saattanut jotain ohimennen mainita mutta olen unohtanut), mutta oli käsittääkseni ainakin parempipalkkainen kuin ekan eksän työ, tai tälläinen mielikuva on ainakin jäänyt. Sai kaikenmaailman joulubonuksia, mitä eka eksä ei todellakaan saanut.


    • EiPidäOlettaa

      Minä olen kiinnostunut rehevistä naisista, varsinkin jos lantio on leveä. YH sopisi elämäntilanteeseeni mainiosti. Hoikat ja normaalipainoiset lapsettomat ovat kiinnostuneita minusta, onnetonta. Lapsettomuus on oikeastaan se no.

      Tuntuu, että lähestyessäni naisia, jotka ulkomuodoltaan tai elämäntilanteeltaan kiinnostaisivat, ovat he todella varautuneita. Ehkä he ovat pettyneitä elämäänsä. Olen minäkin ja tahtoisin jotain parempaa, en kai vain osaa ilmaista itseäni.

      Olen siis keskipituinen, suht lihaksikas ja pienipalkkaisessa työssä. Työssä kuitenkin. Ja lapsiakin on. Minusta kiinnostuneet naiset ovat vain jotenkin vääriä minulle.

      • 12plus9

        Vain jännämiehillä on varaa valita eli kuulut siihen alle 20% mies massaan. No lihaksikkuus ja lapsia niin se selittääkin jo osan. Hakkaatko ihmisiä vielä ammatiksesi ja dissaat heikompi osaisia naisten kuullen? Siinä naisten suosion syitä.


      • 774877
        12plus9 kirjoitti:

        Vain jännämiehillä on varaa valita eli kuulut siihen alle 20% mies massaan. No lihaksikkuus ja lapsia niin se selittääkin jo osan. Hakkaatko ihmisiä vielä ammatiksesi ja dissaat heikompi osaisia naisten kuullen? Siinä naisten suosion syitä.

        Heikompiosaisten väheksyminen, haukkuminen yms. on ehdoton ei ja se saa ihmisen kuin ihmisen näyttämään kusipäältä. Ei vetoa ainakaan minuun.


    • Samanlaiset lapset leikkivät parhaiten yhdessä. M.O.T.

      • Thisistheplace

        Olen tästä täysin samaa mieltä....vaikka eroavaisuudet ja vastakohdat luovat kivaa kipinää niin lopulta se kiintyminen johtuu yhteisestä suunnasta elämästä joka usein johtuu samankaltaisuudesta. Sellaisen löytäminen on vain monen kohdalla täysin mahdoton tehtävä, se varmaan monia ahdistaakin.

        Olen itse hyväksymässä tuon asian.


    • tarralenkkari666

      En toimi.

    • Thisistheplace

      Kyllähän se on selvä kriteeri ainakin minulla naiselle.
      Sen näkee aika nopeasti parilla vilkaisulla onko naisella halua pitää huolta itsestään vai ei.
      Pakkeja olen joutunut antamaan sekä hieman viilentämään tunnelmia ja eroamaan suhteen alussa tuon asian takia.

      Se ei ole ulkonäkökeskeisyyskysymys vaan elämäntapa ja -taito kysymys.

    • Jospa lihavilla ihmisillä on lihava sisin?

    • Kokemustalöytyy

      Niin, olen joskus miettinyt, että minkälaisen hinnan nämä ulkonäön perässä juoksevat ovat valmiit maksamaan saalistaan. Hyvä kunto, timmi kroppa ja kauniit/komeat kasvot tulevat harvoin ilman työtä ja rahaa. Alkaisiko se jossain välissä närästämään, kun se hyvännäköinen kumppani on mielummin lenkillä/salilla/muissa treeneissä kuin sun kanssa? Tai pistää useamman satasen kuussa yhteisistä (?) rahoista itsensä pakkelointiin ja koristeluun? Entäpä kun tuo menee usein parisuhteen edelle ja kumppani menee mieluiten kymmeneltä nukkumaan että jaksaa seuraavana päivänä treenata, kuin vaikkapa lähtisi ulos sun kanssa tai muuten viettäisi laatuaikaa kanssasi?
      Nuo ruumiinpalvojat on nimittäin helvetin itsekkäitä ihmisiä.

    • eriparia

      Painan 45 kiloa,miesystäväni painaa110,hänen vyötärönympäryksensä on 120cm.Ei aloittajan väite pidä paikkaansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe