Tuulimyllyt

Muutanpois

Paljonko lapuan isokengät saavat itselleen sähköä tulevista myllyistä ?
Paljonko maksaa tuleva projekti ?
Kuka maksaa ?
Ketkä asian päättivät ? Tuulimyllyistä.
Terveyshaitat ?
Muuttovirta pois päin lapualta !!!
Ei kunnon koulua !!
Satsaus tuulimyllyihin turhaa.
Olisko muitakin kohteita ?
Eikä sähkön hinta halpene
Kuka tätä projektia vetää ?

34

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokujokerkes
    • tuules

      kallis maa merkki ja käyttö ikä rajallinen myllyissä.

    • Muuttoa-jo-harkitaan

      Ei tietoa isokenkien eduista. Mutta tuulivoimalat Jouttikalliolle on todella järjetön hanke. Jouttikallio on liian lähellä laajaa asutusaluetta. Myllyjen vaikutuspiiriin joutuu luultavasti ainakin tuhat lapualaista. Kiinteistöjen hinnat romahtavat, tulee terveyshaittoja yms.
      Lapua on erittäin outo diktatuuri, muutama ikivirkamies täällä sanelee, eivätkä huonot päätökset palvele asukkaiden etua. Myllyjen rakennushanke pitäisi kiireellisesti peruuttaa, ettei tule taloudellisia ja muita vahinkoja. Aurinkoenergia ja maalämpö ovat tulevaisuuden ratkaisu ja niihin kannattaisi jo nyt sijoittaa, sillä paneelien hinnat ovat laskeneet todella paljon. Tuulimyllyt ovat turhia, rumia, äänekkäitä ja iljettäviä. Iljettäviä varsinkin siksi, että niiden avulla ulkomaalaiset kapitalistit röyhkeästi ryöstävät suomalaisilta veronmaksajilta jättivoittonsa.

      • Myllytpystyyn

        Sen verran kantaa noihn myllyihin että äänekkäitä ne ei todellakaan ole. Enemmän melua tulee ns Jouttikallion teollisuus alueelta ja liikenne melukin on huomattavasti suurempi kuin myllyt. Kiinteistäjen hinnan romahdusta ei voi laittaa mitenkää myllyjen piikkiin. Aurinkoenergia on vaihtoehto mutta katolle laitettavat kennot ei riitää todellakaan esim täysin sähkölämmitteisessä talossa koska meillä on niin pirun lyhyt tuo valoisa aika. No samaa voi sanoa muutenkin tuosta sähkötuotannosta että ulkomaiset ryöstävät jättivoittonsa meiltä. Lapualla on muutenkin kaikki pielessä ja se valittaminen täällä osataan. Tulee tai suunnitellaan tänne mitä niin aina löytyy niitä jotka lyö kapuloita rattaisiin.


    • eituuikävä

      Muutappa pois niin on yksi valittaja vähemän

      • Ei-myllyjä-Lapualle

        Ostakko "eituuikävä" omakotitalon Koskikylästä? Paljonko olet halukas maksamaan n. 20 v vanhasta hyvästä 130 neliön talosta? Epäilen, että auot vain päätäs, mutta et osta Koskikylästä minkäänlaista kiinteistöä? Suurin ongelma näistä turhista tuulimyllyistä aiheutuu kiinteistöjen arvoille. Ne romahtaa, eikä kukaan korvaa vahinkoja. Meistä tulee lainsuojattomia kaupungin johdon typeryyden vuoksi.


      • hp00
        Ei-myllyjä-Lapualle kirjoitti:

        Ostakko "eituuikävä" omakotitalon Koskikylästä? Paljonko olet halukas maksamaan n. 20 v vanhasta hyvästä 130 neliön talosta? Epäilen, että auot vain päätäs, mutta et osta Koskikylästä minkäänlaista kiinteistöä? Suurin ongelma näistä turhista tuulimyllyistä aiheutuu kiinteistöjen arvoille. Ne romahtaa, eikä kukaan korvaa vahinkoja. Meistä tulee lainsuojattomia kaupungin johdon typeryyden vuoksi.

        Minä henkilökohtaisesti asun varmasti lähempänä myllyjä kuin sinä koskikylässä. Eikä mun tarvitse marista täällä. Kas kun et hellanmaassa asu ja valita. Ei niistä mitkään talojen arvot tipahda. ei ainakaan koskikylässä. Hei haloo


      • hölmöäpuhettataas
        hp00 kirjoitti:

        Minä henkilökohtaisesti asun varmasti lähempänä myllyjä kuin sinä koskikylässä. Eikä mun tarvitse marista täällä. Kas kun et hellanmaassa asu ja valita. Ei niistä mitkään talojen arvot tipahda. ei ainakaan koskikylässä. Hei haloo

        Hei haloo vaan itsellesi, puhu sitten vasta, kun myllyt pyörii. Nythän ei ole vielä mitään tapahtunutkaan.


      • justjup

        On se hyvä kun saadaan vaihtoehtoja energian tuotantoon joka ei niin syä tätä arvokasta maapalloamme.


    • Apuaxx

      Samaa mieltä!!

    • Huolestunutxxx

      Kukaan ei uskalla enää ostaa tonttia/ taloa sieltä

      • asukas1

        äläkää nyt puhuko p----a


      • huvävu

        Ja miksei. hyvä paikka asua.


    • TUKIAkolmeMILJARDIA

      - Onnistuneet tuulivoimahankkeet ovat harvassa.
      - Suomessa on Euroopan heikoimmat tuuliolosuhteet ja tuulivoimaloiden hyötysuhde huono.
      - Yleensä hankkeet eivät käy läpi puolueetonta ympäristövaikutusten arviointimenettelyä.
      - Tuulivoimapaikkakunnilla on käytetty harvoin paikallista työvoimaa rakentamisessa eikä käytön aikaisissa huoltotöissä juuri lainkaan lupauksista huolimatta.
      - Tuulivoiman osuus sähköntuotannosta on mitättömät kaksi prosenttia, minkä aikaansaamiseksi valtion tukirahoja joudutaan maksamaan kolme miljardia euroa.


      http://www.ilkka.fi/mielipide/yleisöltä/onnistuneet-tuulivoimahankkeet-ovat-harvassa-1.2004760

      • Tuottaa_se

        Tuottaa lähinnä tuulimyllyjen omistajille takuuhinnan takia ja nykyisin lisäksi myllyn tontin vuoraajille tuotettujen kilowattien määrän mukaan prosenttiosuuden.


    • Hyrrät

      Pönäkö nämä myllyt on lapualle haalinu ? Luulooko saavansa ääniä lisää ?

    • töissävain

      Tää on niitä kuusattomia lapualaishankkeita, kuten oli kaasupötti, simpsiön kaivos, novaparkki yms, sillä erolla että tämä nyt toteutuu. Päättäjät eivät oiken ymmärrä asioita kuten em. esimerkit osoittavat. Lisäksi kannattaa huomata, että iso osa ns. esittelevistä virkamiehistä ei edes asu Lapualla. Puhumattakaan että olisivat pysyviä lapualaisia, joten ei voi odottaa että he oikeasti ja syvällisesti välittäisivät lapualaisten elinoloista. He ovat täällä vain töissä, mukaillen vanhaa sanontaa.

    • peaapeaaporukkamyi

      Eihän Lapuan Sähkö Oy pysynyt Lapualaisten omistuksessa ,kun hinta oli kohdallaan niin myitiin pois kaupunki rahasti ja alapää isännät ei ollut kotiseuturakkautta eikä näkemystä tulevaisuudesta ,koko Lapua oli koonnut MONOPOLI virmaan omaisuuden.
      Oletan että kaupunkimme ei osallistu tuulisähkö projektiin verovaroin .

    • stupiido

      Pääomalla ei ole isänmaata. Hei, sori siitä.

    • Totuustorvi

      Kuka tämän asian on lapulla päättänyt ? Että laitetaan myllyt pyörimään ? Nimiä pöytään.ja nimet lehteen.on taas järkikulta sumentunut.. sama kuin juuri tuo kaasupötti mikä meinattiin haalia väkisellä keskustaan.

    • Lapuankaaos
      • Nehänosaa

        Tätä minäkin olen ihmetellyt, vaikka paljon väkeä asuu myllyjen vaikutusalueella, niin kaikki on näemmä mukisematta otettu vastaan. Ovat vissiin uskoneet kaiken, mitä heille on kerrottu (valehdeltu).


      • 32ik

        mitä valehdeltu pysykää ny asias


      • ASIAAjaVEDÄTYSTÄ
        32ik kirjoitti:

        mitä valehdeltu pysykää ny asias

        Ville Niinistö, vihreä, on jo alkanut tulla tuntoihinsa. Sanoi eilen uutisissa, että tuulimyllytuet on ylimitoitettu, joka vuosi hirveä summa veronmaksajien rahoja menee myllyjen omistajille.

        Niinistö sanoi, että aikanaan päätös tukirahan määrästä perustui VIRHEARVIOINTIIN. Taisi olla itse hallituksessa asiaa lobbaamassa ja nyt alkaa tulla hätä käteen.


    • infraääni-tuhoaa-terv

      Paljon on jo ihmisiä joutunut muuttamaan pois tuulivoimaloiden melualueilta. Eija Riitta Korhola on paljon kirjoittanut voimaloiden haitoista. Myös osoitteesta tvky.info löytyy paljon tietoa, siitä mikä lapualaisiakin odottaa, jos ne Jouttikallion pirunsarvet rakennetaan. Infraääni aiheuttaa runsaasti terveyshaittoja ja isot myllyt on todella pahoja.

      • Polkupyärä

        Ruvetaan laittamaan 3vaihteinen polokupyärä taikka 2:s joka talouteen sisälle ja vuaronperähän poljetaa sitte jotta saaraan sähkyä , hiellä ja kuntoolulla saman aikaasesti, ei tartte mennä fysikaalisehen polokemaha. Ja viälä ku lukoo naapurikylän kylähullujen kiriootuksia "Sjoki" niin viälä kovempaa tuloo poliettua.=))


    • Munakeisari

      Eikö kukaan munatoon päättäjä tohdi ottaa kantaa lehdessä kirjoitettuun tekstiin..on munatoonta sakkia.

    • TasapääTiisteltä

      Niistä ropelleista pääsöö ristuksenmoonen humina. Häirtittöö
      asukkaita huminallaan, oon kuullu jotta moni ihminen on tullu
      pössööksi ku ovat aikansa ropellien huminaa kuunnelleet.

      • jasu11223

        On se hyvä että asut niin saatanan syrjäs jotta sua ei pitäisi haitata. Tiistellä tuloo ihmiset pössööksi ilman myllyjäkin.


      • TasapääTiisteltä
        jasu11223 kirjoitti:

        On se hyvä että asut niin saatanan syrjäs jotta sua ei pitäisi haitata. Tiistellä tuloo ihmiset pössööksi ilman myllyjäkin.

        Äläny Jasu häjyyle...


    • jusu11223

      Ilmajoella on pian kaikki 17 myllyä pystyssä ja lisää suunnitellaan vielä yli 100. Kyllä on infraääniä. Niin vai onko Ilmajokiset eri muotissa tehtyjä joihin infraäänet vaikuta. Niin tai ne ei ole sellaista väkiä mitkä on saatana joka asiasta valittamassa ja etsimässä syitä. Lapualla ei ole ensimmäistäkään myllyä niin jotkut jo kuulee infraääniä tai jonkin silmiin ropellit tekee jo nyt varjoja Liuhtaris. Voi hyvää päivää.

    • TasapääTiisteltä

      Harmi jotta Törnävän mielisairaala on lopetettu, olis ollu Ilmajokelaisilla
      lyhyt matka hoitoon. Kyllä jos Ilmajoelle tulee toista sataa ropellia humisemaan
      siinä tuloo isoo sakki pössöötä pieneen pitäjään. Jusun pitääs kans päästä johonki hoitoon ku on niin räivä...

    • tiikkolainen

      tuulimyllyt hyvä asia valittajat mustasaareen.

    • ohraaja

      ilmajoella täys tyrmäys myllyille..kuinka lapualla ? päättäjille mitali kaulaan ja matkat ulkomaille ? ei munattomat lapuan päättäjät tohi laittaa edes vastinetta ilkassa olevalle kirjoitukselle ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe