Kiihottaako iso sperman määrä naisia?

Spermanaattori

Minua kiinnostaisi tietää, kiihottaako ketään naista, jos mieheltä tulee paljon spermaa lauetessa?

Minua kiinnostaa aihe niin paljon, että testasin paljonko itseltäni irtoaa :) Masturboin semmoiseen apteekista saatuun pieneen mittakuppiin, jolla yleensä mitataan yskänlääkettä tms. :) Tulos oli 8 millilitraa.

Mitä nopeasti vilkaisin netistä seksiin liittyviä tutkimuksia, niin keskimäärin miehiltä siemennestettä purkautuu noin 3 millilitraa.

63

10759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihottaahan se :) Ei ole kuitenkaan oleellisin asia. Voihan miehen orkku olla voimakas, vaikkei spermaa niin paljoa tuliskaan. Mut kyllä sperma kiihottaa, ja mitä enemmän, sen parempi, kertoo yleensä siitä et orkku on ollu kuitenki vähintään melko hyvä. Mut sperman määrää oleellisempi on sen laatu; hyväntuoksuinen ja makuinen, tasalaatuinen (ei esim. hirveästi paakkuja). Mua viehättää niiden miesten sperman haju ja maku, joista pidän muutenkin. Ne miehet taas, jotka ei sytytä sen syvällisemmin, yleensä niiden spermakin maistuu pahalta. Biologista parinvalintaa lienee. Tupakoitsijoilla lähes aina pahanmakuinen sperma. Suosin raittiita muutenkin :)

    • Mammaliini42

      Tottakai se mua kiihottaa, useimmat haluavat lopuksi laueta rinnoilleni tai vatsalleni. Harvemmin kortsuun sisälläni. Tosi kiihottavaa lauenneena katsella, kun mieheltä tulee ja kunnolla huudon säestyksellä.

    • rebekka80

      Sperman iso määrä on ajatuksena kiva, mutta ei paina oikeastaan paljon mitään itse rakastelun aikana. Enkä tosiaankaan ikinä nipota mistään millilitramääristä. pienistä pisaroista jokikin tulee :)

      Itse tykkään tosi kovasti siitä, että mies laukeaa sisälleni ilman kortsua, ja pyydän miestä aina panemaan ilman kumia ja laukeamaan sisääni jos hän vain uskaltaa :) huonona puolena sperman määrää ei kyllä siinä voi edes arvuutella. Mutta jotenkin tykkään samaan aikaan siitä, että näkee heti miten kauheasti spermaa mieheltä tulee. Jotenkin mukava tunne kun illan mittaan naitaessa on tyynyllä vieressä monta kondomia joissa kauheita lasteja sisällä, pitää aina pyytää miestä ettei heitä niitä suoraan pois :)

    • ihansama__

      Ei kiihota. Täysin merkityksetön juttu minulle kiihottumisen kannalta. Enemmän siitä on vain haittaa, jos laukeaa sisälle ja kaikki valuu isona virtana pois. Pienet lastit pysyvät sen aikaa sisällä, että ehtii suihkuun pesulle.

    • pikkupökät

      Meidän isännällä sitä tuntuu riitävän oikein reilusti,kun suikunjälkeen täytyy laittaa side muuten housut tariintuu.

      • cumshotpussy

        Tottakai vaikuttaa. Pyydän miehiä yleensä laukeamaan sisään ilman kumia koska tuntuu mahtavalta kun miehen kalu kovenee huippuunsa ja sykkii ison sperma lastin sisään. Joskus tunnen kun iso lasti pumppaa pillunpohjille ja Laukaan itse.
        Tai pyydän miestä lypsämään lastin rinnoilleni niin joskus tulee iloinen yllätys ja mieheltä lentää hirvittävä lasti ja kovan huudon kera. Örkki on sitä pidempi mitä enemmän mälliä lentää. Ja yleensä myös kova


    • Neljästi_viikossa

      Parasta proteiinia ja herkullisinta.

    • KukaKetäkin

      Tuo tuntuu olevan vähän niin ja näin, kun kuuntelee naisten puheita.
      Aika monet naiset kyllä väittävät, ettei se sperma kiihota, enemmänkin päinvastoin, mutta ne kullin nytkähtelyt on se heidän juttunsa. Ja tietenkin ne miehen "orkkuörinät".
      Tiedä sitten tai ota nyt edes selvää..

    • noeiei

      Totuus on ettei siinä oo mitään kiihottavaa. Enempi se äsyttää. Miehiä se vissiin sitten kiihottaa?

    • ihme_nektaria

      Kyllä kiihottaa. Olen 52-vuotias ja tosi freesi, kiitos vuosikausien sperman nieleminen.

    • Spermapilluun

      Onhan se upeaa, varsinkin luonnossa, kun miehen vedettyä kalunsa pillusta - takaapäin naitu - olen reidet levällään ja katselen, miten sperma läjähtää metsänpohjaan tai hiekalle!!
      Yhdellä tutulla todella suuri elin ja häneltä tulee aina iso lasti, joskus todella iso.
      Kiihottaahan se sperma, varsinkin pilluun roiskittuna!

    • Minnespermatmieluiten

      Kiihottaako naisia rinnoille laukeaminen vai onko pillu paras. Kiihottaako spermaryöpyn näkeminen?

      • Anonyymi

        Ainakin oma vaimo haluaa ne yleensä ilman kortsua pilluun sisälle. Edestäpäin ja kulli mahdollisimman syvällä.

        Joskus saunassa saattaa haluta ottaa käsillä rinnuksille tai sitten haluaa muuten vaan ruiskia vaikka suihkukaapin seinälle.


    • Spermapilluun

      Onhan se kiihottavaa saada spermat pilluun! Tulla merkatuksi... Kuuluuhan naisen antaa pillua ja miehen saada purkaa kassinsa kuumaan, tiukkaan pilluun!

      Erittäin kiihottavaa on myös se, että mies vetää spermaa ruiskivan kalunsa kesken kaiken ulos pillusta ja ruiskii häoykummulle osan lastista ja työntää spermaa sylkevän kullinsa uudestaan pilluun!

      Kyllä rinnoille ja kasvoille ja suuhun laukeaminenkin kiihottavaa on! Tunne, että tulee tahrituksi ja alistetuksi...
      Ja kun mies hieroo spermaansa kullillaan isoille rinnoille ja vie kalun suuhun puhdistettavaksi... Nam!

      Mutta se, että mies spermaa pilluni, on upeinta!

    • HelläVanhempiMies

      Mulla oli muutama vuosi sitten suhde huomattavasti nuoremman naisen kanssa (36/18) ja se tykkäs valtavasti kun laukesin sen pyllyvakoon. Ei halunnut kokeilla peppuseksiä lainkaan mutta muuten hyvin kokeilunhaluinen, opetin suihinottamisen ja erilaisia asentoja ja paikkoja kokeiltiin mutta hyvin usein halusi että laukean hänen pakaroidensa väliin! Sanoi että tuntuu niiin kiimaiselta kun sperma tuntuu pyllyvaossa... Toisinaan puki vielä pikkuhousut jalkaan eikä heti peseytynyt...

    • Vaimoa ei kuulemma kiihoita. Minua kiihoittaa suunnattomasti jos vaimoni pillu täytetään runsaalla spermalla ja pääsen liukkaille.

    • Rvpt

      Naisia kyllä kiihottaa ja varsinkin kun mies nuolee kuumaa liukasta pillua hetikohta sen jälkeen kun spermat on ruiskittu sisään ja kun ne alkavat valumaan pillusta ulos. Voi voihkintaa, värinöitä, kouristeluja ja sykähtelyä kun nainen kokee miehen nuolemista tässä tilanteessa! En tiedä mitä naisen mielessä silloin liikkuu, mutta kiihko ja kiima on kova. Tärkeää naiselle on ollut myös se, että miltä tuntui ja maistui nuolla omaa spermaansa pillusta johon oli juuri lauennut. Kokemuksesta sanon että maistui ja tuntui hyvältä ja erityisesti se naisen kiihko tilanteessa herätti lisää himoja! Siitä seuraa lisää nussimista ja nuolemista; nam nam!!

    • kiihottaa

      Kyllähän se määrä myöskin kiihottaa,mutta kiihottavampaa mihin laukeaa...suuhun tai naamalle,parasta;)

    • mies-mies-

      Kyllä kiihottaa, katson paljon runkku videoita ja on tosi ihanan näköistä ,kun kyrpä laukeaa ja ruikkii pitkiä sperma kaaria joillakin jopa yli kymmenenkin sykäystä, ihanaa.

    • Kullitusta

      On ihana hieroa sperman liukastamia rintojani. Nännitkin kovenevat aivan järjettömästi. Spermainen iho on kiiihottava hieroa miestä vasten. Joskus mies vaan tulee sängyn viereen ja sanoo että nyt mä roiskin sut. Sitten hän runkkaa lastinsa vartalolleni ja vasta sitten aloiteaan naimisen valmistelut. Mies nuolee usein minusta ulos valuvan sperman. Joskus vain katselen kun hän runkkaa ja antaa lastinsa lentää . Spermaa pursuava kulli on niin kaunis ja kiihottava näky.

    • tj74vm

      Viimeks ku sain munaa nii ei ollu ku pari tippaa kortsus.oli kuulemma hiljan lauennut...

    • hhee66

      Lapsen syntymän vuoksi emme voineet harrastaa seksiä muutamaan viikkoon, joten vaimo hoiteli minut käsin. Kasseissa oli tavaraa kolmen viikon edestä ja kun laukesin niin spermaa ruiskusi valtavasti pitkin sänkyä. Vaimo totesi vain tyynesti että tulipa sitä paljon...

    • 1234_567

      Ehdottomasti kiihottaa. Harrastamme mieheni kanssa (minä 30 v ja mieheni 40 v) seksiä joka päivä. Siitä huolimatta miehelläni tulee spermaa aivan valtava määrä. Tunnen kuinka hän orgasmissa laukeaa syvälle sisääni ja paljas kalu sykkii vielä pitkään. Viimeistään siinä vaiheessa myös oma pimppini laukeaa. Minulla tulee orgasmin jälkeen vielä jälkijäristyksiä ja pimppini sykkii vielä tovin naimisen jälkeen. Mieheni katselee poslariani kun se sykkiessä valuu hänen spermaansa ja pian hän onkin jo valmis uuteen kierrokseen.

    • Jepjes2

      Kyllä kiihoittaa. En tiedä miksi, kai se kuuluu naaras-mies- asiaan tässä ekosysteemissä :-)

    • OnnellinenVaimo

      Minulla oli kimppaseksiä kolmen miehen kanssa omamies mukana perjantai iltapäivästä sunnuntai iltaan asti ja miehet naivat paljaalla pillun huuhtelulla piti käydä kun olivat nainut kahdesti jokainen olin niin tahmea ja sain suuseksiä vuorotellen miehiltä joka kerta pesun jälkeen

    • Spermaonparasta

      Kiihottaa suuresti! Heteromies olen ja sperma on kiihouttanut jo nuoresta iästä lähtien :) kerran laukesin tyttöystävääni kolme kertaa putkeen kun onnistuin pitämään tahdin yllä. Parhaat lastit olen saanut viime aikoina kun käytän pientä vibraattoria ja tärisevää penisrengasta. Laitan renkaan suoraan terskan alapuolelle ja tärisevän pallon itseäni kohden,vibraattorin laitan penikseni toiselle puolelle eli terska jää kahden tärisevän asian väliin puristuksiin. Tällöin en käsiä tarvitse lainkaan vaan laukean pelkästä tärinästä. Kestää hiukan kauemmin laueta mutta kun orgasmi tulee se on todella suuri. Spermaa lentää pissamaiseen tapaan kullista, viimeksi lensi omalle naamalle :) spermaa tulee myös todella paljon. Jos haluat nähdä voin vaikka sky pessä näyttää mihin pystyn :) Mickey8819 löytää meikäläisen

    • Hajuherkkis

      Ei todellakaan kiihota, mitä vähemmän spermaa tulee, sen parempi. Jos meillä on parin päivän tauko seksissä, mieheltäni tulee melkoinen satsi, pesulle mennessä mällit valuu pitkin reisiä. Jos ollaan ennen nukkumaan menoa harrastettu seksiä, niin aamulla täytyy pesulla käydä uudestaan, kun spermaa on yöllä valunut ulos vielä lisää. Se haju on kuvottava.

    • 123nelli

      ei tod. hyi!

    • Uteliasrunkkari

      Mahtaako olla naisia täällä kellä olisi kokemusta usean miehen laukeamisesta häneen? Miltä se tuntui? :)

    • maisavaa

      Minusta on se kaikkein kiihottavinta, kun mies laukeaa suuseksin aikana. Kun huulilla puristaa kullia ja tuntee sen nytkähtelyn ja lasti lentää kurkkuun asti.

      Yleensä kun jatkan terskan nuolemista vielä, niin mies alkaa huutamaan vapisevalla äänellä, jolloin monesti kalu suihkii virtsaa suhisten.

    • Msgia

      Mieheltä tulee se pari ruiskausta, se nyt vielä menee. Mutta lähinnä ällöttää jos sitä oikeasti tulee ja tulee vaan. Sotkee vaan joka paikan.

    • Anonyymi

      Olen 22v bi-nainen. Kokemusta on kahdesta miehestä. Molemmat heistäkin oli nättejä bi-miehiä.
      Ensimmäinen kokemus oli 18v erään portugalilaisen kans. Se alkujaankin meiltä molemmilta melkoista räpellystä :D
      Ei sillä seissyt kunnolla ja se jäi juttu lopetettiinkin kesken. Jo silloin ajattelin että olipa sillä pieni vaikka ei ollut aiempaa kokemustakaan. Toinen mies oli nyt tammikuussa. Lomareissulla USAlainen latinotaustainen mies. Tässä oli löhtöjäänkin enemmän miestä. Pidempi, lihaksikkaampi ja parta. Ja tummalla latino miehellä vihreät silmät!!
      Sain siltä sängyssä otettua boxerit pois jalasta, niin tiukkoja varsalihaksia vasten läsähti aivan jumalattoman kokoinen mela! Kalu jäi vatsaa vasten. Se oli pitkä(reilusti yli navan) paksu ja suonikas. Terska oli aivan tummanpunainen ja kiilsi kuin olisi ollut öljyttynä. Lisäksi kauttaaltaan siistiksi sheivattu ja lopuksi vielä ne aivan järkyttävän kokoiset isot kiinteät pussit. Runkkasin kaksin käsin ja pitkin vedoin rauhalliseen tahtiin. Voi luoja sitä näkyä!! En olisi kuollakseni kuvitellut että minut saa niin märäksi ilman että minuun oli vielä edes koskettu. Valuin lakanalle kokoajan, kyllähän minä sen tunsin. Mies nousi sängyn viereen seisomaan, että ottaisin häneltä suihin kun istun sängyn reunalla. Pitkä, paksu kalu sojotti kivikovana todella voimakkaasti yläviistoon, iso terska täysin paljaana. Se oli myös hiukan ylöspäin käyrä. Mua panetti aivan jumalattomasti ja sanoinkin että olen aivan valmis, MUTTA mua kyllä oikeasti pelottaa tuo koko. Minulla on todella pienet paikat vaikka olisin kuinka märkä. Pitkään sitä piti yrittää, mutta viimein se onnistui. Olin hänen päällä, mutta ei toivoakaan että olisin voinut ottaa sen kokonaan sisälle. Tunsin vaan kun kalu osui joka kerta pohjaan ja vaikka se aluksi hiukan sattui mutta se muuttui vähitellen nautinnoksi. Ja niin nautinnoksi että sain elämäni ensimmäisen orgasmini muuten kuin klitoriksen kautta. Se kesti ja kesti todella pitkään ja loppujen lopuksi aivan kauhean sykkimisen, tärinän ja voihkimisen jälkeen olin aivan hiestä märkänä. Voi taivas sitä olotilaa. Tunsin kun valuin mahlaa pitkän aikaa hänen kalun vartta pitkin. Nousin pois, niin sen vatsalle valahti vielä lammikko nestettä. Menin hänen pyynnöstä nelinkontin. Hän sanoi että mun perse on se syy. Hän lähestyikin mua alkujaan baarissa sen vuoksi koska olen hoikka, syvä uuma, lanteikas, timmi ja kieltämättä erittäin pyöreä perse. Olin lainannut matkakaveriltani mekon, joka oli mulla kieltämättä aika tiukka. Ja nimenomaan perseen linjat varsinkin sivustapäin tuli hyvinkin selväksi. Kaverini on aivan erinlainen ruumiinrakenteeltani kuin minä. Mulle mekko olis sellainen että sen just ja just saattoi laittaa päälle. No alettiin panemaan, niin että hän tuli minuun takaapäin. Se tuntui minulle alusta asti todella haastavalta. Tuntui siltä että, kalu osuisi kokoajan minun vatsan pohjaan, joka sattui melkolailla. Yritin silti vaan jatkaa. Olin juuri sanomassa hänelle että, vaihdetaan asentoa tai lopetetaan kun hän sanoi tulevansa ihan just. Hän lähti omatoimisesti pois takaa ja meni istumaan tuolille puoli istuvaan asentoon ja alkoi runkata. Istuuduin sängyn reunalle kun hän kahdella kädellä veti pitkin rauhallisin vedoin kaluaan. Se näytti nyt vielä isommalta kuin aluksi. Kalusta valui kokoajan kirkkaan valkoista limaa pitkänä lorona vartta pitkin. Mies alkoi ynistä ja täristä todella voimakkaasti. Vatsalihakset jännittyi todella tiukaksi ja sai sanottua..OMG, i will come very powerfully and its very messy cumshot. Seuraavan hetken aikana näin sellaisen spermashown etten olisi kuollakseni kuvitellut sellasta edes olevan. Spermat lenteli pitkinä nauhoina AIVAN JUMALATTOMAN KORKEALLE kerta toisensa jälkeen. Ja äänet kun spermaroiskeet ropsahteli pitkin seinää, lattiaa, pöytää, mun päälle, sen päälle.
      En saanut sanottua sanaakaan pitkään aikaan, katsoin vaan sitä lennätystä suu auki. Kalusta valui vielä pitkän aikaa spermaa vaikka itse laukeaminen oli jo tapahtunut. Kääntelin päätä ja katselin ympärille. Se sotku!! Siinä vaiheessa en enää pystynyt muuta kuin nauramaan hysteerisesti. Olin just nähnyt sellaisen esityksen etten olis kuollakseni kuvitellutkaan. Niin, vertauskuvia ei kaluista kauheesti ole ollut..livenä. Netistä niitä kaluja ja sperman lennätyksiö on tullut katsottua hyvinkin paljon. Kalun kokoja on ollut tuollaisia, mutta mikään spermalasti ei ole päässyt lähellekään tuota, minkä minä näin. Ystävätär on yrittänyt kääntää mua puhtaaksi heteroksi. Ei tuu onnistumaan :)
      Jenkki sanoikin että, taisipa olla elämänsä isoin tai toiseksi isoin lasti. Mun todella pyöreä Levis-perse teki olotilansa kuulemma enemmän kuin kuumottavaksi. En tiedä lopullista syytä, mutta sperma lensi. Kirjaimellisesti. Ja sitä tulihan sitä aivan järkky satsi.
      Ja että kiihottiko :D Awwww...aivan ihana ja mieletön. Lähinnä kai tässä harmittaa kun sitä ei ole videolla.

    • Anonyymi

      Ei, mutta sipuli sen sijaan kiihottaa!

    • Anonyymi

      Ei.

    • Minulta tulee noin 30 millilitraa useana ruiskauksena , vaimoni oli seurustelu aikana ihmeissään sperman määrästä. On ollut ihmeissään myös vaimon työkaveri Sini yhdessä vietettyjen sauna iltojen yhteydessä, hän halusi ottaa suihin viime lauantaina sauna reissun aikana. Kun sitten laukesin hänellä oli spermaa suussa kasvoilla ja rinnoilla, ihmetteli että miten voi tulla noin paljon spermaa 57v mieheltä. Sini on kyllä ihmetellyt asiaa joka saunareisulla joissa on ollut mukana.

      • Anonyymi

        Loppu huipemnnus kunnon yhhdynnän päätteeksi. N.52


      • Anonyymi kirjoitti:

        Loppu huipemnnus kunnon yhhdynnän päätteeksi. N.52

        N.52 tykkäätkö kun mies purkautuu oikein voimakkaasti, spermaa tulee pitkinä ruiskauksina 5-6 kertaa lauetessa. Vaimoni antaa suuseksiä mielellään, herään välillä siihen kun vaimo on jo ottanut terskan suuhunsa ukon vielä nukkuessa, on kyllä mukava herätä kun vaimo on kalun kimpussa täyttä päätä.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        N.52 tykkäätkö kun mies purkautuu oikein voimakkaasti, spermaa tulee pitkinä ruiskauksina 5-6 kertaa lauetessa. Vaimoni antaa suuseksiä mielellään, herään välillä siihen kun vaimo on jo ottanut terskan suuhunsa ukon vielä nukkuessa, on kyllä mukava herätä kun vaimo on kalun kimpussa täyttä päätä.

        Siksihän tykkään rakastella miesten kanssa, miehen laukeaminen saa viimeistään minunkin tulee. Parasta saada suuhun kun terska huulieni välissä, yritän niellä joka ruiskauksen osa tulee kasvoilleni uuh ihkua. Ilman miehen purkausta voisin tyytyä dildoon. N. 52


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siksihän tykkään rakastella miesten kanssa, miehen laukeaminen saa viimeistään minunkin tulee. Parasta saada suuhun kun terska huulieni välissä, yritän niellä joka ruiskauksen osa tulee kasvoilleni uuh ihkua. Ilman miehen purkausta voisin tyytyä dildoon. N. 52

        N.52 pystyisitkö ottamaan suuhun tuollaiset 30 millilitraa spermaa ja nielemään kaiken, vai menisikö osa jo kasvoille ja rinnoille. Jos tulee spermat vielä tosi vauhdilla.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        N.52 pystyisitkö ottamaan suuhun tuollaiset 30 millilitraa spermaa ja nielemään kaiken, vai menisikö osa jo kasvoille ja rinnoille. Jos tulee spermat vielä tosi vauhdilla.

        Ihana kun vastasit😋 Alluksi oli vaikeaa kun moni mies tulee syvälle kurkkuun lauetessa, aivan samaan tapaan kuin normi yhdynnässä. Tykkään kun mies nai suuhuni, suu tunnistaa herkästi kalun sykkeen milloin mieheltä tullee. Silloin täytyy avata suu täysin auki, rentoutua ja henkittää hyvin nenän kutta. Kerralla noin isoa määrää hyvän makuista nam..ei pysty nielemään osa spermasta aina tulee kasvoille kun vetää kalun kesken purkauksen pois, johtuu varmaankin kun normistikkin noin viisi ruiskausta kalu päästää. Tunto siinä vaiheessa mieheltä häviää, monasti vielä minuutinkin päästä saan ruiskutuksen kun imen terskan puhtaaksi😋 N. 52


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihana kun vastasit😋 Alluksi oli vaikeaa kun moni mies tulee syvälle kurkkuun lauetessa, aivan samaan tapaan kuin normi yhdynnässä. Tykkään kun mies nai suuhuni, suu tunnistaa herkästi kalun sykkeen milloin mieheltä tullee. Silloin täytyy avata suu täysin auki, rentoutua ja henkittää hyvin nenän kutta. Kerralla noin isoa määrää hyvän makuista nam..ei pysty nielemään osa spermasta aina tulee kasvoille kun vetää kalun kesken purkauksen pois, johtuu varmaankin kun normistikkin noin viisi ruiskausta kalu päästää. Tunto siinä vaiheessa mieheltä häviää, monasti vielä minuutinkin päästä saan ruiskutuksen kun imen terskan puhtaaksi😋 N. 52

        N.52 meillä vaimo antaa kans naida suuhun, on yrittänyt niellä kaikki spermat mutta sanoo ettei pysty vaikka kuinka haluttaisi. Tuo sperman määrä on kyllä melkoinen , vaimon työkaveri Sini on kans yrittänyt niellä kaiken mutta samalla tuloksella yhteisissä saunailloisamme. Kaluni on keskivertoa huomattavasti kookkaampi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihana kun vastasit😋 Alluksi oli vaikeaa kun moni mies tulee syvälle kurkkuun lauetessa, aivan samaan tapaan kuin normi yhdynnässä. Tykkään kun mies nai suuhuni, suu tunnistaa herkästi kalun sykkeen milloin mieheltä tullee. Silloin täytyy avata suu täysin auki, rentoutua ja henkittää hyvin nenän kutta. Kerralla noin isoa määrää hyvän makuista nam..ei pysty nielemään osa spermasta aina tulee kasvoille kun vetää kalun kesken purkauksen pois, johtuu varmaankin kun normistikkin noin viisi ruiskausta kalu päästää. Tunto siinä vaiheessa mieheltä häviää, monasti vielä minuutinkin päästä saan ruiskutuksen kun imen terskan puhtaaksi😋 N. 52

        N52, Kaluni on kokoa pituus 18.5cm ympmitta 15.5cm . Kelpaisiko sinulle suun ja pimpin täytteeksi, mitä kaikkea tekisit kalulleni esimerkiksi oltaisiin mökillä ihan kahdestaan viikonloppuna. Antaisin sinulle myös kaikkea mitä toivoisit minun tekevän itsellesi.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        N52, Kaluni on kokoa pituus 18.5cm ympmitta 15.5cm . Kelpaisiko sinulle suun ja pimpin täytteeksi, mitä kaikkea tekisit kalulleni esimerkiksi oltaisiin mökillä ihan kahdestaan viikonloppuna. Antaisin sinulle myös kaikkea mitä toivoisit minun tekevän itsellesi.

        Hei😊 Olen lukenut sun viestejä saat kiihottumaan minut. Kelpaisi kyllä ihkun kokoinen kunpa mökkireissu toteutuisi..nyt fantasioissa voitais olla mökilläsi. Tiedät et tykkään kalusta suussani, hieroisin molemmin käsin kaluasi ja pallejasi kylmentävällä jalkavoiteella. Viileys saa kalusi ja pallit kihelmöimään, ottaisin yhden pallin kerralla huulteni väliin imisin aluksi hellästi samalla runkkaisin ihanaa kaluasi aah..kohta vaikea kirjoittaa. Hei😊 voin jatkaa myöhemmin kun asiakas tulee juuri. T. Heli


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hei😊 Olen lukenut sun viestejä saat kiihottumaan minut. Kelpaisi kyllä ihkun kokoinen kunpa mökkireissu toteutuisi..nyt fantasioissa voitais olla mökilläsi. Tiedät et tykkään kalusta suussani, hieroisin molemmin käsin kaluasi ja pallejasi kylmentävällä jalkavoiteella. Viileys saa kalusi ja pallit kihelmöimään, ottaisin yhden pallin kerralla huulteni väliin imisin aluksi hellästi samalla runkkaisin ihanaa kaluasi aah..kohta vaikea kirjoittaa. Hei😊 voin jatkaa myöhemmin kun asiakas tulee juuri. T. Heli

        Ok 👍 kirjoittele myöhemmin lisää, kerro rohkeasti mitä kaikkea tekisi mieli tehdä mökillä. 😉


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hei😊 Olen lukenut sun viestejä saat kiihottumaan minut. Kelpaisi kyllä ihkun kokoinen kunpa mökkireissu toteutuisi..nyt fantasioissa voitais olla mökilläsi. Tiedät et tykkään kalusta suussani, hieroisin molemmin käsin kaluasi ja pallejasi kylmentävällä jalkavoiteella. Viileys saa kalusi ja pallit kihelmöimään, ottaisin yhden pallin kerralla huulteni väliin imisin aluksi hellästi samalla runkkaisin ihanaa kaluasi aah..kohta vaikea kirjoittaa. Hei😊 voin jatkaa myöhemmin kun asiakas tulee juuri. T. Heli

        Hei Heli vaimoni saa kohta kunnon ruiskaukset kalustani, hänellä alkoi tänään pääsiäisloma ajattelimme vähän pelmuuttaa lakanoita oikein kunnolla. Voi tulla hieman pestäviä lakanoita illaksi, ajattelin antaa hänelle ensin suihin ja sitten toinen kierros pimppiin ja kolmas enpä kerro mihin.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Hei Heli vaimoni saa kohta kunnon ruiskaukset kalustani, hänellä alkoi tänään pääsiäisloma ajattelimme vähän pelmuuttaa lakanoita oikein kunnolla. Voi tulla hieman pestäviä lakanoita illaksi, ajattelin antaa hänelle ensin suihin ja sitten toinen kierros pimppiin ja kolmas enpä kerro mihin.

        Olet kiihottava😗 Vastaan yöllä tai aamusta..en ole yksin..


    • Anonyymi

      Kyllä kiihottaa. Kerran annoin miehelle jolla oli melko suuri elin ja hän oli myös todella pitkäkestoinen ja kun hän viimein laukesi niin sperma tuntui riittävän joka paikkaan. Eka ruiskaisu pilluun, toinen vartalolle ja vielä naamalle ja loput suuhu... nam

      • Minulla kyllä riittää spermaa useampaan sessioon peräkkäin, haluaisin ruiskuttaa sitä rinnoillesi vatsallesi ja pimppiisi ja kasvoillesi. Saisit joka pisaran mitä saisin ruiskutettua kalustani, antaisin pimpillesi myös kunnon kieli hoidon😚. Minulla kestää parhaimillaan puolikin tuntia ennen kuin laukean, mutta sitten tulee kyllä melkoisen vauhdilla.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Minulla kyllä riittää spermaa useampaan sessioon peräkkäin, haluaisin ruiskuttaa sitä rinnoillesi vatsallesi ja pimppiisi ja kasvoillesi. Saisit joka pisaran mitä saisin ruiskutettua kalustani, antaisin pimpillesi myös kunnon kieli hoidon😚. Minulla kestää parhaimillaan puolikin tuntia ennen kuin laukean, mutta sitten tulee kyllä melkoisen vauhdilla.

        Hyvää Pääsiäistä sinulle😗 ihana kun heti et laukea, haluan pitää hyvänä kaluasi. Hellästi hieron ensin samalla kieleni pyörii terskasi päässä. Olet seljälläsi tuun hajareisin päällesi, painaudun hitaasti lähelle suutasi, pilluni valmis sinulle kulta😗 Heli


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Minulla kyllä riittää spermaa useampaan sessioon peräkkäin, haluaisin ruiskuttaa sitä rinnoillesi vatsallesi ja pimppiisi ja kasvoillesi. Saisit joka pisaran mitä saisin ruiskutettua kalustani, antaisin pimpillesi myös kunnon kieli hoidon😚. Minulla kestää parhaimillaan puolikin tuntia ennen kuin laukean, mutta sitten tulee kyllä melkoisen vauhdilla.

        Kerro jotain..istun pöydän päässä kahvilla, hiljalleen työntelen dildoa sisässäni uuìi miten hyvää tekee😗


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerro jotain..istun pöydän päässä kahvilla, hiljalleen työntelen dildoa sisässäni uuìi miten hyvää tekee😗

        Voisin tarjota elimeni sinulle suuhun samalla kun leikit dildon kanssa, naisin oikein hitaasti sinua suuhun kunnes laukeaisin villisti murahdellen. Ruiskuttaisin spermat pitkin kasvojasi katsoisin kuinka se valuu rinnoillesi, käskisin sinua nuolemaan kalustani viimeisetkin tipat pois terskan päästä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerro jotain..istun pöydän päässä kahvilla, hiljalleen työntelen dildoa sisässäni uuìi miten hyvää tekee😗

        Voisin myös antaa sinulle peppuun kalua koko mitaltaan, vai olisiko se liian suuri peppu panoihin.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Voisin myös antaa sinulle peppuun kalua koko mitaltaan, vai olisiko se liian suuri peppu panoihin.

        Vieraita nyt😊 sain useamman kun fantasioin samalla. Tykkään peppuun saada kunhan ensin sormetat hyvin ensin😗 Heli


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vieraita nyt😊 sain useamman kun fantasioin samalla. Tykkään peppuun saada kunhan ensin sormetat hyvin ensin😗 Heli

        Saisit pimppiin, peppuun, ja suihin vaikka koko viikonlopun ajan mökillä, kykenen ainakin 5-6 yhden yön aikana enempi väsymättä aktien välillä.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Saisit pimppiin, peppuun, ja suihin vaikka koko viikonlopun ajan mökillä, kykenen ainakin 5-6 yhden yön aikana enempi väsymättä aktien välillä.

        Wau..missä sinulla mökki😋


      • Anonyymi kirjoitti:

        Wau..missä sinulla mökki😋

        Osaatko tai haluaisitko antaa minulle eturauhasen hieronnan, kysyn siksi että se saa minulla sen aikaiseksi että laukean silloin huomattavasti vielä normaaliakin voimakkaammin. Ottaisitko esim suihin eturauhas hieronnan aikana , minulta tulee sen aikana touhutippoja oikein valumalla lähes koko ajan hieronnan aikana.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Wau..missä sinulla mökki😋

        Asun Tampereella, missäs päin sinä.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Asun Tampereella, missäs päin sinä.

        Minä Karkkilassa😋 T. Heli


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Osaatko tai haluaisitko antaa minulle eturauhasen hieronnan, kysyn siksi että se saa minulla sen aikaiseksi että laukean silloin huomattavasti vielä normaaliakin voimakkaammin. Ottaisitko esim suihin eturauhas hieronnan aikana , minulta tulee sen aikana touhutippoja oikein valumalla lähes koko ajan hieronnan aikana.

        Eturauhasen hieronata loppu vaiheessa aina miehelle silloin mies tulee kunnolla😊 touhutipat kuin hunajaa kun nuolee hellästi nam..


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eturauhasen hieronata loppu vaiheessa aina miehelle silloin mies tulee kunnolla😊 touhutipat kuin hunajaa kun nuolee hellästi nam..

        Joskus olen fantasioinut että nainen antaisi minulle strap-on käsittelyn eturauhaselle, olen kyllä ihan hetero olen katsonut xhamster sivustolta noita strap-on juttuja. Mielenkiinnosta haluaisin kokeilla miltä se tuntuisi, olen melko kokeilun haluinen seksissä olen silloin tällöin itse hieronut rauhasta dildolla. Mielenkiintoni heräsi tuohon strappi asiaan kun katsoin xhamster videon, jossa kaverilla valui spermaa monta minuuttia pitkinä noroina kun sai strappi dildoa. Lopuksi ruiskutti ihan hurjan sperma lastin, olisitko valmis kokeilemaan tuota juttua kanssani.


      • Anonyymi
        jormakas57 kirjoitti:

        Joskus olen fantasioinut että nainen antaisi minulle strap-on käsittelyn eturauhaselle, olen kyllä ihan hetero olen katsonut xhamster sivustolta noita strap-on juttuja. Mielenkiinnosta haluaisin kokeilla miltä se tuntuisi, olen melko kokeilun haluinen seksissä olen silloin tällöin itse hieronut rauhasta dildolla. Mielenkiintoni heräsi tuohon strappi asiaan kun katsoin xhamster videon, jossa kaverilla valui spermaa monta minuuttia pitkinä noroina kun sai strappi dildoa. Lopuksi ruiskutti ihan hurjan sperma lastin, olisitko valmis kokeilemaan tuota juttua kanssani.

        Vieraita vielä😊 tietysti haluisin..etsin myöhemmin videon netistä haluun nähdä😗 Heli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieraita vielä😊 tietysti haluisin..etsin myöhemmin videon netistä haluun nähdä😗 Heli

        No pääsikö nämä kaks miestä koskaan yhteiselle mökki viikonlopulle?


    • Anonyymi

      Kiihottaa, se on ihana näky kun mies sykkii spermaa niin että roiskuu 😋

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe