Mikä on Kreikan, Euroopan ja maailman tulevaisuus?

exhocloco

Kreikka on siis selvästi maksukyvytön, ja se "Kreikan ongelma" on ollut jo pääteltävissä ennen vuotta 2000. Mikä on siis asiassa lopullinen päämäärä?

Tällä hetkellä puuhataan ilmeisesti Eurooppaan liittovaltiota ja media toistaa jatkuvasti uhkakuvia jäsenmaiden Euro/EU erosta. Vapaakaupasta haaveilevat globalistit ilmeisesti saanevat tahtonsa läpi ja sopimukset hyväksyttäneen, vai kuinka? Koska on jo esimerkkivaltioita, jotka ovat irtisanoneet ns. "kauppasopimukset" niiden kannattamattomuuden takia, sama kohtalo odottanee myös Suomea EU:n jäsenenä, mutta sen tajuavat vasta seuraavat sukupolvet, ja heille on silloin kaukana tulevaisuudessa tarjolla "pelastukseksi" Maailman Unioni.

Mutta miten siis Kreikka liittyy tähän asiaan? Kysymys on siis siitä voiko valtio mennä konkurssiin tai voiko siltä ulosmitata omaisuutta, veikkaan. Mietitääs asiaa vähän yksinkertaisesti.

Kreikka pysyy tiiviissä talutusnuorassa ja kykenee vain maksamaan korkoja, tai ottamaan uutta lainaa. Kun sitä ei myönnetä niin joku kauniisti antaa lainat anteeksi? Tuskin. Jotain pitää saada tilalle. Tässä muutamia ajatuksia:

Kreikka eroaa EU:sta, ja ehkä eurosta. Lainoja ei suostuta mitätöimään, eikä niiden rahayksikköä muuttamaan vessapaperiksi. Kreikka ei suostu maksamaan mitään ja ulkopuolisen painostuksen takia kaupankäynti tyrehtyy ja valtiosta tulee ei kolmas, eikä neljäs vaan osa viidettä maailman osaa. Koulutetut ja osaavat muuttavat pois jättäen jälkeensä tavallisen kansalaisen. Sosialisoitunut valtio laittaa ihmiset ilmaisiin töihin ruoan saamiseksi. Sekään ei riitä kun ihmiset haluvat sitä mitä saa muualta. Leskeneläkettä nauttinut omistusasuja tai sukulainen myy kalliilla kiinteistön saarelta ja muuttaa eurooppaan töihin ja unohtaa Kreikan. Pikkuhiljaa yksityisomistus siirtyy ulkomaisten käsiin. Ne, jotka ovat omistaneet velaksi, menettävät omistuksensa heti ensimmäiseksi saamatta mitään tilalle.

Kreikka tuskin enää onnistuu kansallistamaan ulkomaista omistusta vaan on pakotettu uudelleen remmiin, koska ihmiset ovat mukavuuden haluisia, ja alkaa nyt vähemmistökansan vastustuksesta huolimatta myydä valtion maita ulkomaisille sijoittajille, ja myynnistä saadut rahat maksetaan tietysti ulkomaisille sijoittajille eli velkojen takaisinmaksua. Pian Kreikkaa ei enää ole vaan pelkästään omistajia, jotka haluavat kuulua johonkin Veroparatiisivaltioon. Ehkä se on nimeltään Kreikka.

Tai sitten... Kreikka ei eroa mistään vaan pysyy talutusnuorassa. Valtio myy kansallista omaisuutta lainojen takaisinmaksuksi ulkomaisille sijoittajille. Lopulta Kreikan valtio ei omista mitään vaan on vain äänestäjien ja omistajien talutusnuorassa. Vanha kansa on jo kuollut pois ja nuoremmat ovat joko muuttaneet ulkomaille paremman palkan perässä eivätkä enää kuvittele saavansa ilmaista rahaa. Liittovaltiokehityksen myötä Kreikkaa lakkaa olemasta lopullisesti ellei siitä tehdä uutta veroparatiisivaltiota nimeltään Kreikan Veroparatiisivaltio.

Ehkä jopa kuitenkin... Seuraavassa maailmansodassa kreikkalaisia kaatuu kuten suomalaisiakin, eli vähemmän kuin saksalaisia. Kaikki velat mitätöidään ja ihmiset siirtyvät töihin pois työttömyydestä. Omistajat määräävät oikeudet kun elossa on enää hiljaista massaa. Valtio säilyttää olemassaolonsa ja velkojat saavat ainoastaan saaret ja vesialueet. Kreikasta tulee Euroopan Liittovaltion yksi osavaltio, joka saa tulonsa turismista. Kreikassa käydään ihailemassa vanhan ihmisrodun jäännöksiä kun uusi ihmiskunta on määrittänyt itsensä "uudeksi ihmiseksi" eli homo sapiensista seuraavaksi - humana ex hoc loco ;). Vanhat homo sapiensien huuhaa opit laitetaan laatikkoon ja menneet unohdetaan. Ihmiset alkavat elää kuin eilistä ei olisi ja henkiinjääneet kilpailevat elintilastaan uusilla keinoilla. Yhä on elossa homo sapiens-ihmisiä, mutta heidät on laitettu työläisluokkaan, joiden syntyvyyttä ja lisääntymistä rajoitetaan. Ainoastaan geneettisesti muunnettu perimä, tai uuden ihmislajin yksilö saa tehdä lapsia vapaasti.

Uusi uljas ihminen kouluttaa apinoista ja gorilloista yhteiskuntakelpoisia osoittaakseen erinomaisuutensa, sekä osoittaakseen vähemmän kehittyneet ihmiset apinoiden tasoisiksi, ja näin osoittaa muille oman suuruutensa ja kyvyt, paremmuutensa sekä oikeutuksen määräämään toisten elintilasta ja lisääntymisestä sekä kehityksestä.

Tarjolla parempaa visiota?

2

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Breben

      EU muistuttaa Neuvostoliittoa monessa suhteessa.

      Euroopan unionia ja v.1991 hajonnutta Neuvostoliittoa verrataan joskus keskenään. Esiintyy myös mielipiteitä, joissa paheksutaan voimakkaasti EU:n ja NL:n vertaamista.

      Euroopan unioni ei ole diktatuuri samassa merkityksessä kuin Neuvostoliitto oli. Yleisesti tunnustetaan, että EU:ssa kuitenkin on "demokratiavaje". Jotta voidaan keskustella käsitteistä, kuten demokratiasta, ne pitää määritellä. Kun demokratia, kansanvalta, määritellään siten, että demokratiassa kansalaisten enemmistön tahto muovautuu poliittisiksi päätöksiksi ja tuo tahto saadaan esille laajan, reilun ja tasapuolisen kansalaiskeskustelun kautta, Euroopan unioni ei ole demokratia. Se on demokratian vastainen harvainvalta, jota ohjaavat suurten jäsenmaiden hallitukset ja suuryritysten lobbarit.

      500 miljoonan ihmisen yhteisössä kansanvalta tuskin voi kunnolla toimia, vaikka niin haluttaisiinkin. EU:n rakenne ja toiminta osoittavat, että tällaista pyrkimystäkään ei unionissa ole. (Omana kommenttina lisäisin että juuri tämä pyrkimyksen puute tekee EU:n päätökseteosta ajanmittaan täydellisesti Neuvosto-aikaista, diktatuuriksi kutsuttua päätöksen tekoa muistuttavan järjestelmän)

      EU koostuu erilaisten valtioiden, kulttuurien ja historioiden kirjosta. Näin oli Neuvostoliitossakin. EU:n kansalainen on yhtä keinotekoinen kuin oli neuvostokansalainen. Eurooppalaista kansaa ei ole olemassa sen enempää kuin neuvostoliittolaista kansaa koskaan oli.

      Selkeä esimerkki EU:n epädemokraattisuudesta oli sen oman perustuslain käsittely. Kun ranskalaiset, hollantilaiset ja irlantilaiset kansanäänestyksissään torjuivat EU:n perustuslain, muutettiin perustuslain nimeksi Lissabonin sopimus ja se ajettiin läpi antamatta ranskalaisille ja hollantilaisille uutta mahdollisuutta kansanäänestyksiin. Suomessa ja useimmissa muissa EU-maissa asiasta ei järjestetty yhtään kansanäänestystä. Kansalaisten tietämys koko asiasta jäi olemattomaksi.

      Jatkokeskusteluja varten lienee syytä esittää joitakin näkökohtia, jotka osoittavat Neuvostoliiton ja Euroopan unionin, siis menneen ja nykyisen eurooppalaisen suurvallan yhtäläisyyksiä.

      Propaganda, siis mielipiteenmuokkaukseen tähtäävä ajatusten levittäminen, oli avainasemassa Neuvostoliitossa ja niin se on Euroopan unionissakin. EU:n menetelmät myös propagandan alalla ovat Neuvostoliittoa pehmeämpiä ja myös tehokkaampia.

      Uusi Suomi 19.1.2014 Antti Pesonen

      Kannattaa lukea Pesosen kolumni kokonaisuudessaan;

      http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158742-eu-muistuttaa-neuvostoliittoa-monessa-suhteessa

    • okkigaam

      Heidän tarkoituksensa on oli myydä suomi ja se on jo myyty. Heillä ei ole muuta mielessä kuin omanahneutensa kanssa taistelu kuka tienaa enemmän kansamme tuskalla. Tule sekin aika jolloin seisotaan Lujansa edessä joka kysyy. mitä teit elämälläsi:? Eikä siinä auta olla kun honttankoo, sanoen katsos kun mä en tienny! Raha tuo jota niin himoitsivat on vain ja ainoastaan paperia. Jonka tuli polttaa, inflaatio syö eikä se tuo rauhaa väärin tekijöille. Meiliä on päättäjät jotka peittää ongelmat ottamalla vastaan monia tuhansia tänne ryntääviä Joista saadaan vain murhetta. On olemassa totuus joka tulee päivä päivältä raskaammaksi kohdata. Sairaalasta poistetaan potilaat, jotta terveet massaraiskaajat, murhaajat ja oman perheensä jättäneet pääsevät täysihoitoon. Miettikää mitä jää lapsillemme ja lapsenlapsillemme jnep - sillä tukevaisuudessa hekin kiroavat meidät, jota menimme kuin sopulit silmät auki nähden edessä olevan tuhoin. Jos nuo valtaa pitävät tietäisivät tulevan tekisivätkö saman. Kyllä -luulisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe