Seuraavaksi miehiä turvapaikanhakijoina

PaljononneaSipoo

Mihin Sipoo aikoo majoittaa seuraavat turvapaikanhakijat? Nyt Sipoossa on vasta nuorukaisia ja nuoria miehiä, joista osa on kyllä selvästi täysi-ikäisiä. Seuraavassa erässä tulevat todennäköisesti 30-40-vuotiaat miehet.

Jokainen saa nähdä heidät autettavina, jos niin haluaa, mutta tosiasia on, että lähes avointen ovien maahanmuuttopolitiikalla koko Eurooppaan, Suomeen ja Sipooseenkin tulee pääasiassa ilmaista elatusta ja parempaa elintasoa hakevat ihmiset, jotka ovat pääasiassa miehiä.

Kuten muiden paikkakuntien kohdalla on jo nähty, on päivänselvää, että nyt myös Sipoossa alkavat todenteolla ahdistelut, häiriköinnit, raiskaukset, väkivalta ja ryöstöt. Ovat Sipoon kunta, sipoolaiset ja Sipoon Vihreät ja RKP varautuneet siihen, että kuntaan saapuu sikailijoita, rikollisia, sotarikollisia ja enemmän tai vähemmän radikaalin islamin kannattajia? Enpä usko.

Tämä rikollisuus ja sikailu sekä valtavat sosiaalikulut ovat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ei-työperäisten maahanmuuttajien kohdalla lähes sääntö, ei poikkeus. Tästä rikollisuudesta löytyy myös Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimus viime vuodelta. Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan miehillä, käytännössä irakilaisilla, afganistanilaisilla ja somaleilla, 17-kertaiset raiskausmäärät, 10-kertaiset ryöstömäärät ja 6-kertaiset väkivaltamäärät Suomessa 20 vuoden aikana kantaväestön miehiin verrattuna väestöosuus huomioiden.

Tämän riskin voi kertoa tulijoiden määrällä. Kaikki eivät ahdistele ja häiriköi tai raiskaa ja tee muita rikoksia, mutta ikävä tosiasia on, että näiden tulijoiden kohdalla todennäköisyys on valtavan suuri. Sen voi selittää millä haluaa, mutta lopputulos on silti sama. Kokonaisuudessaan tämä merkitsee entisen maalaisidyllin muuttumista rauhattomuuden ja turvattomuuden keitaaksi. Tämä tulee tapahtumaan satavarmasti, vaikka miten hymyillen ottaisimme tulijat vastaan.

Katsokaas, me vääräuskoiset olemme heidän uskonnollisten näkemystensä mukaisesti velvoitettuja elättämään heidät ja palvelemaan heitä. Se on nykyajan dhimmi-vero. Ja koska olemme myös uskonnollisten näkemystensä mukaan alempiarvoisempia olentoja, meille saa tehdä mitä haluaa. Meidän lakimme eivät kiinnosta heitä. Tämä selittää rikokset pitkälti. Loppuja voi yrittää selittää "hän ei tiennyt, että se on väärin", "hänellä on trauma" ja muilla kootuilla selityksillä, vaikka tosiasia on, että raiskaukset ja sikailu eivät ole sallittuja heidän omissakaan kulttuureissa. Nainen on alempiarvoinen olento ja vääräuskoisena ilman huntua yksin kulkiessaan, ikävä sanoa, raiskattava huora. Näin se menee.

Vääräuskoiselle saa myös valehdella. Termi taqijja tarkoittaa vääräuskoisille valehtelua ja harhauttamista. Se on hyve. Toinen samankaltainen termi on kitman, joka on osatotuuden kertomista.

S-kaupan eteen ja aulaan on siis odotettavissa mielenkiintoista, tosin huonointa mahdollisinta kansainvälistymistä, jonka seuraukset tulevat olemaan ilkeät. Kymmeniä äijiä notkumassa ja vislailemassa ja kopeloimassa naisia. Hämärän tullen meno tulee muuttumaan rajummaksi. Eikä tälle tule loppua. Ne, jotka tätä haluavat, ovat naiiveja, epärealistisen maailmankuvan ja ihmiskäsityksen omaavia median ja ideologiansa harhauttamia idealisteja, jotka tulevat vetoamaan "yksittäistapauksiin" ja "kulttuurieroihin" ja "väärinymmärtämisiin", kun tekoja alkaa tapahtua. Vastuuta he eivät kuitenkaan tule koskaan kantamaan.

24

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lyhyt_kysymys

      Mitä hemmettiä tällä mölötyksellä on Sipoon kanssa tekemistä?

      • herranro470

        Sipoo on takuuvarma nakki sijoittaa sotakarkureita tulevaa invaasiotaan odottamaan, Sipoo on niin sivussa.


    • suomalaistenlähdettävä

      Johan heitä on salaa sijoitettu ihan tavallisiin kerrosvuokrataloihin. Tällä uudella asuinalueella oli vielä jonkin aikaa sitten paljon tyhjiä asuntoja. Ja sitten yhtä äkkiä tyhjiä ei ollutkaan, mutta alkoi näkyä näitä tummaihoisia. Ei heistä haittaa ole ollut VIELÄ! Olen nähnyt vain miehiä, naisia heillä ei ole ollut mukana.
      Minun on asuttava tässä vuosi, mutta pitää syksyllä alkaa katsomaan paikkakuntaa, jossa ei niin hirveästi mamuja olisi, mutta nyt on vain asuttava. En kyllä ymmärrä miksi heitä asutetaan tavallisten ihmisten taloissa, eivät he osaa asua. Onneksi asun aika alhaalla, äkkiä pääsee pakenemaan kun mamu sytyttää nuotion olohuoneen lattialle.
      En myöskään ymmärrä sitä, miksi heitä ei opeteta kunnolla suomalaisten tavoille (no säästöä tietenkin). Poliisit joutuu opettamaan, millaisen korvauksen mahtavat saada.
      Ensi hätään Sipilä voisi palkata näille mamuille opettajan, Sipilähän heidät tänne on tuonut (tervetuloa Kempeleen asuntooni).
      Ja siis, ei nämä ole aitoja turvapaikanhakijoita. Jos lapsen salakuljetuksestakin on varaa maksaa 30000 euroa. Miksi eivät matkusta ihan normaalisti esim. Yhdysvaltoihin. Eiköhän tuollaisella rahalla saa jo lentokonelipunkin. No, tietysti joutuisivat itse hankkimaan asuntonsa jne. Nyt on hyvä tuhlata 30000 euroa kun jatkossa kaikki on ihan ilmaista. Ei tarvitse mistään huolehtia, suvakit ja kukkahattutädit kilvan palvelevat heitä.

      • Seuraava_kysymys

        Mitä tällä mölötyksellä on Sipoon kanssa tekemistä?


    • UnelmaaSipooseen

      Elämme unelmaa parhaillaan.

      Eiköhän taas leikat vanhuksilta ja vammaisilta, unelma-ihmiset...!

    • gkkvc

      Mikä se juttu koiraa autolla vetävästä tyypistä on?

    • eiedessäälistä

      Miksei kukaan missään Euroopassa halua enää musuja ?? Funtsikaas sitä. Eikä kukaan suomalainen fiksu nainenkaan noita huoli, täytyy olla plösö ja tosi ruma tai sellainen säkitetty musuakka !

      • vaanplösötkuolaa

      • fckrkp

        Jos hyysäri-hesarikin tuon tajuaa, niin luulisi sipoon rkp-freudenthalilaistenkin ja muiden suvakkien sen tajuavan. Maailman johtavasta huumevaltiosta Sipooseen tuodut musut tuskin rikastuttavat muuta kuin paikallisten sekäkäyttäjien arkea.


    • NAW

      On ikävää miten tyttäriemme ainoa nuoruus pilataan itseaiheutetulla pelon ilmapiirillä. Poikiamme ei välttämättä käpälöidä tai raiskata mutta voihan niilläkin pelata jalkapallo ja heittää jokeen niinkuin Oulussa.

    • minää66

      vieläkö siellä vokissa huseeraa vastaava joka juoksee yöllä puskista säikyttelemässä ihmisiä :D

    • natsithelvettiin

      Anna kun arvaan: kirjoittaja on kaljupää jonka rintaa koristaa SS- ja hakaristisymbolit.

    • RasismiEiKiihota

      Suomalaisilla naisilla pyörivät sukat jalassa kun näkökenttään osuu komea arabimies. Kaljamahainen suomijuntti jää siinä nopeasti hännille! Eipä ihme, että nämä kyseiset juntit eivät pysty sietämään seksikkäitä irakilaisia ja muita turvapaikanhakijoita: mahdollisuus pärjätä kilpailussa on olematon.

      Vinkki saamattomille suominahjuksille: menkää parturiin, peskää hampaanne, panostakaa itseenne. Oikein hyvällä tuurilla voitte saada joskus naisen.

      • ValasVaiLahna

        Ylipainoiset läskit kananpersetukat ei kiihota. Suomessa on ihan hyvänkin näköisiä naisia, mutta kun yleissilmäyksen katsoo suvakeista, en voi kun toivoa, että kelpaatte edes niille irakilaisille, pitäkää ne edes tyytyväisinä, ettei niiden tarvitse raiskata viattomia. Luultavasti sinäkin joku vähintään 80kg putikka jolla jää vitunkuva hankeen kun lunta on edes sen yli 40cm.


    • toivossaeläen

      Toivottavasti matut työntävät tankonsa Sipilän suvun naisiin.

    • ahlamsahlam

      Onko tämä kuulapyssyporukka matuja?Kuulostaa ihan niiden touhuilta,pimitetäänkö tietoa?

    • Sekopääsuvakki

      Totuus esille Sipoolaiset älkääkä pelätkö sekopäisten suvakkien vihaa!!

    • sipoolainen777

      Ainakin mielenosituksessa suomalaisuhrin varjolla mainostettiin Bangkok bänd-nimistä poikabändiä. Ihmettelinkin olisiko hurreilla huoli suomalaislapsista, mutta ei. Matutmatutmatut... lisää maahantunkeutujia Sipooseen-kampanjaa tämäkin. Hävettääkö rkp ja demari- ja muut suvakit ?

    • eipahasti

      juu ei ruottin kieliset pakolaisia ei muita avun tarvitsevia ota kuntaansa ooon se hähty ,eikä ulkopaikkaiselle rakennus lupaa ilmankos sipoo menetti maata helsingille

    • ihanaaaaaaa

      ihanaa sipoon vok lakkautetaan!!!

      • kommandooo

        vihdoin, kuulemma niin alaarvoista työntekijöiden kohtelu !!!! mikä tää videojuttu on jossa juoksee vastaava ohjaaja puskista keskellä yötä?! jonkun työntekijän kännykässä. olis kiva nähdä se video :D


    • hullulandia

      joko se vok on lakkautettu?! Kuka sitä ylläpiti, oliko spr vai joku muu taho? Kuullut kaikenäköistä juttua siitä puljusta...

      • ksjmndpsdm

        MLL ylläpitämä. En suosittele kyseistä lafkaa työnantajana kellekkään. Kohtelee työntekijöitä kun jotain paskakasaa. Vastaava ohjaaja henkisesti kipee. Löytyy videomateriaalia hänen yöllisistä seikkailusta vokin pihalla, joista he tekivät itse vielä tutkintapyynnön poliisille.
        Vinkki: laittakaa lahjoitusrahanne parempaan järjestöön.


    • hittolainenko

      Joku mamu oli tehnyt väkivaltaa alle 15-vuotiaalle Öjytie 130 kellarissa. Lue iltis ja S Sanomat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe