Detur, määrittelemätön majoitus??

26p

Määrittelemätön majoitus; kokemuksia kaipailen, mitä se pitää sisällään ja joutuuko kesken viikon vaihtamaan hotellia??

8

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siilo

      Aivan syvältä koko dedur todella surkeita hotellit .Eritoten Atsalea ja vielä kaupanpäälle se ruotsalainen läski opas siinä vasta täti.

      • eikoskaanenää

        Meillä myös enemmän kuin huonot kokemukset ko. matkatoimistosta, Azalea hotellista ja ruotsalaisesta oppaasta. Kuinka ihmeessä samainen opas on vielä tänäkin kesänä palkkalistoilla?


      • läski_tirisi

        Mutta kysehän oli MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄSTÄ majoituksesta ! Toivotaa ettei ole menossa paikkaan missä azalea hotelli siaitsee. Minun lomaani EI myöskään "läski" opas ole pilannut. Deturin matkat ei sen huonompia kuin muutkaan (lentoaikataulut joissain huonot). Olemme olleet kahdesti,ekalla reissulla aivan upea hotelli, grutsissa (teneriffalla) lämmitetyllä uima-altaalla. Toinenkin ihan hyvä. Vaihtamaan me emme hotellia joutuneet - vaarana on tietty joutua vaihtamaan, viikon reissulla tuskin. JOS halvalla pääsee ok. vaihtoehto. Deturilla ollaan lähdössä taas,muutaman muun toimiston matkojen jälkeen, syksyllä kreetalle


      • hoikka_poika

        JOS matkatoimistosta tekee huonon oppaan vartalo, niin lopunkin kommentin voi ohittaa. Meidän matkoilla (ehkä 4 deturilla) ko. matkatoimisto ihan hyvä. Oppaita tosin emme lomillamme juuri tarvitse, kuin ohjaamaan oikeaan linkkuun kentällä. Huonettahan VOI joutua vaihtamaan aina määrittelemättömillä lähdöillä (toimistosta riippumatta) ei kovin tavallista viikon matkoilla. Tuurilla hyväänkin hotelliin - varaustilanteesta riippuen


    • 100_liiraa_siivoojalle

      Ollaan vuosien saatossa lennetty Finnmatkoilla,Tjärellä,Deturilla ja Nazarilla, eikä ole kyllä huomattu mitään eroa yhdenkään yhtiön palvelussa.
      Toisaalta emme valita, jos ei joku päivä tule lämmintä vettä, sitä ei tule ja piste, turha siitä on oppaille naukua. Vesi lämmitetään hotellien katolla olevissa säiliöissä auringon avulla, mutta jos vaikkapa sataa, niin silloin ei vesi lämpiä, sille ei voi opas mitään.
      Jos hiustenkuivain ei toimi, niin olkoon toimimatta, tuskin se opas sitä on piruuttaan rikkonut.

      Suomalaiset nyt vaan sattuu olemaan sellaista naukuja-kansaa, että jos metkaesitteessä sanotaan, että keittiössä on neljä lasia, mutta jos sattuu yksikin puuttumaan niin siitä on oppaalle keskellä yötä kaljapäissään valitettava..
      Saatikka, jos on luvattu merinälöala, mutta yön pimeydessä meri ei näykkään, niin oppaan vikahan se on..

      Itse olen vuosia sitten ratkaissut ongelmat siten, että annan ensimmäisenä aamuna huoneemme siivoojalle 100 liiraa käteen. Tämän jälkeen huone on aina tiptop, jopa lakanat vaihdetaan 7 kertaa viikossa, vaikka se matkaesite sanoo, että ne vaihdetaan vain 5 kertaa viikossa. Luonnollisesti tästäkään emme opasta vaivaa, menköön tämän kerran.
      Sellaisissa hotelleissa, missä on mahdollisuus jättää vaatteet pestäviksi siivoojat ovat poikkeuksetta "unohtaneet" ilmoittaa pestyistä vaatteista respaan, eli pesu on ollut meille ilmainen, vaikka se matkaesite sanoo, että pesu maksaa 10 liiraa kilo.
      Pyykit on aina palautettu seuraavana aamuna siististi viikattuina huoneeseen.

      Kerran ei vessanpönttö toiminut, joten ajateltiin, että sanotaan respassa rannalle mennessä, mutta sehän tietysti unohtui kertoa.
      Rannalta palatessa poika respasta sanoi, että siivooja kertoi, että vessanne ei toimi, mutta nyt se on korjattu..

      Tiskaus ei kuulu siivoojille, mutta meiltä jäi kerran tiskit pasualtaaseen, kun aamulla rannalle lähdettiin. Siivoojan pirulainen oli tiskannut, mutta emme vaivanneet opasta, kun se olisi ollut myöhäistä..

      Itse tarvin opasta kertomaan bussin numeron kentällä, kun kohti hotelleja lähdetään ajamaan, mutta muuten ne ovat ainakin minulle tarpeettomia.

      Ymmärrän tuon valituksen ja naukumisen, jos maksat viikosta 3-4 tuhatta, mutta suomalaiset kuvittelee, että matka joka maksaa 250€ viikko tarkoittaa, että kaikki toimii paremmin, kuin suomessa.

      Turkki on oikeasti ainakin 30 vuotta suomea jäljessä monilla aloilla.
      Esim. kerrankin katsottiin, kun palmuja karsittiin, niin ukkoja oli 7, joista yksi katkoi oksia ja toinen ohjasi sellaista sotasaalis nostokoria. 5 Varmaan laski niitä sahattuja oksia..
      hetken päästä tuli sotasaalis kuormuri, jossa neljä ukkoa, joista yksi ajoi, ja kolme mätti niitä sahattuja oksia lavalle.

      Hygieniataso on, tai ei ole, ei ole niin alhaista tasoa, millä se on. Tämä ilmenee joka asiassa. kerran näin, kun hotellin baarissa tarjoilija rikkoi jäätä kupista piikillä ja sitten paljain käsin kaivoi sitä asiakkan drinkkilasiin :)

      Sitten on aloja, jossa ollaan vähintään suomen tasolla. Ensimmäisenä tulee mieleen hammashoito, joka on todella ammattitaitosta.
      Itseltä irtosi paikka turkissa pari vuotta sitten illalla, ja hammasta vihloi pirusti. Menin hotlan respaan, ja sanoin, että nytpä onkin vähän isompi ongelma. Turkkilaisilla ei tunnetusti ole ongelmia, nehän hokee aina, että "no problem".
      Jannu soitti jonnekkin ja puolen tunnin päästä kello 22.00 istuin hammaslääkärin penkissä, jonne kaveri hotellista minut kuskasi.
      Paikka pois ja uusi tilalle, hinta 80€ käteisellä, jonka vakuutus myöhemmin minulle korvasi.
      Kävin Suomeen palattuani näyttämäsä paikkaa, jolloin lääkäri kysyi, että missä ja milloin tämä on laitettu? sanoin, että kolme viikkoa sitten Turkissa, niin lääkäri totesi, että se on todella siisti, joten sitä ei kannata vaihtaa vaihtamisen ilosta.

      Kaikkien paikkojen aukioloajat on suuntaa-antavia, esim apteekki voi olla auki vielä 23.00, jos asiakkaita riittää, samoin kioskit.Alkoholia ei saisi myydä kello22.00-06.00, mutta sekin on suositus. Jos kioski on auki, niin kyllä se myyjä sulle saunakaljat myy, lukekoon siinä lapussa mitä tahansa.

      Siihen alkuperäiseen kysymykseen, niin määrittelemätön majoitus tarkoittaa ihan kaikilla matkayhtiöillä, että on mahdollista, että hotelli vaihtuu jopa useita kertoja viikossa. Hyvällä tuurilla ei vaihdu kertaakaan.

      PS.Sille, joka kauhistelee, että 100 liiraa/30€ siivoojalle, niin kerron, että en tee alle kolmen viikon reissuja,joten ei kaada taloutta.

      • ReiluPeli

        Olipa hauskaa luettavaa, ei mikään palstan vinkuja tällä kertaa :D Itse olen monta kertaa myös ollut määrittelemättömillä eri firmoilla, ei kertaakaan huono jos ei viiden tähdekään. Hotellia ei ole jouduttu vaihtamaan kertaakaan, mutta matkustamme aina sesongin ulkopuolelle. Tippaan myös siivoojaa reilusti, koska palkat on mitättömät. Hyvä vinkki tuo vaatteidenpesu, turha niitä onkin itse lavuaarissa pestä. Olemme lähdössä toukokuussa 2 viikoksi, joten annetaan ne kerrankin pesuun vain :D


      • Kyseenalaistus
        ReiluPeli kirjoitti:

        Olipa hauskaa luettavaa, ei mikään palstan vinkuja tällä kertaa :D Itse olen monta kertaa myös ollut määrittelemättömillä eri firmoilla, ei kertaakaan huono jos ei viiden tähdekään. Hotellia ei ole jouduttu vaihtamaan kertaakaan, mutta matkustamme aina sesongin ulkopuolelle. Tippaan myös siivoojaa reilusti, koska palkat on mitättömät. Hyvä vinkki tuo vaatteidenpesu, turha niitä onkin itse lavuaarissa pestä. Olemme lähdössä toukokuussa 2 viikoksi, joten annetaan ne kerrankin pesuun vain :D

        Oletko mielestäsi jotenkin parempi palstan vinkuja, kun vingut palstan vinkujille?


    • Ratkaisuja

      Alanyassa nyt ei ole hotelli mikään ongelma. Viimeksi antoivat tupakkahuoneen ja kun kävin respassa juttelemassa sai uuden huoneen ja voin vielä esittää toivomuksen, joka hyväksyttiin. Ajattelin, että jos eivät vaihda, otan huoneen toisesta hotellista, kun Alanyasta saa aivan naurettavalla hinnalla majoituksen viikoksi. 100 - 200 euron takia en kyllä pilaa lomaa, vaan maksan mieluummin. Oli ennalta sovittu hotelli kylläkin nytkin. Ovat nämä matkat nyt aivan naurettavan halpoja. Jatkossa jos hotelli vaan ei miellytä vaihdan pois ja maksan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe