Rokotuksenvastustajien tenava kuoli...

12

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YläViitoset

      Happy ending. =)

    • Mainittakoon vielä, että sekä virus- että bakteeriperäiseen aivokalvontulehdukseen on saatavilla rokotteita.
      Ja tietysti nuo lapsensa rokottamattomuudella tappaneet on kiihkohihhuleita, eihän sitä joka perheessä lasta Hesekieliksi (Ezekiel) nimetä...

    • PiperoMeneeNukkumaan

      Hellitä nyt tipuseni.., teoreetikkona sanoisin että kyseinen uutinen on ankka niinkuin hyvin monet valtamedian pakkosyötöt. Rokotukset ovat huisin suuri bisnes jota ilman ihmiskunta pärjää vallan mainiosti.
      Tietysti tämä populaatiomme kuolee mutta tulee tietenkin takaisin neljättä kertaa vielä tyhmempinä.

      • Linkolalaisittan ajateltuna rokottamattomuus olisi tietenkin erinomainen juttu.
        Eihän maapallo ihmistä tarvitse.


      • YläViitoset

        Kannatan täydestä sydämestä rokotevastaisten toimia.

        Kyseessä on LUONNONVALINTA; kuten tässäkin tapauksessa.


        Mietintätehtävä, mikäli maailma on NWO-koneistolla, paras tapa päästä eroon NWO-vastaisesta kansanosasta on aloittaa huhu rokotteiden vaaroista ja saada ei-toivottu kansanosa alttiiksi myöhemmin vapautettavalle virukselle johon rokotetuilla on vastustuskyky.

        Mitään parempaa tapaa kohdistaa poistot juuri tuohon kansanosaan ei ole olemassa; mikään seurantajärjestelmä ei saa seulottua kaikkia massoista, ei edes Facebook. Mutta pelottelulla se onnistuu, ja vielä halvalla ja vaivattomasti.

        Tajuatteko?

        Bää bää, teuraalle jonossa!


    • Zikurallaan

      Kuka vedetään vastuuseen rokotuskuolemien johdosta? Ei ketään, koska sellaistahan ei ole!?

      Sairastin aivotulehduksen lapsena, jäin lopulta henkiin. Rokotemyrkyt ovat kaikki kehossa. Rokotteillahan ei ole "tietenkään" mitään osuutta asiaan? Rokotteet eivät ainakaan estäneet sairastumasta.

      Surullinen tapaus, mutta eniten myötätuntoa koen perheen menetyksen johdosta. Monikohan lääkitsee lapsensa sairaaksi tai kuoliaaksi? Ihan turhaa syyllistämistä.
      Elämässä tapahtuu ikäviäkin asioita ja vääriä arviointeja, yhtä totuutta ei ole.

      Rokotus on kajoamista kehoon ja siitä tulee olla ihmisellä vapaus valintaan ja vanhemmilla on oltava vapaus ja vastuu joka tapauksessa, teit niin tai näin. Yhteiskunta ja viranomaiset eivät ole vanhempia, eivätkä välitä tulevaisuudesta, eivätkä todella vastaa omalta osaltaan kun rokotusvahinkoja (vahinko on liian lievä ilmaus!) tapahtuu. Siinä tapauksessa jos vastuuta haetaan on vastassa mieletön oikeustaistelu, yksilö vastaan yhteiskunta. Eli ihan turha uutinen Iltalehdeltä.

      Pian saatte Zikavirusrokotteen olkaa valmiina, puistatus!

      • >>Kuka vedetään vastuuseen rokotuskuolemien johdosta? Ei ketään, koska sellaistahan ei ole!?<<
        Siis minkä rokotuskuolemien? Yksilöi.
        Eikös ainakin nämä sikaflunssarokotteesta narkolepsiaa saanet ole jonkinlaisia korvauksia saaneet?
        >>Sairastin aivotulehduksen lapsena, jäin lopulta henkiin. Rokotemyrkyt ovat kaikki kehossa. Rokotteillahan ei ole "tietenkään" mitään osuutta asiaan? Rokotteet eivät ainakaan estäneet sairastumasta.<<
        Aivotulehduksia voi olla hyvin monenlaisia. Rokotetaanko Suomessa edes minkäänlaista aivotulehdusta vastaan? Onko aivotulehduksia vastaan edes minkäänlaisia rokotteita?
        Tietääkseni ainakaan kaikkia aivokalvontulehduksen muotoja vastaan ei ole rokotteita.
        Ennen kuin alat syyttämään aivotulehduksestasi rokotteita, sinulla tietenkin tulisi olla näyttöä asiasta.
        >>Surullinen tapaus, mutta eniten myötätuntoa koen perheen menetyksen johdosta. Monikohan lääkitsee lapsensa sairaaksi tai kuoliaaksi?<<
        Ainakin kys. tapauksessa luontaistuotekauppaa pitäneet rokotuksia vastustavat lapsen hihhulivanhemmat menettelivät kyseisellä tavalla: luottivat naurettaviin pellehoitoihin, jolloinka lapsen asiallinen hoito viivästyi.
        >>Elämässä tapahtuu ikäviäkin asioita ja vääriä arviointeja, yhtä totuutta ei ole.<<
        Kyllä Uskovaisten mielestä on vain Yksi Totuus.
        >>Rokotus on kajoamista kehoon ja siitä tulee olla ihmisellä vapaus valintaan ja vanhemmilla on oltava vapaus ja vastuu joka tapauksessa, teit niin tai näin.<<
        Ja aloituksen tapauksessa vanhemmat vedettiin vastuuseen menettelytavoistaan. Mitä siis oikein märiset?
        >>Yhteiskunta ja viranomaiset eivät ole vanhempia, eivätkä välitä tulevaisuudesta, eivätkä todella vastaa omalta osaltaan kun rokotusvahinkoja (vahinko on liian lievä ilmaus!) tapahtuu.<<
        Vastahan niitä narkolepsiavahinkoja korvailtiin. Etkö oikein muista?
        >>Siinä tapauksessa jos vastuuta haetaan on vastassa mieletön oikeustaistelu, yksilö vastaan yhteiskunta. Eli ihan turha uutinen Iltalehdeltä.<<
        Aloituksen tapaushan on selvä puoskarointijuttu, uhrina avuton lapsi.


    • LaskennanOppitunti

      Unohtuu taas nuoremmilta maailma jota eivät ole nähneet. Vielä vuosisata sitten oli "normaalia" että perheen lapsista kuoli jokunen, joissain tapauksissa jopa puolet. Mutta koska lapsia tehtiin useita, eloon jäi silti aina joku.

      Kehitysmaissa juuri tämän takia pääosa väestöä on nuoria ja lapsia; koska siellä ei vielä ole syntyvyyden lasku saavuttanut samaa tasoa kuin länsimaissa.

      Vanhemmilla tätä palstaa lukevilla oli vielä isovanhemmat joilla oli lukuisia sisaruksia, kannattaa kysellä heiltä mitenkä osa näistä sisaruksista kuoli.

      Pumpulisukupolvilta on kadonnut taju mistä oikeasti on kyse. Toki sairaanhoito ja rokotteet eivät ole absoluuttisia. Miljoonasta rokotetusta silti joitain vielä kuolee, mutta jokaiselta vanhemmalta joka ymmärtää matematiikkaa voisi kysyä:

      - Haluatko että lapsesi kuolee todennäköisyydellä yksi kymmenestä; tai todennäköisyydellä yksi miljoonista?

      Ja vaikka jutut autismista olisikin totta, tuota voisi vielä viedä myös suuntaan:

      - Haluatko että lapsesi kuolee todennäköisyydellä yksi kymmenestä; vai että lapsesi elää jonkin suurelta osin hallittavan haitan kanssa?

      Autismia diagnosoidaan nykyisin koska sitä ymmärretään etsiä, ennenvanhaan vastaavat pistettiin joko laitokseen, tai sitten vain lapsia pidettiin vilkkaina, hiljaisina tai muuten outoina. Itse sairaus ei ole mitenkään uusi asia, hyvin todennäköisesti rokotteilla ei ole muuta tekemistä asian kanssa kuin että enemmän lapsia jää eloon.

      Annoin rokottamattomalle vuosisata sitten ollutta 30-50% todennäköisyyttä pienemmän todennäköisyyden kuolla siksi että muukin lääketiede on kehittynyt. Nyt ei kuolla enää jokaiseen nuhaan samalla tapaa kuin ennen. Rokotteitta silti kuoleman todennäköisyys on kertaluokkia korkeampi kuin rokotetuilla.

      • Tästähän se kehitysmaiden väestöräjähdys juuri johtuu, että LÄNSIMAINEN terveydenhuolto on vähentänyt rajusti lapsikuolleisuutta, mutta KEHITYSMAALAISEN ÄLY ei ole kasvanut vielä sille tasolle, että synnyttäisi vähemmän lapsia.


      • Sillä yleisellä medikalisaatiolla saattaa hyvinkin olla tekemistä autismin "yleistymisen" kanssa.
        Saadaanpa uusi krooninen "sairaus" johon voidaan sitten tuputtaa hömppälääkettä jos jonkinlaista. Sekun on niin ilkeä se lääketeollisuus, kuten salaliittoteoreetikot usein sanovat.


      • Okkipzeks
        kekek-kekek kirjoitti:

        Tästähän se kehitysmaiden väestöräjähdys juuri johtuu, että LÄNSIMAINEN terveydenhuolto on vähentänyt rajusti lapsikuolleisuutta, mutta KEHITYSMAALAISEN ÄLY ei ole kasvanut vielä sille tasolle, että synnyttäisi vähemmän lapsia.

        Ei se äly hetkessä ilmaantunut länsimaihinkaan, vrt "suuret ikäluokat" yms. Voisin sanoa että vajaaksi sen ilmaantuminen on jäänyt.

        Lapsimäärät perhettä kohti itseasiassa on lähteneet jo laskuun monissa kehitysmaissa.

        Mutta koska lapsimäärät keulaisi, vähemmälläkin lapsimäärällä väki edelleen kasvaa.

        Tämä on täsmälleen sama sykli jossa valkoinen mies oli jokunen vuosikymmen sitten.

        Valkoinen mies on sen jälkeen kiinnostunut omasta navastaan niin paljon että syntyvyys romahti, ja 150 vuoden päästä valkoinen mies on käytännössä kadonnut planeetalta. Ja hyvä niin, pikku-rasisteja ei planeetta kaipaa.

        Kaukana tulevaisuudessa, jos planeetalla sitä on, olemme kaikki jonkin asteen ruskeita; ja on mahdollista että sinisilmäisyyskin katoaa tuolla pidemmällä ajalla.


    • S.AL.K

      Lapselle ikävää, mutta noille hihhuleille ihan oikein. Suomessakin vastaavat voisi teljetä latokseen ja ottaa heiltä lapset pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe