NÄIN TOIMII KANSOJEN ALISTAMINEN !

Velkaannuttaminen

13

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vidduun-eu-sta

      On huomattu. Maamme velkaantuu kiihtyvää tahtia ja kaikki ulkoistetaan globaaliyrityksille jotka rikastuvat kun asukkaat köyhdytetään läkähdyksiin. Mikä meillä on niin kiinnostavaa? Mineraalit ja makean veden varannot tulee ensimmäisinä mieleen, myös laajat metsät vaikkapa kehittynyttä biotuotantoa ajatellen. Maamme on aluueellisesti isohko, joten ei pidä unohtaa että meidän 5-6 miljoonapäinen kansamme halutaan ensin alistaa, köyhdyttää ja sitten kaikki onkin jo menetetty koska kaikki on käytännössä myyty pois, muualle. Metsähallituslaki ei ole sattumaa, TTIP ei ole sattumaa, ne kaikki tähtäävät samaan kohteeseen, meidän luonnonvaroihimme, tilalle tuodaan geenimanipuloitua tuubaa amerikasta puhtaan omavaraistalouden tilalle. Meidät tehdään kansainvälisillä sopimuksilla täysiksi orjiksi. Rikollismieliset kansanpetturit ohjaavat päätäntävaltaa. Ainoa väylä tästä noidankehästä pois on yhdistää kansamme globalisaatiota vastaan ja ryhtyä kannatusjäseneksi puolueisiimme jotka ajavat omaa valuuttaa ja euroeroa, kuten sosiaalidemokraatit, itsenäisyyspuolue ja kansalaispuolue.

      Myös sähköistä kansanäänestystä tulee ajaa eteenpäin, ettei tulokset ole täysin manipuloitavia kuten nyt tapahtuu. Nykypuolueet on ostettu globaalieliitille, joten ne pitää unohtaa kokonaan ja syöstä vallasta tai muuten olemme mennyttä.

    • asssssssss

      Ajaako sosiaalidemokraatit muka eroa eurosta? Nuo ovat pahoja mamuttajia, ja tekevät nykyään niin oikeistolaista politiikkaa, että hirvittää. Jälkimmäinen asia sadottu ainakin J. Urpilaisesta, onneksi ämmä ei nyt enää vaikuta hallituksessa.

    • Vnkikk

      Demarit ei kyllä kuulu tuohon isänmaan puolustajiin. Samaa porukkaa kokkareiden kanssa.

      • Breben

        Suomessa ei ole kuin Itsenäisyys-puolue joka ajaa Perustuslain 2& mukaista itsemääräämis oikeutta takaisin Suomeen ja suomalaisille.
        2. pykälä alkuperäisessä tarkoituksessaan kieltää siirtämästä hallintoa ulkomaille, sitä ei sen mukaan voi siirtää edes väliaikaisesti.

        Suomessa nämä perustuslait on tallottu maan tasalle eikä Suomella ole nykyään kuin nippu erilaisia viitekehyksiä joita voidaan tulkita kulloisenkin käsityksen mukaan.
        Mitään selvää ohjenuoraa ei siis ole enää olemassakaan mikä mahdollistaa periaatteessa vaikka vallankaappauksen siten että se tehdään perustuslain mukaisesti, ainakin sen tulkinta mahdollistaa sen.

        Eliitti haluaa viedä toimivan demokratian pois äänestäjien ulottuvilta kuten EU:ssa on jo käynyt. Tämäkään ei riitä sillä globaali elitismi kiinnostaa eliittiä ja EU:ssa onkin valmisteltu vuosikausia salaa kauppasopimusta nimeltä TTIP jonka tiedetään siirtävän jopa kansallisen lainsäädännön syrjään ja lainsäädännöstä vastaavat sama globaali eliitti.


    • alfa123om22

      Historian kirjat antavat kuvan, että kansan voi alistaa ainoastaan sodan avulla. Mutta UT kertoo, että velhous ja taikuus ovat avaintekijät. Niihin voi lukea kuuluvaksi myös tieteellisen ja teknisen etevyyden. Ilmestys 13 kertoo päivän tilanteen.

      Kuka on lumonnut kansat? Ne piirit, jotka ovat uskontoja ylistäneet, vaikka nuo ovat kirottuja oikealta luonteeltaan. Hellut alkoivat esim. menestyä 1970-luvulla ja jo aiemmin he olivat solmineet liiton Paavin kanssa.

      Kun kirotuista ja iljettävistä hahmoista on annettu positiivinen, ylistävä kuva on tehty vääryys oikeita kunnioituksen ansaitsevia henkilöitä kohtaan. Valtaan ovat nousseet kunniattomat petturit. Tänä päivänä esim. ylistetään islamia paljon, vaikka sen todellinen luonne on iljettävä.

      Todellisten isänmaallisten ja kunniallisten henkilöiden ei ole annettu toimia, vaan on nostettu petturit ja iljetykset jalustalle. Paljon on esiintynyt myös lahjontaa. Itseni esimerkiksi lahjottiin koulussa antamalla pärstäkertoimella hyviä numeroita, vaikka olisi pitänyt jättää luokalle pari kertaa.

      Asioille ei voi enää tehdä mitään, vaan globalisaatio tulee jatkumaan. Pitää vain itse olla aktiivisesti vaikuttamassa globaalisti tehtäviin päätöksiin. Tietoa alkaa olla jo tarpeeksi paikka paikoin, mutta on myös kartalla valkoisia läikkiä esim. Kiina.
      Aion itse ryhtyä globaaliksi vaikuttajaksi ajamalla esimerkiksi Maailmanlaajuista Kansalaispalkkaa eli UBI:a. Ellei Maailmanlaajuista Kansalaispalkkaa tule niin silloin tiedän, että globalisaatio on väärissä uomissa ja voin yrittää kansallismielisyyteen palaamista. Pääperiaate on, että meidän on itse ohjattava globalisaatio oikeisiin uomiin.

      • Breben

        Paavikin on täys persereikä. Vatikaania ympäröi korkeat tiilimuurit ja paavi perseilee paheksumalla Trumpin suunnitelmia kieltää muslimien maahantulo ja rakentaa aita Meksikon rajalle


    • NewWorldAttitude

      "Aion itse ryhtyä globaaliksi vaikuttajaksi ajamalla esimerkiksi Maailmanlaajuista Kansalaispalkkaa eli UBI:a."

      No, tuohan se vasta passivoi ja orjuuttaakin kansat. Miksi ihmeessä ensin kritisoit Isoveljeä ja seuraavassa haluat Isoveljen ruokkivan sinut hamaan tappiin asti kuin lintuemo avuttoman poikasen?

    • gjap

      Vaaralliset voimat ovat liikkeellä.

      • megiria

        Ollaan pahasti kusessa. Ja kaikki hyväksytään koska on niin mukavaa.
        Näin.


    • nonglobbe

      Moni sanoo, että tällaista tilannetta ei ole maailman taloudessa koskaan ollut.
      iksi investoinnit eivät lähde kasvuun, ja miksi kulutuskysyntä ei lähde kasvuun, vaikka rahaa on entistä enemmän?
      Siihen eivät talousasiantuntijat löytäneet vastausta.

      Moni on löytänyt vastauksen, mutta siitä media ei halua puhua Suomessa.

      Yhä useampi ihminen on kyllästynyt ympärillä olevaan krääsään. Mitä järkeä on ostaa tuotteita, jotka on tehty Kiinassa, ja ne ei kestä kuin hetken? Ei mitään järkeä.
      Maailman rikkaimmat ihmiset omistavat suurimman osan monikansallisista yrityksistä, jotka myyvät yhä huonompilaatuista tavaraa ihmisille (lue yrittävät myydä). Ei mene enää läpi.

      Ei ole muotia omistaa mitään. Autonkin voi vuokrata, tai ajaa taksilla.
      Kaupungissa asuva ihminen ei tarvitse välttämättä autoa. Parilla tuhannella eurolla ajaa aivan valtavasti taksilla, ja sillä samalla rahalla saisit juuri ja juuri maksettua bensaverot ja autoveron, vakuutukset.
      Ei ole muotia omistaa mökkiä, sen voi tarvittaessa vuokrata.
      Eikä ole muotia matkustaa Eurooppaan enää (pommit räjähtelevät).

      ihmiset eivät halua saastuttaa koko maailmaa. Kiina saastuttaa 20% maailman ilmakehästä ja USA 18%. Valistuneet ihmiset eivät halua saastuttaa enää maailmaa.

      ilmastolupaus.fi

      Koko ajan enemmän ja enemmän ihmisiä allekirjoittaa ilmastolupauksen. Mei ei osteta, hekään eivät osta.

      Kaupungistuminen jatkuu. Asunnot ovat yhä kalliimpia. Yhä suurempi osa palkoista menee lainanlyhennyksiin ja korkoihin. Ei ole varaakaan kuluttaa ja hyvä niin. Mitä suurempi osa ihmisistä muuttaa kaupunkiin, sen parempi ympäristölle ja ilmakehälle.
      Toivon, että asuntojen hinnat nousevat pilviin.

      Elintarvikkeitakaan ei enää osteta. Ihmiset eivät halua ostaa lisäainepommeja, jotka sairastuttavat ja lihottavat ihmiset.
      Ihmisiä ei kiinnosta ostaa kaupasta vettä täyteen pumpattuja lihoja, eikä maidolla jatkettua ja saostettua jogurttia.
      Ihmiset eivät halua ostaa ilmaa täyteen pumpattua jäätelöä. Ihmiset eivät halua mennä kauppaan, jonka leikkelehylly on kilometrin mittainen (mikä hävikki siitä syntyykään ja taas maailma paskottuu).

      Ihmiset tilaavat nykyään ruokaa suoraan tiloilta ja netistä.
      Yhä suurempi osa tilaa ruokansa nettiruokakaupasta (ei tule heräteostoksia, ne ovat turhia). Kaupan hyllyyn jäävä suklaa tai keksipatukka on kaikki pois vyötäröltä.

      Ihmiset tekevät etätöitä, yhä enemmän. Ei tule työmatkaa, jonka varrella tulisi tehtiä heräteostoksia. Etätöitä tehdessä syödään terveellistä kotiruokaa, eikä tarvitse mennä lounasravintolaan.

      MUTTA MITÄ TEKEVÄT MAAILMAN RIKKAIMMAT JA MAAILMAN PANKIT ? Ne on paniikissa jo. Tällaista tilannetta ei ole koskaan ollut. Kulutuskysyntä on saatava nousuun heidän mielestään hinnalla millä hyvänsä. Muuten pyramidihuijaus paljastaa, korttitalo romahtaa.

      EKP painaa lisää ja lisää rahaa, jotta kulutuskysyntä kääntyisi nousuun. Mutta kun ei käänny. Se talouskasvun aika oli ja meni. Sitä ei enää tule, eikä tarvitse tulla.

      Jokainen ostamattajättämis päätös tekee ihmisen onnellisemmaksi.
      Rahaa on pankkitilit pullollaan.
      Esimerkiksi suomalaisten käyttelytileillä on rahaa 60 miljardia euroa tällä hetkellä.
      Mitä se kertoo? se kertoo sen, että ihmiset eivät halua ostaa roinaa, ja huonoa tavaraa. Eikä saastuttaa luontoa.

      EKP ostaa yritysten osakkeita, niin tekevät muutkin maailmanpankit.
      Kuulemma osakkeita voidaan ostaa rajattomasti. Eli rahaa painetaan. Keskuspankit omistavat jo aika suuren osuuden maailman suurimmista yrityksistä.
      - > aikamoista kuplaa pukkaa ! Keskuspankeille jää luu käteen, kun kulutus ei kasva.

      Kun rahan painaminen ei tuota tulosta, niin mitä maailman rikkaimmat teke? Mitä EU tekee?

      Heidän tarkoitus on siirtää kymmeniä miljoonia ihmisiä Eurooppaan, jotta kulutuskysyntä ja investoinnit saataisiin nousuun, ja maailman valtaeliitin rahat pelastuisivat.
      Saahan sitä yrittää. Kaaos on tullut eurooppaan.

      Sitäpaitsi tähän maailmaan ei kannata tehdä enää lapsiakaan, koska maailma on niin epävakaa. Eikä kenelläkään ole varaakaan elättää lapsia.

      Samoissa Bilderberg kokouksissa osallistujalistoissa on vilissyt nimet George Soros ja Angela Merkel.

      Herra Soros on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä. Hänkin on huolissaan varallisuutensa katoamisesta, kun kulutuskysyntä laskee ja yritysten tulokset laskee.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3743479/Left-wing-billionaire-group-s-plan-use-migrant-crisis-influence-immigration-policies-worldwide-Plans-George-Soros-s-think-tank-revealed-leaked-memo.html

      Näistä asioista YLE ja Suomen muu media ei joko tiedä mitään tai ei halua puhua mitään.

      Paras tapa äänestää on vähentää kuluttaminen minimiin, eikä siirtää rahojaan rikkaille valtaeliitille.

    • Uanwörldörkkiö

      Liian helppoa poimia youtubesta tai teeveestä. Kansojen alistaminen toimii imperialistisella globalisaatiolla.

    • AEn_puolesta
    • ljhbkol

      Suomi on tuolla velalla... kannattaa katsoa tuo video, edes alkuosa siitä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe