Muutamasta kysymyksestä se ensimmäinen:

KuusiMiljoonaa

"Holokausti" - oliko olemassa ja sen olemassaololle perustelut?

55

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hankkisit

      sinäkin kirjastokortin. Voin kertoa, että sitä vastaan saa lainata kirjastosta ihan ilmaiseksi kirjoja. Lue niistä vastaus.

      • HankittuOn

        Olen MUUTAMAN kirjaston kolunnut ja lukenut ..


      • HankittuOn kirjoitti:

        Olen MUUTAMAN kirjaston kolunnut ja lukenut ..

        Eihän sulle kukaan ole mitään sanonut.


    • Unser.Seliger.Adolf
    • SuureltaAjattelijalta

      "Einstein: Jumalaan uskominen on lapsellista

      13.5.2008 22:21

      Raamattukin on vain kokoelma alkukantaisia legendoja, suhteellisuusteorian isä muotoilee kirjeessään.

      Einsteinin kirje huutokaupataan torstaina. (EPA)

      Bloomsburyn huutokauppakamari myy torstaina ainutlaatuisen kirjeen, jonka Albert Einstein kirjoitti saksalaisfilosofi Eric Gutkindille vuonna 1954.

      Uutistoimisto AFP:n mukaan suhteellisuusteorian isä kuvailee kirjeessään uskontoa lapselliseksi taikauskoksi.

      - Sana Jumala merkitsee minulle ainoastaan ilmausta ihmisen heikkoudesta. Raamattu on kokoelma kunnioitettavia mutta alkukantaisia legendoja, jotka ovat samalla melkoisen lapsellisia, hän tykittää.

      Kirjeen sisältö on mullistava, sillä Einstein on aikaisemmin tunnettu kaunopuheisista uskonnon määrittelyistään, kuten "Tiede ilman uskontoa on rampa; uskonto ilman tiedettä sokea."

      Einstein kieltäytyy kirjeessään myös pitämästä juutalaisia Jumalan valittuna kansana.

      - Heillä ei ole mitään erityisominaisuuksia muihin ihmisiin nähden. Minulle juutalainen uskonto on kuten kaikki muutkin: lapsellisten taikauskojen ruumiillistuma, itsekin juutalainen Einstein kirjoittaa.


      IL"

      • tuuliviirinatsi

        natsille käy juutalainen heti suureksi ajattelijaksi, jos se juutalainen vain erehtyy puhumaan tarpeeksi tyhmiä


    • Muutamaa outolintua lukuun ottamatta 99 % länsimaiden historioitsijoista on holokaustin pääkuvioista jokseenkin yhtä mieltä. Mulla ei juuri nyt ole seitsemää vuotta aikaa hankkia hissasta filosofian tohtorin tutkintoa, joten luotan näihin olemassaoleviin tutkijoihin, joista jotkut ovat selvitelleet kaikkea holokaustiin liittyvää 30 vuotta.
      Mikäs oma koulutuksesi muuten on?

      • UteliaisuusHistoriaan

      • UteliaisuusHistoriaan kirjoitti:

        "Mikäs oma koulutuksesi muuten on?"

        -> https://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe

        PS. Tulevaisuuden tekoälysovellukset ovat vastaus myös historian uudelleenarviointiin.

        Eipä näyttänyt olevan koulutuksen kysyminen argumentaatiovirhe – ei etenkään tilanteessa jossa kysymyksen kohde ilmeisesti on toista mieltä kuin aiheeseen oikeasti perehtyneet asiantuntijat.


    • KirjastostaPoimittua

      1. maaliskuuta vuonna 1941 juutalainen sionisti Theodore N. Kaufmann julkaisi teoksensa Germany Must Perish!. Kirja sisälsi yksityiskohtaisen suunnitelman saksalaisten hävittämiseksi.

      Toisen maailmansodan voittajavaltiot ovat valheellisessa historiankirjoituksessaan ja valtamediassa lakkaamatta väittäneet vuosikymmenien ajan, että Saksan kansallissosialisteilla olisi ollut olemassa kirjallinen suunnitelma juutalaisten hävittämiseksi. Heidän vahvin ”argumenttinsa” on Wannseen vuoden 1942 konferenssi, jossa keskusteltiin juutalaiskysymyksen lopullisesta ratkaisusta. Tästä konferenssista säilyneen dokumentin mukaan Wannseessa kyllä keskusteltiin juuri kysymyksen loppuratkaisusta, mutta asia koski karkotettujen juutalaisten siirtämistä itään. Tämä on tulkittu niin, että tilaisuudessa osanottajat puhuivat toisilleen hienostuneella koodikielellä ja että he olisivat oikeasti keskustelleet kaikkien juutalaisten murhasuunnitelmasta.

      Mitään oikeita todisteita ei siis ole sille, että olisi ollut olemassa suunnitelma juutalaisten tuhoamiseksi. On vain joukko perusteettomia oletuksia. Sitä vastoin juutalaisilla voidaan todistaa olleen yksityiskohtaiset suunnitelmat saksalaisten tuhoamiseksi. Tämän suunnitelman kirjoittaja on New Yorkin juutalainen, sionisti ja liikemies Theodore N. Kaufmann. Kirja painettiin vuonna 1941 ja sen nimeksi tuli Germany Must Perish! (”Saksan on tuhouduttava!”). Kirja julkaistiin ennen Wannseen konferenssia 1942.

      Germany Must Perish! käsittelee saksalaisten hävittämistä systemaattisella sterilisoinnilla, mikä oli Kaufmannin mukaan kaikkein käytännöllisin keino tavoitteen toteuttamiseksi. Saksalaiset kuvataan Kaufmannin kirjassa viruksen kaltaisiksi. Kirjassa on yksityiskohtainen suunnitelma siitä, miten tuhoaminen etenee, kuinka monia tarvitsee sterilisoida ja kuinka usein, mitkä ikäryhmät sisältyisivät tuhoamisohjelmaan ja lopuksi tiivistelmä siitä, miten kaikki tapahtuu askel askeleelta. Ohjelman ensi toimet käsittelivät sitä, kuinka liittoutuneiden olisi riisuttava saksalaiset aseista ja sitten ripoteltava heidät eri alueille. Tämä myös tapahtui. Alla muutamia otteita kirjasta:

      ”Sotamme ei ole sota Adolf Hitleriä vastaan. Se ei ole myöskään sota natseja vastaan. Se on kansanryhmien välinen sota; toisella puolella ovat sivistyneet ihmiset, jotka yrittävät pyrkiä valoa kohti, ja toisella puolella ovat sivistymättömät barbaarit, jotka vaalivat pimeyttä.

      Tämä on taistelu Saksan kansan ja ihmisyyden välillä.

      Saksan täytyy olla valmistautunut maksamaan lopullinen hinta. Ja lopullisia hintoja on vain ja ainoastaan yksi: Saksa on hävitettävä ikuisesti! Todellisuudessa – ei fantasioissa.

      Tämä ilmiömäinen kirjanen kuvailee kattavasti Saksan kansan tuhoamissuunnitelman ja sen totaalisen hävittämisen maapallolta.”

      Canadian Jewish Chroniclen haastattelussa 26. syyskuuta 1941 Kaufmann sanoi, että saksalaiset seisovat juutalaisten suunnitelmien tiellä maapallon muuttamisessa juutalaisvaltaiseksi ”paratiisiksi”:

      ”Mielestäni juutalaisilla on elämäntehtävä. Heidän täytyy katsoa tulevaisuuteen, jossa kaikki maailman kansat ovat liittyneet yhteen suureksi federaatioksi. ’Union Now’ on alkusysäys tälle asialle. Hitaasti mutta varmasti maailmasta tulee kehittymään paratiisi. Me tulemme saavuttamaan ikuisen rauhan. Juutalaiset tulevat olemaan suurimmassa roolissa tämän konfederaation muodostamiseksi, koska heillä on eniten voitettavaa. Mutta miten rauha saavutetaan, jos Saksa on olemassa? Ainoa tapa saavuttaa ikuinen rauha on tehdä sodan jälkeisistä rangaistuksista vielä pahempia kuin itse sodasta. Ihmistähän kuuluu rangaista murhasta, eikö niin? Kuitenkin Saksa on yhtä kaikki aloittanut aina suuret sodat. Sterilisoikaamme kaikki saksalaiset, ja taistelu maailmanherruudesta on näin päättyvä!”

      Kaufmannin suunnitelmat otettiin amerikkalaisessa valtamediassa vastaan täysin kritiikittömästi. Useimmiten media raportoi Kaufmannin holokaustikirjasta tiukan objektiivisesti ja teki sen näin tunnetuksi laajemmille piireille. Toisinaan teoksesta kuitenkin kirjoitettiin myös arvosteluja. Esimerkiksi Time-lehti kutsui Kaufmannin suunnitelmaa ”sensaatiomaiseksi ajatukseksi”. Hänen kirjaansa luonnehdittiin myös sanoilla ”ilmiömäinen kirjanen, joka kuvailee kattavasti suunnitelman tuhota Saksa”. Tällä mainospuheella teosta myivät muiden muassa The New York Times ja The New York Post. .."

      http://is.gd/PRQeM3

      • kylpahasti_viiraa

        ihan älytöntä sulta. tommosta natsikailottamista taas.


      • ydinsanomaoikeassa

        Kirja oli yksittäisen ajattelijan vastaus lisääntyneeseen natsien harjoittamaan sortopolitiikkaan ja aloitettuun sotaan lähes koko muuta maailmaa vastaan.
        Kirjan ydinsanoma Saksan vaarallisuudesta ihmiskuntaa kohtaan oli oikeassa.


    • UhotaanKovasti

      Tuhoaako USA juutalaiset?

      https://www.youtube.com/watch?v=wpcNALBtgkQ

      "Aina kun teemme jotain, sanotte, että Amerikka tulee tekemään sitä ja tätä ... Haluan tehdä teille jotain erittäin selväksi, älkää huolehtiko Amerikan paineesta Israelia kohtaan. Me, juutalaiset, kontrolloimme Amerikkaa ja amerikkalaiset tietävät sen."

      -pääministeri Ariel Sharon-

    • iujhbv

      Nimimerkkisi on asian tiimoilta virheellinen.
      https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk

      Kuuden miljoonan juutalaiseen piti kuulemma kadota, ennenkuin Israelin valtio voitiin perustaa. Yllättäen 1800-luvun lopulta jauhettu kuusi miljoonaa "toteutui" sitten toisessa maailmansodassa kätevästi juutalaisten kadotessa muka savuna ilmaan. Israelin valtio perustettiin heti sodan jälkeen.

      Tuossa tarkastellaan, miten se savuna ilmaan katoaminen tapahtui Auschwitzissa, jossa kuulemma porukkaa katosi jatkuvalla syötöllä.
      https://www.youtube.com/watch?v=KGrJvKt0-6I

      Ymmärtänette varmaan, miksi revisionistit haluaisivat tutkia tämän historiallisen tapahtuman paikkansapitävyyttä ihan virallisellakin taholla? Jostain kumman syystä moinen pähkäileminen on kumminkin rikos useassa maassa, josta voi vieläpä saada jopa vuosikymmenten mittaisia tuomioita. Minkähän ihmeen takia kiistattomaksi faktaksi "todettua" asiaa ei saa kyseenalaistaa ilman linnatuomiota? Noh, ainakin sionistit tietävät sen ilman asian uudelleen arviointiakin.

      • natsinTerapiatarve

        "Jostain kumman syystä moinen pähkäileminen on kumminkin rikos useassa maassa"

        Höpön höpön!

        Kyllä pipipää saa pähkäillä pähkäilemisiänsä, syyllistymättä siinä rikokseen. Mutta mitä pidemmälle pipipää menee todellisuustajun ulkopuolelle, sitä enemmän pitää ulkopuolelta seurata, milloin hänet pitää ottaa seinien sisälle. Ihan vaan hoitomielessä. Moni on natseushommissaan mennyt niin pitkälle, että aivan sekaisin.


    • ValheenJäljet
    • pådd

      Miksi juuri holokaustia pitää kyseenalaistaa. Yhtä hyvin voisi epäillä mitä tahansa historiallista tapahtumaa. Jos koko juttua ei ole tapahtunutkaan, niin mikseivät kaikki oikeudessa syytetyt ja tuomitut natsit ole kiistäneet sitä? Mitä järkeä on sanoa, että joo, olinhan siellä minäkin kaasuttamassa juutalaisia, jos ei ole tehnyt mitään sellaista?
      Sitä, oliko murhattuja juutalaisia 6 miljoonaa, ei kukaan tiedä varmasti, koska entisen Neuvostoliiton alueelta ei ole saatu tarkkoja lukuja. 6 miljoonaa on pelkkä arvio.

      • KetkäOlivat

        Mitä tapahtui ja keiden toimesta:

        Manhattanilla syyskuun 11. 2001?

        Pommi-iskut Madridissa, Lontoossa, Thaimaassa?

        Terrori-iskut Pariisissa?

        Holokaust on suurin valhe heti raamatun jälkeen.


      • Miksihän
        KetkäOlivat kirjoitti:

        Mitä tapahtui ja keiden toimesta:

        Manhattanilla syyskuun 11. 2001?

        Pommi-iskut Madridissa, Lontoossa, Thaimaassa?

        Terrori-iskut Pariisissa?

        Holokaust on suurin valhe heti raamatun jälkeen.

        sinäkin kirjoittelet täällä? Sinulla ei näytä olevan mitään sanottavaa mihinkään.


      • MinäEn
        Miksihän kirjoitti:

        sinäkin kirjoittelet täällä? Sinulla ei näytä olevan mitään sanottavaa mihinkään.

        Uskotte historiaan sellaisena kuin sen on juutalainen kirjoittanut?


      • tkerjmölkjröl
        MinäEn kirjoitti:

        Uskotte historiaan sellaisena kuin sen on juutalainen kirjoittanut?

        Tuo on taitamattoman natsin mielipide.


      • eiedesnatseille
        tkerjmölkjröl kirjoitti:

        Tuo on taitamattoman natsin mielipide.

        natsien mielipiteistä ei juuri mitään hyvää seuraa

        kenellekään


      • jfkkk

        pådd: " mikseivät kaikki oikeudessa syytetyt ja tuomitut natsit ole kiistäneet sitä? Mitä järkeä on sanoa, että joo, olinhan siellä minäkin kaasuttamassa juutalaisia, jos ei ole tehnyt mitään sellaista?"

        Hyvä kysymys, koska minä tiedän vastauksen, ts olen lukenut sen.

        Tapaus Auscwitz: Rudolf Höss oli ensimmäinen kolmesta Auschwitzin komendantista. Hän esiintyi todistajana Nürnbergin oikeudenkäynnissä 15.4.1946, jolloin hänen kertomuksensa synnytti suuren kohun. Hän tunnusti saaneensa Himmleriltä määräyksen tuhota juutalaiset. Hän arvioi, että Auschwitzissa olisi murhattu 3 miljoonaa ihmistä ja 2,5 miljoonaa näistä kaasukammioissa.

        Hänen tunnustuksensa olivat vääriä. Ne oli kiristetty häneltä kiduttamalla, mutta vasta 1983 selvisi, millä tavoin häntä oli kidutettu ja keitä kiduttajat olivat.

        Oli kauan pidetty todennäköisenä, että 92. kenttäturvallisuusosaston sotilaat olivat kiduttaneet Hössiä, mutta hypoteesi kaipasi vahvistusta. Todisteet saatiin, kun Englannissa julkaistiin kirja, joka sisälsi pääkiduttajan nimen (juutalainen brittikersantti) sekä kuvauksen Hössin pidättämisestä ja kolmannen asteen kuulusteluista.

        Kirjan tekijä on Rupert Butler. Se on julkaistu 1983 (Hamlyn Paperacks). Tämä kirja on nimeltään Legions of Death. Kiduttajaksi ilmoittautui Bernard Clarke (“joka vangitsi Auschwitzin komendantin Rudolf Hössin”). Kirjailija lainaa kirjassaan useita kappaleita, jotka on kirjoittanut tai lausunut nauhalle Bernard Clarke. Clarke ei osoita lainkaan katumusta tai sääliä. Päinvastoin, hän ilmoittaa erityisen ylpeästi kiduttaneensa “natsia”.

        Kumpikaan heistä ei ymmärrä paljastustensa merkitystä. He kertovat avoimesti, että Höss pidätettiin 11.3.1946 ja että häntä oli kidutettava kolme päivää ennen kuin häneltä saatiin “yhtenäinen lausunto”. He eivät ymmärrä, että oletettu “yhtenäinen lausunto” ei ole muuta kuin epätoivon parahdus, jonka vapiseva ja puolustuskyvytön uhri allekirjoitti klo 2:30 aamuyöllä.

        Höss kertoi niistä syytteistä, jotka häntä odottivat:

        "Gewiss, ich habe unterschrieben, dass ich 2 Millionen Juden umgebracht habe. Aber ich hätte genausogut unterschrieben, dass es 5 Millionen Juden gewesen sind. Es gibt eben Methoden, mit denen man jedes Geständnis erreichen kann – ob es nun wahr ist oder nicht.

        Kyllä, olen allekirjoittanut, että olen surmannut 2 miljoonaa juutalaista. Mutta yhtä hyvin olisin voinut allekirjoittaa, että olen surmannut 5 miljoonaa juutalaista. On näet olemassa menetelmiä, joilla voidaan saada mikä tahansa tunnustus – oli se totta tai ei."

        Niinpä. Kidutetun uhrin ”tunnustus” sinetöi ratkaisevasti Auschwitz-myytin sekä tarinan kaasukammioista juutalaisten ”kansanmurhan” keskuksena. 'Silminnäkijäkertomukset' ovat niin järjettömiä ja teknisesti mahdottomia, että niihin ei sentään juurikaan vedota.


      • jfkkk

        Tapaus Treblinka:
        Puolanjuutalaista Jankiel Wiernikiä pidetään Treblinkan holokaustitarinan isänä. Hän väittää olleensa Treblinkan leirissä vankina 23.8.1942 - 2.8.1943, ja tästä vuodesta hän on kirjoittanut kirjan "A Year in Treblinka" (löytyy nykyisin teoksesta A. Donat: "The Death Camp Treblinka"). Wiernik kertoo säilyneensä hengissä, koska hän oli ammattikirvesmies ja hänen taitojaan tarvittiin leirissä. Pakoon hän sanoo päässeensä kapinassa 2.8.1943.

        Seuraavassa joitakin ydinkohtia Wiernikin kirjasta.

        Wiernikin mukaan leirin ensimmäiset kolme kaasukammiota olivat kooltaan 25 neliömetriä ja kuhunkin mahtui 450-500 henkilöä, siis noin 20 ihmistä jokaiselle neliömetrille. Leiriin rakennettiin sitten kymmenen uutta kaasukammiota, kooltaan 7 m x 7 m = 49 neliömetriä, ja niihin mahtui 1000 - 1200 henkilöä kuhunkin, jälleen siis noin 20 henkilöä jokaiselle neliömetrille. Tappovälineenä oli Wiernikin mukaan venäläisestä panssarivaunusta otettu moottori, jonka pakokaasulla (sen häkäkaasulla) ihmisiä murhattiin.

        Wiernik kertoo, että uudet kaasukammiot toimivat puutteellisesti, niin että uhrit joutuivat kärsimään jopa tunteja, mutta silti päivässä tuhottiin 10 000 - 12 000 ihmistä, joskus 30 000.

        Wiernikin mukaan Treblinkassa tuhottiin "miljoonia" ihmisiä. Hänen mukaansa kaikki kaasutetut olivat keltaisia väriltään. Todellisuudessa häkäkaasun uhrit ovat väriltään kirsikanpunaisia.

        Kun sitten ruumiita holokaustikertomuksen mukaisesti alettiin kaivaa ylös ja polttaa, käytössä oli Wiernikin mukaan kaivinkone, joka kykeni nostamaan 3000 ruumista kerrallaan. Tällaisen ruumismäärän tilavuus on n. 135 kuutiometriä, joten kaivinkoneen kauhan on täytynyt olla suuruusluokkaa 2,4 m x 7,5 m x 7,5 m. Enemmän, jos mukana oli maata.

        Wiernikin mukaan naisten ruumiit paloivat helpommin kuin miesten, ja siksi naisten ruumiita käytettiin sytykkeenä. Kun ruumiit olivat syttyneet, ne paloivat rovioissa omillaan. Nämä tiedot eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

        Wiernikin mukaan ruumiita poltettaessa raskaana olleiden naisten ruumiit halkesivat tulessa ja auenneessa kohdussa näkyi, kuinka lapsi syttyi siinä palamaan. Ehkä tässä on käytetty "kirjallista vapautta".

        Wiernikin mukaan ruumiinpolttorovioita oli kaksi, ja kummassakin voitiin polttaa kerrallaan 3000 ruumista. Kuitenkin hän ilmoittaa rovioiden yhteiskapasiteetiksi 10 000 - 12 000. Wiernikin antamista tiedoista päätellen kymmenen päivän aikana ennen elokuun 2. päivää (kapinapäivää) poltettiin puoli miljoonaa ruumista, 50 000 joka päivä (Mattogno & Graf: Treblinka, s. 154). Ehkä tässäkin on toteutettu "kirjallista vapautta".

        Wiernikin mukaan aina kun lentokoneita ilmestyi näkyviin, roviot peitettiin lehvillä, ettei niitä havaittaisi. Kuitenkin koneet havaitsevat savun kauan ennen kuin konetta itseään voidaan havaita, ja jos rovioita peitellään lehvillä, silloin savua tulee entistä enemmän ja roviot varmasti tulevat havaituiksi. Lehvillä!

        etc. Jutut ovat niin hihasta vedettyjä että sivullista hävettää. Mutta niihin on uskottu noin yleisesti, eikä yhtään ole auttanut teknisten järjettömyyksien esilletuominen. No, syy on se, että vain hyvin vapaissa maissa näistä asioista saa kirjoittaa (ja lukea).


      • samojaVeisaat
        jfkkk kirjoitti:

        Tapaus Treblinka:
        Puolanjuutalaista Jankiel Wiernikiä pidetään Treblinkan holokaustitarinan isänä. Hän väittää olleensa Treblinkan leirissä vankina 23.8.1942 - 2.8.1943, ja tästä vuodesta hän on kirjoittanut kirjan "A Year in Treblinka" (löytyy nykyisin teoksesta A. Donat: "The Death Camp Treblinka"). Wiernik kertoo säilyneensä hengissä, koska hän oli ammattikirvesmies ja hänen taitojaan tarvittiin leirissä. Pakoon hän sanoo päässeensä kapinassa 2.8.1943.

        Seuraavassa joitakin ydinkohtia Wiernikin kirjasta.

        Wiernikin mukaan leirin ensimmäiset kolme kaasukammiota olivat kooltaan 25 neliömetriä ja kuhunkin mahtui 450-500 henkilöä, siis noin 20 ihmistä jokaiselle neliömetrille. Leiriin rakennettiin sitten kymmenen uutta kaasukammiota, kooltaan 7 m x 7 m = 49 neliömetriä, ja niihin mahtui 1000 - 1200 henkilöä kuhunkin, jälleen siis noin 20 henkilöä jokaiselle neliömetrille. Tappovälineenä oli Wiernikin mukaan venäläisestä panssarivaunusta otettu moottori, jonka pakokaasulla (sen häkäkaasulla) ihmisiä murhattiin.

        Wiernik kertoo, että uudet kaasukammiot toimivat puutteellisesti, niin että uhrit joutuivat kärsimään jopa tunteja, mutta silti päivässä tuhottiin 10 000 - 12 000 ihmistä, joskus 30 000.

        Wiernikin mukaan Treblinkassa tuhottiin "miljoonia" ihmisiä. Hänen mukaansa kaikki kaasutetut olivat keltaisia väriltään. Todellisuudessa häkäkaasun uhrit ovat väriltään kirsikanpunaisia.

        Kun sitten ruumiita holokaustikertomuksen mukaisesti alettiin kaivaa ylös ja polttaa, käytössä oli Wiernikin mukaan kaivinkone, joka kykeni nostamaan 3000 ruumista kerrallaan. Tällaisen ruumismäärän tilavuus on n. 135 kuutiometriä, joten kaivinkoneen kauhan on täytynyt olla suuruusluokkaa 2,4 m x 7,5 m x 7,5 m. Enemmän, jos mukana oli maata.

        Wiernikin mukaan naisten ruumiit paloivat helpommin kuin miesten, ja siksi naisten ruumiita käytettiin sytykkeenä. Kun ruumiit olivat syttyneet, ne paloivat rovioissa omillaan. Nämä tiedot eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

        Wiernikin mukaan ruumiita poltettaessa raskaana olleiden naisten ruumiit halkesivat tulessa ja auenneessa kohdussa näkyi, kuinka lapsi syttyi siinä palamaan. Ehkä tässä on käytetty "kirjallista vapautta".

        Wiernikin mukaan ruumiinpolttorovioita oli kaksi, ja kummassakin voitiin polttaa kerrallaan 3000 ruumista. Kuitenkin hän ilmoittaa rovioiden yhteiskapasiteetiksi 10 000 - 12 000. Wiernikin antamista tiedoista päätellen kymmenen päivän aikana ennen elokuun 2. päivää (kapinapäivää) poltettiin puoli miljoonaa ruumista, 50 000 joka päivä (Mattogno & Graf: Treblinka, s. 154). Ehkä tässäkin on toteutettu "kirjallista vapautta".

        Wiernikin mukaan aina kun lentokoneita ilmestyi näkyviin, roviot peitettiin lehvillä, ettei niitä havaittaisi. Kuitenkin koneet havaitsevat savun kauan ennen kuin konetta itseään voidaan havaita, ja jos rovioita peitellään lehvillä, silloin savua tulee entistä enemmän ja roviot varmasti tulevat havaituiksi. Lehvillä!

        etc. Jutut ovat niin hihasta vedettyjä että sivullista hävettää. Mutta niihin on uskottu noin yleisesti, eikä yhtään ole auttanut teknisten järjettömyyksien esilletuominen. No, syy on se, että vain hyvin vapaissa maissa näistä asioista saa kirjoittaa (ja lukea).

        Noita älyvapaita juttujasi taas


      • wswsdedeswww
        KetkäOlivat kirjoitti:

        Mitä tapahtui ja keiden toimesta:

        Manhattanilla syyskuun 11. 2001?

        Pommi-iskut Madridissa, Lontoossa, Thaimaassa?

        Terrori-iskut Pariisissa?

        Holokaust on suurin valhe heti raamatun jälkeen.

        NY n iskut ovat todistetusti tehty Saudien tiedustelupalvelun ja suurlähetystön tuella.Asia on paljastettu perusteellisesti.
        VASTUUN iskuista on ottanut saudivetoinen AL Gaida.


      • sfdf
        jfkkk kirjoitti:

        Tapaus Treblinka:
        Puolanjuutalaista Jankiel Wiernikiä pidetään Treblinkan holokaustitarinan isänä. Hän väittää olleensa Treblinkan leirissä vankina 23.8.1942 - 2.8.1943, ja tästä vuodesta hän on kirjoittanut kirjan "A Year in Treblinka" (löytyy nykyisin teoksesta A. Donat: "The Death Camp Treblinka"). Wiernik kertoo säilyneensä hengissä, koska hän oli ammattikirvesmies ja hänen taitojaan tarvittiin leirissä. Pakoon hän sanoo päässeensä kapinassa 2.8.1943.

        Seuraavassa joitakin ydinkohtia Wiernikin kirjasta.

        Wiernikin mukaan leirin ensimmäiset kolme kaasukammiota olivat kooltaan 25 neliömetriä ja kuhunkin mahtui 450-500 henkilöä, siis noin 20 ihmistä jokaiselle neliömetrille. Leiriin rakennettiin sitten kymmenen uutta kaasukammiota, kooltaan 7 m x 7 m = 49 neliömetriä, ja niihin mahtui 1000 - 1200 henkilöä kuhunkin, jälleen siis noin 20 henkilöä jokaiselle neliömetrille. Tappovälineenä oli Wiernikin mukaan venäläisestä panssarivaunusta otettu moottori, jonka pakokaasulla (sen häkäkaasulla) ihmisiä murhattiin.

        Wiernik kertoo, että uudet kaasukammiot toimivat puutteellisesti, niin että uhrit joutuivat kärsimään jopa tunteja, mutta silti päivässä tuhottiin 10 000 - 12 000 ihmistä, joskus 30 000.

        Wiernikin mukaan Treblinkassa tuhottiin "miljoonia" ihmisiä. Hänen mukaansa kaikki kaasutetut olivat keltaisia väriltään. Todellisuudessa häkäkaasun uhrit ovat väriltään kirsikanpunaisia.

        Kun sitten ruumiita holokaustikertomuksen mukaisesti alettiin kaivaa ylös ja polttaa, käytössä oli Wiernikin mukaan kaivinkone, joka kykeni nostamaan 3000 ruumista kerrallaan. Tällaisen ruumismäärän tilavuus on n. 135 kuutiometriä, joten kaivinkoneen kauhan on täytynyt olla suuruusluokkaa 2,4 m x 7,5 m x 7,5 m. Enemmän, jos mukana oli maata.

        Wiernikin mukaan naisten ruumiit paloivat helpommin kuin miesten, ja siksi naisten ruumiita käytettiin sytykkeenä. Kun ruumiit olivat syttyneet, ne paloivat rovioissa omillaan. Nämä tiedot eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

        Wiernikin mukaan ruumiita poltettaessa raskaana olleiden naisten ruumiit halkesivat tulessa ja auenneessa kohdussa näkyi, kuinka lapsi syttyi siinä palamaan. Ehkä tässä on käytetty "kirjallista vapautta".

        Wiernikin mukaan ruumiinpolttorovioita oli kaksi, ja kummassakin voitiin polttaa kerrallaan 3000 ruumista. Kuitenkin hän ilmoittaa rovioiden yhteiskapasiteetiksi 10 000 - 12 000. Wiernikin antamista tiedoista päätellen kymmenen päivän aikana ennen elokuun 2. päivää (kapinapäivää) poltettiin puoli miljoonaa ruumista, 50 000 joka päivä (Mattogno & Graf: Treblinka, s. 154). Ehkä tässäkin on toteutettu "kirjallista vapautta".

        Wiernikin mukaan aina kun lentokoneita ilmestyi näkyviin, roviot peitettiin lehvillä, ettei niitä havaittaisi. Kuitenkin koneet havaitsevat savun kauan ennen kuin konetta itseään voidaan havaita, ja jos rovioita peitellään lehvillä, silloin savua tulee entistä enemmän ja roviot varmasti tulevat havaituiksi. Lehvillä!

        etc. Jutut ovat niin hihasta vedettyjä että sivullista hävettää. Mutta niihin on uskottu noin yleisesti, eikä yhtään ole auttanut teknisten järjettömyyksien esilletuominen. No, syy on se, että vain hyvin vapaissa maissa näistä asioista saa kirjoittaa (ja lukea).

        "Wiernikin mukaan ruumiita poltettaessa raskaana olleiden naisten ruumiit halkesivat tulessa ja auenneessa kohdussa näkyi, kuinka lapsi syttyi siinä palamaan. Ehkä tässä on käytetty "kirjallista vapautta"."

        Todella kammottavaa, mutta tällaista kyllä nähtiin, paitsi että se tapahtui Dresdenin pommitusten seurauksena, jolloin koko kaupunki oli liekkimerenä, nainen oli saksalainen. Olisiko Wiernik kuullut tästä puhuttavan?


    • Ei voida sanoa, että tapahtuma 'olisi olemassa'. Tapahtumat tapahtuvat.
      Holokausti oli tapahtuma. Holokausti tapahtui.

    • Valitettu.Kansa.666

      Holokausti on satuolento.

      • kivatViikset

        Minusta natseille pitäisi säätää pakolliseksi hitlerviiksien käyttö. Olisi kadullakin helpompi tunnistaa.

        Ei luulisi olevan vastenmielistä käyttää sellaisia viiksiä. Ei kai natsi nyt kehtaa mestariaan kieltää?


      • wjklwn34ht4klo
        kivatViikset kirjoitti:

        Minusta natseille pitäisi säätää pakolliseksi hitlerviiksien käyttö. Olisi kadullakin helpompi tunnistaa.

        Ei luulisi olevan vastenmielistä käyttää sellaisia viiksiä. Ei kai natsi nyt kehtaa mestariaan kieltää?

        Tatuoidut hitlerviikset olisivat helppohoitoisemmat. Eikä tulisi ujous- tai muista syistä niin kiusausta ajaa pois....


      • Charlie.Chaplin

        Nazinaiset on kyllä vapautettava Aatuviiksipakosta!


      • kuy5yjhfo5
        Charlie.Chaplin kirjoitti:

        Nazinaiset on kyllä vapautettava Aatuviiksipakosta!

        Mitä turhia.


    • TuhonTiellä
      • natsosneiti

        Ei kuulosta umpinatsin suusta uskottavalta. Et voi olla yhtä aikaa natsi ja syyttää natsiksi. Tai voit. Niinhän sinä teet!


      • grrrrrgr

        'TuhonTiellä' postitti juutuubin, joka on katsomisen arvoinen, sen sanomaa kannattaa miettiä muutaman kerran, jos haluamme säilyttää yhteiskuntamme:

        Kuinka siionistit hajoittavat ja hallitsevat

        Hallitsemalla mediaa ja joukkuepelillä he ovat ottaneet haltuunsa politiikan, rahoitusalan ja kulttuurin pelikentät.
        https://www.youtube.com/watch?v=YSAvVEakIls

        Tällä videolla David Duke esittää hyvin perustellun näkemyksensä siitä, miksi samat vaikutusvaltaiset siionistit, jotka tukevat Israelia "juutalaisena valtiona", tekevät kaikkensa luodakseen rikkoutuneita yhteiskuntia kaikkialla Israelin ulkopuolella.

        Miksi siionistit saarnaavat jotain asiaa juutalaisille ja täysin päinvastaista asiaa ei-juutalaisille? Massamaahanmuutto, monikulttuuri ja monimuotoisuus tekevät minkä tahansa yhteiskunnan haavoittuvaiseksi, maailman kaikkein organisoiduimman ja agressiivisimman etnisen ryhmän pyrkimyksille. Heidän johtajansa tietävät, että heidän ryhmätyöskentelynsä antaa heille suuren edun valtakamppailussa rikkoutuneita ja tuhoutuneita yhteiskuntia vastaan.


      • pimeePimeessä
        grrrrrgr kirjoitti:

        'TuhonTiellä' postitti juutuubin, joka on katsomisen arvoinen, sen sanomaa kannattaa miettiä muutaman kerran, jos haluamme säilyttää yhteiskuntamme:

        Kuinka siionistit hajoittavat ja hallitsevat

        Hallitsemalla mediaa ja joukkuepelillä he ovat ottaneet haltuunsa politiikan, rahoitusalan ja kulttuurin pelikentät.
        https://www.youtube.com/watch?v=YSAvVEakIls

        Tällä videolla David Duke esittää hyvin perustellun näkemyksensä siitä, miksi samat vaikutusvaltaiset siionistit, jotka tukevat Israelia "juutalaisena valtiona", tekevät kaikkensa luodakseen rikkoutuneita yhteiskuntia kaikkialla Israelin ulkopuolella.

        Miksi siionistit saarnaavat jotain asiaa juutalaisille ja täysin päinvastaista asiaa ei-juutalaisille? Massamaahanmuutto, monikulttuuri ja monimuotoisuus tekevät minkä tahansa yhteiskunnan haavoittuvaiseksi, maailman kaikkein organisoiduimman ja agressiivisimman etnisen ryhmän pyrkimyksille. Heidän johtajansa tietävät, että heidän ryhmätyöskentelynsä antaa heille suuren edun valtakamppailussa rikkoutuneita ja tuhoutuneita yhteiskuntia vastaan.

        selität mitä selität, mutta ihan täysillä valoilla et kyllä ajele


    • "Ihmiskunnan AINOA natsivaltio on juutalaisvaltio Israel:"

      Se on Netzer ja tarkoittaa versomista, syntyy jälkeläisiä.

      • tunnusta_ilolla

        Älä ujostele omaa natseuttasi. Tuo julki. Yhtä luonnollista kuin lapsella, joka tuo p-skakeijaansa äitelle nähtäväksi, että nyt Lari osaa!


      • äiteeKiittelee
        tunnusta_ilolla kirjoitti:

        Älä ujostele omaa natseuttasi. Tuo julki. Yhtä luonnollista kuin lapsella, joka tuo p-skakeijaansa äitelle nähtäväksi, että nyt Lari osaa!

        Kakkakökön lisäksi Larilta tullut myös Liri. Lisää kehuja!


    • degneggnn

      Halusiko Charlie Chaplin viestittää meille jotain?

      Elokuvassa "Diktaattori" Hitlerin tilalle tulee juutalainen parturi, jonka sotilaspassissa on numero 33

      https://www.youtube.com/watch?v=NU1csnjrdfQ

      Natsit olivatkin juutalaisia, jotka vapaamuurarit oli valtaansa asettaneet, tarkoituksena vähentää ihmisiä, tappaa Euroopan intelligensia, ryöstää Eurooppa ja perustaa varoilla juutalaisvaltio Palestiinaan.

      Illuminaatin korkein aste 33
      http://aijaa.com/008139712390

      http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/13_33_freemason_sig.htm

      Kaksoisristi=(You)Doubble Cross(me) = Tarkoittaa kaksoispetosta, nazit olivat juutalaisia, jälkeenpäin tekeytyivät uhreiksi, ja alkoivat rahastaa eurooppalaisia juutalaisten tekemistä rikoksista...kätevää.
      http://myagic.files.wordpress.com/2008/04/sjff_03_img1003.jpg

      Mussoliini, arpakuutiot 1 6 = 7, seitsenhaarainen kynttilä, jumalan valtaistuin numero seitsemän, mihin arpakuutiot viittasivat, onnistuuko juutalaisten vedätys vai ei, no onnistuihan se. Yhdessä mitalissa on Davidin tähti.
      http://www.russellbranca.com/AriaAperta/Projects/images/OakieasMussolini.jpg

      http://www.henrymakow.com/post_18.html
      1924 French Police File Card for "Adolphe Jacob Hitler"
      Descriptive card established by the French Police in 1924 Born in 1880 in Passau Hitler Adolphe, Jacob, the German Mussolini Profession: journalist

      Juutalainen Adolphe JACOB Hitler oli juutalaisten kauan odottama
      messias, joka johdatti diasboraan joutuneen kansan takaisin luvattuun
      maahan?

      Eurooppaan juurtuneitten juutalaisten saaminen takaisin luvattuun
      maahan ei tietenkään tulisi olemaan mikään helppo juttu. Yksikään
      juutalainen ei olisi vapaaehtoisesti vaihtanut liiketoimintaansa,
      kiinteistöjään ja vaikutusvaltaansa palaan hiekkaerämaata.

      Suostuttelu siis ei tullut alun alkaenkaan kysymykseen, vaan alusta
      asti suunnitelman piti näyttää siltä, ettei juutalaisilla ole muuta
      vaihtoehtoa kuin muuttaa PALESTIINAAN.

      Tämän takia Rotschildin valtaansa asettaman Adolphe JACOB Hitlerin
      piti tehdä selväksi Euroopan juutalaisille, että he ovat vainon
      kohteena, todellisuudessa Hitleri käski suojelemaan juutalaisia,
      juutalaiset varustettiin Davidin tähdellä, joka oli merkki
      suojeltavasta kohteesta, ei tuhottavasta.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Arthur_Balfour
      Arthur James Balfour (25. heinäkuuta 1848 - 19. maaliskuuta 1930) oli
      Balfourin ensimmäinen jaarli, brittiläinen valtiomies ja Yhdistyneen
      kuningaskunnan pääministeri 1902-1905. Hänet muistettaneen parhaiten
      vuoden 1917 Balfourin julistuksesta, jossa Britannia ilmoitti
      tukevansa kansallisen kodin perustamista juutalaisille Palestiinaan.

      Suomenkielinen Wikipedia tosin ei kerro, että hanketta ajoi
      juutalainen Rotschildien pankkimafia.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration_of_1917
      The declaration was made in a letter from Foreign Secretary Arthur
      James Balfour to Baron Rothschild (Walter Rothschild, 2nd Baron
      Rothschild), a leader of the British Jewish community, for
      transmission to the Zionist Federation of Great Britain and Ireland, a
      Zionist organization. The letter reflected the position of the British
      Cabinet, as agreed upon in a meeting on 31 October 1917. It further
      stated that the declaration is a sign of "sympathy with Jewish Zionist
      aspirations."
      The statement was issued through the efforts of Chaim Weizmann and
      Nahum Sokolow, the principal Zionist leaders based in London; as they
      had asked for the reconstitution of Palestine as the Jewish national
      home, the declaration fell short of Zionist expectations.

      Juutalaiset ashkeNAZIt murhasivat 6 miljoonaa eurooppalaista
      keskitysleireillä.

      • Lentävä.Pastamonsteri

        Holokausti on Spagettihirviö!


      • natsivarusteet
        Lentävä.Pastamonsteri kirjoitti:

        Holokausti on Spagettihirviö!

        Onhan sinulla nyt varmasti natseuspipo ja natseussandaalit päällä kun noita kirjoittelet.


      • eiNäyttänytKaikille
        natsivarusteet kirjoitti:

        Onhan sinulla nyt varmasti natseuspipo ja natseussandaalit päällä kun noita kirjoittelet.

        Minä uskon, että Hitlerillä oli jotkut nätit sukkikset sen kaiken univormusälän alla!!!


      • natsitPyörivät

        kateellisina haudoissaa,
        kun zioninfasistit kiduttaa ja murhaa...


      • Aatusiinäkeskellä
        eiNäyttänytKaikille kirjoitti:

        Minä uskon, että Hitlerillä oli jotkut nätit sukkikset sen kaiken univormusälän alla!!!

        Huulipunavaihe Aatulle tuli vasta aamuyöstä. Ja tosi pienessä piirissä.

        Sinä vaiheessa Aatulla oli päällään enää juuri ne sukkikset.


      • natsikomunatsi
        natsitPyörivät kirjoitti:

        kateellisina haudoissaa,
        kun zioninfasistit kiduttaa ja murhaa...

        Mutta mitkäs vaatteet sulla on päällä? Kun on tommoset fantasiat.

        Ei tohon sukkikset sovi. Joku komee univormu ehkä.


      • runkkaaVaanPerverssi

        sukkiksissas,
        kun zionin fasistit terrorisoi,
        alistaa, nöyryyttää, ryöstää, kiduttaa ja murhaa...


      • silläsehänonKÄSKY
        runkkaaVaanPerverssi kirjoitti:

        sukkiksissas,
        kun zionin fasistit terrorisoi,
        alistaa, nöyryyttää, ryöstää, kiduttaa ja murhaa...

        Kun Hitler pyytää sua kyläilemään, niin on syytä noudattaa pukukukoodia. Esim. kumiasu päälle, jos niin määrätään.


      • PakkoKysyä

      • kaikkeetapahtuu
        PakkoKysyä kirjoitti:

        "kateellisina haudoissaa,

        kun zioninfasistit kiduttaa ja murhaa..."

        Ettet olisi pietarintrolli? Kun on tuo toiminta ja supliikki samalla tavalla ristiriidassa. Ja tosiasiat eivät liikauta.

        http://yle.fi/uutiset/yle_pietarin_trollitehtaalla__nain_venajan_propagandaa_rustataan_kellon_ympari/7804386

        Pietarin trollitehdas – Näin Venäjän propagandaa rustataan kellon ympäri

        Venäläisyyskö este natsina olemiselle?

        http://vladtepesblog.com/2012/07/10/nazi-communists-yes-they-exist/

        Voipa olla, että eräät venäläiset eivät siitä termistä tykkää. Mutta muuten tykkäävät natsiskella.


    • selkeästiSiellä
    • Kansanmurha_on_totta

      Jos joku on sitä mieltä, että holokaustia ei ollut, voin sanoa, että kannattaa käydä Yad Vashem -nimisessä keskuksessa Jerusalemissa. Siellä kerrotaan holokaustista kaikenkattavasti. Itse kävin siellä jokunen aika sitten ja voin sanoa, että sanattomaksi menin....

    • ttkkl

      Holocaustin syistä!
      Saksalaiset eivät metsästä herneitä.
      Holoherne oli Persian johtaja Juuditin aikaan! Kun Unkarin kohdalle tippui jokin iso taivaankappale noin 318 jKrs, ja muodosti Unkarin Pustan ja Karbaatit, iskusta, joka muutti kalliot nesteeksi, jotka jähmettyi nopeasti iskun jälkeen. Tuo aiheuttil kansainvaellukset, kun läksivät tutkimaan, mikä sinne tippui. Myös persiasta läksi Holoherneksen sukulaiset tuonne, mutta eivät osautuneet Unkarin kohdalle, vaan päättyivät Saksan alueille, jonne lienevät jääneet sitten. Eli Holoherneen sukulaiset vainosivat sitten juutalaisia!aa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe