Jäljelle jäi ikävä

Ihmeeilistä

Tekstiviestillä minut jätettiin pari kk sitten ilman ennakkovaroitusta. Kaikki on mennyt suhteessa hyvin. Ei riitoja pystymme puhumaan ihan kaikesta seksi on taivaallista ja lapset viihtyvät kaikkien seurassa.

Eroa hän oli miettinyt jonkin aikaa kun ei ollut hyvä olla. Oli tullut tulokseen että minä olin se joka vei ilon elämästä. Ihmettelen suunnattomasti kun kaikesta oltiin puhutti arvot samat jne .
Edelleen hänestä kaikki muuten ok mutta ei tunne minua kohtaan mitään. Eikä ilmeisesti halua tunteakaan saati yrittää. Näin sanoi. Mikäpä siinä ...lasten puolesta tuntuu pahalta.

Mietin vaan kun edelleen pystymme yhtä avoimesti puhumaan kaikesta ja seksi yhtä taivaallista. Jo lasten takia haluan välit säilyttää vaikka yhteisiä ei olekaan. Ja kun on kerran löytänyt hyvän ystävän jolle todella voi puhua....

Mietin vaan kannattaako ystävyys...onko tämä joku miettimisvaihe toiselle hakee itseään vai onko muilla nii että suhde ohi mutta hyvä ystävyys jatkuu. ..kertokaa

5

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samankokenut

      Täällä lähes samanlainen juttu. Toinen ei kertonut koskaan eikä valittanut tai haukkunut tai tapella. Kuinka ollakaan tuli toinen nainen kuvioihin rupesi juttua tulla kuinka onneton raukka ollut jo vuosia ja ei tunne mitään puolisoa kohtaan. Ja paskat miksi uskoisin kun ei tuonut asiaa esille aikaisemmin. Täysin on tuon uuden naisen lumoissa. Rakastunut ja ihastunut muka. Kaikkea kanssa muka vuosia ollut onneton. Raukkamaisuus näkyy miehissä tunteiden osalta. Tokihan syy pitää olla hyvä miksi lähtee tähän. Tunnustaisi reilusti että menee tunteiden viemänä ja hormonit jyllää! No tehköön päätöksiä rauhassa.

      • Puhuviakinlöytyy

        Puhumattomuus on se hänen ongelmansa ja ikävistä asioista nimenomaan. Hän on siis liian "kiltti" kertomaan, mikä häntä risoo, mieluummin on hiljaa ja tyytyy tilanteeseen ja yrittää mukautua sinun tahtosi mukaan, että sinä voisit paremmin, mutta sitten hänyhtäkkiä paljastuukin yhdeksi maailman ikävimmistä ihmisistä. Onhan se ihastuminen toiseen sitä, että mennään sieltä mistä aita on matalin, kun nyt olisi ollutkin hetki kohdata ne ongelmat jotka suhteessa hänen taholtaan hiertää, mutta itse hän tekee valintansa. Uskaltaako kohdata itsensä ihmisenä ja kasvaa vai jatkaako samoja temppujaan seuraavassakin suhteessa eli ihastuu taas vaan seuraavaan seuraavankin jälkeen.


    • Jos olet pitkämielinen ja suhteenne on kestänyt pitkään, saattaa olla että mies vielä ymmärtää palata perheensä luo. Näitä irtiottajia on jotka eivät muuten uskalla ihastua erota kuin haukkumalla menneen. Joka useinkaan ei ole edes totta.
      Kun ihastus vanhenee alkaa vasta todellinen kilpailu kumpi elämä on sitä miehen mielestä oikeaa. Monesti siinä vaiheessa se vaimo on jo henkisesti irti äijästään ja paluu entiseen ei niin vain onnistu.

      Keskity nyt itsesi ja lasten päivittäiseen hyvän oloon. Jos äijää vielä näkyy ja palaa takaisin. On sinunkin jo mietittynä valmiina se mitä sinä haluat. Ikävä on hetkellistä. Ja niin on ihastuminenkin. Kaikki ei vaan osaa käsitellä arkistunutta onneaan.

    • nohuhhuhsentään

      Siis mitäh?! Puhut "ystävyydestä" ja makaat sen ihmisen kanssa? Aika omituinen käsitys ystävyydestä, ei muuta voi sanoa. Ihmekös sitten jos tunteetkin on nyt vähä sekasin!
      Erossa joko erotaan tai sitten puhuttiin vaan paskaa eikä oikeesti erotakaan. Muita vaihtoehtoja ei kannattaa elätellä, kuten kirjoituksestasikin käy hyvin ilmi.

    • Niitti333

      Ehkä on löytänyt toisen ja nyt selittelee että ''olet vienyt ilon...'' Yritti vain päästä helpolla ja jätti tekstarilla.
      Teet suuren virheen jos roikut hänessä ja yrität pitkittää eroa. Äläkä yritä selittää itsellesi että lasten takia pitäisi yrittää olla yhteyksissä. Annat lapsille huonon esimerkin itsestäsi naisena jos roikut puolittaisessa suhteessa ja selität että se on vain ''ystävyyttä''.
      Tottakai se miehellekin kelpaa jos voi vierailla ''ystävän''luona ja seksiäkin tulee. Jos hänellä on jo toinen ja sinä pyydät ystävyyttä seksin kera, hän voi leikkiä casanovaa koska pystyy hoitelemaan tyttöystävän ja sinutkin siinä sivussa.
      Älä halvenna itseäsi. Hän on kantansa ilmaissut, nosta sinä pääsi pystyyn ja jatka matkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe