Nightwish hajoaa?

Näinkökävi

Tämmöisen uutisen kuulin. Tarkempia yksityiskohtia ei kerrottu.
Vantaan Koivukylän baarissa yksi iäkkäämpi sälli kertoi.

32

670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nytkylläharmittah

      oliko bändin jäsen vai joku sisäpiiristä....?

    • 0011010101

      "Nightwish hajoaa - Jeesus tulee oletko valmis ? "

    • NW-Defender

      Miksi kirjoitat negatiivista Nightwishista tänne? Olet kateellinen luuseripaska.

      • Eijatkoon

        Tarjaturusfanit tekevät sitä työkseen.


    • JebaJep

      Nääh...En usko. Bändissä on nyt hyvä yhteishenki ja puhti päällä (päätelty live-esiintymisen tasosta). Loppuu sitten siihen, kun Marco ilmoittaa, ettei jaksa enää. Siihen on varmasti vielä parisen vuotta.

    • sallinappanahka

      Rapakaljabaarissa hajoaa Nightwish poikineen joka ilta.:)

    • Näinkökävi

      kyselin uudestaan mieheltä asiasta tarkemmin, tarjosin jopa tuopin jotta avaisi juttua enemmän. Ei tuo suostu lisää kertomaan. Tää on ilmeisesti jotenkin bändin kaa tekemisissä tää jätkä.

      • fani69

        Jos se oli vaan humalassa ja valehteli sulle kaiken?
        En kyllä kestä jos tää bändi hajoaa :(


      • ootkyllähauskaveikko

        Tuu pois jo sieltä höyryistä, tai ota kunnon känni. Ihan hyvä ap. ei siinä mitään. Viimeksi Lontoon bupissa ja nyt Vantaalla. :)
        Mitäs jos joku vahingossa jopa uskoisi näitä hallusinaatioita?


    • Joku.hunohanpainen

      sanonut tiskillä:- lait kossuvissy ja joku tulkinnut asian tyylillään.

    • fgjkvvx

      Voi tätä onnen päivää!

    • ihahahaa

      Hevosmiesten tietotoimiston uutisia!

    • Menestysonhuikeaa

      Vai että semmosta. Kovasti epäilen:D

    • funforever

      voi jukra,miten voin elää tästä eteenpäin

    • Jurrin_Ykä

      Silloin Taape sai kenkää oli näitä; " Nightwish lopettaa" juttuja tämän tästä. Tarkoituksena oli vittuilla niille joiden mielestä Nightwish ei tarvitse Tarja Turusta. Tämä on ikään kuin sivujuonne sanonnasta; "parempi maassa kun jumalattoman suussa.
      Nightwishilla on nyt hyvä tiimi ja homma toimii kaikilla tasoilla, eihän tälläinen ryhmä lopeta. Nightwish on myös tulonlähde/työpaikka monelle, ei yksin Tuomakselle, miksi lopettaa tyopaikka, niitä ei ole muutenkaan liikaa.

    • ytmies

      No ajat on kovat ja edessä voi olla isot YT-neuvottelut nightwishissäkin. Eihän tuo levymyyntikään ole ollut entisensä moneen vuoteen. Jostain ne varmaan alkaa säästämään. Koska uudet urheiluautot maksaa entiseen malliin niin sitten on pakko miettiä organisaation uudelleenjärjestelyitä.

      Vähemmän jäseniä = enemmän kakkua jäljellä jääville.

      • voiylämiestä

        Pahempaa olla bottom kuitenkin...

        Levynmyynti on pudonnut kaikkialla, vain Adele myy kuin ennenkin, mutta miten tuollainen idiootti siitä mitään voisi tietää, lol!

        NW Euroopan kiertueella oli yleisöä noin 10 000 per konsertti...jos nyt oletetaan että meet and greet ja krääsänmyynti mukaan lukien yksi lippu tuotti 60 euroa = 10 000 x 60 x 20 konserttia= 12 miljoonaa euroa.

        Joo, eiköhän pojat tule toimeen ja Floor myös.

        Ratinan konsertissa oli 24000 maksanutta ja liput maksoivat 62 euroa...

        24000 x 62 = 1.488.000 euroa...yhdestä konsertista;)


      • AikaEntinenEiPalaa

        Se levymyynti ei ole enää entisellään millään muullakaan kokoonpanolla tai artistilla. Menee jonnekin markettiin, niin eihän siellä ole levyjä kuin kourallinen ja nekin sitten mitä on. Hyviä levyjä löytää, siis voi löytää, kirppareilta ja sieltäkin vain säkällä tai ei millään. Viimesimmät levyt mitä olen ostanut, niin kyllähän ne ovat olleet yksin kirppislöytöjä ja mistään kaupastahan niitä ei enää saa. Kyllä tämä maailma on muuttunut melkoisesti niistä ajoista, kun meikäpoika ajokortin ajoi (vuonna 1989 j.Kr)


    • Nightwishinperintö

      Veikkaan että Nightwish on Tuomas Holopaiselle enemmänkin elämäntapa, mitä pelkkä työpaikka. Ja en jaksa mitenkään uskoa, että Tuomas lopettaisi Nightwishin. Vuosien saatossa saattaa muut bändin jäsenet vaihdella, mutta niin kauan kun Tuomas jatkaa bändissä, niin Nightwish ei lopeta. Toivottavasti tämä upea bändi jatkaa vielä pitkään...Rakastan sen musiikkia niin kovasti! Sellaista päivää en usko koskaan tulevan, että Nightwish koskaan jatkaisi ilman Holopaista. Onhan loppupeleissä koko bändi hänen luomuksensa. Ellei sitten joskus ihan vanhana pappana Tuomas siirry taka-alalle ja ala säveltämään biisejä joillekin nuorille, ja anna heille lupaa käyttää nimeä Nightwish. Sitä mä olenkin joskus miettinyt. Kuka saa esitä Nightwishin biisejä sadan vuoden päästä?

      • Jurrin_Ykä

        Just näin. Pojat ovat viellä nuoria, ei Floor ole iällä pilattu.
        Maailmalla kiertää vanhoja muusikoita edelleen Rollarit ja kumppanit onhan niitä. Joe Walsh kiertää parhaillaan Jenkkilää Ringon kanssa, Joe 68v ja Ringo 75v - soitto on edelleen tiukkaa, vaikka veikkoset ryyppäsivät itsensä takavuosina melkein tärviölle.
        Harva muusikko lopettaa, jos lopettaa niin henki on lähtenyt..Lemmy, David Bowie, Glenn Frey ja Prince...


      • ErämaanViimeinen

        Sitten kun Nightwish on yhtä vanha kokoonpano kuin esim. Rollarit, niin montakohan laulajaa Floorin jälkeen on tullut ja mennyt? Entä tekeekö Nightwish musaa enää, kun bändin perustamisesta tulee 50 vuotta täyteen? Vielä muutama bändi on kasassa, jotka ovat aloittaneet joskus 1960-luvun puolella. Jäseniä on tullu ja menny, mutta itse bändi on vielä joitakin vuosia koossa.
        Hyvä bändi Nightwish on.


    • veikkaaja

      6.6. 2066?

    • hihulihei

      voi olla tottakin Marcon avioliitto päättyi jos alkaa taas viina maittaa ei kerkee harjoituksiin Flor tempasee vauvan ...

    • OKmulle

      Enpä itkisi perään

      • höpöhöpölöpö

        Tuskin täällä olisit ellei kiinnostaisi...ellet nyt ihan täysi idiootti ole.

        Oh, sorry...olethan sinä, heh, my mistake...


    • stt_n_tietotoimitus

      Hajoaa musiikillisiin erimielisyyksiin. Marko haluaa soittaa humppaa!

    • 17kktaukoa

      Hajoaminen on toistaiseksi peruttu. Bändi on buukannut ainakin Brasilian keikkoja loppuvuodeksi 2018. Ohessa brasilialaisten fanien tekemä keikkamainos. https://www.facebook.com/NightwishComunidadeBranca/photos/a.132245430206061.23835.132045433559394/973460546084541/?type=3&theater.
      Kaitsu kertoi jossain facebook päivityksessään että hommat alkavat maaliskuussa 2018.
      Ja kuten huhut ja googlekäännös kertovat seuraava maailmankiertue tehdään ensikertaa greatest hits-pohjalta eikä uutta albumia sponsoroiden. Tulee olemaan mielenkiintoista seurata minkälaista älämölöä tämä aiheuttaa.

    • HipHeiHurraaa

      Minä ainakin huudan hurraata Nightwishin Greatest Hits -kiertueelle. Viimeinkin on mahdollisuus kuulla kaikkia niitä tai ainakin osaa niistä hienoista kappaleista, joita ei ole voitu sisällyttää tavanomaiseen uuden albumin sponsorointikiertueeseen. Valmistukoon uusi albumi sitten kun valmistuu, pääasia on, että se on hyvä. Ja ehkä vielä saamme DVD:n kiertueelta.

    • Hyvinmeneeeihajoo

      Ei lopeta nyt kun alkaa vasta tuo linja ja bändin sanoma löytyä. Jaksaa Marcot ja muut, eihän nuo ole kuin vasta 20 vuotta soittaneet. Ovat kaikki ihan lapsukaisia tuossa genressä. Greatest hitsit olisivat aika mahtava juttu, nyt eivät mahdu lähellekään kaikki settiin. Floor sopii parhaiten bändiin, osaa laulaa monipuolisemmin kuin edeltäjänsä ja näyttää siltä että voisi helposti huitaista soturimiekalla päät poikki pojilta jos alkavat kränätä.

      • JebaJep

        Ei Holopaisen tarvitse käyttää isoa kättä bändissä, kun molemmat tietävät paikkansa ja ovat olleet pitkään kavereita, sikäli samalla aaltopituudella. Lisäksi Nightwish on molempien intohimo. Tuomaksen "lapsi" ja Floorin ihailema ja kunnioittama.

        (Kyllä Tuomas tietää, että turpaan tulee Sabatonin Hannekselta, jos alkaa kiukutella =D ja Floorilta myös. Onhan eukolla enemmän habaa, kuin runopojallamme)


      • vieläksulkonsataa
        JebaJep kirjoitti:

        Ei Holopaisen tarvitse käyttää isoa kättä bändissä, kun molemmat tietävät paikkansa ja ovat olleet pitkään kavereita, sikäli samalla aaltopituudella. Lisäksi Nightwish on molempien intohimo. Tuomaksen "lapsi" ja Floorin ihailema ja kunnioittama.

        (Kyllä Tuomas tietää, että turpaan tulee Sabatonin Hannekselta, jos alkaa kiukutella =D ja Floorilta myös. Onhan eukolla enemmän habaa, kuin runopojallamme)

        Sabatonin Hannes on vaaraton, mauton ja hajuton kiltti poika koostaan huolimatta. Juuri sopiva poikaystävä Floorille tähän elämän vaiheeseen, ei tuota ongelmia.


    • exmanageri

      kuka tää iäkkäämpi sälli oli? kenties S. Kahilainen?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe