Sarjasurmaajan CV

yhteiskunnan_rasite

Millaiset vanhemmat ja perhe tälläkin sankarilla on oikein ollut kun lopputulos on tätä luokkaa:

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/sarjasurmaajaksi-epaillylla-pitka-ja-raskas-rikoshistoria-veti-housut-alas-ja-hakkasi-uhria-kepilla/5911650

13

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joensuussatapahtuu

      Tiedettävästi joensuulaiset vanhemmat ja ihan hyvät.Oliko se tosiaan sinusta sankari?

      Noita joensuussa pivin pimein tuolaisia veijareita,ne tulevat ppäosin hyvistä perheistä,kaikki on ulkopuolisille hyvin ja kukaan ei epäile mitään,totuus on se että takapihallasi voi olla joukko hauta ja onkin ja useita.

      Rantakylä ja utra ja lehmo juuri alueina pahoja.

      • enOtaKantaa3294-4

        "Veijareita"? Miksi väkivaltaan suhtaudutaan teillä junttilassa tuolla tavoin?


      • "teillä junttilassa"?

        -mistä sinä olet kotoisin(!)


    • kaikenlaistahiihtäjää

      Niuvaan pitäs tollaset ukot laittaa "hoitoon", loppuelämäksi.

      Jo pelkästään tolla aiemmalla rikostaustallaan kyseinen tyyppi on osoittanut, ettei oikea paikka ole vapaana oleminen terveiden ihmisten keskellä.

      • arkalain

        Ei todella vapaana sais olla. Aatella se kävelee tuollakin kun ei ois mitään tapahtunut. Poliisit me peläätään tuollaisia.Pliis, pallo jalkaan.


    • nkjnknkjn

      Muistatteko Heinojen surmaajat? Nehän oli "hyvistä espoolaisista perheistä"! Nyt jo kaikki vissiin vapaalla jalalla. Turha urputtaa mistään joensuu -ilmiöstä.

    • sfgsdg

      Lukemalla karjalaisen 26.5.2016 ilmestyneen lehden. Siitä selvisi tarkemmin kuka tämä henkilö on nopeasti pystyi päättelemään lehden kuvaileman rikostaustan perusteella kuka on kyseessä

    • VäkivallanKierre

      Epäillyn sarjahukuttajan rikoshistoria on näännyttävää luettavaa - tuomioita lähes 50
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016052621626600_uu.shtml

      Kun lukee miten paljon erilaisia rikoksia kyseinen tyyppi on tehnyt noiden hukuttamistapausten lisäksi, niin on taas kerran huvittavaa ja surullista huomata miten lepsu Suomen oikeuslaitos on.

      Muutamia esimerkkejä.

      "Mies syyllistyi kaverinsa kanssa törkeään kotirauhan rikkomiseen tammikuussa 2001 Joensuussa tunkeutumalla erään naisen asuntoon potkimalla oveen ensin reiän. Miehet uhkasivat pudottaa naisen ja hänen tyttärensä alas parvekkeelta ja tappaa naisen, jos tämä ilmoittaisi asiasta poliisille. Mies tuomittiin neljäksi kuukaudeksi vankilaan."

      "Helmikuussa 2004 mies pahoinpiteli naisen Kontiolahdella lyömällä häntä hiilikoukulla vasempaan reiteen. Kuukautta myöhemmin mies pahoinpiteli niin ikään Kontiolahdella miehen kaatamalla hänet lattialle, potkimalla häntä ja lyömällä häntä nyrkeillä vartaloon. Joulukuussa 2004 mies uhkasi sanallisesti miestä pahoinpitelyrikoksella Outokummussa. Asianomistaja joutui pelkäämään uhkauksen vuoksi oman turvallisuutensa puolesta. Mies tuomittiin viideksi kuukaudeksi vankeuteen."

      "Elokuussa 2006 mies syyllistyi pahoinpitelyyn Rääkkylässä lyömällä toista miestä useita kertoja nyrkeillä päähän, käsiin ja rintaan. Vain muutaman viikon päästä mies pahoinpiteli lievästi naisen Rääkkylässä lyömällä häntä avokämmenellä poskeen ja tönäisemällä hänet sohvaa vasten. Lokakuussa 2006 mies pahoinpiteli erään miehen yksityisasunnon kylpyhuoneessa. Mies tarttui kiinni uhriinsa, paini tämän kanssa lattialla ja laski tämän selkään käsisuihkulla kuumaa vettä. Uhrille tuli teosta palovammoja. Mies tuomittiin pahoinpitelyistä viideksi kuukaudeksi vankeuteen."

      "Lokakuussa 2010 mies syyllistyi erään naisen kanssa Polvijärvellä törkeään kotirauhan rikkomiseen tunkeutumalla toisen naisen asuntoon väkisin. Kaksikko oli varustautunut puukolla tai saksilla ja heidän ilmeinen tarkoituksensa oli kohdistaa väkivaltaa naista kohtaan. Samassa yhteydessä mies syyllistyi myös pahoinpitelyyn, kun hän väänsi asunnossa asunutta naista käsistä, puristi häntä ranteista ja repi paidasta. Nainen kaatui maahan teon seurauksena. Miehen seurassa ollut nainen puolestaan syyllistyi asunnon omistajan pahoinpitelyyn potkaisemalla tätä ja leikkaamalla puukolla hänen hiuksiaan. Mies piti uhrista kiinni, kun nainen leikkasi tämän hiuksia. Mies tuomittiin neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen."

      Ei noilla aiemmilla tuomioilla ole ollut nähtävästi mitään vaikutusta kyseisen tyypin toimintaan.

    • AinaUnelmaSirpaLeena

      ennen lehdissä riekuttiin yksinhuoltajan muksu teki sitä ja tätä. kun sitten alkoi tulla näitä ns. parempien perheiden muksujen tekemiä hirmutekoja eipä riekuttu kaksinhuoltajien muksut teki rikoksia. imatrallakin popettajan poika tappoi tytrön ei saaneet paikkakunnan poliisit kiinni. muualta tulleet piliisit löysi heti syyllisen. oisko ollut jepet ja tekijän iskät lions kavereita.

    • KuljetusliikePahatPojat

      Sinänsä "hauska aloitus".
      Moni keskimääräistä paremmin toimeentulevan perheen lapsi on muuttunut "tappajaksi" tai muuten yhteiskuntakelvottomaksi.
      Miten vanhempien ominaisuudet siis voisi tieteellisesti yhdentää siihen mitä lapset ovat, ei taida onnistua.

      Uraa tekevien ihmisten aika taitaa olla vähäinen niille jotka sitä aikaa eniten tarvitsevat?

    • mikänimeltään

      Kuka tää henkilö on?

    • pysykääkotona

      Voi jos työ tietäisitte kuinka vaarallista huumehörhöä väkivaltaisia on joensuun alueella paljon ,hyvin paljon ja näille ei oikein laki eikä poliisitkaan saa kuria.

      Ei kannata mennä öiseen aikaan kuikuilemaan jos rapussa on rauhatonta tai pihalla,siitä voi oikeasti saada ikuisen vamman tai muuta.

      Joensuussa on ollut 1990 luvulta saakka noita hulluja joille ei mahdeta mitään ,älkää liikkuko juuri missään iltaisin ja öisin varsinkaan noljakka ja rantakylä ym.. utrat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe