Miten taistella vääriä päätöksiä vastaan.

fsfsdfsd

Eli se virkailija joka tekee laittoman päätöksen esim. vakuutusyhtiössä hylkää työkyvyttömyyseläkkeelle pääsyn. Tulee aina haastaa oikeuteen. Ei ne päätökset valittamalla vaakuutusoikeuteen muutu juurikaan. Ainoa oikea tapa on haastaa aina päätöksen tehnyt henkilö siviilioikeuteen. Vain tällä lailla voitatte 90% varmuudella. Sama juttu tulee tehdä te-toimiston, sossu ja kelan virkailijoiden. Se virkailija joka tekee laittoman päätöksen haastetaan aina oikeuteen.

14

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsfsfsdf

      Monien virhe on se, että yrittää haastaa koko laitosta oikeuteen. Pitää haastaa oikeuteen vain se henkilö, joka on laittoman päätöksen takana. Jos haluatte säästää aikaa niin ainoa tie on tosiaan oikeuden kautta saa oikeutta.

    • sdfdsfdsf
    • dssdfdsfsdf

      Jollei syyttäjä nosta syytettä, asianomistaja voi tehdä sen myös itse.

    • Petu_

      Ongelma on se, että jos (ja kun) häviää jutun niin joutuu maksamaan kovat oikeudenkäyntikulut. Eli pitää kyllä olla 110%:n varmuus voitosta jos käräjäiltä lähtee omalla kanteella rikostuomiota virkamiehelle hakemaan.

      • dfdsfsfsdf

        Totta mutta suurin osa virkamiesten päätöksistä on selkeästi laittomia ja tuomiot tulevat virkamiehille 90% keskimääräisellä tasolla. Suurin osa on selkeästi laittomia päätöksiä jotka oikeus vahvistaa laittomiksi ja virkamies joutuu maksamaan voittajan oikeudenkäyntikulut. Ei pidä antaa pelolle valtaa, kun on selvä laiton päätös rohkeasti oikeuteen vaan. Voitto on lähes varma.


      • sdfsdfsdfsdfsdfvbbnvbnbv

        Vakuutus korvaa oikeudenkäyntikulut, joten ei mitään hätää.


      • JepJepJepJep_
        sdfsdfsdfsdfsdfvbbnvbnbv kirjoitti:

        Vakuutus korvaa oikeudenkäyntikulut, joten ei mitään hätää.

        niin ja kun tulona on vain kelan/sossun rahat lopun elämää niin ulosottomies ei voi mitään sakkoja tai oikeudenkäyntikuluja yhtään mistään periä


      • sdfsdf

        Mikäli on varaton tulot alle 800€/kk niin tosiaan valtio maksaa asianajajankulut. Mikäli varaton häviäisi oikeudessa niin ei ulosotto saa mitään rahaa ja ulosotto vanhenee 20 vuodessa oikeuden päätöksestä.


      • 167-176
        JepJepJepJep_ kirjoitti:

        niin ja kun tulona on vain kelan/sossun rahat lopun elämää niin ulosottomies ei voi mitään sakkoja tai oikeudenkäyntikuluja yhtään mistään periä

        Juuri noin. Virkanilkit alkaa olla hätää kärsimässä kun se joukko lisääntyy koko ajan joilla ei ole enää mitään menetettävää.


      • Petu_
        sdfsdfsdfsdfsdfvbbnvbnbv kirjoitti:

        Vakuutus korvaa oikeudenkäyntikulut, joten ei mitään hätää.

        Tuo on pelkkää höpöä!

        Vakuutus ei korvaa kaikkia oikeudenkäyntikulujasi jos häviät. Jos voitat niin vakuutus korvaa sinun kulusi sikäli kuin vastapuoli ei niitä kykene maksamaan.

        Jos häviät niin vakuutus ei yleensä korvaa vastapuolen kuluja vaan ne jäävät sinun maksettaviksi.

        Kannattaa lukea ne vakuutusehdot!


    • Vakuutuutusyhtiöonystävä

      Olen vaihtamassa vakuutusyhtiötä vuosikymmenten ajalta. Korvausta en montaa kertaa ole hakenut ja seitsemän vakuutusta siellä. Nyt katkesi kamelin selkä. Kaaduin ja huuli halki ja kaksi hammasta rikki. Vaativat hankkimaan ja toimittamaan koko hammashoitohistorian pennusta saakka. Hirmu nivaskan toimitin 23 sivua, eipä siinä mitään korvaus tuli, mutta tarkoitus näköjään oli tarkastaa oliko nuoruudessa ollut jotain ko. Hampaissa jolloin olisi voitu välttää maksaminen. Läpinäkyvää ja rottamaista epäluuloa asiakasta kohtaan. Hammaslääkärikin oli aivan ihmeissään eikä ollut moista aiemmin kuullut.

    • Kohtuutonta-odotusaikaa

      TELKin keskimääräinen käsittelyaika on elokuussa 2016 noin kuudesta kahdeksaan kuukautta. Yksittäisen muutoksenhakuasian käsittelyaika saattaa poiketa merkittävästi keskimääräisestä käsittelyajasta.

      Ammatilliseen kuntoutukseen liittyvät asiat käsitellään kiireellisinä. Niiden keskimääräinen käsittelyaika on noin kolme kuukautta.

      TELKissä on vireillä 22.8.2016 yhteensä 3 146 asiaa.

    • Työkyvyttömän-työttömän

      Käsittelyajan odotus.

      Kela 13, viikkoa.

      Lainvoimasuus 30,, päivää.

      TELEK 8, kuukautta.

      Lainvoimasuus 30, päivää.

      Vakuutusoikeus 15, kuukautta.

      Yhteensä 23, kuukautta ja 13, viikkoa 60, päivää.

      Tämä aina uudestaan hoitavan lääkärin suositellessa työkyvyttömyyseläkettä, kerta toisensa jälkeen. Väsyttää todella paljon lääkärien toisileen vittuilu, potilaan kärsiessä vieressä.

    • oikeudenmukaisempiSuomi

      Esim Kelan päätöksissä on valitusoikeus Kelaan ja myös lautakuntaan ,joka oostuu kunnallisvaali ehdokkaista. Se miten oikeutta saa on ?? Eittämättä poliittisten puolueiden aatekantojen vaikutus näkyy jossain määrin myös tuossa suhteessa.

      Lopullinen oikeus haetaan sitten oikeuslaitoksesta . Tulottomilla ja tyhjätaskuolla on oikeus aputoimiston ovet avoinna. Rajat ovat tulojen suhteen pienet ja tuon rajan yli omavastuu. Myös astapuolen kulut saattavat kaatua syliin oikeusasteissa. Jos ei ole mitään menetettävää tie on selvä ja avoin ,mutta muutoin kynnys monelle kova.Virkamiesten päätöksistä ja lautakuntien päätöksistä voi myös valittaa oikeusasiamiehelle ,joka voi sitten oikaista,mutta tuo on oman näkemykseni mukaisesti lähinnä opettajan sormille näpäytys töimi sanoa soo soo noin ei saa tehdä .Liekö muuta vaikutusta tuolla?

      Oikeusturva on Suomessa nykysysteemillä oikeastaan jollainlailla rajoittunut ja noussut sellaisten ihmisten uloittumattomiin,jotka ovat kovalla työllä hankkineet kaiken ,eikä ylimääräistä ole ,mutta kaikki tarpeellinen.Tällöin kaiken sen menettäminen on suurempi uhka ja riski ,kuin epäoikeuden kärsiminen nahoissaan.

      Tuolloin myös päätöksen tekijät saattavt lyödä läpi päätöksiä tiedoistaen tilanteen.
      Suomeen tarvittaisiin kevyempi tapa kansalaisilel hakea oikeutta virkamiesten ratkaisuihin, jolloin raskaat oik. käynti kulut eivät nousisis esteeksi. Lautakunnat ovat liian kansalaispohjainen tapa tuomita elämää koskevissa asioissa,joissa on kyse ihmisten elämästä. Tuohon väliin sopisi hyvin oikeuslöaitoksen virasto joka käsittelisi näitä tapauksia lainhengessä .ennakkopäätöksiin nähden tarkastellen. Tällöin kehittyisi myös yhtäläinen ja kansalaisille tasavertainen välioikeus ,joka vähentäisi itse oikeuden käyntien tarvetta ja pienentäisi oikeuslaitoksen ruuhkautuneisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe