kannattaako kiusata uutta perhettä?

kuttuillaan1

Te ex-vaimot, jotka tahallanne lyötte kapuloita rattaisiin.

Ne, jotka kärsii teidän teoista, on ne teidän omat lapset. Eli minä uuten vaimona kyllä huolehdin itsestäni. Jos miehen eksä on hankala, tulen välinpitämättömäksi lapsia kohtaan. Ei oikeesti kiinnosta olla kivana jonkun ääliönaisen lapsille.

Mies ei oikein tykkää, kun olen alkanut tehdä omia juttujani, kun lapset ovat meillä. Miksi lähtisin minnekään kummallisiksi aivopestyjen lasten kanssa? Huolehtikoon mies muksuistaan sitten yksinään.

Nyt näkyy jo vaikutus. Ei sitä miestä enää kiinnosta ottaa lapsia kovin paljon.

Sad but true

En aio uhrautua itse ja vaan sietää eksän ja lasten outoa käytöstä. Miestä asia painaa niin paljon, ettei jaksa omia lapsiaan. Näin näissä valitettavan usein käy. Sitten eksä itkee ja ulisee kurkku suorana, kun lasten luonapidot isällään vähenee. Niin makaa kun petaa.

Kannattaa miettiä, oikeasti.

125

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miem

      Että uusi sivupersoona multipersoona lissulla ja uusi ääliömäinen aloitus !

      • voikatkeruus

        Kuuleppas miu mau moukka, minä en tätä ole aloittanut. Piste. Älä ole vainoharhainen. Vastaan lähinnä omiin kirjoituksiin.


      • Miem
        voikatkeruus kirjoitti:

        Kuuleppas miu mau moukka, minä en tätä ole aloittanut. Piste. Älä ole vainoharhainen. Vastaan lähinnä omiin kirjoituksiin.

        Kyllä sinun moukan sivupersoona tämä aloitti


    • kuttuillaan1

      En ole täällä aikasemmin kirjottanut, eli en ole Lissu.

      Kyllä tää on ihan todellista elämää, mistä kirjoitin.

      Meillä siis miehen eksä mielelläänkin antaa lapset meille ja antaisi enmmänkin, jotta saisi itse vapaata.

      Mutta valitettavasti hän myös myrkyttää lasten mieliä, eli on kertonut lapsille mm. että haluaisi isän takaisin ja isä olisi heidän luonaan, jos minua ei olisi. Tietysti pienet lapset kuuntelevat äitiä ja uskovatkin juttuja, vaikka isä taas puhuu päinvastaista. Isä on puhunut myös äidille suoraan, mutta äiti ei halua ymmärtää, ettei hänellä ole isälle mitään merkitystä. Täällä näin.

      Mutta tilanne on siis johtanut siihen, että mä en itse viitsi enää panostaa lapsiin, kun tulevat käymään. Kun ne raukat luulee, että isä on ryöstetty ja mä olen huora ja ties mitä pelottavaa, niin eivät puhu mulle mitään eivätkä oikein uskalla kattoakaan. Lähe nyt sitten sellasten kanssa jonnekin. Pitkän ajan yritin siinä mukana kulkea, mutta en enää viitsi, tilanne ei ole muuttunut parempaan suuntaan eikä lasten epäluulo (mitä äiti kotonaan jatkuvasti ruokkii) ole vähentynyt. Eli aloin tehdä omia juttuja, mennä ystävän luo toiseen kaupunkiin jne, mikä on oikeasti paljon kivempaa kun katsella mykkiä lapsia ja yrittää jotenkin "tutustua, jutella, olla mukava".

      Mies ei ole enää ottanut lapsia niin usein kun ennen. Ei itekään jaksa eksänsä sekoilua.

      Tästä tahdoin oikeesti varottaa, että älkää nyt naiset pilatko omien lastenne suhteita isiin. Isät ovat tärkeitä.

      • Miem

        No moukka kun olen niin ei meillä EX:t jeesustele eli sopimuksen mukaan lapset TULEE MEILLE mutta ei meillä uusikkokaan häädä minun lapsia minnekkään ilman etten ulkoistaisi hänen lapsia jote kohtelen hänen lapsia samalla tavalla kuin hän kohtelee minun lapsia ! Ja se mitä teemme lasten kanssa niin ei todellakaan kysytä ex:ltä


      • xfvtfdzv

        Oliko sinu npakko rikkoa se pehre. Olet perheenrikkoja suttura.


      • Miem
        xfvtfdzv kirjoitti:

        Oliko sinu npakko rikkoa se pehre. Olet perheenrikkoja suttura.

        Lissu itse rikoit perheesi ja ihan omalla narsistisella käytökselläsi


      • lilssuani65744
        Miem kirjoitti:

        Lissu itse rikoit perheesi ja ihan omalla narsistisella käytökselläsi

        Lissu mitään ole rikkonut! Näet harhojas, joten jätä fiksummat ihmiset rauhaan, ja hyppää vaikka järveen. Toisaalta suosittelen lukemaan enempi psykologiaa, huomaat itsekin että ksiitä fiisastuu, idolisi on niin tehnyt ja ojentaa suakin.


      • Miem
        lilssuani65744 kirjoitti:

        Lissu mitään ole rikkonut! Näet harhojas, joten jätä fiksummat ihmiset rauhaan, ja hyppää vaikka järveen. Toisaalta suosittelen lukemaan enempi psykologiaa, huomaat itsekin että ksiitä fiisastuu, idolisi on niin tehnyt ja ojentaa suakin.

        Ja kakat mitään psykologiaa ole lukenut ! Ja mitä fiksumpiin ihmisiin tulee niin voin jatkaa lissun koulttamista ja ihan siks et se on ääliö !


      • hallinjanne
        Miem kirjoitti:

        Ja kakat mitään psykologiaa ole lukenut ! Ja mitä fiksumpiin ihmisiin tulee niin voin jatkaa lissun koulttamista ja ihan siks et se on ääliö !

        Ihahhaaa.. lissu kouluttaa sua et sinä lissua! Olet jäänyt pahasti alakynteen hänelle, tukijoukotkin ovat lissulle saapuneet.


    • jkiop

      Ap kirjoittelet isän uuden kumppanin ominaisuudessa ja aika tavalla varmasti on mukana ne omat unelmat haaveet.
      Kovasti moitit lasten äitiä, jospa jättäisit sen kokonaan, sillä et takuuvarmasti tiedä asioita, joita on tapahtunut miehen ja hänen ex:nsä perheessä. Mies ei sinulle totuutta kerro.
      Yksi tärkein kysymys on, olitko miehen kanssa salasuhteessa eli tapahtuiko välillänne jo ennen miehen eroa seksiä ja tapaamisia yleensäkin.
      Ei ole ihmekään jos ex hieman protestoi, naisena olet silloin tehnyt hirvittävimmän teon, minkä nainen voi tehdä. Vasta vapaana oleva mies voi seurustella uuden kanssa, ei aikaisemmin. Miehilläkin pitää on sen verran älyä, että erot ensin ja vasta sitten lopullisen eron jälkeen tullee uusien vuoro, silloin ei kenenkään tarvitse nimitellä miksikään, ei uuden eikä vanhan.
      Mitä noihin lapsiin ja sinuun tulee, lasten ei tarvitse kertoa sinulle asioitaan, isänsä luokse he tulevat, ei todellakaan sinun luoksesi. Sinun aikuisena täytyy ymmärtää, että jo se on lapsille ollut suuri shokki, että isä on lähtenyt tai toisinkin päin voi olla.
      Eihän se ole mitenkään lasten elämää, että mennään isän luokse käymään kuin kylään, Lisäksi paikalla on heille vieras nainen, joka yrittää, kuten sinäkin jututtaa lapsia. Se ei vaan onnistu, eikä siitä voi edes äitiä syyttää, olet heille vieras.
      Lisäksi vielä tuot hirveän asian esiin, että isäkään ei halua olla lasten kanssa, kun sinä et saa määrittää lasten elämää, niinhän kirjoitat.

      Olisi hyvä ymmärtää, että et tule koskaan olemaan lapsille mikään äidin korvike.
      Teidän miehen ja sinun tulee käydä laaja keskustelu asiasta ja olisi hyvä jos osaisitte nähdä asiat niin, että isä on lapsien teillä ollessa se, joka toimii ja keskustelee lasten kanssa ja lasten äidistähän teidän kummankaan ei pidä millään tavalla puhua, sillä hänen elämänsä ei kuulu teille kummallekaan.
      Lasten asioista heidän vanhempansa keskustelevat keskenään, sinulle lasten elämä ei kuulu. Jos mies niin esittää, voit sanoa suoraan, että lapset ovat hänen lapsiaan, ei sinun.

      Et tunnu sopivan perheeseen. Sinä ehkä pidät miehestä tai jostakin hänessä,
      mutta selvästi haluaisit hänen aikaisemman elämänsä pois, se ei tule onnistumaan koskaan. Lapset ovat täysin väärä paikka kohdistaa minkäänlaista heihin, he ovat joutuneet sellaisen asian eteen, jota minä en ainakaan soisi yhdellekään lapselle, perheen hajoaminen on kova paikka lapsille. Anna isän on heille isä, älä tunge mukaan, voinet nuo pari viikonloppua olla vähän taustalla. Eivät ne lapset kovin monia vuosia tule käymään muutoinkaan, hekin kasvat ja kaveripiiri tulee tärkeämmäksi. Pitääkö siitä lasten käynnistä nostaa aina tuollaista mellakkaa.

      Toki se lähiäiti joutuu hirvittävän koville, kun joutuu vastaamaan lasten elämästä täysin yksin, sillä vaikka hänelläkin olisi uusi kumppani, sama on sielläkin, marinaa riittää ja määräyksiä. Erot ole helppoja asioita lapsiperheissä, jos muissakaan. '
      Jos lapseton pari eroaa, on siitä pois ainakin toisen lapset ja tuo eripura.

      Ajattele itseäsi lasten äidin asemaan, vastaamaan yksin lasten tulevaisuudesta ja kasvatuksesta, miten kokisit vastaavassa tilanteessa. Perin viikonlopun aikana kuukaudessa ei kasvatusta etävanhemman taholta ole ja kasvatus on mielestäni keskustelua, ei jatkuvia määräyksiä ja työn teettämistä, mutta yhdessä tekemistä ja oppimista oman isän ja äidin kanssa. Nämä ovat jo aikoinaan perheen kanssa eläneet omilla säännöillään, joten isä tietää ja voisi jatkaa lasten tuntemalla tavalla, jotta vältyttäisiin lasten elämän todelliselta rikkomiselta.

      Nyt vain kirjoitusten perusteella näyttää, että nämä uudet jostakin syystä, onko se mustankipeyttä vai mitä, laittavat kapuloita rattaisiin jatkuvasti. Aina on lapset joko väärin kasvatettuja, viallisia, mitä milloinkin ja e:xä kamala. Muuten se teidän uusi kumppaninne on aikoinaan laittanut nuo lapset alkuun, joten ei se e:xä ihan kamala ole voinut hänelle olla, kun perhekin on tehty.

      • Miem

        Hyvin harva lähivanhempi joutuu yksin kasvattamaan ja isän uusi voi ottaa myös aikuisen roolin (joka ei kylläkään ole tuollainen kuin ap.kirjoitti) sellaisen terveen aikuisen roolin jossa osataan keskustella eikä ketään ulkoisteta taloudessa


      • Lopetajooikeesti
        Miem kirjoitti:

        Hyvin harva lähivanhempi joutuu yksin kasvattamaan ja isän uusi voi ottaa myös aikuisen roolin (joka ei kylläkään ole tuollainen kuin ap.kirjoitti) sellaisen terveen aikuisen roolin jossa osataan keskustella eikä ketään ulkoisteta taloudessa

        EI VOI! Sitä ei missään määritellä. Yksikään vieras aikuien ei voi ottaa omin luvin mitään aikuisen roolia, se on lapsia jatellen loukkaavaa ja tuntekutumista heidän elämään.
        Yksikään vieras ihminen ei ole oiekutettu tulemaan miehen lasten elämään omin luvin eikä ilman äidin ja lasten omaa suostumusta.
        Lapset tulee isän luo ei sitä isän uusikkoa katsomaan, se aika on lasten ja isän yhteinen, ei siihen kuulu ketäänn vierasta ihmistä.
        Lasten elämään ei kuulu vieras ihminen ei missään muotoa. Mutta sitähän ei lapsilta koskaan kysytä, vaan heidät pakotetaan siihen. Erittäi törkeää ja loukkavaa lapsia kohtaan.


      • Miem
        Lopetajooikeesti kirjoitti:

        EI VOI! Sitä ei missään määritellä. Yksikään vieras aikuien ei voi ottaa omin luvin mitään aikuisen roolia, se on lapsia jatellen loukkaavaa ja tuntekutumista heidän elämään.
        Yksikään vieras ihminen ei ole oiekutettu tulemaan miehen lasten elämään omin luvin eikä ilman äidin ja lasten omaa suostumusta.
        Lapset tulee isän luo ei sitä isän uusikkoa katsomaan, se aika on lasten ja isän yhteinen, ei siihen kuulu ketäänn vierasta ihmistä.
        Lasten elämään ei kuulu vieras ihminen ei missään muotoa. Mutta sitähän ei lapsilta koskaan kysytä, vaan heidät pakotetaan siihen. Erittäi törkeää ja loukkavaa lapsia kohtaan.

        Kyllä voi koska isän vaimo on kodissaa miehensä kanssa aikuisia eikä isän vaimo ole kodissaan vieras eikä isän vaimona miehensä lapsille vieras vaan isän RAKAS VAIMO ! Eikä isän vaimo tule omin luvin lapsien elämään vaan isän kutsumana eikä hän muuta lupaa tarvitse ! Ja lapset tulee isänsä luokse jossa asuu isän kanssa HÄNEN VAIMO jota ei todeklakaan ex puoliso voi millään ilveellä karmoittaa kotoansa ! Niin en kysy naimisiin meno kuin tulevalta vaimolta ja muille se on ilmoitus asia ja en todellakaan kysy ex vaimolta mitään koska se ei kuulu hänelle ! En puuttunut lastenkan seurusteluun enkä heidän parisuhteseen KOSKA SE ON VAIN PARISKUNTIEN ASIA !!!!


      • teeitsemyös
        Miem kirjoitti:

        Kyllä voi koska isän vaimo on kodissaa miehensä kanssa aikuisia eikä isän vaimo ole kodissaan vieras eikä isän vaimona miehensä lapsille vieras vaan isän RAKAS VAIMO ! Eikä isän vaimo tule omin luvin lapsien elämään vaan isän kutsumana eikä hän muuta lupaa tarvitse ! Ja lapset tulee isänsä luokse jossa asuu isän kanssa HÄNEN VAIMO jota ei todeklakaan ex puoliso voi millään ilveellä karmoittaa kotoansa ! Niin en kysy naimisiin meno kuin tulevalta vaimolta ja muille se on ilmoitus asia ja en todellakaan kysy ex vaimolta mitään koska se ei kuulu hänelle ! En puuttunut lastenkan seurusteluun enkä heidän parisuhteseen KOSKA SE ON VAIN PARISKUNTIEN ASIA !!!!

        Ei voi, miski kiusaat lapsiasi ja vaadit heitä tykkämään sutturoita. Mitäs jos lapset vaatisi ja pakottaisi sua tykkämään heidän äidistä, mitä tekisiit? Niinpä.. miksi pakotat lapsesi tekemään päinvastoin kuin he haluavat? Ethän sinäkään tee.


      • Miem
        teeitsemyös kirjoitti:

        Ei voi, miski kiusaat lapsiasi ja vaadit heitä tykkämään sutturoita. Mitäs jos lapset vaatisi ja pakottaisi sua tykkämään heidän äidistä, mitä tekisiit? Niinpä.. miksi pakotat lapsesi tekemään päinvastoin kuin he haluavat? Ethän sinäkään tee.

        Ei en kiusaa lapsia sinä kiusaat ! Ja sinä kiusaat muitakin kuin lapsia ja puutut sellaiseen mikä ei kuulu sinulle ! Enkä tee päin vastoin mitä lapset haluaa ja lapset haluaa tuulla minun luokse ja tulevaat toimeen vaimoni kanssa hyvin ja ei se ole lasten halujen vastaista jos ex vaimo ei pidä minun vaimosta ... ... lasteni äiti ei kuulu meidän talouteen emmekä me kuuluta hänen talouteen !


      • Miskit
        teeitsemyös kirjoitti:

        Ei voi, miski kiusaat lapsiasi ja vaadit heitä tykkämään sutturoita. Mitäs jos lapset vaatisi ja pakottaisi sua tykkämään heidän äidistä, mitä tekisiit? Niinpä.. miksi pakotat lapsesi tekemään päinvastoin kuin he haluavat? Ethän sinäkään tee.

        Niin"miski, miski"buhahaaaa..kuka kiusaa ja ketä?


      • enkestänäitä

        Kerrankin fiksua tekstiä joltain. Itse olen se ex-vaimo ja 2lapsen yh( 10kk ja 4v) ja se on kyllä ex-mieheni joka minulta utelee yksityis asioita. En puutu yhtään heidän asioihin. Ja kyllä olen saanut kuulla, että ex valehdellut sille uudelle naiselle todella paljon.

        Mitään muuta en toivo, kun että tämä uusi nainen olisi lapsille kiltti ja hyväksyisi lapset. Rupee vaan tulemaan semmoinen olo, kun näitä juttuja täällä lukee, että taitaa olla turha toive. :(

        Meillä on kyllä käynyt niin, että vanhempi oli vielä vuosi sitten (ennen eroa) todella kiltti lapsi. Mutta nyt voin kyllä sanoa, että täällä ei enää mikään suju. Että juu on rankkaa.

        Aloittajalle tiedoksi, että lapset toivovat lähes AINA vanhempien palaavan joskus yhteen. Mikä ei ole lapsen vika, vaan normaalia toivomista. Joten ei ole välttämättä ex:än puheita vaan niitä lasten omia toiveita.


      • Miem
        enkestänäitä kirjoitti:

        Kerrankin fiksua tekstiä joltain. Itse olen se ex-vaimo ja 2lapsen yh( 10kk ja 4v) ja se on kyllä ex-mieheni joka minulta utelee yksityis asioita. En puutu yhtään heidän asioihin. Ja kyllä olen saanut kuulla, että ex valehdellut sille uudelle naiselle todella paljon.

        Mitään muuta en toivo, kun että tämä uusi nainen olisi lapsille kiltti ja hyväksyisi lapset. Rupee vaan tulemaan semmoinen olo, kun näitä juttuja täällä lukee, että taitaa olla turha toive. :(

        Meillä on kyllä käynyt niin, että vanhempi oli vielä vuosi sitten (ennen eroa) todella kiltti lapsi. Mutta nyt voin kyllä sanoa, että täällä ei enää mikään suju. Että juu on rankkaa.

        Aloittajalle tiedoksi, että lapset toivovat lähes AINA vanhempien palaavan joskus yhteen. Mikä ei ole lapsen vika, vaan normaalia toivomista. Joten ei ole välttämättä ex:än puheita vaan niitä lasten omia toiveita.

        Kyllä nämä moni usikko ,jätetty yh . Äitipuoli/uusiäiti ym. On yhden ja saman kirjoittamaa tekstiä OYP, meilleeitulla,minusta tulee äitipuoli yms nimimerkkejä käyttävä


      • lissufani757757
        Miem kirjoitti:

        Kyllä nämä moni usikko ,jätetty yh . Äitipuoli/uusiäiti ym. On yhden ja saman kirjoittamaa tekstiä OYP, meilleeitulla,minusta tulee äitipuoli yms nimimerkkejä käyttävä

        Sä oot kyllä nimeveroinen moukka! Vihaat omia lapsia, vihaat entistä elämää, vihaat nykyistä elämää, kaikkia ihmisiä. Kukaan ei tiedä mitään muut kuin sinä, kaikkien kirjoittajien mielipiteet on periaatteesta susta j ä r k y t t ä v i ä ja paskaa.
        Mä luulenettei sulla ees oo naisa eikä ole niitä lapsiakaan, kunhan täällä huudatat, olet työtön ja vetelys, kaljottelet ja olet se yhteiskunnan elätti, jolla ei ole omaa elämää.
        Noilla palopuheilla ei voi muuta oll akun samaton tyyppi joka etsii itseään.
        Sulla ei ole iloa missään asiassa, kaikki on mustaa sja synkkää. Olet kieltänyt itseltäsi ilon ja onnen, ja elät sääliä kerjäten.
        Luulet ettei täällä muilla ole mielipiteitä mistään asiasta puolesta ja vastaan kuin Lissulla. Kaikki on täällä sinusta lissun juttuja, onko hän yksinpuhuja samoin kuin sinä? Jos joku kirjoittaa sinusta jutun mikä ei miellytä se on lissu...toi on niin kulunu juttu. MEILLÄ KAIKILLA ON MIELIPITEITÄ HYVIÄ JA HUONOJA, JA SE EI TARKOITA SITÄ ETTÄ KAIKKI JUTUT KIRJOITTAA LISSU... yritä nyt hyvä mies ymmärtää, että ei me sun takia kirjoiteta hyviä juttuja, jokainen tääällä, muutkinkjuin lissu, kirjoitetaan sitä mitä halutaan. Mutta jos me kaikki ollaan lissuja niin se on sun ongelma. Lissula sentään on faneja sulla ei yhtään.


      • Miem
        lissufani757757 kirjoitti:

        Sä oot kyllä nimeveroinen moukka! Vihaat omia lapsia, vihaat entistä elämää, vihaat nykyistä elämää, kaikkia ihmisiä. Kukaan ei tiedä mitään muut kuin sinä, kaikkien kirjoittajien mielipiteet on periaatteesta susta j ä r k y t t ä v i ä ja paskaa.
        Mä luulenettei sulla ees oo naisa eikä ole niitä lapsiakaan, kunhan täällä huudatat, olet työtön ja vetelys, kaljottelet ja olet se yhteiskunnan elätti, jolla ei ole omaa elämää.
        Noilla palopuheilla ei voi muuta oll akun samaton tyyppi joka etsii itseään.
        Sulla ei ole iloa missään asiassa, kaikki on mustaa sja synkkää. Olet kieltänyt itseltäsi ilon ja onnen, ja elät sääliä kerjäten.
        Luulet ettei täällä muilla ole mielipiteitä mistään asiasta puolesta ja vastaan kuin Lissulla. Kaikki on täällä sinusta lissun juttuja, onko hän yksinpuhuja samoin kuin sinä? Jos joku kirjoittaa sinusta jutun mikä ei miellytä se on lissu...toi on niin kulunu juttu. MEILLÄ KAIKILLA ON MIELIPITEITÄ HYVIÄ JA HUONOJA, JA SE EI TARKOITA SITÄ ETTÄ KAIKKI JUTUT KIRJOITTAA LISSU... yritä nyt hyvä mies ymmärtää, että ei me sun takia kirjoiteta hyviä juttuja, jokainen tääällä, muutkinkjuin lissu, kirjoitetaan sitä mitä halutaan. Mutta jos me kaikki ollaan lissuja niin se on sun ongelma. Lissula sentään on faneja sulla ei yhtään.

        Kyllä tarkoittaa että suurimman osan kirjoittaa nimenomaan Lissu jossa haukutaan miehen lapset tai miehen uusi vaimo ja käskyttävä uusikkokin on pääsääntöissti lissu !
        Ja niin kuin moni on kirjoittanut sinä LISSU OLET MULTIPERSOONA HULLU


      • lissufani767676
        Miem kirjoitti:

        Kyllä tarkoittaa että suurimman osan kirjoittaa nimenomaan Lissu jossa haukutaan miehen lapset tai miehen uusi vaimo ja käskyttävä uusikkokin on pääsääntöissti lissu !
        Ja niin kuin moni on kirjoittanut sinä LISSU OLET MULTIPERSOONA HULLU

        Sulla taitaa olla moukka päässä vikaa!!! Meillä kaikill aon mielipiteitä puolsesta ja vastaan, myös muilla kuin lissulla. Jos issu on tehnyt omat ratkaisut miksi se vaivaa sinua noin paljon? Se on heidän oma asia ei sinun. Sinä teet niinkuin sinä haluat eikä se ole kaikista oikein, lissu tekee miten hän haluaa eikä siitäkään tarvi pitää muut kuin hänen. Sulla on nyt niin tuskaista olo siellä päässäsi, että vihaat kaikkia myös itseäsi. Et voi muuttaa maailmaa etkä sanella mikä on kellekin oikein mikä väärin. Jos minä en tykkää mämmistä ja sinä tykkäät, et voi haukkua mua siitä etten tykkää enkä syö sitä. Se on mun oma asia syönkö vai en.
        Koita nyt moukka ymmärtää, että ei ne lissun jutut ole sua vastaan, sinä teet niistä itsellesi ongelman, ja oikein provosoit niitä juttujasi. Syytät lissua ja meitä muita siitä että sulla on vaikeaa, että emme tee ninkuin sinä haluat ja mikä on sinusta oikein.
        Sun ei ole pakko kommentoida täällä asioita jotka sotii sua vastaan, niitä ei ole tarkoitettu ketään kiusaamaan, vaan jokaisella on oikeus mielipiteisiin suomessa.


      • Miem
        lissufani767676 kirjoitti:

        Sulla taitaa olla moukka päässä vikaa!!! Meillä kaikill aon mielipiteitä puolsesta ja vastaan, myös muilla kuin lissulla. Jos issu on tehnyt omat ratkaisut miksi se vaivaa sinua noin paljon? Se on heidän oma asia ei sinun. Sinä teet niinkuin sinä haluat eikä se ole kaikista oikein, lissu tekee miten hän haluaa eikä siitäkään tarvi pitää muut kuin hänen. Sulla on nyt niin tuskaista olo siellä päässäsi, että vihaat kaikkia myös itseäsi. Et voi muuttaa maailmaa etkä sanella mikä on kellekin oikein mikä väärin. Jos minä en tykkää mämmistä ja sinä tykkäät, et voi haukkua mua siitä etten tykkää enkä syö sitä. Se on mun oma asia syönkö vai en.
        Koita nyt moukka ymmärtää, että ei ne lissun jutut ole sua vastaan, sinä teet niistä itsellesi ongelman, ja oikein provosoit niitä juttujasi. Syytät lissua ja meitä muita siitä että sulla on vaikeaa, että emme tee ninkuin sinä haluat ja mikä on sinusta oikein.
        Sun ei ole pakko kommentoida täällä asioita jotka sotii sua vastaan, niitä ei ole tarkoitettu ketään kiusaamaan, vaan jokaisella on oikeus mielipiteisiin suomessa.

        Kyllä se päävika on sinulla Lissu ja sen takia miehesikin erosi sinusta yksin sinusta jolloin erotit lapset isästä... ... ja sinä olet ääliö netissä multipersoona persreikä


      • Miem
        lissufani767676 kirjoitti:

        Sulla taitaa olla moukka päässä vikaa!!! Meillä kaikill aon mielipiteitä puolsesta ja vastaan, myös muilla kuin lissulla. Jos issu on tehnyt omat ratkaisut miksi se vaivaa sinua noin paljon? Se on heidän oma asia ei sinun. Sinä teet niinkuin sinä haluat eikä se ole kaikista oikein, lissu tekee miten hän haluaa eikä siitäkään tarvi pitää muut kuin hänen. Sulla on nyt niin tuskaista olo siellä päässäsi, että vihaat kaikkia myös itseäsi. Et voi muuttaa maailmaa etkä sanella mikä on kellekin oikein mikä väärin. Jos minä en tykkää mämmistä ja sinä tykkäät, et voi haukkua mua siitä etten tykkää enkä syö sitä. Se on mun oma asia syönkö vai en.
        Koita nyt moukka ymmärtää, että ei ne lissun jutut ole sua vastaan, sinä teet niistä itsellesi ongelman, ja oikein provosoit niitä juttujasi. Syytät lissua ja meitä muita siitä että sulla on vaikeaa, että emme tee ninkuin sinä haluat ja mikä on sinusta oikein.
        Sun ei ole pakko kommentoida täällä asioita jotka sotii sua vastaan, niitä ei ole tarkoitettu ketään kiusaamaan, vaan jokaisella on oikeus mielipiteisiin suomessa.

        Niin Lissun ratkaisut ei perustu lakiin mitenkää vaan mielivaltaan/narsismiin


      • tuuttipuutti
        Miem kirjoitti:

        Niin Lissun ratkaisut ei perustu lakiin mitenkää vaan mielivaltaan/narsismiin

        Ne ei perustu mihinkään muuhun kuin meidän parhaaksi, niin miten me omat asiat näemme ja miten ne hoidamme. Hoidamme ne niin miten meille on parasta, ei niinkuin muut olettavat.
        Sinä ole mielivaltainen ja narsisti. Yrität kääntää kaikki muita vastaan ja samalla kääntää ihmisiä puolellesi, mutta kun se ei onnistu niin haukut kaikki jopa omat lapset ja sukusi. On aika säälittävää. Mutta se on sun elämä ja sinä viihdyt siinä kun saat pompottaa lapsiasi aj sukuasi, ja haukkua tuntemattomia täällä. Mutta et ole hyvä ihminen meidän muiden mielestä, olet vaan itserakas idiootti, jolle ei ole annettu kuin rusinankokoiset aivot ja nekin kuivaneet.


      • Miem
        tuuttipuutti kirjoitti:

        Ne ei perustu mihinkään muuhun kuin meidän parhaaksi, niin miten me omat asiat näemme ja miten ne hoidamme. Hoidamme ne niin miten meille on parasta, ei niinkuin muut olettavat.
        Sinä ole mielivaltainen ja narsisti. Yrität kääntää kaikki muita vastaan ja samalla kääntää ihmisiä puolellesi, mutta kun se ei onnistu niin haukut kaikki jopa omat lapset ja sukusi. On aika säälittävää. Mutta se on sun elämä ja sinä viihdyt siinä kun saat pompottaa lapsiasi aj sukuasi, ja haukkua tuntemattomia täällä. Mutta et ole hyvä ihminen meidän muiden mielestä, olet vaan itserakas idiootti, jolle ei ole annettu kuin rusinankokoiset aivot ja nekin kuivaneet.

        Kyllä sun parhaasi perustuu aino harhaisuuteen jossa erotat aliarvioit lapsen isän oikeutta päätöksen tekoon ja epää lapsen oikeuden etä vanhempaa ... ...sinä olet mielivaltainen natsi ! Lastensuojelun ammattilaiset on kirjoituksistasi sanonut ettei sinulla saisi olla lapsia ollenkaan varsinkin kun ovat sinun uusikko sivupersonaa lukenut ... ...olet natsi NATSI .... ...NATSI


      • olesiekateellinen
        Miem kirjoitti:

        Kyllä sun parhaasi perustuu aino harhaisuuteen jossa erotat aliarvioit lapsen isän oikeutta päätöksen tekoon ja epää lapsen oikeuden etä vanhempaa ... ...sinä olet mielivaltainen natsi ! Lastensuojelun ammattilaiset on kirjoituksistasi sanonut ettei sinulla saisi olla lapsia ollenkaan varsinkin kun ovat sinun uusikko sivupersonaa lukenut ... ...olet natsi NATSI .... ...NATSI

        ootko sie mulle kateellinen?? Taidat olla ja paljon. Voi ihme... kateus vie kalatkin vedesä moukka!


      • Kamalasairaus
        Miem kirjoitti:

        Kyllä tarkoittaa että suurimman osan kirjoittaa nimenomaan Lissu jossa haukutaan miehen lapset tai miehen uusi vaimo ja käskyttävä uusikkokin on pääsääntöissti lissu !
        Ja niin kuin moni on kirjoittanut sinä LISSU OLET MULTIPERSOONA HULLU

        Tuohon Lässyn sairauteen kuulu se, että nuo sivupersoonat ei tiedä toisistaan mitään ja ne ei tiedä mitä kukin tänne kirjoittaa, ja nämä fanit ovat juuri näitä sivupersoonia ja äitipuolet, eräät miehet ja myös teinipersoonia löytyy.


      • Olethullu
        olesiekateellinen kirjoitti:

        ootko sie mulle kateellinen?? Taidat olla ja paljon. Voi ihme... kateus vie kalatkin vedesä moukka!

        Kuka nyt mielisairasta kadehtii.
        Olet hullu kaikissa persoonissa.


    • hjuio

      Ei ehkä vieras kodissaan, mutta lapsille vieras. Ja tyhmistä tyhmin se mies joka tekee sen, että uusi akka saa määräillä lapsia, hän on todella isä joka ei tarvitse lapsia edes käymään, mutta kaksinkertaiset jopa kolminkertaiset elatusmaksut sakoiksi ja siihen saakka, että lapsi saa ammatin eli opiskelunsa loppuun.
      Saa sitten uuspari elää sitä elämäänsä ilman näitä häiriötekijöitä, eikä uusi kumppani ole päsmäröimässä lapsia ja puhelemassa näille ilkeyksiä lasten toisesta vanhemmasta.
      Mutta sitten ei uusikon lapsetkaan saa oleskella tuolla, ilman lapsia on paras tuollaisille rakkaille.

      • toinenmies

        Vieras se on myös äiteen huoripukki, aina motkottamassa lapsille ja haukkumassa lasten isää luuseriksi.


      • Miem

        Ei täällä komenna kukaan muu kuin sinä ja sinun sivupersoona minusta tuleeäitipuoli eikä kukaan muu rakasta komentamista niin kuin sinä


    • Hjjkk

      Suttura voi lähteä pois siksi aikaa kun lapset tulee. Meidän lapset pelkää että suttura tappaa heidät niin isä tulee aina vanhaan kotiin tapaamaan, lapsia ei uskalla lähettää isälle. Äiti on silloin töissä tai muualla.

      • liivijengiläinen

        Missä se mutsin miekkoskarju sitte sillon on?
        Sitä lapset eniten pelkää suuri karvainen tatuoitu Harrikkamies.


      • Miem

        Mihin se miehesi vaimo kotoaan lähtee ? Sä voisit ampua itsesi


      • Miem

        Niin itseppä olet pelotellut ja manipuloinut lapsesi pelkämään joka osoittaa ettet äitinä ole kaksinen


      • Jjlhgjgjghtchg

        Mieti mitä tapahtui Vilja Eerikalle


      • Miem
        Jjlhgjgjghtchg kirjoitti:

        Mieti mitä tapahtui Vilja Eerikalle

        No niin taas yleistät ! Mietippä mitä äiti teki synnyttämille lapsilleen oulussa !
        Sinä oot kyllä vainoharhainen


      • Kauraviljo
        Jjlhgjgjghtchg kirjoitti:

        Mieti mitä tapahtui Vilja Eerikalle

        Kuka se on, sun lapsesi vai?


    • Jjjjkkkkklkvf

      Ei harrikkamiehiä yh-naiset kiinnosta.

    • Ytichcggthcytcyt

      Aloittajalle että mitäs sotkeuduit toisten perheeseen. Sitä saa mitä tilaa. Jos olisit minun miehen suttura et saisi lapsia edes nähdä. Katsos ovat parempaa väkeä kuin sinä.

      • Miem

        No sitä sulta ei kysytä sen päättää lasten isä !


      • Olettyhmä

        Mitä parempaa väkeä sinä olet ,luku ja kirjoitustaidoton moukka.


    • Hjjkkkhhkl

      Ei päätä isä ei. Äiti päättää nyt ja aina. Parempi etteivät tapaa sutturaa menisi tosi ikäväksi kaikkien osapuolten kannalta.

      • Miem

        Olet väärässä isä päättää kun lapset ovat hänen luona ja jollet päästä lapsia isän luokse niin uhkasakon voimalla päästät ja sen kertoo tuomarikin että isä voi ja saa päättää keitä lapset tapaa ollessaan isän luona eikä isän tarvitse informoida sinua siitä mitenkään !


      • hallinjanne
        Miem kirjoitti:

        Olet väärässä isä päättää kun lapset ovat hänen luona ja jollet päästä lapsia isän luokse niin uhkasakon voimalla päästät ja sen kertoo tuomarikin että isä voi ja saa päättää keitä lapset tapaa ollessaan isän luona eikä isän tarvitse informoida sinua siitä mitenkään !

        ÄITI PÄÄTTÄÄ PRSKELE...ÄITI ON ÄITI VAIKKA VOISSA PAISTAISI!
        Mee sie vaan imuroimaan, se on sulle hyvää terapiaa. Prskele!


      • Miem
        hallinjanne kirjoitti:

        ÄITI PÄÄTTÄÄ PRSKELE...ÄITI ON ÄITI VAIKKA VOISSA PAISTAISI!
        Mee sie vaan imuroimaan, se on sulle hyvää terapiaa. Prskele!

        Äiti ei päätä mitään ex miehen kotona EI YHTÄÄN MITÄÄN !!!!Kun lapset on isän luona isä voi ja saa päättää keitä lapset tapaa... ...ja minkä voit kun lapset on isän luona ja sielä on isän vaimo ? Ei lasten suojelu ja poliisi siihen puutu mitenkään ja jos äiti asiasta rupeaa häiriköimään niin äiti sieltä viedään pois ... ...ja saattaa saada sakon kotirauhan rikkomisesta jopa voi menettää lähihuoltajuuden !


      • hallinjanne
        Miem kirjoitti:

        Äiti ei päätä mitään ex miehen kotona EI YHTÄÄN MITÄÄN !!!!Kun lapset on isän luona isä voi ja saa päättää keitä lapset tapaa... ...ja minkä voit kun lapset on isän luona ja sielä on isän vaimo ? Ei lasten suojelu ja poliisi siihen puutu mitenkään ja jos äiti asiasta rupeaa häiriköimään niin äiti sieltä viedään pois ... ...ja saattaa saada sakon kotirauhan rikkomisesta jopa voi menettää lähihuoltajuuden !

        Äiti päättää, hän on lasten äiti j apäähuoltaja, mies vaan tapaa, muttei päätä. Kysy äidiltä hän päättää.


      • Miem
        hallinjanne kirjoitti:

        Äiti päättää, hän on lasten äiti j apäähuoltaja, mies vaan tapaa, muttei päätä. Kysy äidiltä hän päättää.

        Niinhän kuvittelet päättäväsi ! Mutta minä päätän kun lapset on meillä ex ei edes pääse varmistamaan ketä meillä on ! Ja isä on yhden vertainen päättäjä äidin kanss sillä ei ole merkitystä kumpi on lähihuoltaja ! Kun lapset ovat minun luona minä päätän hoidan lapset ja kun lapset on äidillä äiti hoitaa ja päättää (ja jos mennään sinun kuvittelemallasi tavalla niin huoripukki on poissa teiltä kun lapset ovat siellä ja sinä hoidat lapset kun ovat teillä ja ilman minun lupaa isovanhemmat pysyy poissa sinun on keskityttävä lapsiin 110%:ti ).


    • Kugyvkyjhj

      Me ollaan vielä väleissä ex:n kanssa niin antaa mun päättää. Pidetään tilanne näin kunnes lapset 12 v molemmat niin sitten päätän MINÄ

    • jkiop

      Muuten puuttuu poliisikin jos on aihetta puuttua ja taitaisi olla aihetta puuttua aika monestikin tätä palstaa lukiessa näkyy, kuinka oikein uusikot jahtaavat tilannetta päästä määräämään ja näyttämään mahtinsa.

      Onko tämä jotenkin sille miehelle näyttöä, kuinka minä nyt laitan kaiken järjestykseen, vaan mahtaako mies pitemmän päälle katsoa tuota, sillä tuskin maltat olla laittamatta myös häntä orninkiisi. Saman voi sano toisinkin päin voihan se olla uusiomieskin samaa sorttia kuin nämä uusionaiset, pitää näyttää valtaa ja mahtia. Toivon mukaan koko korttipakka hajoaa ja tulee se ero teillekin, saavat lapset takaisin isänsä ja äitinsä. Tuskin niin helposti enää haksahtavat luulemaan löytävänsä onnen muiden kanssa, tosin voi olla että yhteen eivät palaa ex:n kanssa, mutta elävät yksin elämäänsä.

      • Miem

        Ei sosiaalitoimi ja poliisi puutu sellaiseen jos isän luona on isän vaimo ei sen takia että äiti ei tykkää että isän vaimo on saman aikaan läsnä lasten kanssa ! Ja harvoin on normaalissa perheessa kenkään syytä puuttua


      • rtuioooo
        Miem kirjoitti:

        Ei sosiaalitoimi ja poliisi puutu sellaiseen jos isän luona on isän vaimo ei sen takia että äiti ei tykkää että isän vaimo on saman aikaan läsnä lasten kanssa ! Ja harvoin on normaalissa perheessa kenkään syytä puuttua

        Tommosen elämänkö sinä lapsillesi haluat missä eriviranomaiset laukkaa sun luona rauhoittamassa tilannetta? Jos lasten äiti on sulle noin vastahakoinen, vaikka lapset on sulle tehnyt niin olet sinä kyllä aikamoinen "kasvattaja"...uskomaton tyyppi.
        Moni isä olisi onnellinen kun saa omat lapset luokseen, ja jos se edellyttää että naikkoset ovat poissa kun lapset tulee, niin ne ovat silloin poissa.
        Lapset ovat niin vhän aikaa pieniä, että jos sinä tarvit tuommosen arsenaalin siihen että saat tahtosi läpi, niin säälin suuresti lapsiasi.
        Mieti millasen lapsuuden muiston lapset isän luona saavat, kun isä taisteli äitiä vastaan ja pakotti naikkoset väkisin olemaan lasten kanssa kun isä yksin ei osannut. Kosto elää sulla.
        Toivon ettei niin ole, mutta pahaa pelkään, että tuo on sulla tuttua juttua. Lapsiparat.
        Niin normaaliperheissä tuollasta sotaa lapsia ja exää vastaan ei käydä, mutta ehkä sinä sitten et kuulu niihin normaaliperheiseen, vaan vaadit vrikamiehiä poistamaan lasten äidin ja tuomaan naikkoset tilalle. pakolla.nbnörhöo


      • Miem
        rtuioooo kirjoitti:

        Tommosen elämänkö sinä lapsillesi haluat missä eriviranomaiset laukkaa sun luona rauhoittamassa tilannetta? Jos lasten äiti on sulle noin vastahakoinen, vaikka lapset on sulle tehnyt niin olet sinä kyllä aikamoinen "kasvattaja"...uskomaton tyyppi.
        Moni isä olisi onnellinen kun saa omat lapset luokseen, ja jos se edellyttää että naikkoset ovat poissa kun lapset tulee, niin ne ovat silloin poissa.
        Lapset ovat niin vhän aikaa pieniä, että jos sinä tarvit tuommosen arsenaalin siihen että saat tahtosi läpi, niin säälin suuresti lapsiasi.
        Mieti millasen lapsuuden muiston lapset isän luona saavat, kun isä taisteli äitiä vastaan ja pakotti naikkoset väkisin olemaan lasten kanssa kun isä yksin ei osannut. Kosto elää sulla.
        Toivon ettei niin ole, mutta pahaa pelkään, että tuo on sulla tuttua juttua. Lapsiparat.
        Niin normaaliperheissä tuollasta sotaa lapsia ja exää vastaan ei käydä, mutta ehkä sinä sitten et kuulu niihin normaaliperheiseen, vaan vaadit vrikamiehiä poistamaan lasten äidin ja tuomaan naikkoset tilalle. pakolla.nbnörhöo

        Ei meillä viranmaisten tarvitse laukata jatkuvasti ei ole mitään syytä ja nekin joita on käynyt katsomassa on ollut perättömiä ilmiantoja joten kyllä joku muu täytyy rauhottua ja huolehtia omasta elämästä ! Ex:llä ei ole mitään oikeudellisia syitä vaatia mun vaimoa poistumaan kodistamme ... ...oletko ihan terve kun edes esität tollasia vaatimuksia ! Eikä lasten tulon estämiselle ole mitään perusteita meille ei laillisia ei mitään ja kyse on lasten oikeudesta eikä heidän äidin tahdosts ja tapaamis sopimuksessa vain tarkennetaan milloin tulee ei sitä että tuleeko ! Tällainen äiti joka pyrkii hallitsemaan ex puolisonsa elämää kotia ihmis suhteita eron jälkeen ON PSYYKKISESTI SAIRAS aviopuolisoiden velvollisuudet toista kohtaan toisen koita kohtaan loppuu eroon !


    • jkuio

      Kovin helposti kukaan ei ilmoitusta tee, vaikka lapsilla on ihan selvästi asiat huonosti jomman kumman vanhemman luona.
      Siinä on se huono puoli, että lapset viedään silloin ja heille vielä vieraampaan tilaan. Lastenkodit kun ovat täynnä rikkinäisiä lapsia ja hoitajat vaihtuvat. Lapselta jää puuttumaan kodin tuntu. lastenkoti on laitos. Laitos on aina se viimeinen paikka jonne pitää mennä, vähän huonompi kotikin on parempi.
      Nyt kovasti lisääntyneiden erojen vuoksi, lasten tilanne kodeissa on kovasti huonontunut. Ennen kodissa oli molemmat vanhemmat, kyllä he kumpikin jollakin tavalla olivat lapseen yhteydessä ja päivittäin, kun eroavat, lapset joutuvat olemaan erossa toisesta vanhemmasta ja lisäksi nämä uudet ihmiset kodeissa vaativat monia tapojaan kodin käytäntöön.
      Kyllä se lapsille on tilanne jossa tekee aina väärin ja oma vanhempi ei tähän pistä rajoja uudelle , niin tuhoaa hän omien lastensa elämän.

      Jotain ehkä pakosta muuttuu, mutta pitäisi kaikin mokomin pitää ne muutokset mahdollisimman pieninä. Se ex:ien moittiminen ja lasten moittiminen pitää jäädä pois kokonaan. Elämä ex:n kanssa on ollut ja siihen on hankittu lapset, se kohta elämästä ei häviä, vaikka kuinka motkottaisitte. Te uudet ihmiset jotka tulette joko yksin tai lapsinenne , jättäkää entisen ruotiminen pois. Ei se ole minkäänlaista rakkautta, että aletaan ruoti toisen entistä puolisoa, sehän on sama kuin haukkuisitte nyt sitä kumppanianne, sillä tämä on elänyt perhe-elämää ex;nsä kanssa ja sitä moititte.

    • Jyvhghg

      Hirveää olisi jos uusi naikkonen pääsisi kiusaamaan lapsia. Parempi olla äiti lapset. Unohdetaan isä. Miehen mallia saa äidin veljestä. Mitä sillä isällä tekee kun hylkäsi perheen sutturan tähden. Ja oikeastaan en kaipaa omaa aikaa vaan lasten kanssa on hyvä olla. Jätetään mekin isä kelkasta ei tarvii säätää mitään keinotekoisia "tapaamisia" . Vois vaikka sanoo että isä on talonmies Pertti ehkä se auttaisi?

      • Miem

        Väärin jospa lopettaisit lasten kiusaamisen ja antaisit isän olla isä !


      • Voimiekkoset

        Vielä kamalampaa ,jos naisen uusi miekkonen pääsee lasten kimppuun.


      • Isäoikeus

        On erittäin julmaa viedä oman katkeruuden takia lapsilta mahdollisuus tavata isäänsä. Se ei ole lasten etu , vaan silkkaa kostonhalua ex- puolisoa vastaan.


      • kolmasrikkoojaestää
        Isäoikeus kirjoitti:

        On erittäin julmaa viedä oman katkeruuden takia lapsilta mahdollisuus tavata isäänsä. Se ei ole lasten etu , vaan silkkaa kostonhalua ex- puolisoa vastaan.

        Sitä ei kukaan varmasti ole lapsilta viemässäkään, ellei ole alkoholitaustaa tai muuta väkivaltaa ym.. mutta normaalisti ei kukaan äiti ei lapsilta vie isää.
        Mutta isän voi viedä perheenrikkoja, ihminen joka rikkoo lasten perheet, silloin se isä unohtaa omat lapset ja hänelle sanotaan että jätä lapset. Mies painostetaan jättämään omat lapset. Katkeruus toisia kohtaan kun itsellä ei ole mitään niin ei toisillakaan saa olla. Uusivanhatjätetyt naikkoset ovat semmoisia.
        Miksi kukaan äiti veisi lapsilta isän? Hullua ja katkeraa edes ajatella niin. Kyssä se kolams osapuli on kaiken takana, mutta yllärihän on se että hän tekee kaiken niin salassa jotta se näyttäisi muiden tekemisilltä.


      • Miem
        kolmasrikkoojaestää kirjoitti:

        Sitä ei kukaan varmasti ole lapsilta viemässäkään, ellei ole alkoholitaustaa tai muuta väkivaltaa ym.. mutta normaalisti ei kukaan äiti ei lapsilta vie isää.
        Mutta isän voi viedä perheenrikkoja, ihminen joka rikkoo lasten perheet, silloin se isä unohtaa omat lapset ja hänelle sanotaan että jätä lapset. Mies painostetaan jättämään omat lapset. Katkeruus toisia kohtaan kun itsellä ei ole mitään niin ei toisillakaan saa olla. Uusivanhatjätetyt naikkoset ovat semmoisia.
        Miksi kukaan äiti veisi lapsilta isän? Hullua ja katkeraa edes ajatella niin. Kyssä se kolams osapuli on kaiken takana, mutta yllärihän on se että hän tekee kaiken niin salassa jotta se näyttäisi muiden tekemisilltä.

        Ei kukaan vie lapsilta isää ja oyp sinunkin tapauksessa sinä estit lapsia menemästä isän luokse !
        Ja ihan oma toimkisesti ja omasta halusta miehesi erosi sinusta... ...jjos olisit hyvä ihminen niin ei miehesi olisi sinun luota kenenkään"sutturan"matkkaan lähtenyt!


    • jkiolp

      Olen kyllä toista mieltä, kyllä sen isän täytyy kuulua lasten elämään, silloin kun se isä on elintavoiltaan siihen kelvollinen, ei juoppo, henkisesti sairas tai rikollinen ja isä haluaa pitää yhteyttä. Kaikki miehethän eivät edes halua nähdä lapsiaan.

      On vain isän oltava niin vahva ihminen, että ei anna uusien suhteidensa alistaa lapsiaan millään tavalla, ei omia heitä, eikä juonitella moittimalla lapsia tai heidän oikeaa äitiään. Tämä on todella isän tehtävä estää lapsia tai entistä puoliso kohtelemasta väärin, kuten myös entisen puolison on hyväksyttävä tilanne, eikä hänkään saa juonitella.
      Toki näillä sekä äidillä ja isällä on velvollisuus myös huolehtia siitä, että lapsilla on turvallista myös siellä etävanhemman ja lähivanhemman kotona. Siis todella velvollisuus, ei tarvita yhtään tapausta, jonka Erika tyttönen joutui kokemaan ja kuolemaan. Tiedän hänen tapauksestaan sen, että todella tyttö joutui juoksemaan talon ympäri jatkuvasti, sen tuttavani näki itse ihan omakohtaisesti ja näki tilanteen, ei talon väkeä uskoneet viranomaiset, niin taitavia olivat nämä isä ja hänen uusi kumppaninsa asioita valehtelemaan.

      Tuo valahtelu taitaa olla monessa muussakin uusperheessä käytössä, enimmäkseen sitä harrastaa uusi kumppani, joka syyllistää lasta tämän vanhemmalle, sitä vastoin vanhemmat voivat valahdella ex:lleen ja viranomaisille.
      Kuinka moni on saanut uuden kumppanin valheesta kiinni, niin sitä sopii ajatella, sellainen asia on tapahtunut lähipiirissäni ja lapsi kärsi asiasta todella kovasti.

    • onneayritykseesi

      Siksi sun ap onkin häityttävä miehen ja lasten elämästä eikä haukkua täällä miehen ex vaimoa ja lapsia. Mutta ofnneksi tämä olikin pelkkä provo, pelkkä kuvitteellinen kertomus... olet ottanut täällä provoilijoista mallia. Mutta ei se mitään, harrastus se on tääkin. Vai mitä! Niin ja nuo kaikki vastauksetkin olet itse tehtaillut, puolesta ja vastaan. Ei se mitään, siinä se aika kuluu ja käy terapiasta.

    • Ghhkkkk

      Kyllä meitä on täällä useampia. Ihme juttua että olisi vaan yksi??? Te sutturan kaverimiehet ette vaan kestä ajatusta että täällä on MONTA naista. Huh huh mies reppanat. Naiset rulaa.

      • Miem

        Lissu ei meillä ruleta ei yhtään ex vaimo pysyy poissa ja uusikko ei kiusaa lapsia


    • Hjklll

      Kiusaa pelkällä olemassa olollaan vaikka ei aktiivisesti suunnittele esim lasten vaatteiden leikkelyä

      • Miem

        Ei kiusaa lapset saa olla lapsia meillä eikä vaimoni ole samanlainen sadisti kuin OYP !


      • moukkaetvaahuomaa
        Miem kirjoitti:

        Ei kiusaa lapset saa olla lapsia meillä eikä vaimoni ole samanlainen sadisti kuin OYP !

        No onhan se uus naikkonen kääntänyt sunkin pään exääsi ja lapsiasi vastaan! Huomaatko miten puhut pahaa koko ajan omistasi, mutta se suttura ai ai... miten puolustelet sitä sutturaa vaikka koko ajan manipuloi sinua exää ja lapsiasi vastaan?
        olet niin sokaistunut ettet huomaa sitä.


      • Miem
        moukkaetvaahuomaa kirjoitti:

        No onhan se uus naikkonen kääntänyt sunkin pään exääsi ja lapsiasi vastaan! Huomaatko miten puhut pahaa koko ajan omistasi, mutta se suttura ai ai... miten puolustelet sitä sutturaa vaikka koko ajan manipuloi sinua exää ja lapsiasi vastaan?
        olet niin sokaistunut ettet huomaa sitä.

        Ei ole ex lakkasi olemasta minulle mitään eron jälkeen ja lapset on eriyksikkö kuin ex vaimo! Ja meillä lapset kävi sopimuksen mukaanja nyt aikuisena tulee ja menee milelensä mukaa omlla avaimilla !


      • muimaumuikku
        Miem kirjoitti:

        Ei ole ex lakkasi olemasta minulle mitään eron jälkeen ja lapset on eriyksikkö kuin ex vaimo! Ja meillä lapset kävi sopimuksen mukaanja nyt aikuisena tulee ja menee milelensä mukaa omlla avaimilla !

        Höpö sun eksä ei koskaan lakkaa olemasta sun mielessä, sun lapset on 50 % sun rakasta ex vaimoa, joten älä huuda siellä typeryyksiä. Ilman häntä sulla ei olis edes niitä lapsia, taitasit olla tosi onnellinen jos ei sulla olisi niitä lapsia, ei tarvis itkee kun rahat menee lapsiin ja ne laittaa suflle korttej aj ahlusi olla usn kanssa, mutta kun se uusiosuttura sotkee kaiken. Mutta suta on kivaa kun ei tarvi olla lasten kanssa... kunhan sitten huudat vaan ettet saa tavata oikeesti et edes halusi.


      • Miem
        muimaumuikku kirjoitti:

        Höpö sun eksä ei koskaan lakkaa olemasta sun mielessä, sun lapset on 50 % sun rakasta ex vaimoa, joten älä huuda siellä typeryyksiä. Ilman häntä sulla ei olis edes niitä lapsia, taitasit olla tosi onnellinen jos ei sulla olisi niitä lapsia, ei tarvis itkee kun rahat menee lapsiin ja ne laittaa suflle korttej aj ahlusi olla usn kanssa, mutta kun se uusiosuttura sotkee kaiken. Mutta suta on kivaa kun ei tarvi olla lasten kanssa... kunhan sitten huudat vaan ettet saa tavata oikeesti et edes halusi.

        Mikä helvetin rakasta ex vaimoa ja ko.ihminen lakkasi olemasta eron yhteydessä ja häädetty mun elämästä ja asioista sovin suoraan lasten kanssa ! Lopeta hullu mantrasi


      • Sellaisetmiekkoset
        moukkaetvaahuomaa kirjoitti:

        No onhan se uus naikkonen kääntänyt sunkin pään exääsi ja lapsiasi vastaan! Huomaatko miten puhut pahaa koko ajan omistasi, mutta se suttura ai ai... miten puolustelet sitä sutturaa vaikka koko ajan manipuloi sinua exää ja lapsiasi vastaan?
        olet niin sokaistunut ettet huomaa sitä.

        Sun uusi miekkosesi on sekoittanut sun pääsi kokonaan.
        Koko ajan haukut exääsi ja kiusaat lapsiasi miekkosesi kanssa.
        Pukkisi manipuloi sinua exääsi vastaan.


    • Ghjkll

      Sinun oma mantrasi on hullu. Ex vaimo on AINA rakas lasten äiti

      • entinenvaimoparasvaimo

        Näin munkin mielestä. O kumma jos exä ei merkkaa mitään kun uusijonkunvanha on ilmestynyt ja sotkemut kaiken.


      • Miem
        entinenvaimoparasvaimo kirjoitti:

        Näin munkin mielestä. O kumma jos exä ei merkkaa mitään kun uusijonkunvanha on ilmestynyt ja sotkemut kaiken.

        Kyllä lasteni äiti lakkasi olemasta eron jälkeen (n.4vuotta ennen kuin aloin uudellleen seurustelemaan). Ja minulla loppu velvollisuudet ex puolisa kohtaan samalla hetkellä kun erosta päätettiin ! Miksi pitäisi jäädä siihen ex:n elämään eron jälkeen eikö vain voisi jatkaa elämässä etern päin...


      • Miem

        Ex vaimon lasten äiti mutta minulle ei mitää ei rakas ei vihattu ei yhtään mitää tai kukatahansa vastaan kävelijä !


      • Hjkllllhfd

        Todella outoa. Nainen joka synnytti lapset sinulle? Rakas aina loppuun asti vaikka erokin tullut niin arvostettu toki aina. Niin sen pitää mennä.


      • vitsineikkaonhän
        Hjkllllhfd kirjoitti:

        Todella outoa. Nainen joka synnytti lapset sinulle? Rakas aina loppuun asti vaikka erokin tullut niin arvostettu toki aina. Niin sen pitää mennä.

        Juuri näin, kyllä se ex vaimoaan rakastaa muttei sano muuten menettäisi tuon siivojaan ja pyykkärin mikä sillä ny on. Miem on aika kettu. Täällä kun lukee sen juttui, niin ei voi olla nauramartta.
        Varsinainen huuliveikko.


      • Miem
        Hjkllllhfd kirjoitti:

        Todella outoa. Nainen joka synnytti lapset sinulle? Rakas aina loppuun asti vaikka erokin tullut niin arvostettu toki aina. Niin sen pitää mennä.

        Ei todellakaa ex ämmä olerakas... ...koko ihminen on ulkoistettu !


      • Kehitysvamäiti
        vitsineikkaonhän kirjoitti:

        Juuri näin, kyllä se ex vaimoaan rakastaa muttei sano muuten menettäisi tuon siivojaan ja pyykkärin mikä sillä ny on. Miem on aika kettu. Täällä kun lukee sen juttui, niin ei voi olla nauramartta.
        Varsinainen huuliveikko.

        Miksi muka aikuinen mies tarvii siivoojan ja pesukoneen käyttäjän, kun jopa kehitysvammaisen osaa siivota ja käyttää pesukonetta.


    • ulkoruokintaan

      Sinulle voi käydä itsellekin niin, että olet pian ex. Jos tiedät että miehellä on lapsia ennen sinua, niin mitä odotit ?

    • sairaitamieheiä

      Surullisia tuommosten miesten väitteet ja sairasta, ettei ihminen merkitse yhtään mitään, oli se sitten kuka tahansa. Mutta että lastensa äiti????? Siinä sivussa vihaa myös omia lapsiaan. Äiti on lapsille tärkeä, ja isä ei merkitse yhtään mitään joka tuollalailla pakottaa lapset vihaamaan äitiä.

      • Miem

        Sinä sairas olet ja kuvittelet että ex mihesi paapoo sinua hamaan loppuun saakka... ...se on kuule kerrasta poikki ja lastentapaaminen mene sopimuksen mukaan ja minun luona asuu myös vaimoni ja hän on lasten kanssa läsnä samaan aikaan ex:n halusta huolimatta ! Ex:llä ei ole sanan valtaa minuun ,meille !


      • kerrosetonttu
        Miem kirjoitti:

        Sinä sairas olet ja kuvittelet että ex mihesi paapoo sinua hamaan loppuun saakka... ...se on kuule kerrasta poikki ja lastentapaaminen mene sopimuksen mukaan ja minun luona asuu myös vaimoni ja hän on lasten kanssa läsnä samaan aikaan ex:n halusta huolimatta ! Ex:llä ei ole sanan valtaa minuun ,meille !

        En ole niin koskaan sanonut enkä sitä ole koskaan odottanut. Kun hän meidät vaohtoi sutturoihin , en voisi kuvitella edes koskevani häneen likaiseen mieheen ta päästäväni meille kotiin likaamaan kotiamme. Lapsetkin sen ymmärsi.
        Surulista että vihaat lapsiasi noin, kurja sekin että uusi sutturasi on sinut aivopessyt vihaamaan omia lapsiasi. En ymmrrä että elikit yhä isää, vaikka lapset ovat sun vihassa numero yksi.
        Onneksi meillä me molemmat ymmrsimme ettei sutturat kuulu meidän elämään, eikä mies koskaan pakottanut meitä niitä näkemään, sanoi että he ovat erittäin erittäin vahongollista seuraa meille eikä halunnut tuoda niit meille haisemaan.
        Vaikka mies on täysidiootti kun vaihtoi omat lapset sutturoihin ymmärsi kuitenkin olla tuomatta pakolla sutturoita meille ja meitä pakolla menemästä sutturoita katsomaan.
        Mihin ihmeessä me olisimme niitä tarvinneet? Sitä et oe kertontu.


      • Miem
        kerrosetonttu kirjoitti:

        En ole niin koskaan sanonut enkä sitä ole koskaan odottanut. Kun hän meidät vaohtoi sutturoihin , en voisi kuvitella edes koskevani häneen likaiseen mieheen ta päästäväni meille kotiin likaamaan kotiamme. Lapsetkin sen ymmärsi.
        Surulista että vihaat lapsiasi noin, kurja sekin että uusi sutturasi on sinut aivopessyt vihaamaan omia lapsiasi. En ymmrrä että elikit yhä isää, vaikka lapset ovat sun vihassa numero yksi.
        Onneksi meillä me molemmat ymmrsimme ettei sutturat kuulu meidän elämään, eikä mies koskaan pakottanut meitä niitä näkemään, sanoi että he ovat erittäin erittäin vahongollista seuraa meille eikä halunnut tuoda niit meille haisemaan.
        Vaikka mies on täysidiootti kun vaihtoi omat lapset sutturoihin ymmärsi kuitenkin olla tuomatta pakolla sutturoita meille ja meitä pakolla menemästä sutturoita katsomaan.
        Mihin ihmeessä me olisimme niitä tarvinneet? Sitä et oe kertontu.

        Ei hän TEITÄ vaihtanut vain ja ainoastaan sinut ja sinä estit lapsia menemästä isän luokse


      • Näikösemeni
        kerrosetonttu kirjoitti:

        En ole niin koskaan sanonut enkä sitä ole koskaan odottanut. Kun hän meidät vaohtoi sutturoihin , en voisi kuvitella edes koskevani häneen likaiseen mieheen ta päästäväni meille kotiin likaamaan kotiamme. Lapsetkin sen ymmärsi.
        Surulista että vihaat lapsiasi noin, kurja sekin että uusi sutturasi on sinut aivopessyt vihaamaan omia lapsiasi. En ymmrrä että elikit yhä isää, vaikka lapset ovat sun vihassa numero yksi.
        Onneksi meillä me molemmat ymmrsimme ettei sutturat kuulu meidän elämään, eikä mies koskaan pakottanut meitä niitä näkemään, sanoi että he ovat erittäin erittäin vahongollista seuraa meille eikä halunnut tuoda niit meille haisemaan.
        Vaikka mies on täysidiootti kun vaihtoi omat lapset sutturoihin ymmärsi kuitenkin olla tuomatta pakolla sutturoita meille ja meitä pakolla menemästä sutturoita katsomaan.
        Mihin ihmeessä me olisimme niitä tarvinneet? Sitä et oe kertontu.

        Sulla on outo ex, kun tarvii niin monta naista, olitko sinä jalat ristissä monta vuotta ja kun exäsi pääsi susta ja taas naisten makuun niin panee montaa, ottaa takas mitä oli vailla monta vuotta.


      • hallelujaasulle
        Miem kirjoitti:

        Ei hän TEITÄ vaihtanut vain ja ainoastaan sinut ja sinä estit lapsia menemästä isän luokse

        Kyllä vaihtoi meidät kaikki. Eikö olekin uskomaton juttu? Niin meistäkin, mutta niin vain kävi, kun naikkoset pakotti, että perhe tai he. No tokihan lapsettomat sutturat vei perheestä voiton, ei ole huolta mistään, saa olla vaan ja tuhlata rahat olla vapaasti ym helppoa elämää.
        En estänyt.


      • Miem
        hallelujaasulle kirjoitti:

        Kyllä vaihtoi meidät kaikki. Eikö olekin uskomaton juttu? Niin meistäkin, mutta niin vain kävi, kun naikkoset pakotti, että perhe tai he. No tokihan lapsettomat sutturat vei perheestä voiton, ei ole huolta mistään, saa olla vaan ja tuhlata rahat olla vapaasti ym helppoa elämää.
        En estänyt.

        Pelkästään sinut jätti ja juurokin sinun narsismin takia


      • maailmanparasäiti
        Miem kirjoitti:

        Pelkästään sinut jätti ja juurokin sinun narsismin takia

        Ei kyllä hän jätti meidät kaikki, lapset vaihtoi sutturoihin.
        Onneksi lapsille jäi minä, parempaa onnea ei heille ole vielä ilmestynyt, kuin minä, heidän äiti.
        Ilman minua hei eivät olisi nyt onnellisia.


      • Miem
        maailmanparasäiti kirjoitti:

        Ei kyllä hän jätti meidät kaikki, lapset vaihtoi sutturoihin.
        Onneksi lapsille jäi minä, parempaa onnea ei heille ole vielä ilmestynyt, kuin minä, heidän äiti.
        Ilman minua hei eivät olisi nyt onnellisia.

        Ilman sinua ei olisi onnettomia "isättömiä"


      • lehmätrikkoi
        Miem kirjoitti:

        Ilman sinua ei olisi onnettomia "isättömiä"

        Tarkoitat sitä sutturaa? Hän rikkoi perheemme, ei ex mieheni, ei lapset enkä minä. Ulkopuolinen katkeralehmä se rikkoi.


      • Miem
        lehmätrikkoi kirjoitti:

        Tarkoitat sitä sutturaa? Hän rikkoi perheemme, ei ex mieheni, ei lapset enkä minä. Ulkopuolinen katkeralehmä se rikkoi.

        Kyllä sinä olet se ulkopuolinen ex miehesi luona/koton ja juurikin sinä estit lapsia menemästä isänsä luokse ja isän luokse lasten kuuluu päästäkin !


      • Lissuhei
        lehmätrikkoi kirjoitti:

        Tarkoitat sitä sutturaa? Hän rikkoi perheemme, ei ex mieheni, ei lapset enkä minä. Ulkopuolinen katkeralehmä se rikkoi.

        Ite olet shoppasi keittänyt, turha syytellä muita.


      • Hyihelvetti
        lehmätrikkoi kirjoitti:

        Tarkoitat sitä sutturaa? Hän rikkoi perheemme, ei ex mieheni, ei lapset enkä minä. Ulkopuolinen katkeralehmä se rikkoi.

        Vie oikeuteen Suomessa eläimiin sekaantuminen on rikos, vai panee exäsi väkisin lehmää ja ei ole edes syypää lehmän panemisesta.


      • Matutsekoovuohiin
        lehmätrikkoi kirjoitti:

        Tarkoitat sitä sutturaa? Hän rikkoi perheemme, ei ex mieheni, ei lapset enkä minä. Ulkopuolinen katkeralehmä se rikkoi.

        Eikö ne teikäläisten miehet pane vuohia ja lampaita?


    • Parasjarakkainäiti

      Äiti ja lapset kuuluu aina yhteen. Mekin ollaan onnellinen perhe äiti ja lapset. Isä ulkoisti itsensä ja kohta ollaan se unohdettu. Ei se soita edes lapsille suttura tärkeämpi.

      • Miem

        Ulkoisti SINUT ja kostoksi et päästänyt lasta isänsä luo !


      • oyp
        Miem kirjoitti:

        Ulkoisti SINUT ja kostoksi et päästänyt lasta isänsä luo !

        Lapset vaihtoi sutturoihin ja tottameidät kaikki hylkäsi. Surullista eikä vaan?
        No sinä voit ajatella kuin vaan, mutta en todellakaan halunnut lapsiani semmoisen isän luokse joka lapset hylkää ja vaihtaa sutturoihin. Millasen esimerkin he olisivat hänestä saneet? Huh huh.. ihan pelottaa ajatellakin. Onneksi ei tarvinnut koskaan meidän mennä pakolla katsomaan niitä suturoita eikä päästääs sutturoita meille kotiin haisemaan. Olemme niin onnekkaita.


      • Miem
        oyp kirjoitti:

        Lapset vaihtoi sutturoihin ja tottameidät kaikki hylkäsi. Surullista eikä vaan?
        No sinä voit ajatella kuin vaan, mutta en todellakaan halunnut lapsiani semmoisen isän luokse joka lapset hylkää ja vaihtaa sutturoihin. Millasen esimerkin he olisivat hänestä saneet? Huh huh.. ihan pelottaa ajatellakin. Onneksi ei tarvinnut koskaan meidän mennä pakolla katsomaan niitä suturoita eikä päästääs sutturoita meille kotiin haisemaan. Olemme niin onnekkaita.

        Ei hylännyt vain erosi sinusta ja sinä moukka narsisti et päästänyt lapsia isän luokse !


      • Miem
        oyp kirjoitti:

        Lapset vaihtoi sutturoihin ja tottameidät kaikki hylkäsi. Surullista eikä vaan?
        No sinä voit ajatella kuin vaan, mutta en todellakaan halunnut lapsiani semmoisen isän luokse joka lapset hylkää ja vaihtaa sutturoihin. Millasen esimerkin he olisivat hänestä saneet? Huh huh.. ihan pelottaa ajatellakin. Onneksi ei tarvinnut koskaan meidän mennä pakolla katsomaan niitä suturoita eikä päästääs sutturoita meille kotiin haisemaan. Olemme niin onnekkaita.

        Se ketä isän luona on asuu yms. Ei kuulumex puolisolle... ..ex:lle ei kuulu muu kuin toimia tapaamis sopimuksen mukaan ei muu


      • Juueitarvinähdä
        Miem kirjoitti:

        Se ketä isän luona on asuu yms. Ei kuulumex puolisolle... ..ex:lle ei kuulu muu kuin toimia tapaamis sopimuksen mukaan ei muu

        Juu ei todellaan kuulu meill eketä sutturoita miehen luona on ollut tai on. Olemme pysyneet hyvin kaukana moisista näädistä.
        Ei ole onneksi mies pakottanut meitä heitä näkeään eikä tuonut koskaan meille kotiinkaan, miksi olisi? Ei kuulu meidän elämään.
        Niin on manipuoloinnut miehen meitä kohtaan että nauramme anopin ja lasten kanssa usein, kuin idiootti voi olla , että vaihtaa omat lapset sutturiohin ja millanen on suttura joka saa miehen hylkäämään kaiken koko sunkunsa, perheen ja kaikki ystävät? No semmoisia ihmisiä näyttää olevan.
        Ihanaa kun ei ole tarvinnut pakolla nähdä niitä perheenrikojia. Meidän onni.


      • Miem
        Juueitarvinähdä kirjoitti:

        Juu ei todellaan kuulu meill eketä sutturoita miehen luona on ollut tai on. Olemme pysyneet hyvin kaukana moisista näädistä.
        Ei ole onneksi mies pakottanut meitä heitä näkeään eikä tuonut koskaan meille kotiinkaan, miksi olisi? Ei kuulu meidän elämään.
        Niin on manipuoloinnut miehen meitä kohtaan että nauramme anopin ja lasten kanssa usein, kuin idiootti voi olla , että vaihtaa omat lapset sutturiohin ja millanen on suttura joka saa miehen hylkäämään kaiken koko sunkunsa, perheen ja kaikki ystävät? No semmoisia ihmisiä näyttää olevan.
        Ihanaa kun ei ole tarvinnut pakolla nähdä niitä perheenrikojia. Meidän onni.

        Ei ! Sinä olet manipuloinut lapset isän vastaiseksi ! Ja usko jo ettet kuulu isä lapsi aikaan niin kuin isän vaimo !


      • sutturarikkoiperheemme
        Miem kirjoitti:

        Ei ! Sinä olet manipuloinut lapset isän vastaiseksi ! Ja usko jo ettet kuulu isä lapsi aikaan niin kuin isän vaimo !

        No enhän toki. Mies itse hylkäsi lapset ja vaihtoi sutturoihin, sutturat rikkoi perheemme ja manipuloi miehen lapsiaan vastaan. Niin siinä vaan kuules moukka kävi!


      • Miem
        sutturarikkoiperheemme kirjoitti:

        No enhän toki. Mies itse hylkäsi lapset ja vaihtoi sutturoihin, sutturat rikkoi perheemme ja manipuloi miehen lapsiaan vastaan. Niin siinä vaan kuules moukka kävi!

        EI!!! Miehesi erosi sinusta ja sinä kostoksi et päästänyt lapsia isän luokse !
        Ei ero aimosta tarkoita eroa lapsista moukka narsisti äidinkuvatus


      • eimetykoskaanonneksi
        Miem kirjoitti:

        EI!!! Miehesi erosi sinusta ja sinä kostoksi et päästänyt lapsia isän luokse !
        Ei ero aimosta tarkoita eroa lapsista moukka narsisti äidinkuvatus

        No ei me mentykkään sutturoita katsomaan ja se oli lasten onni, onneksi olin niin fiksu. Sutturoilla ei ollut mitään tekemistä meidän kanssa, meille ei semmoisetet perheenrikkojat utle emmekä me mene sinne niitä katsomaan.
        Olisi ollut kauheeta jos semmoiset sutturat olisi meille tulleet tai meidät olisi pakotettu sutturoiden rötisköön katsomaan sutturoita. Onneksi ei pakotettu, ja saimme elää tosi rauhassa ja onnellisena.


      • Miem
        eimetykoskaanonneksi kirjoitti:

        No ei me mentykkään sutturoita katsomaan ja se oli lasten onni, onneksi olin niin fiksu. Sutturoilla ei ollut mitään tekemistä meidän kanssa, meille ei semmoisetet perheenrikkojat utle emmekä me mene sinne niitä katsomaan.
        Olisi ollut kauheeta jos semmoiset sutturat olisi meille tulleet tai meidät olisi pakotettu sutturoiden rötisköön katsomaan sutturoita. Onneksi ei pakotettu, ja saimme elää tosi rauhassa ja onnellisena.

        No ei sinun kuulukkaan mennä toisen kotiin riittää että lapset menee isänsä kotiin sinä olet ulkopuolinen


      • näinmeillämenee
        Miem kirjoitti:

        No ei sinun kuulukkaan mennä toisen kotiin riittää että lapset menee isänsä kotiin sinä olet ulkopuolinen

        Ei me olla koskaan menty ei kuulu meille. Ei toki emme ole ulkopuolisia, kyllä se suttura on ulkopuolinen, ihminenjoka rikkoi lasten perheen, ja pakotti miehen vaihtamaan lapsensa heihin sutturoihin!! Eikö ole kauheeta? Onneksi mies ei ole meitä pakottanut näkemään suturoita eikä pakottanut sutturoita meille tulemaan haisemaan ja sotkemaan.
        Uskon että olet samoilla linjoilla kanssani, että sutturat ovat huonoa seuraa meille, olemmehan toki parempaa väkeä kuin he, jotka rikkovat toisten perheet ja jättävät lapset isättömiksi.
        Onneksi lapseni ovat olleet fisuja eikä ole kaatuneet isttömyyteen, vaan ovat onnellisia elmissään ja aikuiseksi kasvaneita ihania lapsia.


      • fisuahven
        näinmeillämenee kirjoitti:

        Ei me olla koskaan menty ei kuulu meille. Ei toki emme ole ulkopuolisia, kyllä se suttura on ulkopuolinen, ihminenjoka rikkoi lasten perheen, ja pakotti miehen vaihtamaan lapsensa heihin sutturoihin!! Eikö ole kauheeta? Onneksi mies ei ole meitä pakottanut näkemään suturoita eikä pakottanut sutturoita meille tulemaan haisemaan ja sotkemaan.
        Uskon että olet samoilla linjoilla kanssani, että sutturat ovat huonoa seuraa meille, olemmehan toki parempaa väkeä kuin he, jotka rikkovat toisten perheet ja jättävät lapset isättömiksi.
        Onneksi lapseni ovat olleet fisuja eikä ole kaatuneet isttömyyteen, vaan ovat onnellisia elmissään ja aikuiseksi kasvaneita ihania lapsia.

        Sinä äitinä olet mielenterveytesi menettänyt katkera vanha haahka.
        Lapsesi on "fisuja"siis kaloja heheeee


      • Miem
        näinmeillämenee kirjoitti:

        Ei me olla koskaan menty ei kuulu meille. Ei toki emme ole ulkopuolisia, kyllä se suttura on ulkopuolinen, ihminenjoka rikkoi lasten perheen, ja pakotti miehen vaihtamaan lapsensa heihin sutturoihin!! Eikö ole kauheeta? Onneksi mies ei ole meitä pakottanut näkemään suturoita eikä pakottanut sutturoita meille tulemaan haisemaan ja sotkemaan.
        Uskon että olet samoilla linjoilla kanssani, että sutturat ovat huonoa seuraa meille, olemmehan toki parempaa väkeä kuin he, jotka rikkovat toisten perheet ja jättävät lapset isättömiksi.
        Onneksi lapseni ovat olleet fisuja eikä ole kaatuneet isttömyyteen, vaan ovat onnellisia elmissään ja aikuiseksi kasvaneita ihania lapsia.

        Kyllä sinä ex miehes kotona olet ulkopuolinen... ...jollet olisi ulkpuolinen olisit edelleen naimisissa


      • Miem
        näinmeillämenee kirjoitti:

        Ei me olla koskaan menty ei kuulu meille. Ei toki emme ole ulkopuolisia, kyllä se suttura on ulkopuolinen, ihminenjoka rikkoi lasten perheen, ja pakotti miehen vaihtamaan lapsensa heihin sutturoihin!! Eikö ole kauheeta? Onneksi mies ei ole meitä pakottanut näkemään suturoita eikä pakottanut sutturoita meille tulemaan haisemaan ja sotkemaan.
        Uskon että olet samoilla linjoilla kanssani, että sutturat ovat huonoa seuraa meille, olemmehan toki parempaa väkeä kuin he, jotka rikkovat toisten perheet ja jättävät lapset isättömiksi.
        Onneksi lapseni ovat olleet fisuja eikä ole kaatuneet isttömyyteen, vaan ovat onnellisia elmissään ja aikuiseksi kasvaneita ihania lapsia.

        Niin se vielä et ole sama kuin lapset ja sinä olet ulkopuolinen lapset ei


    • äiteeeetä

      Ja ex-vaimon äiteen on syytä vaieta seurakunnassa. Piste. ÄITEE määrää, mitä tytteli tekee.

    • räippä

      Äitee ei tykkää, että tyttären entisellä on uusi paljon kauniimpi avovaimo. ja lapsenlapsella uusi äippä.

      • Miem

        Itseasiassa ex anopin tykkäämisellä ei ole tuontaivaallista väliä se onko ex vävyllä uusi nainen ei kuulu ex anopille eikä ex vaimolle


    • Ghjjjjj

      Uusi äippiä ei ole olemassakaan. Ei edes silloin kun oikea äiti on kuollut

      • Miem

        Joo siinä oot oikeassa ettei se tee äidiksi jos seukkaa isän kanssa mutta isän luona on se toinen aikuinen ja aikuisen velvollisuudet/oikeudet on sielläkin (ei koske nm:ä minusta tulee äitipuoli henkilöä ko.ihminen ei saa olla koskaan ilman valvontaa lasten lähellä).


      • jhlkhljhlhl

        On kyllä, monella lapsella on uusi äiti kun mies on heittänyt edellisen äidin pois. Lapset tarvii vaihtelua ja uusi äiti on hyvä sijoitus. Mies saa kauniimman vaimon, lapset kurinpitäjä äidin ja uusia kihmisiä itselleen, se on rikkaus lapsille, muutoin ovat hunkinkolla.


      • Miem
        jhlkhljhlhl kirjoitti:

        On kyllä, monella lapsella on uusi äiti kun mies on heittänyt edellisen äidin pois. Lapset tarvii vaihtelua ja uusi äiti on hyvä sijoitus. Mies saa kauniimman vaimon, lapset kurinpitäjä äidin ja uusia kihmisiä itselleen, se on rikkaus lapsille, muutoin ovat hunkinkolla.

        Ei sinäet ole äiti kuin omille lapsillesi ja miehesi lapsille olet isän nainen /vaimo tai Lissu mutta ET ÄITI EIKÄ ÄIDIN OIKEUKSIA VAIN AIKUISEN VELVOLLISUUDET !


    • hadmittaa

      No kaunis, hoikka ja nuori äippä kuitenkin on se uusi. Ja tummakuin humma! Arvaa harmittaako?

      • Kotikiusattu

        Ja ottaa ja antaa konehuoneessa ... ...ja ex istui jalat ristissä


    • Hjkkll

      Siis joku ulkomailta tuotettu tyttönen on ruvennut toisten lapsia kaitsemaan? Ei ole äiti se

      • iiihhhhhaaaaannnnnaaaa

        Ihan vaikutti suomalaiselta, vaikkei tuolla asialla ole mitään merkitystä. Todella kaunis ja varmasti rakastava uusi äiti. Jos entinen on kovin koppava ja omaan äitiinsä tullut, on hyvä, että uusi ihana nuori kaunokainen on löytynyt. Kukaan lapsi ei halua jatkuvaa "hyvän ihmisen" valheellista esittämistä katsella. Uusi aito kaunis äiti vaan tilalle.


    • vaikkav

      Miettikää hyvät ihmiset tarkkaan kun alatte seurustella,ja yhteen mennä ,ja vielä lapsia hankkia kasvakaa ensin itse aikuiseksi Valitkaa puoliso pitkän harkinnan jälkeen ja sillä periaatteella ,että siihen sitoudutaan ja otetaan myös vastuu lapsistakin ,joka kestää ,eikä niitä tyrkätä toisille ja sitten täällä niinkuin uhmaikäiset riidellään ja haukutaan toisia .HÄVETKÄÄ ! On aivan yksinkertaista jokainen huolehtii ja käyttää voimavaransa omiin lapsiin ja perheeseen,Ruoho ei näytä olevan vihreämpää aidan toisella puolella.Haasteet ja vaikeudet vain lisääntyvät ,muuttavat vain muotoaan.Tämä on täysin näkyvissä kaikille .Ikävä kyllä lasten kannalta.

      • Miem

        Kyllä uusi ruoho on vihreämpää ja maukkaampaa eikä yhtään niin lakoontunut ja kitkerää kalkkia kuin oyp:llä


    • Exääjanyksää

      Aloittajalle.
      Ihan yhtä hyvin tälläsen voi kirjottaa uudelle äitipuolelle jolle psyykelääkkeiden sijasta on kusi noussu päähän. Ei siinä lasten sotavälineiksi valjastelun jälkeen oo kauheesti järkeä koittaa ylläpitää läheistä suhdetta, omiin lapsiin.

      Nykyään on yksi lapsista hukassa, kasvaessa toinen onneksi sai omia ajatuksia niin paljon ettei kovin viitsi äitipuoleen yhteyttä pidellä, viimeiset kerrat on aina ollu sellasia että lapsi on tullut ärtyneenä takaisin kotiin. Meillä kotona opetellaan kunnioittamaan ihmisiä vaikka niillä ei ois mitään käytöstapoja. Ymmärrän exän uuden puolison epävarmuuden, varsinkin kun ex useita vuosia eron jälkeen vielä koitti seksiä saada ja niillä eroja on ollut useita vajaassa kymmenessä vuodessa. Ehkä kateutta tulee siitäkin että lasten toinen perhe etenee eteenpäin, varmaan jopa koirien käytöskin vituttaa ja aiheuttaa kateutta. Toki minä kadehdin heijen vapautta jo lähes aikuisuuden kynnyksellä olevien lasten kasvattajien asemasta kun voi matkustaa ja olla rennosti, nukkua kun nukuttaa.

      Inhoan kyllä rehellisesti sydämmeni pohjasta sitä eukkoa, vähän erillaidista syistä vaan kuin monesti muulloin exän kumppania tai ex-kumppania inhotaan. Meillä olisi voinut olla mahdollisuus kasvattaa lapsia kahtena joustavana perheenä, mutta se paskanjauhaminen ja ilkeileminen alkoi abaut heti. Minua ei haitannut edes maksaa exän ja hänen uuden asumista useita kuukausia kun exä otti vetovastuun lapsista. Olikohan se alunalkujen syy alkaa vittumaiseksi kun ilmanen asunto loppui, mene ja tiedä. Exä sai luoda suhteemme aikana uransa ja minä tein kaiken, exän vuoro oli hoitaa lapset kun minun oli luotava oma urani. Ehkä tämäkin meni silloin uudelta ohi ihan täysin.

      Onneksi on pari vuotta enään jäljellä siihen että exän olemassaoloa tarvitsee noteerata. Oman puolison eronneet vanhemmat häittemme alla kohtasivat vuosikymmenten jälkeen -ilmeisesti haavat oli jo parantuneet ja ovat yhdessäkin kommunikoineet ja järjestelleet kuka meille tulee milloinkin lapsenlapsia katsomaan. Niillä on sellanen ajatus että parisuhteesta pitää huolehtia ettei tuu erolle tarvatta.

    • TosiKivaaTääElämä

      ensiksikin; etsi mies kellä ei ole lapsia, paistaa läpi tuo lapsiviha. ja ketkä lapsia tekee heillä on jo vetovastuu lapsista.
      Eikö sulla riitä markkinoita muualta? kato.. ite on vastuussa elämästään!! Onnellista elämää jatkossa!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe