Miksi Jyväskylän Kirin pelaajat eivät harjoittele?

Kauhe.katsoa.peliä

Tässä olen kevään aikana seurannut taas peliä. Lyöntipeli, merkkipeli, ulkopeli, kaikki aivan alkutekijöissä. Virheitä sattuu usein lyöntivuorolla kolme peräkkäin. Minusta tämä alkaa jo hipoa katastrofia. Miksi asioita ei harjoitella? Pelinjohtaja lienee kykenevä, mutta pelaajat tyrivät aina toistaan pahemmin. Onko teillä harjouituksia? Jos on, niin teettekö siellä muuta kuin laitatte erkkaa mailan ympärille ja lauotte muutaman mukavan vitsin? Tällä pelillä nyt ei vaan kerta kaikkiaan menestytä. Viimeiseen vaihtotilanteen lyöntiin ei kannata näpyä koittaa, koska sitä ei osata lyödä rajojen sisään! Laiton näpy tai näpy lukkarin räpylään ei edistä sisäpeliä millään tavalla, johan se on huomattu kentällä muutaman vuoden. Aina sitä vaan yritetään. Ja koppilyönti on joskus paikallaan ns. varmana turvalyöntinä paloa vältellen. Mutta viiemisenä lyötinä ei vaan osuta palloon tai se lyödään laittomaksi. Häpeällistä toimintaa ja pääsylipuista pitää vielä maksaa! Heitot on välillä kun c-sarjan tytöillä! Putoaminen on varmasti edessä, jos pelissä ei tapahdu äkkiä ryhtiliike!

4

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauhe.katsoa.peliä

      Viime peli Tampereella Sotkamon Jymyä vastaan oli jotain aivan muuta, mihin kiriläisten olen tänä kesänä pystyvän. Joukkuetta oli kyllä hieman muutettu, mutta nyt peli kulki ihan eri tavalla. Itse seurasin peliä bitti -lähetyksen kautta, se on muuten tosi hieno systeemi. Voittoa ei tullut, mutta jaksovoitto oli lähellä ja Jymykin jäi vain kahteen pisteeseen. Se oli kerrassaan lähes täydellinen suoritus verrattua aikaisemipiin räpeltämisiin. Nyt varmaan jokainen teki parhaansa, ennen lyöntiä jo mietti, mihin pallon iskee jne. Samaa rataan vaan, niin hyvä kausi vielä tästäkin tulee!

    • ajatellaan.ensi.vuotta

      En ihmettele yhtään, että pelinjohtaja Petri Kaijansinkko sanoi sopimuksensa irti. Hänellä ei paljon ollut tehtävissä, kun pelaajat ovat vätyksiä eivätkä pelaa tosissaan. Muuten ei ole ymmärrettävissä, miten Kempeleen Kiriä vastaan ensimmäisellä 6-6 päättyneellä jaksolla annetaan vastustajalle viisi juoksua ilmaiseksi. Tämä tapahtui huonoilla heitoilla, pallojen pudottamisilla ja muilla ajatteelmattomuuksilla. Turhaa joku seisoo lakan varressa, jos joukkue antaa vastustajalle avaimet voittoon. Myös oma lyöntipeli on surkeaa. Nykyisellä taidolla ei toisella lyönnillä kannata lyödä rajaan, koska nykytaidoilla suurin todennäköisyys on tuloksena laiton lyönti ja seuraavalla pitäisi vaihtaa vasta pesältä palaamassa oleva juoksija. Näpytkin ovat niin onnettomia, että tänä kesänä niitä ei enää kannattaisi käyttää. Joko lukkari tai etukenttä napsii ne armotta, jos lyönti onkin sattumalta osunut rajojen sisään.
      Tänään on vastassa Vimpelin Veto. Siinä ei kannata haaveila edes jaksovoitosta. Tavoitteeksi kannattaakin asettaa juoksun saaminen kummallakin jaksolla. Se olisi jo jotain nykyiselle Kirille. Täytyy ottaa realistinen asenne peliin. Ensi vuonna on todennäköisesti helpompaa, onhan vastustajat sarjaporrasta alempaa. Tuudittautua ei kuitenkaan kannata ajatella nopeaa nousua, sillä sielläkin on tosissaan yrittäviä joukkueita!

    • yksi.vuoropari.ei.riitä

      Olipahan taas tänään varsinainen lahjoitusten ilta, kun oli pesäpallo-ottelu Kiri-ViVe. Ennakkoon veikattuna Kirillä ei ollut mitään saumoja pisteisiin. Mutta pelissä Kiri osoitti vuoroparin verran kummassakin jaksossa, että sillä olisi ollut mahdollisuus, MUTTA MUTTA MUTTA! Karmeat ulkopelivirheet kostautuivat taas Kirin tuhoksi. Ei Vimpeliä vastaan riitä, että pelaa yhden sisävuoron hyvin ja sitten ulkopelissä toheloidaan aivan päättömästi. Esimerkiksi takakentälle suuntautunut lyönti olisi ollut otettavissa, kolme kiriläistä ryntää palloa hakemaan samaan aikaan ja pallo livahtaa kaikkien välistä maisemaan. Taisi tulla kerralla neljä juoksua aivan ilmaiseksi ja vielä tuplajuoksulle mahdollisuus, joka muistini mukaan toteutui. Aivan selvissä palotilanteissa heitetään lukkarista ohi tai mietitään, mihin suuntaan heitetään ja annetaan vastustajan edetä pesävälit. Miksei jo ensimmäisellä jaksolla ulkopelaajat huuda kovaan ääneen "minä otan". Tämä on toistuva vika, niin miksei pelinjohtaja voi muistuttaa aina viisi kertaa vuoroparin sisällä, huutakaa ja kovaa. Asenne oli kerta kaikkiaan muuta kuin voittamista haluavan joukkueen esiintymistä. Ensimmäisellä jaksolla niinkin kokenut pelaaja kuin Pasi Rajala lyö löysän kopin ja niittaa näin kolmannen palon ja kaikkien haavat. Eikö isä Ossi ole kertonut, että maihin on lyötävä. No totuuden nimessä ei peli tähän ratkennut ja varmaan Pasikin yritti jotaiun muuta, vaan ei osannut. Kyllä ulkokenttä vuoti joka suunnasta. En ole muuten toista niin velttoa pelaajaa nähnyt kuin Miikka Matikka on. Ulkopelivuoron alkaessa mies laahustaa omaan nurkkaansa. Jos hän olisi hyvä pelaaja, kuten on joskus ollut, hän vosi perustella diivan elkeitä, mutta nykyinen Matikka joutaisi jo sivuun. Sama tietysti koskee monia muitakin eikä vain koppareita, vaan mistä nyt kiri toiset pelaajat saa kesken kauden. Vai eikö Jyväskylässä enää voi ollakaan kuin rupusakkia. Lopussa oli vielä hauska juttu, kun Vimpelillä oli kahden palon tilanteessa etupesät täynnä, lukkarin puuhaillessa omia, kakkosella ollut etenijä kärkkyi kentän puoliväliin ja juoski siitä kenenkään yrittämättä polttaa kolmoselle. Ja sitten vielä pian kotiin etukentän hölmöillessä lyönnin jälkeen pallon kanssa. Siinä oli oiva esimerkki, miten juoksuja tehdään aivan tyhjästä Kirin ulkokentää halveksien. Ulkokenttä on niin huono, että välillä tulee jo mieleen, minkä takia pelaajat käyttävät räpylää? Ei siitä näytä olevan mitään hyötyä! Surkeaa on. Pelinjohtajakin nukkui ensimmäisen jakson lopussa eikä suorittanut pelaajavaihdoksia saadakseen edullisemman lyötiaseman. Valitettavasti Jyväskylässä ei Pete Kaijansinkon jälkeen ole pelinjohtajaa, joitain viuhkanheiluttajia kylläkin.

    • huydr

      Oletko kuullut sanontaa, vain lahjattomat..................

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe