Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivät

kilpparisairas

Toivon nyt teiltä asiallisia vastauksia kysymykseeni.Eli jos sairastat kilpirauhasen vajaatoimintaa niin onko sairautesi saatu hyvää hoitotasapainoon terveyskeskuksen lääkärin hoidossa?Itse olen sairastanut nyt kyseistä sairautta puoli toista vuotta. Hoitotasapainosta ei ole tietoakaan. Kaulalla on kipua mutta edes ultraamiseen ei lääkäri suostunut. Vajaatoiminnan oireet on ja pysyy mutta mitään lisätutkimuksia ei suostuta tekemään.Alkaa pikkuhiljaa olla mitta täynnä tätä!

32

518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylppö

      Suosittelen kääntymistä yksityislääkärin puoleen, tksta ei apua saa, oli vaiva mikä tahansa, ruumishuoneelta pitää soitella ennenkuin uskovat, että tuohan olikin sairas.

    • uunoeemeli

      mulla on alapääs vajaatoimintaa

      • Ylipäästä

        Jonkun sittenkin piti vajota alas heti näin alussa.


      • sykiatri

        Ja päässä.


      • h932hg9h9

        On sulla yläpääskin!!


    • pärjäile

      Itsellä on todettu kilpirauhasen vajaatoimintaa 10 vuotta sitten , vaatii erikoislääkärin asiantuntemusta tarpeeksi laajat verikokeet ja lisätarkistukset uusien lääkemääräyksien jälkeen jotta löydetään tasapainoinen lääkitys , minulla toiminut hyvin .
      Noudata myös ennen kokeita annettuja määräyksiä aina ,myös hyvä tarkistuttaa muut hormooni tasapainoon vaikuttavat veriarvot .
      Suosittelen erikoislääkärillä käyntiä .

    • lypsyjakkara

      Ei tk;lääkärit ymmärrä mulla ollu vajaatoiminta 15v nostetaan lääkitystä ja arvot aina hyviä,olo ei

      • Arvatkaajotain

        Aivan sama juttu minullakin, arvot aina hyvät mutta jatkuva väsymys piinaa vatsa on kuin potkupallo ja kipeä. Kun menet Arvauskeskukseen tuloksena on "pitävät sinua pöpinä tai aivan muuten vain masentuneena" yksilönä. Joka aina silloin sun tällöin häiritsee henkilökuntaa olemattomilla asioillaan. Näin minä koen tämän asian ja olo senkuin huononee.


    • TasapääTiisteltä

      Onkohan tämä Lapua palsta nyt oikea paikka kilpirauhas keskusteluun?
      Helevetin horopersehet!

      • KirjoitusAnemiaa

        Pysy pois tältä palstalta jos et osaa asiallisesti keskustella. Aivan uskomatonta kieltä ' mahdatko olla jopa lääk.koulutuksen saanut. Anekdoottigootti.


      • TasapääTiisteltä

        Älä horo vittuule !


      • hankisekuuluisaelämä

        Mitä sä täällä käyt, jos täällä ei saa puhua muusta kuin wincapitasta ja pallosta?! Varmaankin sama pöllöö, jonka mielestä tänne ei kuulu muut aiheet kun noin edellä mainitut! Täällä saa jokainen kysellä ja sanoa justiin niistä aiheista mitkä itseä vaivaa! Kuka on sua käskenyt avaamaan tätä ketjua ylipäätään, koska otsikossakin lukee jo mistä täällä keskustellaan! Ja kyllä mielestäni LAPUAN TK:N poiminta KUULUU LAPUA PALSTALLE!

        Pysy sä vaan pois tältä palstalta sitten, jos pitää tälläisestäkin vetää herneet nenään!


      • pysyvaantiistellä

        Eihän Tiiste ole Lapuaa vaan joku rupuinen sivukylä.


    • kärsivällisyyttä

      Minulla ollut n. 25 vuotta vajaatoiminta ja hyvin pysynyt lääkkeillä kurissa. Tietysti painon kanssa ongelmia ja hankala pudottaa painoa. Tksta sain silloin lähetteen keskussairaalaan ja hyvin on kaikki lääkärit ottaneet asian hoitoon. Kyllä kannattaa vaatia kaikki tutkimukset jos oireet jatkuu. Joillekin määrätty lääkkeet vaikka arvot normaalit.

    • MTv3vajaatoimintaa

      Katso uusintana (6.6.-16 )tämän päiväinen Mtv3:sen ohjelma kilpirauhasen vajaatoiminnasta.

    • kilpparisairas

      Kiitos kaikille asiallisesti vastanneille. Halusin saada tietoa miten tähän sairauteen olette saaneet hoitoa terveyskeskuksessa. Tällä hetkellä tilanne omalla kohdallani on se, että vaikka kuinka olen vaatinut tk:ssa hoitoa sitä ei vaan saa. Ei lähetettä Seinäjoen keskussairaalaan eikä mitään lisätutkimuksia edes omassa tk:ssa. Rahat on todella tiukilla, joten yksityislääkärille menemiseen minulla ei ole varaa.
      Ilmeisesti tässä näkyy nyt se kaupungin tiukka säästölinja, jota he ovat päättäneet noudattaa. Ja siinä on kärsijänä kukas muu kuin potilas....

      • koettuon

        Oli mikä tahansa niin ne laittaa ihmisen masennuspotilaaksi, koska ne ei osaa työtään. Ei tarvitse osata kilpirauhaspotilaan hoitamista, koska masennus diagnoosi on paljon helpompi antaa ja potilas saa maata kotona työkyvyttömänä. Sanoit, ettei sinulla ole rahaa yksityiseen, no täällä on vuosien jonot sellaisille lääkäreille jotka tajuavat asiasta, että pakko olisi mennä esim.Helsinkiin.

        Minua ei ainakaan siellä ole otettu todesta oli vaiva mikä tahansa. Esim. sanoin virolaiselle lääkärille ihan perusasiasta, että täällä on jotain, katsoi pari sekunttia, että ei ole sulla muutakuin päässä vikaa ilmeellä tuloksensa. No olin oikeassa, että siellä oli jotain ja sen yksinkertaisen asian hoitaminen maksoi yksityisellä 90€.

        Olen samalle lääkärille esim. sanonut eräästä hormonista, että uskon niissä olevan vikaa, mutta tämä ei ollut kuullutkaan kyseisestä hormonista!!

        Eipä ne muutkaan lääkärit kyllä ole todesta ottaneet.. Kun siellä käykin niin tulee lasku perästä vaikkei apua saa niin olen päättänyt, etten enää mene sinne koska yksityiseltä saan niille rahoille jotain vastinettakin toisin kuin tk:ssa nauretaan suurinpiirtein ulos kämpästä, ettei sulla mitään ole.


    • Sirkkuliisaa

      Kyllä se on meikelääselläkin saatana ollu kaiken maailman visvasyyliä vitus ja paiseita perseenreijiän ympärillä, mutten mä oo niitä keskustelu palstalle ruotinu.

      • visvassyyläkö

        Sirkkuliisa ongelmasi tuntuu ja sen voi tiedostaa mikä vaivaa ,mutta kilpirauhasen ongelmat on niin salaperäisiä ja yksilökeskeisiä .
        Kysymys oli mistä saa apua parhaiten kilpirauhasen hoitoon , joko atomivoimala räjähdys säteily vaikuttaa on niin ylesiä kilpirauhasvaivat .


    • taunotasapää

      Me tiisteläiset häpeemme tuon tasapään kirjoituksia. Et taida olla tiisteläinen
      Pääsääntöisesti siellä on vain fiksuja ihmisiä.

      • einiinperällä

        En ole tiisteltä koska mulla on ollut rahaa ostaa kämppä keskustasta toisin kuin sulla.


      • taunoTasapää

        Vanhan rivitalokaksion saa 60000 eurolla. Siinä sulla kämppä.


      • TasapääTiisteltä

        Älä Tauno länkytä!


    • Thyro

      Menkääs hyvät imneiset yksityiselle kilpirauhassairauksiin erikoistuneelle lääkärille.Terveyskeskushan on arvauskeskus.

    • Velipoikavajaallakäy

      Mun velipoijalla käy kilpirauhaset vajaalla, velipoika on aivan äimänkäkenä ja siskoki ihmettelee mikä on ku vajaalla käy.

      • TaistoJumula

        Oon kuullu jottateillä käy koko suku vajaalla.


      • optrsion

        Näyttää noita vajaita olla enemmänkin Laualla, kun ei enää mitään asiallista keskustelua ole mahdollista ylläpitää.


    • älä.lannistu

      Kysyjälle sanoisin, jos et ole saanut apua vaivaasi tk: ssaälälannistu niin mene keskussairaalan ensiapuun ja kerro tilanteesi sekä ilmoita ettet lähde pois kuin vasta kun olet päässyt lääkärin pakeille.

      • afasfaf

        Ainahan sitä voi mennä päivystykseen öykkäröimään, jos haluaa, mutta tuskin se paljon kysyjän asiaa eteenpäin veisi. Jos jollain ilveellä onnistuisi päästä portinvartijoista läpi ensiavun lääkärille asti, ei sillä kiireisellä nuorella erikoistuvalla lääkärillä päivystyksessä ole mitään taikatemppua, jolla tilanne yhtäkkiä ratkeaa päivystyksessä. Ensiapu on vain kiireellisiä tapauksia varten, jota esimerkiksi tällainen kilpirauhasongelma ei varmaankaan ole. Todennäköisesti ohjattaisiin vain ottamaan asiasta yhteyttä omaan terveyskeskukseen.


    • poyilas

      Kun omassa tk: sta ei kerran saa apua ja potilas voi huonosti, ei ole muuta konstia. Et ole ensimmäinen jolle on näin käynyt. Esim. Potilas soittaa yön aikana useasti ambulanssia eikä saa apua ja aamulla onkin jo myöhäistä. Tällainen kohtelu on tk: saa ennemmin tapa kuin poikkeus.

    • niinpä1

      Miten sulla on veriarvot? mulla itsellä on vain vähän vajaatoiminen ja otan siihen pikkuisen lääkettä, mulla ei ole kipuja eikä muita oireita kun lihominen helposti. Sun veriarvot pitäisi olla normaalissa arvoissa, älä anna periksi jos tuntuu että joku ei ole kohdallaan, yritä vaikka vaihtaa toiselle lääkärille jos et saa kunnollista seurantaa!

    • LääkäreidenKauhu

      Itsellä oli ongelmia kilpirauhasen vajaatoiminan vuoksi. Nyt kuitenkin olen elämäni kunnossa ja vireänä. Tämä johtuu siitä että eräs henkilö neuvoi minua ottamaan päivittäin muutaman tipallisen nestemäistä jodia sekä seleenitippoja. Lisäksi juon 50 mg magnesiumkloridia joka päivä. Vatsan turvotukseen auttaa yleensä viljaton ruokavalio. Myös rasvattomat kevyttuotteet ovat myrkkyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe