Jasmin ei enää fb:ssaparisuhteessa!

trgtgtt

Tsekatkaapa Jasminin face..tiedoissa on enää ainoastaan parisuhteessa, mutta Richard Testerin nimi puuttuu. Eli Riku on poistanut nimensä merkinnästä. Jännittävää mitä Jasmin tähän keksii.

126

7139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnglanninDennis

      Jospa Dennis tekee paluun Jassun mieheksi. Kohta hymyillään Seiskan pääkannessa rakastuneina!

      • Tryhgfd

        Pappaseksi jyrää aboseksin mennen tullen!


      • Anonyymi

        Olisi ihanaa nähdä pääkannessa Heklan ja Denniksen kauniit suu auki hymyt


    • gunnarjyrää

      Veikkaan uudeksi rrrakkaaksi sitä ruotsalaista Gunnaria? Se on ilmeisesti uus rakkauspakkaus, vaari varmaan 85v? Ei sätki niin paljoa vastaan ja Gunnarilla on iso paatti satamassa, hiiohei. Tytöt pääsee veneileen.

      • GunnarinGiggeli

        Entä Gunnarin kalun koko ja poliittinen vakaumus? Onko match made in heaven?


    • näinsemenee

      eiköhän Jasminin kohdalla miehen tyydyttävyys ole suoraa verrannollinen pankkitilin saldoon, joten nakilla ei ole mitään merkitystä.

    • selitä.selitä

      Jasu tuntuu olevan blogin kommentointien perusteella aika v.ttuntunut kun kaikki kärttää vastauksia romanssin tilasta. Seiskaankin on ehditty olla jo yhteydessä ja annettu haastis. Ei se voi olla pois kohuista päivääkään.

      • omores

        Jaskan on pakko kierrättää kaikki seiskan kautta, että irtoaisi edes muutama kymppi jostakin. Säälittävää blogbookin bloggarilta :-D


      • loinenjatkuvasti

        eihän sitä voi kun ihmetellä kun jassu ausseista laitteli kirjoituksia, ensin kun oli oma naama kuvattu. Eikö se dennis voi ymmärtää tilannetta, olen uudessa parisuhtessa, seksi on hyvää, uusi perhekin odotti ausseissa, nyt vaan oikeasti kysyn
        missä mennään uusi paras perhe on taas oulun vinttikomerossa, mihin jäi parhaat tyypit ausseissa? Vastausta emme saa koskaan ennenkuin jassu löytää taas uuden samiksen. Minun täytyy kyllä äitinä myöntää että helvetti oma poika on saman ikäinen. On oma talo, työpaikka. Siellä taas loisitaan äidin vinttikomerossa ja kuvataan vasenta naamaa. Kuka on seuraava uhri, englanti koluttu, australia käyty, Kertokaa missä ei tarvitse viisumilla tehdä töitä, sinnehän se jassu suntaa, äitinä en voi muuta kun todeta, helvetin loiseläjä, vielä loisii äidin luona..


    • parisuhdekukoistaa
      • pure-woohoo-shittalk

        Paskapuhetta mutta uskon.


      • exit_jasmin

        Olisikohan aika lakata "uutisoimasta" jasminin elämän käänteitä? Pystyisin ehkä juuri ja juuri elämään ilman tietoa hänen pariuhteensa tilasta, aterioistaan, pukeutumisestaan, mielipiteistään jne. Itse asiassa kaikki nämä henkilöjulkkikset voisi deletoida mediasta. Eri juttu, jos on jotain muutakin annettavaa kuin oma elämä / persoona. Eikö muka sellaisia ole riittävästi viihdejulkisuuden tarpeisiin? Ehkä kysymys on siitä, että he eivät yleensä ole riittävän auliita huoraamaan kokonaisvaltaisesti itsensä ja elämänsä viihteeksi. Pikkukolikoista.


    • CBD-Sydney-Pauli

      Richardin tuntevana tilanne on se että suhdetta ei ole enää ollut sen jälkeen kun riipputissi tuli takaisin Suomeen. Richard kertoi ettei kestänyt sitä hirveää painetta ja kiirettä jolla mentiin. Oli kuulemma riipputissi esittänyt naimisiinmenoakin. Seuraavaksi suurin ongelma oli viisumi johon aussiviranomaiset eivät suostuneet johtuen huijausepäilyistä. Riipputissi oli pistänyt hakemukseensa olevansa naimisissa britin kanssa mutta haluavansa tulla maahan "spouse-visalla" toisen miehen kanssa. Lisäksi riipputissi ei pystynyt näyttämään tarvittavia tuloja joilla pärjäisi maassa. TUlottomuus rinnastuu prostituutioriskiin eikä niitä haluta ausseihin. Richard on palaamassa takaisin oman vaimonsa hoteisiin eli pikku syrjähyppy oli riipputissi ei muuta.

      • annetaan.anteeksi

        Hienoa, näin sen piti mennäkin. Ihminen on erehtyväinen.


      • poyj

        Mä en tajua, mitä Riku tarkoittaa tuolla "kiireellä ja paineella". Siellähän se "riippari" löffäili kaikessa rauhassa takapihalla kisun ja viiniputelin kanssa ilman kiireenkierää. Riku esitteli sen jopa perheelleen. Ei perheelleen nyt ketä tahansa pikku-panoa esitellä.

        Tietääkö Riku, että Jassu on juuri antanut seiskalle lausunnon että heillä on ihana ja vakaa suhde? Tietääkö Jassu, että Riku on palannut vaimonsa luokse? Kuka huijaa ja ketä?


      • voipyhälehmä

        Kiirettä ja painetta ehkä niin, että J olisi kiirehtinyt ja pistänyt painetta Rikun avioeron suuntaan. Tuskin laiskurilla muuhun oli kiirettä. Riku ei ehkä ole ollut lainkaan varma koko suhteen vakavuudesta, ehkä näin. Ei kukaan mies tykkää jos nainen alkaa painostaa suuntaan tai toiseen, tosi on.


      • EnymmärräXD

        Miten Jassu voi ehdottaa Rikulle naimisiin menoa kun on vielä aviossa Denun kanssa?


      • qsd34

        eikö se ole tullut selväksi, Jasmin voi tehdä ja ehdottaa mitä vaan, kun ressu ei vaan tajua elämän realiteetteja. Elää edelleen laalaamaassa, neljääkymppiä käyvä goljatti. Äiti on sanonut, että kyllä meiän Jasu saa mitä se haluaa, on se niin kaunis tyttö. Ja kyllä se riitää syyksi Jasulle, ettei se edes tunne olevansa kenenkään aviovaimo.


    • ghjfchjhf

      Romanssi ohi. Richardin vuoro saada lukea lehdistä "mä en koskaan hauku ketään enkä juoruile"-Jasminin herttaisia mielipiteitä itsestään "impo-Denniksen" ja "idiootti-Oskun" ja "vahtija-Tuomon" ja..ja..ja jälkeen xD

    • vinkuuuu

      Riippuvat putkitissit, älyllinen suorituskyky tohvelieläimen tasoa, tulevaisuuden näkymät synkät.

      • jasmin.ei

        Tohvelieläinkin osaa hankkia itselleen elannon ihan itse.


      • mrsricce
        jasmin.ei kirjoitti:

        Tohvelieläinkin osaa hankkia itselleen elannon ihan itse.

        Mutta ei Jassu, se hankkii vaan miehiä jotka elättävät laiskiksen. Mrs. Mäntylä-Rautio-Bramley, ehkä tuleva Tester, hahahahaaaaa.


      • etelän.varis

        Minusta tuo oli loukkaus tohvelieläintä kohti. Ylläpito hoi, täällä loukataan eläimiä.


    • jhd

      olen pudonnut jo kärryiltä... Siis eikö joku iltapäivälehti just vähän ennen jussia hehkuttanut Jasminin parisuhdetta ja että Jasmin on palannut Ausseihin? Nyt se oli sitten Suomessa juhannuksen. Eli ehti olla ausseissa vain pari päivää?

      Seiskassa Jasu hehkuttaa etäsuhdettaan ja Hra. Testeri on... Äh siis miten tämä nyt meni...?

    • JassuRautio

      Jasmin on Ausseissa tällä hetkellä. Hänen ja Richardin seksielämä on tyydyttävää. Dennis ei osannut tyydyttää jasminia, eikä myöskään Mike Rautio koska hän tuntee vain sen mistä miehet pitävät. Helkalla on kaikki hyvin.

      • ötohkpö

        Paitsi että Dennis on "köyhä vanhus", hän on myös huono sängyssä. Kelpaakohan britti-oikeudessa pettämisen syyksi, että aviomies oli tumpelo sängyssä? Jotenkin minusta tuntuu, että Jassukka kaivaa vain syvempää kuoppaa itselleen näillä "känni-avautumisillaan" roskalehdille. Joku uuttera juorufriikki saattaa hyvinkin mainita Dennisille näistä Jasminen julkisista aivopieruista. Tämä jo lähentelee julkista häpäisyä, julistaa tiukasti yksityishenkilönä itseään varjelevan miehen seksikyvyt kaiken kansan tietoon.


      • OulunMatloc
        ötohkpö kirjoitti:

        Paitsi että Dennis on "köyhä vanhus", hän on myös huono sängyssä. Kelpaakohan britti-oikeudessa pettämisen syyksi, että aviomies oli tumpelo sängyssä? Jotenkin minusta tuntuu, että Jassukka kaivaa vain syvempää kuoppaa itselleen näillä "känni-avautumisillaan" roskalehdille. Joku uuttera juorufriikki saattaa hyvinkin mainita Dennisille näistä Jasminen julkisista aivopieruista. Tämä jo lähentelee julkista häpäisyä, julistaa tiukasti yksityishenkilönä itseään varjelevan miehen seksikyvyt kaiken kansan tietoon.

        Uskon että oikeudenkäyntiin tuodaan esille myös postilaatikosta löytynyt musta hieromasauva ja kysytään tarvitseeko tälläistä ryhmysauvaa jos aviomies pystyy tyydyttämään seksuaalisesti vaimon himot. Toivottavasti hieromadildosta otetaan dna testit että selviää kenen kaikkien vaginoissa ja analaukoissa ko. sauva on soutanut.


      • Wuuputiwuu

        Paitsi että Woohotin on RM-talon yläkerrassa Oulussa, kun ei saa viisumia enää AusseihiMME.


      • jääzrautio

        Mike ei pystynyt tyydyttämään minua, mikä se sellainen aviomies on, annoin lemput.


    • Ullakkokummitus

      Richard Tester lopetti suhteen siksi, koska Jasminin kohujulkisuus oli haitaksi hänen bisnekselleen ja hän ei tuntenut Jasminin kanssa henkistä yhteyttä. Pelkkä fyysinen vetovoima ei riitä aikuiselle miehelle, vaan naisen on oltava myös henkisiltä ominaisuuksiltaan täysi kymppi ja sitä Jasmin ei ole.

      Jasmin ei ole sivistynyt ja hänen kouluttamattomuutensa on suuri puute. Jasminin kaltaista naista ei voi viedä edustustilaisuuksiin, joissa pitäisi pystyä keskustelemaan fiksusti tieteistä, taiteista, kulttuurista ym. korkeasti koulutettujen ihmisten kanssa. Pelkkä valkaistujen hampaiden väläyttely tekohymyn takaa ei riitä.

      • aussideitti

        Muuten kyllä, mutta Riku ei ole sellainen liikemies, joka tarvitsisi edustavan vaimon. Se on niinkuin aussi-versio Vesa Keskisestä, paitsi että se ei osaa tehdä bisnestä.


      • voisentään

        Ja naamanilmeistä näkyy että on täys idiootti tuo Matami.


    • Putkitissi
      • mummoliivit

        Jassulla on niin pitkät tissit ettei niitä saa millään konstilla hilattua ylemmäksi, ainoastaan tanakat mummoliivit ehkä pystyisivät pitämään koko komeutta pois navan tasolta.


    • jasmiinintuoksua

      Vaikka Jasmin jäisikin rannalle ruikuttamaan Rikun perään, en silti usko että Rikulla on mitään asiaa ex-vaimonsa Debbien luo takaisin. Kaikki on pelkkää arvailua kommentoijien kesken. Tuskin kukaan on edes Rikun tuttavan tuttava. Itse en Debbienä ottaisi ainakaan pettäjä- luuseri Rikua takaisin. Tuollaiseen mieheen ei voi luottaa.

    • yöherätys

      Älkääs nyt hoppuiltu...viime yönäkin on Jassu heräänyt Rikun puhelinsoittoon, mutta mitäpä sitä ei rakkaan eteen tekisi, sanoo jassu instassaan.

    • kotikosmetologi

      Enpä ole koskaan kuullut että kiivinviipaleita käytetään silmien päällä, luulin että siihen käytetään kurkkua. No, väri on ainakin sama, ehkä sillä ei niin väliä. Entä jos kokeilis meetwurstinsiivuja, auttaisiko se silmäpusseihin? Tai sillinpalat?

      • JasunSelityksiä

        ....tai peräpukamavoide?
        Jassu se selittelee silmäpussejaan, joita täälläkin on ihmetelty. Kun joka yö pitää herätä kolmen maissa puhelinsoittoon! Onko Rikulla ainoa mahdollisuus soittaa klo 7 aamulla, vai eikö se osaa laskea? Soittais vaik kuudelta illalla, Jassulla on kyl mahdollisuus vastata keskellä päivää, lomalla (!) kun on.

        https://www.instagram.com/p/BHGcP1AAq7x/?taken-by=jasminmantylaofficial&hl=fi


      • duckface.jassu

        Jassu taitaa opetella photoshoppausta tuossa lärvikuvassa. Se onkin hyvä taito opetella hyvissä ajoin kun naama alkaa väistämättä rapistua, mitkään maailman rasvat ei siihen auta. Pyykkipojat korvien takana auttaa hetken :)


      • pieni.pää.isot.korvat
        duckface.jassu kirjoitti:

        Jassu taitaa opetella photoshoppausta tuossa lärvikuvassa. Se onkin hyvä taito opetella hyvissä ajoin kun naama alkaa väistämättä rapistua, mitkään maailman rasvat ei siihen auta. Pyykkipojat korvien takana auttaa hetken :)

        Jassulla onkin mojovan kokoiset korvat. Voi käyttää oikein isoja pyykkipoikia kun se päivä koittaa.


      • suurestinaurattaa
        pieni.pää.isot.korvat kirjoitti:

        Jassulla onkin mojovan kokoiset korvat. Voi käyttää oikein isoja pyykkipoikia kun se päivä koittaa.

        On teilläkin puheenaihe. HEH, HEH


      • rotuvikaa
        JasunSelityksiä kirjoitti:

        ....tai peräpukamavoide?
        Jassu se selittelee silmäpussejaan, joita täälläkin on ihmetelty. Kun joka yö pitää herätä kolmen maissa puhelinsoittoon! Onko Rikulla ainoa mahdollisuus soittaa klo 7 aamulla, vai eikö se osaa laskea? Soittais vaik kuudelta illalla, Jassulla on kyl mahdollisuus vastata keskellä päivää, lomalla (!) kun on.

        https://www.instagram.com/p/BHGcP1AAq7x/?taken-by=jasminmantylaofficial&hl=fi

        Kissan kakat se mitään puheluita enää saa!! Kyllä on kova ämmä valehtelemaan! Toiveajattelua kaikki!


      • aasdaSR
        JasunSelityksiä kirjoitti:

        ....tai peräpukamavoide?
        Jassu se selittelee silmäpussejaan, joita täälläkin on ihmetelty. Kun joka yö pitää herätä kolmen maissa puhelinsoittoon! Onko Rikulla ainoa mahdollisuus soittaa klo 7 aamulla, vai eikö se osaa laskea? Soittais vaik kuudelta illalla, Jassulla on kyl mahdollisuus vastata keskellä päivää, lomalla (!) kun on.

        https://www.instagram.com/p/BHGcP1AAq7x/?taken-by=jasminmantylaofficial&hl=fi

        epäilen kanssa noita puheluja aamuyöstä, jaksaa näköjään kuitenkin koko päivän päivystää blogissaan.


      • Lokkilinjat

        Kuvitelkaa, mistä se Testeri juttelisi peruskouluun koulunkäyntinsä jättäneen omaehtoisen ikityöttömän matkarakastajan kanssa? Ilmoista, kyllä, lisää puheenaiheita? Eikö kukaan? Brexit, juu ei.


    • kello.jätättää

      Siis jos kello on Suomessa 3 (aamuyöllä), se on Perthissä 9 (aamulla)? Miten Rikulla on aikaa pölistä puhelimessa tuohon aikaan "tuntikausia" kun sen firman työaika on klo 9-17? Ja niin piti olla töitä ettei muuta ehdi. Jos Riku soittelis sitten töitten jälkeen niin eikös Jassukin olis vielä ihan hereillä.
      Jos Greenwichin aika on 0, se on Suomessa 2 ja Perhtissä 8. Mistä Jassu on keksinyt tuon viiden tunnin aikaeron? Omasta päästä?

      • PussiJassu

        Toi viiden tunnin aikaero johtuu siitä, että Perthissä ei siirrytä kesäaikaan, niinkuin muualla maailmassa. Mut luulis tosiaan, et Riku soittelis sellaseen aikaan, et Suomessakin ollaan hereillä. Taitaa olla taas Jassun selittelyä noikin puhelut. Täytyyhän silmäpusseille olla joku muu syy kuin kännääminen tai itkeminen.


      • kunniitäeiole
        PussiJassu kirjoitti:

        Toi viiden tunnin aikaero johtuu siitä, että Perthissä ei siirrytä kesäaikaan, niinkuin muualla maailmassa. Mut luulis tosiaan, et Riku soittelis sellaseen aikaan, et Suomessakin ollaan hereillä. Taitaa olla taas Jassun selittelyä noikin puhelut. Täytyyhän silmäpusseille olla joku muu syy kuin kännääminen tai itkeminen.

        Olemattomille silmäpusseille ei tarvi olla selityksiä.


      • Opoooo
        kunniitäeiole kirjoitti:

        Olemattomille silmäpusseille ei tarvi olla selityksiä.

        Selityksiä siltä nyt tulee kuitenkin, vielä kuvan kera.


      • PahanNäköinen

      • 32413135

        Riku soittaa firman puhelimesta firman piikkiin.
        Siksi puhelu(t) aamuysiltä :D

        Zääss kertoilee takapihan oravasta (muuta kerrottavaa sillä ei ole. Missään ei käy, mitään ei tee. Ei oo rahaa.)
        ja Riku hokee, että on KIIRE!

        Siinä ne puhelut.


      • JassunSatuTarinat

        Luulen kanssa että Rikulla ei aikaa, vimpaimia eikä rahaa muuhun kuin hätäisiin työpuheluihin. Pyrkii takas vaimon suosioon, mutta jassu ei tajua. Ei ole eka mies joka pitää tyhmiä tyrkkyjä tuolla lailla varalla ;-)


    • heihaloonyt

      Se kuulostaa niin tosi seksikkäältä selitykseltä herätä armaan soittoon yöllä, aaaaaaaaah mitä sitä ei rakkaansa edestä tekis?Valtava uhraus! Kaikki muut varmaan pistäis äänettömälle puhelimensa tai kääntäis kylkee, mutta ei jasu joka on niin rrrrrakastunut. Voisko olla että sitä sen äippääkin hiukan naurattaa tää homma ja leikitään sitten, että yöllä tulee puhelut niin äippä ei voi todistaa että ei soita?Eikö olis paljon järkevämpää soitella vaikka yhdeksältä suomenaikaa ja se ei olis silti mikään myöhäinen ilta vielä ausseissakaan? Nyt morsion valvoo kaiket yöt silmät pussilla odotellen puhelua 21.00?

      • rivitpomppii

        nyt tuli väärälle riville tuo klo 21.00 siis ausseissa olis jotain tuollaista aikaa jos suomessa on klo 9.00, mutta korjatkaan jos olen väärässä?


      • Uiuiooplkkj

        Rikulla on muuta puuhaa iltaisin ja öisin...eikä se soittele aamuisinkaan, jassu hörisee pullon henkien kanssa aamuyöllä Suomen aikaan.


      • höyläpenkin.lumo
        Uiuiooplkkj kirjoitti:

        Rikulla on muuta puuhaa iltaisin ja öisin...eikä se soittele aamuisinkaan, jassu hörisee pullon henkien kanssa aamuyöllä Suomen aikaan.

        Jassu-raukka on tainnut taas päästää näppikseltään höpönlöpöä...

        Jassu kun ei ole mikään välkky, niin on sitten laskenut aikaerojutut väärin..Hohohoohhhooooooo :D

        Jos olisi kovasti rakastuneita keskenään, niin eiköhän se ukkelin soittelisi illalla? Silloinhan se kaipaus on suurimmillaan ja päivän työt tehtynä...Aikaa hempeillä...Jassukin voisi vastailla mukavasti iltapäivällä Raksa-Raksunsa rimpautteluihin...


      • vehkeet-sekasin

        Näinköhän Jassu itse soittelee Austaariloihin? Seistun juttupalkkioilla ei paljoa puhuhella. Muutenkaan en ymmärrä että kaksi eniten maailmassa toisiaan rakastavaa asuu 14.000 km päässä toisistansa kun voisivat punkata saman katon alla.


    • tottatoinenpuoli

      Saattaahan olla, että se itse vääntäytyy yöllä kolmen aikaan soitteleen, kun saa silloin riksun edes jotenkin kiinni?Menossa töihin tai on jo työmaallaan ja ei osaa varoa, että onko asiakas vai hassujassu? Iltaisin sulkee puhelimensa kun rientää omiin "juttuihinsa" eikä vastaile vanhoille heiloille. Soittelisko skypen kautta, niin ei tule kalliiksi?

    • Turhuuksienturhuus

      Rikun elämä on kuitenkin Australiassa, jonne Jasu ei ehkä pääse viiden päivän pikavisiitin jälkeen. Mahtoi Riku olla yllättynyt visiitistä, kun oli juuri saattanut ladyn Ouluun, jos edes tapasivat. Siitä on aika huono paikkailla suhdetta.

      • koditonnakuljeksia

        Ootteko sitä mieltä, että se siellä kävi? Epäilen suuresti! Ne kuvathan oli vanhoja, mitä se julkaisi, ja en usko Jassun älykkyysosamäärällä yksin tehtyyn matkaan. Valehteli senkin, niinkuin melkein kaiken muunkin! Joka kerran keksitään, sitä aina epäillään!


      • satutäti
        koditonnakuljeksia kirjoitti:

        Ootteko sitä mieltä, että se siellä kävi? Epäilen suuresti! Ne kuvathan oli vanhoja, mitä se julkaisi, ja en usko Jassun älykkyysosamäärällä yksin tehtyyn matkaan. Valehteli senkin, niinkuin melkein kaiken muunkin! Joka kerran keksitään, sitä aina epäillään!

        En todellakaan usko hänen käyneen Ausseissa, en usko mitään mitä muija selittää, valehtelee kaikesta ja sepittelee tarinoitaan patalaiskantien vintiltä.


      • VoiMorjens

        https://www.instagram.com/p/BGPMiQ8FY_1/?taken-by=jasminmantylaofficial&hl=fi

        Kuvannut todisteeksi lippunsa, jossa päivämäärä 3. kesäkuuta. Mut reissu oli kyl äärimmäisen nolo. Aikuinen ihminen lennähtää yhtäkkiä viideksi päiväksi Australiaan ja takas. Jassu seuraa sydäntään sinne sun tänne. Ei ihme, jos ei toivu aikaerosra...


      • SAS236

        Ei se Jasu muistanut mainostaa Dubain emiratesin loungea, jossa viihtyy loistavasti AINA.


    • onsevaanniinnoloeukko

      Riku taitaa olla uupunut Jaskan hömppäjulkisuuden janoon, viimeisin Denu-haastis piste i:n päälle. Vetona Rikulta FB-kaveruus veks, ei kuulu kenellekään parin suhdeasiat tai muutkaan asiat. Niin, paitsi tietty Jaskan mielestä...

    • täysihuijausmenossa

      Taitaa olla koko tarina keksitty vaan kun ei enää ollut mitään juttuja mitä olis julkaissut? Rietas rakastaja pappakin potkas pois laiskan emännän, joka ei osannut muutakuin pettää ja pelehtiä vieraitten kans?Nyt yritetään lypsää viimeiset roposet sensaatiojutuilla.

    • Terrter

      Jos olis yksin lentänyt perthiin niin olishan siitä lennosta ja lentopelosta selviiytymisestä kirjoitettu monta blogia. Kuinka suuri rakkaus voittaa ja pahasti lentopelosta kärsivä selviää maapallon toiselle puolelle yksin. Kumma vaan ettei voinut lentää rikun kanssa yhtä aikaa takasin....hohhoijaa, ehkä se itse uskookin käyneensä Austraaliassa bumerrangina ihan ypöyksin.

      • hyväkunlähti

        Just noin! Takuulla olisi kuvannut itseään lentokentällä, koneessa, ja sitä ihanaa " jälleen näkemisen riemua", jos olisi reissussa ollut! Silkkaa valhetta koko matka! Riku tuskin tuhlaa lokille enää ajatustakaan, painajaisia varmaan näkee kyllä pitkään!


    • teiniliittoloppui

      "Eilisiltana tehtiin ehkä myös "teinein" juttu aikoihin: vahvistettiin meidän parisuhde Facebookissa. Julkisesti."

    • missäkaikkiilo

      Nyt kun noita hänen vanhoja juttujaan katselee, niin näyttäis että he ovat kovinkin rakastuneita ja denu antaa kovastikkin huomioo. Pusuttelee ja hymyilee kuvissa. Sellaisia kuvia ei ole yhtään aussista? On vaan perinjuurin ikävystyneen näköinen äijä kuvassa jos yleensä on edes kuvassa.

      • aika.kamalaa

        Jospa se Riku Raksa-Raksu hieman säikähti, kun Jassu oli heti muuttamassa saman katon alle?

        Itsellä alkaisi hälytyskellot soida ja lujaa...Uuden ´tuttavuuden kanssa heti kolme kuukautta samassa huushollissa, huh huh.


    • Tacky

      Jos parisuhde on kuopattu, miksi Jassulla on profiilissa pariskuntakuva?

      • Woopoti

        Koska ei voi kaiken woohotuksen jälkeen myöntää näin pian, että vituiks meni taas.


      • fullofshit

    • uskottavaselitys

      Hyvin mahdollista, että meinas jäädä keväällisen reissun jälkeen ausseihin? Äkkiä molempien erot selviksi ja äkkiä uudelleen naimisiin aussin kans, että pääsee muuttamaan ausseihin. Ihan sama kestääkö liitto vai ei, kunhan pääsee ausseihin. Varmaan jo tullimiehet haistoi palaneen käryä, mites rouvas ihminen nyt noin vaan hinkuu ausseihin? Millä elää ja miksikä se eläminen voidaan luokitella?Rikua saattoi todellakin alkaa ahdistaan jos olisi joutunut hoputtaan omaa eroaan ja sitoutuun elättään outoa naista joka ei ole päivääkään tehnyt tavallista päivätyötä?

      • 31386343

        Voi todellakin olla niin, ettei Zääss voinut jäädä Ausseihin taas kolmeks kuukaudeks, jos ovat Rikun taloudellista tilannetta tiedustelleet.
        Ovat katsoneet ettei Rikulla ole varaa ylläpitää kakkosnaista ja Zääss persaukinen.
        Olisko se syynä vain viiden päivän visiittiin (JOS sellainen on tehty)?


    • töttöröööt

      Jassu kehuu rikua ahkeraksi mieheksi. Ahkerat ihmiset ei kyllä siedä laiskottelua ja saamattomia ihmisiä ja sellainenhan toi Jassu on, saamaton nahjus, vielä pahimmasta päästä. 3 kk Australiassa eikä päässyt yksin takapihan portista ulos. Työhistoriaa eikä koulutusta minkäänlaista vaikka kovasti yrittää tyrkyttää jotain pilipalihommia fb:ssä, jos vaikka riku joskus käviskin katsomassa laiskan lotjakkeen facea.

      Kaverit on kadonneet Jassun facesta, Jassu ei kehtaa näyttää niitä koska Riku on pyyhkässyt itsensä ulos, hahahah!

      Syksylläkö sitten julistetaan etten jaksanutkaan odottaa ensi vuoden helmikuuta jolloin Riculla on kesäloma. Vai iskeekö uusi, raju rakkaus jälleen kuin salama kirkkaalta taivaalta ja aussi saa jäädä?

      PS >Miksi Jassu ei olekaan Perttulassa tukemassa rakastaan työ- ja avioero-asioissa? Nimenomaan niiden takiahan se sinne viimeksi lähti.

      • nikunakumalli

        Jos todellakin on näin, että Riku on poistanut Jasminin kavereistaan, niin odotettavissa on huikea instafloodaus, missä välillä yritetään tehdä Testeriä mustasukkaiseksi ja välillä näytetään, mitä Tester jää nyt paitsi.

        Ou jees, peräkammarin runkkarit kiittelee :-P


    • nyt_hys_hys

      Odotetaan..7.7. on oikein tuplaseiskapäivä ja ilmestyy seuraava Seiska!

    • tporipewoirwr

      Riku on menneen talven lumia, jos edes niitäkään. Aussi ei syttynyt jassuun, näkeehän se jo noista parista kuvastakin ettei oo mitään kemiaa. Jostain ihme syystä Jassu sinnittelee tässä "parisuhteessan" vaikka aussi on jo kieltänyt oman nimensä käyttämisen siinä merkityksessä. Yksipuoliset facebook-kihlat on siis purettu toispuolisesti.

    • Äitinpikkuapulainen

      Jassu on vielä pahempi pelle kuin Tukiainen. Hepsankekkana ja tyhjän woohottaja.

      • 12432y2

        Tuksua pahempaa pelleä ei ole, mutta kyllä toi woohotin tulee hyvänä kakkosena.


    • hörönaurua

      Jassu ilmoittaa facessaan olevansa parisuhteessa, mutta kenen kanssa? Edellinen kumppani kun on poistettu. Onko hän parisuhteessa nyt äitinsä kanssa? Helkahan se nykyinen elättäjä ainakin on.

      Paljastetaanko 7.7 seiskassa totuus Ricusta ja Ricun seksitaidoista? Papsu oli rietas rakastaja ja seksileluja oli monenlaisia, oliko aboaussi vetelä eikä puuterinväriset mummoliivit Jassun yllä saaneet viisaria värähtämäänkään?

      • Totuus.ei.pala

        Jasso selittää, ettei etäsuhde kanna välimatkan ja Rikun työkiireiden vuoksi. Yhteisasuminen kolmessa maassa ja yhteinen tulevaisuus olivat vain Jasson haaveita ja kuvitelmia.


    • vanhatkonstitkäyttöön

      Niin muah#lovetlovetlovet#ihquu#heti annoin#ei huoli #i sayd#vinttikomeroon#i'm habby#uudet patterit#vanha kaveri

    • typerystentyperys

      Jokohan älyää olla hiljaa, kun seuraavan kerran heittäytyy jonkun puutteessa elävän ukon hätävaraksi?Jakele vaan itseäs ihan hissukseen, vaikka uskomattoman surkuhupaisaa on ollut seurata keski-ikäisen naisen, lapsellisia "lemmenleikkejä"!

      • MakkarinTaksi

        Eihän se pysty tai voi pitää turpaansa tukossa, miten sitten kävis kohujulkisuuden kanssa? Kukaan ei tietäis Jassun puuhista vanhojen ja elähtäneiden miesten kanssa yhtäään mitään. Nyt ekaks myydään tuhkatkin Borootin lemmenpesästä eli avioero ja sitten siirrytään kaiveleen Perttulan porttolan tapahtumia. Kuinka Ricu olikin saita pihtari, tuppisuu impotentti ukko joka viis veisas Jassun juomisesta tai muusta tarjonnasta. Loma oli oikeesti paskin loma ikinä, Australia paska maa ja aussit ihan persiistä. Siihenhän ne sen "suhteet" aina ja ikuisesti päättyy.


    • Valitut_pilat

      Tosta Jassun juomisesta ja persoudesta viinaan tuli mieleen että tyhjintaskun matkaan lähtenyt Jassu juonut aussin hienot viinakset ja siitä johtuu aussin aina vittuuntunut ilme. Miehet ei tykkää jos niitten konjakit juodaan ja sikaarit poltetaan. Ei Riku sellasta naista voi talossaan pitää.

    • plöriuskis
      • vasenposki

        Ehkä tuloillaan on Rikua varten masinoitu disinformaatiokampanja, helpompi toteuttaa, mitä vähempi ihmisiä näkee ja pääsee bongaamaan muunneltua totuutta.

        Jos tarkoituksena on valkopesu oikeudenkäyntiä varten tai ollaakseen vaimomatskua, ollaan pahasti myöhässä.

        Tämä kohujulksuudesta (väliaikaisesti) poistuminen sattuu enemmän Jassuun kun random-seuraajiin. Ne kaksi tumputtajaa Juupajoelta eivät korvaa (oman pään sisäistä) maailmanlaajuista näkyvyyttä ja huomiota.


    • tyhjäätäynnä

      Onko Jassu sulkenut yleisen instansa ja muuttanut sen yksityiseksi? Mikähän mahtaa olla syynä vai alkoiko negatiivinen palaute ja vasemman posken kontrollointi olla liikaa. Vai kielsikö Riku?

      • richiedoesnotgiveashit

        AboRikua ei voisi vähemmän kiinnostaa kun ei ole MäntyLokin kanssa enää missään tekemisissä.


      • gjkjgkjkjk

        Jassu poistuu kohujulkisuudesta, seuraavassa seiskassa lisää.


      • kuinka.kauan

        Jospa hän nyt poistuisi kokonaan julkisuudesta kiusaamasta itseään ja todellakin keskittyisi vain siihen elämänmuutokseen jota tarvitsee työstää rauhassa.


      • niinmuahjawoohoo
        kuinka.kauan kirjoitti:

        Jospa hän nyt poistuisi kokonaan julkisuudesta kiusaamasta itseään ja todellakin keskittyisi vain siihen elämänmuutokseen jota tarvitsee työstää rauhassa.

        Jospa. Niinpä. Ainakin siihen asti että "suhteen" päättyminen aussiin on saatu lakaistua maton alle, kokonaiseksi vuodeksi hankittu viisumi unohtunut ja kunnioitus aboon heltiää. Mut uusin rakas täytyy sitten taas esitellä seiskassa, ehkä jo elokuussa?


      • seuraava.papsu.uunista

        Muuttanut instansa yksityiseksi, koska yleisön kysymykset ovat liikaa. Totuutta ei voi vielä tuoda julki..on saattanut seiskakin painostaa: mitään ei saa vielä kertoa.

        Itse sanon, että Riku on mennyttä aikaa, ollut jo kauan.


      • kädetöntunari

        Kannattais muuten Jaskan poistaa instakuvien postaaminen twittertililleen, ei anna markkinointi- ja pr-ammattilaisesta hyvää kuvaa, kun linkki ohjautuu tyhjälle sivulle.


      • idioottijassu
        seuraava.papsu.uunista kirjoitti:

        Muuttanut instansa yksityiseksi, koska yleisön kysymykset ovat liikaa. Totuutta ei voi vielä tuoda julki..on saattanut seiskakin painostaa: mitään ei saa vielä kertoa.

        Itse sanon, että Riku on mennyttä aikaa, ollut jo kauan.

        Idiootin hehkutukset kun paljastuvat silkaksi paskaksi niin pää pensaaseen. #Elämänmuutos #vastuullisuus "niinmuah

        On se kertakaikkiaan typerä tapaus. Vaikkei aboRiku kovin välkyltä vaikuta niin onhan hällä ollut tuskaiset kolme kuukautta vajaaälyisen woohottajan isäntänä. Varmaan laskenut tunteja siihen että pääsee lotjakkeesta eroon.


      • ghjkj

        Noh, miten se nyt tohon kuvaan linkitti? Copytin kuvaa rintsikan olkkarista. Melkonen vanhoine sohvineen, muovisine karttapalloineen, haalistuneine tauluineen.


    • alatyyli

      Sinänsä ihmettelen, että useissa näissä kirjoituksissa loistaa jokin kaunaisuus Jasminia kohtaan -ehkä huonojen kokemusten vuoksi, mutta miksi kommentit ovat rivosuisia, ilkeileviä ja alatyylisiä. Kertooko se eniten kirjoittajien mielenmaisemista ja omista pettymyksistä, jota päästään purkamaan? Luulisi että jos on vain pahaa sanottavaa, niin jättäis kokonaan koko kirjoittelutouhun.

      • löyl

        Ehkä ne ovat juuri niitä, jotka ovat tavanneet Mäntylän. Jassun sanoin, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


      • sellby.date

        Ai niinkö?

        Olen aina ottanut huomioon sanomisissani vastaanottajan.

        Kerran jos toisenkin olen tavallaan vittuillut jopa kaupunginjohtajalle. Jos taas sanomani kohde on Jasmin Mäntylä, joka ihan itse ilmaisee itseään lähimmäisiään (ja itseään) suojelematta, koen että saa olla yhtä lailla suorasukainen.

        Jos Jasmin kertoo Dennisin seksitaidoista, koen että saan kommentoida vapaasti kaikkea heidäån seksuaalisuuteensa liittyvää.

        Voin oikein tuntea kiukun, joka tulee tunteesta, kun tajuaa olevansa keskinkertainen ihan kaikella tapaa.

        Noh noh, elämä on.


      • arvelua

        Tarkoittaakohan tuo nyt sitä, että koet olevasi keskinkertainen ihan kaikella tavalla ja tunnet siitä kiukkua -itsellesi vai muille. Siitäkö kommenttiesi suorasukaisuus peräisin?


    • alatyyli

      Niin minäkin luulen, että lähipiiriä ollaan. Oma ihmettelyni kuuluukin, ovatko lähipiiriläiset suustaan ja mielenmaisemaltaan kovinkin likaisia. Asiallinen tai jopa fiksu ihminen ei suostu tiputtamaan kommenteissaan omaa tyyliään ja tasoaan, koska sehän juuri kertoo hänestä itsestään eniten.

      • rykbdzb

        "Myönnän olevani kusipää, that's it".

        Jassun läheiset lie imeneet vaikutteita :)


    • alatyyli

      Reilua että "tunnustat", niin näin ulkopuoliselle ja vain joskus lukevalle tulee jonkinlainen käsitys, miks tämmöinen piiri pyörii. Jäljelle jää vain kysymys, että "kuka tartutti kenetkin". No ei sen niin väliä ole tietää, kunhan kirjoitin. Ja nyt poistun muihin maisemiin.

    • Davidrawrararaw

      Kiivi naamarikuvaa veikkaan photoshopiksi.

      Säälittävää.

    • TyhmyydenYlistystä

      Viraton, varaton, kouluttamaton seiskatorvelo ei vain ymmärrä mennä tienaamaan omaa elantoaan. Ei vaikka rahat loppu ja ulosotto ahdistaa.

    • Kepa34

      Nyt ei enää Jassun Instagram sivulle pääse ilman kirjautumista.

      • dumdummer

        Vaikea ymmärtää, enemmän vahinkoa Zääs tekee julkisuuskuvalleen avautumalla lehdille ja blogissaan.

        Ehkä hän on kyllästynyt tuottamaan iltablaadeille sisältöä ilmaiseksi?


      • PilanPäiten

        Eikun Ricu on vaatinut että insta kiinni, blogi kiinni, vielä kun vaatis että suukin kiinni, vaikka ihan omaa tulevaisuuttaan ajatellen, ettei fb-kihlattu julistais kaikkee 3kk:n paskamaisuutta ulos.

        Ja pappaa haukkuu kamalaksi kyttääjäksi ja vahtijaksi, vielä kauheempi vahti on toi Ricu.


      • ricuricas
        PilanPäiten kirjoitti:

        Eikun Ricu on vaatinut että insta kiinni, blogi kiinni, vielä kun vaatis että suukin kiinni, vaikka ihan omaa tulevaisuuttaan ajatellen, ettei fb-kihlattu julistais kaikkee 3kk:n paskamaisuutta ulos.

        Ja pappaa haukkuu kamalaksi kyttääjäksi ja vahtijaksi, vielä kauheempi vahti on toi Ricu.

        Ricu pappa se varsinainen vahti on, kohta on Jassulta kaikki väylät lukittu, ei Ricu tykkää siitä että Jassu edes mainitsee hänen nimeään. Joko Ricu kohta saapuu lipun kansss, hahahahahaha.


    • HuvittavaSirkus

      Jassu ottaa poliittista kantaa brittien eroamiseen EU:sta:

      Ei s**tana. Itsekästä käytöstä, todella itsekästä. 👎👎👎
      This is so f**king selfish from these people. It is nice to think, what is best for you but you should also think what kinda difficulties you are causing to the others. Thanks a lot."

      Eihän rumia sanoja saanut julkaista Jassun palstoilla. Koskeeko kielto vaan muita? On Jassun puheet ja teot taas niin vastakkaiset, kuten joka asiassa aina.

      • voisentään

        Elättäjää etsivä naispaholainen,Öylyläinen kylähullu,töitä
        vieroksuva tylsä Matami,papsujen pettäjä,tunteeton rimpsutissi.


    • Sundförnuft

      No mites Lampilan Heke?

    • Huhu12

      eNtä Heke?

    • Yeeeeeessssshhhhh

      No jos hän on löytänyt uuden ''tosirakkauden''. Tällä kertaa Portugalista? Malesiasta? Japanista?!?!!!

    • ollolloo

      Englannissa toimii matkaseuralaispalvelu mistä naiset voivat valita herraseuran joka maksaa matkakulut ja ostaa vielä lahjoja, seksiä saa antaa jos haluaa. Toihan sopis Jassulle kuin nenä naamaan. Pääsis matkusteleen toisten kustannuksella eikä tarttis edes yrittää esittää rakastunut naista. Herroista pääsis eroonkin helposti aina matkan päätteksi.

    • Lukiolaistytsy

      Jasmin oli naimisissa turkulaishomppelin Mike tai jotain kanssa, joten onko seksi tärkeää?
      Vanha sanonta kuuluu, ettei järvi soutamalla kulu, mutta luulisi jatkuva miesten vaihtaminen olevan kuluttavaa.

      • pöljäMäntylä

        Miehet ja "rakastuneena" olohan on Jassun elämän ainoa sisältö. Ja niistä woohottaminen. Edes seiskatorveloissa ei oo toista noin pöljää marakattia kuin Mäntylä. Kyllähän ne asuu sentään edes omillaan eikä vanhempiensa nurkissa ja elätteinä, Tuksukin jollain mystisillä järjestelyillä Albertilla.


    • duo_maatuskat

      Jasmin voisikin muuttaa Tuksun kämppäkaveriksi.

    • aussikeissi

      Jasmin asuukin Australiassa FB, hah!

    • Rikunkonkka

      Jasmin vei Rikun konkurssin partaalle. Joutuu nyt myymään avo mersunsa,vaatteensa,juomapullonsa ja huonekaluja,että saa maksettua kolmenkuukauden Jassun loman. Rahaa pitää saada vielä lisää, Jassun loma jatkuu Oulun rintamamiestalossa.

    • NimiErkkiö

      Kaskas. Hekla on vielä Beatrice Testerin FB-kamu, mutta Woohoo ei enää :D

      • toiveminiä

        Olikos tää Beatrice Rikun äitee elikkäs anoppi eli "tyyppi". Jos oli niin peli on selvä siltä osin.


      • erwerwer

        Heklahan pitää Jassun mukaan yhteyttä Denuunkin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe