Löytyykö panoseuraa?

yksinäinenelämä

No mutta kun alkoi tekee mieli naisen kosketusta?

16

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jyrjjyt

      Nauretavaa. Oikeestiko luulit että täältä löytyy "hätään"? VEDÄ KÄTEEN! Kummasti helpottaa...

    • Oot aikas hassuX) en varattuna anna ja olen varattu.

    • maksullista

      käyttäkää maksullista seuraa niin ei tarvii täällä kuunnella suunsoittoa tälläsen turhan asian vuoksi... ei luulis olevan niin vaikeaa.

      • mudbeard

        ei se ole mitään oikeaa seuraa! ostat jonkun halvan horon joka on satojen hikisten läskien prinssinakkia hiplannut! kuvottaa jo pelkkä ajatus! jos ei naista muuten saa niin pitäisi tyytyä omaan käteen!


    • yksinäinen-mies

      Miksä siinä on väärin jos yksinäinen mies hakee seuraa naisesta. Eikö naiset halua ksokaan seksiä eikä mitään kosketusta?

      • nykyään

        no eihän ne halua sehän on nistä niiden hyväksi käyttöä


      • Naisten ei tarvitse hakea panoseuraa, koska he saavat helposti seksiä ja kosketusta ilman että heidän edes tarvitsee hakea sitä tai yrittää saada sitä, niin siksi siinä ei tietenkään ole mitään järkeä tehdä ketjua jossa mies hakee panoseuraa.


      • MyösYksinäinenMies
        nykyään kirjoitti:

        no eihän ne halua sehän on nistä niiden hyväksi käyttöä

        Niinkun sellainen mies jolla ei ole kavereita eikä ole koskaan ennen ollut nais-seuraa on naisten mielestä joku ällöttävä sairas pervo mutta samaan aikaan naiset kuitenkin antavat niille miehille joilla jo muutenkin on nais-seuraa ihan riittävästi. En ymmärrä miksi yksinäisellä miehellä ei olisi oikeutta saada seksiä siinä missä muillakin miehillä. Maailma on kyllä sairas ja todella epätasa-arvoinen paikka vaan eipä asiat valittamalla parane.


      • tujtujuuuy

        Kuka ei voi haluta ihmiskäsen kosketusta? Sekän on maailman paras tuntemus.


      • rtyyt
        MyösYksinäinenMies kirjoitti:

        Niinkun sellainen mies jolla ei ole kavereita eikä ole koskaan ennen ollut nais-seuraa on naisten mielestä joku ällöttävä sairas pervo mutta samaan aikaan naiset kuitenkin antavat niille miehille joilla jo muutenkin on nais-seuraa ihan riittävästi. En ymmärrä miksi yksinäisellä miehellä ei olisi oikeutta saada seksiä siinä missä muillakin miehillä. Maailma on kyllä sairas ja todella epätasa-arvoinen paikka vaan eipä asiat valittamalla parane.

        Rakkaudellisella seksillä ja rakkaudettomalla seksillä saattaa kuitenkin olla sen verran paljon eroa että ihmisen ois varmaan ensin hyvä löytää se joka antaa hänelle maksutta. Ennoo itekkään sitä vielä löytäny mutta en huorinkaan viittis tehä. Tai ohan se varatun katominen himoiten jo kuulemma aviorikos, joten ompa tässä tullu kai huorattua sittenkin.


    • eagerwer

      Täältä mielenterveyspalstalta löytyy tunnetusti panoseuraa. Jatka vaan sinnikästä yrittämistä! :)

    • sdfsgf

      Mutta ei kai se paneminen mitää rakkaudennälkää sammuta. Eihän rakastunutta ees paneta, ei sitten tipannoppaa. Ei minua ainakaan, vaikka oisin ollu vaan ihastunut hetken aikaa johonkuhun Kyllä ois aivan tarpeeksi minulle jo halailussa, suuteluissa ja muussa vastaavassa siivossa kanssakäynnissä. Se ois jo huomattavan lohdullista terapiaa

    • yksinäinen-mies

      Onko yksinäiset kaikki muka mielenvikaisia. Luulin että olemme vaan rumia ja siksi yksinäisiä mutta kai rumuus on sitten sairaus siinä missä mielenvikaisuuskin. Seksin hakeminen se vasta sairasta on, miten sitä ei ole lailla kielletty yksinäisiltä miehiltä. Naiset ainakin pitää sellaisia miehiä täysin mielenvikaisina.

    • Yksinäinenluuseri

      Itsekkin haluais nussia naista. Ei jaksa enää katsella pornoa ja vetää käteen. Kiveksiä särkee kun on ollut jo niin pitkään tumputtamatta ja mieliala on alhaalla kun tietää ettei voi saada pillua.

      • haluttasiitteeki

        Kelpaisko sitten vain "pelkät" halailu, suutelu, korvaan kuiskiminen ja kymmenet muut mukavat tavat olla naisen kaa, jos pitäs valita että ne VAI pelkkä nussiminen? Se kuulostaa semmosenaan niin lohduttomalta ja palkitsemattomalta.Oisko pano kuitenkaan autuuden kokemisen multihuipennus?
        No toki jos on alle 25nen ja kiveksiä kivistää ja herää illalla tai yöllä nukahettuaan parinkymmenenn minuuttin päästä rajuun seisokkiin niin silloin pano toki eka tarve on. Minulla se kaipaus on kyllä jo kääntynyt vähän enemmän sinne henkiseselle puolelle


    • ergr

      Psi Viheraho eli Jari Siikonenhan se puhui joskus naisen hellästä kädestä. Videollajossa joku pinkkipöxy ajo siltä parran. Oli se mukava video.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      16
      1216
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1149
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      3
      1149
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe