Poliiseja Mitä vittua lehden suljetussa FB ryhmäs

Luottamus-pulaa

Poliiseja Mitä vittua lehden suljetussa fb ryhmässä, selvisikö nyt mistä ulkomailla oleskeleva mv toimitus saa niitä tietoja joita ei pitäsi saada!
spekulaatioille on nyt sijaa ja Marianne kiukkoinenhan on esille nostettuna taas kerran parras valoihin päätynyt ja ei tietnkään mitään väärää eikä vaarananna mv lehteen kohdistuvaa meneillään olevaa tutkintaa.

Herra isä sentään voiko kukaan enää tosissaan sanoa luottavansa suomalaiseen polisiin tai sen johtamiseen? ei vastaa moni ja perustellusti juuri näin asian todellinen laita kansan keskuudessa onkin.

Tapauksesta uutisoi mm.iltalehti ja ilta sanomat sekä mv.

21

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysympähänvaan

      Onkohan tämäkin henkilö kateellinen homovihaaja?

    • hwanderkust

      Ei ole syytä luottaa viranomaisiin. Poliisi on lähinnä vitsi. Onnittelen heitä silti säännöllisestä kuukausipalkasta. Onnea!

    • 5rdfr

      Ja siinä, että poliisi soluttautuu MV-lehden facebook-ryhmään tutkiakseen lehden ilmiselviä rikoksia, on mielestäsi sitä väärin, että?

      Ainiin, mutta sinulla onkin jotain nimenomaan tätä Mariannea vastaan. Mitä hän teki? Antoi sinulle sakot kuseskelusta julkisella paikalla?

      • Marianne-Best

        Ei ei vaan kun marianne ei tullu mua tapaaman linnaan vaan sitä huume hörhöö ja antoi vankilan viranomaisille vääriä tietoja asioinnistaan. joten ehkäpä sinä olet sitä mieltä että viranoamaisille saa ja täytyy valehdella ja aiheuttaa vääriä merkintöjä asiakirjoihin.

        toisaalta sun kaltaises kusipää saa sakkoi ihan joltakin muulta taholta kunhan aika on.

        Sitäpaitsi marianne on mun ja monen muun mielestä erittäin seksikäs ja kaunis nainen.


      • 5rdfr

        Siis Marianne ei antanutkaan sinulle sakkoja vaan pakit, ja meni tapaamaan jotakuta muuta venkulaa? Entä mitä väärää tietoa hän antoi vierailustaan, ja mistä sinä sellissäsi olet siitä saanut tietää?

        Entä mitä sakkoja minä saan ja keneltä kun aika koittaa?

        Kerro toki lisää.


      • perhesyitä.perhesyitä
        5rdfr kirjoitti:

        Siis Marianne ei antanutkaan sinulle sakkoja vaan pakit, ja meni tapaamaan jotakuta muuta venkulaa? Entä mitä väärää tietoa hän antoi vierailustaan, ja mistä sinä sellissäsi olet siitä saanut tietää?

        Entä mitä sakkoja minä saan ja keneltä kun aika koittaa?

        Kerro toki lisää.

        Perhesyitä oli Mariannella.


    • Haistasairassuvakkivittu

      Rikoksia ei ole pajastaa Suomessa loisivia rikollisia joita kaltaisesi henkisesti sairaat suvakkihorot ja homot palvovat. Isänmaanpetturuudesta kaikille kuolemaantuomiot.

    • Elina-Maisteri

      Huono omatuntoiset ne vasta sairasta sakkia onkin ja ei muuksi muutu.

    • ketävaan

      Kiukkonen on hyvä esimerkki millaisia poliiseja Suomessa on. Onhan se outoa että se mitä tämä on tehnyt niin hän saa toimia poliisina edelleen.

      Joku Pasilassa suojelee blondia, joku toinen narsisti.

    • henryroth

      Kiukkosen poliisityö on lähinnä vitsi. Hyvinkäällä poliisi nosti esiin Saana Kallion misseilyä. Naispoliiseista tehdään julkisuudessa pellejä, lienee seurausta poliisin työpaikan naisiin kohdistuvasta häirinnästä, jota seksuaaliseksi ahdisteluksi kutsutaan.

      • Pr-kehot

        Pareminkaan ei asiasta voida luotettavasti, todeta kyllä naisista on tehty pellejä ja poliisin oman kilven pr henkilö kuvia ja nimenomaan jo edellämainitusta syystä.


      • virvoinvaivoin

        Jos poliisi pomot olisivat järjissään ne panisivat pisteen poliisit sarjoille. Ja alkaisivat miettimään miten helvetissä jatkuvasti joku poliisi on syytettynä jostain teosta. Nyt yritetään kuvaa kiillottaa monin tavoin siinä onnistumatta, pieni osa enää luottaa poliisiin, gallupit ovat sen suuntaiset miten poliisi haluaa niiden olevan.

        Kyllä, luukulla otetaan rikosilmoitus vastaan mukisematta, sen jälkeen juttu on menee tutkijan pöydälle ja ja jos rikos on mitätön niin vittumaisin poliisi laitetaan soittamaan ilmoituksen tekijälle ettei tästä juttua saa aikaiseksi. Näin poliisi on toiminut jopa naiseen kohdistuneessa pahoinpitelyssä , poliisi jopa uhkaili ilmoituksen tehnyttä.


      • Huijarit-ja-kilpimies

        Poliisin uhkailut ja muu outo käytös on arkipäivää ja osallisuuskin moniin rikoksiin joita ei sen vuoksi otettakaan tutkintaan anteeksi hutkintaan vai miten se oli?

        monestihan poliisi toimii ns. kilpi miehenä ja suojelee siten tuntemaansa rikollista joilla keskenään jokin sidos.

        Facebook kaveruuskin on eräs osoitus siitä miten kilpimiestä käytettään turvaamaan omaa selustaansa ja siten vapautaan jatkaa rikollista toimintaa ja oivana esim. on mm. talousrikollisuus.


    • 5rdfr

      Siis mitäs se kellekkään kuuluu montako poliisia on missäkin maanalaisessa ryhmässä.

    • eseidskohen

      Kyllä se kuuluu, koska poliisi on virkamies ja julkisessa ammatissa. Mitä poliisi tekee ryhmissä. Onko hankkimassa tietoa vai osallistumassa poliisille sopimattomaan toimintaan. Osallistuuko keskusteluun virka-ajalla vai vapaalla. Kun katsoo naispoliisien facebook seiniä, kuva epäammattimaisuudesta sen kun lisääntyy. Ovatko naispoliisit samanlaisia kilvenkiillottajia kuin poliisihepat ja poliisihauvelit.

      • vitunvälii

        Kuinka vitussa poliiseja suojellaan ja peitellään heidän tekemiään rikoksia. Lääkäreistä pidetään kirjaa jotka saa huomautuksia, menettävät lupansa, tai saa toimia valvonnan alla rajoitetuin oikeuksin. Heistä julkaistaan reilusti tiedot jotka ovat tyrineet. Sama pitäisi koskea poliiseja. Poliisit ovat maineensa menettäneet lukuisten munausten jälkeen.

        Mitä kertoo poliiseista kun pikkujouluissa Komisario ampuu itsensä,Joensuussa. Sen aiheutti toinen kyttä, duunikaveri. Vittuilu oli liikaa ja ylitti rajan... Eipä voinu vaimo lehdessä muuta sanoa kuin että koskaan ei toista tunne kunnolla.. Paksua puppuu. Eiköhän tässä ollu ihan muusta kyse....Eiköhän vaimo tiedä syyn...


      • moraalit

        Vittuilu oli niin henkilökohtaista ja se mursi selkärangan.....


    • Hyvä-Alku

      Ottas vaan muutkin mallia ja esimerkkiä tais olla ainut oikea teko ja tapa päästä sinuiksi omantunnon puuteen kanssa?
      toisn kuin pohjoispohjanmaalla jossa poliisina toiminut tappoi ampumalla kaks lastaan ja tais siinä akkakin menettää henkensä...

    • maddi_vaan

      Poliisi oli kirkkoneuvostossa. Ei asettunut uusissa vaaleissa ehdokkaaksi. Sanoin hänelle sen osoittaneen hänessä olevan selkärankaa koska ei enää hakeudu tehtäviin, joista ei selviydy. Arvatkaa kostiko? Tietysti! Usutti työkavereita perään. Yksi poliisi soitti minulle, kaksi poliisia tuli oikein kotiin, tyttöpoliisi ja toinen joka kertoo eukolleen asiat joista olisi vaitiolovelvollinen, kanamainen miespoliisi. Ja taas vielä toinen tyttöpoliisi kimppuuni. Kirkkoneuvostopoliisi on paljon julkisuudessa. Antaa Neuvoja ja Ohjeita. Häntä siteerataan, poliisi sanoi sitä sekä tätä. Kenttätyötä mediajulkkis välttelee tai tekee sen huonosti. Onhan spurgut pelottavia, ne saattaa sanoa pahasti.

      • nimiäesiin

        Missä kylässä toimii?


      • Maalais-kylät

        Keuruulla on ainakin yksi kirkkovalttuustossa ihan pomo miehenä liekkö jo eläkeellä mutta kokemusta on monenllaista eikä ihan nuhteetonta toimintaakaan. taitaa löytyä enemänkin piiloon laittettua ..

        Mut ylipäänsä lähes joka kyläs on noit jepareita kirkkovaltuustoissa ja sosiaali lautakunnissa jne.. jokainen pystyy ymmärtämään miksi ja mitä se vaikuttaa mihinkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe