H:gin alueuutiset, uutisten irvikuva

voihan.kyynel

Tänään Helsingin alueuutisissa itkettiin irakilaisten nuorten miesten kohtaloa. Kaksi kolmesta sosiaalietuuksien(ns turvapaikan) hakijasta saa kielteisen päätöksen.
Eräs haastateltava oli hakenut turvapaikkaa Ruotsista, saanut kielteisen päätöksen ja tullut Suomeen, tuomittu rikoksesta, joutui vankilaan ja nyt vielä turvapaikka evättiin, hänellä oli vielä tarkoitus tuoda perhekin tänne.Hänen maailmansa romahti .
Psykiatrista hoitajaa haastateltiin ja hän oli itkun partaalla koska moni turvapaikan hakija joutuu tyhjän päälle kielteisen päätöksen saatuaan, voi jopa yrittää itsemurhaa.

Entäpä kaikki ne suomalaiset jotka jäävät tyhjän päälle, menettävät työn asunnon yms,
tai pienellä eläkkeellä kituuttavat vanhukset jotka syövät sitä mihin raha riittää ja puolittavat lääketablettejaan jotta ne riittäisivät pidempään.

Ja rautatieasemalla irakin nuoriso kuvaa naurussa suin kansaa kännykameroillaan ja nauttii tyytyväisenä ilmaisesta majoituksesta, ruuasta ja kelan päivärahasta.

Ei tähän muuta voi sanoa kuin Suomi Ensin.

Kansannousua odotellessa.

24

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outonäkemys

      "itkettiin", outo näkökanta tuokin. Alueuutisissa informoitiin asiasta aivan puolueettomasti, niin kuin uutisia kuuluukin.
      Pitäisikö sinun hieman tarkistaa omia näkökantojasi, ne näyttävät värittävän kaiken päälaelleen.

    • persujen.syy.vai.ansio

      Toki tässä kaikessa voi olla pientä pelastusrenkaan mahdollisuutta persuille, mikäli heidät jollain tapaa voidaan yhdistää näihin epäinhimillisiin turvapaikan saannin kiristysoperaatioihin, vaikkakin Suomessa edelleen sanotaan olevan löysimmät kriteerit käsiteltäessä em asioita.

    • lsnee

      Härmäläinen fattapummi repee riemusta.

    • kiitosjakunnia

      Nyt on viimeiset hetket pelastaa rakas maamme muslimeilta.
      Vaihtoehdot ovat: Kaikki ns.pakolaismuslimit lähetään pois tai/ja islam kielletään maassamme kokonaan.
      Onhan se jo nähty mitä siitä seuraa, kun muslimeja on 10% väestöstä. Hyviä esimerkkimaita, jotka muslimit tuhonneet on Ranska, Saksa, Tanska, Britannia, Turkki jne.
      Kiitos teille, jotka eväätte turvapaikan näiltä turisteilta, jotka ovat jättäneet perheensä suojattomiksi. Selkärangattomia satusetiä he ovat.

    • ilmrahpalj

      Miksi otetaan hakemus edes käsittelyyn jos toisessa EUmaassa on tehty kieltävä päätös. Rahantuhlausta

      • ainalöytyyrahaaloisille

        Siksi että mitä ilmeisimmin rahaa on. Suomalaisille ei muka riitä rahaa, mutta kun on perustettava vokki, palkattava henkilökunta sinne tai pantava pystyyn hoitokoti alaikäisiksi tekeytyneille irakilaisille niin rahaa löytyy yllin kyllin.
        Ja tämä ko mies on lisäksi istunut vankilassa rikoksesta johon hän itse sanoo olevansa syytön.


    • Hulluushuipussaan

      Helsinki on muslimi ählyjen afrikan apinoiden ja viron ryssiin siirto maa nauttikaa nyt teidän unelmasta älkääkö täällä itkekö kun paska valuu jo puntista vitun idiootit itse olette kaupungin hallituksen äänestäneet.

    • Suomi.Ensin

      19.7 klo 18 uutisissa esiintyi taas irakilainen mies joka oli muutaman päivän nostellut keveitä laatikoita. Hän totesi tuntevansa itsensä suomalaiseksi mieheksi kun on saanut tehdä töitä.
      Hän ei ymmärtänyt edes hävetä sitä että asui täällä ilmaiseksi, sai erikoisesti hänen makunystyröihinsä sopivaksi suunniteltua ruokaa ja vielä päivärahan.
      Ja juuri nämä sosiaaliset etuudet saavat irakilaiset rintamakarkurit loisimaan islamin käskyn mukaisesti muiden kustannuksella ja ajattelemaan olevansa joku pika suomalainen aivan kuin instantkahvi joka valmistuu hetkessä.

      Häntä samoin kuin muitakaan sosiaalituella jäseniääjn lepuuttelevia muslimeita ei häiritse edes se että Suomessa vanhojen huonokuntoisten naisten on tehtävä töitä viimeisillä voimillaan jotta nämä s aatanan verenimijät tuntisivat olonsa tyydytetyiksi.

    • mistänoitasikiää

      Taitaa olla yksi, tai kaksi kirjoittajaa tässä ketjussa, pahasti ovat sairaita, pää on sotkettu täysin tuolla vihasonnalla.
      Pitkä pitäisi terapian olla, jotta noilta nuppi hieman selvenisi.

      • fattabungaa

        Terapiatarvikkeet Lidlistä ja sama meno jatkuu;)


      • pinnan.alla.kytee

        Paljon mahdollista että kirjoittajia tässä ketjussa on vain 1-2 ,vain muutamia ja eri paikkoihin samansuuntaisesti kirjoittavia voi olla 10-20 tai 100-200 tai 1000-2000,
        ehkäpä 10 000-20 000 tai 100 000-200 00.
        Näkyvillä on joka tapauksessa vain jäävuoren huippu. Loput on piilossa siellä pinnan alla ja lähi tulevaisuus näyttää kuinka se purkautuu tai tulee esille ja minkälaisin seurauksin.
        Samaa voidaan sanoa Tynkkysen ja Hakkaraisen kirjoituksista, joista on jopa esitetty tutkimuspyyntö, ikään kuin niissä olisi jotain lain vastaista.
        Aikaansa seuraavat ja normaali järjellä varustetut ovat jo aikaa sitten huomanneet että ko henkilöiden ajatukset eivät suinkaan ole mitään yksittäistapauksia, vaan samoin kuin tämänkin palstan kirjoitukset, vain näkyville pulllahtanut jäävuoren huippu.


    • ilmanrasismia

      Deutsche Welle lähetyksessä isis video "menkää ja tappakaa omissa maissaan "ja siellä se oli Suomenkin lippu kohdemaiden joukossa.

    • painukaaafrikkaantakasi

      Järkytyin, kun luin että tolle sekundaerälle on myönnetty jopa 10 000 oleskelulupaa !!! Ei jumakauta !

    • joopajootaas

      Kansannousua odotellessa? Pitäisikö nauraa? Yhtä uskottavaa kuin se, että joulupukki lopettaa työt, lampailla on sarvet ja torahampaat, kaikki kalat osaa lentää, kamelit tekee kokista, ja bush päättää alkaa venäjän kuvernööriksi.

      • muuttakaakäsityksiä

        Jotta se kansannousu onnistuisi, siitä pitäisi puhua jossain muualla, kuin kaikkien edessä netissä, ja siihen pitäisi saada mamut mukaan, jotka hoitaisi koko työn sillä aikaa, kun suomalaiset on omiensa pamputettavana.
        Ei suomi viranomaistaholta mikään lintukoto ole. Tuolla löytyy sellaisia idiootteja, ettette usko mihin ne pystyy, kun ne on ottanu amerikan mallin esimerkikseen, kun oma pikkuruinen sisin ei kestä muuten. Pakko yrittää olla jotain enemmän.
        Sitten ne selittää tuomiopäivänä ja syyttää johtajiaan. En minä kun noi muut (jotka on navetassa)
        Suomalaiset ei tiedä kunniasta enää mitään eivätkä ole valmiit heittämään henkeään kuten sota aikoina. Silti jaksavat muistella ja nyökytellä miten paha venäjä (stalin) oli tuolloin. Hetkeksi saa unohtaa tuolloin islamin pahuuden?
        Jos venäjä nyt tulisi suomeen, se olisi suomelle siunaus verrattuna islamiin. Ajat muuttuu. Joillekin se ei mene perille.

        Tämän kaiken takia: Älkää pahoinpidelkö tai surmatko yhtäkään kristittyä valkoista kansalaisuuden perusteella. Tilanne on muuttunut.
        Jokainen, joka lähtee sotaan kristittyä venäjää vastaan venäläisten itsensä takia, kannattaa islamin ja afrikkalaisten euroopan valtausta.


    • IltaSumutukset

      Uskooko joku vielä johonkin puhdasotsaiseen tiedonvälitykseen, että valtamedia haluaisi lisätä kansan tietoisuutta? Hah. Median on tarkoitus iskostaa ja tyynnyttää, pitää ihmiset pois barrikadeilta.

      • puolinpäin

        Tai sitten lisätä vihaa tiettyjä asioita kohtaan.


    • seonexdosusny

      Sota tulee Euroopassa se on jo varmaa.Brysselin Mafia on sen aikaansaanut ,he ovat kahmineet itselleen kaiken ja tuhonneet kokonaisen maanosan avaamalla rajat laittomalle maahantulolle.Jos suomalaisilla ei ole siihen munaa,muilla on.

    • Kyllä syksyllä uutisis näytettiin Helsingistä ja Tampereelta mielen osoittajia ,kuinka kannettiin plakaatteja,TULKAA TÄNNE VAAN KAIKKI. Mielen osoittajia oli tuhansia.Vaasassakin oli samanlainen mielen osoitus,sielä oli 5.osan ottajaa.Siitä ei ollut uutisissa mitään.

    • vähänrajummatbileet

      Menkää käymään esim. Malmön Rosengårdissa, niin näette mitä kamelikuskien invaasio saa aikaan. Poliisit sinne ei uskalla mennä, mutta rohkaiskaa miellenne. Ainakin ne, joilla on unelma.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe