MelkoinenTajjipi tämä Turkin Erdukainen

Erdulle-boikotti

Yhtäkkiä Erdogan-sällin salainen poliisi ja vähän julkisempikin, pidättää tuhansia salaliittolaisa, terroristeja.
Mistä tämä sälli pieraisi niiden tiedot?
Minäpä kerron.
Erdukainen laaditti hyvissä ajoin listan kaikista niistä jotka olivat olleet enemmän tai vähemmän hänen arvostelijoitaan.
Sitten vaan "valekumous" pystyyn ja hetimiten pidättämään vastustajia. Näin tekee diktattori.
Mitäs vittuilitte!
Kaikissa diktattoreissa on yksi hyvä puoli. He ovat kuolevaisia, kuten kaikki muutkin ihmiset. Pohjois-Koreassa diktaattorien ketju on jatkunut kauan, mutta senkin ketjun viimeinen lenkki on juuri menossa.
Turkille käy pianaikaa huonosti kunhan kurdit, nuo maailman sisukkaimpiin kuuluvat taistelijat pistävät hulinaksi.
Perukaa matkanne Turkkiin.

12

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seuraavaksi se on Putin, joka tekee erdoganit?

      Semmoiset merkit on ilmassa.

      • näen.näin

        En usko. Putin on ihan hyvä tyyppi, mutta joitain se harmittaa, kun se ei taivu heidän mielensä mukaan. On hyvä muistaa, että Venäjä on suurvalta ja hienosti on hommat hoituneet tähän asti.
        Ukrainan sekoilut taisivat johtua Ukrainasta itsestään. Heillähän oli ensin sisällissotaa. Jopa on arvioitu, että ulkovaltojakin oli mukana. Rumaa peliä se oli. Krimillä oli kuitenkin Venäläisiä sotilastukikohtia. Itse olisin tehnyt samoin, eli suojannut niiden alueet. Lisäksi Krimillä oli äänestys, jossa kansalaiset äänestivät siitä, että mitä haluavat.
        Ehkä Krim joku päivä tulevaisuudessa taas kuuluu Ukrainaan, mutta taisteluja siellä ei haluta, koska ne tukikohdat ovat siellä.


      • Kannattaa_muistaa

        Muutama fakta:
        a) Ukrainassa ei ollut "ensin" mitään sisällissotaa. Sotatoimet alkoivat Venäjän toimesta Itä-Ukrainassa.
        b) Venäjä ja Ukraina olivat solmineet juuri ennen Venäjän invaasiota sopimuksen Sevastopolin tukikohdan pitkäaikaisesta vuokrauksesta.
        c) Krimin vaalit olivat demokratian irvikuva. Liittyminen Venäjään päätettiin Krimin alueparlamentissa laittomasti (päätöskelvoton liian vähien edustajien vuoksi) ja venäläisten aseistettujen sotilaiden läsnäollessa.


      • sesiitä
        Kannattaa_muistaa kirjoitti:

        Muutama fakta:
        a) Ukrainassa ei ollut "ensin" mitään sisällissotaa. Sotatoimet alkoivat Venäjän toimesta Itä-Ukrainassa.
        b) Venäjä ja Ukraina olivat solmineet juuri ennen Venäjän invaasiota sopimuksen Sevastopolin tukikohdan pitkäaikaisesta vuokrauksesta.
        c) Krimin vaalit olivat demokratian irvikuva. Liittyminen Venäjään päätettiin Krimin alueparlamentissa laittomasti (päätöskelvoton liian vähien edustajien vuoksi) ja venäläisten aseistettujen sotilaiden läsnäollessa.

        Ukrainassa on ollut vuosikymmeniä Venäjä-mielinen vähemmistö, joka ei hyväksynyt maan eroamista Neuvostoliitosta. Haastattelin tätä porukkaa siellä jo 2000 luvun alussa. Jo silloin oli tiedossa, että Ukrainassa on sisäisen konfliktin vaara. Nämä tyypit sanoivat suoraan, että ajavat Itä-Ukrainan Venäjään liittämistä.


    • TriplaX

      Erdogan haluaa kalifiksi kalifin paikalle.

      Hän on presidentti maassa, jossa presidentillä ei ole kovin suuria valtaoikeuksia, niimpä hän haluaa muuttaa Turkin maaksi jossa presidentin valtaoikeudet ovat hyvin suuret, hän tietenkin itse olisi tuo presidentti.

      Nyt kun vallankumousyritys epäonnistui surkeasti, niin Erdogan käyttää häikäilemättä tilanteen hyväksi ja puhdistaa valtion hallinnon kaikista poliittisista vastustajistaan. Kukaan ei usko, että irtisanotut poliisit, upseerit, tuomarit ym. olisivat todistetusti juuri niitä keillä on yhteyksiä vallankaappaukseen. Ei, vaan Erdoganilla oli listat olemassa jo valmiina.

      Sanoisin, että demokratia vetelee Turkissa viimeisiään ja jatkossa Turkki tunnetaan Erdoganin hallitsemana ääri-islamistisena fundamentalisti valtiona, joka kovasti muistuttaa Assadin hallitsemaa Syyriaa.

      • jokseenkinsamaamieltä

        Noin saattaa hyvinkin olla. Islamistit haluavat itselleen väkivaltaa, mielivaltaa ja kurjuutta. Näkeehän sen täälläkin, että vetävät kaapua päälleen vapaassa maassa. Niillä on sisäinen tuska jonka haluavat pitää.
        Jos Islamilaiset halutaan rauhoittaa, se tapahtuu niiden alistettujen naisten toimesta. Laittavat ne puskajussit ojennukseen, niin siinä se on. Islam kuolee samalla omaan mitättömyyteensä.


    • Mitä tulee Putinin "onnistumiseen", en pidä sitä sanaa oikeaanosuneena. Alueiden valtaaminen pienemmältä valtiolta on tietysti helppoa, mutta kansainvälisen oikeuden vastaista se ainakin on. Putinin johdolla Venäjä on siirtynyt kohti totalitarismia ja talous on kuralla.

    • Kulakki

      Muistuttaa kovasti Stalinin puhdistuksia.

    • capiche

      Erdoganin pyrkimykset islamistiseksi diktaattoriksi ovat olleet selviä jo vuosia. Hän on varautunut vallansiirtoon presidentille mm. rakentamalla itselleen palatsin, jossa on tilaa uusille presidentin hallinnon virkamiehille. Tämän hän lipsautti jokin aika sitten kun ihmeteltiin mitä hän tekee niin suurella talolla.

      On itsestään selvää, että näin isot puhdistukset eivät olisi olleet tällä aikataululla mahdollisia ilman kattavia nimilistoja. Todella nerokasta erottaa kaikki kokeneet virkamiehet ja opettajat. Ja palkata sitten kokemattomia tilalle. Miten esim. opettajat osallistuivat sotilasvallankaappaukseen?

      Edelleenkin Erdogania kannattaa vain puolet kansasta, mikä ei lupaa hyvää tulevaisuuden kannalta. Jossain vaiheessa pinna palaa. Sillä turkkilaiset ovat tottuneet maan itsenäistymisestä lähtien vapaampaan elämään kuin mitä tämä herra heille tarjoaa.

    • Evoluutioapina

      Kyllä taas evoluutioveijari on mielissään. Näytti jo että äly ja tietoisuus saisi voiton evoluutiosta. Mutta sitten apinointi pääsi herkullisesti valloilleen Turkissa. Evoluutioveijari voi taas rallatella mielissään: Kylläpä te sitten olettekin apina joten älkää missään nimessä tehkö kapina.

    • Hyvästi_demokratia

      Mikähän se on Erdoganin syndrooma.
      Päässyt valtaan kutakuinkin demokraattisesti, ainakin aluksi, viimeisimmästä kerrasta en ole oikein varma.
      Hitlerkin pääsi valtaan demokraattisesti, milloinkahan olivatkaan sen jälkeen seuraavat demokraattiset vaalit. Olisi pienoista isompi yllätys jos Erdogan vielä näkisi demokraattiset vaalit, nimenomaan Turkissa.

    • ciallekenkää

      Kun pitää hallita eripuraset nuijat!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe