Suihkumahdollisuus

Santra101

Liian harvoissa hierontapaikoissa on mahdollisuus käydä suihkussa. Sekä hierojalle että hierottavalle olisi miellyttävää jos tällainen mahdollisuus olisi käytettävissä.

Jollain käyttämälläni hierojalla suihkussa on ollut mahdollista käydä ja se toki on kiva jos tulee suoraan töistä. Eipä haise suihkun jälkeen hiki eikä iho ole nahkea. Molemmille osapuolille mukavaa.

Toivottavasti suihkutilat olisivat laajemmin käytössä hierojilla. Asiakkaan kaino toive.

3

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no ehkä se myös on kustannuskysymys hierojan kannalta, vesi maksaa ja jos joka päivä käy asiakkaita esim 5-6 suihkussa niin tekeehän se kuukaudessa jo ison loven kukkaroon. Lisäksi hierojan aikataulut yleensä on laskettu niin ettei asiakkaiden väliin jää kovin pitkiä taukoja, vaan lyhyt palautumis- ja siistiytymistauko hierojalle. Toki tämä tietysti on mun mielipide, en osaa sanoa mitä mieltä muut ovat

    • Milla_S

      Tuo suihkumahdollisuus helpottaisi kyllä elämää. Ei tarvitsisi käydä kodin kautta kun hieronta on edessä. Itse voisin maksaa suihkumahdollisuudesta 5-7 euroa extraa. Aikaa siinä ei kauan kuluisi, mutta elämä tulisi helpommaksi.

    • ToniIlola

      Ongelma on monestikin meillä Suomessa tuo, että kun hierojat toimivat kivijalassa, niin harvoin on sosiaalitiloissa suihkua ollenkaan. Meidänkin liiketilojen taloyhtiössä saunan ylimääräinen suihku on monen mutkan takana kellarissa.

      Myös tuo aika näkökulma on hyvä pointti, sillä suihkun pitäisi olla sitten erillään, mutta lähellä muusta liiketilasta, jotteivät asiakkaat kovin paljoa törmäilisi toisiinsa. Suihkutila pitäisi puhdistaa myös päivittäin tai melkeinpä joka asiakkaan jälkeen joten aikaa veisi ja vaivaa toisi lisää, jonkun ne pyyhkeetkin pitää pestä.

      Kerran olen Espanjassa käynyt hierojalla, jonka wc-tiloissa olisi ollut suihku, mutta ei hän kyllä asiasta maininnut erikseen, enkä itse kyllä olisi siellä suihkussa käynytkään.

      Itse en näe tuota vedenkulutusta ongelmana, koska ne ovat vähennettäviä kuluja ja ajan saatossa näkisi, että pitäisikö siitä periä millainen maksu. Sanottakoon kuitenkin, ettei se hiki sinänsä mikään ongelma ole ja kuumina kesäpäivinä sitä hikoilee niin hieroja kuin hierottavakin.

      Pienen siistiytymisen voi tehdä pyydettäessä myös kostutetun käsipyyhkeen avulla, mutta ainakaan omat asiakkaani eivät ole koskaan kyselleet peseytymismahdollisuuksista (paitsi eräs jenkkituristi, jolla oli hotelli suht lähellä). Yleensähän ihmiset menevät vasta hieronnan jälkeen suihkuun, kun haluavat pestä ylimääräisen hierontavoiteen pois iholta, vaikkei siitä mitään sen kummempaa haittaa olekaan.

      Tarvittaessa iho voidaan myös puhdistaa ihonpuhdistusaineella, joka sitten haihtuu iholta tai jos on muutoin kovin likainen asiaka. Myös jos itellä on kädet haavoilla, niin käytän kertakäyttökäsineitä, mainiten aina asiasta asiakkaallekin.

      Missään nimessä idea ei kuitenkaan huono ole, jos puitteet vain sen sallivat. Äkkiseltään ei tule mieleen yhtään isompaa hoitolaitostakaan, jossa ko. mahdollisuus olisi hieronnan yhteydessä tarjolla.

      Terveisin
      Toni Ilola
      Koulutettu hieroja, sosionomi AMK
      www.studioeudokia.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe