Huskies - Steelers 24.7

JVM_

Olipa trilleri Kaurialassa. Hyvää ja yleisöön menevää viihdettä luotiin koko rahalla hyökkäyskilpailua myöden. Alku oli täysin Huskies hallintaa, Bedwell teki itse maalin, jota pohjusti Ajuwon juosten sekä Mäntymäki kopaten. Seuraava vuoro lähes samoin, joka päättyi kuitenkin intteriin steelers maalialueella.
.
Seuraavaa maalia tuli lähinnä heittäen Heinisalo, Mäntymäki, Leskinen ja Alakoski viimeisteli TD:n. Steelers lähinnä kävi näyttäytymässä hyökkäyspuolella, mutta ei saanut mitään aikaan ja tilanne näytti huonolta Kuopiolaisittain katsottuna.
.
Steelers kuitenkin sisuuntui ja linja raivasi tilaa, Räsäsen hienoilla juoksuilla polki tahtomaalin ja kavennuksen tauluun. Heti perään Bedwell heitti karmean intterin ja Lappalainen juoksi läheltä goallinea maaliin numeroiksi 14-14. Huskies näytti surkealta tässä vaiheessa ja heti perään taas surkea heitto ja pakottaminen, josta steelers napsi helposti intterin. Tässä oli ehkä pelin ensimmäinen momentum, mutta Väisänen heitti interin paikkaan, jossa ei kyllä wr ollut lähelläkään vapaana (se oli sellainen toivotaan toivotaan pitkä, jonka Niemi nappasi ja pallo taas Huskyille). No Bedwell ei halunut olla yhtään huonompi ja heitti myös interin ja tauolle siis tasanumeroissa.
.
Toinen jakso lähti steelers hyökkäyksellä ja pallo saatiin pois, mutta 4-1 mentävää, huskies 44:llä päätetään pelata ja sehän epäonnistuu (siis täysin järjetöntä ja ylimielistä!!!!!!!!!!!). Steelers pääsee lähinnä juosten jo maalialueen lähelle, mutta potku menee ohi.
.
Seuraavalla pitkällä downilla lähinnä Ajuwon ja Mäntymäen voimin ollaan jo maalialueen kalkeilla ja siihen kalkeille jää, kun ei käytetä hyvää potkaisijaa Jokista vaan mennään aivan järjettömillä kutsuilla.
.
Seuraavalla drivella Vilpponen koppaa pitkän siivun ja ollaan Huskies 35, mutta 18 y säkki pilaa kuopiolaisten haaveet lisäpisteistä. No seuraavaan driveen tulee tämä täysin järjetönvuoro, jossa 4-2 omalla 13 ja yritetään jotain ihme kikkaa vai oliko tarkoitus vaan saada paitsio aikaan, mutta pallo snäpätään ja steelers lähtee kahden y päästä maaliviivasta ja Lappalainen tekee maali. Täysin ala-arvoisen järjetöntä, hei haloo nyt. No Barnes pelastaa ja juoksee seuraavassa kick offissa pallon läpi kentän maaliin, taisi olla jo ainakin toinen momentum lyödä luu kurkkuun noihin hölmöilyihin.
.
Molemmat pääsevät vielä kerran yrittämään maalin tekoa ja Huskies oli lähempänä, mutta Jokisen potkumaali n. 42y menee ohi (tässäkin oltiin jo lähempänä, mutta kiinnipito siirsi paikkaa kauemmas ja en sano tähän nyt enää mitään kutsun onnistuvuudesta).
.
Hyökkäyskilpailussa Steelers ei päässyt mihinkään ja Huskiesia vietiin ensin taaksepäin, mutta Bedwell paikkasi monia mokiaan juoksemalla pitkän siivun, jonka Jaakonsaari päätti maaliin.
.
Mitäs tästä nyt jäi jälkipolville;
.
Drenit ei ollut centterinä ja Reinikaisen snäpit epäonnistuivat lähes järjestäen, joka osaltaan selittää hieman vaisua huskies hyökkäystä. Koko illan oli vaikeuksia lähinnä linjan keskeltä vasemmalle puolelle, kun steelers tuli kovaa (Reinikainen ja Rantanen otti kyllä varmaan yhteen peliin ennätyksen holdeja). Kun steelers sai juoksun kulkemaan, se kulki kunnes toisella jaksolla huskies tajusi vaihtaa 3-4 4-3 seen ja sai puhtia juoksupuolustukseen. Heittopuolustus oli melko solid tänäänkin. Ei tarvitse olla kovin suuri oraakkeli nähdäkseen kuinka steelersillä on nuori ja todella urheilullinen joukkue ja jos ehkä ei tänä vuonna kuitenkaan niin tulevaisuudessa muutamalla importilla vahvistettuna voisi olla pitelemätön divariin.
.
Sitten haluaisin kysyä Mr Bedwell are you with the team or what???This was one of the biggest individual disaster that I have seen long time, what are you doing out of there. Give some respect to your team mates and opponents. Players will give everything for the game and for the win and they expect same from everybody. There is good spirit in the team and it shall be strengthen to be solid as a rock when the championship is in stake .

Ottelun onnistujia oli steelers leiristä mm. Räsänen ja hyökkäyksen linja sekä puolustuksesta erityisen kova oli Lindqvist ja tukimiesosasto. Huskies onnistujia oli Mäntymäki ja Haantaus.

Onnea myös Porvooseen U19 mestareille, olitte kovia!

Täältä tähän

1

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • StepWell

      I'm not with the team, I'm in the bar. Also other imports here are not happy with the team, they have been looking new team. Sorry about spirit here, it's not good.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe