Jassun avioero etenee, uusin blogi

ei.tarvii.klikata

Jassun uusin seiskatilitys 24.7. tässä:

Uusimmassa Seiskassa on jo kerrottu tuoreimmasta avioerooni liittyvästä käänteestä, mutta iloitsen siitä vielä täälläkin. Jokin aika sitten samainen lehti kertoi exäni vaatimuksista eroomme liittyen, ennen kaikkea hänen vaatimastaan (täysin naurettavasta) elatusavusta. Eläkeläinen vaatimassa elatusapua puolta nuoremmalta ex-vaimoltaan… Minusta tuo ainakin kuulosti/kuulostaa hyvinkin huvittavalta, vaikka ensin noita vaatimuksia säikähdinkin.

Ihmisestä voi tulla erittäin katkera, kun hän menettää jonkun, jota rakastaa. Varsinkin, kun se toinen jättää sinut ja siirtyy uuteen suhteeseen. Se kaikki on täysin ymmärrettävää. Mutta oikeuttaako katkeruus, suru tai jopa viha yrittämään täysin tuulesta temmattua kostoa? Ei minusta, eikä näköjään heistäkään, jotka työskentelevät lain parissa.

Katkeruus ja kostonhalu näyttävät monesti ihmisen oikean luonteen, sen olen saanut huomata myös meidän tapauksessamme. Tietyllä tavalla olen erittäin iloinen siitä, että sain ”tutustua” tuohon ex-mieheni luonteenpiirteeseen. Se on nimittäin todistanut minulle sen, että tein oikean ratkaisun erotessani hänestä.

Kaikista rahallisista vaatimuksista minua kohtaan on siis luovuttu, joten olen äärimmäisen tyytyväinen ja onnellinen. Turhaan edes murehdin, että joutuisin maksamaan jotain – monien mielestä olisin sen ehkä ansainnut, mutta ei voi mitään. Suomessa ollessani olen ennen kaikkea halunnut hoitaa nämä eroomme liittyvät asiat pois päiväjärjestyksestä, jotta voin siirtyä kunnolla eteenpäin. Luojan kiitos, asiat ovat menneet hyvin, minun kannaltani.
--
Ja perässä omahyväinen naamakuva vasemmasta poskesta.

38

1908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kurjajuttu

      Lienee ollut niin, että "papsu" käyttänyt eläkerahojaan Jasmin Mäntylän elättämiseen ja halusi niistä osan takaisin, mutta joutunut toteamaan, että ei tule mitään saamaan kuitenkaan. Tärkeintä vain päästä mahdollisimman pian virallisesti eroon. Tuskin enää rakkautta ollut aikoihinkaan, jos koskaan ollutkaan. Varmaan vain yksinkertaisesti helpottavaa. Mäntylän kirjoituksesta paistaa läpi uskomus, että "papsu" olisi joutunut luopumaan rakkaastaan.

    • KiitosSeiskaPelle

      :-( Jassu on itse vastenmielisyys... Laiska, pummi, siipeilijä ja lokki, röyhkeä, valehtelija. Karma iskee vielä rupsahataneeseen tyrkkyyn. Nolo tapaus, on ylpeä koko kansan pellenä mokailuistaan. Woopoti!

    • VahingoniLoinen

      Pappojen jazz ei tajunne, ettei kukaan existään kaipaa häntä, vaan ovat helpottuneita, että akka siirtyy seuraavaan uhriin. Ennen tuollaisia ukkojen elättejä kutsuttiin maksullisiksi naisiksi. Huono tulevaisuus pappajazzilla.

    • MäntyLokkiVaara

      Jassu on ruma, sisältä ja päältä. Toivottavasti ei monista geenejään. Maailma ei kanna enää yhtään laiskaa, valehtelevaa megalomaania.

    • Denus

      Voittajana selvissi Denu. Laski mätinsä Jazzin sisuksiin.

    • hupsheikkaa

      Ihan järkevää ajattelua, että nuori työikäinen henkilö rahoittaa eläkeläistä. Ei siinä ole mitään huvittavaa, näin asiat yleensä menevät. En tässä kohtaa ymmärrä Jasminin ajatuksenjuoksua ja logiikkaa. Harvinaista se, että eläkeläinen joutuisi elättämään työssä käyvää nuorempaa ihmistä.

      • Klkj

        Niinpä... papsu elätti moista lokkia jo monta vuotta pienestä eläkkeestään, olisi ollut oikeus ja kohtuus että olisi saanut petturilta kulujaan takaisin.


      • järkeilyntulos

        Mutta jos nuori petturi on ulosotossa ja pitkään, niin varmaan alkaa niin paljon tympäistä koko juttu, että ajattelee vain, että kunhan hengissä selvis ulos liitossa, niin mitäs rahasta.


      • asas36

        "Jasminin ajatuksenjuoksua ja logiikkaa." Jasmin ei vaan tajua syyn ja seurauksen lakia. Ei tosiaan ymmärrä, että Dennis sai tutustua aikaisemmin rouvansa luonteenpiirteeseen, eikä varmaan ollut moisesta ylpeä.


      • asasew457

        saahan nähdä, miten kauan tuo viimeisin instapläjäys on näkyvillä. tosin onhan aussi tyypit aivan mahtavia, että ymmärtävät tuon ihan puhtaaksi huumoriksi. Liukasta laskiaista(laiskiaista).


      • lokki.historiaa

        Aussityypit ei enää muistakkaan tätä lokkia! Riku on ollut historiaa jo kesäkuun alkupuolelta asti.


      • lkö90
        asasew457 kirjoitti:

        saahan nähdä, miten kauan tuo viimeisin instapläjäys on näkyvillä. tosin onhan aussi tyypit aivan mahtavia, että ymmärtävät tuon ihan puhtaaksi huumoriksi. Liukasta laskiaista(laiskiaista).

        joopasjoo, näinhän siinä kävi, insta kiinni taas vaihteeksi. Päissäänkö se niitä viisauksia julkaisee? Kerrankin oli saanut jotain liukasta haarojen väliin, kun alasti lasketteli porraskaiteella, kiitos theteeee. Joko ne yli-ihanat tyypit Ausseissa huomasivat tulevan miniän mielenliikkeet, heh.


    • IlopilleriJasm

      Jasmin säikähti vaatimuksia. Ja sitten myös ilmaisee asian ikäänkuin seiska olisi kirjoittanut oma-aloitteisesti hänestä jotakin. Ei hän ole mitään säikähtänyt eikä Dennis mitään vaatinut. Patologinen valehtelija Jasmin taas vauhdissa. Papparainen ei osaa suomea eikä tiedä mitä tuo mulatti valehtelee milloinkin. Toisaalta tämänkaltaisiin valheisiin tuskin Dennis edes haluaa ottaa kantaa, koska kyseessä on #tyypillistäjasminii eli sekopäistä läppää. Mitään näyttöä denniksen vaatimuksesta ei ole, muuta kuin Jasminin määkäisy. Tosi hulluksi tilanne muuttuu kun Jasmin käyttää eronsa oikeellisuuden todistelemiseen sanottua valhetta. Ja ei se seiska ole kirjoittanut mitään oma-aloitteisesti. Kaikki info tulee Jasminilta jolle maksetaan noista jutuista n. 100€ per kerta. Seiskassakin muijaa pidetään vitsinä jonka vuoksi Ouluun ei edes lähetetä kuvaajaa vaan käytetään ikivanhaa samaa otosta joka jutussa

    • seiskan.tyttö.mylife

      Seiskalla taitaa muutenkin mennä huonosti. Jutut tehdään nykyään vaan instojen perusteella. Ennen sentään maksettiin pareille "tulikuumia lemmenlomia" ja seiskan kuvaaja mukaan kolmanneksi pyöräksi. Ja mihin on hävinneet seiskan bileristeilyt ja seiskan turhien julkkisten juhlakokoontumiset??? Näistä saatiin lehteen täytettä aina pariksi viikoksi.

      Seikan nettisivutkin ovat jämähtäneen entiseen vanhaan muottiin. Olisiko aika uudistua välillä? Vois vaikka aloittaa siivoamalla ns. julkkisblogit sieltä pois kun mikään niistä ei ole enää käytössä. Nikon ja Sofian blogikin jo toista vuotta siellä seisoo käyttämättömänä... Ja ennen kaikkea siivoisivat ne Jassun vasemmat posket sieltä pois!

      • AaltoSetälä

        Hyviä kysymyksiä. Aalto-Setälä vouhottaa että seiska on digiaallon harjalla surffaava julkaisu... Miksi sitten kaikki jumittaa jatkuvasti, äpsi saa arvosteluksi 1 tähden jne... Lisäksi visu on kuin norsu olisi kärsällään kiinnittänyt kuvakortteja seinään...


    • umpipää.jm

      Mikä ihmeen pakkomielle Jassulla on toitottaa joka asia instassa, blogissa, seiskassa, kahdella face-sivulla vinttikomeron tukikohdastaan? Koko kesä menee pihapiirissä hortoillessa, sateella kurkitaan vintin ikkunasta tielle päin. Onko Jassu hankkinut jo hullunpaperit? "Täyttä ymmärrystä vailla" vai "syyntakeeton"??? Ennen Matti Nykänen oli valtakunnan virallinen pelle mutta nyt se titteli kuuluu Jasmin Mäntylälle.

      • dingdongjatöttöröö

        Mikähän ihmeen pakkomielle sulla on toitottaa Jassusta juorupalstalla?


      • arscloch
        dingdongjatöttöröö kirjoitti:

        Mikähän ihmeen pakkomielle sulla on toitottaa Jassusta juorupalstalla?

        Jassulla on pakkomielle julkisuudesta, ei pysty olemaan ilman sitä. joten älä jauha paskaa.


    • lakionlaki

      Jassulle, jos hän lukee palstaa, ote Suomalaisesta avioliittolaista puolisoiden vastuusta:
      " Avio­lii­ton ai­ka­na kum­man­kin puo­li­son tu­lee ky­kyn­sä mu­kaan ot­taa osaa per­heen yh­tei­seen ta­lou­teen ja puo­li­soi­den ela­tuk­seen. Tar­vit­taes­sa voi­daan myös avio­lii­ton ai­ka­na vah­vis­taa, et­tä toi­sen puo­li­sois­ta on mak­set­ta­va toi­sel­le ela­tu­sa­pua. Ela­tu­sa­vun mää­rä ja sen mak­su­ta­pa voi­daan vah­vis­taa jo­ko so­pi­muk­sel­la tai tuo­miois­tui­men pää­tök­sel­lä.
      Avioe­roon tuo­mit­taes­sa tuo­miois­tuin voi vel­voit­taa toi­sen puo­li­son mak­sa­maan toi­sel­le ela­tu­sa­pua, jos tä­mä har­ki­taan koh­tuul­li­sek­si. Ela­tu­sa­pu voi­daan vah­vis­taa suo­ri­tet­ta­vak­si jo­ko mää­räa­join taik­ka ker­ta­kaik­ki­se­na sum­ma­na. Ela­tu­sa­vun mää­rä ja suo­rit­ta­mis­ta­pa voi­daan vah­vis­taa myös so­pi­muk­sel­la. So­pi­mus on esi­tet­tä­vä kun­nan so­siaa­li­lau­ta­kun­nan vah­vis­tet­ta­vak­si"
      Rouvahan vihittiin niin Englannin kuin Suomenkin avioliittolakien mukaisesti.

      • kukamitäkinvaatii

        Mitä sä näistä enää kirjoittelet, kun papsukkahan perui vaatimuksen.


    • Tuuliviiriyllä

      Kuka paras ystävä englannista on Emma Jenkins?
      ja Insta taas vaihteeksi yksityinen...

      • asdRT

        oliskos ollut tiimimme jäsen Newcastlesta, aivan ihana ihminen.


    • bedroomTaxi

      "Ihmisestä voi tulla erittäin katkera, kun hän menettää jonkun, jota rakastaa. Varsinkin, kun se toinen jättää sinut ja siirtyy uuteen suhteeseen. Se kaikki on täysin ymmärrettävää."

      No, ei papsu ole ketään menettänyt, ei ainakaan Jassua. Eih'n papsu enää rakastanutkaan Jassua, ei halunnut tehdä Jassun kanssa yhtään mitään eikä edes puhua Jassun kanssa. Papsu se lähti Oulusta litomaan ja jätti uskottoman vaimonsa kuin nallin kalliolle. Jassu olis halunnut mennä Boroottin selvittämääna asioita mut papsu ei päästänyt horoa enää kotiinsa vaan postitti akan tavaratkin Helgan osoitteseen. Papsu myös oli se joka haki eroa, ei Jassu.

      "Mutta oikeuttaako katkeruus, suru tai jopa viha yrittämään täysin tuulesta temmattua kostoa? Ei minusta, eikä näköjään heistäkään, jotka työskentelevät lain parissa."

      Miten niin tuulesta temmattua? Kyllä papsu ihan oikealla asialla oli, mutta varattomalta on paha nyhjäistä yhtään mitään ja prosessi olis vaan pitkittänyt lopullisen eropäätöksen saamista.

      Jassu tuli taas jätetyksi ja naiselle erittäin nololla lailla. Jassun julkiset selittelyt (itselleen) eivät muuta tosiasioita miksikään.

      Mutta hei, kohujulkisuushan piti jättää kokonaan, oliskohan asiasta ilmoitettu n 2 viikkoa sitten suureen ääneen. Todella, todella vastenmielinen naikkonen. Phyi.

    • Jazzooo

      "Ihmisestä voi tulla erittäin katkera, kun hän menettää jonkun, jota rakastaa. Varsinkin, kun se toinen jättää sinut ja siirtyy uuteen suhteeseen. Se kaikki on täysin ymmärrettävää."
      kirjoittaako Jasso tässä itsestään? Riku jättänyt ja siirtynyt uuteen suhteeseen?

      • ReviSiitä

        Aussin näkökulmasta katsottuna mitään suhdetta nyt ei edes ollut eikä se halua Jassua enää riesoikseen turistinakaan. Akka makas vaan takapihalla ryyppäämässä ja odotti rikun järjestävän ohjelmaa ja maksavan ylläpidon lisäksi kaikki huvitkin. No eihän aussi sitä vienyt ku eläintarhaan, kerran Jassu pääsi ulos syömäänkin lähipitseriaan ja pari kertaa mukaan autoajelulle ku riku hoiteli aboriginaali asioitaan ja käväisi työmaallaan. Voiko naurettavampaa rakkaus"suhdetta" olla. Huoh.


      • Syksy.tuli

        Kesälokkina oli....


    • olematon.nolla

      Jasso onnittelee itseään kun Denusta paljastui ikävä puoli ja älysi erota ukosta. No, ensinnäkin eroa HAKI DENNIS. Toiseksi Denu tässä saa oikeesti onnitella itseään kun pääsi ilkeästä ja kostonhimoiesta akasta eroon, koska mitäpä muuta kuin ilkeää kostonhimoa on noi Jasson pahansuovat blogikirjoitukset ja seiskalle annetut vuodatukset Denniksestä. Jasso kirjoitti että Dennikselle olis annettu kans tilaisuus avautua (maksusta) seiskalle vaan ukko ei ruvennut siihen. Niin että kukahan on se katkera ja pahansuopa lehmä.

    • ilkeä

      Eikös Jassu taannoin kirjoittanut, ettei hän koskaan kirjoita ilkeästi muista ihmisistä?

      • niinmuahjawoohoo

        Voi, se on valehdellut paljon, paljon muutakin. Kuten nyt esim. olevansa rehellinen ihminen. Vuosikaudet haukkui pettäjät alimman kastin valehtelijoiksi kunnes jäi ite kiinni ja paljastui että on pettänyt jokaista miestään ennen eroa.

        Mutta joo, niinhän toi kirjoitti ettei koskaan kirjoita kenestäkään ilkeästi vaan etsii kaikista ihmisistä ne positiiviset puolet ja tsemppaa elämän kivikkoisella polulla. No, papsua ei oo tsempannut kertaakaan, päinvastoin. Oikeestaan, onko se tsempannut koskaan ketään?


    • poishegla

      Heklasaatana taas riehuu palstalla, poitustu!

      • ikkunapinsessa

        Heklalla on nyt työttömänä "kotiäippänä" aikaa riehua täällä megavaavin hoitamisen, oravan kyttäämisen ja kakun keksimisen ohessa : D


    • Kepa34

      Miksi Seiska kysy Jassulta, että mikset ole Australiassa? Onko joku syy?

    • Ertuiop

      Tosi harmi että tuli ero, mutta niinhän se on Että puolet avioliitoista päätyy eroon. Varmasti Dennis ehtii vielä löytää elämäänsä rakkautta!
      Jasmin ja Richard vaikuttaa onnellisilta, toivottavasti näemme pian uusia kuvia tästä kauniista parista.

      • eitulekuvia

        Abo jätti loiseläjän jo ajat sitten.


    • ei.ikinä.enää

      Jassun avioero on pian selvä ja avoero on jo vanha juttu. Ricu jättänyt Jassun ja Jassu kalastelee jo uusia miehiä nolaamalla itseään instassa ja facessa, tarjolla tissiä ja persettä. Pitäisköhän sen toisen Jssun rakkaan eli Helkan taas pyytää että Jassu lopettais heti itsensä nolaamisen. Tai paremminkin, heittäis sen ulos talosta kuten rikukin jo teki.

    • vabbadoodoobb

      Jassu on kuin Tuksu, kun se kerran pääsee pesiytymään niin siitä ei helpolla eroon pääse ja palaa aina bumerangina takaisin Patalaiskantielle. Omien polkujen kulkijan tie ei koskaa vie muuta kuin takaisin äitin helmoihin, hahahah!

      • voisentään

        Insta auki, siellä levollisen näköinen patalantien kummitus,
        sekä Matami iltatyöläisen asussaan, menopelinä hällä
        sporttinen polkupyörä, OMG !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe