Vihreät, ratkaiskaa yhtälö!

roletaari

Luonnonvarojen kulutus, ympäristön tuhoutuminen, väestöräjähdys, muslimien lisääntyminen?
Eurooppaan tunkevat "pakoloiset" ovat valtaosaltaan muslimeja ja kaikille on selvää heidän "väestöpolitiikkansa". Suosiessanne muslimien leviämistä olette mukana aiheuttamassa noita ilmiöitä josta olette hirveän huolissanne. Minäkin olen huolissani niistä.
Etekö havaitse ristiriitaa politiikassanne vai onko teillä joku mullistava, salattu ratkaisu ristiriidan hoitamiseen?

Ratkaisuhan saattaisi olla se, että muslimien aiheuttama väestö- ja ympäristökatastrofi lopulta tuhoaa maapallon elinehdot niin tehokkaasti, että henkiin jäävä, pieni osa ihmiskuntaa palaa keskiajan oloihin.

37

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiMullaMuuta

      Ne ovat lähes sata prosenttisesti kehitysmaamuslimeita, mutta vihreiden mielestä niillä on oikeus tulla suomeen holtittomasti lisääntymään, koska vihreiden yksi agenda on islamisoida suomi. Maapallonväkiluku nousee 80 miljoonaa vuodessa tosin aasian ja intian ansiosta eniten, mutta eniten lisääntyvä ryhmä euroopassa ja suomessa kiistatta on kehitysmaamuslimit.

      • oikeistoripulismi.rulaa

        Et usko itsekään tuohon suoltamaasi paskaan, se vain tuntuu hyvältä, kun saa ölistä aivottomasti. Päässä kihisee.


      • EiMullaEnääMuuta

        Joskus totuus sattuu, valitettavasti.


    • tyhmääporukkaa

      No eihän tämä ole vaikea yhtälö: vihreät ja vasemmistolaiset ovat vaan ihan tavallisia takapajulan juntteja jotka eivät ymmärrä oman kuplansa ulkopuolisesta maailmanmenosta yhtään mitään. Mitä näiltä tyhmiltä ihmisiltä voi muuta odottaa kuin tyhmiä päätelmiä.

      • oikeistoripulismi.rulaa

        Mitä muuta sulta voi odottaa kuin vitun aivottomia kommentteja ilman perusteluja?


    • cgyklp

      pentti linkola tuo ainoa ja oikea vihreä sanoi aikoinaan,et mitä meille kuuluu jotkin afrikan asiat jos maa liikakansoittuu,kyllä luonto hoitaa asiat jos jotkut kuolevat se kuuluu luonnon lakiin, vahvenmat selviävät ja heikot kuolevat.mutta nää helvetin maailmanparantajat luulevat et hesankalliosta, terassin pöydässä voi maailman kaikkia ihmisiä auttaa ja tänne suomeen voi kaikki maailman köyhät tulla.tämmönen ajattelutapa on selvää idiotismiä.eli suomeksi jointti poskeen ja jutteleen mukavia kaverin kanssa se on KLIFFAA SE

      • oikeistoripulismi.rulaa

        Öhö. Onneks Afrikan asiat ei ole kuuluneet länsimaille vielä hyvin pitkään, kuten Mölylässäkin ehkä joskus vielä uutisoidaan.


    • 00001010010101

      Liika kansoitus lienee enempi hindulaisen Intian ja uskonnottoman Kiinan heiniä. Myös katollilainen kirkko voisi sallia ehkäisyn. Toki islamilaisissa maissakin voisi ehkäisyvalistusta lisätä.

      • mies60v

        Eihän Kiinassa ole mitään hirveää väestönkasvua ollut koska on ollut vallalla yhden lapsen politiikka. Ehkä tästä ollaan hiljalleen luopumassa. Olisi kiintoisaa tietää montako lasta on perheisiin syntynyt nyt 2000-luvulla.


      • so1ninveli
        mies60v kirjoitti:

        Eihän Kiinassa ole mitään hirveää väestönkasvua ollut koska on ollut vallalla yhden lapsen politiikka. Ehkä tästä ollaan hiljalleen luopumassa. Olisi kiintoisaa tietää montako lasta on perheisiin syntynyt nyt 2000-luvulla.

        Paljon enemmän kuin se yksi. Kyllä Kiina ja Intia ovat ihmiskunnan ja sen väestönkasvun kannalta huomattavan tärkeitä. Molemmissa maissa on vakavia ympäristöongelmia ja väestö siellä pitää ruokkiakin.


    • oikeistoripulismi.rulaa

      "Ratkaisu" on se, että huutoäänestellään "protestina" jotain tyhmiä pikkuhitlerejä valtaan ja lakataan edes yrittämästä ajatella.

      Hyvä vihervihaaja-"kriitikot"!

    • oikeistoripulismi.rulaa

      "muslimien aiheuttama väestö- ja ympäristökatastrofi"

      Millä perustein se on muslimien aiheuttama? Oletko käynyt joskus koulua? Vaiko vain Hommafoorumia?

    • pappabetalarr

      Eikö vihreille sähkö tule töpselistä ja ruoka salaattipöydästä . Ja isä maksaa kaiken . Viinihuuruissa ollaan niin maailman parantajia että .

      • so1ninveli

        No sähkö tulee töpselistä vai tuleeko se teille postissa? Ruokaa voi saada salaattipöydästäkin. Isä varmasti maksaa kaiken, mitä isä ostaa.
        Maailmaa parannetaan huuruissa ja ilman huuruja. Ei ajattelu vaadi stimulantteja, kokeilisit sinäkin.


    • Vihreet

      ei ole ongelmanratkaisijataho, aiheuttavat pohjaa vailla olevalla idealismillaan vain lisää ongelmia. City-vihreän puolueen jäsenet eivät kaikillekivaa-politiikkansa takaa edes ymmärrä syy-seuraussuhteiden linkkiä.

      • so1ninveli

        Ja sinä sen ymmärrät, ainoana suomessa...


      • villeonhomo

        Ja sinä vihervassarihyyssrinä et ymmärrä, ainoalla aivosolulla muiden samankaltaisien vihervassariameebojen lisäksi...


      • so1ninveli
        villeonhomo kirjoitti:

        Ja sinä vihervassarihyyssrinä et ymmärrä, ainoalla aivosolulla muiden samankaltaisien vihervassariameebojen lisäksi...

        Tosin ameeballakin on enemmän aivotoimintaa kuin sinulla.


    • No_pois_kuitenki

      Helppo yhtälö!

      Tiivistän sen tähän: VIRSUT PETTUUN! Se on vähän kuin se White perwer tai jotain.

    • TeitäOnPetetty

      Hyvät vihreät katsokaa nämä (tarkastelkaa erityisesti YK:n agenda21 suunnitelmia,jotka eiovät ole jäänneet vain suunnitelmiksi ja muslimiväestön siirrot massottain ja säännöllisesti eu:n ja amerikan alueelle)


      Islamilainen yhteistyöjärjestö OIC
      http://www.oic-oci.org/oicv3/page/?p_id=182&p_ref=61&lan=en

      ajanut islamin kritisointia tai arvostelua kiellettäväksi,eli kriminalisoitavaksi
      YK lauselmansa siihen asettanut ja EU myös.

      Kaikki tarkastelu,joissa islam on ristiriidassa meidän ihmisoikeuksien kanssa on kielletty.


      Varmemmaksi vakuudeksi sekä YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon että USA:n presidentti Barack Obama totesivat jälkimmäisen isännöimässä Väkivaltaisen ekstremismin vastaisessa johtajien kokouksessa 29.9.2015, että yhteiskunnistamme tulee rakentaa ”moniarvoisia, tolerantteja ja erilaisuuden hyväksyviä ja sellaisia, jotka hylkäävät muslimienvastaisen ja maahanmuuttovastaisen kiihkoilun, joka luo vastakohta-asetelmia”.http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=52041#.VheWQrT6M9X

      http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/751/maahanmuuttoinvaasio_ja_yk_n_agenda_21

      https://c-fam.org/friday_fax/no-abortion-no-gays-in-massive-new-un-development-goals/

      Seksuaalivähemmistöjen oikeudet,aborttien saaminen ja kaikki mahdollinen ilmastonmuutoshuijauksia myöten,pyydän teitä avaamaan silmänne.

      http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/739/yk_n_ihmisoikeusneuvosto_puolustaa_perinteista_perhetta/6988

      Perinteistä perhetulkintaa puolustava ja Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen artiklaan 16 tukeutuva konservatiivinen päätöslauselma syntyi Venäjän, islamilaisten maiden yhteistyöjärjestön OIC:n sekä afrikkalaisten valtioiden ja Kiinan puoltaessa lauselmaa ja Yhdysvaltojen ja EU-maiden vastustaessa sitä, äänin 29 puolesta, 14 vastaan ja neljän maan jätettyä äänestämättä.

      Ettekö te näe? teitä on huijattu.

    • Heikkoa

      Helppoja kysymyksia vihreille!

      1) Mita hyotya on ollut ottaa Suomeen tyopaikoilla aliedustettuja ja rikostilastoissa yliedustettuja muslimeita Irakista, Somaliasta tai Afganistanista?

      2) Haluaisitko suojella suomalaistyttoja raiskauksilta ja murhilta ja vahentaa niita jattamalla raiskaustilastoissa yliedustetut muslimit rajan taakse?

    • EiMullaEnääMuuta

      Kuten ruotsin vihervasurit ja saksan.... Mutta ethän sinä tyhmyydellesi edelleenkään mitään voi.

      • so1ninveli

        Niistä paha sanoa. Suomessa maahanmuuttopolitiikan uudisti timokkio ja nyt niitä sitten tulee.


    • EiMullaEnääMuuta

      Eli tämä euroopanlaajuinen kehitysmaamuslimi invaasio on mielestäsi hallituksen ja erityisesti persujen syytä. Niinpä, ei tyhmyydelläsi ole näköjään mitään rajaa.

      • so1ninveli

        Tälläinen persujen uudistamasta maahanmuuttopolitiikasta tuli. Ei vihreitä siitä voi syyttää.


    • EiMullaEnääMuuta

      No tuolta se saattaa noin tyhmästä tuntua, että kehitysmaamuslimi invaasio on jotain maahanmuuttopolitiikan muuttamista, voi herranjumala sentään. Ei tosiaan kehitysmaamuslimi invaasiosta voi ketään muuta syyttää kuin kehitysmaamuslimi matuja. Mutta se että hallitus yrittää päästä eroon niistä kaikin laillisin keinoin, niin vihreät vaatii niitä lisää tänne perheenyhdistämisten kautta, ei muuta kun rajat auki kaikille kehitysmaamuslimi tulijoille kuten Niinistö, Kari, Kahiluoto jne vaativat... Olisi todella kohtalokasta suomen kannalta jos meillä nyt olisi vihervasemmisto hallitus, onneksi ei ole.

      • so1ninveli

        Ei voi syyttää...Kas kun ennen vaaleja harhaaho ja muut persu tampiot syyttivät vihervasemmistoa maahanmuutosta. Maahanmuutosta joka silloin vielä oli tiukasti säännösteltyä ja vähäistä. Nyt se ei ole kenenkään syy, vaikka timokkio uudisti maahanmuuttopolitiikan. Kun kerran timokkio on maahan heitä tuonut, tämä nykyinen perheenyhdistämisen tiukennus ainoastaan hallaa heidän sopeutumiseen. Toki jos tykkää ongelmista ja persut siitä tykkää, niin sitten.
        Persujen hallitus on vuodessa mamuttanut enemmän kuin yksikään missä vihreät on istunut. Kohtaloksemme tuli persujen hallituskokeilu..


    • EiMullaEnääMuuta

      Persut siis hoitavat nykyään euroopan ulkopolitiikankin, mielenkiintoista. Turkki on muuten hyvä esimerkki poliittisesta ideologiasta nimeltä islam. Kuten jo sanoin jos persut saisvat yksin päättää, niin rajat laitettaisiin kiinni kehitysmaamuslimeita, eikä se länsiraja ikävä kyllä ole kiinni vieläkään. Ryssät tekee mitä haluavat, siihen meillä ei pajon ole sanomista, kuten historia on osoittanut moneen kertaan, niiden kanssa vaan pitää pyrkiä elämään yhteisymmärryksessä. Vaihtanut siis minkä " nikkisi" ja missä Ullanlinnassa. En ole muuttanut mihinkään minä asun Etu-Töölössä ihan tässä eduskuntatalon takana.

      • so1ninveli

        Ei, euroopassa puututtiin kun suomessa vasta funtsittiin.Jos persut saisi päättää...He saavat jo päättää, tosin se päätöksen teko jää tekemättä kun audinpenkki on kiinnostavampi kuin poliittinenlinja.
        Ei jumalauta nyt sitten töölöö...Mikä ullanlinna,hheh....Ullanlinna on kaupunginosa siinä tehtaankadunkulmilla, ei tölikässä olla kuultukaan. Kolmosen spåralla pääsisi tutustumaan menee tölikässä muuten sama...Sä olet kyllä suurin spede..
        Miten voi olla vaikea kertoa ettei ole varallisuutta, ei ķämppää stadissa, ei itseasiassa missään. Miksi rasistin on vaikea tunnustaa, elämän realiteetteja. Toki siksi rasisti...


    • EiMullaMuutaEnää

      Ei yksin pysty hallituksessa päättämään rajojen sulkemisesta, valitettavasti. Mikä töölössä on vikana, kyllä minä tiedän missä ullanlinna on, mutta miten se liittyy töölööseen. No spedenä ja todella vaarallisena sellaisena, pidän ihmistä joka ajaa suomen islamisoimista, kuten sinä. No varallisuuttani en ole tarkkaan laskenut mutta yli miljoonan mennään jonkun matkaa, velkojen jälkeenkin, eli ei mitään järisyttävää tänä päivänä mutta jotain kuitenkin. Mutta jos sinulla on enemmän niin hyvä mitä tosin epäilen. Tosin en ole kateellinen jos joku menestyy työllään niin sehän on hienoa, tosin verorahojen tuhlaaminen kehitysmaa muslimeihin ottaa tietenkin päähän, koska se on nimenomaa pois koulutuksesta, lastenhoidosta, vanhustenhoidosta jne koska rahaa on jaettavana vain rajattu määrä. Minusta ennemminkin isänmaallinen kuin rasisti, tosin sinua ei voi parhaalla tahdollakaan kutsua isänmaalliseksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe