Karvat pois partakoneella?

Karvat.veks

Voinko käyttää miehen sähköpartakonetta pimppikarvojen poistamiseen? Tuleeko hyvä lopputulos? Pelkään höylätä alapäätäni.

19

8947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 51v iso ja karvainen mies vois höylätä:-)

    • ertdfghyj

      Osta oma, miksi helkkarissa jengi on aina sheivailmassa perseitään muiden koneilla?!?

    • 124695

      kyllä voit, itekki teen niin.

    • jöyyyy

      ehkä mutta kysy kuitenki lupa ;)

    • 1pimpin

      Joo voit voit ,heh miehelkii käy parranajo seuaavaks äkkiä ja kiihkeesti ,
      kun vieno pimpan haju käy nokkaan.

    • vivivii

      Voi voi, itse ajan sillon kun pimppakarvat on kasvaneet pitkiksi ne pois nimenomaan partakoneen rajaajalla, kertatyönnöllä tulee paljasta, lopun sängen sitten vaan viimeistelen höylällä.

    • Tetzu

      Periaate on se että omat karvat ajellaan omalal koneella,ihan sama sitten vaikka oliskin partakone mutta EI sillä puolison,kas kun saattaa tulla kaikenmoisia pöpöjä jollei koneita ole riittävästi steriloitu!
      ite viikonloppuna höyläsin emäntäni paljaaksi kuten ennenkin ja ihan partahöylällä ja hyvin se onnistuu

    • 171717

      Voihan sitä ostaa ihan epilaattorin. Halvimmat malsavat 25-30€. Ja niissä on ihan siihen tarkoitettu pääkin, jolla ajetaan alapää karvat. Tai ihan alapaa höylällä tai normi NAISTEN HÖYLÄLLÄ, koska miesten partahöylissä on suurempi väli, joka rikkoo huomattavasti enemmän ihoa. Muistakaa ajogeeli;)

    • Varttunutnainen

      Ekan kerran sheivasin ensin höylällä pidemmät karvat pois, lainasin miehen konetta viimeistelyyn. Pesin todella hyvin koneen lainauksen jälkeen.

      Oman, samanlaisen ostin ja kerroin miehelleni, että kiitti lainasta :) eipä pistänyt pahakseen. Mitä sitä sikaa säkissä ostaa, oli sen verran kalliskin.
      Kerran oli katsellut mun konetta ja ostanut uuden verkon.
      Eli käytän molempia...tarvittaessa ja suosittelen.

    • Yhteiskäyttö

      Itse ajelen lämpimässä suihkussa miehen täysin vesitiiviillä Philipsillä. Ei tarvitse mitään geelejä tai muita aineita. Eikä ollut mitään ongelmia, joskus saattaa vähän nyppäistä. Terät voi ensin ja käytön jälkeen pestä ja desinfioida käsidesillä tai haavanpuhdistusaineella. Kyllä perheessä yksi kunnollinen laite riittää:)

    • periaatteessa voi, mutta ainahan toisen henkilön hygieniatuotteen käyttäminen itseensä sisältää aina jonkinlaisen riskin. Miehellä voi esim olla partasilsaa joka tarttuu helposti sun alapäähän. Lisäksi alapään ph eli ihon happamuusarvo on erilainen kuin kasvojen alueella, joten alapään hiiva voi tarttua vastaavasti miehen kasvoihin. Ja jotta noilta ongelmilta vältytään, sähköisen keneen puhdistamine vaatii osien purkamisen tarkoin ja mekaanisen puhdistuksen lisäksi siis myös desinfioinnin ja kuivumisen jälkeen myös käyttökuntoon kasaamisen.
      Juuri tuon seikan vuoksi esim vanhustenlaitoksissa toivotaan omaisten hankkivan papparaisilleen oman henk.kohtaisen partakoneen. Talossa yleensä on yksi tai muutama yleinen kone, mutta hoitajat ovat valitettavasti laiskoja puhdistamaan koneita joten esim partasilsan tarttuminen on hyvin yleistä.
      Naisille on toki olemassa omia laitteita ihokarvojen poistamiseen, esim epilaattorit. Eivätkä ne edes ole kalliita. Miksi siis käyttää riskillä toisen konetta kun voi hankkia edullisesti täysin oman.

    • Yhteiskäyttö

      Perheessä on kymmenisen vuotta ongelmitta ajettu samalla Philipsillä alakarvoitukset, tai tietenkin konetta ja teriä on uusittu. Kun koneen puhtaudesta ja omista hygieniöistä pidetään huolta, niin jonkun lisävaivan saaminen on aika teoreettista. Muutenkin kun välillä on alapäät vastakkain ja välillä kuusysissä ylä/alapäät vastakkain. Tietenkään ei konetta pidä kenellekään ulkopuolisella lainailla.

      Jos on eka kertaa asialla tai karvoitus on päässyt kovin pitkäksi, kannattaa ensin partakoneen trimmerillä tai jollain erillisellä laitteella ajaa paikat sängelle, loput sitten partakoneella. Homma kannattaa tehdä lämpimän suihkun yhteydessä - tai meillä useimmiten ihan saunassa viikottain, kun hiki on hyväksi liukasteeksi noussut pintaan.

      Alussa alapää voi vähän ottaa nokkiinsa ajeluista, mutta kun sopivasti kerran viikossa säännöllisesti siistimiset tekee, niin paikat tavallaan tottuvat tähän rutiiniin, eikä mitään ärsytyksiä enää tule.

    • Moi ajelin muijani karvat just omalla partakoneella rajaamalla isommat pois ja lopuks koneella piikit pois

    • Olen" sen villan" parturi,voin tehdä sen asiantuntemuksella.

    • Anonyymi

      Voinko ensikertalaisena seivata partakoneela muna karvat

      • Anonyymi

        Aja sillä partakoneen rajajalla ensin pisimmät karvat sängelle , niin sen jälkeen voit aja sänki sillä verkkopäällä . Näin tein myös itse alussa kun ajoin karvat , nykyään ajan yleensä saunan jälkeen höylällä kerran viikossa posliiniksi . Sinkkivoidetta kun käyttä ajelun jälkeen niin iho pysyy kunnossa .
        Terv. M 62 CD Posliini kulli 💃💖


    • Anonyymi

      Älä nyt perkelees pilaa pilluasi vetämällä karvojas veks! Kuka haluaa kalju pillua? No pedofiilit, ei muut.

      • Anonyymi

        Jos paljas pillu on sulle ongelma, niin miksi ihmeessä on miljoonia paljaita pillunkorvikkeita markkinoilla? Ja bisnes pyörii. Niihin pitäis liimata tupée päälle jos sun mielestä ne on pedoille, ehkä se tuplaisi bisnestä. Minua ei kiihota pikkutyttöjen, eikä pikkupoikien alastomuus jostakin syystä, pedoja sellainen kiihottaa, tai riippuu pedosta. Jotkut pedot ovat kiivaasti pikkupoikiin ja toiset pikkutyttöihin sekä sitten sellaset joille ei ole niin väliä onko tyttö tai poika. Sitten on vielä pedoja joilla on patologinen vimma tunkea mulkku jonkun lapsen suuhun ja pyllyyn, mutta niitäkin miehiä on joilla on yhtä patologinen vimma tunkea mulkku aikuisten sekä lasten suuhun ja pakariin tai vain pelkästään suuhun. Mulla ei sellaista maniaa vielä ole, ei sytytä.

        Rakastan posliinia käytännön syistä, koska siitä saan nautintoa nuolemalla ja imemällä kokonaisuutta, siis reisien väliä, pitkään, eikä vain ehkä puolen sentin tai sentin mittaista ja puolen sentin levyistä rakoa kielen kärjellä muutaman sekunnin, sellainen ei minua kiihota mitenkään. Kun nainen on kunnolla märkä, niin sitten talletus, ei viemäriin. Miten mahtaa pikkutyttöjen olla? Kiihottuuko ne, siis pimppi tulee märäksi, ei aavistustakaan, todennäköisesti ei, ehkä tytöt murrosikään tullessa alkaa tulla märäksi kun jotenkin kiihottuvat, en osaa sanoa, ehkä. Pitäisi ehkä lukea jostakin jos jaksaisi.

        Kun sulla nyt on tietystä syystä vaatimus naiselle pöhheikkö ja sellaista ei sitten satu olleen, niin naiselle villapöksyt jalkaan ja menoksi.


    • Anonyymi

      Karvanen pitää pillun olla

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe