One Wife One Life

vihalintu

One wife one life tarkoittaa, että mennään naimisiin yhden elämäkumppanin kanssa, että ei erota, eikä petetä.

Horoskoopissa ON zodiakkeja, joille on ominaista PETOS perheen saralla, mutta myös aviokumppanit, joita valitsemme sukuperheensä logiikan mukaan, perheen evolutiivisen kehityksen mukaan, niin siinäkin järjestelmässä ON petokseen taipuisuutta. Näen asian luonnollisena sikäli, että samassa perheessä olisi voinut olla KÄRSIMYSTÄ liiallisesta yksiavioisuudesta, josta joku on saanut traumoja.

Asia siis ei ole helppo ymmärtää.
Eikä myös se, että sallitaan kaikille pettää vapaasti ja jopa kehotetaan kaikki pettämään mm. lääkäri saattaa äiti neuvomaan olla rintaruokkimatta lastaan, jos äiti voi pahoin siitä tai että psykologi neuvoo potilasta eroamaan, jos avioimies ei sovi vaimolle, puhumattakaan siitä, että käräjätuomari erottaa perheitä omatoimisesti kun yksi perheen jäsen tahtoo eroa. Siinä ole järkeä, eikä oikeutustakaan samassa määrin.

Miten tasapainottaa asiaa, löytää oikeudenmukaisuutta?

Ensinnäkin kannattaa lukea horoskooppi. Se on tiedettä, jota Länsi ruksasi pois teknisen kehityksen tieltä, vaikka horoskooppi voi hyvin ja elää. Mutta Länsi on pieni kuningaskunta Maa planeetalla.

Täytyy kysyä sitä, että miten me perustamme perheen?
Perheen onni määrää todella paljon ihmisen onnen.
Jos on onnellinen perhe, niin on ihminen onnellinen.
Länsi rikkoi tieteen kautta perheen onnen ja asetti Nietzhen tavoin individualismin aikaa. Se edesauttaa tieteitä, mutta aiheuttaa yksilölle vaikeuksia...

8

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Lännen Teknisen taidon sivilisaatio levisi Etelämaihin, kehitysmaihin aika paljon. Uutisissa luemme sen, että hyvinvointi tasaantui aika hyvällä tavalla.

      NATO rakensi Globaalin valvonta mekanismin ja värvää toimijoita Suomestakin.

      Ihmisten on siis ylitettävää vanhakantainen pinttynyt rasistinen uskomus rotujen erilaisuuteen ja nähtävää Maapallo Globaalisena Valtiona, jossa kansalaisella on liikkumisen vapautta ja Kansalaispalkkaa.

      Aika moni Suomen lakipykälä samassa vanhentuu ja poistuu.

      Elämmekö vaihetta, kun junan on tarkoitus liukua toiselle raitteelle?

      Ja miten Globalismi vaikuttaa perhepolitiikkaan?

      Moraalisesti ajateltuna oikea ratkaisu ON: ONE WIFE ONE LIFE.

      Toisaalta kulttuuritausta voi vaikuttaa asiaan ja asuinpaikka.

      • vihalintu

        Jeesus Kristus, joka asuu Lännessä on yhden vaimon mies.
        Profeetta Muhammed, joka asuu Lähi-Idässä on enintään neljän vaimon mies.
        Afrikka on perheelle avoin yhteiskunta, josta on vaikea mennä takuuseen.


    • vihalintu2v

      On siis tiedostettavaa horoskoopin kautta mitä on avioliitto ja miten sitä rakennetaan, mukautettuna nykyaikaisiin standardeihin.

      Kun mies ei tiedä vastauksia ja uskon, että aika moni mies luopui TIETÄMISESTÄ nykyajassa, ellei tieto on loogista tekniikka tiedettä, jota on "ulkopuolista" tietämistä, siis tietoa jostakin aivan kylmän epäinhimillisesta, niin naisen vastuulle jää ihmisten välisten suhteiden verkosto, jossa nainen vaistonsa kautta ohjailee ihmisen elämää.

      Mies ei osaa nähdä "narttujen" toimintatapoja ja valtion johto tuntuu tyhjältä, ettei kukaan osaa hoitaa mitään.

      Ehkä ei ole tarkoitus hoitaa, jos sadan vuoden suunnitelma on tehty eteenpäin, siis laiva ajaa automaattisella pilottilentäjällä ja jokunen nainen valvoo liikennettä turvallisuuden nimissä, siis joku naiskuningatar valtaistuimella, mikä tapa on kasvamassa päin maailmallakin.

      Naiset siis alustavasti liikkuvat siinä mieheltä suljetulla alueella ihmisen tietoisuudessa, että tämän miehelle vaarallisen ajan jälkeen tulee aika, joka rakentuu alustavan ajan päälle ja jonka rakennelmia mies voi nähdä itsekin, mutta nyt mies leijuu ja nainen tanssii.

      Mies katsoo naista ja yrittää ymmärtää mitä tapahtuu. Miksi avioliitot eivät kestä, miksi perhe on hajallaan, miksi on työttömiä, miksi on kansalaispalkkaa aikeita ym? Tulee aika kun mies oivaltaa mistä on kysymys, mutta sillä aikaa täytyy "polttaa pilveä", ajautua travelleriksi, joutua ikävyyksiin poliisin kanssa, erota vaimostaan, sairastua ym.

      En ole löytänyt vielä sellaista eukkoa, joka on determinoitunut lasten tekoon siinä määrin, että syntyy 10 lasta. Voi olla että vika on myös minussa, koska en ole kasvanut siihen traditioon. Toisaalta katsomme lestadiolaisia ja toteamme, että aika ei ole heidän puolellaan, koska heitä leikataan palasiksi. Vahvat perhekoalitiot eivät ole suosiossa, koska muu yhteiskunta leikkaa jäseniä palasiksi. Edes yhdelle ihmiselle kun hän on terve ei ole tilaa. Kaikkien pitää olla tärähtäneitä, sairaita, niin silloin ympäristö on hyvillään.

      Eikä kokemukseni mukaan ole vastuullista eukkoa, joka sitoutuisi. Niin kauan kun naisella on kuukautiset, niin kauan on subjektiivinen umpimielinen juoksuaikaa, jota kukaan mies saa kiinni, edes perheen isä, koska syntynyt lapsi on samalla tavalla otettavissa pois häneltä kuin eukko, joka ei ole vielä synnyttänyt lasta. Laki on kuulemma täysin naisen puolella, ellei mies ole despootti.

      Eikö yhteiskuntaa kiinnostaa tasapainottaa loputonta petosta, jota aikeuttaa alaston nainen? Tai onko eukko hajottamassa vanhan ajan pinttyneitä yhteiskunta rakennelmia, jotta taas kasvaisi uutta? Mies siis päästi eukkoa hajottamaan määrätietoisesti asioita ja odottaa mitä tapahtuu sen jälkeen.

      Naisella kuin olisi näkymättömät siivet, jotka lyövät kaikki ympärillä, vaikka edessäpäin ei tapahtuisi mitään, niin kaikki naisen ympärillä muuttuisivat naisen läsnäolosta. Kun mies miettii, että miksi nainen ei varsinaisesti aikansaa mitään, että puhumme tylsää logiikkaa miehen ja naisen kesken, niin todellisuudessa samassa koko naapurusto vaikuttui jo naisen olemuksesta ja koko ympäristö rakentuu uudelleen ja kun mies menee käymään naapureilla ja katselee ympärilleen, niin näkee, että aika on mennyt eteenpäin. Täytyy siis todentaa, että jotakin on tapahtunut.

      Miten tästä nähtynä tajuamme naista, vaimoa, tytärtä, äitiä, mummoa?

      Sallitaan petos maamme hyväksi? Sallitaan avioeroja ihmiskunnan hyväksi? Myöhäisiä lisääntymisiä?

      • vihalintu2v

        NATO:lta puuttuu hienosäätö eli praktiikkaa siitä, mikä on toimivaa johtotapa. Siis kun ottaa kaikki maailman maat yhteen G:hen, niin mikä on sen yhteinen hallituksen kieli?

        Uskon, että Lännellä voi olla egollista näkemystä, itsekästä näkemystä. Muistutan, että valkoinen Länsi on ansioitunut Teknologian saralla, mutta humanismin saralla se ei välttämättä tiedä kaikkia ihmisyyden puolia. Humaaninen tieto varastoituu geeneihin. Voimme ajatella ihmisen evoluutiota siten, että synnyimme Itä-Afrikassa, levisimme Aasian kautta Amerikkaan. Evoluutiossa on logikkaa, jota elämme edelleen nykyajassa, jossa tieto kulkee nopeasti mantereesta toiselle. Mitä alkaa Afrikassa, se leviää Pohjoiseen.

        Ihmisen tietoisuus rakentuu geologiaan, kosmiseen aikaan mm. planeettojen vaikutuksiin. Ihmisen kulttuuri on siis universaalista, jos tahdomme ymmärtää sitä sellaiseksi eli henkiseksi. Uskonnot eivät häviää minnekään, mutta muuttuvat sen mukaan kun ihmisen tietoisuus kasvaa uusien tieteiden myötä.

        Afrikkalaisilla voi olla kehossaan muinaisten sivilisaatioiden traditio osaamista. Tieto näkyy oikeana toimintana, jota EI TARVITSEE ERITELLÄ. Näin Afrikasta, jota näemme Maapallon Äitinä, alkukotina, voi tulla myös valkoisen Lännen vanhempi. Kun Länsi tekee väärin, niin Afrikka korjaa valkoisen Lännen, joka on Afrikan lapsi tekosia. Eurooppa siis tarvitsee refugeeja, jotta se säilyisi elossa. Vaikka jumalallinen voima olisi Lännen puolella, niin kuin pieni lapsi saa puhua vapaasti koska on pieni lapsi, eikä lapsesta saa aikuista ja siksi aikuinen antaa lapsen puhua vapaasti, koska rakastaa omaa lastaan, niin myös Eurooppa ja Pohjois-Amerikka saa käyttäytyä joskus tuhmasti. Mutta se ei tarkoita, että valkoisen miehen EGO on oikeassa vaan toisinpäin, täytyy tapahtua uudelleen arviointia, että mikä on sopivaa, koska sentään valkoinen Länsi on vähimmistö maailmassa, jossa jo Kiina, Intia, Afrikka ovat jättiläisiä - kolme maata.

        Voi kysyä, että mikä on silloin G-hallituksen muoto kansojen liitolle? Ajaako USA tyhjänpäiväistä hallituksen mallia, ottamatta muita maita mukaan? Teorian mukaan valkoinen hukkuisi mustaan kun jaettaisiin demokraattisesti valtaa. Itse ajattelen, että valkoisilla on luonnollista oikeutusta tietyllä alueella, mutta muulla maailmalla on oikeutusta tietyllä alueella. Molempien olemassaolo ON turvattua, mutta rajoja on ymmärrettävää, eli on löydettävää yhteinen kieli, pelisäännöt. Siinä on töitä pitkälle tulevaisuuteen jos uskoo, että vuonna 2012 tapahtui startti.

        Brasiliassa on iso mahtavaa valon voimaa. Maa on ohittanut jossakin suhteessa monia muita maita erittäin rikkaan rotusekoittumisen kautta. Brasiliassa on ennätyssuuri määrä sanoja ihon värin vivahteille.

        Voi olla että valkoinen mies saa läksytystä toimistaan. Se on höydyllistä, jotta löytyisi yhteinen konsepti.


      • vihalintu2v

        toisaalta valkoinen ihminen on vapautettu vanhojen sivilisaatioden karmasta eli saa rakentaa vapaasti sellaisen konseksuksen, jota tuntee omakseen. Ymmärrän virkkeen "tuntea omakseen" siten, että jumalallinen, luonnollinen voima siunaa Länttä luomaan toimivia ehkä teknisiä ratkaisuja maailmalle käytettävikseen. Valkoiselta rodulta puuttuu raskas karmaa, eikä se tulee toimimaan aivan samalla tavoin kuin etelämaiden kulttuurit. Etelämaiden kulttuurit sen sijaan sen ohella, että säilyttävät jostakin tietämättömästä syystä ihmisyyden traditiota pitkälle tulevaisuuteen, siis kehittävät ihan omaa logiikkaansa, niin myös muuttuvat valkoisen rodun vaikutuksesta ajalle sopivaan suuntaan. Sen näemme siten, että afrikkalainen mentaliteetti on erittäin vastaanottavainen uusille suuntauksille kuten Lännen kulttuuri kun liimautuu heti afrikkalaisten käyttöön ja saa jopa kasvuvauhtia itse. Afrikka imee kulttuuria itseensä. Pitää arvioida rotujen universaalista missiota maan päällä, jopa siltä näkökulmalta, että he eläisivät samassa kerrostalossa.

        Uskon että niin kauan kun valkoinen ihminen on fysiologisesti valkoinen, niin kauan hänellä on valkoiselle keholle tyypillistä pientä rationaalista logiikkaa, joka soveltuu hienojakoiseen tieteeseen. Valkoisen miehen logiikka säily paremmin niin kauan kuin ihminen on valkoinen.

        Matkassa on paljon lisäkysymyksiä. Tiede ON erilaista kun sitä tehdään Usa:ssa, Eu:ssa, Afrikassa. Mitä on kuuman Afrikan tiedettä? Jokainen kulttuuri siis tuo tieteeseen uutta näkökulmaa. Ihmisen objektiivinen tiede on sellainen, joka on PALLO, siis kattaa koko planeettaa, mutta tuskin kukaan ymmärtää sellaisen.

        Toisaalta aasialaisilla näyttää olevan paljon pitkäjäntisempi tieteen pyrkimys. He ovat ansioituneita monella tieteen saralla.

        Lännen valkoinen voi olla kömpelömpi olemukseltaan kuin aasialainen. Se on kuin pandakarhu, joka istuu ja miettii, mutta ajoittain voi tulla vihaiseksi. Toisaalta Aasia muuttuu. Aika menee eteenpäin. Ihmisten koko ja ulkomuoto muuttuu samassa. Joskus unohdamme ajan, missä elämme ja heräämme vuosikymmenien välistä kun kävelemme Kiinan lasisiltaa pitkin, että Kiinassa ei ole enää pelottavaa kommunismia.

        Voi olla, että valkoinen rotu jää pidemmäksi ajaksi Maa planeetalle, kuka tietää, koska nuorena tekijänä, sillä on vielä pitkä matka elettävänä, eikä edes avaruusmatkailijaksi hyväksytä pientä lasta, vaan isoa mustaa afrikkalaista tai pelotonta arabia. Elämässä on oikeudenmukaisuuden tasajakoa.


      • vihalintu2v

        Serbialainen kaveri, jolla mahdollisesti on turkkilaista vertaa, niin kun Balkaani on ollut rodullisesti rikasta seutua, totesi, että etelässä ihmisen kulttuuri on vapaampaa kuin täällä ja se toimii.

        Siis kulttuuria ei valvota liikaa ja porukat saavat miksata vapaasti keskenään, eikä kulttuuri tuhoudu sen takia.
        Valkoisilla tuntuu olevan suuri kontrollipakko. Ihmiset pelkäävät päästä irti, he pelkäävät menetyksiä, FLOW:ta.


      • vihalintu2v

        Kun mies "lähti lomille", kadotti johtolangan, niin naisen perustuskivivaisto toimii oikein, että linkittää siihen, mihin sopii, eikä tee sellaista, mikä on luonnotonta. Niinpä vapaapudotuksen kautena nainen lähtee ulkomaille ja kutoo Globaalista verkostoa kanssakäymisen eriastein. Naisella on siis suuri vastuu yhdistää kansat yhdeksi.


      • vihalintu2v

        Kaikki tanssimaan ja soittamaan Sambaa!!

        Kokkolan Samba koulu on pohjoisin Suomessa sambakoulu, vaikka Oulu on suurin Suomen pohjoisin kaupunki, jonne väriä tarvitaan kanssa. Mutta onhan saamelaisilla jo aika värikäs puku valmiina tanssijaisiin!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe