Netmissionissa varoitetaan Patrick Tiaisesta

lahkoja_ja_eripuraa

Entä jos harhaoppisella ei ole mitään aikomustakaan tehdä parannusta omista synneistään?

Entä jos ei itse edes alkuunkaan vielä näe, että on täysin metsässä?

Harhaoppinen eli hairetikos on harhaoppinen juuri siksi, että hän EI TIEDÄ olevansa harhassa. Lisäksi olen havainnut sen, että hyvin usein ei sellainen ihminen edes välitä tietää. Päinvastoin, "ne muut" ovat hänen mielestään eksyksissä.

Me emme pääse siitä mihinkään, että Raamattu kohtelee hyvin ankarasti harhaoppisia.

En tiedä yhtään ainoaa raamatunkohtaa, jossa heitä kohtaan osoitettaisiin minkäänlaista armoa.

Natanael mainitsi Naadabin ja Abihun.

Ajaelkaas!

He olivat Aaronin OMIA poikia ja heidät oli myös asetettu Israelin papeiksi. Heidän syntinsä oli se, että he yrittivät uhrata Jumalalle jotakin, mikä ei ollut lähtöisin Jumalasta itsestään. Siis vierasta tulta.

Olivat varmaankin jopa innoissaan, kun heilläkin oli tilaisuus "uhrata Jumalalle", kaiken kansan edessä ja muiden mukana. Eli intoa ja aloitekykyä kyllä oli. Sitähän sitä nykyisinkin pidetään niin kamalna tärkeänä.

Mutta ...

Mutta: "Silloin lähti tuli Herran tyköä ja kulutti heidät, niin että he kuolivat Herran edessä."


Pienempänä usein järkytyin, kun luin tuon lauseen. Ja ei se ole helppo kohta vieläkään lukea.

Mitättömän "näköinen" synti. Pojat sytyttivät vain pannunsa väärästä paikasta. Muuten kaikki meni ihan hyvin. Silti se johti heidän kohdallaan äkkikuolemaan.

Nykyisin sillä on olevinaan suuri merkitys, että on intoa ja "palavuutta" ja monenlaista tulta, mutta ei osata kysyä sitä, mistä se "tuli" on peräisin. Mikä sen ihmisen "pannun" on perimmältään sytyttänyt.

On totta, että me nyt elämme Uudessa liitossa, mutta ei Jumala ja Hänen periaatteensa ole miksikään muuttuneet. On todella erikoista ajatella, että Jumala Vanhassa testamentissa kostaa kuolemalla jonkin synnin, mutta nyt "armotalousaikaan" katselee nitä ihan vaan sivusta ja sormiensa läpi.

Sama väärä asenne koskee väärää profetointia. Vanhan testamentin käskyn mukaan väärät profeetat pitää tappaa (5. Mooses 18:20), mutta nyt mukamas asia on niin, että "Monessa kohdassa me kaikki hairahdumme. Kukapa meistä olisi täydellinen ...".


Kolmas asia mikä kaikesta huolimatta aina tuntuu unohtuvan, on se että Jeesuskaan ei loppujen lopuksi osoita MITÄÄN ARMOA harhaoppisia työntekijöitä ja vääriä julistajia ja ihmeitten tekijöitä kohtaan.

Ei edes kuuntele heidän selityksiään.

Matteuksen evankeliumi:

7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'

7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'


Herää kysymys, että miten tuolle isolle joukolle (Jeesus siis sanoo, että "moni sanoo minulle sinä päivänä ...) -- miten heille olisi mahtanut käydä, jos heitä olisi kunnolla varoitettu jo AJOISSA.

Suvaitsevaisuus (anomia) pääsee valtaan ja se kylmentää useimpien rakkauden, ennusti Jeesus Matteus 24:12.

AITO rakkaus pyrkii pelastamaan harhassa olevan ihmisen hänen edessään olevalta tuholta.

Mutta Jeesus sanoi, että suvaitsevaisuus, väärä asioiden hyväksyminen eli anomia pääsee valtaan. A - nomia tarkoittaa "ei ole sääntöjä" (nomos on laki, sääntö). Kaikki käy. Kaikki hyväksytään ja kaikki muka myös pitää hyväksyä.

Jos et hyväksy "uskovien erilaisuutta" (eri sitä, että he eivät noudata Raamatun sanaa), niin sinä itse olet rikollinen ja töykeä ja "väärässä hengessä" -- siis eräiden mielestä. Greeniskin on taas moneen kertaan viime akoina lytätty sen vuoksi, että hän on niin kamalan tarkka ja omavanhurskas.

Pyydän ajattelemaan asioita -- nyt kun vielä siihen on mahdollisuus. Jos oman pimeytemme vuoksi hyssyttelemme susia ja rapsuttelemme heitä vain leuan alta, niin joudumme ITSE tuomion alle.

Toinen Johanneksen kirje:

1:10 Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi;

1:11 sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.

Mikäli omasta tetämättömyydestään johtuen ei vielä osaa sanoa asiasta mitään varmaa, niin silloin näyttäisi apostoli Johanneksen neuvon mukaan kuitenkin viisaalta PYSYÄ EROSSA kaikesta epäilyttävästä. Muussa tapauksessa ajaudumme itse omalta osaltamme osalliksi noihin lopunajan pahoihin tekoihin.

Ei ainakaan kovin syvällä rintaäänellä kannata lähteä puolustelemaan. Usein kaikenlainen paatos ja toisten mielipiteiden halveksiminen ja pilkkaaminen juuri johtuukin omasta, syvästä tietämättömyydestä ja pimeydestä.

Minusta on hyvinkin moneen kertaan osotettu, että nämä keskustelun alla olevat väärät opettajat (siis muutkin kuin PT), opettavat nimenomaan Raamatun vastaisesti.

97

1081

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lahkoja_ja_eripuraa

      He siis vastaavat tätä Raamatun määritelmää hairetikos, hereetikko, harhaoppinen. Ja ainoatakaan kohtaa ei Raamatusta löydy, joka heitä puolustelisi. Päinvastoin!

      Ovatko siis sellaiset opettajat kuin Leif Nummela, Pasi Turunen, Tapani Suonto, Aki Miettinen ja nyt uutena vaikkapa tämä Juha Norolampi muka väärässä, kun he raamatullisesti asioita PITKÄÄN ja hyvin tarkkaan analysoituaan toteavat, että nuo opetukset eivät ole Jumalan sanan mukaisia? Eikö ennemminkin ole kysymys siitä, että ihmisten tietämättömyys ja pimeys mahdollistaa sen, että kaikenlainen kasvillisuus saa nykyisin vapaasti rehottaa jopa seurakuntien keskellä?

      Ja tämä "ajan henki".

      Anomia eli "vapaus" ja säännöistä piittaamattomuus.

      Ja loputon keskittyminen kaiken maailman erinomaisiin "ilmestyksiin", jne.

      Greenis

      • lahkoja_ja_eripuraa

        RBee on oikeassa siinä, että "vilja ja luste" kasvavat rinta rinnan seurakunnissa.

        "Valhevehdä" on hyvin samannäköistä, kuin aito vehnä.

        Joku määritteli asian näin: "Valhevehnä eli rikkavilja eli luste PYRKII ESIINTYMÄÄN vehnänä, vaikkei sitä ole".

        Tuo on hauskasti sanottu: " ... PYRKII ESIINTYMÄÄN vehnänä, vaikkei sitä ole" ...

        Ei tietenkään luonnossa valhevehnä pyri näyttelemään aitoa vehnää. Se vain sattuu olemaan samannäköinen kasvi. Mutta seurakunnissa se PYRKII ESIINTYMÄÄN.


        Tässä on siis tämä RBeen mainitsema ulottuvuus, josta myös Jeesus puhui:

        Matteuksen evankeliumi:

        13:24 Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa.

        13:25 Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois.

        13:26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.

        13:27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'

        13:28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt.' Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'

        13:29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.

        13:30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"



        Siis ensinnäkin: Vihollinen kylvää valhevehnää seurakuntiin ihmisten nukkuessa. Maailma ei ole "Jumalan pelto". Paavalin mukaan seurakunta on Jumalan pelto. Kun seurakunta nukkuu, sinne kylvetään valhevehnää.

        Toisekseen Jeesus sanoi, että "valhevehnä eli lustekin tuli näkyviin". Eli kyllä me NÄEMME nyt lustetta joka puolella.

        Tai sanotaanko, että toiset näkevät ja toiset sitten taas ei.


        No sitten työntekijät kysyivät: "'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'. He tarkoittivat alkukielen mukaan, että "kokoamme ne KAIKKI yhteen".

        Isäntä (Jeesus) kuitenkin sanoo, että te ette kykene sitä ihmisiä tekemään. 'Lustetta kootessanne nyhtäisitte sen mukana nisuakin.'

        Asia ei siis ole niin helppo -- vaikkakin se pois nyhtäminen kylläkin olisi tarpeen.

        Siksi vasta lopussa luste kootaan kimppuihin poltettavaksi ja nisut korjataan aittaan.

        Jos tämän vertauksen lukee siten, että "No antaa sitten sen lusteen kasvaa toistaiseksi ihan vapaasti" ... niin kyllä silloin on ymmärtänyt Jeesuksen sanat ihan väärin.

        Greenis


    • saviseutulainen

      Kiitos erinomaisen tähdellisestä aloituksesta!
      SIUNAUSTA

      • kusipäät

        Paskanjauhajat,idiootit,helvettiinmatkalla olevat sutelaiset!!!!Olkaa saastutetut!!


      • sydämenkyllyydestäpuhuit
        kusipäät kirjoitti:

        Paskanjauhajat,idiootit,helvettiinmatkalla olevat sutelaiset!!!!Olkaa saastutetut!!

        fatherheart? Vilja? S---A? vastavoima? Antte/Hugo?


      • Kukamitähähmissämilloin
        sydämenkyllyydestäpuhuit kirjoitti:

        fatherheart? Vilja? S---A? vastavoima? Antte/Hugo?

        Mihin tämä viesti viittaa? Tarkennus?


      • sydämenkyllyydestäpuhuit
        Kukamitähähmissämilloin kirjoitti:

        Mihin tämä viesti viittaa? Tarkennus?

        Trolleja ja häiriköitä.


      • luulettevain
        sydämenkyllyydestäpuhuit kirjoitti:

        Trolleja ja häiriköitä.

        Tehän vasta trolleja olettekin ja häiriköitä.Jonninjoutavaa lässytystä,jossa ei mitään järkeä.Luulette olevanne ainoita ,jotka taivaaseen pääsee.Jeesus sanoo teille ,minä en tunne teitä!!


      • sydämenkyllyydestäpuhuit
        luulettevain kirjoitti:

        Tehän vasta trolleja olettekin ja häiriköitä.Jonninjoutavaa lässytystä,jossa ei mitään järkeä.Luulette olevanne ainoita ,jotka taivaaseen pääsee.Jeesus sanoo teille ,minä en tunne teitä!!

        Jeesus on tuomitseva eläviä ja kuolleita.


      • fuck666777
        sydämenkyllyydestäpuhuit kirjoitti:

        fatherheart? Vilja? S---A? vastavoima? Antte/Hugo?

        ettek; tesyntis'kit ole oppineet ettei vastavoiman virheit' voi edes amtkia!
        vittu
        ja lis'' kahvia.. nyt on jekki "nappis" joten virheiden maara on rajaton
        lisaa kahvia


    • Aamenet

      Amen!

    • HoseeHalapenjo

      Monia loukkaa ajatus siitä, että harhaoppienkaan takia jotakuta pidettäisiin ei-kristittynä ja ei-pelastettuna. Kun sinne sydämeen ei nähdä ja sitä rataa. Mutta kun asiaa ajattelee objektiivisesti, pitäisi ymmärtää, että harhaoppisille ei ole hyötyä siitä, että heitä pidetään veljinä, vaan nimenomaan päinvastoin. Harhaoppisen pitäminen veljenä on rakkaudetonta ja karhunpalvelus häntä itseään kohtaan, koska se tuudittaa hänet väärään varmuuteen omasta pelastuksestaan. Jos hän olisi todellinen kristitty, hän havahtuisi ja tekisi katuen parannusta, jos hänelle tehtäisiin kerta kaikkiaan selväksi, että sinä olet valheveli, etkä kristitty, kun uskot noin. Mutta jos hänelle ei koskaan sanota niin, hän ei voi mennä itseensä, eikä tehdä parannusta. Ja toisaalta taas sitten päivänselvä haluttomuus tehdä niin varoituksista huolimatta puhuu karua kieltään ja velvoittaa kristityt Raamatun edellyttämään toimintatapaan, eli suhtautumaan kuin ei-kristittyyn, "hylkäämään perkeleen haltuun". Suhtautuminen kuin ei-uskovaan on nimenomaan sitä, että rukoillaan toisen puolesta, että Herra pelastaisi. Rakkaus velvoittaa totuuteen.

      • Aamenet

        Amen!


    • mistä.tiedätte

      Kirjoitatte kuin tietäisitte jumalan ajattelu tavan, mitä raamattu todistaa sehän on ihmisten kirjoituksista koottu ei jumalan.

      • TotuusTotuus

        Patrickhan julisti, että HÄN antaa Jumalalle mahdollisuuden näyttää mihin pystyy.

        Mitä Jumalaa mahtoikaan tarkoittaa? Tai ehkä ei usko koko Jumalaan ja siksi tekee mitä lystää. Pitää uskovia pilkkanaan?


      • epäusko.huss.huss
        TotuusTotuus kirjoitti:

        Patrickhan julisti, että HÄN antaa Jumalalle mahdollisuuden näyttää mihin pystyy.

        Mitä Jumalaa mahtoikaan tarkoittaa? Tai ehkä ei usko koko Jumalaan ja siksi tekee mitä lystää. Pitää uskovia pilkkanaan?

        Joo, Patrick on oikeassa, useimmat uskovat eivät anna Jumalalle mahdollisuutta näyttää, mihin Hän kykenee.

        Useimmiten kaikkia muita juttuja mennään kokeilemaan, tyrkäten Jumalan avun sivuun epäuskon takia.

        Patrick on Sanan mukainen mies ja sen vuoksi häntä koetetaan painaa maahan., molllaajat eivät huomaa sitä, että itse ovat paholaisen nuorassa.


      • kokkolastkoivistotiainen
        epäusko.huss.huss kirjoitti:

        Joo, Patrick on oikeassa, useimmat uskovat eivät anna Jumalalle mahdollisuutta näyttää, mihin Hän kykenee.

        Useimmiten kaikkia muita juttuja mennään kokeilemaan, tyrkäten Jumalan avun sivuun epäuskon takia.

        Patrick on Sanan mukainen mies ja sen vuoksi häntä koetetaan painaa maahan., molllaajat eivät huomaa sitä, että itse ovat paholaisen nuorassa.

        Missä Patrick on Raamatun mukaan oikeassa?


      • Jaakko2524
        epäusko.huss.huss kirjoitti:

        Joo, Patrick on oikeassa, useimmat uskovat eivät anna Jumalalle mahdollisuutta näyttää, mihin Hän kykenee.

        Useimmiten kaikkia muita juttuja mennään kokeilemaan, tyrkäten Jumalan avun sivuun epäuskon takia.

        Patrick on Sanan mukainen mies ja sen vuoksi häntä koetetaan painaa maahan., molllaajat eivät huomaa sitä, että itse ovat paholaisen nuorassa.

        Milloin Jumalasta on tullut sellainen, että Hän tarvitsee jonkun Patrick Tiaisen antaman mahdollisuuden, näyttääkseen, mihin hän kykenee?
        Eikö tässä koroteta ihmistä jopa Jumalan yläpuolelle?
        Lukekaa hyvät ystävät Raamattunne huolella, että kykenette erottamaan epäraamatullisen opetuksen Raamatun raittiista ja totuudellisesta opetuksesta.
        "Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa", Matt.22:29 sopii tähän kuin nyrkki silmään.


      • saviseutulainen
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Milloin Jumalasta on tullut sellainen, että Hän tarvitsee jonkun Patrick Tiaisen antaman mahdollisuuden, näyttääkseen, mihin hän kykenee?
        Eikö tässä koroteta ihmistä jopa Jumalan yläpuolelle?
        Lukekaa hyvät ystävät Raamattunne huolella, että kykenette erottamaan epäraamatullisen opetuksen Raamatun raittiista ja totuudellisesta opetuksesta.
        "Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa", Matt.22:29 sopii tähän kuin nyrkki silmään.

        Ja tähän ei muuta kuin AMEN.

        Siunausta sinulle Jaakko
        Kiitos, kun jaksat valvoa ja varoittaa!


      • Jaakko2524
        saviseutulainen kirjoitti:

        Ja tähän ei muuta kuin AMEN.

        Siunausta sinulle Jaakko
        Kiitos, kun jaksat valvoa ja varoittaa!

        Hyvä, jos jotain saa tehdä tässä Herran kunniaksi elämän ehtoopuolella.
        Vähän sitä on palkkaa päässyt kertymään iankaikkisuuteen, mutta jospa vielä edes yksi eksynyt lammas löytäisi tien takaisin laumaan.
        Siunausta myös sinulle ystävä ja veli Jeesuksessa.


      • fatherheart
        epäusko.huss.huss kirjoitti:

        Joo, Patrick on oikeassa, useimmat uskovat eivät anna Jumalalle mahdollisuutta näyttää, mihin Hän kykenee.

        Useimmiten kaikkia muita juttuja mennään kokeilemaan, tyrkäten Jumalan avun sivuun epäuskon takia.

        Patrick on Sanan mukainen mies ja sen vuoksi häntä koetetaan painaa maahan., molllaajat eivät huomaa sitä, että itse ovat paholaisen nuorassa.

        Läpimurto! Joelin armeija valtaa maan! Uusi ilmestys kasvaa! Perintö! FIRE!


      • vastavoimaaaaa
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Milloin Jumalasta on tullut sellainen, että Hän tarvitsee jonkun Patrick Tiaisen antaman mahdollisuuden, näyttääkseen, mihin hän kykenee?
        Eikö tässä koroteta ihmistä jopa Jumalan yläpuolelle?
        Lukekaa hyvät ystävät Raamattunne huolella, että kykenette erottamaan epäraamatullisen opetuksen Raamatun raittiista ja totuudellisesta opetuksesta.
        "Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa", Matt.22:29 sopii tähän kuin nyrkki silmään.

        Hyvä sinä!

        itse olen karvaasti saanut opetella että MINUN tulee SEURATA Jeesusta eikä että Jeesus seuraa minua.
        --
        no sama se.
        Salomo. typerys, ENNEN kuin sai Isäntä, murhajaan neuvoista, ja ansiosta, OIKEAN JUMALAN VIISAUDEN.
        ja LUE.
        että OSAISIN erottaa hyvän pahasta.
        ja samaa huuttaa Paavali

        teidän joiden tulisi JO olla opettajia, olette JÄLLEEN sen tarpeessa että TEILLE opetetaan alkeita.
        ja eräs ei-täysi ikäisen merkki.
        ei osaa erottaa hyvää pahasta.
        kuten typerä pietari.
        NYT typerä kalastaja OLI oikeassa.

        MOOSES sanoo että ON PAKKO, ei muuta KUIN PAKKO ympärileikata itsensä.
        TOTTA ja TOTTA, mutta ei kuitenkaan!

        eli TULEE EROTTAA hyvä pahasta.

        eli erottaa OIKEA maito väärästä.
        -----------
        Jumalani, EN jaksa enään, Kysyn voimaasi:
        Salli minun Kuolla pois.
        EN Jaksa HErra, Ota minun sieluni, ota henkeni.

        ja lisää kahvia...


      • vsatavoimaaaa
        fatherheart kirjoitti:

        Läpimurto! Joelin armeija valtaa maan! Uusi ilmestys kasvaa! Perintö! FIRE!

        Ei Tule mitään herätystä, JUMALALTA, mutta saatanalta = vastustaja eli "jooelin armeija" ja kenraalit"
        ja IIsebell ja Bileam.
        Naiset ja nuorukaiset HALLITSEVAT nyt ja sen loppu on MAAN, Minun Suomi ja minun lapseni, te pyritte hävättämään ja SEKOITATTE puhtaan lähteen.
        saatte kansani Hämmästyksiin eli kaaokseen.

        EI tule herätystä, mutta Jos Jumala on minulle armollinen, TOTISESTI,
        saatte taivaasta tulta, tahi olen sen jo mielessäni vaihtanut sateeseen ja jäähän ja kiviin sillä tuli ja tulen merkki on Eliaan merkki ja SITÄ JUMALA ei ANNA.


        no sama se, en jaksa uskoa, että Jumalan A.suunnitelma on enää voimassa kohdallani, joten Herra:
        salli palvelija kuolla pois.
        EN TAHDO ELÄÄ HERRA.
        armahda kuolemalla se on ITSELLENI voitto.

        no sama se
        ----------------
        "Uusi ilmestys kasvaa! Perintö! FIRE! "

        Kyykäärme/sikiö"
        --
        Jes 54
        15 Jos sinun kimppuusi karataan, ei se ole minusta; joka kimppuusi karkaa, se eteesi kaatuu.
        16 Katso, minä olen luonut sepän, joka lietsoo hiilivalkeata ja kuonnuttaa aseen käytäntöönsä; mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen.
        17 Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.
        -------------
        Tämä on Herran palvelijain perintöosa,
        MIKÄ ?
        Oikeus voittaa. valo voittaa.
        ---
        aaaggghhh
        -----------
        mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen.

        Oi Jumala, Missä olet ?

        Kysykää Herraa ja hänen voimaansa, etsikää alati hänen kasvojansa. Muistakaa hänen ihmetöitänsä, jotka hän on tehnyt, hänen ihmeitänsä ja hänen suunsa tuomioita.

        Herra, JO on aika, omasta mielestäni, sillä jo riittää tämä kurja elämä.
        Nousta ja OSOITTAA että SINÄ OLET EDELLEEN ja aina
        KAIKKIVALTIAS.
        HErra auta palvelijaasi, armahda kuoleman tahi elämän kautta. mielummin kuoleman.
        aamen. aamen.


      • vastavoimaaaa
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Hyvä, jos jotain saa tehdä tässä Herran kunniaksi elämän ehtoopuolella.
        Vähän sitä on palkkaa päässyt kertymään iankaikkisuuteen, mutta jospa vielä edes yksi eksynyt lammas löytäisi tien takaisin laumaan.
        Siunausta myös sinulle ystävä ja veli Jeesuksessa.

        "yksi eksynyt lammas löytäisi tien takaisin laumaan."
        --
        ei löydä ,SE TULEE etsiä!

        ETSI SE YKSI!
        se ei tule eikä usein edes halua!

        no sama se.

        Herra, oletko yksi jäännyt ?
        missä on ne 7000 tahi edes 100 edes 50 ? edes 10?
        Missä OLet Herrani, Kaikkivaltias Sebaot!

        Vastaa Herra.


      • vastavoimaaaa
        vastavoimaaaa kirjoitti:

        "yksi eksynyt lammas löytäisi tien takaisin laumaan."
        --
        ei löydä ,SE TULEE etsiä!

        ETSI SE YKSI!
        se ei tule eikä usein edes halua!

        no sama se.

        Herra, oletko yksi jäännyt ?
        missä on ne 7000 tahi edes 100 edes 50 ? edes 10?
        Missä OLet Herrani, Kaikkivaltias Sebaot!

        Vastaa Herra.

        Oi Jospa minulla olisi edes yksi uskova ystävä, vaikka kurjakin, niin Herra olisin Maailman onnellisin ihminen.
        hhm Herra jo nainen, vaimo, vaikka sillä vaimolla ei ole mitään tekoa, niin kait' sillä olisi jotain apua antaa.
        vaikka kuunnella kurjan itkua.
        (jos laitan vaimon ketjulla patteriin kiinni (ei pääse karkuu kallionkoloon) niin vaimoni kuuntelee.)
        tosin voin laittaa liina myös suulle ettei sitten jatkuvasti, "nalkuta"
        hhmm no sama se

        sekin että joku edes jaksaa kuunnella saa sieluni jaksamaan.

        no sekin sama
        ___________
        Herra, johdata ja anna YKSI YSTÄVÄ, vaikka nais-puoli,
        nais-puoli, keksin hänelle jotain tekemistä, Herrani
        voihan tiskata ja siivota jos ei muuta keksi.

        Jeesus, sinä sanoit:
        en minä jätä teitä yksin, minä tulen sinun/minun tyköni. hhmm hhhmm

        Herra, Katso.
        Olen luopunut kaikesta sinun tähtesi.
        isästä, äidistä, siskoista, vaimoista, ja lapsista!
        jopa ystävästäni... nyyhhh
        MISSÄ Olet?


      • mahtipontisuus
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Hyvä, jos jotain saa tehdä tässä Herran kunniaksi elämän ehtoopuolella.
        Vähän sitä on palkkaa päässyt kertymään iankaikkisuuteen, mutta jospa vielä edes yksi eksynyt lammas löytäisi tien takaisin laumaan.
        Siunausta myös sinulle ystävä ja veli Jeesuksessa.

        Jaakko ja Saviseutulainen Syyriaan etujoukkoihin,ovat, sellaisia "velipoikia",ettei tämän kansan keskeltä löydy!Menee lahjat hukkaan ,kun vain koneella istuu päivät pitkät.Tulee moni kärsinyt autetuksi,kun"velikullat"menevät tuollaisella "älykkyydellä"auttamaan sodan runtelemia ihmisiä!!


      • mahtipontisuus

        Ja samaisille Jaakolle ja savis.Tuksukin pitäisi "paljastaa".Ei kukaan muu kykene kuin te.Te pystytte vastustamaan lihan himoja,onhan näin?


      • Jaakko2524
        vastavoimaaaa kirjoitti:

        "yksi eksynyt lammas löytäisi tien takaisin laumaan."
        --
        ei löydä ,SE TULEE etsiä!

        ETSI SE YKSI!
        se ei tule eikä usein edes halua!

        no sama se.

        Herra, oletko yksi jäännyt ?
        missä on ne 7000 tahi edes 100 edes 50 ? edes 10?
        Missä OLet Herrani, Kaikkivaltias Sebaot!

        Vastaa Herra.

        "ei löydä ,SE TULEE etsiä!"
        Aivan oikein, mutta pelkkä etsiminen ja löytäminen ei riitä, vaan lammas on ohjattava takaisin laumaan, ja sitä tässä yritetään tehdä.


      • Jaakko2524
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Jaakko ja Saviseutulainen Syyriaan etujoukkoihin,ovat, sellaisia "velipoikia",ettei tämän kansan keskeltä löydy!Menee lahjat hukkaan ,kun vain koneella istuu päivät pitkät.Tulee moni kärsinyt autetuksi,kun"velikullat"menevät tuollaisella "älykkyydellä"auttamaan sodan runtelemia ihmisiä!!

        Kun olet uurastanut kaltaisteni tavoin maatamme rakentaen, terveytesi uhraten, ja verosi maksaen n. 40 vuoden ajan, niin ehkäpä sinäkin olet ansainnut eläkepäivilläsi hieman aikaa olla hyvällä omallatunnolla tietokoneesi ääressä.
        Oletko muistanut kiittää kaikkivaltiasta Jumalaa, että Hän on suuressa armossaan suonut kansakuntamme elää rauhassa jo n. 70 vuoden ajan, eikä meidän sukupolvemme täällä Suomessa ole tarvinnut joutua kärsimään sodan kauhuista?
        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena, ettei meillekin kävisi samoin, kuin kaikille niille maille, joihin Syyriakin kuuluu, jotka ovat koskeneet Jumalan silmäterään, ja joutuvat maksamaan siitä kovan hinnan.


      • mahtipontisuus
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Kun olet uurastanut kaltaisteni tavoin maatamme rakentaen, terveytesi uhraten, ja verosi maksaen n. 40 vuoden ajan, niin ehkäpä sinäkin olet ansainnut eläkepäivilläsi hieman aikaa olla hyvällä omallatunnolla tietokoneesi ääressä.
        Oletko muistanut kiittää kaikkivaltiasta Jumalaa, että Hän on suuressa armossaan suonut kansakuntamme elää rauhassa jo n. 70 vuoden ajan, eikä meidän sukupolvemme täällä Suomessa ole tarvinnut joutua kärsimään sodan kauhuista?
        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena, ettei meillekin kävisi samoin, kuin kaikille niille maille, joihin Syyriakin kuuluu, jotka ovat koskeneet Jumalan silmäterään, ja joutuvat maksamaan siitä kovan hinnan.

        Hellanlettas,vanha koni jo.Siksi kirjoituksesi onkin niin ummehtunutta.Ymmärretty.


      • edellisen.johdosta
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Hellanlettas,vanha koni jo.Siksi kirjoituksesi onkin niin ummehtunutta.Ymmärretty.

        Eipä ole mitenkään erityisen korkeaa intelligenssiä havaittavissa sinun kommenteissasi, vaikka kenties kovasti pinnistätkin.
        Sinulla on vielä paljon oppimista uskossa vaeltamisessa ja elämästä yleensäkin.
        Jos sinulle lisää elinpäiviä suodaan, käytä ne viisaasti, ja tee parannus ajoissa, ennenkuin on liian myöhäistä.


      • saviseutulainen
        edellisen.johdosta kirjoitti:

        Eipä ole mitenkään erityisen korkeaa intelligenssiä havaittavissa sinun kommenteissasi, vaikka kenties kovasti pinnistätkin.
        Sinulla on vielä paljon oppimista uskossa vaeltamisessa ja elämästä yleensäkin.
        Jos sinulle lisää elinpäiviä suodaan, käytä ne viisaasti, ja tee parannus ajoissa, ennenkuin on liian myöhäistä.

        Komppaa eläkevaari saviseudulta:)


      • mahtipontisuus
        edellisen.johdosta kirjoitti:

        Eipä ole mitenkään erityisen korkeaa intelligenssiä havaittavissa sinun kommenteissasi, vaikka kenties kovasti pinnistätkin.
        Sinulla on vielä paljon oppimista uskossa vaeltamisessa ja elämästä yleensäkin.
        Jos sinulle lisää elinpäiviä suodaan, käytä ne viisaasti, ja tee parannus ajoissa, ennenkuin on liian myöhäistä.

        Sinäkö minulle saarnaat parannusta!!!Sinun tyhmyytesi on jo nähty kauan sitten.Jumala on jo sinut siirtänyt syrjään ylpeytesi tähden.Hah,hah!


      • lopuksi.edell.johdosta
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Sinäkö minulle saarnaat parannusta!!!Sinun tyhmyytesi on jo nähty kauan sitten.Jumala on jo sinut siirtänyt syrjään ylpeytesi tähden.Hah,hah!

        Eipä ole vanhempasi muistaneet kasvatuksessasi kiinnittää minkäänlaista huomiota vanhempien ihmisten kunnioittamiseen.
        Taidat olla täysin pellossa kasvatettu, joten et osaa ilmeisesti edes hävetä.

        RK. "Älkää antako koirille sitä, mikä on pyhää, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi raatelemaan teitä." Matt.7:6
        Tämä sopii varsin hyvin sinuun.
        Vaareille tsemppiä.


      • de.facto
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Sinäkö minulle saarnaat parannusta!!!Sinun tyhmyytesi on jo nähty kauan sitten.Jumala on jo sinut siirtänyt syrjään ylpeytesi tähden.Hah,hah!

        Ihmisen turmeltuneisuus näkyy ihmisrodun etenevässä mielettömyydessä, (= lisääntyvässä hulluudessa).
        Onnistuit upeasti todistamaan yllä olevan paikkansa pitäväksi.
        ONNEKSI OLKOON!!!


      • mahtipontisuus
        lopuksi.edell.johdosta kirjoitti:

        Eipä ole vanhempasi muistaneet kasvatuksessasi kiinnittää minkäänlaista huomiota vanhempien ihmisten kunnioittamiseen.
        Taidat olla täysin pellossa kasvatettu, joten et osaa ilmeisesti edes hävetä.

        RK. "Älkää antako koirille sitä, mikä on pyhää, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi raatelemaan teitä." Matt.7:6
        Tämä sopii varsin hyvin sinuun.
        Vaareille tsemppiä.

        Edesmennyt vaarini oli mies,jota nuoret rakastivat ja kunnioittivat.Hän ei koskaan olisi täällä solvaamassa "väärähenkisiä"tai "eksyttäjiä".Kunnioitan vanhuksia,jotka sen todella ansaitsevat,ei valehtelijoita.Mitä vanhempiini tulee,ovat kuolleet,ja sinulla ei ole lupa heitä solvata.Minkälainen esimerkki olet nuorille.


      • vastavoimaaaa
        Jaakko2524 kirjoitti:

        "ei löydä ,SE TULEE etsiä!"
        Aivan oikein, mutta pelkkä etsiminen ja löytäminen ei riitä, vaan lammas on ohjattava takaisin laumaan, ja sitä tässä yritetään tehdä.

        joo tässä pää ideassa olemme samaa mieltä.
        se mikä vastuu sitten on KUN Herra antaa lampaan löytyä, on etusijalla.
        esim tulisi antaa sitä ja tätä, ja varmistaa että "synnytys" on taas mennyt oikein ja perille.
        Paavali synnytti usein "samoja" lapsia yhä uudelleen ja uudelleen.


      • vastavoimaaaaa
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Kun olet uurastanut kaltaisteni tavoin maatamme rakentaen, terveytesi uhraten, ja verosi maksaen n. 40 vuoden ajan, niin ehkäpä sinäkin olet ansainnut eläkepäivilläsi hieman aikaa olla hyvällä omallatunnolla tietokoneesi ääressä.
        Oletko muistanut kiittää kaikkivaltiasta Jumalaa, että Hän on suuressa armossaan suonut kansakuntamme elää rauhassa jo n. 70 vuoden ajan, eikä meidän sukupolvemme täällä Suomessa ole tarvinnut joutua kärsimään sodan kauhuista?
        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena, ettei meillekin kävisi samoin, kuin kaikille niille maille, joihin Syyriakin kuuluu, jotka ovat koskeneet Jumalan silmäterään, ja joutuvat maksamaan siitä kovan hinnan.

        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena,
        -----------
        AINA ovat saatananoita Jumalaa ja Sanaa vastaa sanoo Jumala Apostolien teoissa.
        AINA.
        HE ovat kaikkien ihmisten vihollisia, sanoo Paavali
        ja heillä on tiedon avain jolla voivat ja estävät etsiviä pääsemästä pelastukseen!

        heitäkö tulisi siunata?
        Mitä Jeesus sanoo?
        mitä he itse rukoilivat ?
        _____
        eli TUTKI mitä MIELTÄ Jumala on NYT heistä.
        jos vetoa Abrahamiin joka oli ja vaikutti, ENNEN LAKIA, niin miksi et suosittele että esikoispoikaa siunataan ja seistää rinnalla?

        EI juutalaisilla ole NYT mitään annettavaa Seurakunnalle!
        mitä he antavat maailmalle ? KUOLEMAA ja lisä Kuolemaa!
        ja siitäkö tulisi olla osallisia ?
        osallinen perkeleen tekoihin ja siunata heitä jotka tekevät YHTEISTYÖTÄ perkeleen kanssa?

        Lue nytt ihmeessä mitä mieltä Jumala on heistä NYT,

        jos vetoa Lakiin eli Moosekseen, OTA Huomioon se että "aina" siunaus, lain perusteella ja ilman OLI EHDOLLINEN:

        voitko opettaa mitä tarkoittaa EHTO?


      • VastavoimaaKO
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Kun olet uurastanut kaltaisteni tavoin maatamme rakentaen, terveytesi uhraten, ja verosi maksaen n. 40 vuoden ajan, niin ehkäpä sinäkin olet ansainnut eläkepäivilläsi hieman aikaa olla hyvällä omallatunnolla tietokoneesi ääressä.
        Oletko muistanut kiittää kaikkivaltiasta Jumalaa, että Hän on suuressa armossaan suonut kansakuntamme elää rauhassa jo n. 70 vuoden ajan, eikä meidän sukupolvemme täällä Suomessa ole tarvinnut joutua kärsimään sodan kauhuista?
        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena, ettei meillekin kävisi samoin, kuin kaikille niille maille, joihin Syyriakin kuuluu, jotka ovat koskeneet Jumalan silmäterään, ja joutuvat maksamaan siitä kovan hinnan.

        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena, ettei meillekin kävisi samoin, kuin kaikille niille maille, joihin Syyriakin kuuluu, jotka ovat koskeneet Jumalan silmäterään, ja joutuvat maksamaan siitä kovan hinnan.
        -----------
        ai sii, eli uhkailua ?
        saatte kovan tuomion jos ette siunaa!
        ---
        Mitä kovaa he jotka eivät siunaa saavat niihin nähden jotka siunaavat?
        kuoleman tahi kuoleman ja bonuksen ?
        jos Jumala tuomitsee kuten ON Ilmestyskirjassa, kaikki kansat ja heimot ja kielet ja kaikki, niin kuka on osaton Ilmestyskirjan rangaisuista?
        eikö YKSILÖT eli ihminen, kansat saavat kaikki samaa lääkettä.
        ----
        Jos sinä tahi joku muu tahtoo auttaa juutalais murhaajia, että hekin tahi osa heistä pelastuisi, mikä olisi paras saarna ?
        ja kuten Jeesus opetti meitä rukoilemaan, Isä meidä... matt 6
        niin onko Jumala antanut meille oppia myös saarnaamisesta?
        toki Jumala osaa saaranata ?
        jos olet samaa mieltä niin, oppikaa:
        Aposteot.

        Ap. t. 6:5 Ja se puhe kelpasi kaikelle joukolle; ja he valitsivat Stefanuksen, miehen, joka oli täynnä uskoa ja Pyhää Henkeä,

        8 Ja Stefanus, täynnä armoa ja voimaa, teki suuria ihmeitä ja tunnustekoja kansassa.

        aika kova jätkä!
        --
        väittelemään Stefanuksen kanssa,
        10 mutta he eivät kyenneet pitämään puoliaan sitä viisautta ja henkeä vastaan, jolla hän puhui.

        Stefanus
        15 Ja kaikki, jotka neuvostossa istuivat, loivat katseensa häneen, ja hänen kasvonsa olivat heistä niinkuin enkelin kasvot.

        2 Stefanus sanoi: "Miehet, veljet ja isät, kuulkaa! Kirkkauden Jumala ilmestyi meidän isällemme Aabrahamille....

        Tästä alkaa Jumalan saarna ja jos olet erimeiltä onko näin voit sen varmasti esille tuoda:

        51 Te niskurit ja ympärileikkaamattomat sydämeltä ja korvilta, aina te vastustatte Pyhää Henkeä-niinkuin teidän isänne, niin tekin.

        ja saarna jatkuu.....

        54 Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa.

        55 Mutta täynnä Pyhää Henkeä hän loi katseensa taivaaseen päin ja näki Jumalan kirkkauden ja Jeesuksen seisovan Jumalan oikealla puolella
        56 ja sanoi: "Katso, minä näen taivaat auenneina ja Ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella".

        Kaikkivaltias itse KUNNIOTTAA palvelijaansa, ja JEESUS nousee seisomaan!
        -------------

        nyt jos tämän kaavan mukaan MINKÄ Jumala antoi ja vaikutti, tekee edelleen sen mitä varten se on saaranttu?
        vai Jumalan sana ei tee sitä mitä varten se on lähetty`?

        Miksi sitten ei näin saarnata vaan siunataan murhaajia?
        MIKSI?
        -------------
        no sama se.
        Jumala on heidät kansana NYT hyljännyt muttayksilöt voivat pelastua kuten pakanat.

        Ja heillä on jotain edelleen lupauksen johdosta Jumalan puolelta MUTTA taaas ehdollinen lupaus.

        NYT heillä kansana ON Jumalan Ainokainen Poika edessä, murhattuna,
        kateuden ja perinnön toivossa, että kun Jeesus on/oli kuollut he saavat perinnön.

        Mitä Jeesus sanoo: vertauksessa viinitarhan Herrasta?

        Matt. 21:41 He sanoivat hänelle: "Nuo pahat hän pahoin tuhoaa ja vuokraa viinitarhan toisille viinitarhureille, jotka antavat hänelle hedelmät ajallansa".

        Mark. 12:9 Mitä nyt viinitarhan herra on tekevä? Hän tulee ja tuhoaa viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille.
        Luuk. 20:16 Hän tulee ja tuhoaa nämä viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille." Niin he sen kuullessaan sanoivat: "Pois se!"
        ________________
        "Nuo pahat hän pahoin tuhoaa"
        ---
        voitko opettaa ,nuo pahat?
        voitko opettaa mitä tarkoittaa tuhoaa?
        ------
        33 Kuulkaa toinen vertaus: Oli perheenisäntä, joka istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi siihen viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille.

        Kuka ON viinitarhan HERRA ? Jeesus on se perillinen.
        joten Joh 15:
        1 "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
        2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.

        mitä hedelmää nyt nämä viinitarhurit antavat? estävät pakanoita pelastumasta, kateudesta ja rahasta ja mistä lie syystä ?

        Luuk. 11:52 Voi teitä, te lainoppineet, kun te olette vieneet tiedon avaimen! Itse te ette ole menneet sisälle, ja sisälle meneviä te olette estäneet."

        Mitä tämä sinulle kertoo murhaajista?
        vai Herra Jeesus ei tiennyt mitä puhuu?
        ---
        38 Mutta kun viinitarhurit näkivät pojan, sanoivat he keskenänsä: 'Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä'.

        43 Sentähden minä sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.
        ---
        Opeta mitä tämä on:
        Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois
        --------------------
        45 Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.

        eli HE murhaajat TIESIVÄT mitä tämä on
        ---
        Mark. 12:
        9 Mitä nyt viinitarhan herra on tekevä? Hän tulee ja tuhoaa viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille.

        Kenelle annettiin viinitarha?
        ----
        jatkuu..


      • vastavoimaaaa
        VastavoimaaKO kirjoitti:

        Suokoon Jumala kansakunnallemme vielä sen armon, että Suomi olisi kansakunta, joka siunaa Israelia ja seisoo Israelin rinnalla ja tukena, ettei meillekin kävisi samoin, kuin kaikille niille maille, joihin Syyriakin kuuluu, jotka ovat koskeneet Jumalan silmäterään, ja joutuvat maksamaan siitä kovan hinnan.
        -----------
        ai sii, eli uhkailua ?
        saatte kovan tuomion jos ette siunaa!
        ---
        Mitä kovaa he jotka eivät siunaa saavat niihin nähden jotka siunaavat?
        kuoleman tahi kuoleman ja bonuksen ?
        jos Jumala tuomitsee kuten ON Ilmestyskirjassa, kaikki kansat ja heimot ja kielet ja kaikki, niin kuka on osaton Ilmestyskirjan rangaisuista?
        eikö YKSILÖT eli ihminen, kansat saavat kaikki samaa lääkettä.
        ----
        Jos sinä tahi joku muu tahtoo auttaa juutalais murhaajia, että hekin tahi osa heistä pelastuisi, mikä olisi paras saarna ?
        ja kuten Jeesus opetti meitä rukoilemaan, Isä meidä... matt 6
        niin onko Jumala antanut meille oppia myös saarnaamisesta?
        toki Jumala osaa saaranata ?
        jos olet samaa mieltä niin, oppikaa:
        Aposteot.

        Ap. t. 6:5 Ja se puhe kelpasi kaikelle joukolle; ja he valitsivat Stefanuksen, miehen, joka oli täynnä uskoa ja Pyhää Henkeä,

        8 Ja Stefanus, täynnä armoa ja voimaa, teki suuria ihmeitä ja tunnustekoja kansassa.

        aika kova jätkä!
        --
        väittelemään Stefanuksen kanssa,
        10 mutta he eivät kyenneet pitämään puoliaan sitä viisautta ja henkeä vastaan, jolla hän puhui.

        Stefanus
        15 Ja kaikki, jotka neuvostossa istuivat, loivat katseensa häneen, ja hänen kasvonsa olivat heistä niinkuin enkelin kasvot.

        2 Stefanus sanoi: "Miehet, veljet ja isät, kuulkaa! Kirkkauden Jumala ilmestyi meidän isällemme Aabrahamille....

        Tästä alkaa Jumalan saarna ja jos olet erimeiltä onko näin voit sen varmasti esille tuoda:

        51 Te niskurit ja ympärileikkaamattomat sydämeltä ja korvilta, aina te vastustatte Pyhää Henkeä-niinkuin teidän isänne, niin tekin.

        ja saarna jatkuu.....

        54 Mutta kun he tämän kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he kiristelivät hänelle hampaitansa.

        55 Mutta täynnä Pyhää Henkeä hän loi katseensa taivaaseen päin ja näki Jumalan kirkkauden ja Jeesuksen seisovan Jumalan oikealla puolella
        56 ja sanoi: "Katso, minä näen taivaat auenneina ja Ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella".

        Kaikkivaltias itse KUNNIOTTAA palvelijaansa, ja JEESUS nousee seisomaan!
        -------------

        nyt jos tämän kaavan mukaan MINKÄ Jumala antoi ja vaikutti, tekee edelleen sen mitä varten se on saaranttu?
        vai Jumalan sana ei tee sitä mitä varten se on lähetty`?

        Miksi sitten ei näin saarnata vaan siunataan murhaajia?
        MIKSI?
        -------------
        no sama se.
        Jumala on heidät kansana NYT hyljännyt muttayksilöt voivat pelastua kuten pakanat.

        Ja heillä on jotain edelleen lupauksen johdosta Jumalan puolelta MUTTA taaas ehdollinen lupaus.

        NYT heillä kansana ON Jumalan Ainokainen Poika edessä, murhattuna,
        kateuden ja perinnön toivossa, että kun Jeesus on/oli kuollut he saavat perinnön.

        Mitä Jeesus sanoo: vertauksessa viinitarhan Herrasta?

        Matt. 21:41 He sanoivat hänelle: "Nuo pahat hän pahoin tuhoaa ja vuokraa viinitarhan toisille viinitarhureille, jotka antavat hänelle hedelmät ajallansa".

        Mark. 12:9 Mitä nyt viinitarhan herra on tekevä? Hän tulee ja tuhoaa viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille.
        Luuk. 20:16 Hän tulee ja tuhoaa nämä viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille." Niin he sen kuullessaan sanoivat: "Pois se!"
        ________________
        "Nuo pahat hän pahoin tuhoaa"
        ---
        voitko opettaa ,nuo pahat?
        voitko opettaa mitä tarkoittaa tuhoaa?
        ------
        33 Kuulkaa toinen vertaus: Oli perheenisäntä, joka istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi siihen viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille.

        Kuka ON viinitarhan HERRA ? Jeesus on se perillinen.
        joten Joh 15:
        1 "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
        2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.

        mitä hedelmää nyt nämä viinitarhurit antavat? estävät pakanoita pelastumasta, kateudesta ja rahasta ja mistä lie syystä ?

        Luuk. 11:52 Voi teitä, te lainoppineet, kun te olette vieneet tiedon avaimen! Itse te ette ole menneet sisälle, ja sisälle meneviä te olette estäneet."

        Mitä tämä sinulle kertoo murhaajista?
        vai Herra Jeesus ei tiennyt mitä puhuu?
        ---
        38 Mutta kun viinitarhurit näkivät pojan, sanoivat he keskenänsä: 'Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä'.

        43 Sentähden minä sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.
        ---
        Opeta mitä tämä on:
        Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois
        --------------------
        45 Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.

        eli HE murhaajat TIESIVÄT mitä tämä on
        ---
        Mark. 12:
        9 Mitä nyt viinitarhan herra on tekevä? Hän tulee ja tuhoaa viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille.

        Kenelle annettiin viinitarha?
        ----
        jatkuu..

        15 Ja he heittivät hänet ulos viinitarhasta ja tappoivat. Mitä nyt viinitarhan herra on tekevä heille?
        16 Hän tulee ja tuhoaa nämä viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille." Niin he sen kuullessaan sanoivat: "Pois se!"

        Isä tulee ja tuhoaa juutalaiset ja ottaa pakaant teidän sijaa,
        ja juutalaiset huutavat ahneudessaan. POIS SE.
        ---------------
        19 Ja kirjanoppineet ja ylipapit tahtoivat ottaa hänet sillä hetkellä kiinni, mutta he pelkäsivät kansaa; sillä he ymmärsivät, että hän oli puhunut sen vertauksen heistä.
        -----

        Paikka ja kuulijat. "yleisö:

        1 Ja tapahtui eräänä päivänä, kun hän opetti kansaa pyhäkössä ja julisti evankeliumia, että ylipapit ja kirjanoppineet astuivat yhdessä vanhinten kanssa esiin
        2 ja puhuivat hänelle sanoen: "Sano meille, millä vallalla sinä näitä teet, tahi kuka on se, joka on antanut sinulle tämän vallan?"

        Kuka on Sinulle antanut vallan tehdä ja opettaa, sano Nyt Jeesus KUKA!
        kuka etkö vastaa Jesus? KUKA on sinulle antanut vallan!
        sano nyt.

        ja Jeesus sanoo-
        Isä.
        16 Hän tulee ja tuhoaa nämä viinitarhurit ja antaa viinitarhan muille." Niin he sen kuullessaan sanoivat: "Pois se!"
        ---------------

        halutko "keskustella" viinipuusta ja siitä ETTÄ Jeesus KIROSI sen?

        mitä mahtaa tarkoittaa että se puu on kirottu ?
        tekee hyvä hedelmää ?
        ---------------

        no sama se.

        te ette tiedä kuka tahtoo että murhaaajat voivat hyvin, sillä heidän herransa (pienellä h:lla ei virhe) tekee omia suunnitelmia.
        te ette edes tahdo tietää, jostain syystä.

        olisko sama toivo kuin heillä PALKKA eli lisää raha ja mammonaa!

        no ilmestys kirjasta voi sitten lukea mitä heidän herransa tekee ja mitä tekee Jumala Kaikkivaltias.
        -------------
        se että on osallinen murhaajan tekoihin ei tuo siunausta!

        ja voit lukea uudelleen mitä, miten Jumala siunasi Abrahamin ja sitten MITEN JUMALA siunasi Isakin?

        Miten ja millä sanoilla Jumala siunasi, IIsakin, en tarkaan muista, voitko antaa sen paikan?

        kiitos.


      • hitttttt
        fatherheart kirjoitti:

        Läpimurto! Joelin armeija valtaa maan! Uusi ilmestys kasvaa! Perintö! FIRE!

        Uusi ilmestys oli myös muhamedilla, smithillä, russelilla ja egw:llä muutamia mainitakseni.

        Joku kirjoittikin jo, että kuinka näistä Jumalalle tulee kunnia? Ei kuinkaan. Sehän tässä on, että Jumala ei näissä uusissa ilmestyksissä saa mitään kunniaa, kun ihminen on itsensä itse ja Jumalaa ja nimeään käyttäen niin suureksi ja kyvykkääksi tehnyt, että ihan luovilla sanoilla[an = omilla luovilla sanoillaan] uusia asioita luo ja luulee olevansa Jumala.

        Niin, ... ja tulette kuin Jumala... sieltähän se on sama vanha eka valhe alkuisin... Edenistä käärmeeltä, VOIDELLULTA enkeliltä.

        Voitelu, joka näillä opetuksilla on, on voitelu, ja henki, joka heillä on, on henki. P:lläkin on aikas vahva henki. Mutta kyseessä on "valkeuden enkelin" eli luciferin = valon tuojan, voitelu ja tuon valhevalontuojan henki. Pelkää ja pakene.


      • älyäläjätä
        hitttttt kirjoitti:

        Uusi ilmestys oli myös muhamedilla, smithillä, russelilla ja egw:llä muutamia mainitakseni.

        Joku kirjoittikin jo, että kuinka näistä Jumalalle tulee kunnia? Ei kuinkaan. Sehän tässä on, että Jumala ei näissä uusissa ilmestyksissä saa mitään kunniaa, kun ihminen on itsensä itse ja Jumalaa ja nimeään käyttäen niin suureksi ja kyvykkääksi tehnyt, että ihan luovilla sanoilla[an = omilla luovilla sanoillaan] uusia asioita luo ja luulee olevansa Jumala.

        Niin, ... ja tulette kuin Jumala... sieltähän se on sama vanha eka valhe alkuisin... Edenistä käärmeeltä, VOIDELLULTA enkeliltä.

        Voitelu, joka näillä opetuksilla on, on voitelu, ja henki, joka heillä on, on henki. P:lläkin on aikas vahva henki. Mutta kyseessä on "valkeuden enkelin" eli luciferin = valon tuojan, voitelu ja tuon valhevalontuojan henki. Pelkää ja pakene.

        2000vuotta on pärjätty kristinuskolla, mutta uusi ilmestys on tuonut ISIsmin eli krislamin.


      • turhaan.uhoat
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Edesmennyt vaarini oli mies,jota nuoret rakastivat ja kunnioittivat.Hän ei koskaan olisi täällä solvaamassa "väärähenkisiä"tai "eksyttäjiä".Kunnioitan vanhuksia,jotka sen todella ansaitsevat,ei valehtelijoita.Mitä vanhempiini tulee,ovat kuolleet,ja sinulla ei ole lupa heitä solvata.Minkälainen esimerkki olet nuorille.

        Ei ole ollut kyse vaaristasi, vaan siitä, ettet osoita kunnioitusta sinua vanhemmille ja viisaammille henkilöille.
        Olisivatko vanhempasi ylpeitä kielenkäytöstäsi?
        Se olet sinä, joka täällä palstalla solvailet Raamatun totuudessa pysyviä uskovia.
        Mitään sellaista kommenteissasi ei ole, josta kannattaisi ottaa vaarin.
        Joten suosittelen pitämään turpasi kiinni.


      • pilkka.omaan.nilkkaan
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Edesmennyt vaarini oli mies,jota nuoret rakastivat ja kunnioittivat.Hän ei koskaan olisi täällä solvaamassa "väärähenkisiä"tai "eksyttäjiä".Kunnioitan vanhuksia,jotka sen todella ansaitsevat,ei valehtelijoita.Mitä vanhempiini tulee,ovat kuolleet,ja sinulla ei ole lupa heitä solvata.Minkälainen esimerkki olet nuorille.

        "Minkälainen esimerkki olet nuorille."
        Olet tyyppiesimerkki tämän maailman turmeltuneisuudesta ja mielettömyydestä.
        Sinun kaltaisiasi näillä palstoilla notkuu päivin ja öin, jotka etsivät "Sanalle uskollisia", voidakseen pilkata heitä.
        Olet kuin Hymenaios ja Aleksandros, jotka tulee luovuttaa Saatanan haltuun, kuritettavaksi, etteivät enää pilkkaisi. 1.Tim. 1:20
        Viimeisinä aikoina tulee pilkkaajia, jotka elävät jumalattomien himojensa mukaan, saaden aikaan hajaannusta. He ovat sielullisia. Henkeä heissä ei ole. Juud. 1:18,19
        Pilkkaajat eivät peri Jumalan valtakuntaa. 1. Kor. 6:10
        Siunausta parannukseksi.


      • nuortenpuolesta
        turhaan.uhoat kirjoitti:

        Ei ole ollut kyse vaaristasi, vaan siitä, ettet osoita kunnioitusta sinua vanhemmille ja viisaammille henkilöille.
        Olisivatko vanhempasi ylpeitä kielenkäytöstäsi?
        Se olet sinä, joka täällä palstalla solvailet Raamatun totuudessa pysyviä uskovia.
        Mitään sellaista kommenteissasi ei ole, josta kannattaisi ottaa vaarin.
        Joten suosittelen pitämään turpasi kiinni.

        Noin täydellinen uskova ja sanoo,turpa kiinni!HYI.On hyvä ,että tulee esiin kaksinaamaisuus.Vaarini oli todellinen esimerkki vanhemmasta herrasmiehestä,johon sinä et koskaan pysty.Me nuoret todella kunnioitimme häntä ,kun hän puhui taivaallisia.Sinä olet paha.


      • mahtipontisuus
        pilkka.omaan.nilkkaan kirjoitti:

        "Minkälainen esimerkki olet nuorille."
        Olet tyyppiesimerkki tämän maailman turmeltuneisuudesta ja mielettömyydestä.
        Sinun kaltaisiasi näillä palstoilla notkuu päivin ja öin, jotka etsivät "Sanalle uskollisia", voidakseen pilkata heitä.
        Olet kuin Hymenaios ja Aleksandros, jotka tulee luovuttaa Saatanan haltuun, kuritettavaksi, etteivät enää pilkkaisi. 1.Tim. 1:20
        Viimeisinä aikoina tulee pilkkaajia, jotka elävät jumalattomien himojensa mukaan, saaden aikaan hajaannusta. He ovat sielullisia. Henkeä heissä ei ole. Juud. 1:18,19
        Pilkkaajat eivät peri Jumalan valtakuntaa. 1. Kor. 6:10
        Siunausta parannukseksi.

        Onneksi sinulla ei ole niitä valtuuksia,että päätät,kuka perii taivasten valtakunnan,vai oletko peräti Jumala,Sinun kaltaisia pahuuden pesiä notkuu täällä solvaamassa Jumalan sotureita.


      • PTonUskotonSanalle
        mahtipontisuus kirjoitti:

        Onneksi sinulla ei ole niitä valtuuksia,että päätät,kuka perii taivasten valtakunnan,vai oletko peräti Jumala,Sinun kaltaisia pahuuden pesiä notkuu täällä solvaamassa Jumalan sotureita.

        Aikamoinen muukalaislegioona on tämä "valonlasten" soturijoukko.. Taitaa "valonlapsen" valo olla pimeyttä, sillä sydämestähän nämä alatyylin ilmaukset tulevat. Nuorisokodissa vai vankilassa opittua?


      • kummituksia
        PTonUskotonSanalle kirjoitti:

        Aikamoinen muukalaislegioona on tämä "valonlasten" soturijoukko.. Taitaa "valonlapsen" valo olla pimeyttä, sillä sydämestähän nämä alatyylin ilmaukset tulevat. Nuorisokodissa vai vankilassa opittua?

        Varokaa todelliset Kristuksen seuraajat näitä raatelevia susia!Rakkaudettomia petoja.Pitäkää lapsenne ja nuorisonne kaukana heistä!


      • terve.oppi-terve.sielu
        kummituksia kirjoitti:

        Varokaa todelliset Kristuksen seuraajat näitä raatelevia susia!Rakkaudettomia petoja.Pitäkää lapsenne ja nuorisonne kaukana heistä!

        Mm. Juha Norolampi ja Mauno Mattila ja OWM ovat näistä haureellisista eksyttävistä opeista meitä varoittanut.
        Olisi varsin suotavaa, että heitä kuunneltaisiin, eikä heitä syyttä suotta pilkattaisi.

        nim. mahtipontisuudelle:
        "Pilkkaaja ei pidä siitä, että häntä nuhdellaan." Snl. 15:12
        "Pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa." Snl." 13:1
        "Pilkkaaja etsii viisautta turhaan." Snl. 14:6

        Raammatun mukaan pilkkaajat ovat tyhmiä.
        "Tuomiot ovat valmiina pilkkaajille, lyönnit tyhmien selkään." Snl. 19:29

        On hyvä muistaa, mikä pilkkaajien osa tulee olemaan.
        "Pilkkaajat evät peri Jumalan valtakuntaa." 1. Kor. 6:10


      • kummituksia
        terve.oppi-terve.sielu kirjoitti:

        Mm. Juha Norolampi ja Mauno Mattila ja OWM ovat näistä haureellisista eksyttävistä opeista meitä varoittanut.
        Olisi varsin suotavaa, että heitä kuunneltaisiin, eikä heitä syyttä suotta pilkattaisi.

        nim. mahtipontisuudelle:
        "Pilkkaaja ei pidä siitä, että häntä nuhdellaan." Snl. 15:12
        "Pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa." Snl." 13:1
        "Pilkkaaja etsii viisautta turhaan." Snl. 14:6

        Raammatun mukaan pilkkaajat ovat tyhmiä.
        "Tuomiot ovat valmiina pilkkaajille, lyönnit tyhmien selkään." Snl. 19:29

        On hyvä muistaa, mikä pilkkaajien osa tulee olemaan.
        "Pilkkaajat evät peri Jumalan valtakuntaa." 1. Kor. 6:10

        Tarkoitin kyllä tuolla kommentilla nimim.uskoton sanalle.Otaksun ,että hän on jo vanhempi ihminen,mutta kirjoitukset eivät ole sitä luokkaa.Vihjailu nuorisokotiin tai vankilaan on sopimatonta.Nimim.mahtipontisuus on nuori ja ei varmasti tällaista provosoivaa kirjoittamista ota kevyesti .Todelliset Kristuksen seuraajat löytyvät muualta,ei täältä.Siunatkoon Jeesus Suomen nuorisoa.Täällä riehumalla,vanhempi kristitty ei kirkasta Kristusta.Raamatussa on myöskin ohjeita vanhemmille,ja rakkauden käsky,mitä se pitää sisällään!Raatelevat sudet,missähän ne ovatkaan??


      • fatherheart
        kummituksia kirjoitti:

        Tarkoitin kyllä tuolla kommentilla nimim.uskoton sanalle.Otaksun ,että hän on jo vanhempi ihminen,mutta kirjoitukset eivät ole sitä luokkaa.Vihjailu nuorisokotiin tai vankilaan on sopimatonta.Nimim.mahtipontisuus on nuori ja ei varmasti tällaista provosoivaa kirjoittamista ota kevyesti .Todelliset Kristuksen seuraajat löytyvät muualta,ei täältä.Siunatkoon Jeesus Suomen nuorisoa.Täällä riehumalla,vanhempi kristitty ei kirkasta Kristusta.Raamatussa on myöskin ohjeita vanhemmille,ja rakkauden käsky,mitä se pitää sisällään!Raatelevat sudet,missähän ne ovatkaan??

        ESY 9-11.9 LÄPIMURTO!
        Uusi ilmestys! Uskonnolliset fariseukset ulos!


      • saviseutulainen
        fatherheart kirjoitti:

        ESY 9-11.9 LÄPIMURTO!
        Uusi ilmestys! Uskonnolliset fariseukset ulos!

        fatherheart,

        teet itse asiassa hyvää työtä - nimittäin Herran Jeesuksen oikeat ja vilpittömät seuraajat näkevät kaikesta hölmöilystäsi mistä teidän läpimädässä vieraan tulen ja voiman fanituksessanne on kysymys.
        ( Niinkuin eivät olisi sitä tienneet jo ennen sinun palstoille pölähtämistäsi. )
        Ei tuommoisessa pelleilyssä ole enää oikeastaan kysymys eksytyksestäkään. Niin läpinäkyvää ESYjen sun muiden rivereiden yliäärikarismaattinen harhailu ja hörhöily on.
        Vaan karhunpalveluksen sinä "papansydän" teet esyläisille ja muille yliäärimennareille tolkuttomalla FIRE,FIRE - melskaamisellasi.

        Hyvä! Jatka samaan malliin. Aukaiset totisesti niidenkin silmät, jotka ehkä hapuillen tähyävät kundaliinimenojenne suuntaan.


      • fatherheart
        saviseutulainen kirjoitti:

        fatherheart,

        teet itse asiassa hyvää työtä - nimittäin Herran Jeesuksen oikeat ja vilpittömät seuraajat näkevät kaikesta hölmöilystäsi mistä teidän läpimädässä vieraan tulen ja voiman fanituksessanne on kysymys.
        ( Niinkuin eivät olisi sitä tienneet jo ennen sinun palstoille pölähtämistäsi. )
        Ei tuommoisessa pelleilyssä ole enää oikeastaan kysymys eksytyksestäkään. Niin läpinäkyvää ESYjen sun muiden rivereiden yliäärikarismaattinen harhailu ja hörhöily on.
        Vaan karhunpalveluksen sinä "papansydän" teet esyläisille ja muille yliäärimennareille tolkuttomalla FIRE,FIRE - melskaamisellasi.

        Hyvä! Jatka samaan malliin. Aukaiset totisesti niidenkin silmät, jotka ehkä hapuillen tähyävät kundaliinimenojenne suuntaan.

        Askel askeleelta maata haltuun otetaan! Aukaise itse silmäsi! FIRE!
        Isän sydän ILMESTYS! VOIMALLINEN ilmestys!
        ESY 9-11.9! Patrik Tiainen!
        HOUSE CAFE 1.10! Arto Sädeaho!
        Uusi VOIMA! Uusi ILMESTYS! VOIMA ilmestyy! MAATA muokataan! ISÄN SYDÄN! FIRE! LÄPIMURTO!


      • Aamenet
        saviseutulainen kirjoitti:

        fatherheart,

        teet itse asiassa hyvää työtä - nimittäin Herran Jeesuksen oikeat ja vilpittömät seuraajat näkevät kaikesta hölmöilystäsi mistä teidän läpimädässä vieraan tulen ja voiman fanituksessanne on kysymys.
        ( Niinkuin eivät olisi sitä tienneet jo ennen sinun palstoille pölähtämistäsi. )
        Ei tuommoisessa pelleilyssä ole enää oikeastaan kysymys eksytyksestäkään. Niin läpinäkyvää ESYjen sun muiden rivereiden yliäärikarismaattinen harhailu ja hörhöily on.
        Vaan karhunpalveluksen sinä "papansydän" teet esyläisille ja muille yliäärimennareille tolkuttomalla FIRE,FIRE - melskaamisellasi.

        Hyvä! Jatka samaan malliin. Aukaiset totisesti niidenkin silmät, jotka ehkä hapuillen tähyävät kundaliinimenojenne suuntaan.

        Amen!


    • Mummohämeestä

      Todella hyvä aloitus Greenis. Ilolla aina luen kommenttisi, myös netmissionin puolelta, sillä koen että niin asiat ovat kuin kirjoitat.

      • sevanhuus

        Muista mummi laittaa tekohampaat lasista suuhun ja nukkua päikkärit,taitaa tuo muisti ja ajatus olla heikonlaista.


    • vastavoimaaa

      RBEE"
      Joh.14:12 "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,"

      Jos teksti ymmärretään vaan sellaisenaan, ainakin itse tulkitsen sen niin että uskovainen voi olla kanavana suuremmillekin teoille kuin Jeesus teki 2000v sitten. Tässä vaan on ymmärrettävä teot Jumalan tekoina. Jos Jeesus silloin teki jonkin ihmeen, voidaan ajatella että Hän voi myöhemmin tehdä suuremman ihmeen jonkun uskovan kautta. Eihän uskova itse sitä tee.
      -------------
      toki toki, kunhan muistaa JOH 10 ja Joh 17

      JEESUS ei voinut ITSESSÄÄN tehdä mitään
      mutta Isä antoi viisauden, voiman, vallan ja TEOT:

      ja JEESUS antaa ne meille, MUTTA EI KAIKILLE ja tahi automaattisesti.

      jos olisi "syntymä-lahja" olisin jo tehnyt kaiken sen mitä te kurjat saaatte vielä kokea.

      eli Jumala kyllä voi antaa kenelle tahtoo mitä tahtoo ja ihmiseen tahi aasiin ei katsota, mutta omalla kohdalla Jumala ei uskalla, mitä lie on.

      ja teille se on NYT hyväksi.
      no sama se, ja suomalainen näppis

      • vastavoimaa

        Sitä ihmettelen kun: aina löydään hampaat sisälle ettei voi puhua.

        eli JUmala eikä Jumalan lapsi tee niin, VAAN opettaa, tehkää parannus, ellei tulee kova kuritus, ellei auta tulee kuolema.

        Joten meidän eli teidän TULEE kumota väärät opetuksen JUMALAN SANALLA ja voimalla eikä sulkea edes niitä pois jotka ovat hyljännet jumala/t

        no sama se.


      • seilitäs

        Mitä tarkoitat jumalan sanalla ?
        Mitä tarkoittaa sinun sanasi ?


      • Vastavoimaaa

        HHHmm
        Jumalan Sana on, moninainen.
        Jumalan Poika ON Jumalan Sana.
        //
        Kirjoitukset ovat osaksi Jumalan Sanaa
        Kaikki mitä Jumalan SUUSTA lähtee, ja kaikki kirjoituset eivät ole Jumalan suusta vaan ne kertovat, "totuuden" mukaisesti, mitä ON TAPAHTUNUT, eli tosi-asiat = totuus.
        Nyt ne Jumalan, ei ihmisen sanat, JOTKA JUMALAN SUUSTA, ääntä ja jotain, antaa ja vaikuttaa, elämää tahi mitä varten ne ovat lähetetty.

        Raamatussa on paljon sanoja jotka eivät ole Jumalan, mutta ne ovat siellä meille opiksi.
        hhmmm
        ----
        Mitä tarkoittaa sinun sanasi ?
        hhhmmm ?
        Minun sanani=Vastis ?
        vai Sinun sanasi=Jumalan?

        en ymmärrä tätä kohtaa.
        ---
        Minun sanani=Vastis on usein vain kärsimyksen helpotusta ja lohdusta jos edes joku jaksaa kuunnella.

        Mutta KUN SAAN Jumalan Sanat, samalla tavalla kuin Jeesus, NE OVAT JUMALAN SANOJA, suuni kautta ja varmasti tekevät sen mitä varten Jumala ne minulle antaa.

        olen kuin huutavan ääni=sanat tässä kurjassa maailmassa.

        NYT tiedän mitä Jumala monesti on mieltä mistäkin, mutta sanoissani ei ole valtaa, joten ne menevät hukkaa.

        Jeesuksella ei ollut omai sanoja, vaan ISÄN sanat jotka Isä oli antanut:

        Joh. 17:8 Sillä ne sanat, jotka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille; ja he ovat ottaneet ne vastaan ja tietävät totisesti minun lähteneen sinun tyköäsi ja uskovat, että sinä olet minut lähettänyt.

        Jeesuksella ei ollut ITSESÄÄN omia sanoja, mutta Koska oli/on Jumalan Poika kaikki oli/on yhtä ja yksi.
        ---
        hhmm
        2 koska sinä olet antanut hänen valtaansa kaiken lihan,
        6 Minä olen ilmoittanut sinun nimesi ihmisille, jotka sinä annoit minulle maailmasta.
        ********
        7 Nyt he tietävät, että kaikki, minkä olet minulle antanut, on sinulta.
        ********
        KAIKKI
        --
        8 Sillä ne sanat, jotka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille;

        Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut,
        *** että he olisivat yhtä niinkuin mekin. *** yhtä ja yksi.

        varjelin minä heidät sinun nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut,
        14 Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.

        17 Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus.// ei Pojan VAAN Isän.
        18 Niinkuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan,

        21 että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat,
        (Tässä on valtava ilmoitus ja ilo ! ja kestää aikaa jos tämän avaa)

        ISÄN Kanssa YHTÄ JA YKSI, me ! kurjat! mutta SISÄLLÄ Jeesuksessa, ei omassa minässä. hhmm

        22 Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä-
        (hyvin vähän tätä näkyy meissä :( )

        23 minä heissä, ja sinä minussa-että he olisivat täydellisesti yhtä,

        eli
        Jeesus oli tyhjä Täydellisen KIRKAS savi astia jossa ei ollut saven makua.
        ja kaikki, viisaudesta lähtien OLI SAATU Isältä, kaikki sanat, kaikkii lapset, kaikki teot, kaikki Kirkakaus, kaikki !

        Mutta Herrassa JEeuksessa ei ollut epäuskoa.
        eräs absoluuttinen seikka.
        Jumalan VIISAUS vie, pakottaa epäuskon pois!
        ne eivät ole samassa paikassa!

        Salomo teki pahaa ja oli saanut Jumalan Viisautta, tästä tulee taas pitkä juttu jos sen avaa.
        Mutta pääidea, se oli tiettyyn tarkoitukseen annettu juttu.
        esim erottaa hyvä pahasta.
        mutta ei voimaa sen tekemiseen (Rooma 7)
        joten viisas salomo sai tuntea sen mitä on kun tietää että tämä on pahaa mutta ei voi muuta tehdä, joten todistus:
        TURHUUTTA
        kaikki on turhuutta, salomonin MIELESTÄ, ei minun tahi Jumalan.

        no sama se.
        pyrin pitämään hetken taukoa sillä kierrokset nousevat.

        ja lisää kahvia. ja perunapiirakka, eli sen sisus, sillä reunat ovat liian kovia.
        hhmm


    • vastavoimaaaa

      Tätä jaetta kuitenkin johdetaan siihen suuntaan, että meidän tulisi pyrkiä tekemään suurempia tekoja kuin Jeesus - eli saamaan suurempi voitelu, ja näin ylittämään Jeesuksen teot.
      ---
      vitun pässit, ei se ole Voitelu, VAAN VALTA!"
      ei ,ja se ei ole Pyhä henki vaan Jumalan antama "virka", tahi ilman virkaa oleva VALTA:

      valta ja voima ON ERI sana ja eri juttu.

      fuck
      ja fuck

    • vastavoimaaa

      Rbee.
      On vaikeaa nähdä eroa tavallisen teologian ja menestysteologian välillä, johtuukohan siitä että ero on sydämessä eli piilossa.
      ----------
      Hyvä olet vielä, hereillä, mutta välillä torkut!
      pieni kylmä tahi pieni kipu, ´pitä kehon hereillä :) joten Rakas, veli pyydä sitä tahi muuta.
      KATSO, kohta kaikki nukkuvat !
      joten OLE ROHKEA JA OLE MIES:
      -----------
      no totta valhe tehdää totuudeksi ja totuus valheeksi.
      pimeys valkeudeksi ja valkeus pimeydeksi.
      ---
      edellleeen liian ujosti, PUOLUSTAT Jumalan Totuutta.

      se on VALTA mitä Jumala antaa, ei voitelu ei armoa, ei virka, ei sitä ei tätä, vaikka nämä voivat olla ja usein on mukana.
      mutta aasi ei ollut pyhää hengeä täynnä ei voideltu, kuten ei partaveitset joita Jumala käytti.

      LUKEKAA pietarin uskon ja "puhtauden" ja muita tekoja.
      saattaaa olla yhtä paha kuin itse daavid.

      MUTTA VALITTU,
      eli sai Jumalan VALLAN,
      ap teoissa ollut noita ei saantu vaan rahojen kanssa oli "mentävä" kadotukseen.

      Pietari oli usein täydellisessä harhassa ja vieläpä epäuskossa!
      Galatalaiskirje.

      se että oli valta, Jumala tarkasti vahti ja Paavalin kautta.
      no itsepäinen pietari kyllä heti teki "parannuksen" kun Jeesus sanoi, mutta seuvaana päivänä taas intoa täynnä onhoitti sen.

      eli VALTA.

      • vastavoimaaa

        edit
        Vielä tilannetta pahentaa se että samassa uskovassa on sekaisin molempia teologioita, varmaan jokaisessa on jonkinverran tätä.
        ------------
        totta. liian lähellä oikeaa maitoa ja leipää, mutta siinä leivän sisällä ON pahaa siementä ja maitoon lisätty sallittuja lisäaineita.
        ei vaan KAIKKI mitä on JUMALAN SUUSTA, ei kirjoituksista on totta ja oikeaa MANNAA, ja MANNAvelliä (maitoon tehty)

        eli Muistakaa.
        JOKAINEN sana joku Jumalan SUUSTA lähtee, ei jokainen sana kirjoituksista saati typerien enlantilaisten käsistä, joista vielä suuri osa on homoja!

        aagghh ja
        aagghh


    • vastavoimaaaa

      piitsu
      Super moderaattori
      ----------
      En oikein jaksa tätä, että aina löytyy jotain arvosteltavaa. Tiainen evankelioi ihan täpöillä tätä maata ja "vanhat" uskovat itkee yhden jakeen tulkinnan perään ja lyö harhaoppisen leiman otsaan.
      -----------
      on siinä oikea vartija!
      vittu, tee paranus kyykäärmeen sikiö!
      ------------
      uskovat itkee yhden jakeen tulkinnan perään

      YKSI SIEMEN ja mitä se tekee?

      Joh 1:
      1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

      YKSI SIEMEN, Jeesus Jumalan SANA.

      ei tarvita koko vilja aittaa tahi peltoa, eikä koko leipää, iso ranskis tahi koko tonkkaaa nauttia.

      RIITTÄÄ sekä Jumalan että' pahan puolelta.
      YKSI SIEMEN!
      ja se saattaa itää jos itää se tekee sen MITÄ VARTEN se on lähetetty-

      MIKSI te eksytty kysyy Herra Jeesus?
      MIKSI, jos edes tämä tietäisitte!
      eli KOSKA ette TUNNE JUMALAN SANAA eli Kirjoittukia.

    • vastavoimaaaaa

      Enään 14-15 tuntia ja pääsen nukkumaan !
      ja nyt keitän lisää lämmintä tuoretta kahvia,
      ja olen ostanut varastot täyteen kaikkea hyvää.. hmmm

      Sieluni, sinulla on paljon hyvää ,moneksi päiväksi, iloitse ja riemuitse ja ole huoleton ja jotain.
      väännelmä:

      Luuk. 12
      17 Niin hän mietti mielessään ja sanoi: 'Mitä minä teen, kun ei minulla ole, mihin viljani kokoaisin?'
      18 Ja hän sanoi: 'Tämän minä teen: minä revin maahan aittani ja rakennan suuremmat ja kokoan niihin kaiken eloni ja hyvyyteni;
      19 ja sanon sielulleni: sielu, sinulla on paljon hyvää tallessa moneksi vuodeksi; nauti lepoa, syö, juo ja iloitse'.
      ________________
      Sieluni, nauti lepoa(käänny sängyssä kuin nariseva sarana), syö (pilttiä), juo(siskon tuomaan vatsa-lääkettä. luomua, sillä siskoni TIETÄÄ ettei mielestäi ole enää mitään puhdasta ravintoa olemassa) ja iloitse, (iloitkaa kun KÄRSITTE )

      Joten sieluni ole luja ja tee jotain, vaikka uutta kahvia.
      hhmm
      pitäiskö hajottaa kaapit ja sitten tehdä niistä uusi pieni "huone" tohon nurkaan?
      hhmm tahi tyhjäjää kaappi, jos ostan isomman että mahtuu nyt olevan parin piltin sijasta vaikka 10 pilttiä?

      tämä on vaikea tehtävä minkä Herra on minulle antanut.
      iso jääkaappi tahi uusi "rakennus" tohon vanhoista kaapeista.

      mit ämahtaa Nehemia olla mieltä.
      _________

      Oi Jospa määräisit ajan ja paikan ja Herra, Katso, en viipyisi eikä Sinun tulisi odottaa, vaan kuin palkkalainen tahi vartija, olisin siellä oikeaa aikaan.

      Oi Jumala, Kuule ja vastaa

    • Orginal-Vastavoima

      Japu !
      ---
      hah hah hehe, iloista naurua, ei pilkallista :)
      ---------------------------------------------------

      En nyt tiedä viitataanko täällä muhun keskustelun hiljentäjänä ja ohjaajana. Jos hiljentäjänä ajatellaan niin haluaisin vaan lisää kierroksia jos totta puhutaan. Silloinhan mulle tarjoutuu lisää mahdollisuuksia julistaa mulle tärkeitä asioita. Joten en halua hiljentää. Ja ohjailusta sen verran että mun moderaattoriajat on long gone eikä siten ohjausnappuloita eikä aseman tuomaa arvovaltaa enää ole.

      Jos tämä vitja hiljenis ja kuolis pois niin voishan se olla hyvä jollain tapaa, mutta kuka sitten lukis mun TODELLA MAHTAVIA OIVALLUKSIA! KERTAKAIKKIAAN!
      ----------
      joopa joo.
      eni wei, mitä mieltä olet.
      KAKSI ilmestysmajaa, Mooseksen ja Salomonin (=david&hiiram)

      ONKO taivaassa KAKSI ilmestysmajaa.
      ja niiden edessä kaksi pylvästä (perintö-tekijät eli geenit)
      Jos ei, mistä daavid sen keksi ?
      ----------------
      ilo oli "keskustella" kanssasi, vaikka käyttit epäreilusti "punaista nappia"
      __
      Bastöt, ,lontoon kieltä:
      I am Still here, vikisee perhonen kookos-patjalla.
      __
      -------
      "Jos tämä vitja hiljenis ja kuolis pois niin voishan se olla hyvä jollain tapaa"
      POIS se .
      vaikka Paavali oli ja SAI valita onko Kotona tahi täällä kärsittävänä, niin POIS SE.
      jos olis' tätä lajia ilmassa, niin toki sieltä toivoin monen muu. olevan jonossa ennen sinua!
      gghhhrr
      Ja Katso, paskakaivoa, mössö, kuinka sen siemenet itävät ja voivat hyvin ja kasvavat!

      Enkä tästä jo aikoihin teille, sinullekin sanonut.
      Mutta se punainen nappi, ja tulee "rauha".
      ggrrrhhh ja
      gggrrhhrrrggh

      no sa,a se

      • saviseutulainen

        Huomenta Vastavoimaaaaaa.orig.ym!

        Oletkin ystäväinen taas kaapannut yhden ketjun itsellesi.
        Sinua siteeraten "sama se", kyllä tänne mahtuu muidenkin kynäilijöiden riipustuksia, joko innoittamanasi tai lyttyyn lyöminäsi.
        Leikki sijansa saakoon:)!

        Asiaan.
        Kirjoitat taas paljon ja vaikeaselkoisuutesi - jossa muuten päihität Paavalin mennen tullen - seassa paistaa hidasällisemmällekin lukijalle runsaasti totiseen ja raittiiseen Jumalan Sanaan perustuvaa kirjoitusta.
        Mutta nuo ajoittaiset, alatyyliset ja rajut, sanoisinko pohjanoteerauksesi, joista ei runsaissa viesteissäsi valitettavasti ole pulaa, saavat lukijan - ihan suoraan sanottuna tympääntymään.
        Miksi ystäväinen pilaat, monesti varsin hyviäkin, kirjoituksiasi tuolla ihan ruokottomuuksiin asti menevällä sotkuisuudella?
        Mutta, joka tapauksessa,
        hyvää päivänjatkoa ja Siunausta!


      • VAstavoimaaaa
        saviseutulainen kirjoitti:

        Huomenta Vastavoimaaaaaa.orig.ym!

        Oletkin ystäväinen taas kaapannut yhden ketjun itsellesi.
        Sinua siteeraten "sama se", kyllä tänne mahtuu muidenkin kynäilijöiden riipustuksia, joko innoittamanasi tai lyttyyn lyöminäsi.
        Leikki sijansa saakoon:)!

        Asiaan.
        Kirjoitat taas paljon ja vaikeaselkoisuutesi - jossa muuten päihität Paavalin mennen tullen - seassa paistaa hidasällisemmällekin lukijalle runsaasti totiseen ja raittiiseen Jumalan Sanaan perustuvaa kirjoitusta.
        Mutta nuo ajoittaiset, alatyyliset ja rajut, sanoisinko pohjanoteerauksesi, joista ei runsaissa viesteissäsi valitettavasti ole pulaa, saavat lukijan - ihan suoraan sanottuna tympääntymään.
        Miksi ystäväinen pilaat, monesti varsin hyviäkin, kirjoituksiasi tuolla ihan ruokottomuuksiin asti menevällä sotkuisuudella?
        Mutta, joka tapauksessa,
        hyvää päivänjatkoa ja Siunausta!

        Hyvää Huomenta:)
        enää 12 tuntia ja uni. se joka poistaa hetkeksi kaikki murheet.
        ---
        Oletkin ystäväinen taas kaapannut yhden ketjun itsellesi.
        joo näin on,, ja en estä ketään tänne tahi muualle kirjoittamasta.
        ja vaikka olisi punainen valtanappi en sitä käyttäisi, ellen pysty osoittamaan Jumalan Sanasta mitä "tahdon" eli mitä väitän, niin toki sen sitten kumotaan suurella taidolla ja Jumalan Sananalla, ei punaisella napilla, tahi ak47. hhmm
        -------
        Kuten huomaat on nyt taas sielussani, hetki lepoa ja voin jopa sylkeni nielaista, kunnes tulee armoton kärsimys, ahdistus ja valitus.

        "Mutta nuo ajoittaiset, alatyyliset ja rajut, Miksi ystäväinen pilaat,"
        Olisko jatkuvalla, "loputomalla" ahdistuksella ja kärsimyksellä osuutta asiaa?

        mitä luulet jos olis' paikka kuten "pellepelottoman" paja, siellä itkua ja hammasten kiristystä, vai huutaako, ammuuko, karja runsaaan ruuan ja suojan ja turvallisuuden niityillä?

        Eli kun saan edes huutaa tuskaani se helpottaa minua.
        purana ei auta, eikä rukous näytä kantavan toivottua hedelmää, mitä lie kantaa eli tekee.
        Kuintenkin voi vakuuttaa että Rukouksen maljoissa, on omaa suitsuketta, Rukousta paljon, ja IHMETTLEN kuinka SUURI on se minun Päämaljani siellä kun ei näytä tulevan täyteen, että sen saa viskattua alas.
        ----------
        Ilm. 5:8 Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset,

        Ilm. 8:3 Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä.

        Kuten muistat, eräs suitsutus paikka on KAIKKEINPYHIN, Aaronin eli Ylipapin virka, suitsuttaa eli RUKOILLA:

        Ps. 141:2 Minun rukoukseni olkoon suitsutusuhri sinun kasvojesi edessä, minun kätteni kohottaminen olkoon ehtoouhri.

        no Siellä Kaikkeipyhimmässä olen paljon hiljempaa ja jopa nöyrä!
        täällä saan huutaa apua jos olen hukkumassa, jos en saa hukkumassa olessa apua huutaa, johan on ihme.

        TIedän että teidän on vaikea kuunella, kuten Jobin ystävien.
        Joten Minulla ei ole edes Jobin ystävien kaltaisia kuuntelijoita jotka olivat jo pois menemstä sille eivät kärsineet KUUNELLA kärsivää:
        -----------
        1 "Huuda vain! Onko ketään, joka sinulle vastaisi, ja kenenkä pyhän puoleen kääntyisit? sanoo ystävä Jobille!

        Job:
        5 Huutaako villiaasi vihannassa ruohikossa, ammuuko härkä rehuviljansa ääressä?
        ps 23.
        ---
        10 Niin olisi vielä lohdutuksenani-ja ilosta minä hypähtäisin säälimättömän tuskan alla-etten ole kieltänyt Pyhän sanoja.

        en kiellä mitä Jumala sanoo tahi tekee, mutta EN HYVÄKSY niitä joten tahdon, omasta mielestäni sillä olen oikeassa, OIKEUTTA.
        luuk 18
        -----
        21 Niin te olette nyt tyhjän veroiset: te näette kauhun ja peljästytte.

        22 Olenko sanonut: 'Antakaa minulle ja suorittakaa tavaroistanne lahjus minun puolestani,

        en vaan olen pyytänyt esirukousta.. teiltä että tämä Rukouksen malja tulisi täyteen ja tästä loppu :)
        ---
        24 Opettakaa minua, niin minä vaikenen; neuvokaa minulle, missä olen erehtynyt.
        ???
        ---
        29 Palatkaa, älköön vääryyttä tapahtuko; palatkaa, vielä minä olen oikeassa siinä.

        Palatkaa, älkää jättäkö YKSIN, huutaa Job
        Palatkaa ystäväni, Jumalan nuolet satuttavat, tuulta onn kärsimyksen sanat!
        Palatkaa, älkää jättäkö YKSIN, huutaa Job
        ---------------

        4 Maata mennessäni minä ajattelen: Milloinka saan nousta? Ilta venyy, ja minä kyllästyn kääntelehtiessäni aamuhämärään asti.

        KOKO päivä ja ei ole MITÄÄÄN tekemistä, ei mitään!
        paitsi huutaminen!
        illasta aamuun ja aamusta iltaan, tyhjän pantti ja turhuus.
        KOKO päivän katselen vai ikkunsta ulos ! taivaan lintuja jotka voivat hyvin.
        ----

        15 Mieluummin tukehdun, mieluummin kuolen, kuin näin luurankona kidun.
        elo painoni on noin 25-39 kiloa !
        kun seison polvet tutiset heikkoutta!
        -------------

        16 Olen kyllästynyt, en tahdo elää iankaiken; anna minun olla rauhassa, sillä tuulen henkäystä ovat minun päiväni.

        19 Etkö koskaan käännä pois katsettasi minusta, etkö hellitä minusta sen vertaa, että saan sylkeni nielaistuksi?

        20 Jos olenkin syntiä tehnyt, niin mitä olen sillä sinulle tehnyt, sinä ihmisten vartioitsija? Minkätähden asetit minut maalitauluksesi, ja minkätähden tulin itselleni taakaksi?

        Mikä on se synti millä olen suoraan Jumalaa vahingoittanut eli satuttanut?
        sanat?

        Oi jospa, saisin tietää mikä on se synti tahi pahuus, ei nyt tämän päivän kiroilut ja kärsimyksen äänet, vaan se alku..

        Oi jospa sen tietäisin, seppeleen siitä tekin ja päässäni kantaisin.
        ei ole tunnolla mitään syntiä (Olen syntinen kokonaan ja loppuun asti, mutta tietoista syntiä ei ole eikä toivon mukaan tule.)

        Miksi ja minkä takia saan kärsiä?
        olen puhdas !
        ---------
        Ystävä;
        1 Sitten suuhilainen Bildad lausui ja sanoi:
        2 "Kuinka kauan sinä senkaltaisia haastat ja suusi puheet ovat kuin raju myrsky?


      • VAstavoimaaa
        saviseutulainen kirjoitti:

        Huomenta Vastavoimaaaaaa.orig.ym!

        Oletkin ystäväinen taas kaapannut yhden ketjun itsellesi.
        Sinua siteeraten "sama se", kyllä tänne mahtuu muidenkin kynäilijöiden riipustuksia, joko innoittamanasi tai lyttyyn lyöminäsi.
        Leikki sijansa saakoon:)!

        Asiaan.
        Kirjoitat taas paljon ja vaikeaselkoisuutesi - jossa muuten päihität Paavalin mennen tullen - seassa paistaa hidasällisemmällekin lukijalle runsaasti totiseen ja raittiiseen Jumalan Sanaan perustuvaa kirjoitusta.
        Mutta nuo ajoittaiset, alatyyliset ja rajut, sanoisinko pohjanoteerauksesi, joista ei runsaissa viesteissäsi valitettavasti ole pulaa, saavat lukijan - ihan suoraan sanottuna tympääntymään.
        Miksi ystäväinen pilaat, monesti varsin hyviäkin, kirjoituksiasi tuolla ihan ruokottomuuksiin asti menevällä sotkuisuudella?
        Mutta, joka tapauksessa,
        hyvää päivänjatkoa ja Siunausta!

        Mutta, joka tapauksessa,
        hyvää päivänjatkoa ja Siunausta!

        kiitos


      • Lisääkahviaaa
        VAstavoimaaaa kirjoitti:

        Hyvää Huomenta:)
        enää 12 tuntia ja uni. se joka poistaa hetkeksi kaikki murheet.
        ---
        Oletkin ystäväinen taas kaapannut yhden ketjun itsellesi.
        joo näin on,, ja en estä ketään tänne tahi muualle kirjoittamasta.
        ja vaikka olisi punainen valtanappi en sitä käyttäisi, ellen pysty osoittamaan Jumalan Sanasta mitä "tahdon" eli mitä väitän, niin toki sen sitten kumotaan suurella taidolla ja Jumalan Sananalla, ei punaisella napilla, tahi ak47. hhmm
        -------
        Kuten huomaat on nyt taas sielussani, hetki lepoa ja voin jopa sylkeni nielaista, kunnes tulee armoton kärsimys, ahdistus ja valitus.

        "Mutta nuo ajoittaiset, alatyyliset ja rajut, Miksi ystäväinen pilaat,"
        Olisko jatkuvalla, "loputomalla" ahdistuksella ja kärsimyksellä osuutta asiaa?

        mitä luulet jos olis' paikka kuten "pellepelottoman" paja, siellä itkua ja hammasten kiristystä, vai huutaako, ammuuko, karja runsaaan ruuan ja suojan ja turvallisuuden niityillä?

        Eli kun saan edes huutaa tuskaani se helpottaa minua.
        purana ei auta, eikä rukous näytä kantavan toivottua hedelmää, mitä lie kantaa eli tekee.
        Kuintenkin voi vakuuttaa että Rukouksen maljoissa, on omaa suitsuketta, Rukousta paljon, ja IHMETTLEN kuinka SUURI on se minun Päämaljani siellä kun ei näytä tulevan täyteen, että sen saa viskattua alas.
        ----------
        Ilm. 5:8 Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset,

        Ilm. 8:3 Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä.

        Kuten muistat, eräs suitsutus paikka on KAIKKEINPYHIN, Aaronin eli Ylipapin virka, suitsuttaa eli RUKOILLA:

        Ps. 141:2 Minun rukoukseni olkoon suitsutusuhri sinun kasvojesi edessä, minun kätteni kohottaminen olkoon ehtoouhri.

        no Siellä Kaikkeipyhimmässä olen paljon hiljempaa ja jopa nöyrä!
        täällä saan huutaa apua jos olen hukkumassa, jos en saa hukkumassa olessa apua huutaa, johan on ihme.

        TIedän että teidän on vaikea kuunella, kuten Jobin ystävien.
        Joten Minulla ei ole edes Jobin ystävien kaltaisia kuuntelijoita jotka olivat jo pois menemstä sille eivät kärsineet KUUNELLA kärsivää:
        -----------
        1 "Huuda vain! Onko ketään, joka sinulle vastaisi, ja kenenkä pyhän puoleen kääntyisit? sanoo ystävä Jobille!

        Job:
        5 Huutaako villiaasi vihannassa ruohikossa, ammuuko härkä rehuviljansa ääressä?
        ps 23.
        ---
        10 Niin olisi vielä lohdutuksenani-ja ilosta minä hypähtäisin säälimättömän tuskan alla-etten ole kieltänyt Pyhän sanoja.

        en kiellä mitä Jumala sanoo tahi tekee, mutta EN HYVÄKSY niitä joten tahdon, omasta mielestäni sillä olen oikeassa, OIKEUTTA.
        luuk 18
        -----
        21 Niin te olette nyt tyhjän veroiset: te näette kauhun ja peljästytte.

        22 Olenko sanonut: 'Antakaa minulle ja suorittakaa tavaroistanne lahjus minun puolestani,

        en vaan olen pyytänyt esirukousta.. teiltä että tämä Rukouksen malja tulisi täyteen ja tästä loppu :)
        ---
        24 Opettakaa minua, niin minä vaikenen; neuvokaa minulle, missä olen erehtynyt.
        ???
        ---
        29 Palatkaa, älköön vääryyttä tapahtuko; palatkaa, vielä minä olen oikeassa siinä.

        Palatkaa, älkää jättäkö YKSIN, huutaa Job
        Palatkaa ystäväni, Jumalan nuolet satuttavat, tuulta onn kärsimyksen sanat!
        Palatkaa, älkää jättäkö YKSIN, huutaa Job
        ---------------

        4 Maata mennessäni minä ajattelen: Milloinka saan nousta? Ilta venyy, ja minä kyllästyn kääntelehtiessäni aamuhämärään asti.

        KOKO päivä ja ei ole MITÄÄÄN tekemistä, ei mitään!
        paitsi huutaminen!
        illasta aamuun ja aamusta iltaan, tyhjän pantti ja turhuus.
        KOKO päivän katselen vai ikkunsta ulos ! taivaan lintuja jotka voivat hyvin.
        ----

        15 Mieluummin tukehdun, mieluummin kuolen, kuin näin luurankona kidun.
        elo painoni on noin 25-39 kiloa !
        kun seison polvet tutiset heikkoutta!
        -------------

        16 Olen kyllästynyt, en tahdo elää iankaiken; anna minun olla rauhassa, sillä tuulen henkäystä ovat minun päiväni.

        19 Etkö koskaan käännä pois katsettasi minusta, etkö hellitä minusta sen vertaa, että saan sylkeni nielaistuksi?

        20 Jos olenkin syntiä tehnyt, niin mitä olen sillä sinulle tehnyt, sinä ihmisten vartioitsija? Minkätähden asetit minut maalitauluksesi, ja minkätähden tulin itselleni taakaksi?

        Mikä on se synti millä olen suoraan Jumalaa vahingoittanut eli satuttanut?
        sanat?

        Oi jospa, saisin tietää mikä on se synti tahi pahuus, ei nyt tämän päivän kiroilut ja kärsimyksen äänet, vaan se alku..

        Oi jospa sen tietäisin, seppeleen siitä tekin ja päässäni kantaisin.
        ei ole tunnolla mitään syntiä (Olen syntinen kokonaan ja loppuun asti, mutta tietoista syntiä ei ole eikä toivon mukaan tule.)

        Miksi ja minkä takia saan kärsiä?
        olen puhdas !
        ---------
        Ystävä;
        1 Sitten suuhilainen Bildad lausui ja sanoi:
        2 "Kuinka kauan sinä senkaltaisia haastat ja suusi puheet ovat kuin raju myrsky?

        elo painoni on noin 25-39 kiloa !

        elo painoni on noin 35-39 kiloa !


    • saviseutulainen

      Ystäväinen, tuskasi olen kyllä havainnut ja kauhistuttavalta se vaikuttaa. Ja miten tyhjältä tuntuu ylipäätään kertoa toiselle, että " on pannut merkille" hänen tuskansa. Siinä se; me emme toisiamme itsessämme saata empatiaa kummemmalla auttaa. No, on se ehkä tyhjää parempi - toisinaan. Mutta, on eräs joka pahimmissakin ahdingoissa ja tuskissa meitä voi auttaa - ja auttaa! Herra Jeesus ja vain Hän. Miksi Hän sinulta, ,joka Häneen uskot, apunsa ja rauhansa kieltäisi? EI KIELLÄ. Rakas ystävä, vaikka sinulla miten vaikeaa olisi, älä hetkeksikään kadota luottamustasi Jeesukseen Kristukseen. Hän vie sinut nìinkuin muutkin omansa viel3ä ikuiseen iloonsa ja rauhaansa. Herra Jeesus sinua ystäväinen siunaa!

      • Vastavoimaaaa

        no en tähän laita paljoa, sillä toki tiedät etten keksi uusia sanoja.
        se miksi Jumala näin minua kohtelee on arvoitus ja sen tahtoisin tietää maanpäällä sillä täällä voi tehdä muutoksia suuntaa jos on tarve ja onhan sitä.
        ---
        ja kuten Job, oli puulla päähän lyöty, MIKSI kysyy ja ei saa vastausta.
        mutta sitten YHTÄ "äkkiä" Jumala napsauttaa sormia ja KOKO elämä muuttuu.

        Jeesus sanoi:
        Mark. 4:38 Ja itse hän oli peräkeulassa ja nukkui nojaten päänaluseen. Ja he herättivät hänet ja sanoivat hänelle: "Opettaja, etkö välitä siitä, että me hukumme?"

        39 Ja herättyään hän nuhteli tuulta ja sanoi järvelle: "Vaikene, ole hiljaa". Niin tuuli asettui, ja tuli aivan tyven.
        40 Ja hän sanoi heille: "Miksi olette niin pelkureita? Kuinka teillä ei ole uskoa?"
        ---
        Tuli aivan tyvi tyyni ja rauha, kuten Hyvä Paimen PS 23

        ja sitten epäuskon jälkeen nuhtelua MUTTA apu tuli"!

        eli Jumala ON Kaikkivaltias, ja sanoo, "mille tahi kenelle tahi kaikille"
        vaikene, ole hiljaa eli Ulkoiset voimat, oli ne mitä tahansa, POIS kaikki ja tyyni tilalle.
        sellainen ON minun Herrani, kunhan saan jalasta kiinni kuten petturi jaakob, ja en päästä ennenkuin olen saanut siunauksen.
        --------

        Kuten Job ja muut kärsivät, se on jo apu kun saa huuttaa!


        eikö sekin auta jos laittaa taulua seinälle ja sitten iske vasaralla peukaloon, niin huutta vähän ja taas on helmpompi.

        tahi vai imee peukaloa ja taas apu on(olisko tissin vastine, anna äiti puhaltaa ja katso, kipu ja kärsimys on poissa)

        ja kuten muistat: Isäni ON Herra El Saddain.
        "äidin rinta joka on täynnä maitoa" ja mikä helpottaa lasta enemmän kuin tämä!

        joten TAHDON imeä lohdutuksen rintoja. ja saan Puhdasta maitoa ja leipää ja voimaa ja kasvan.

        hhmmm

        no se on mikä lie Jumalan Ongelma.
        itse tiedän että olen oikeassa, ja vaikka näin on, mitä voin kuitenkaa Jumalalle, Jumala ei ole ihminen tahi me emme edes ymmärrä kuinka suuri ja ihmeellinen Hän on, Isäni Jumala Kaikkivaltias.
        -------------------
        enää 14 tuntia ja pääsen nukkumaan!
        ja nyt lisää kahvia.


      • saviseutulainen
        Vastavoimaaaa kirjoitti:

        no en tähän laita paljoa, sillä toki tiedät etten keksi uusia sanoja.
        se miksi Jumala näin minua kohtelee on arvoitus ja sen tahtoisin tietää maanpäällä sillä täällä voi tehdä muutoksia suuntaa jos on tarve ja onhan sitä.
        ---
        ja kuten Job, oli puulla päähän lyöty, MIKSI kysyy ja ei saa vastausta.
        mutta sitten YHTÄ "äkkiä" Jumala napsauttaa sormia ja KOKO elämä muuttuu.

        Jeesus sanoi:
        Mark. 4:38 Ja itse hän oli peräkeulassa ja nukkui nojaten päänaluseen. Ja he herättivät hänet ja sanoivat hänelle: "Opettaja, etkö välitä siitä, että me hukumme?"

        39 Ja herättyään hän nuhteli tuulta ja sanoi järvelle: "Vaikene, ole hiljaa". Niin tuuli asettui, ja tuli aivan tyven.
        40 Ja hän sanoi heille: "Miksi olette niin pelkureita? Kuinka teillä ei ole uskoa?"
        ---
        Tuli aivan tyvi tyyni ja rauha, kuten Hyvä Paimen PS 23

        ja sitten epäuskon jälkeen nuhtelua MUTTA apu tuli"!

        eli Jumala ON Kaikkivaltias, ja sanoo, "mille tahi kenelle tahi kaikille"
        vaikene, ole hiljaa eli Ulkoiset voimat, oli ne mitä tahansa, POIS kaikki ja tyyni tilalle.
        sellainen ON minun Herrani, kunhan saan jalasta kiinni kuten petturi jaakob, ja en päästä ennenkuin olen saanut siunauksen.
        --------

        Kuten Job ja muut kärsivät, se on jo apu kun saa huuttaa!


        eikö sekin auta jos laittaa taulua seinälle ja sitten iske vasaralla peukaloon, niin huutta vähän ja taas on helmpompi.

        tahi vai imee peukaloa ja taas apu on(olisko tissin vastine, anna äiti puhaltaa ja katso, kipu ja kärsimys on poissa)

        ja kuten muistat: Isäni ON Herra El Saddain.
        "äidin rinta joka on täynnä maitoa" ja mikä helpottaa lasta enemmän kuin tämä!

        joten TAHDON imeä lohdutuksen rintoja. ja saan Puhdasta maitoa ja leipää ja voimaa ja kasvan.

        hhmmm

        no se on mikä lie Jumalan Ongelma.
        itse tiedän että olen oikeassa, ja vaikka näin on, mitä voin kuitenkaa Jumalalle, Jumala ei ole ihminen tahi me emme edes ymmärrä kuinka suuri ja ihmeellinen Hän on, Isäni Jumala Kaikkivaltias.
        -------------------
        enää 14 tuntia ja pääsen nukkumaan!
        ja nyt lisää kahvia.

        Vastis, tuli muuten mieleen - tai olen vähän ihmeissäni ollut tässä pitkin matkaa - , annat kuvan, että juot kahvia ihan ylettömät määrät päivässä. Se ei kyllä ole hyväksi (ymmärräthän etten saarnaa ). Ihan vaan terveydellistä tilaasi ajatellen. Jos kohta annat ymmärtää, ettet siitä juuri piittaa tippaakaan. Mutta kuitenkin .... : )


    • shuuuuuf

      Strong's selittää sanan hairetikos näin: aiheuttaa jakautumista
      kreikaksi: αἱρετικός, ή, όν

      Johtuu verbistä hairéomai, "valita, omata eriävä (jakauttava) mielipide" jakautumista aiheuttava henkilö, erikoistunut puolitotuuksiin ja vääriin tulkintoihin "voittaakseen" toiset oman mielipiteensä taakse (väärinohjautuva into) aiheuttaen vahingollista hajaannusta (käytetty vain Tiit 3:10). Katso hairesis.

      Okei: hairesis 'itse valittu mielipide, lahko'


      139 haíresis (a feminine noun derived from 138 /hairéomai, "personally select, choose") – properly, a personal (decisive) choice.

      Käsite painottaa henkilökohtaisen valitsemisen tapahtumista.

      Juurikin tuo, että ei mahduta siihen uskonnäkemykseen, jonka varassa ainakin menneet (vuosisata sitten) sukupolvet pääsivät perille, että on joku ihmeellinen uusi ilmestys. Mistä niitä nyt tulisi 2 000 vuotta Messiaan jälkeen sen enempää kuin Russelille, Smithille tai monelle muulle samankaltaiselle.

      Jos ei kelpaa alistua ja tyyntyä siihen mitä Paavali, joka TODELLA voi sanoa "Olen Herralta saanut..." niin, . . .Paavali ei niinkään välittänyt siitä mitä kaverit puhuivat - oliko "oppi" Raamatullinen vai ei -- eihän uuden liiton kirjoituksia ja niihin vertaamista edes ollut mahdollista tuolloin tehdä -, vaan siitä oliko heillä Jumalan voima: Jumalan kuningaskunta ei ole sanoissa vaan voimassa (Kor.1. jtk).

      Ei kai se uusien oppien julistaminen tee kenestäkään ongelmaa yksinään, vaan se että ei suostuta alistumaan siihen mitä Paavali toisaalla sanoo: 11:16 Mutta jos joku haluaa väittää vastaan, niin tietäköön, että meillä ei ole sellaista tapaa eikä Jumalan seurakunnilla.

      Vaikka kuinka julistaisi vapautta ja voimaa ja hallintaa ja valtaa ja .. niin ilman oikeaa Jumalan voimaa se on uusi oppi. Pavali, Johannee ja Pietari tekivät kuten Jeesus, vaikka he julistivat "massoille" kohtasivat he yksilön. Ja miten? Mm. näin: .. ja katsoi häneen kiinteästi .. tai näin .. ja kysyi Tahdotko tulla terveeksi... ja se mitä tahdottiin, se tapahtui, ilman minkäänlaisia "manifestaatioita" tai huutamisia tai vallan julistamista sairaan ylle, he ottivat kädestä, koskivat ja Jeesuksen nimessä rauhallisen voimallisesti paransivat sairaan.

      Siunausta Patrickille

    • tiedätitsekin

      Sinä et ainakaan näe, että olet täysin metsässä. Olet vain surkea nimettömänä keskustelupalstalla räyhääjä saatanan palvelija. Tiedät itsekin, että tämä on totta.

    • Mahdollisuusmuuttua

      Hyvä oli aloitus ja hyvä että joku varoittaa harha-oppisesta !!

    • LUE.TARKKAAN

      HÖPSIS

    • sandiaolinaisennimi

      Itse asiassa Netmissionissa ei varoitettu harhaopista vaan siellä nainen kuvansa kera vietteli Israelia epäjumalanpalvomiseen ja haureuteen. Tuo nainen asuuYhdysvalloissa ja on nyt sitten kuulemma kuunnellut Pakia.

      Hän vaati keskustelijoita kuuntelemaan ja kuuntelemaan Ptä käyttäen vaatimuksessa "omaa" arvovaltaansa yhdjysvaltalaisena psykologina esittäen kuinka hän itse perehtyy perinpohjin asioihin ennen kuin tekee niistä "tuomioita". Hän pönkitti tätä ottamaansa arvovaltaa kollegoidensa "viisailla" lausumilla.

      Kun eräs henkilö kertoi kuinka oli katsonut rhb:tä tv:stä ja joutunut seuraavana yönä Jeesuksen nimessä karkottamaan vihollisen huoneestaan ja kuinka hänen kokouksessa läsnä olleelle kaverilleen oli käynyt samoin, lyttäsi tämä eksyttäjänainen tuon "tunteiluna".

      Mitä siis nyt olen sanonut? Israelia varoitettiin ja kiellettiin ryhtymästä epäjumalanpalvontaan ja antamasta tyttäriään haureuteen eli vaimoiksi vieraille kansoille, jotka palvovat muita jumalia. Mutta tämä nainen vaati "keskustelijoita" kuuntelemaan ja katselemaan epäjumalanpalvojaa, jotta voisivat muka ottaa kantaa tähän "keskusteluun", jonka hän oli virittänyt - mahdollisesti sitä itsekään ymmärtämättä - ansaksi uskoville, jotta he lähtisivät tuohon epäjumalanpalvelukseen kuultuaan ja katsottuaan ja todettuaan kuin nainen Edenissä, että tämähän on silmille mukavaa ja aivoille kivaa ja muutenkin mukavaa, ja ottaisivat ja söisivät siitä haureuden puusta haureuden hedelmän.

      Anna anteeksi, että olen raastanut tuon henkilön tähän tällä tavoin mutta hän - jälleen ehkä sitä itsekään ymmärtämättä - alkoikin sitten kymmenien "keskustelusivujen" jälkeen kääntää kelaansa ja todeta, että ei olekaan ilmeisesti kaikki ihan ok.

      Tuho oli jo tapahtunut, hän oli jo vietellyt kansaa omalla väärällä vaateellaan. Ei Jumala ole vaatinut ketään kuuntelemaan ja katselemaan vääriä opettajia. Ja jos Jumala on sallinut jonkun - tässä tapauksessa jopa 2 todistajan - nähdä sen hengen, mikä oli rhb:n ja mikä on p:n herra, niin mikä tää nainen on aliarvioimaan sitä. Kyseessähän ei väärien opettajien kohdalla ole niinkään oppi, jota pitäisi kuunnella ja sille sekä hengelle itsensä altistaa, vaan henki. Heillä on väärä henki. Toinen Jeesus, toinen henki. Henki erotetaan juurikin esimerkiksi noin, että Jahve antaa hengen ilmestyä. Jumalan kuningaskunta ei ole sanoissa vaan voimassa.

      • heiheiheih

        Johannes nimenomaan sanoi Älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta.

        Ei henkien erottelu tapahdu niin, että sanotaan lampaille Menkää nyt kaikki ja kuunnelkaa mitä xx opettaa. Ei. Eikä varsinkaan niin, että joku nainen, joka on korottanut itsensä apostoliksi, vaatii muita menemään ja kuuntelemaan sillä varjolla, että muka voitaisiin ehdottaa oikeaa "tuomiota" julistajalle, eikä varsinkaan niin, että kun Jumala jo ilmoittaa selkeästi kahden miehen kautta, että kyseessä on väärä henki, niin ei, tämä eksyttäjänainen vain jankuttaa, että menkää nyt ja kuunnelkaa, kuunnelkaa .... = tulkaa saastutetuiksi.


        Norolampi sanoi videollaan: Tessalonikaliskirje: 19 Henkeä älkää sammuttako,

        20 profetoimista älkää halveksuko,

        21 mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;

        22 karttakaa kaikenkaltaista pahaa.

        Ei Paavali käskenyt pitää väärien henkien opeutuksista sitä, mikä on hyvää.
        https://www.youtube.com/watch?v=Mjo2c3kuSwg Melko lopussa, https://youtu.be/Mjo2c3kuSwg?t=2979 eli kohdassa 49:30.


        Hyvän pitäminen koski seurakunnassa - uskovien, ei väärien opettajien - esiin tuomia profetioita, jotka tuli koetella ja pitää niistä se, mikä hyvää on. Profetiassa siis voinee olla uskovallakin sielullista, joka tulee karsia pois.

        Tuo viimeinen jae nimenomaan sanoo: karttakaa kaikenlaista pahaa. Määrät henget, joiden vaikutuksesta jotkut opettavat turmiollisia oppeja, ne, jos mitkä ovat pahaa.

        Sandia, jos luen tämän tai jos joku kertoo sinulle, että täällä on näin kirjoitettu, tee parannus, nöyrry ja kuuntele mitä Jumala sinulle puhuu. Lopeta eksyttäjänaisena oleminen, tee pikemminkin työsi äläkä opeta vääryytee, naisena vielä.


    • parannuksenhedelmiä

      Muslimit vainoo kristittyjä pukeutuen valkeuden enkeleiksi juutalaiskundaliinit eksyttää rahat hmja erottaa jumalan pojasta . Vääriä profeettoja susia lampaitten vaatteissa jopa varkaissa. Kun saatte amuletteja ismaililta woodoohennatulta heittäkää heti takaisin sinne missä asuvat kokoontuvat kirous menee takaisin . Polttakaa noitajumalien patsaat . Venäläiset ovat kuin syöjäsirkkoja varkaissa . Parannus koskee heitäkin kääntyköän synneistään myös muslimit. ( kaikki juutalaismuslimien tv ohjelmat on täynnä murhaamistahuoruuttahomoutta ja jeesuksen pilkkaamista).

    • vihreämmällelaitumelle

      Eivätkö nämä pitkäveteiset ja saman asian ympäri kiertävät jaaritus-ketjut jo ala tympimään? Minua ainakin,aika vaihtaa maisemaa.

      • TyhjääTäynnä

        Mua tympii Tiaisen jaaritukset. Lopettais vaan, niin loppuis nää ketjut samalla. Tusinatavaraa koko tyyppi. Niin NÄHTY JO!

        Rukoilen Jumalaa, että laittaa stopin tälle pelleilylle.


      • odotamme
        TyhjääTäynnä kirjoitti:

        Mua tympii Tiaisen jaaritukset. Lopettais vaan, niin loppuis nää ketjut samalla. Tusinatavaraa koko tyyppi. Niin NÄHTY JO!

        Rukoilen Jumalaa, että laittaa stopin tälle pelleilylle.

        Sinäkö luulet,että Jumala lopettaa toimintansa,kun sinä rukoilet!!!!Eiköhän ne vajaaälyiset ole juuri nämä ,jotka täällä jatkuvasti yrittävät löytää Patrickista vikoja.Kun itsellä ei ole mitään,kateudesta halutaan tuhota muut.Näytin ulkomaalaiselle näitä täällä olevien kirjoituksia,sanoi eivät tunne Jeesusta!


      • Henki.paljastaa
        odotamme kirjoitti:

        Sinäkö luulet,että Jumala lopettaa toimintansa,kun sinä rukoilet!!!!Eiköhän ne vajaaälyiset ole juuri nämä ,jotka täällä jatkuvasti yrittävät löytää Patrickista vikoja.Kun itsellä ei ole mitään,kateudesta halutaan tuhota muut.Näytin ulkomaalaiselle näitä täällä olevien kirjoituksia,sanoi eivät tunne Jeesusta!

        Todella typerä kommentti. Taidat olla "uskonhenki".


      • odotamme
        Henki.paljastaa kirjoitti:

        Todella typerä kommentti. Taidat olla "uskonhenki".

        Niinkö ajattelet,että minulla olisi uskonhenkeä!!!!Vaude,sitä olemme nuorten kanssa rukoilleet,että Herra antaisi uskonhengen,joka vuoria siirtää!Jeesus tulee tekemään ihmeitä ilman määrää,Hallelujaa!


      • turha.odotus.sulla
        odotamme kirjoitti:

        Niinkö ajattelet,että minulla olisi uskonhenkeä!!!!Vaude,sitä olemme nuorten kanssa rukoilleet,että Herra antaisi uskonhengen,joka vuoria siirtää!Jeesus tulee tekemään ihmeitä ilman määrää,Hallelujaa!

        Älä yhtään yritä harhauttaa. Sinut on paljastettu harhaiseksi Tiaisen komppaajaksi. Samaa ivaa ja vierasta tulta kommenteissasi, kuin nim. "uskonhengellä".


      • odotamme
        turha.odotus.sulla kirjoitti:

        Älä yhtään yritä harhauttaa. Sinut on paljastettu harhaiseksi Tiaisen komppaajaksi. Samaa ivaa ja vierasta tulta kommenteissasi, kuin nim. "uskonhengellä".

        Juu,kyllä me nuoret tykätään Patrickista,onhan hän nuori.Mutta me palvomme Jeesusta.Olet pelottavan psykoottinen ja sekava kommenteissasi,vaikea ymmärtää.


      • saviseutulainen
        odotamme kirjoitti:

        Niinkö ajattelet,että minulla olisi uskonhenkeä!!!!Vaude,sitä olemme nuorten kanssa rukoilleet,että Herra antaisi uskonhengen,joka vuoria siirtää!Jeesus tulee tekemään ihmeitä ilman määrää,Hallelujaa!

        "Tämä avionrikkoja ja nurja sukupolvi odottaa merkkiä; sille ei anneta muuta kuin Joonan merkki"!

        Oletteko rakkaat nuoret tietoisia mitä Herra Jeesus tällä tarkoitti?


      • odotettavissa
        odotamme kirjoitti:

        Juu,kyllä me nuoret tykätään Patrickista,onhan hän nuori.Mutta me palvomme Jeesusta.Olet pelottavan psykoottinen ja sekava kommenteissasi,vaikea ymmärtää.

        Jos palvot samaa Jeesusta, jota Patrick palvoo, se ei ole Raamatun Jeesus.
        Tiedossa pahempi kohtalo, kuin niillä, jotka seurasivat Hamelnin Pillipiiparia.
        Kannattaa tehdä täyskäännös, ja ottaa suunta kohti Golgatan ristiä ja sitä kautta totuuden tuntemiseen.


    • verneri67

      Harjoitelkaa ensin sinapin siemenen siirtämisellä.
      No, koska nämä uskonsanalaiset eivät varmasti saa sitäkään uskolkaan siirtymään, avuksi on otettava vaikkapa luuta tai lehtipuhallin.

    • 7377

      Eiköhän tuossa Naadabin ja Abihun tapauksessa ollut kyse siitä että pojat käsittelivät tulta varomattomasti ja polttivat itsensä.

      Taikauskoinen kansa ajatteli että itse pannun käsittelyssä oli nyt jokin muotovirhe.

    • VanhaJaKokenutUskis

      Patcrik on jälleen TV7 Plus. Katso ja vahvistu Jumalan tuntemuksessa. Hyvää ja ravitsevaa ruokaa erityisesti meille suomalaisille. Terve oppi ja henki on hänessä!

      • myrkky.voi.tappaa

        Eipä Patrick kenenkään Jumalan tuntemusta voi vahvistaa. Myrkkyä hän tarjoilee eksyneille lammasparoille "ravinnoksi". Täysin väärä oppi ja henki hänessä.
        Säälittää kaikki, jotka hänen valheisiinsa uskovat.


    • Jumalanmies

      Hedelmistään puu tunnetaan. Patrick on hyvä tyyppi :)

      • sesinäolet

        Sinä olet saatanan mies. Ja saatanan enkeli tulee vierailemaan luonasi tänä yönä.


    • osaatkolukea

      Hyvä muistutus

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe