kaipaan emmareihin

harmittaajo

joitakin vanhoja näyttelijöitä,ja pahalta tuntuu jotkut pitkäaikaisimpien näyttelijöiden lähdöt ,ikävintä emmareissa suunta samaan kuin kauneissa ja rohkeissa,pettämisiä on vain ei mitään muuta juonta,kaikessa on pettäminen taustalla.

Andy :kin harmittaa jo etukäteen,sekin on nyt lähdössä.

Ennen oli toimintaa nyt vaan pettämistä,surrullista kun sarjat vääristyy samalle linjoille muiden kanssa.

38

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Glub

      Sanottakoon, että nyt nähtävissä Suomen jaksoissa teema on nimenomaan ollut harkitusti pettäminen. Sarjan kesän tunnuslause olikin "Summer of Infidelity", keskittyen nimenomaan tähän asiaan. Joten, ja vaikka pettäminen ja kolmiodraamat kuuluvat olennaisesti saippuasarjaan, ja minusta se on niissä täysin tavallista, ei sitä ehkä aivan niin paljon tulevaisuudessa ole kuin nyt. Ja jos olisikin, niin todennäköisesti jakautunut hiukan laajemmalla alalle kuin nyt.

      • MielenkiintoistaTulossa

        Kun aloittaja tai joku muu katsoja,katselet vielä vuoden renki sreroidi Andya niin olet kypsä häneen. 20 v on vain liikaa! Asley myös 20v lähtee viimeistään ensi vuoden alkupuolella. Hössö Marlon 20v ja kehno April saisi muuttaa pois kylästä. Rhona ja Paddy ei heitäkään jaksa. Tulevissa 2016 jaksoissa tulee 3 uutta miestä,ei nuoria enää.
        Robertista riittää tarinaa. Hänelle kirjoitetaan hyviä repliikkejä. Monet niistä jää mieleen. Miksi Aaron tuntuu olevan nyt niin hyvän tuulinen? Hotelli reissusta selvisivät ja Robertin avioeroon. Mitä Aaron toivoo vaikka kieltää? Vaikka on katsonut tapahtumia You Tubesta ei tiedä kaikkea tarkasti ennenkuin nyt näkee koko jakoja.
        Erickin ja Valin BB oli aika ankean näköinen tänään nähdyssä jaksossa. Hiljattain oli kohtaus sieltä ja oli sisustettu todella kodikkaasti,paljon esineitä sohvia,tapetit eikä ollut samaksi tilaksi uskoa ja luulinkin että oli Dianan kodin olohuone.
        Pettämisen lisäksi kesän ja syksyn teema on veljesviha ja väkivalta.


    • Eimuuttotappiota

      Kieltämättä melkoinen väen vaihtuvuus pienessä kylässä

    • KingandDales

      En enään jaksa seurata emmerdalia. Debbie pettää ja Ross tekee vaihtelevia rikoksia jaksosta toiseen. Katson silloin tällöin jakson. Muistan kun Kingin perhe oli mukana, silloin sarja oli hyvä verrattuna nykyiseen.

      • Glub

        Pidän sarjasta paljon, D ja R kelaan kyllä täysin ohi. Turha sivujuoni.


      • Häääkatasrofitänään

        Debbie ja Ross ei toimi. Debbien häilyvyys alkaa ollla rasite sarjassa,samanlainen kuin äitinsä. Kovin nopeasti tulleet rakastumiset eivät kestä. Pete on rakastunut ja näyttelijä on roolissa uskottavampi. Ross ei tee kylässä kuin pahaa.
        Cainin viha,halu hakata ja tappaa Robertia kohtaan menee oudoksi.
        Eikä Robert häpeä paljastunutta suhdettaan Aaroniin. Hän tietää saavansa rahaa Lawrencelta. Ja se avaa uusia mahdollisuuksia.


      • Annika_S
        Häääkatasrofitänään kirjoitti:

        Debbie ja Ross ei toimi. Debbien häilyvyys alkaa ollla rasite sarjassa,samanlainen kuin äitinsä. Kovin nopeasti tulleet rakastumiset eivät kestä. Pete on rakastunut ja näyttelijä on roolissa uskottavampi. Ross ei tee kylässä kuin pahaa.
        Cainin viha,halu hakata ja tappaa Robertia kohtaan menee oudoksi.
        Eikä Robert häpeä paljastunutta suhdettaan Aaroniin. Hän tietää saavansa rahaa Lawrencelta. Ja se avaa uusia mahdollisuuksia.

        100 prosenttisesti samaa mieltä. Debbie & Ross ei toimi. Charley Webb näyttää lähinnä vaivaantuneelta ja kaikesta huomaa, ettei hän ole täysillä jutussa mukana. Ehkä tuo odotusaika on vienyt näyttelijän ajatukset muualle, tai sitten tämä juonikuvio vain ihmetyttää häntä. Ei parasta Emmerdalea.


      • Nojohanolivitsinmurjasu
        Glub kirjoitti:

        Pidän sarjasta paljon, D ja R kelaan kyllä täysin ohi. Turha sivujuoni.

        Ai turha sivujuoni? :D Debbie, Ross ja Petehän nimenomaan ovat tässä Summerfatessa pääosassa, eikä ilman heitä olisi koko kuviota. Väitätkö siis oikeasti, että Summerfate, koko Emmerdalen vuoden 2015 suurin ja näyttävin spektaakkeli, on vain turha sivujuoni? Tämä on jo aivan naurettavaa, et voi olla enää edes tosissasi :D

        Tosin ei kai se oli ihmekään, ettei tätä tajua, jos kerran hyppii Debbien juonikuvioiden ohi... Ihmettelenpä vain, että mitä seurattavaa sinulle Emmerdaleen sitten edes jää. Pelkkä Robron? Kyllä on köyhää :D


      • Wpjvv

        Debbie ja Barton pojat eivät ole tämän tapahtuman keskipiste. Eikä tärkein asia. Vain yksi monista muista. Debbie ei ole paljon mukana ja hänellä oli sijaisnäyttelijä raskauden takia.


      • Avaasilmäsi
        Wpjvv kirjoitti:

        Debbie ja Barton pojat eivät ole tämän tapahtuman keskipiste. Eikä tärkein asia. Vain yksi monista muista. Debbie ei ole paljon mukana ja hänellä oli sijaisnäyttelijä raskauden takia.

        Debbie, Ross ja Pete nimenomaan ovat tämän tapahtuman keskipiste. Ilman heitä koko juonikuviota ei olisi.

        Charley Webb näyttelee kyllä ihan itse kaikki Debbien repliikit yms, hänellä oli vain stunttimies kohtauksessa, jossa katto romahti.


    • Rossin_pakkomielle

      Vaikea tajuta tämä Rossin pakkomielle just Debbieen, kun kaunis suloinen Carlykin olisi tarjolla. Haluaako Ross vain kilpailla veljensä kanssa samasta naisesta, kuten Robert ja Andy jakoivat Katien? Raukkamainen Ross tunnusti lapsensakin vasta sitten kaikille, kun halusi ilkeillä veljelleen. Ross sanoi Peten ja Debsin kasvattavan hänen lastaan. Jos Debbie olisi järkevä, hän näkisi jo viimeistään nyt, millainen pilaantunut ihmisjäte Ross on. Pilaa jopa tahallaan Peten ja Debbien häätkin.
      Mutta eihän ne omenat kauas puusta putoa, kun katsoo Charitya, hänen tyttärensähän kelvotonta Rossia himoitseva Debs on.

      • Ymmärrän_Rossia

        Eihän tässä enää olekaan muusta kyse kuin siitä, että Ross on kateellinen Petelle ja haluaa pistää tämän kärsimään. Kyllä Ross alun perin Debbiestä välitti, mutta nyt se on sille vihanen, kun tuli torjutuksi. Ja sitä sen vihaa vielä vaan lisää se, että se oli sitte just Pete, jolle se Debbien menetti. Rossin näkökulmasta Pete on nyt voittanu, ja se ei kestä sitä. Niillä kun on koko niitten elämän ajan ollu keskinäistä kilpailua paremmuudesta, ja Ross on muutenki katkera Petelle. Mm. siksi, että Pete on aina ollu se isän kultapoju, jota paapotaan, kun taas Rossia James ei oo koskaan ymmärtäny vaan on kohdellu ankarammin ja jopa hyljeksiny. Tätä taustaa vasten on helppo ymmärtää, miksi Ross on niin järkyttävän vihanen. Nyt Debbien menetyksen jälkeen se sen viha on sitte kunnolla leimahtanu ja se haluaa kostaa Petelle. Siinä onnistuakseen se on valmis uhraamaan jopa Debbien. Tässä Rossin ja Peten riitelyssä on siis kyse niin paljon muustakin kuin vain Debbiestä, ja se pitäisi katsojan ymmärtää.

        Onkin siis kumma, kun eräät kommentoijat täällä eivät yhtään näytä ymmärtävän, mistä Rossin viha kumpuaa, vaan pitävät sitä vaan ikävänä tyyppinä mutta hyvinkin ymmärtävät sitten Robertia, vaikka loppujen lopuksi Rossin ja Robertin tilanteet ovat ihan samanlaisia. Molemmilla kun on ollut isä, joka on puolueellisesti suosinut toista veljeä (Jack Andya ja James Peteä), ja kun molemmat kantavat siitä kaunaa, Robert hakeekin vain hyvitystä kun taas Ross on kaiken pahan alku ja juuri... Kyllä on sitten kaksinaismoralistinen ajattelutapa.


      • RossONRoisto

        Robertia ei pidä verrata elämäntapa rikolliseen Rossiin.


      • Analyysi
        RossONRoisto kirjoitti:

        Robertia ei pidä verrata elämäntapa rikolliseen Rossiin.

        Miksei? Mikä estää? Kun vertaat, huomaat, että heidän lähtökohtansa ja varsinkin isäsuhteensa ovat tismalleen samanlaisia. Hahmot itse ovat toki erilaisia. ...vai ovatko sittenkään niin kovin paljoa? He molemmathan ovat pahiksia. Tosin Ross avoimemmin, julkisesti, kun taas Robert piilossa ja salaten. Siinä mielessä Ross onkin paljon rehellisempi pahiksen roolissaan kuin Robert, joka on kovasti olevinaan kunnon kansalainen vaikkei sellainen ole. Siinä se heidän ainoa eronsa oikeastaan onkin. Muut kyläläiset tuntevat Rossin roistona, mutta katsojat tietävät, että hänessä on pehmeämpikin puolensa. Robertin muut tuntevat taas hyvänä tyyppinä, mutta katsojat tietävät, kuinka pimeä hän tosiasiassa osaakaan olla.


      • Kasyexyis

        Isä suhde ei liity asiaan mitenkään. Ei ole merkitystä. Turha jauhaa kun jotkut ei vain tajua kaikea ja aika näyttää kun tiedämme Robertista enemmän.


      • Niinkukaeitässäeitajua
        Kasyexyis kirjoitti:

        Isä suhde ei liity asiaan mitenkään. Ei ole merkitystä. Turha jauhaa kun jotkut ei vain tajua kaikea ja aika näyttää kun tiedämme Robertista enemmän.

        Isäsuhde nimenomaan liittyy asiaan sekä Robertin että Rossin kohdalla. Itse et vain näytä sitä tajuavan...


    • 0011022

      Ennen katsoin sarjaa mielelläni, nyt on mennyt liian sekoilevaksi ja kieroilevaksi. Alkoi matkia amerikkalaisia höpösarjoja.
      Vielä virtaa ja Pokka pitää jaksoivat viehättää ihmisiä ilman loputonta kieroilua. Olihan niitä muitakin hyviä englantilaisia.

    • Tänäänjatuleva

      Ryan Lambia,punatukka Fayen poikaa ED näytellyt J. Sutton näyttelee Hollyoaks sarjassa John Paul gay hahmoa. YTube kanava kun tarjoaa muitakin miespareja näytille kuin R&A niin piti tarkistaa oliko sama näyttelijä kun naama näytti nähdyltä. Lambiin liittyi joku lavastus Wylde,ei kiinnosta vanhat asiat.
      Enkä oikein ymmärrä kun vanhoja hahmoja kaivataan vuosien kuluttua. Ovat kai jotain takertujia aina mennnessen,muutosvastaisia kaikessa.

      • RakasStella

        "Enkä oikein ymmärrä kun vanhoja hahmoja kaivataan vuosien kuluttua."
        Mikä kieltää kaipaamasta jotain hahmoa takaisin. Jos Sinä et kaipaa, se on oma asiasi. Silloin tällöin joku on palannutkin, kuten nykyisistä esim. Cain, Charity ja Robert.

        Ovat kai jotain takertujia aina mennnessen,muutosvastaisia kaikessa"
        Ei aivan niinkään. Onhan sekin muutosta, että henkilö tai henkilöitä palaa kylään.


      • drfgthyujikl
        RakasStella kirjoitti:

        "Enkä oikein ymmärrä kun vanhoja hahmoja kaivataan vuosien kuluttua."
        Mikä kieltää kaipaamasta jotain hahmoa takaisin. Jos Sinä et kaipaa, se on oma asiasi. Silloin tällöin joku on palannutkin, kuten nykyisistä esim. Cain, Charity ja Robert.

        Ovat kai jotain takertujia aina mennnessen,muutosvastaisia kaikessa"
        Ei aivan niinkään. Onhan sekin muutosta, että henkilö tai henkilöitä palaa kylään.

        "Silloin tällöin joku on palannutkin, kuten nykyisistä esim. Cain, Charity ja Robert."

        Robertin kohdalla hahmo palasi, mutta näyttelijä vaihtui. Tätähän tapahtuu paljonkin, mutta jos jotain vanhaa hahmoa kaipaa takaisin, ei näyttelijänvaihdos ole hyvä juttu, koska se kiintymys siihen hahmoon tulee nimenomaan sen näyttelijän kautta. En ole osannut pitää tätä nykyistä Roberttia samana hahmonakaan kuin se aiempi. Kun yhtäkkiä kylään saapuu aivan eri näköinen tyyppi erilaisella olemuksella ja joka vielä niin trendikkäästi on yllättäen homokin, ei hahmoa voi pitää samana kuin nimen ja vittumaisen luonteen perusteella. En väitä, etteikö uuden version seikkailuja olisi hauska katsella, taikka hahmosta voisi pitää, mutta tuntuu silti kuin kyseessä olisi aivan uusi henkilö mukana.


      • EDparassarja

        Robert Sugden hahmon paluu uudistuneena on onnistunein ikinä koska näyttelijä on todella kaikin tavoin parempi kuin edellinen joka ei olisi ollut nyt sopiva miltään osin. Itse en ole katsellut vanhoja Sugden videopätkiä YTsta. Minulla ei ole ollut vaikeusia pitää uudistuneesta Robertista eikä ajatteluni ei ole vääristynyt menneistä. Tietyt Andya koskevat faktat luin englanninkielisestä Emmerdale Wikiasta joten ymmärrän Robertin lapsuuden ja nykyisyyden paremmin. Jo ruudussa nähtyjä hahmoja en halua uudelleen. Jonkun uuden sukulaisen tuominen sarjaan on parempi tapa.
        Robertin hahmo antaa monia tarinoita,juonia kerrottavaksi jotka liittyy Aaroniin ja muihin Sugdeneihin ym. hahmoihin. Salasuhde Aaroniin on nyt ohi eikä miesten välisiä pussailuja nähdä hetkeen muutenkaan,helpottaako. Miten kahden hetero mies näyttelijän välinen suuteleminen voi joitain ahdistaa tv sarjassa? He kun onnistuvat tekemään sen aidoimmin kuin nainen ja mies parit.


      • sdfghjk

        "...eikä ajatteluni ei ole vääristynyt menneistä."

        Ajattelusi nimenomaan on vääristynyt, jos jo olemassaolevaan tehty muutos ei vaivaa sinua ensinkään, ja nyt puhutaan siis henkilöhahmosta. Jos on vuosikausia tottunut näkemään tietyn hahmon sellaisena kuin se on ja sitten se muuttuu ulkoisesti ja muutenkin aikalailla eri hahmoksi, mitä nyt nimi ja perusluonne jäävät muistuttamaan siitä, että kyseessä pitäisi olla se sama hahmo, joka aiemminkin oli mukana, ei voi sanoa, että katsojan ajattelu on vääristynyt, koska se vääristymä tapahtuu nimenomaan jo olemassaolevan radikaalilla muuttamisella.

        Noissa homoissa vituttaa se tuputtaminen ja tarkoituksenmukaisen agendan ajaminen, aivan kuten tässä "monikulttuurisuus" perseilyssäkin. Emmerdaleenkin parin homohahmon jälkeen on tullut melkoinen homotulva. Kun yksi homo lähtee tulee jo melkein kaksi tilalle. Se kun on nykyään niin kovin trendikästä liputtaa seksuaalivähemmistöjen ja etnisyyden puolesta, mutta pitääkö sen nyt olla noin läpinäkyvää? Itse en muista koskaan nähneeni katukuvassa homoja läyhäämässä, ja uskonkin, että kyseessä on aikalailla pieni ilmiö, homothan ovat vähemmistö, joten joku suhteellisuudentaju pitäisi kumminkin pitää, ja tajuta, että vaikka ne homot pumppaavat toisiaan kotioloissaan, niin tavallisessa katukuvassa sitä ei näe, ja tämän vuoksi pitäisi ihan tavallisen kaduntallaajan näkökulmasta pitääkin se homokiintiö kohtuullisena. Kyllähän se tiedossa on, että sellaisia on olemassa, mutta jos tuollaista pikkukylää kuvaava sarja muuttuu jatkuvasti homoja viliseväksi, on se kieltämättä hivenen hämmentävää. Vaikka tarkoituksenmukaistahan tuo onkin.

        En tykkää katsella jatkuvaa heteroidenkaan kielten suuhun tunkemista, joten miksi kahden miehen välinen sellainen pitäisi olla ihkumpaa?

        Innolla odotan, koska kylään tulee ensimmäinen burkhamuslimi monikulttuuristaa agendaa ajamaan. Toivottavasti siellä kuuluu myös ajankuvalle tyypillinen "allahu akbar" samalla kun kylän kristillinen kirkko poksahtaa uskonsoturin pommilla alas ja saamme taas jäädä ihastelemaan pelastushenkilökunnan hidasta ja epäloogista toimintaa, kun keskittyvät auttamaan kenkänsä hukannutta Kerryä ennemmin kuin auttavat raunioon jääneitä vääräuskoisia uhreja pois.


      • Eiteitäjaksa

        Onpa edellisellä pinttynyt ajattelutapa. 10v sitten joku muu näytteli Robert hahmoa. Nyt on nyt.


      • sdfghj
        Eiteitäjaksa kirjoitti:

        Onpa edellisellä pinttynyt ajattelutapa. 10v sitten joku muu näytteli Robert hahmoa. Nyt on nyt.

        Kyse olikin tästä:
        "Enkä oikein ymmärrä kun vanhoja hahmoja kaivataan vuosien kuluttua."

        Puolustuspuheenvuoro sisälsi nimen Robert, ja tähän selvensin, että jos jotain kaipausta hahmon perään on, tulee se kaipaus nimenomaan sen näyttelijän kautta, koska siihenhän ihmiset kiintyvät, kun oppivat tuntemaan kyseisen näyttelijän kyseisen hahmon ilmentymänä. Pelkkä käsikirjoitettu olemushan ei riitä, vaan näyttelijä herättää sen hahmon henkiin, ja eri näyttelijät tekevät sen eri tavalla ja eri kropalla.


      • Analyysi
        drfgthyujikl kirjoitti:

        "Silloin tällöin joku on palannutkin, kuten nykyisistä esim. Cain, Charity ja Robert."

        Robertin kohdalla hahmo palasi, mutta näyttelijä vaihtui. Tätähän tapahtuu paljonkin, mutta jos jotain vanhaa hahmoa kaipaa takaisin, ei näyttelijänvaihdos ole hyvä juttu, koska se kiintymys siihen hahmoon tulee nimenomaan sen näyttelijän kautta. En ole osannut pitää tätä nykyistä Roberttia samana hahmonakaan kuin se aiempi. Kun yhtäkkiä kylään saapuu aivan eri näköinen tyyppi erilaisella olemuksella ja joka vielä niin trendikkäästi on yllättäen homokin, ei hahmoa voi pitää samana kuin nimen ja vittumaisen luonteen perusteella. En väitä, etteikö uuden version seikkailuja olisi hauska katsella, taikka hahmosta voisi pitää, mutta tuntuu silti kuin kyseessä olisi aivan uusi henkilö mukana.

        Olen aivan samaa mieltä. Tämä uusi Robert on todellakin kuin aivan uusi hahmo, joka vain väittää, että hänellä olisi Robert Sugdenin historia. Yhteistä edelliseen on nimenomaan vain nimi ja tympeä luonne. Vaikka ei se edellinen minun muistaakseni ihan näin ikävä tyyppi ollut kuin tämä nykyinen, joka on paljon pirullisempi, laskelmoivampi ja sekopäisempi. Edellinen oli sentään vielä inhimillinen. Hänessä oli jotain sellaista säälittävää raukkamaisuutta, joka tyystin puuttuu nyt tästä uudesta.


      • Kukaåpäättäävääristyneen
        sdfghj kirjoitti:

        Kyse olikin tästä:
        "Enkä oikein ymmärrä kun vanhoja hahmoja kaivataan vuosien kuluttua."

        Puolustuspuheenvuoro sisälsi nimen Robert, ja tähän selvensin, että jos jotain kaipausta hahmon perään on, tulee se kaipaus nimenomaan sen näyttelijän kautta, koska siihenhän ihmiset kiintyvät, kun oppivat tuntemaan kyseisen näyttelijän kyseisen hahmon ilmentymänä. Pelkkä käsikirjoitettu olemushan ei riitä, vaan näyttelijä herättää sen hahmon henkiin, ja eri näyttelijät tekevät sen eri tavalla ja eri kropalla.

        Mä ajattelen ja kaipaan nimenomaan hahmoa. Niitähän ja niiden touhuihin mä ainakin keskityn. En ajattele ollenkaan näyttelijänä...


      • OdotusPalkitaan

        Ryan Hawleyn näyttelemä Robert Sugden on erityislaatuisen kiehtova. Monet katsojat tekevät Robertista hyvin hätäisiä arvioita nähdyn perusteella. Tuotanto osui kultasuoneen kirjoittaessaan hänelle roolin White perheessä sekä tarinaa Aaronin kanssa. Sarjassahan seurataan Aaronin kasvamista ongelmaisesta teinipojasta ja perhesuhteista aikuiseksi. Danny Miller (Aaron) on ollut suosituin,seuratuin ja tunnetuin näyttelijä sarjassa ja aina ison tarinan pääosassa. Seuraava iso Aaroniin liittyvä juoni alkanee joulukuun jakoissa ja kestää kevääseen.


      • batmani
        OdotusPalkitaan kirjoitti:

        Ryan Hawleyn näyttelemä Robert Sugden on erityislaatuisen kiehtova. Monet katsojat tekevät Robertista hyvin hätäisiä arvioita nähdyn perusteella. Tuotanto osui kultasuoneen kirjoittaessaan hänelle roolin White perheessä sekä tarinaa Aaronin kanssa. Sarjassahan seurataan Aaronin kasvamista ongelmaisesta teinipojasta ja perhesuhteista aikuiseksi. Danny Miller (Aaron) on ollut suosituin,seuratuin ja tunnetuin näyttelijä sarjassa ja aina ison tarinan pääosassa. Seuraava iso Aaroniin liittyvä juoni alkanee joulukuun jakoissa ja kestää kevääseen.

        hyvä että jaksat aina valaista meitä tietämättömiä


      • Tarkennetaanvielä
        OdotusPalkitaan kirjoitti:

        Ryan Hawleyn näyttelemä Robert Sugden on erityislaatuisen kiehtova. Monet katsojat tekevät Robertista hyvin hätäisiä arvioita nähdyn perusteella. Tuotanto osui kultasuoneen kirjoittaessaan hänelle roolin White perheessä sekä tarinaa Aaronin kanssa. Sarjassahan seurataan Aaronin kasvamista ongelmaisesta teinipojasta ja perhesuhteista aikuiseksi. Danny Miller (Aaron) on ollut suosituin,seuratuin ja tunnetuin näyttelijä sarjassa ja aina ison tarinan pääosassa. Seuraava iso Aaroniin liittyvä juoni alkanee joulukuun jakoissa ja kestää kevääseen.

        Aaroniin liityvä tarina alkaa vähitellen meillä esitettävissä joulukuun jaksoissa v. 2015 ja jatkuu sitten kuukausia.


      • Muittenaliarviointia
        batmani kirjoitti:

        hyvä että jaksat aina valaista meitä tietämättömiä

        No sanopa muuta. Kunnon besserwisseröintiä vaan, kun ei koskaan ees mitään uutta tietoa :D


      • sedfgthjk
        Kukaåpäättäävääristyneen kirjoitti:

        Mä ajattelen ja kaipaan nimenomaan hahmoa. Niitähän ja niiden touhuihin mä ainakin keskityn. En ajattele ollenkaan näyttelijänä...

        Mutta jos hahmon ulkonäkö, olemus ja eleet muuttuvat, ei jäljelle jää kuin käsikirjoitus, joka tietenkin on oleellinen asia, mutta se näyttelijä sen käsikirjoituksen kumminkin herättää henkiin. En usko, etteikö näyttelijävalinta muka vaikuttaisi yhtään jonkun kiintymiseen kyseistä hahmoa kohtaan, kyseessähän on kumminkin kokonaisuus.

        Väitätkö, että näkisit vain pelkän hahmon, jos Robert häipyisikin yhtäkkiä lomille, ja takaisin pamahtaisikin muutaman viikon kuluttua Robert Sugden Arnold Schwarzeneggerin muodossa? Et huomaisi mitään eroa hahmon olemuksessa ja olisit täysin vakuuttunut, että sama Roberttihan se siinä juonittelee? Olisit edelleenkin kiintynyt siihen samaan hahmoon, jota Ryan Hawley näytteli, koska et näe näyttelijää, vaan hahmon? Enpä usko.

        Vaikka olisihan se hiton mielenkiintoista, jos Arska kiinnitettäisiin uudeksi Robertiksi. En väitä, ettäkö olisi hyvä valinta, mutta hiton mielenkiintoista kumminkin.


      • kxft
        sdfghjk kirjoitti:

        "...eikä ajatteluni ei ole vääristynyt menneistä."

        Ajattelusi nimenomaan on vääristynyt, jos jo olemassaolevaan tehty muutos ei vaivaa sinua ensinkään, ja nyt puhutaan siis henkilöhahmosta. Jos on vuosikausia tottunut näkemään tietyn hahmon sellaisena kuin se on ja sitten se muuttuu ulkoisesti ja muutenkin aikalailla eri hahmoksi, mitä nyt nimi ja perusluonne jäävät muistuttamaan siitä, että kyseessä pitäisi olla se sama hahmo, joka aiemminkin oli mukana, ei voi sanoa, että katsojan ajattelu on vääristynyt, koska se vääristymä tapahtuu nimenomaan jo olemassaolevan radikaalilla muuttamisella.

        Noissa homoissa vituttaa se tuputtaminen ja tarkoituksenmukaisen agendan ajaminen, aivan kuten tässä "monikulttuurisuus" perseilyssäkin. Emmerdaleenkin parin homohahmon jälkeen on tullut melkoinen homotulva. Kun yksi homo lähtee tulee jo melkein kaksi tilalle. Se kun on nykyään niin kovin trendikästä liputtaa seksuaalivähemmistöjen ja etnisyyden puolesta, mutta pitääkö sen nyt olla noin läpinäkyvää? Itse en muista koskaan nähneeni katukuvassa homoja läyhäämässä, ja uskonkin, että kyseessä on aikalailla pieni ilmiö, homothan ovat vähemmistö, joten joku suhteellisuudentaju pitäisi kumminkin pitää, ja tajuta, että vaikka ne homot pumppaavat toisiaan kotioloissaan, niin tavallisessa katukuvassa sitä ei näe, ja tämän vuoksi pitäisi ihan tavallisen kaduntallaajan näkökulmasta pitääkin se homokiintiö kohtuullisena. Kyllähän se tiedossa on, että sellaisia on olemassa, mutta jos tuollaista pikkukylää kuvaava sarja muuttuu jatkuvasti homoja viliseväksi, on se kieltämättä hivenen hämmentävää. Vaikka tarkoituksenmukaistahan tuo onkin.

        En tykkää katsella jatkuvaa heteroidenkaan kielten suuhun tunkemista, joten miksi kahden miehen välinen sellainen pitäisi olla ihkumpaa?

        Innolla odotan, koska kylään tulee ensimmäinen burkhamuslimi monikulttuuristaa agendaa ajamaan. Toivottavasti siellä kuuluu myös ajankuvalle tyypillinen "allahu akbar" samalla kun kylän kristillinen kirkko poksahtaa uskonsoturin pommilla alas ja saamme taas jäädä ihastelemaan pelastushenkilökunnan hidasta ja epäloogista toimintaa, kun keskittyvät auttamaan kenkänsä hukannutta Kerryä ennemmin kuin auttavat raunioon jääneitä vääräuskoisia uhreja pois.

        Ihmisiä ei häiritse asiat, jotka ei heitä kiinnosta, tai heihin liity, joten kannattaa varmaankin miettiä miksi tämä "agenda" tai "tuputus" häiritsee noin kovasti. :)


      • Välihuomautus
        kxft kirjoitti:

        Ihmisiä ei häiritse asiat, jotka ei heitä kiinnosta, tai heihin liity, joten kannattaa varmaankin miettiä miksi tämä "agenda" tai "tuputus" häiritsee noin kovasti. :)

        Mutta totta kai ihmisiä häiritsee, jos heidät ymmärretään väärin, ja silloin he pyrkivät selittämään lisää, jotta heidät ymmärrettäisi oikein. Tosin tässä tapauksessa se on vain aika vaikeaa, kun tuo yksi ei näytä ymmärtävän sitten millään... Päästelee vain sellaisia aivopieruja, että oksat pois.


      • sdfghjk
        kxft kirjoitti:

        Ihmisiä ei häiritse asiat, jotka ei heitä kiinnosta, tai heihin liity, joten kannattaa varmaankin miettiä miksi tämä "agenda" tai "tuputus" häiritsee noin kovasti. :)

        Niin, jos tosiaan näkisit Andyn huutavan Schwarzeneggerille, että "lähes Robert lätkimään siitä" ja heittäisi tämän ovesta ulos, johon Arska sitten jäisi surkean näköisenä kykkimään, niin etkö muka katselisi hivenen huvittuneena? Toisin sanoen kohtauksen voi sanoa eräällä tapaa häiritsevän, koska sitä ei voi katsoa ilman, että se aiheuttaa reaktion, jota tuotantotiimi ei varmaankaan ole tarkoittanut, koska heidän tehtävänään on tehdä suhteellisen uskottavaa draamaa, johon katsojan pitäisi pystyä uppoutumaan. Näin siis kaikki pelastushenkilökunnan pätevyyden, tai Robert Sugdenin olemuksen muuttumisen pohtiminen on juonen seuraamiseen kuulumatonta "ulkodraamallista" toimintaa, jonka voi siis sanoa olevan jollain lailla häiritsevää.

        Varsinkin, jos joku tapahtuma on täysin epäuskottava, ja juonen seuraamisen ohessa huomio kiinnittyy siihen, voi sanoa, että kyseinen tapahtuma on häiritsevä. Robertin muutos mielestäni täysin eri hahmoksi häiritsee minua. Ei tietenkään niin, että pitäisi varata aika terapeutilta, miksi te asian takuulla haluaisitte vääntää, vaan niin, että juoni ja oma käsitykseni asiasta eivät kohtaa. Eikä tarvitse sanoa, että otan saippuan liian vakavasti, sillä en ota. Tämä vain on huomio, joka on aiheutunut huonosti toimivasta draamallisesta ratkaisusta.


      • NykyRobertParempi
        sdfghjk kirjoitti:

        Niin, jos tosiaan näkisit Andyn huutavan Schwarzeneggerille, että "lähes Robert lätkimään siitä" ja heittäisi tämän ovesta ulos, johon Arska sitten jäisi surkean näköisenä kykkimään, niin etkö muka katselisi hivenen huvittuneena? Toisin sanoen kohtauksen voi sanoa eräällä tapaa häiritsevän, koska sitä ei voi katsoa ilman, että se aiheuttaa reaktion, jota tuotantotiimi ei varmaankaan ole tarkoittanut, koska heidän tehtävänään on tehdä suhteellisen uskottavaa draamaa, johon katsojan pitäisi pystyä uppoutumaan. Näin siis kaikki pelastushenkilökunnan pätevyyden, tai Robert Sugdenin olemuksen muuttumisen pohtiminen on juonen seuraamiseen kuulumatonta "ulkodraamallista" toimintaa, jonka voi siis sanoa olevan jollain lailla häiritsevää.

        Varsinkin, jos joku tapahtuma on täysin epäuskottava, ja juonen seuraamisen ohessa huomio kiinnittyy siihen, voi sanoa, että kyseinen tapahtuma on häiritsevä. Robertin muutos mielestäni täysin eri hahmoksi häiritsee minua. Ei tietenkään niin, että pitäisi varata aika terapeutilta, miksi te asian takuulla haluaisitte vääntää, vaan niin, että juoni ja oma käsitykseni asiasta eivät kohtaa. Eikä tarvitse sanoa, että otan saippuan liian vakavasti, sillä en ota. Tämä vain on huomio, joka on aiheutunut huonosti toimivasta draamallisesta ratkaisusta.

        "Miten Robert on muuttunut täysin eri hahmoksi,häiritsee minua" En vain ymmärrä väitettä koska minulle joku aikaisempi vuosia 10v tjn sitten tapahtuneet asiat ja naama on merkityksetön nykytilanteessa. Minusta uusi hyvä näyttelijä on se oikea Robert Sugden ja uudet tarinat on onnistunut valinta. Aaronin paluu 2 vuoden poissaolon jälkeen syksyllä 2014 on ollut onnistunut. Aitoja Sugdeneita on vain Robert ja Victoria. Sarjassa on liian kauan olleita hahmoja evvk Dinglet lähes kaikki,3 ärsyttävää eläinlääkäriä.


    • Ihmejuttujakokoajan

      Mitä ihmeen vänkääjiä ovat edellisen 10vuotta jo sitten pois ruudusta olleen miehen kaipajaat? Onko teillä J.Sugdenin fanikuvakin pöydällä? Ja Isältä perity kekkoskuva seinällä. Onko tositylsimys Andykin teidän ihannemies,joka kertooo rakastavansa jokaista eteen tullutta naista.. En käsitä tuota jauhamista. Aivan tarpeetonta ja huvittavaa. Miksi katsotte jos joku kasvo ei miellytä.

      • Niinhänsullanäkyyolevan

        Mikä ihmeen vänkääjä itse olet? Miksi koet tuollaista sairaalloista hinkua olla koko ajan puolustelemassa nykyistä Robertia ja haukkumassa kaikkia muita hahmoja, vaikkei ole edes syytä? En käsitä tuota jauhamistasi. Aivan tarpeetonta ja huvittavaa.

        Eikä täällä kukaan ole edes väittänyt kaipaavansa nimenomaan vanhaa Robertia takaisin vaan sanonut vain, että uusi Robert tuntuu aivan eri hahmolta kuin vanha Robert. Jos olisit lukenut muiden kommentit kunnolla, olisit saattanut tämän ymmärtää... Tai sitten et. Et monestikaan näytä käsittävän lainkaan, vaikka sinulle kuinka yritetään selittää, joten epäilenkin jo, että liekö sinulla ollenkaan kykyä ymmärtää lukemaasi. Se nimittäin olisi aika tarpeellinen taito, jotta voisi tällaisellakin palstalla keskustella. Tosin miksi ihmeessä edes olet tällä palstalla, jos muiden kommentit ottavat noin koville?


    • loloololooollololoool

      spoiler kaikki kuolee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe