Regatta Resorts, Valheellista mainontaa

Markku554

Regatta Resortsin sivuilla sanotaan: Hangossa on merenrantaa silmän kantamattomiin. Kolmesta ilmansuunnasta ympäröivä meri. Näköala aavalle merelle lähes kaikkialta. Pittoreskit, puiset huvilat henkivät menneiden aikojen tunnelmaa. Purjehtijoita, taiteilijoita, elämästä nauttijoita. Tämä on Hanko, Suomen eteläisin ja onnellisin paikkakunta.
Tuo on valheellista mainontaa. Se on tutkittu, että Hanko on Suomen onnettomin paikkakunta.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ParempiMaailma

      Ja seuraavaksi pitäisi tutkia, onko meillä enemmän huonon ilmapiirin levittäjiä keskimäärin kuin muualla ??

    • hankomus

      Kyllä on ja ne negatiiviset valittajaruikuttajat ovat marginaalinen porukka, mutta niistä lähtee kovin meteli. Hanko on hieno paikka sanoi ruikuttajat mitä tahansa.

    • tavishankolainen

      Hanko on ihana paikka vapaa-ajan hankolaisille.

      Tavalliselle hankolaiselle se on aikalailla arkinen. Tavishankolainen ei kulje rantoja pitkin ihaillen ja huokaillen maisemia. Hän käy työssä (jos sitä on) ja elää normi arkipäivää. Hän odottaa että koulujen ja terveyskeskuksen homeongelmat saataisiin kuriin. Hän odottaa että kaupunkiin saataisiin tarpeeksi lääkäreitä ja osaavaa henkilökuntaa lasten, vanhusten ja sairaiden hoitoon. Hän odottaa että katujen kuopat saataisiin korjattua. Hän odottaa että kaupugin velat saataisiin maksettua ja hän odottaa että veroäyriä jotenkin kohtuullistettaisiin.
      Tavallinen kaupunkilainen ei omista pittoreskeja huviloita meren äärellä. Nämä huvilat ovat vapaa-ajan hankolaisten omistuksessa. Ne pittoreskit huvilat joita hankolaiset omistavat ovat takuuvarmasti erittäin varakkaiden henkilöiden.

    • ParempiMaailma

      Että on niitä, jolla on varaa ylläpitää pittoreskit huvilat meren äärellä, ei ole millään tavalla pois tavishankolaiselta. Päin vastoin, nostavat meidän viihtyvyytemme. Ja rantoja pitkin saa kävellä, ja nauttia, myös työnajan ulkopuolella, kuten suurin osa tekevät. Tervetuloa mukaan ja nauttimaan. Ja se tiukka pipo voi vaihtaa löysemmäksi.

    • arkikuviot

      Kyllähän se tavallisen hankolaisen arki on ihan tavanomainen. Ei siinä paljon ehdi käydä ihailemassa pittoreskeja huviloita. Koti ja lapset hoidetaan töiden jälkeen ja arkea eletään aivan kuten missä muualla tahansa. Tai taistellaan työttömyyden keskellä jokaisen päivän leivästä. Hankolaiset kyllä ihan oikeasti näkevät puutteet kaupungissaan. Aivan kuten yllä oleva nimimerkki "tavishankolainen" kirjoittaa.

      Toistahan se on ihmisillä jotka pystyvät viettämään enimmäkseen vapaa-aikaa. Hanko voi tarjota heille todella hienot puitteet ja olosuhteet. Maisemat ovat hienot vapaa-ajan asunon ikkunasta katsottuna. Ja sitä on myyjän lupa mainostaa. Mainostamisen lakien mukaan.

      Ongelmahan on siinä, että kaupungisssa olevat kiinteistöt ja osakkeet lipuvat vapaa-ajan viettäjien käsiin sitä mukaa kun väki muuttaa kaupungista pois. Myös nykyrakentaminen on kohdistettu vapaa-aikalaiselle. Kaupunki on kovin valmis järjestämään ympäristöä juuri näille henkilöille. Nämä henkilöt eivät kuitenkaan ole jakamassa verotustaakkaa hankolaisten kanssa.

      Kaupungin tulisi keskittyä ensisijaisesti hoitamaan omien veronmaksajiensa toiveita ja tarpeita. Ihmettelen jos jollakulla perushankolaisella on jotakin tätä vastaan.

      Toivotaan että uusin suunnitelma hotellin laajennuksesta toisi kunnollisen piristyksen turismin kehitykselle; asia jolle kaupungin poliitikot eivät kovinkaan paljon ole aiemmin keskittyneet.

    • Justjoop

      Kouluttaudu nim."arkikuviot"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe