Suomalaisten menestys kisoissa

mikävaihtoehto

Osasyynä Suomalaisten menestyksen heikkouteen epäilen vuorokausirytmin isoa vaihdosta. Sisäinen kello ei anna täyttä potkua Suomen aikaan yöllä urheiltaessa.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säästöä

      Olisiko tulevat Tokion kisatkin jätettävä väliin ja keskityttävä vain tässä samalla aikavyöhykkeellä oleviin kisoihin?

    • Makakajonkoski

      Seuraaviin olympialaisiin mennessä turhaa johtokööriä, pois kisoista niin säästyy veikkausvarat johonkin järkevämpään. Kuntonyrkkeilijä toi ainoan mitalin heikkotasoisissa naisten nyrkkeilyissä, että eipä kehumista näissä kisoissa suomalaisilla.

    • tyytyväinennnn

      Onhan se harmi ettei suomalaisille urheilijoille tullut kuin yksi mitalli mutta mielestäni jo osallistuminen tämän suuruisiin kisoihin on jo yksi voitto.
      Miksi parjataan aina jos ei mitalleja tule.
      Jos olette niin harmissaan niin ei kun harjoittelemaan ja itse seuraaviin kisoihin niin katsotaan mihin valittajien rahkeet riittää. ;)

    • osanottokojeejee

      Jokaisella saa olla omat mielipiteensä, turha tuonne oli joitakin urheilijoita lähettää. Tiesi jo etukäteen että ovat turisteja esim. Mannio ja Utriainen.

    • tarinoitako

      Aikoinaan muutamilla paikkakunnilla paloi toimivat sahat ja varsinkin niiden lautatarhat noin viiden vuoden välein. Juttuja pyöri ilmassa,että sahoja oli niin paljon,että kannattavuuden vuoksi tuli oli paras tukkuostaja. Yleinen syy tuntui olevan syttymiseen veturista lentänyt kipinä.

    • epähuomio

      Tulipas tarina vahingossa vikalokeroon.

    • syy-selvä

      Kaikki mihin puolueet sekaantuvat,menee mönkään. Satoja miljoonia haaskattu huiputusurheiluun ja saalis nolla. Puolueväen tarkoitus on petkuttaa ihmiset äänestämään niitä jotta voivat varastaa kansan rahat. Nyt kansalle tehdään jopa velkaa tämän vuoksi.
      Ns urheilijoille rakennetaan ja ylläpidetään kalliita halleja joita käyttää lähinnä invalidisoituneet työtä tekemättömät porukat ja huvittelijat. Doping rehoittaa ja koulujen liikunta on entistä enemmän retuperällä kun puolueet seurustelevat rakennusyrittäjien kanssa ja tuhlaavat rahat taivaan tuuliin.
      Koulut ovat keskeisessä asemassa urheilussa mutta Suomessa siellä istutetaan porukka rammaksi. Jopa lapset kuljetetaan takseilla kouluun sensijaan että olisi koulut kylissä ja siellä asukkaita. Hullu keskitys kaupunkeihin on puolueitten syytä. Ei kaupungeissa urheilijoita synny kun siellä ei tehdä ruumiillista työtä nuorena.
      Puolueiden pyörittämä istumatyön ihannointi tekee melkei kaikista invalideja ja työn ja liikunnan vihaajia. Rion menestys heijastaa puolueiden aikaansaannoksia. Lainarahalla ei urheilijoita synny.

    • ronssia

      Turha siitä yhdestä pronssista on valittaa. Tosiasiassa tuli vain puolikas, koska nyrkkeilyn pronssi on jaettu kahdelle.

    • liikuntaloppunut

      Koulujen liikuntatunnitkin on tainneet muuttua kännykkäpelien pelailuksi. Koulupäiviin piristystä joka-aamuisella aamujumpalla,niin öisen valvonnan jälkeen aivotkin rupeaa toimimaan paremmin.

    • huippuurheiluontyhmää

      Suomalaisten nykyinen huono menestys olympilaisista johtuu monesta syystä. Ensinnäkin on paljon tullut lisää maita ja lajeja ja joissakin kehittyneissä maissa myös satsataan huippuurheiluun tolkuttomat summat rahaa ja doping on tullut jäädäkseen ja kaikki eivät vielä ole kärähtäneet dopingilla avitetuista tuloksista.
      Odottakaa vaan lisää doping paljastuksia tulee ja mitaleja menee uuteen jakoon. Ja loppujen lopuksi onko tuolla urheilumenestyksellä niinkään suurta merkitystä? Eikö valtio voisi käyttää rahaa enemmän kaikille enemmän hyötyä enemmän tuoviin kohteisiin kuin huippu-urheiluun?
      Noita Rion kisoja en juurikaan katsonut ja ei harmita yhtään vaikka muuta mitalia ei tullutkaan kuin se yksi pronssi ja sekin lajissa joka mielestäni pitäisi lailla kieltää.

      • raha-tarpeeton

        Menestys riippuu geeneistä ja harjoittelusta. Ei nelosen tuolissa vuosikymmen istutettu nuori voi menestyä fyysisessä urheilussa kun selkäranka on muovautunut penkin mukaan käyräksi. Menestyvät urheilijat tulee siltä missä ei koulua käydä eikä pilata istumalla selkärankaa.


    • kellonvetäjä

      Tuo vuorokausirytmin erilaisuus on syy ilman muuta. Tanskalaisilla ja Ruotsalaisillahan on eri aika kuin meillä joten menestyivät hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe