Turman selvittelyt

Jäkättää

Ei olisi tarvinnut pitkittää noin paljon vaihetta, jossa ihmiset kootaan raunioista talteen.

Ja roolitkin oli niin kömpelösti kirjoitettu. Miksi esimerkiksi Cain ei luvannut Kylelle karkkia tai isoäidin luokse viemistä, kun houkutteli häntä luokseen. Piti sen sijaan Debbiestä monologin. Kyle ilmeisesti piti monologia niin nolona, ettei jaksanut kuunnella enää.

Ja koskettiko jonkun tunteita se, miten Moira rääkkyi ja heittäytyi maahan? Tarvitsiko siihenkään tuhlata aikaa.

Sitäkin ihmettelin, että ensivaste jätti siviilin houkuttelemaan poikaa pois eikä mitään pelastustoimia järjestetty. Tuolla ajalla helikopterin alle olisi kannettu vaikka minkälaisia parruja tueksi.

Niin tai siis pelastushenkilöstön tuleminen oli muutenkin vähän epäselvää. Kertaalleen yksi ambulanssi jo tuli, mutta yksi mies vain kävi kylätalon ovella toteamassa Cainille että tuu poijes sieltä. Myöhemmin sitten tuli toinen ambulanssi ja paloauto. Kun kuitenkin kahden jakson aikan Debbie ehditiin pestä, tutkia ja piuhoittaa sairaalaan petiin, olisi luullut pelastushenkilöstönkin ehtineen tehdä Emmerissä edes jotain.

48

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Einegativisti

      Ei asiat ole noin yksinkertaisia kuin esität. Suurin osa kömpi itse ulos talosta. Cain lapsen isänä ja jo pojan tuttuna oli paras tehtävään. Katsotko vain koska etsit arvosteltavaa?Ikävä asenne. Mistä ne kopterin tuet olisi haettu? Puita kaadettu pihoista vai?Ei olisi voinut menetellä toisin. Kukin etsi lähimpiään,Chas ja Cain toimivat hyvin. Onnettomuus tilanteessa pitää toimia järkevästi. Autetaan niitä joilla on selviämismahdollisuuksia. Rubyn vierellä oleminen ei ollut muilta pois kunhan Dan ja Kerry ehtivät itse turvaan ajoissa.

      • PoikaAnsaitseeIsän

        "Cain lapsen isänä ja jo pojan tuttuna oli paras tehtävään."

        Itse en mieltäisi Cainia pojan "tutuksi" sen enempää kuin muitakaan kyläläisiä, vaikka pojan biologinen isä onkin.


      • Rautalankaa

        Saivartelua taas .Cain oli jo tavannut pojan ja voi olettaa että tunnisti naaman. Ei siinä ollut aikaa vaihtaa pelastusmieheen joka olisi ahtautunut varusteissaan pieneen koloon. Cainilla oli jo kontakti poikaan ja lopputulos hyvä.


    • DasDurha

      Oli jo perustettu ketju Kopterionnettomuus meni överiksi

      • EttäJaksaa

        Mutta eihän se haittaa! Muut voivat haluta lukea tätäkin ketjua, vaikka sinä tuskin tätä edes aukaiset..?


    • Minuakosketti

      "Ja koskettiko jonkun tunteita se, miten Moira rääkkyi ja heittäytyi maahan?"

    • Huomioita_sohvalta

      Ei menneet pelastustoimet ihan kuin "strömsössä" Ehkä ei ole helppoa saada kyhättyä tuollaisesta kuvitteellisesta hävityksen kauhistuksesta realistisempaa tapahtumien ketjua. Mutta, aidosti osasivat näyttelijät ainakin esittää paniikkia. Olisi luullut joidenkin heistä olevan enemmänkin shokissa ja edes vapisseen.

      Mutta kukaan ei vapissut, eikä ollut kovin sekaisin, vaan melkein kaikki olivat heti valppaina pelastustoimissa mukana. Tuollaisen kuvittellisenkin suuronnettomuuden jälkeen, olisi luullut paikalle pitänyt saada enemmän paloautoja ja ambulansseja, ja pelastushelikoptereita, koska tapauksesta uutisoitiin jo televisiossakin. Chrissiehän katseli sairaalan televisiosta kuvaa onnettomuuspaikalta.

      Katsojana ainakin tuntui siltä, että pelastushenkilökunta tulee jostain tosi kaukaa ja hitaasti ja sitä tuli paikalle liian vähän. Näitäkin odotellessaan kyläläiset olivat ehtineet jo itse tyhjentää juhlatalon ihmisistä ja toimittaa uhreja sairaalaan.
      Vain lentäjä ja Ruby jäivät räjähdyksen jälkeen raunioihin ja Valerie jäi myös odottamaan loppuaan tivolin peilitaloon, tässä viimeisimmässä jaksossa.

      Tämän onnettomuuden jälkeen tuli miettineeksi muutakin. Esim. sitä, mistä ihmeestä tupakoimaton Chrissie tempaisi siellä korjaamolla yhtäkkiä sen tupakansytyttimen? Vai mikä sytytin tässä on kyseessä? Jääkö muka sytyttimen liekki palamaan jos irrottaa sormen liipasimelta ja sen heittää tuleen?
      https://www.youtube.com/watch?v=SgzFeLaGyfk
      Chrissie Sets Fire To Roberts Car

      • aloittajaaloittaja

        Hyvä pointti tuo että Chrissie katseli onnetomuutta sairaalassa; median kopteri ehti tosiaan paikalle ennen mahdollista pelastushelikopteria :D

        Ja hyvin todettu tuokin, että "realistisempaa tapahtumien ketjua"; sitä tosiaan olisin toivonut, mutta en osannut pukea sanoiksi. Pitää olla tosi fani, kuten olen, että jaksoi nauramatta tai turhautumatta katsoa katastrofin. Mutta kuten sanoit, tuollaiset kohtaukset on varmaan vaikea toteuttaa, etenkin päivittäissarjassa, jossa budjetit eivät taida olla leffaluokkaa.

        Mitä tulee Chrissien sytkäriin, en tiedä mistä se hänen käteensä tuli, mutta luullakseni jotkut arvokkaat merkkisytkärit palavat niin pitkään, että niiden kansi napsautetaan kiinni.


      • TuhoojatarChrissie

        Home Farmilla säilytetään metallista sytkäriä keittiön laatikossa. C käytti sytytintä jo aikaisemmin kun houkutteli Robertin vajaan ja sulki oven,läikytti vedellä täyteyistä kanistereista nestettä oveen ja sytytti liekin palamaan ja uhkasi poltaa Robertin.


      • FireFireFire

        Zippo-sytkärit palavat, kunnes kansi napsautetaan kiinni. Palavat hyvin myös tuulessa, koska niissä on liekin tuulisuoja ja butaanin sijasta niissä käytetään bensiiniä.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Zippo


    • Mikäpäjotta

      Tuolla logiikalla koko (kaikki) tv-ohjelmat on turhaa ajanvietettä.

      Miksei Cain luvannut karkkia ja pupuja? - no, suurta osaa lapsia on yleensä varoitettu, ettei mennä namusetien matkaan, jotka haluavat tarjota myös pehmoisia turrikoita. Cain ei osaa olla pienten lasten kanssa. Varsinkin kun on oma kyseessä, jota on vuosikausia juossut karkuun, saattaa vetää hieman jäykäksi.
      Sillä puheellahan Cain puhui itsensä ympäriä Kylen isäksi. Debbie sai kasvaa ilman isää, miksi Kylen pitäisi..

      Saippuahaan Emmerdalekin on, että ensivasteen käytös merkkasi sitä. Pitkään niillä kylään tulo kesti, mutta mistä saakka pelastajat tulevat? Eihän niitä laitoksia, joka kylällä ole.
      Media voi hyvinkin olla nopeammin paikalla kuin pelastajat. Median kopterit voi olla ilmassa jo tapahtuma aikoihin, jonkin toisen asian takia.

      Mitä Chrissien sytkäriin tulee, niin esim Zippo merkkiset jäävät palamaan, vaikkei sitä napikkaa alhaalla tulekaan. Mistä Chrissie sen kaivoi? Taskustaan? Mäkin kannan sytkäriä mukana, vaikken tupakoi. Moni lähellä tupakoi ja aina niillä on tulet kadoksissa, mulla ei. Lisäksi harrastan kovasti kynttilöitä Zippo on käsilaukun vakiovaruste.

    • Huomioita_sohvalta

      Joskushan tälläisissä kohtauksissa, sarjoissa ja leffoissa on heitetty bensaan palava tulitikku ja sitten on liekit roihahtaneet. Mutta ehkä tässä tapauksessa, piti olla tuollainen tyylikä sytytin. Tosiaan, taitaa tuollaisissa sytyttimissä liekki palaa, niin kauan kunnes sulkee sen kannen, tai kunnes kaasu, tai polttoaine loppuu.

      Olisihan se ollut vähän tragikoomista, jos Chrissie olisi yrittänyt sytyttää autoa tulitikulla, joka olisi sammunut ja taas kaivanut uuden tulitikun raivosta vapisevin käsin, joka olisi melkein syttynyt, mutta mennyt poikki, seuraavastakin olisi irronnut raapaistessa rikkinuppi jne. Sitten Chrissie olisi itkua tuhertaen, paiskannut tikkuaskin maahan ja polkenut sitä jalallaan ja huutanut alahuuli törröllään, kiukkuisena, että miksi kaikki menee minulla pieleen, ihan kaikki! Tulitikutkaan ei edes syty!
      Mutta toisin kävi, sytytin toimi hyvin ja sai aikaan paljon muutakin vahinkoa, kuin luihun exän autopalon. Mutta ei tätäkään voi hyväksi tuuriksi mitenkään määritellä. Chrissiestä tuli nyt ns."vahinkopyromaani"

      • aloittajaaloittaja

        Sun pitäis olla Emmerin käsikirjoitustiimissä :D :D :D


      • Whitetwinks

        Chrissie tuli vihaisena huijausmielessä,avioero hakemus paperien kanssa Robertin luokse tarjosi muka isoa shekkiä. Ei sellaista sopimusta voi hyväksyä noin vaan ilman lakimiestä. Sytkäri mukana oli harkittu tehdä jotan vahinkoa ts polttaa Robin auto.


      • Oikaisu
        Whitetwinks kirjoitti:

        Chrissie tuli vihaisena huijausmielessä,avioero hakemus paperien kanssa Robertin luokse tarjosi muka isoa shekkiä. Ei sellaista sopimusta voi hyväksyä noin vaan ilman lakimiestä. Sytkäri mukana oli harkittu tehdä jotan vahinkoa ts polttaa Robin auto.

        Chrissie oli kyllä ihan tosissaan sen shekin kanssa. Robert on vaan ite niin kiero, että luulee, että muutkin on.


      • Robertonoikeassa

        Ei ole kyse pelkästä avierosta vaan myös Robertin oikeutetusta omistuksesta tekemästään työstä yrityksessä vuosien ajan ja hänen työsopimuksestaan,palkasta,korvauksista irtisanomisesta jne. Ilman lakimiestä ei tuollaisia papereita hyväksytä eikä allekirjoiteta. Jos et ole vielä tajunnut White perheen kieroutta olisi jo aika. Kulissi- Lawrence on valehdellut Clle ja Luckylle paljon asioita ja tämä on vasta alkua.


      • dfghjk

        Tuosta Chrissie -visiosta tuli mieleen eräs Jerry Lewis -pätkä, jossa herra Nefronilla ei myöskään mene kaikki putkeen, kun yrittää tehdä itsestään entisen ihmisen. Tragikoomista, juuh.
        https://www.youtube.com/watch?v=d5pBEuw-zfw


    • läpäpäläää

      Outoa, ettei Valilla tai Dianellakaan ollut kännykkää mukana mukana, nekun tykkää puhua polpottaa koko ajan muutenkin

      • Ohittemeni

        Joo, eipä tosiaan ollut, kummallakaan. Mulla tosin meni ohi, miksi he olivat peilitaloon suljettuina. Tänäåän anettiin ymmärtää, että Eric ja kumppanit olivat sulkeneet heidtä tahallaan; jos niin oli, niin ehkä he olivat huolehtineet, ettei siskoksilla ollut puhelimia mukana.

        Mulla meni muuten myös se ohi, miksi peilitalo luhistui, kun kopteri putosi kylätalon katon läpi.


      • Katsokaajaksotuudelleen

        Eric houkuttel Valin ja Dianan ja sitten lukitsi ovet.


    • Vastuutonta

      Pelastushenkilökunnan toiminta oli kyllä aivan onnetonta, mutta niinhän se on usein ennenkin Emmerdalessa ollut. Esim. kun Debbie oli Cameronin vankina talossaan, itse se sai itsensä sieltä pelastaa, kun poliisit vain ihmettelivät ulkona, että pitäisikö tässä jotakin tehdä. Sama myös silloin, kun Nick Henshall piti Katieta panttivankina. Mutta kyllä kai se kaveri, joka anto Cainin jäädä yksin pelastamaan Kylea, teki jo jonkun virkarikoksen tms. Eihän nyt tuolla lailla auta jättää siviiliä pelastushommiin sortumavaarassa olevaan rakennukseen, että toivottaa vaan onnea ja lähtee itse pois...

      Se taas oli minusta ihan ymmärrettävää, ettei Cain oikein osannut suostutella Kylea tulemaan pois. Kun eihän Cain ole mikään luonnonlahjakkuus lasten kanssa, eihän sillä oo juuri kokemusta muista lapsista ku Sarahista, joka on kiltti ku mikä. Kuitenkin Cain sen verran siinä Kylen kanssa tajusi, ettei alkanu turhautuessaan huutamaan, sillä silloinhan Kyle ei ainakaan olisi tullut pois, kun olisi pelästynyt.

      Oli kieltämättä aika kumma, miten pitkästi ja yksityiskohtaisesti jokaisen hahmon ulos pääseminen näytettiin. No, kai se on sitä draamaa, millä saadaan katsojat kiinnostumaan. Mutta se Moiran huutaminen meni kyllä jo miltei melodraaman puolelle. En voinut olla purskahtamatta nauruun siinä, kun se yksi pelastaja joutu estelemään Moiraa niin, että ne kaatu molemmat maahan.

      • Välimatkaaentiedä

        Emmerdalen kylässä ei ole poliisia,palokuntaa eikä sairaala eikä lääkäripalveluja. Hottonista tulevat ja sinne mennään jos tarvitaan. Koulut ovat myös Hottonissa.


      • Vastuutonta
        Välimatkaaentiedä kirjoitti:

        Emmerdalen kylässä ei ole poliisia,palokuntaa eikä sairaala eikä lääkäripalveluja. Hottonista tulevat ja sinne mennään jos tarvitaan. Koulut ovat myös Hottonissa.

        Niin? Pointtini kuitenkin oli, että pelastushenkilökunta oli aivan sormi suussa sitten kun paikalle saapui. Ja kaupungin nimi on muuten Hotten, ei Hotton.


      • Lapsellistavalitusta

        Sarjassa näytetään samaan aikaan tapahtumia peräkkäin joten katsojan aika käsitys pitenee. 3 kuoli heti,vakavia loukkaantumisia ei ollut,ei edes Debbie. Peilikoppi oli Ericin lukitsema. Ihmiset olivat jo itse poistuneet talosta turvaan ennen palokunnan tuloa. Oli Cainin oma päätös pelastaa Kyle.
        Ovatko pelastus toimia arvostelevat ihan pihalla todellisuuudesta? Odottavat itse kädestä pitäjää heti paikalle,ovat avuttomia tositilanteessa.


    • Kaikkipieleen

      Minua jäi kaivelemaan, että Kerry on Kylen isoäiti, muttei ollut kiinnostunut pojan hukassa olemisesta, vaikka varmasti talossa kuuli puhuttavan siitä. Muuta en pysty edes kommentoimaan, olen niin järkyttynyt jos todella kaksi suosikkihahmoani tässä nyt kuolivat sarjasta pois, Ross ja Valerie siis :(

      • Kuka_kuoli

        Ei Ross tainnut kuolla. Mutta en spoilaa enempää. Ruby kuoli varmasti Valeriesta ei vielä tiedä.


    • mummeli60

      Mua taas ihmetytti se, että mistä Val tempaisi sen röökin? Shän oli siirtynyt sähkötupakkaan.

      • Valforever

        Jospa Valilla oli kuitenkin tupakkia aina matkassa, varmuuden vuoksi..

        Musta Valin kuolema oli jopa hauska. Draamakuningatar sai arvoisensa lähdön.


      • Jälkiseurauksiatulee

        Totta. Peili putosi ja tuli varmaan rumaa jälkeä. Eric kuvittelee vielä pitkään että Val elää,ei näytetty ruumista hänelle tjn. eikä katsojille tietenkään. Debbiellä ei ole mitään hätää ok. Ross kaatui Peten iskusta ilkeästi takaraivo kiveen,huh. Ja jatko nähdään tänään. Tämä tapaus ottaa aikaa.


    • Onnistunutkohtaus

      Valin kuolema oli tyylikkäästi toteutettu. Olen harmitellut Valin poisjäämistä, mutta kun hän palasi antamaan Ericille ohjeita ja heittämään hyvästit omana hulluna itsenään, lohdutti se katsojaakin. Puhumattakaan, että noiden kahden erikoisen tyypin suuri rakkaus sai kauniin ja arvoisensa päätöksen.

      • WLDFGGJJ

        Ericin kuvitelmaa Valista. Lato loftit ovat kolkkoja. Dinglen naapurissa ja lähellä romuttamo Holy Grapia.


    • ykskatsoja

      Eric ei päässyt omaan kotiinsa ensin vaan edessä seisoi parikin poliisia. Kun hän sitten kapakassa kuuli Valin kuolemasta, meni hän kotiinsa eikä poliisia näkynyt. Sinne marssi myös David ja Dianekin yritti.
      Oliko asian noin vaan olenko minä vaan säälittävä pilkun....

      • batmani

        Samaa minäkin ihmettelin, ja vielä koira yksin kotona. Vai yrittikö hän ensin mennä majataloon, viisaammat kommentoikoon.
        täällä on jo ihmetelty pelastusväen hitautta, mutta lisäisin vielä, että paikalla oli ainakin kaksi eläinlääkäriä sekä yksi sairaanhoitaja, eikä kukaan heistä vaivautunut auttamaan Rubya, olisi esim tuonut pubista jääpaloja verenvuodon tyrehdyttämiseksi.


      • eipilkunviilaaja

        Ruby oli niin pahasti loukkaantunut vatsan alueelle,runsas verenvuoto ym vammat ettei häntä olisi mikään pelastanut. Kerry ja Dan ei heti aivan tajunnut sitä, Ruby tiesi ettei selviä ja lopussa he vain lohduttivat puheellaan kuolevaa.
        Eric pääsi kotiinsa koska aikaa oli jo kulunut eikä vaaraa ollut.
        Miksi muuten takerrutte pieniin yksityiskohtiin eikä suurempiin asioihin?


      • batmani
        eipilkunviilaaja kirjoitti:

        Ruby oli niin pahasti loukkaantunut vatsan alueelle,runsas verenvuoto ym vammat ettei häntä olisi mikään pelastanut. Kerry ja Dan ei heti aivan tajunnut sitä, Ruby tiesi ettei selviä ja lopussa he vain lohduttivat puheellaan kuolevaa.
        Eric pääsi kotiinsa koska aikaa oli jo kulunut eikä vaaraa ollut.
        Miksi muuten takerrutte pieniin yksityiskohtiin eikä suurempiin asioihin?

        Mitkä sitten mielestäsi niitä suurempia asioita sitten on? Eikö rubyn auttaminen ole muuta kuin turha toimenpide. Missään ei sanottu mihin hän kuoli mutta sinulla taitaa olla selvännäkijän lahjoja.
        Eric yritti taloonsa poliisi est meni pubiin ja melkein samantien kotiinsa. Eli aikaa ei ehtinyt kulua paljoakaan. Joudumme vielä monta jaksoa seuraamaan onnettomuuspaikan raivausta. Vai meinaatko että se on jo tänään tehty?


    • Huomioita_sohvalta

      Se hiukan ihmetyttää, että onnettomuuden sattuessa ja sen jälkeen paikalla oli vaan lähinnä häävieraita. Missä olivat kaikki muut, Edna, Sandy, Sharmat ja Ali,
      Pearl ja Leyla, Brenda ja Bob, Paddy, Jimmy, Bernice Ashley ja ja Tracy, Sam ja Rachel lapsineen? Luulisi moisen rysäyksen saaneen paikalle sankoin joukoin uteliasta ja säikähtänyttä kylän väkeä, katsomaan mitä tapahtui?

      Vanessa on raskaana ja pelkäsi kai siksi mennä rakennukseen auttamaan uhreja, hänhän ei ollut edes juhlavieraana häissä. Rhonaakaan en nähnyt, en ainakaan pelastustoimissa, lähinnä vaan kyselemässä, missä kukin on? Emma hoivasi talon ulkopuolella hetken vain Joania. Ne jotka näin talon rauniossa pelastustehtävissä olivat Cain, Moira ja Kerry ja Dan ja Aaron ja Chas ja Marlon, James ja Pete ja olikohan myös Finn Barton mukana.
      Debbie oli jättänyt tylysti kutsumatta Kerryn häihin, mutta Kerry oli silti heti onnettomuuden sattuessa paikalla apuna ja yksi urheimpia ja rohkeimpia pelastajia.

      Emmerdalessa ei ole kohta enää sellaisia julkisia rakennuksia, jotka eivät olisi tuhoutuneet onnettomuuksissa. Kartanokin on juhlienviettopaikka, sekin paloi pahasti Declanin isännöidessä sitä. Villapakkakin tuhoutui kellarin vesivahingon yhteydessä ja remontoitiin uuteen uskoon ja kirkkokin on paloi kerran maan tasalle Zoe Taten toimesta ja Vivin kauppa&kahvio ja sen yhteydessä ollut posti paloi ja Dinglen korjaamoakin on liekit nuolleet. Nyt meni sitten kylätalokin melko raunioiksi. Sehän toimi myös lastentarhana, missäs lapset nyt hoidetaan? Saadaankohan rauniosta remontoitua uusi kylätalo? Onkohan seuraava tuhon kohde Davidin, tai onko se nyt Carlyn puoti? Entä Bernicen kauneushoitola, vai onko vuorossa majatalo?

      • skdlfjldksjflskfj

        Kommentiisi liittyen: Emmerin henkilögalleria on aivan liian suuri. Se aiheuttaa aiheellisen kysymyksesi lisäksi myös draaman vesittymistä. Tänäänkin poukkoiltiin muutama kymmenen sekuntia siellä ja muutama täällä, kun kuvioita on liikaa, jolloin mihinkään ei oikein pääse keskittymään. Luin jostain, että aikanaan Emmerissä oli parikymmentä hahmoa, nyt kuulemma kuutisenkymmentä.

        Ylipäätään koko kopterijupakka jälkiselvittelyineen on naurettava ja ärsyttävä. Chrissien ravaaminen edestakaisin, Finnin ja Peten jotensakin pysähtynyt tilanne, Marlonin mihinkään liitymätön hermoilu suukkonsa takia, muutaman sekunnin piipahdus Jain ja Rachelin kiistaan ja kruununa Bobin älyvapaa joutuminen pidätetyksi ja juhlalliset jäähyväiset jopa vuosiksi.

        Huoh, sanon. Mutta odotellaan, jospa se tästä taas.

        erääseen aikaisempaan kommenttin: hyvä huomio se, että ei tosiaan sairaanhoitajat ja lääkärit tehneet onnettomuudessa mitään!


      • Katsokaauuudestaan

        Aika paljon teiltä nyt mennyt ohi. Katsokaa jaksot uudellen. Robert pelasti Adamin autosta ja käski Chrissien viemään autollaan sairaalaan tarkistukseen. Sen jälkeen R meni etsimään Victoriaa,sisartaan. Paddy ei ollut kylässä ollenkaan. Emma ja James tulivat paikalle muualta ja sair.hoit. Emma huolehti talosta tuoduista,katsoi vammoja,pulssia samoin Vanessa. Cain käski Peten viemään Debbien autolla sairaalaan. Rhona vei jonkun muun sairaalaan. Hotteniin on 7.5 mailia,12km. Cain haki Kylen talosta. Cain muutenkin huolehti suvustaan. 2 kuoli heti,kukaan muu ei loukkantunut edes lievästi. Pieniä kuhmuja,naarmuja.
        Vai kukaan tehnyt mitään. Huomiokyky vajetta,tilannetajua,vääriä tulkintoja. Epärealistisia odotuksia.
        Andy aloitti myrkynkylvön Robertista ja sitä saadaan kuulla vuoden ajan. Chas on aika piru R kohtaan. Käsikirjoitus menee liian pitkälle,liikaa pahuuden lietsomista kun siihen ei ole aihetta. Ei henkiset terveet ja normaalit käyttäydy kuten Chrissie jos aviopuoliso makaa jonkun toisen kanssa. Hullu Andy syyttää kaikesta Robertia.


      • Jokutäälläeiooihanterve
        Katsokaauuudestaan kirjoitti:

        Aika paljon teiltä nyt mennyt ohi. Katsokaa jaksot uudellen. Robert pelasti Adamin autosta ja käski Chrissien viemään autollaan sairaalaan tarkistukseen. Sen jälkeen R meni etsimään Victoriaa,sisartaan. Paddy ei ollut kylässä ollenkaan. Emma ja James tulivat paikalle muualta ja sair.hoit. Emma huolehti talosta tuoduista,katsoi vammoja,pulssia samoin Vanessa. Cain käski Peten viemään Debbien autolla sairaalaan. Rhona vei jonkun muun sairaalaan. Hotteniin on 7.5 mailia,12km. Cain haki Kylen talosta. Cain muutenkin huolehti suvustaan. 2 kuoli heti,kukaan muu ei loukkantunut edes lievästi. Pieniä kuhmuja,naarmuja.
        Vai kukaan tehnyt mitään. Huomiokyky vajetta,tilannetajua,vääriä tulkintoja. Epärealistisia odotuksia.
        Andy aloitti myrkynkylvön Robertista ja sitä saadaan kuulla vuoden ajan. Chas on aika piru R kohtaan. Käsikirjoitus menee liian pitkälle,liikaa pahuuden lietsomista kun siihen ei ole aihetta. Ei henkiset terveet ja normaalit käyttäydy kuten Chrissie jos aviopuoliso makaa jonkun toisen kanssa. Hullu Andy syyttää kaikesta Robertia.

        "Aika paljon teiltä nyt mennyt ohi."
        Aika paljon meni sinulta ohi edellisten kommenteista. Luepa ne uudestaan. Jos vielä sittenkään ymmärrät... On aiheellista ihmetellä, missä mm. Edna, Sandy, Sharmat, Pearl, Leyla, Brenda, Bob, Jimmy, Bernice, Ashley, Tracy, Sam ja Rachel oikein olivat turman tapahtuessa. Kaikkiko sopivasti yhtä aikaa poissa kylästä?

        "Vai kukaan tehnyt mitään. Huomiokyky vajetta,tilannetajua,vääriä tulkintoja. Epärealistisia odotuksia."
        Ja kukahan tässä on väittänyt, ettei kukaan tehnyt mitään? Kuten aiemmatkin kommentoivat, mm. Cain, Moira, Kerry, Dan, Aaron, Chas, James ja Pete olivat pelastustöissä mukana. Sen sijaan paikalle saapunut ensivaste ei tuntunut saavan juuri mitään aikaiseksi, kun jätti mm. Cainin yksin hakemaan Kylea ulos jne. Joten yritäpäs lukea toisten kommentit kunnolla niin että ymmärrät, ennen kuin itse kommentoit.

        "Andy aloitti myrkynkylvön Robertista ja sitä saadaan kuulla vuoden ajan. Chas on aika piru R kohtaan. Käsikirjoitus menee liian pitkälle,liikaa pahuuden lietsomista kun siihen ei ole aihetta. Ei henkiset terveet ja normaalit käyttäydy kuten Chrissie jos aviopuoliso makaa jonkun toisen kanssa. Hullu Andy syyttää kaikesta Robertia."
        Ja Robert ei ole tehnyt mitään väärää vai? Oletko aivan sokea? Ei henkisesti terveet ja normaalit käyttäydy kuten Robert, jos salarakas uhkaa paljastaa suhteen vaimolle. (Ja viittaan tällä nyt siihen, mitä Robert teki Aaronille taannoin, jos tai kun et tajunnut.) Sekopää-Robert ei ota vastuuta omista teoistaan vaan syyttelee kaikesta vain muita. Mutta silti sinun mielestäsi mm. Andy, Chas ja Chrissie ovat ilkeitä paskiaisia, jotka syyttä kiusaavat pikku Robertia? Voi herranjestas tätä tekopyhyyden määrää nyt.


      • EdesYksi
        Katsokaauuudestaan kirjoitti:

        Aika paljon teiltä nyt mennyt ohi. Katsokaa jaksot uudellen. Robert pelasti Adamin autosta ja käski Chrissien viemään autollaan sairaalaan tarkistukseen. Sen jälkeen R meni etsimään Victoriaa,sisartaan. Paddy ei ollut kylässä ollenkaan. Emma ja James tulivat paikalle muualta ja sair.hoit. Emma huolehti talosta tuoduista,katsoi vammoja,pulssia samoin Vanessa. Cain käski Peten viemään Debbien autolla sairaalaan. Rhona vei jonkun muun sairaalaan. Hotteniin on 7.5 mailia,12km. Cain haki Kylen talosta. Cain muutenkin huolehti suvustaan. 2 kuoli heti,kukaan muu ei loukkantunut edes lievästi. Pieniä kuhmuja,naarmuja.
        Vai kukaan tehnyt mitään. Huomiokyky vajetta,tilannetajua,vääriä tulkintoja. Epärealistisia odotuksia.
        Andy aloitti myrkynkylvön Robertista ja sitä saadaan kuulla vuoden ajan. Chas on aika piru R kohtaan. Käsikirjoitus menee liian pitkälle,liikaa pahuuden lietsomista kun siihen ei ole aihetta. Ei henkiset terveet ja normaalit käyttäydy kuten Chrissie jos aviopuoliso makaa jonkun toisen kanssa. Hullu Andy syyttää kaikesta Robertia.

        "kukaan muu ei loukkantunut edes lievästi."
        Debbie vietiin sairaalaan tajuttomana ja joutui sinne jäämään.


    • ykskatsoja

      Debbien kampaus on edelleen juhlakunnossa, kasvoissa ei naarmun naarmua. Hän oli tajuton kyllä, kun tuotiin sairaalaan ja ilmeisesti loukkaantui pahoin, koska omien sanojensa mukaan joutuu olemaan sairaalassa kauan.
      Olen jo muuten täysin kyllästynyt Robertin vainoharhaisuuteen, hetken aikaan hän voisi olla sivuosassa. Jos tätä pitää vielä vuoden ajan seurata, nauhoitan jaksot ja pätkin Robertin naaman pois.

      • batmani

        Yhtä puhtoinen sairaanhoitaja Emma oli pubissa istuessaan vaikka oli juuri turhaan auttanut ihmisiä, jotka eivät edes lievästikään loukkaantuneet.
        Roberthan on kokoajan ollut vähän niin kuin sivuosassa. Tekihän hän jälleen pari suurta urotekoa, Chrissien itkuraivokiukkukohtauksen seurauksena hän pystyi rikkomaan auton lasin ja auttamaan Adam ulos palavasta autosta ja sen jälkeen riensi etsimään sisartaan. Vaude miten rohkeaa.
        Muuten Pearl ja Edna olivat jollain sukulaisvierailulla ja muistaakseni Rachel ja Sam vatsataudissa. Heti seuraavana aamuna vatsatautinen Rachel olisi kyllä halunnut tavata lapsensa.
        Oliko se muuten Finn joka jätti Debbyn kirjoittaman kirjeen lahjapöytään?


      • Alkshfgfg

        Emma ei ollut talossa eikä käynyt talossa. Emma oli vain ulkona tarkistamassa muiden tilaa. Ihmettelen miten jotkut jaksaa etsiä koko ajan jotain kielteistä ihmisista ja asioista. Mistähän johtuu?


      • kdjflksjfkl
        batmani kirjoitti:

        Yhtä puhtoinen sairaanhoitaja Emma oli pubissa istuessaan vaikka oli juuri turhaan auttanut ihmisiä, jotka eivät edes lievästikään loukkaantuneet.
        Roberthan on kokoajan ollut vähän niin kuin sivuosassa. Tekihän hän jälleen pari suurta urotekoa, Chrissien itkuraivokiukkukohtauksen seurauksena hän pystyi rikkomaan auton lasin ja auttamaan Adam ulos palavasta autosta ja sen jälkeen riensi etsimään sisartaan. Vaude miten rohkeaa.
        Muuten Pearl ja Edna olivat jollain sukulaisvierailulla ja muistaakseni Rachel ja Sam vatsataudissa. Heti seuraavana aamuna vatsatautinen Rachel olisi kyllä halunnut tavata lapsensa.
        Oliko se muuten Finn joka jätti Debbyn kirjoittaman kirjeen lahjapöytään?

        Finn ei jättänyt kirjettä lahjapöytään, vaan kirje oli Cainin takin taskussa ja takki roikkui tuolin karmila. Joku - en muista kuka, ehkä Sarah? - näki sen, ja nosti lahjapöytään hyvää hyvyyttään, kun luuli, että siinä on onnitteluja.

        Mutta huom, kirjehän ei häissä paljastunut, koska Debbie ehti napata sen Peteltä. Tunnelman pilasi sen sijaan äänitys, jonka Ross oli tehnyt keskustelustanan Debbien kanssa.


      • batmani
        kdjflksjfkl kirjoitti:

        Finn ei jättänyt kirjettä lahjapöytään, vaan kirje oli Cainin takin taskussa ja takki roikkui tuolin karmila. Joku - en muista kuka, ehkä Sarah? - näki sen, ja nosti lahjapöytään hyvää hyvyyttään, kun luuli, että siinä on onnitteluja.

        Mutta huom, kirjehän ei häissä paljastunut, koska Debbie ehti napata sen Peteltä. Tunnelman pilasi sen sijaan äänitys, jonka Ross oli tehnyt keskustelustanan Debbien kanssa.

        Kiitos tiedosta. Huomasin vain että se oli Sarahin kädessä mutta en huomannut mistä hän sen otti. Tyhmä Cainkin oli kun ei heti repinyt kirjettä. Muistin vain että Finn haki kirjeen, mutta en sitä että Cain otti sen.
        Enkä ymmärrä miksei Finn tuhonnut sitä muistitikkua vaan pudotti vain roskikseen mistä sen Andy ja Chas (?) löysi. Eli jos toimittaisiin "normaalisti" Emmerdale olisi aika tylsä katsoa


    • ykskatsoja

      Tietääkö koko kylä nyt Chrissien aiheuttaneen onnettomuuden? Ei kai hän voi selvitä tästä noin vaan ilman poliisien kuulustelua ja sitten vankilaan?
      Oliko se vuosia sitten joku lentokoneen pudotus tms jossa Eric oli syyllinen mutta selvisi noin vaan ilman tuomiota?
      Tämä ehkä on oma muisteluni.

      • TämäsyksyensinKatotaan

        Tietysti Chrissietä kuulustellaan ja oikeuteen joutuu. Ei hän C vankilaan silti joudu. On ollut sarjassa edelleen. Valin kuolema sai jonkun palkinnon viime kevään 2016 Soap Award juhlassa.
        Tämän vuoden 2016 lokakuun tapahtumasta ei ole juuri tietoja. Par aikaa filmaavat lokakuuta.


    • ykskatsoja

      "Ihmettelen miten jotkut jaksaa etsiä koko ajan jotain kielteistä ihmisista ja asioista. Mistähän johtuu? "
      Jaa, minusta me vaan keskustelemme tv-sarjasta jossa ihmiset näyttelevät ja meillä katsojilla on omat näkemyksemme tv-sarjasta.
      Ihmettelen tosikkomaisuuttasi. Koko keskustelua ei olisi jos kaikki puhuisimme vain positiivisista asioista. Tai keskustelisit ehkä vaan itsesi kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe