Sairasta touhua Tukiaiselta

Cabana1

En kyllä ymmärrä kuinka sairas on ihminen joka on kihloissa ja kumminkin hakee julkisesti treffiseuraa fb- päivityksissään, haukkuen samalla nykyistään. Ota nyt Lalli itseäsi niskasta kiinni ja jätä se rahanahne "tosiuskovainen"joka ei missään nimessä ole edes julkissuden kipeä..hyi helvetti että on sairasta touhua.

33

745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haudihoo

      On TODELLA sairasta touhua! Muija majailee kihlattunsa luona, ilmeisesti majoittanut sinne myös goottiystävänsä, vetää viinaa ja pillereitä ja paasaa psykoottisesti uskonnosta sekä etsii uutta miesystävää ja samalla haukkuu todella ala—arvoisesti kihlattuaan tai mikä nyt sitten lieneekään. Ei hyvää päivää...

      • Psyko-Barbien-date-ilmo

        "No eiköhän tämä nainen uuden, kiltin ja hyvän miehen löydä; tarjoukset otetaan vastaan ja kiitos niitä on hyvin tullutkin! Osaan meikittömän lookin lasit päässä, josta kuvia alla olevissa Porvoon kuvissani, sekä aika monta muuta tyyliä myös!

        Luonteeltani olen: sosiaalinen, nautinnonhaluinen, puhelias, huumorintajuinen, hyvä kokki, myös romanttinen ja herkkä, naisellinen, voimakastahtoinen (olen leijona horoskoopiltani), hyväsydäminen, uniikki tyyppi jees, hauskuuden ja puhumisen olen perinyt isältäni ja näyttävyyden ja tyylin äidiltäni, luonnonlapsi, aito (en vedä rooleja, enkä ole tekopyhä.)

        Esteettinen, taiteellinen, seksuaalinen (ei sodi uskoa vastaan; kirjoitin aiheesta jo alla, siteerasin myös Raamatun lauseita, ja jokainenhan nyt tietää, ettei lapsiakaan tule ilman seksiä!) älykäs; ja nämä mielipiteet tulivat nyt usealta ystävältäni joilta kysyin mielipiteet!!!

        Kuvalliset treffipyynnöt: johanna#dollsdancers.fi. EI alapääkuvia kiitos; se on ala-arvoista. Ei myöskään pilkkaani; olen kärsinyt siitä jo ihan tarpeeksi.

        Olin bi-kundin kanssa suhteessa tammikuussa-2015, kyseesä oli nyt nenänsä leikannut hyvin itsekeskeinen Joni Virtanen, enkä sellaista myöskään halua, että kundi tuijottelee kokojan itseään peilistä (oli tuijoteltavaa tai ei.) Oho; tuostakin suhteesta vain noin vähän aikaa, kyseessä oli siis seksuaalinen suhde vaikka hän kuinka sen kieltäisi ja näytti silloin btw paremmalta kuin nyt.

        En silloin ollut myöskään varsinaisesti uudesti uskossani syntynyt ja jostain syystä halusin luottaa häneen, koska kaipaan rakkautta kuten kuka tahansa muukin ihminen.

        Hawaijilla tapasin 2015 Emmanuelin, ja hän oli siis kertakaikkiaan sanoinkuvaamaton; jääköt se nyt tähän. Pidän myös älykkäistä ja rennoista miehistä, joilla on mielellään sama arvomaailma kuin mulla." (Tunkki Fb:ssa 22.8.)


    • voihanjärkytys

      Siis oikeestikko joku sille kirjoittelee treffipyyntöjä kuten joku yh-isä? Arvaa vaan mitä siitä tulis? Pentu pahoinpideltäs juovuspäissä mennen tullen ja tupsukka olis sairaanmustasukkainen sille exälle ja haukkuis sitä? Lapsenkasvatuksesta ei ainaskaan tulis mitään?

    • hyväkirjoittaja

      Seiskassa on joku tosi verbaalinen kirjoittaja. Nauran aina katketakseni hänen raporteilleen.

    • LittleSmile

      Entä miten Veijo voi erottaa suomenruotsin ja riikinruotsin kun itse ei osaa ruotsinkieltä ollenkaan...

      • jjtfcbj

        Kai nyt loviisalainen edes jonkin verran ruotsia osaa tai edes ymmärtää, vaikka olisikin Veijo Lalli nimeltään? Vai onko se kuurokin?


    • ammuuuuuuuu

      Emelie tuksun paras ystvätär, on yhtä tyhmä kun tuksu. mainostaa itse facessa tissikuvilla, vanha akka. kusettaa miestään jne. sopiva parivaljakko joista ei taida kukaan puhu muuta kuin paskaa, sithän saavat mitä ovat tilanneet. Omahan on ihan syynsä, kyllä veijo kaksi naista tai lehmää pikemmin hoitelee.

    • sontija

      Seisooko vellillä jo kulli, tai jos lyö vasaralla niin turpooko edes että voi yhden akan panna ainakin kun toinen katselee odotellessa vuoroa.

    • tassinen
    • pelottaaoikeasti

      Onko Veijo haukkunut tai mollannut Tunkeroa julkisesti. Ei tietääkseni. Johannan suusta tulevat Veijon haukkumiset voi jättää omaan arvoonsa. Hiljainen mies, ei räyhää kuten isopaxu. Ei nyt voi jättää Veijoa kuin seinään vuoden seurustelun? jälkeen. Totuus lienee, että rahattomana huono albertilla olla. Veijo kuitennkin syöttää ja juottaa loisen sekä maksaa kaikesta. Uusi elättäjä ensin etsittävä. Itsekehu haisee, mikään noista paxun " hyveistä " ei pidä paikkaansa. Joku estää Veijon heittämästä läskitiinua muovikasseineen jorpakkoon. Sopimus mammamuratin kanssa plus palkkio lokin pitämisestä katon alla. Ilman Veijoa olisi ihan spurguna puistonpenkillä lasolia imemässä. Totta puhui lehdelle Veijo omasta pahoinpitelystään sekä koiran kohtalosta. Totuus räyhähenkeä pelottaa, kun taas oikeuteen vastaavana meno. Saa pelätäkin, pahansuopa julmuri.

    • yövalvoja

      totta kaikki, nyt vaan on niin että veijolla on vielä tuksun lisäksi elätettävänä kaksi loista sateenkaaresa. rahattomia perseaukisia joita veijo elättää ja asuttaa ilmaiseksi. tuksulta on jo veijo viety vaikka tuksu ei sitä itse vielä tajua, mutta ajanmittaan huomaa. veijo viihtyy enemän sateenkaaressa kun liljendalinkadulla. veijo joutuu urakalla ostaa nyt viinaa, rouvat kyllä itse hoitavat lääke/huume asiat mainiosti.

      • puppepp

        Veijo on liian kiltti on tupsulta hävytöntä valehdella että Veijo pahoinpitelisi ketään ja porukka vielä uskoo.Pakkohan sitä on itseään puolustaa kun päälle käydään.Kolme kertaa olen livenä kyseisen naikkosen tavannut ja siinä on tasan 3 kertaa liikaa.Luoja armahtakoon kaikkia tämän tyyppisistä naikkosista.Lapsia haluaa onneksi on maho,ei lapsia voi huumeissa ja humalassa hoitaa sehän on selvä.Tunnen Veijon henkilökohtaisesti ja tiedän että kiltimpää,avuliampaa ja ystävällisempää henkilöä ei montaa löydy tästä maasta.Tosiasiassa huorahtavilla naikkosilla on kyky houkuttaa,Raamattukin varoittaa juuri tämäntyyppisistä maksullisista naisista.Älkää Veijoa haukkuko,sydämeni itkee!!!!


    • UUSeksymama

      Johanna on psyykisesti sairas.Todella sairas.Kuulee ääniä, kertoi olleensa MIamissa psykoosissa, silloin kun näki Demoneja ja kuuli ääniä jne.Toitottaa kuika saa viestejä Pyhältä Hengeltä...huh huh.Miamissa joutui lukkojen taakse, mielisairaalaan.Soitti ainoalle ihmiselle joka tuli hakemaan, Veijolle.Herrasmies.

      Eikä siinä kaikki. Tunkki on alkoholisti, joka juo joka päivä, ei tissuttele vaan juo alkoholia joka päivä,omien sanojensa mukaan ollut alkoholisti 17 vuotta, ei voi lopettaa.
      Niin. Viimeisen Facebook päivityksen mukaan käyttää myöe erilaisia lääkkeitä, kuten Xanor nimistä lääkettä. Tässäpä pieni linkki mitä Xanor alkoholi tekevät yhdessä.

      http://www.paihdelinkki.fi/keskustelu/viewtopic.php?p=585346

      Tuolainen se on. Jokapäivä.

      Veijo Lallin omakotitalossa Tuksu asuu ilmaiseksi.Juo päivät ja yöt, elää omassa harhamaailmassa ja postailee yötäpäivää Jeesus postauksia.Siis harhoja. Skitsofreenikko Tuksu ei ole seurannassa, ei missään valvonnassa harhojensa tai psyykkisen tilansa johdosta,siis sekopää joka vetää viinaa, kuulee ääniä ja kuvittelee omaavansa yliluonnollisia kykyjä.

      Velli käy töissä.Maksaa laskut,hoitaa kodin, tekee ruuat,pesee pyykit,siivoaa Tuksun jäljet, oksennukset ja paskat lattioilta.Tuksu makaa päivät koomassa, ei kestä todellisuutta.On Jumalan lähettiläs.Sai diileriltä lisää Xanoreita ja oli tappaa Vellin.Ei muista mitään.Velli kuulemma puukotti.
      Sitten soitti Ollin hätiin,Paska Velli.Hakkasi.Puukotti.Tuksu itse xanor alkoholipäissään piinasi Veilliä kolme yötä. Velli ei jaksanut. Purki kihlauksen ja Tuksu juoksi omaan puukkoon, kun Velli koitti ottaa sen pois.

      Tuksu ei enää pärjää ilman Velliä.Paluu Albertinkadulle Helsinkiin ja Tuksu on ilman kaikkea.Ei rahaa, ei ruokaa,ei laskujen maksajaa, ei kokkia ,ei siivoajaa, ei koirien ulkoiluttajaa, ei kaupassa käyjää.
      Ei se pärjää.
      Pinkit hautajaiset puolen vuoden kuluessa.Juo itsensä hautaan tai tappaa itsensä harhoissaan.

      • FASlapsi

        Näin se on,et olisi paremmin voinut asiaa kiteyttää. Ja samaan aikaan Tuksu kuvittelee saavansa FAS lapsen ja Pinkit häät.


      • Tuksuonpiru

        Onkohan siellä muuten taas kerran sähköt poikki, jos ei ole niitä maksanut?
        Jospa se ei siksi sinne halua mennä.
        Toinen on se, että se on saanut taloyhtiöltä ultimatumin.....asiaa albertstrasselle ei ole muutamaan kuukauteen....
        Minne sen posti jaetaan?
        Onko joku tajunut ohjata sen suoraan Loviisaan?
        Tuksun neljänällän järki ei siihen pysty.

        Ja on niin laiskakin, että teettää senkin muilla...

        Elämme taas niin mielenkiintoista vaihetta....


      • äitikylään

        Sieltä Loviisasta pyytämään mamma Lalli paikalle. Peto on, jos Lallin äidin haukkkuu tai käy kiinni. Veijon siskon kanssa voisi äiti piipahtaa poikaansa katsomassa. Onko järkee vai ei?


      • löädfaslf
        Tuksuonpiru kirjoitti:

        Onkohan siellä muuten taas kerran sähköt poikki, jos ei ole niitä maksanut?
        Jospa se ei siksi sinne halua mennä.
        Toinen on se, että se on saanut taloyhtiöltä ultimatumin.....asiaa albertstrasselle ei ole muutamaan kuukauteen....
        Minne sen posti jaetaan?
        Onko joku tajunut ohjata sen suoraan Loviisaan?
        Tuksun neljänällän järki ei siihen pysty.

        Ja on niin laiskakin, että teettää senkin muilla...

        Elämme taas niin mielenkiintoista vaihetta....

        Ei varmaan tunkerolla ole päällimmäinen huoli mihin laskut (ulosoton lappuset) postitetaan. Tunkeron kaltaisia ihmisiä ei kannata normi-ihmisen yrittää analysoida. Niillä on ihan eri "omien sfäärien " huolet, kuten mistä seuraava lyrica tai muu sattuisi tulemaan.


      • alvitta

        Huh.huh näitä sisarusten "keskustelua". Kolme vuotta sitten perse aukinen ja miestä silloinkin itki ja sikamikaa. Kyllä matamilla menee niihin päihteisiin kauheasti rahaa. Silloinkin Julialle sanoi saavansa ison satsin, joka maksaa. Julia pystyi olemaan ilman alkoholia, muttei ilman lääkkeitä. On pitänyt saada pää sekaisin ja sitä jatkuu. Normaalit ihmiset eivät alkon kanssa käytä mitään muuta - ei tule mieleenkään. Tai käydä jollain tekosyyllä niiitä psykiatrilta hakemassa. On Loviissa nähty mielenterveystoimistossa. Sieltähän niitä saa. Vaan ulkomuoto ämmällä jo pulimainen hmm, ja eiköhän henki löyhkä muulle kuin ruusuille. Jos osaa oikein parkua ahdistustaan ja hyvänen aika, sen paxu osaa, niin reseeptiä tulee. Ja voi käydä kierokset muilla mtt. lääkäreillä että xanoreja piisaa kaupattavaksi. Tuolloin kolme vuotta joku diilasi tunkille - diilaako nyt? Joku rahastaa, kun ei itse käytä, niin voittoa saa hyvin. Narkkarit maksavat moninkertaisesti. On totisesti seiskan sivulla hyvä kirjoittaja. Lisää kiitos:)) Mitä postia ämmälle voi tulla? Lalli maksanut kaikesta, puhelinlaskua myöten, Albertille ei asiaa, kun niin paljon valitettu metelistä ja maksamattomista vuokrista, söhkölaskukin maksamatta. Hintaa tulee avata sähköt uudestaan. Ja eiköhän tuolla taloyhteisö jo adressia keränne, ettei vaan Haisuli sinne jätesäkkeineen tunge. Diilerit itse eivät yleensä käytä. Tai ovat päässeet itse kuiville, mutta hankkivat toisten ahdingolla, kuten itse aikoinaan.


    • onseMuorikasta
      • määmäämää

        Missä stadissa tommonen nälkälinna on ollut?
        Kysymys vähä ohi aiheesta Tuksu, kun se ei näytä
        siltä et ois nälkää nähny.


    • valker

      Taas saa velli kuulla kunniansa kun tuksukka huomaa viimeöisen postauksen siitä kuka ne silmälasit oikeasti rikkoi ja hukkasi,ylläri ylläri.Vaikka kyllähän sen jo kaikki tiesikin.Epäterveellistä elämää elää tuo velli,mutta kait sitten tykkää jännityksestä?

    • jumala-runkkaa

      Tuksu harrastaa edelleen maailman vanhinta ammattia,mutta kun hintakin on laskettu alas ja kauppa ei käy paitti Lapin Jorma kun painoi ja tuksu paskoi samalla kunnon liejut sänkyyn ja Jorma se kun vaan nylkytti. Juha Immonen kertoi kooman muistelu lomalla kun tuksu raahasi jonkun ukon huoneeseen ja pano alkoi välittömästi vaikka Immonen oli edelleen huoneessa. Huora mikä Huora.

    • plo

      Johanna Mia Tukiainen Muutin tähän asuntoon!!!!! :) ihan unelma!!!! Tunnen erään miehen joka pyysi mua asumaan tänne hänen kanssaan! Tapasimme aikoinaan Teatterissa.
      3 · 1 t


      Osoite on kalevankatu 11

      • Haudihoo

        Voi video että on sekopää, muutti takaisin Hesaan mutta majaileekin kuitenkin Loviisassa, koittais jo päättää. Pakko hetkeksi lopettaa lukeminen kaikesta mikä liittyy Tuheroon, ei ole enää hauskaa, suoraansanoen vituttaa koko sekasikiö ja sen sekoilut.


    • määmäämää

      Aha , olen tosiaan yllättynyt,pitikö toi osotekin laittaa???
      Siellähän asut? mää asun kotona jos kiinnostaa, ilman tukee.

    • Suunpesulle

      Seiskastako te luette tämän kaiken paskan suoraan sanottuna. Seiska elää valheilla ja julkkisjuoruilla. Sama sille ovatko jutut totta tai ei nimeksikään, en ikinä lue sellaisia paskalehtiä jotka tekee vain rahaa juoruilla ja juttujen keksimisillä. Kyseenalaiset julkkikset myös tekee näillä lehdillä rahaa samalla tapaa kuin Matti Nykänenkin. Pysyn kaukana tuollaisista lehdistä.

      • LittleSmile

        Luetaan kaikki paska Tuheron facebookista, ihan itsensä sekopään kirjoittamana.


      • Psyko-Barbie

        Tunkki on oikeasti vaaraksi itselleen, mutta ennen kaikkea muille!


    • vuff

      Taasko piti tuoda esille tuo J.P.case ja kuinka hän muka ei lähtenyt kelkkaan?Puhuiko vahingossa sivu suunsa kun kertoi ettei lähtenyt mukaan keikalle..Siis kyse oli keikasta,mistä ajatteli nettoavansa rahaa p-puheillansa örkeillä ja maailmanlopuilla? Joukon ei kannata lähteä enää oikomaan noita asioita,patologisen valehtelijan kanssa,Antaa sekaantua omaan verkkoonsa.J.P.on uskottava,J.T.ei ole.

    • Ihqua

      Pipipää suunnittelee taas häitään. Elää ihan omassa todellisuudessaan. Sekopäisessä sekakäyttäjän pinkissä barbimaassa.

      • hapsistakeikkaa

        Tässä voi vielä käydä niinkin, että Lällyn maksamissa häissä on joku muu sulhanen, joka muuttaa Tunkeron luo Lallilaan. Ja vätys elättää senkin.


      • Ihqua

        En yhtään ihmettelis vaikka noin kävisi. Mikään ei enää yllätä mitä pipipää ja vätys touhuaa.


    • käypä-hoito

      Tunkin mielisairaus paranee jämäkällä iskulla otsaan kirveen hamarapuolella. Epävarmaa kuitenkin on onko narukäsi Vellillä tarpeeksi voimia suorittaa akuutisti tarvittava hoitotoimenpide.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe