Mitä tehdä kun seksi loppuu?

Markku_DI

Oikeastaan tämä kuuluisi parisuhdepalstalle mutta kirjoitan nyt tänne kun ennenkin saanut täältä hyviä vinkkejä, onhan sinkuissakin paljon parisuhdekokemusta omaavia.

Jotkut ehkä muistaakin kun aiemmin kirjoittelin tänne vakiintumisestani avokkini Tanjan kanssa. Nyt en ole vähään aikaan kirjoittanut kun on ollut kaikenlaista kiirettä lähinnä taloprojektin tiimoilta, toteutimme siis haaveemme ihan ikiomasta talosta ja suuresta pihapiiristä jossa lapsilla on tilaa temmeltää. Tilanne on nyt siis sellainen että talo tosiaan hankittiin, parisataaneliöinen kartanounelma sopivalla etäisyydellä kaupungista ja nyt alkaa olla sitten kaikki valmista. Muutenhan se olikin jo melko valmis kun oli vain pari vuotta sitten rakennettu, myyjäpariskunnalle oli tulllut ero, saimme mielestäni halvalla kun olin jämäkkänä ja tingin 5% pyyntihinnasta, mutta pihatyöt olivat keskeneräiset ja Tanja halusi teettää muutoksia keittiöön, kylppäriin ja lastenhuoneisiin sekä muuttaa vierashuoneen itselleen kuntoilu/joogatilaksi.

Nyt siis kiireisen, vaiherikkaan ja hieman kalliiksikin käyneen kesän jälkeen tosiaan ollaan saatu muuttohommat tehtyä ja talo on viimeistäkin naulaa myöten täysin valmiina, juuri semmoinen unelma kuin mitä Tanja halusi mutta hieman olen ihmeissäni kun nyt kun itse en ole enää joka ilta ihan rättiväsynyt & puhki talon vaaatimista muutostöistä ja muista työkiireistä (pidän kesälomani vasta nyt) ja itsellä olisi aikaa ja haluaa seksihommiinkin mutta muuton jälkeen Tanja tuntuu menettäneen täysin mielenkiintonsa ko, toimintaan. Olisin vähän halunnut juhlistaa talon valmistumista ja alkanutta lomaa tässä mutta viime viikolla oli menkat, viikonloppuna päänsärkyä ja kun eilen yritin varovasti vihjailla halukkuudesta seksiin Tanja vain kyllästyneen oloisesti käänsi selkänsä ja alkoi pian kuorsaamaan. Tanja tosiaan kuorsaa aika kovalla äänellä, olisikohan siihen pieni ylipaino syynä? Lisäkiloja on tässä kesän aikana hänelle vähän kertynyt ja kun itse huomaan kiireissä laihtuneeni näyttää ne kilot salakavalasti siirtyneen Tanjaan, eipä sillä ei se hirveästi haittaa kun minähän pidän naisista joissa on mistä ottaa kiinni.

Mitä siis palstalaiset neuvoisivat tässä tilanteessa tekemään? Lähinnä kaipaisin neuvoja palstan naisilta kun naisina varmaan parhaiten ymmärrätte tilannetta Tanjan kannalta ja jos teillä itsellä on ollut tuollaisia haluttomuuskausia exäänne kohtaan niin miten olette sitten saanut laukaistua tilanteen niin että vällyjen välissä on taas alkanut olla vipinää?

35

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tanjatatjaana

      Eikös Tanja ole puhuttelumuoto Tatjanasta?

    • yritäenemmän

      Huono provo.

    • hohhoijaaaaaa

      Sujuvasti kirjoitettu satu.
      Odotellaan nyt missä muodossa ne palstavakkareiden "jätä-se-kurppahuora" kommentit tähän ketjuun nyt sitten tulevat.

      • ei.mitään.uutta

        Jep. Miehen ammatti, miehen tekemä kova työ, naisen saama unelmakoti, naisen läskistyminen ja seksin pihtaaminen. Siinähän ne ovat kasassa kaikki palstalegendat samassa sievässä paketissa. Seuraavaksi Tanja sanoo, että hänen ja miehen pitää keskustella ja satu saa loppunsa. Nyt voi tosiaan vain odotella haukkumisryöppyä naisten parisuhdehuorailusta.


    • jätäsehseh

      Jätä se, sie saat paremmankin.

    • Draamaajavuoristorataa

      Nainen ei selvästikään halua miestä joka tottelee joka oikkua. Jännämies ei ole naisen ohjailtavissa ja siksi saa. Jännämies ottaa naisen eikä kysele lupaa vaan vie. Jos ei nainen lähde vietäväksi lähde teatraalisesti kaljalle (esim ovet paukkuen).

      Baarissa sit kysele baariruusuilta parasta huulipunan väriä. Lainaa huulipunaa "nähtäväksesi" ja töhri vähän paidankaulustasi sillä. Sit vaan juot kaljasi ja meet takaisin kotiin. Kiroa tullessasi ja heitä töhritty paita muijalle. Komenna peseen paitasi heti ja manaa ettet saa edes yhtä olutta rauhassa juoda.

      Eiköhän se muija tuosta piristy!

      • Markku_DI

        En minä kyllä tuohonkaan teoriaan usko kun Tanja on kertonut ex-miehensä olleen juuri tuollainen mies jonka vaatteista löytynyt merkkejä vieraista naisista ja kaulakin oli ollut joskus purtuna ja hän on sanonut ettei ikinä enää ottaisi semmoista miestä joka mahdollisesti pettää. Minunkin tekemisiäni hän vahtii aika tarkkaan ja joskus tarkistaa jopa puhelimeni ettei siellä vaan ole epämääräisiä numeroita ja viestejä. Jokuhan voisi tuommoisesta närkästyä mutta minusta se on aika söpöäkin että hän on vähän mustasukkainen miehestään.


      • Koetakestää
        Markku_DI kirjoitti:

        En minä kyllä tuohonkaan teoriaan usko kun Tanja on kertonut ex-miehensä olleen juuri tuollainen mies jonka vaatteista löytynyt merkkejä vieraista naisista ja kaulakin oli ollut joskus purtuna ja hän on sanonut ettei ikinä enää ottaisi semmoista miestä joka mahdollisesti pettää. Minunkin tekemisiäni hän vahtii aika tarkkaan ja joskus tarkistaa jopa puhelimeni ettei siellä vaan ole epämääräisiä numeroita ja viestejä. Jokuhan voisi tuommoisesta närkästyä mutta minusta se on aika söpöäkin että hän on vähän mustasukkainen miehestään.

        Joo olet sit kadulla kumminkin katsellut näyteikkunaan, joten saat sitten olla ilman.


    • Senkin.pervo

      Sinähän se varsinainen seksihurjastelija olet, eihän tuollaista haluamista kukaan nainen kestä, kun aina pitäisi olla panemassa.

      • Markku__DI

        En minä mitenkään kova ole hurjastelemaan vaikka olihan meillä Tanjan kanssa aika villejäkin makuuhuonesessioita seurusteluaikana. Siinä ennen tapaamista ehdin viettää jonkin verran aikaa sinkkuna ja opin kyllä paljon silloin tapaamiltani naisilta niin että Tanjakin sitten seurustelun alkuaikoina ihmetteli osaamistani kun en ollut hänen kertomansa mukaan ollenkaan vaikuttanut niin villiltä ja kokeilunhaluiselta kuin mitä sitten myöhemmin ilmeni. Nyt vaan tosiaan kun mennyt jo pari kuukautta kokonaan ilman seksiä niin alkaa jo huolestuttamaan että missä vika?


    • TotuusSattuukin

      Joku on nyt mennyt tuossa taloprojektissa pieleen. Eikö naisesi kuitenkaan saanut muutostöissä mieleisiään keittiön välitilan laattoja kun päädyitte näennäiseen kompromissiin ja valitsitte 100e/m2 laatat naisen alunperin ehdottamien Villeroy&Bochin 200e/m2 laattojen sijaan? Vai eikö joogahuoneen matto ollut kuitenkaan se paras kun bongasit tarjouksesta vähän halvemman?
      Kyllä nyt makaat niin kuin petaat. Sinulla on nyt hyvää aikaa maata yöt hereillä kuorsaavan naisesi vieressä ja miettiä että mitä teitkään väärin...

      • Markku__DI

        Ei siinä kyllä minun mielestä mennyt mikään pieleen kun nimenomaan keittiöönkin tuli Villeroy & bochin laatat ja kaikessa noudatin tismalleen Tanjalta saamiani ohjeita sisustuksen suhteen. Patiolla meni kyllä yksi laattarivi vähän pieleen ja Tanja sen tarkkana tyttönä huomasi ja siitä piti vähän neuvotella mutta lopulta sekin sitten asennettiin uudestaan niin ettei kyllä remontissa pitäisi olla mitään vikaa.

        Tässä nyt kyllä tuli mieleen että tuossa kesän aikana Tanja kyllä aloitti ystävätterensä Titan kanssa itämaisten tanssien kurssit joogaharrastuksen lisäksi että voisikohan nuo harrastukset olla sitten niin raskaita että ne vievät "mehut" ihan kokonaan ja hän on vain niin väsynyt iltaisin ettei jaksa sekstailla? Siellä tanssiharrastuksessa hänellä nyt on kyllä vierähtänyt useampikin ilta viikossa että voisi se tosiaan olla syynä väsymykseen.


      • TotuusSattuukin

        Ei, kyllä nyt siellä remontissa meni kuitenkin joku asia väärin. Naisesi kyllä vinkkasi siinä yhden lauseen lopussa mutta et kuullut kun yritit samalla kuulla urheiluruudusta sitä matsin tulosta. Ja tuosta anteeksiantamattomasta tarkkaavaisuuden puuteesta maksat nyt ihan ansaitun rangaistuksen selibaatin muodossa.


      • Markku_DI
        TotuusSattuukin kirjoitti:

        Ei, kyllä nyt siellä remontissa meni kuitenkin joku asia väärin. Naisesi kyllä vinkkasi siinä yhden lauseen lopussa mutta et kuullut kun yritit samalla kuulla urheiluruudusta sitä matsin tulosta. Ja tuosta anteeksiantamattomasta tarkkaavaisuuden puuteesta maksat nyt ihan ansaitun rangaistuksen selibaatin muodossa.

        Tanja teki selväksi jos suhteemme alussa että hän ei tule sietämään sohvalla kaljaa ryystävää ja urheiluruutua katsovaa miestä kun hänen exänsä ja poikien isä oli semmoinen ja oli jättänyt vaimon ihan huomiotta uppoutuessaan siihen ohjelmaan. "Se on sitten kerrasta poikki jos meillä urheiluruutua töllötetään" hän ilmoitti ja olen sitten tosiaan siihen mukautunut niin että kaikki tulokset tarkistan sitten työpaikalla verkkolehdistä, ehtiihän ne sieltäkin nähdä ja säilyy sopu kotioloissa.


      • TotuusSattuu

        Kun nainen on noin kontrolloiva niin olet taatusti tehnyt jonkun virheen. Ja jos et niin sellainen kyllä keksitään. Eli selibaatti kutsuu...


    • jtjrtxhjzrthg

      "...on ollut tuollaisia haluttomuuskausia exäänne kohtaan"

      Haluttomuus exää kohtaan on vain hyvä asia.

      • Markku_DI

        Tarkoitin tuolla että silloin kun parisuhde on vielä ollut voimissaan niin miten sen aikana on sitten saatu seksuaalinen halukkuus palautettua? Eihän sitä nyt tietenkään voi heti erota jos tulee väliaikaisesti vähän pidempi kausi haluttomuutta. Ajattele nyt jos mekin alettaisiin heti eroa suunnittelemaan kun on ihan vasta saatu asiat malllilleen ja minä olen tehnyt suhteellisen istokin investoinnit yhteisasumisen suhteen niin ei, ei voisi ajatellakaan että tässä nyt eroa alettaisiin suunnnittelemaan pienten vastoinkäymisten takia.


      • TotuusSattuukin

        Sinun kannattaa ensin laittaa kunnon insinöörin tavoin kaikki rakastelukertanne Exeliin ja piirtää sitten prosessikaavio siitä miten ja milloin saavutatte taas saman tason kun teillä oli aikaisemmin. Sitten iteroit ja vatuloit vessassa muutaman vuoden yksiksesi ja tarkistat lopuksi tuloksen. Jos ei auttanut niin sama hoito uudestaan.


      • Markku_DI
        TotuusSattuukin kirjoitti:

        Sinun kannattaa ensin laittaa kunnon insinöörin tavoin kaikki rakastelukertanne Exeliin ja piirtää sitten prosessikaavio siitä miten ja milloin saavutatte taas saman tason kun teillä oli aikaisemmin. Sitten iteroit ja vatuloit vessassa muutaman vuoden yksiksesi ja tarkistat lopuksi tuloksen. Jos ei auttanut niin sama hoito uudestaan.

        Minulla on ne exelissä jo. Silloin sinkkuaikana tapaillessani useampiakin ihania suomalaisnaisia huomasin että minulla kun usein pyöri firman asiat päässä niin saatoin sitten treffeillä unohtaa mistä oli kulloisenkin tapailukumppanin kanssa keskusteltu. Siitä seurasi sitten monenlaista kommellusta kun saatoin sekoittaa henkilöt ja jotkut naiset sitten vähän suutahtivatkin kun aloin puhumaan esimerkiksi heidän koirasta vaikka saattoi olla kissaihminen ja sama juttu oli niissä seksihommissa kun joku saattoi olla rohkeampi ja halusi ehdottomasti "kakkoseen" ja joku toinen taas ei ja sitten saattoi yhdyntähetki keskeytyäkin jos "yllätin" väärin niin näin sitten parhaimmaksi laatia tosiaan excel -taulukon jossa kerrottu aina kulloisenkin naisen mieltymyksistä, harrastuksista ja kaikesta muustakin. Sitten jatkossa olikin kätevää aina ennen treffejä esimerkiksi tarkistaa mitä oli viimeksi puhuttu, naisen lasten nimet jne. niin he tunsivat itsensä merkityksellisiksi ja minä sain paljon menestyksellisemmin hoidettua treffit, joskus minulla oli pieni lunttilappukin mukana josta oli hyvä esimerkiksi wc-käynnillä tarkistaa asioita.

        Minulla on ne kaikki muistiinpanot tallessa tällä työpaikan tietokoneella, kotikoneelle en tietenkään niitä voi laittaa kun jos Tanja sattuisi ne löytämään niin siitähän syttyisi varmaan melkomoinen sota kun hänellä ei taida olla aavistustustakaan miten paljon minulla ehti olla tapailukumppaneita ennen häntä. Tanjastakin on tosiaan tiedostot olemassa ja hän onkin hämmästellyt miten hyvin muistan joitain ihan ohimennen mainittujakin asioita vaikka hänen sukuunsa liittyen. Minä muuten juuri tarkistin Tanjan tiedot ja meillä tosiaan seurusteluaikana oli seksiä monta kertaa viikossa, sitten kun muutettiin yhteen kerrat hieman harvenivat noin kertaan viikossa ymmärrettävästi kun Tanjan lapsia piti varoa ja nyt sitten heinäkuun puolen välin jälkeen ei ole ollut yhtään kertaa ja minä kun olin toivonut että kun lapset muuttaa yläkertaan ja meidän makkari on alakerrassa niin päästäisiin samaan tahtiin kuin seurusteluaikoina kun olen tämmöinen aika viriili mies.


      • TotuusSattuu

        Jos trendi on ollut tähän saakka tasaisesti laskeva niin ymmärrät varmaan tuollaisena rationaalisena miehenä että ei se suunta mihinkään muutu.


    • ätmi-runkkari

      Jos et saa pillua muiljaltas nin sitten aloitat runkkauksen. Niin me ätmit tehdään että runkataan kun emme saa pillua

      • Markku_DI

        Olen minä nyt viimeaikoina tosiaan joutunut turvautumaan itsetyydytykseen kun Tanjalta ei ole herunut "pesää", ei ykköstä eikä kakkosta, mutta en haluaisi sillä tavalla kovin pitkään tyydyttää himojani kun kyllä minusta aito aikuinen rotunainen on sellainen että se saa ihan erilaisen tunteen aikaan. Ei pidä myöskään poissulkea sitäkään että kun rakennusprojektiin alettiin Tanja näytti vähän vihreää valoa mahdolliselle perheenlisäykselle niin että minustakin voisi vihdoin tulla isä niin eihän se oikein onnistu jos ei harrasteta ollenkaan seksiä.


      • 514
        Markku_DI kirjoitti:

        Olen minä nyt viimeaikoina tosiaan joutunut turvautumaan itsetyydytykseen kun Tanjalta ei ole herunut "pesää", ei ykköstä eikä kakkosta, mutta en haluaisi sillä tavalla kovin pitkään tyydyttää himojani kun kyllä minusta aito aikuinen rotunainen on sellainen että se saa ihan erilaisen tunteen aikaan. Ei pidä myöskään poissulkea sitäkään että kun rakennusprojektiin alettiin Tanja näytti vähän vihreää valoa mahdolliselle perheenlisäykselle niin että minustakin voisi vihdoin tulla isä niin eihän se oikein onnistu jos ei harrasteta ollenkaan seksiä.

        Satusi on edennyt tosi hienosti. Kaikki palstaklisheet ovat täyttyneet, ja yllätyksellisiinkin kommentteihin olet osannut vastata kunnon palsta-aisurin tavoin. Sinulla voisi hyvinkin olla tulevaisuutta novellikirjailijana.


    • Omasrvaukseni

      Musta tuntuu että sulla on vähän liikaa aikaa. Mee salille. Siellä on kivaa

    • seontäytetty

      Varmaan Tanjalla on nyt muutakin tekemistä kun on uusi koti,kodin ja pihan hoitoa ym.Seksihän on vain sijaistoiminto jota harjoitetaan jos ei ole parempaa tekemistä.Nyt voitte keskittyä elämiseen uudessa kodissanne,aina löytyy jotain puuhaa.Ja voihan olla että Tanja on raskaana,silloin ette tarvitse enää koskaan seksiä ja olette vapaat siitä kun tavoite on saavutettu.

      • kerraniknjokutajusi

        Tämä on totuus.


      • Markku_DI

        Oliskohan tosiaan niin että Tanja olisikin jo tiineenä eikä vain ole kertonut siitä minulle ja on ajatellut sitten yllättää ilouutisella? Eihän sitä tiedä ja se kyllä selittäisi Tanjan mielialanvaihtelut tässä menneinä viikoina, ne on olleet vähän raskaita vaikka räiskyvästä tyylistä yleensä tykkäänkin ja semmoisista naisista jotka tietää mit haluavat.


    • olenitsenähnyt

      Tanja kuule kulkee siellä "tanssikurssilla" uuden miehen kanssa, mut varmaan jo arvasitkin, kun muutenkin olet noin "terävä" ollut jo sinkkuaikanasi...

      • Markku_DI

        Kyllä Tanja on minulle ihan pyytämättä teroittanut että siellä käydään vain tanssimassa. Hän sanoi että vaikka kansainvälisestä meiningistä ja koulun ulkomaalaisista ohjaajista tykkääkin kavereina ei hän ikinä voisi ajatella suhdetta heidänlaisten kanssa vaikka olisi vapaanakin. "Kyllä suomalainen luotettava ja ahkera mies on aina paras!" hän on usein julistanut minunkin kuullen kavereilleen joilla ollut jos jonkinlaista ongelmaa ulkomaisten "säätöjen" kanssa.


    • Luolasukeltaja

      Job alkaisi joko keräilemään viinejä tai sitten harvinaisia euforian tunteita, joita saa esim. liidokkien rakentelusta. Myös kirjailijan ura voisi olla tähtäimessä, sillä siinä ei tarvitse juuri tehdä mitään.

      Toisin kuin yleisesti luullaan, niin kaikki tavoitteellinen toiminta pyörii seksuaalisella energialla. Ihmisellä ei ole muuta energianlähdettä kuin se. Voisi tietysti sanoa, että leipä on energianlähde. Erona seksuaaliseeb energiaan, leipää ei tarvita sen tuottamiseksi. Ihminen itse on sitä.

      (naurua)

    • Ragopaljanalenko

      Kaikki loppuu aikanaan, suuseksikään ei maistu kuselta ja paskalta. Samoin jos selkä loppuu niin perse alkaa.

    • IkäisesiN

      Markku_DI vaikuttaa katkeroituneelta mieheltä. Lopeta valittaminen ja hoida läheisyysasiat kuntoon seuraavassa parisuhteessasi, jos et tätä nykyistä saa korjattua. Ja seuraavassa suhteessa ei mitään talonrakennusprojektia eikä mitään muutakaan tekosyytä välttää läheisyyttä. Ja huom. läheisyys ei ole sama asia kuin seksinsaanti silloin kun itse viitsit olla läsnä.

      • Markku_DI

        Niin kyllä itsekin olen siitä läheisyysasiasta huolissani kun sitä läheisyyttä tosiaan oli reilusti vielä ennen talon hankintaa ja sillähän me siihen ryhdyttiinkin kun Tanja niin kovin halusi meille yhteisen pesän jossa lapsillakin olisi tilaa temmeltää. Onhan minulla sitten firmankin pyörittäminen vastuullani että kyllä siinä tosiaan on saanut kiirettä pitää mutta olen kyllä yrittänyt kovasti vähentää työtaakkaa sillä puolella, enhän ole juuri ylitöihinkään jäänyt talon vaatimien muutostöiden vuoksi jotta olisi saatu nopeasti valmista ja prikulleen ollaan tehty Tanjan vaatimusten mukaan kaikki niin se kieltämättä hieman venytti aikataulua.

        Nyt kun on kaikki valmista olisin kyllä halukas läheisyyteen ja olen sen tiettäväksi tehnyt, tulenhan joka ilta kotiinkin jo kuudeksi niin että saadaan sitä yhteistä aikaa ja siinä ainoastaan se ongelma että Tanja näyttää buukanneen liki jokaisen arki-iltansa täyteen harrastuksia ja menoja tyttökavereidensa kanssa. Nytkin olen täällä itsekseni nuorimmaista vahtimasta kun jätkät on jäkiksen kesätreeneissä ja Tanjalla on taas joogailta. Olen vähän tuosta Tanjalle vihjaissut että voisiko sitä tanssiharrastuksessa käyntiä nyt kun on kotankin ihan oma huone sitä varten mutta hän on sitä mieltä että kunnon ohjaus pitää olla ja heillä on nyt juuri mielenkiintoisia tunteja siellä menossa joissa aikuinen nainen saa tuntea olevansa nainen mutten niistä tarkemmin yhtään tiedä mitä pitää sisällään eikä hän suostunut kertomaan enempää kun vähän kiusoittelin.

        Tuo että ehdotat seuraavaa parisuhdetta ei ole vaihtoehto kun kyllä me kumpikin Tanjan kanssa ollaan pyhästi toisillemme luvattu että tässä pysytään ja yhdessä kohdataan vaikeudet tuli mitä tuli!


      • totanoinnii

        Et kai sä "IkäisesiN" nyt oikeasti usko tuon tyypin jorinoita?
        Sillä on tylsää, ja itseään piristääkseen, sekä "palstatotuuksia" vahvistaakseen se on luonut tuon palstaklisheitä täynnä olevan aisuriMarkun hahmon.


    • paskanjauhantaa

      Ei se yrittäjä jouda tuollaista paskaa jauhaan täällä ja aprikoimaan antaako akka vai ei, kyseessähän on työtön, jolla ei ole mitään elämää.. paitsi tää palsta..tulkoon jokainen autuaaksi tavallaan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe