Suomen vaalit ja gallubit manipuloitujako?

ManipuloituTotuus

Goldman Sachs omistaa vaalien laskun suorittavan Tieto Oyj:n!!
http://mvlehti.net/2015/04/10/goldman-sachs-omistaa-vaalien-laskun-suorittavan-tieto-oyjn/
"Goldman Sachsin näpit ovat pelissä Suomen vaaleissa, menneissä ja myös tulevissa sellaisissa.

Mika Virtanen kertoo blogissaan. Puheenvuoron Ritva Puolakka (ITSP) ihmetteli omassa blogissaan, miksi hänen oma äänensä ei rekisteröitynyt vaalitietojärjestelmään sillä paikkakunnalla, jossa hän oli käynyt äänensä antamassa.

Keskustelupalstoilla moni ihmetteli samaa, mutta juuri tämän Puolakan tapaus sai minut ryhtymään tähän kirjoitukseen, koska vaalitietojärjestelmässä tapahtuva vilppi on huomaamaton ja sitä on hyvin hankala näyttää toteen.

Miksi on syytä epäillä vilpin tapahtuvan vaalitietojärjestelmässä?

Suomen vaalitietojärjestelmän kehittämisestä on vastannut Tieto Oyj (ent. TietoEnator). Tieto on ollut investointipankki Goldman Sachsin omistuksessa, kun Suomen vaalitietojärjestelmää on uudistettu.

Miten Goldman Sachs liittyy Suomen vaalien rehellisyyteen?

Goldman Sachs on niittänyt maailmalla kyseenalaista mainetta, kun se on kerta toisensa jälkeen ollut epäiltynä tai tuomittu erilaisista talouspetoksista. Myös Eurokriisin ratkaisijoiden tähtikentällinen muodostuu hyvin pitkälti Goldman Sachsin entisistä työntekijöistä.

Goldman Sachsin hämäristä puuhista on tehty myös dokumentti: YLE Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana?

-

Eliitin hallitsemaa Tieto Oyj:n vaalitietojärjestelmää käytetään ääntenlaskussa!!
http://mvlehti.net/2015/02/06/eliitin-hallitsemaa-tieto-oyjn-vaalitietojarjestelmaa-kaytetaan-aantenlaskussa/
Goldman Sachsin näpit ovat pelissä Suomen vaaleissa, menneissä ja myös tulevissa sellaisissa.
http://finleaks.org/eliitin-hallitsemaa-tieto-oyjn-vaalitietojarjestelmaa-kaytetaan-aantenlaskussa-2/
"Mitä jos petollista vaalitietojärjestelmää ei varsinaisesti käytetä demokratian vääristämiseen, vaan sillä voidaan siirrellä ääniä salassa ehdokkaalta toiselle? (ns. hyvä-veli-vaalikone)

Vaalitietojärjestelmässä ei ole minkäänlaista varmaa tapaa tarkistaa, että menikö äänestäjän ääni sille kenelle hän sen tarkoitti, vaikka tämänlaisen järjestelmän luominen olisi hyvin helppoa ja ei vaatisi suuria investointeja.

-

Onko vaalivilppi mahdollinen Suomessa?
http://mikasvirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122896-onko-vaalivilppi-mahdollinen-suomessa

-

Itse pidän epäilyttävänä lähinnä seuraavia asioita:

- Vaalitietojärjestelmä ei yhdistä äänestäjää äänestyslappuun
- Kadonneet äänet, tapaus Puhakka esimerkiksi.
- Luvut eivät koskaan täsmää
- Ei ole minkäänlaista mekanismia vaalituloksen kyseenalaistamiseen
- Rikollisten nousu

"Vaalitietojärjestelmässä ei ole minkäänlaista varmaa tapaa tarkistaa, että menikö äänestäjän ääni sille kenelle hän sen tarkoitti, vaikka tämänlaisen järjestelmän luominen olisi hyvin helppoa ja ei vaatisi suuria investointeja".

Korjausehdotus: Jokainen äänestäjä saisi äänilipusta tositteen jossa olisi äänilipussa oleva tunnistuskoodi ja sen perässä äänestäjän kirjoittama ehdokkaan numerosarja, joka jäisi siis hiilipaperikopiona äänestäjälle.

Kaikki tunnistuskoodit perässä olevan ehdokkaan numerosarjan sisältävät varmisteet listattaisiin torrent-tiedostoksi, jota jaettaisiin vaalien jälkeen useilta palvelimilta. Äänestäjä voisi ladata kaikki tunnisteet sisältävän torrent-tiedoston omalle koneelleen ja tarkistaa että oman tarkistuskoodin loppuosa on ehdokkaan jota hän on äänestänyt. Omalla koneella tarkistus sen takia että verkkopalvelu johon kirjoitat osan tai koko tunnisteen sitä etsiessäsi, saataisi olla manipuloijatahon hallussa ja väärentää tiedon ruudullesi onlinehaulla mm. IP-numerosi tai mobiililaitteesi tunnisteiden perusteella.

Mutta kun saisit kaikkien äänestäneiden tunnistuskoodilistan torrent-tiedostona koneellesi, ja voisit tarkistaa sen itse ja laskea loppuosasta myös kaikkien muiden antamat äänet ehdokkaallesi ja muille ehdokkaille, manipulaatio olisi äärettömän vaikeaa. Äänten eli tunnistuskoodien määrä voitaisiin vielä tarkistaa äänestäneiden suhteen. Myös ääntenlaskentavirheet paljastuisivat ja voitaisiin korjata kun jokainen äänestäjä voisi itse tarkistaa listalta kuinka monta ääntä tietty ehdokas sai.

10

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meitä.huijataan

      Vaaleihin pitäisi saada ehdottomasti JA HETI äänestäjille jäävät vaalilapun tunnistuskooditositteet. Tämä kokoomusvaikuttaja Eero lehden Taloustutkimuksen tekemä selvitys viimeistään kertoo että jokin ei täsmää nykyisissä kannatuskyselyissä ja todennäköisesti myös vaaleissa, joissa saadaan aivan toisenlaisia tuloksia kuin on kadun miehiltä ja naisilta sekä suurelta enemmistöltä.

      .

      IS-kysely: Pienituloiset tyytyväisimpiä hallitukseen
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016090322257777_uu.shtml
      "Hallitukseen erittäin tai melko tyytyväisiä on 43 prosenttia, kun vuosi sitten heitä oli 47 prosenttia. Tyytyväisyys hallituksen toimintaan on suurinta alle 30 000 euroa vuodessa tienaavien joukossa.

      Taloustutkimus kysyi mielipidettä hallituksen toimintaan noin tuhannelta ihmiseltä kuun vaihteessa".

    • xcvzxvcv

      ..joo ja tuli kirjoitusvirhe "gallupit".

    • EKokoomusmafiaTiedottaa

      Liisa Hyssälää haastateltiin MTV3:lla. Kokoomuslaisen Timo Haapalan haastattelu oli irvokas EKokoomusmafian yksinpuhelu kahden jäsenensä suulla, jossa se toi esiin halunsa Suomen sosiaaliturvan alasajoon. Turun yliopiston taloustieteen professorin, kokoomuslaisen EKokoomusmafiahyväveli Matti Virenin oikeistoideologia otettiin esiin auktoriteettina, jotta jutulle saatiin "uskottavuutta".

      EKokoomuksen hyväveli Timo Haapala jatkaa ideologista infosotaansa MTV3:n sivuilla jutussaan:
      Kelan Liisa Hyssälä sanoo sen suoraan: Suomi ei kestä enää nykyisiä tukiautomaatteja
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kelan-liisa-hyssala-sanoo-sen-suoraan-suomi-ei-kesta-enaa-nykyisia-tukiautomaatteja/6057242

    • Mephistos

      Tohtori Johann Faust — mies, joka myi itsensä paholaiselle
      http://www.saunalahti.fi/arnoldus/faust.html
      "Jonkun ihmisen tiedot ja kyvyt saattavat näyttää toisten silmissä suorastaan taikuudelta. Jos taitoja on käytetty yhteiskunnan tai sen jäsenten etujen vastaisesti, on herkästi herännyt epäilyjä, että ne ovat peräisin pahoilta hengiltä. Tarina paholaisen kanssa liiton tehneestä ihmisestä on vanhaa perua. Se oli tunnettu juutalaisessa kulttuurissa jo Kristuksen syntymän aikoihin".

    • AikaTouhua

      Kyselytutkimuksena tehtävät mielipidetutkimukset voidaan saada jo kysymysten asettelulla näyttämään mitä tilaajataho haluaa. Jos se ei onnistu, tokihan kaupallinen yritys voi manipuloida tuloksia mielin määrin.

      Valiituloksissakin (kun lippuja on tarkastettu uudelleen MOT) on löytynyt hämmästyttäviä poikkeavuuksia ilmoitettuihin tuloksiin. Samoin jotain hässäkää oli taannoin kun äänestyksessä pyöri valmiiksi täytettyjä äänestyslippuja.

      Mites sitten tällainen netti-mainonta, jossa pyydetään ilmoittaan nettilomakkeella mitä puoluetta kannattaa ja lomakkeessa näkyy sen hetkinen "äänestys" tilanne. Tietty puolue isolla kaulalla muiden edellä ja pari muuta sen "veljespuoluetta" seuraavina. Aika ovelaa. Nopeesti vilkaisten sitä ei välttämättä huomaa mainokseksi.

    • 4021

      ALOITTAJALLE KIITOS ! , VAALIEN ÄÄNIÄ " SIIRRETTIIN " TASAISEN VARMASTI USEISSA VIIME AIKAISISSA VAALEISSA VARSINKIN VAALIEN ÄÄNESTYSTULOSTEN LASKEMISEN LOPUSSA PORVARIEN VAALVOITON VARMISTAMISEKSI ! . VIIME VAALEISSA ÄÄNESTÄJÄT HARHAUTETTIIN JA PETETTIIN SUUNNITELMALLISESTI SIPILÄ-SOINI YHTEISTYÖLLÄ EDELLÄMAINITUN LISÄKSI ! .

    • fgdfhfgjg

      Perustuukohan vaalivoitot jelppiin:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14450279/ei-kansanaanestysta-natosta-!

      .

      HS: Kokoomus lupasi USA:lle vievänsä Suomen Natoon
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml
      Seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen Natoon, kokoomuksesta luvattiin.

      "Helsingin Sanomat kertoo Wikileaks-asiakirjojen perusteella, että kokoomuksesta lupailtiin Yhdysvaltain lähetystön edustajalle, että seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen sotilasliitto Natoon.

      Lähetystöraporttien mukaan ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) erityisavustaja Jori Arvonen kertoi, että kokoomuksen johto näkee puolueensa nousevan seuraavaan hallituksen johtoon ja vievän Suomen Natoon.

      Lähetystöarvion mukaan suomalaiset olisivat voitettavissa Naton taakse, eikä jäsenyydestä tarvittaisi kansanäänestystä. Raportti on maaliskuulta 2009".

      STT-IL

      .

      ..ja olihan se kokoomus yllätyksellisesti eduskuntavaalien suurin puolue seuraavissa 2011 vaaleissa.

      • efwrtwerwerw

        Mitäs yllätyksellistä siinä oli, kun gallupit olivat osoittaneet koko ajan puolueelle ykköspaikkaa.


      • OstettuÄäni
        efwrtwerwerw kirjoitti:

        Mitäs yllätyksellistä siinä oli, kun gallupit olivat osoittaneet koko ajan puolueelle ykköspaikkaa.

        En yhtään epäile: Taloustutkimus Oy:n omistaa Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti. Samassa oikeisto-omistuksessa Suomen galluptoimistot ja ketkä löytyvät Tieto (ent. TietoEnator) vaalijärjestelmän takaa?

        Tiesittekö Tämän Tieto Oyj:stä ??!!
        http://mvlehti.net/2015/01/06/tiesitteko-taman-tieto-oyjsta/
        "Tietoenator oyj nykyinen Tieto on ollut hyvin näkyvässä roolissa Suomen valtion viimeisimmissä epäselvissä vaaleissa. Sillä on valittu mm. Kansallinen Kokoomus vaalivoittajaksi.

        Suomenvaltion budjettikin on tehty Yhdysvalalaisen konsulsointointiyhtiö McKinsey & Companyn kautta. Niin mikähän mahtaa olla Goldman Sachs pankin osuus suomen politiikan manipuloimisessa.

        Lukijan vihjeen mukaan Tietoenator oyj, nykyinen Tieto kun on ollut hyvin näkyvässä roolissa Suomen valtion viimeisimmissä vaaleissa. Sillä on valittu mm. Kansallinen Kokoomus vaalivoittajaksi epäselvällä äänenlaskulla ja kaikki käy erittäin helposti pienellä ohjelmakoodilla. Vaalithan järjestetään Tiedon kautta elektronisesti.

        Tunnetaan sanonta follow the money, eli seuraa rahaa. Näin ollen tuo omistus Tieto Oyj:stä on Goldman Sachs pankin kiitos siitä, että kyseinen it-konsultointiyhtiö järjestää täällä aina sellaisen vaalituloksen mitä sieltä ulkomailta taas tilataan ja näin toimii suomen nykyinen demokratia"

        --------------------------
        Tieto Oyj PÖRSSITIEDOTE 23.3.2010, klo 16.00

        Tieto Oyj on saanut Arvopaperimarkkinalain mukaisen ilmoituksen omistusosuuden
        muutoksesta. Goldman Sachs on ilmoittanut, että sen yhteenlaskettu osuus Tiedon
        osakkeista ja äänistä on noussut yli 5 %:iin.

        Kohdeyhtiö: Tieto Oyj, Y-tunnus: 0101138-5
        Ajankohta, jolloin omistusosuus on muuttunut: 19.3.2010
        Osuus osakkeista ja äänistä: Goldman Sachsin yhteenlaskettu omistus on
        3 640 745 osaketta, joka vastaa 5,05 % osakkeista ja äänistä..


    • TuomasEpäilijä

      Kun riittävän yleisesti ruvetaan käymään "tietokone"-äänestystä, niin saattaa osua käymään silleensä, että joku puolue sattuu saamaan runsaammin ääniä, kuin ollut äänioikeutettuja. Vot sie!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe