Onkohan yleistynyt miehillä sukkahousujen käyttö

Miehetsukkahousuissa

Huomasin pari päivää sitten kaverilla käydessäni että hänen pyykkitelineellä oli kuivamassa sukkahousuja. Kaveri meni yhtäkkiä ihan paniikkiin ja alkoi keräämän pyykkejä pois telineeltä. Ilmeisesti panikoi koska oli sukkahousuja kuivamassa ja keräsi äkkiä pyykit pois. En sanonut mitään asiasta. Ajattelin eilen että katsonpa kaverin reaktion, hän tuli käymään ja olin farkut jalassa ja alla 20den. mustat sukkahousut. Hän tuli ja huomasin kuinka hän katseli jalkojani. Sitten nousin ylös ja sanoin, nyt on riisuttava farkut, ahistaa olla kotona farkut jalassa. Riisuin farkut ja istuin pelkissä sukkahousuissa takas sohvalle. Kaveri katsoi minua ja kysyi. Oot sä kauan käyttäny sukkahousuja? Vastasin, noin 4 vuotta. aina kun on viileemmät ilmat. Sanoin kaverille, huomasin ku sul oli sukkahousuja kuivamassa ja ilmeisesti hätäännyit kun keräsit äkkiä pyykit pois? Kaveri vastasi, joo jotenkin tuli paniikkii et sä huomaat ne ja aattelet musta ties mitä. Sanoin, joo ei paniikkia, itelleni nää on ihan normi vaate siinä missä muutkin. Kaveri sanoi, okei, no sithän meit on ainakin kaks miestä ketkä käyttää sukkahousuja. Aloimme miettimään onkohan paljon miehiä ketkä sukkahousuja käyttää, onko meitä enemmänkin? Onko?

32

2423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyy

      Viestiketjun aloittajalle.
      Päivittäisessä käytössä on täälläkin.
      Jotain kymmenisen vuotta käyttänyt sukkahousuja.
      Kaikki vaan ei uskalla paljastaa sitä.
      Ei siinä mitään hävettävää ole. Vaatekappale muitten joukossa.

      • Tights

        Jos se onkin balettitanssija, Nehän tykkää koikkelehtia sukkahousuissa lavalla ja vapaa ajalla kun ovat tottuneet pitämään sukkahousuja.


    • Jepulis79

      Käytän, yleensä mustia vähän paksumpia 60-100 denieriä. Muutaman kerran polvipitusessa farkkuhameessa ja mustissa paksuissa sukkahousuissa jopa käynyt kauppareissulla. Eipä tuota ihmeempiä reaktioita tullut, muutama hymy naisilta lähinnä. Ihan sama muutenkin, jos joku tuijottaa. Siinäpähän tuijottaa.

      • BörjeochHåkan

        Mäkin käytän mun påjkeyståvån kånsa, oi niin intresant.


    • sukkkismies

      Viestiketjun aloittaja on tainnut kirjoitella ennenkin tästä aiheesta eri ryhmiin. On sen verran tutun tuntuista tyyliä. Vähän vain tarinaa varioitu 😊. Mutta ei se mitään. Itse pidän sukkahousuja useinkin pitkien housujen alla viileämmillä ilmoilla. Ja joskus hengailen sukkiksissa kotioloissa.
      En usko että sukkahousujen käyttö on miehillä ihmeemmin yleistynyt, mutta eipä minua yhtään haittaisi jos se yleistyisi.

      • Ämpärkonkari

        Hei PLIIIIIIISSSS lopettakaa jo ja kirjoittakaa raappahousuista mielummin !!!


    • mnjjjjj

      MOI minä taas olen ihastunut käyttämään stayupsukkia ja sukkanauhaliivejä ovat melkein joka päivä käytössä pidän niitä myös töissä normi vaatteiden alla Olen 57v

    • jhjuuu

      MOI minä taas olen ihastunut käyttämään stayupsukkia ja sukkanauhaliivejä pidän niitä lähes joka päivä myös töissä normi vaatteiden alla Olen 57v

    • kaappiheterojuu

      Minä käytän legginsejä ja sukkiksia housujen alla kylillä ja kotona oloasuina.

    • arkikäyttö

      Sukkahousut on ihan arkisessa käytössä kotona sekä kylillä, enkä peittele niitä.
      Kylmemmillä ilmoilla ja talvella farkkujen alla ja muuten farkkushortsien alla.
      Yleensä 15-20den mustat. Joskus ihon väriset.

      • portsar

        Sukkahousujen käyttö on miehillä lisääntymässä koska ei tarvitse nilkkasukkia vetää pitkienkalsareiden päälle ja nilkkasukat tahtoo valua kalsareiden päältä ja nilkat jää paljaaksi. Sukkahousut puolustaa hyvin paikkaansa miesten pitämänä. Wikibedia kertoo ,että sukkahousut on aikoja taaksepäin ollut miehille tarkoitettu, jota naiset eivät voineet käyttää kun nilkat eivät saaneet näkyä.
        Toivottavasti sukkahousuteollisuus alkaa suuremmassa mittakaavassa valmistamaan miehille eri paksuisia sukkahousuja ja mainostamaan miesten käyttöön ja hälventämään vanhoillisia asenteita miesten maailmassa, vanhoilliset pinttyneet asenteet ja käsitykset keskusteluja luettuani näyttävät olevan joillakin tiukassa. Asenteet ovat monellakin sitä luokkaa että mikä on ollut ennen siitä pidetään kiinni eikä myönnetä itselle että maailma muuttuu ja meidän on täytyy muuttua sen mukana.


      • sukkkismies

        Juuri tähän aikaan vuodesta on sellaiset kelit, että sukkahousuilla on käyttöä. Aamulla ja illalla voi olla pikkupakkasta eikä päivälläkään monta plusastetta. Kun lisäksi viettää päivän sisätöissä, niin 20 denierin sukkahousuilla (pitkien housujen alla) pärjää koko päivän mukavasti. Ulkona ei liian kylmä eikä sisällä liian kuuma.


    • En tiedä onko yleistynyt. Itse käytän sukkiksia päivittäin, paitsi kuumina kesäpäivinä. Käytän myös kilttiä, koska se on varsinkin kesäisin erittäin mukava vaate. Toimin kuljetusalalla, eikä kiltin ja sukkiksien käyttö ole mitään ongelmia. Olen sitä mieltä, että jos jotakuta asia häiritsee, on se kokonaan hänen ongelma.

      • Hevimummo

        Muista olla kiltti sukkahousumies


    • pigolapusimo

      jöö!!!!

    • suonari

      ???????

    • sukkis_oy

      Kun näitä palstoja lueskelee, voisi päätellä että on nykyään aika yleistä. Käytän itsekin kaikentyyppisiä sukkahousuja, balettisukkahousuista lähtien. Eikä värilläkään niin suurta väliä, myös ns. naisten värit käy ja kuviollisetkin. Esim. juuri noita balettisukkiksia on tullut käytettyä mm. valkoisena ja pinkkinä.

      • balettipoika

      • Miestanssijakin

        Balettitrikoot eivät ole sukkahousut vaikka sukkahousuilta näyttävätkin. Pientä asiantuntemusta kehiin please.


      • Kokeilijakans

      • finfungi
        Kokeilijakans kirjoitti:

        Aika kivan näköiset trikoot.Pitäsköhän hommata.

        Jos on rahaa ja haluat tosi korkealaatuiset, voit ostaa. Itse ostin boysdancetoo:lta valkoiset saumattomat (seamless), jotka maksoivat 49$ lähetyskulut. Ne oli vielä tullattava, joten hintaa kertyi. Ei niitä kyllä kalsareiden asemasta raatsinut käyttää, mutta oli ne hyvät; istuivat päällä kuin toinen iho.


      • Capezio

    • sukkis_oy

      En ole miesten balettitrikoita kokeillut, vielä. Naisten malleja sitäkin enemmän. Ovat kyllä lähes kuten tavalliset sukkahousutkin. Vähän venyvämpää laatua vaan, ja sellaisena erittäin mukavat käyttää. Voi olla että kun seuraavan kerran balettisukkahousuja tilaan, mahdutan mukaan yhdet miesten trikoot. Tästä on ollut keskustelua muuallakin. Naisilla sukkahousut, miehillä trikoot. Samapa tuo nimitykselle, käytän kuitenkin. Miesten mallit tietääkseni paksumpia ja säären sisäpuolella sauma vieläpä. Naisille löytyy ohuempaa ja myös paksumpaa eikä ole saumoja. Juuri hiertäviä saumoja pyrin välttämään. Siksi käytän mieluummin nimenomaan sukkahousuja.

    • Yksi_utelias

      Sanoisin, että miesten sukkahousujen käyttö täytyy olla yleistynyt paljon, muuten ei kaupat niitä ottaisi myyntiin. Ja puhun nimenomaan suomalaisista kaupoista. Maailmallahan hyvät ja kauniit vaatteet voi yleistyä helpostikin, mutta täällä pohjolan perukoilla muutos on hitaampaa. Seuraavista verkkokaupoista ainakin löytyy miesten sukkahousuja.

      http://www.ferillo.com/verkkokauppa/product_catalog.php?c=42
      https://www.pinkmonkey.fi/fi/tuoteryhma/465484
      https://www.sukkahousutukku.fi/verkkokauppa/MIESTEN-SUKKAHOUSUT-c22622189

      Ja Wolford kaupittelee tiettyjä malleja unisex malleina.
      http://www.wolfordshop.fi/sukkahousut-sukat/unisex

      Koskahan näitä alkaa näkyä katukuvassa shortsien alla. Kansainvälisissä muotinäytöksissä on sukkahousuja ja leggingsejä näkynyt jo pitkään shortsien ja hameiden kanssa myös miehillä.

      • Uniseksiä

        Jessus sentäs !


      • Anonyymi

        Miesten ja naisten sukkahousuissa ei ole muuta eroa kuin housu osassa. Olen ostanut verkkokaupasta miesten sukkahousuja valikoima saisi olla laajempi. Käytän paljon myös naisten sukkahousuja koska talvella paksujen sukkahousujen valikoima on naisilla laajempi. Sattui viime viikolla tapaus että nais kaveri oli kylässä olin ostanut mustat miesten sukkahousut olivat pienet minulle annoin ne naiskaverille jolle ne sopi hyvin.totesin että vuoroin vieraissa


    • sukatonin

      Sukkahousutkin on ihan jees mutta sukkanauhat ja sukat on käytännööllisemmät, helpompaa tarpeilla käyminen eikä saumat hierrä munien välissä asujalelusta ostin ittelle liivit ja sukat https://asujalelu.com/tuote/miesten-mustat-sukkaliivit-koot-s-xxl
      koko korsettiakin havittelen mutt niit on vaa naiste mallei en tiiä sopiiko

    • NorlynTakaisin

      Kun tätä foorumia lukee, niin luulisi että sen voisi todeta elävässä elämässäkin, mutta en nyt kyllä muista pariinkymmeneen vuoteen tavanneeni miestä joka avoimesti ilman mitään kummallisuuksia olisi moisia käyttänyt.

      • savotankarju

        Sanotta mita sanotta mutta homohommaa teä on !


    • Päristelijät

      Motocross ja enduro harrastuksessa tuli ilmojen viiletessä ongelmaksi sopivat pitkät alushousut, ratkaisimme tuon ongelman pukemalla ajohousujen alle sukkahousut, lämpötilasta riippuen ohuemmat tai paksummat. Polvisuojatkin pysyvät paljon paremmin paikoillaan kuin lököttävien kalsareiden kanssa.

    • damn.freaks

      Enpä nyt tiedä onko yleistynyt, kaikenmaailman friikit vaan pitävät suurta melua itsestään joka luo mielikuvaa että kaikenlainen friikkitouhu muka olisi yleistynyt. Enpä usko.

    • Jormapystyssä

      Vaimoni pakotti minut käyttämään sukkahousuja, muuten oli avioero tiedossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe