neuvoja,please

pliisapuuaava27

mies leikitteli tunteillani puoli vuotta. lopussa kysyin että seurustellaanko me ?
nyt tämä mies on tuleva työkaverini. hävettää kohdata se kun kuvittelin että tuo mies on oikeasti kiinnostunut minusta. lopuksi sanoi vain että meillä niin paljon ikäeroa. tämä sattui. olen 11 vuotta nuorempi nainen. onneksi tämä suhde ei edennyt seksiin asti. . mutta, hävettää silti. miten selviän tästä. mitä ajatella, kun kasvotusten kohtaan hänet

5

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PääsetKylläYli

      Tuokin asia normalisoituu ajan kanssa. Onneksi mitään fyysistä ei ollut.
      Hänelläkin varmasti elämää ja kokemuksia sen verran takana, ettei huonolla ajattele.

    • näinköhänon

      joo, kiitos . mutta miksi jotkut miehet sitten leikittelee toisten tunteilla. onkohan se aina niin, että nuoremmat naiset joutuvat tämmöisen kohteeksi.

    • Joskusniinmonimutkaista

      Toisinaan miesten käytöstä on vaikea tulkita. Lentäävät yhteen jos toiseenkin suuntaan, joka nurkan takana yksi liehiteltävä. Itsellä oli vähän aikaa työelämässä eräs, joka lähestyi puolen vuoden ajan jatkuvasti erästä toista naista ja muutamaa muuta minun edessäni. Tarinasi voisi hyvin sopia yhteen omani kanssa, sillä tämä nainen, jota ihailemani mies jatkuvasti lähestyi, oli juuri 11 vuotta nuorempi kuin tämä mies. Oman tapaukseni tapahtuma-aika vaan alkoi suunilleen samaan aikaan, kuin sinun juttusi oli kirjoitettu.

      Kaiken tämän hän teki kiusatakseen minua henkisesti, koska olen itse sellainen hieman pidättyväinen nainen, että en osaa näyttää tunteitani miehelle luonnollisella tavalla, en halata tms. Tiesin jatkuvasti, että minkä vuoksi hän käyttäytyi näin, vaikka hän ei tiennyt sitä, että olin tietoinen. Välillä hän lähestyi minua nurkan takana, mutta taas kun kaikki oli kunnossa, hän aloitti pelleilyn toisten naisten kanssa edessäni.

      Tiesin kokoajan, että nämä toiset olivat hänelle vain pelinappuloita, taustalla vain kieroontunut tyyli vietellä ja käyttää valtaa. Minäkään en silti voinut vaikuttaa hänen käytökseensä. Se oli minulle täysin hallitsematon alue.

      Nyt olen erkaantunut hänestä, koska työjaksoni on päättynyt. Loppuunsaakka hän yritti virittää suunnitelmia, kuinka saisi pidettyä minun mielenkiintoni itsessään ja ettei näkeminen väliltämme päättyisi. Tapahtui kuitenkin jotain, mikä nyt omalta osaltaan vaikeuttaa myös meidän kohtaamistamme. Tilanne on jumissa ja emme voi muuta kuin odottaa, että lukkiutunut tilanne avautuu luonnollisella tavalla

      Jos et ole antautunut seksuaalisesti, niin sinulla ei ole mitään hävettävää. Jatkat vain normaalisti työtäsi. Varmasti hän jatkossa huomioi tilanteen niin, että pyrkii välttämään liian läheiset kontaktit kanssasi. Koska olet vielä nuori, tulet kohtaamaan monia. Jos hän ei ollut sinulle tarpeeksi hyvä, niin varmasti seuraava on jo paljon parempi. Jotain olet saanut myös oppia tästä kokemuksesta.

      Näin ajattelen itsekin. Ja tiedän, että ellei tämä mies itse pidä tässä vaiheessa huolta jatkosta välillämme, voi olla, että ehdin tosiaan kohdata jonkun toisen, joka sopii minulle vielä paremmin. Myös minun kohdallani mies tavallaan itse teki valintansa, ja halusi yhteisen aikamme aikana valita ehkä ns. "helpompia naisia" joiden kanssa pääsee nopeammin asiaan. En voi minäkään ikuisesti roikkua perässä. Tällä hetkellä kaikki on katki.

      Mutta koska tiedän hänen tapansa, niin voi olla, että tästä seuraa luonnostaan muutaman viikon hiljainen jakso, kunnes hän taas tulee tavallaan anelemaan suosiotani takaisin. En jotenkin jaksa uskoa, että tämä kaikki olisi ohi.

    • PuoliVuottako

      Yleensä seurusteluun liittyy seksi, mielestäni. Ainakin voimakas intohimo, jonka tyrehdyttämiseen pitää olla jokin hyvä syy. Ehkä tosi uskonnollisissa piireissä oletetaan muuta.

    • hyseo

      Yksitoista vuotta ei ole iso ikäero, monesti on että nuorempi on huonokuntoisempi kuin vanhempi. Taitaa olla vain tekosyy?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe