Suomalaista tasa-arvokulttuuria.

reevelainen

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinTaasJoo

      Ai että suomalaisten miesten on tajuttava, että ajat ovat muuttuneet? Sitten raahataan tänne ihmisiä suoraan kivikaudelta. Pistäkää ne tajuamaan.

      "Hän linjaa, että seksuaalista häirintää tai epäsopivaa käytöstä on kaikki, mitä sen kohteeksi joutuva pitää sellaisena."

      Jep, eli vain taivas on rajana. Gynekologi tekee vain työtään, ja nainen päättää kokea sen seksuaalisena, niin gynekologi saa syytteen. Nuori tyttö kaatuu fillarilla ja setä tulee ystävällisesti auttamaan. Tyttö kokee, että vanha pukki käytti tilannetta hyväkseen ja mielessään näkee tilanteen seksuaalisena, ja taas saa setä syytettä.

      Eli ei kannata enää olla lähelläkään tussun omaavia yksilöitä, koska voit saada syytteen seksuaalisesta häirinnästä, vaikka et itse mitään tietäisi tekeväsikään.

      • NäinMeillä

        Sekoitat vähän asioita. Pelkkä kokemus tilanteen häiritsevyydestä ei tietystikään tee vielä asiasta rangaistavaa. Syytettä ei nosteta vain sen perusteella että joku kokee tilanteen häiritsevänä vaan vasta jos lain määritelmät täyttyvät. Mutta luonnollisesti ihmisten välisissä kohtaamistilanteissa pitää välttää sellaisia asioita jotka toinen kokee häiritseväksi. Se on ihan normaaleja käytöstapoja.


      • NäinTaasJoo
        NäinMeillä kirjoitti:

        Sekoitat vähän asioita. Pelkkä kokemus tilanteen häiritsevyydestä ei tietystikään tee vielä asiasta rangaistavaa. Syytettä ei nosteta vain sen perusteella että joku kokee tilanteen häiritsevänä vaan vasta jos lain määritelmät täyttyvät. Mutta luonnollisesti ihmisten välisissä kohtaamistilanteissa pitää välttää sellaisia asioita jotka toinen kokee häiritseväksi. Se on ihan normaaleja käytöstapoja.

        Jenkeissä riitti syytteennostoon ja syyllisyyden toteamiseen se, että ohimenevä nainen oli nähnyt remonttireiskan työkalupakista pilkistävän pornolehden. Nainen oli omasta mielestään joutunut seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

        Jos perseestä puristaminenkin on jo tässä feministisessä yhteiskunnassa suht. vakava asia, kuinka voi käydä alaikäistä tyttöä ylös nostavan sedän, joka (oikeasti) vahingossa koskettaa vaikka tyttösen pakaraa?

        Siksi toisekseen, eihän miehen edes tarvitse tehdä mitään, kun voi jo saada syytteen seksuaalisesta ahdistelusta, tai jopa raiskauksesta, jos nainen niin päättää. Eräs mies kirjoitteli täällä joskus, kuinka hän meni sanomaan kauppakeskuksessa rullaportaiden yläpäässä räkiville teineille, että lopettaisivat sellaisen, niin eikös yksi kullanmuru ollut jo mennyt itkemään vartijoille, että kyseinen mies oli yrittänyt ostaa seksiä heiltä. Siinä sitten puitiin asiaa ihmisten ympäröimänä ja vaikka ukko pääsi lähtemään pois, oli kyseistä puintia ollut todistamassa lukemattomia ihmisiä. Siitä voi jäädä paha leima otsaan.

        Entäs, jos "uhri" vetää roolinsa vakuuttavasti?

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014012317964254_uu.shtml

        Tuossakin tapauksessa nainen vain koki tulleensa raiskatuksi ja vakuutti itkullaan poliisinkin. Mitäs, jos kännykkäkuvaa ei olisi ollutkaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe