Elinvoima saapunut

Tervetuloakuntaamme

Uusia kuntalaisia näkyy pyörivän kylänraitilla niqabit vain lepattavat voimakkaassa länsituulessa.Tervetuloa elinvoimavarat

45

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hedelmällisyystutkija

      Älä hyvä immeinen sotke elinvoimaa ja elimenvoimaa keskenään. Elimenvoima synnyttää elinvoimaa pienellä viiveellä (9kk) Väkijuomaa runsaanpuoleisesti käyttävät kantaväestön uroot eivät pärjää minttuteetä siemaileville arabiuroille. Tästä todisteena englannissa jo vuosia vastasyntyneiden nimilistoilla ykkösenä komeillut nimi mohammed.

    • Utaretohtori

      Näin Suomussalmi sai sitä voimaa, nyt teillä vain pitää sopeutua heidän tapoihinsa

    • Pakolaisetmaksaapirusti

      Kuntalaisten rahoilla on hyvä rellestää. Valtionosuudet ei riitä läheskään kattamaan mamujen elätystä.

      • Helsinki-jo-kusessa

        Ruotsissakin v.2040 40% maahanmuuttajataustaisia, v.2050 yli puolet muita kuin kantaruotsalaisia. Koska miehellä on 4-6 vaimoa,lue 1vaimo ja 4-5 jalkavaimoa, jotka Suomessa yksinhuoltajan statuksella,niin eipä tarte Einstein olla päätelläkseen,mitä siitä seuraa. Ovathan itse sen sanoneet ihan suoraan, ettei valtaukseen sotaa tarvita. Ja meillä elättäjillä verot eiku nousee.


      • Kysynvaannyt

        Nytkö se silmitön rasismi ja vihapuhe alkaa täälläkin! Pakolaisethan tuovat työtä teille sinne korpeen, onko muka liikaa työpaikkoja?


      • ISISkeskuudessamme
        Kysynvaannyt kirjoitti:

        Nytkö se silmitön rasismi ja vihapuhe alkaa täälläkin! Pakolaisethan tuovat työtä teille sinne korpeen, onko muka liikaa työpaikkoja?

        juu, rupeaa työttömät vähenemään pää päältä, varsinkin miespuoliset...
        näin lähti Lesta-Suomi NOUSUUUN!!!!!


      • LOISHÄÄTÖ

        Kainuulaisten on ihan turha jeesustella valtionapujen saajista,Kainuu pahin kuppari työtä tekevän etelän kustannuksella!


      • AIIIIs
        Kysynvaannyt kirjoitti:

        Nytkö se silmitön rasismi ja vihapuhe alkaa täälläkin! Pakolaisethan tuovat työtä teille sinne korpeen, onko muka liikaa työpaikkoja?

        Kyllähän ne polisiia työllistää.


      • tuottavuusloikka
        Kysynvaannyt kirjoitti:

        Nytkö se silmitön rasismi ja vihapuhe alkaa täälläkin! Pakolaisethan tuovat työtä teille sinne korpeen, onko muka liikaa työpaikkoja?

        Joillekin työtä,joka maksetaan VERORAHOISTA, joita hallitus yritää kerätä epätoivoisesti jopa mopot verolle panemalla, varmaan hengitysilmakin laitetaan verolle, että saadaan kunniakansalaisille sen hyvää tämän parasta samalla kun vanhukset viruu vaipoissaan heitteillä.


    • josniistäpa_omiehiä

      Aikaansaamatonta porukkaa sattunu Suomussalmelle.
      Otanmäessä ryöstömurha, Hyryllä pitseria tulessa, Surunsalmelta ei vielä kuulu mitään... lähtikö etes paloauto Hyrylle?

    • verkollejaheti

      Joko on tormanneet puolukkamehtään ja sianpyyntiin vai köllöttelevätkö rauhallisesti sossun rahoilla kotonaan.

    • Ideanikkari

      Kaikki kovat veroeurojen tienaajat miksette ala lakkoon asianne puolesta? Siihen on pakko reakoida ylemmilläki tahoilla.

      • pölkkypää1

        Tuolla kirjoitustaidolla ei ihan hirveästi ireoira!


      • miksinäinon

        Presidentti Niinistö otti kantaa Asema-aukion välikohtaukseen – Arto Mikkosen kohtalo ei kiinnosta


      • NWO_havaintoja

        Samaa mietin minäkin ja varmaan moni muukin. Tänä mokutuksen ja mamutuksen aikakautena ei sovi loukata muslimeja jihadin pelossa. Konstantinus Suuren Ritarikunnan ritari Sauli Niinistö on osa ILLUMINATIA joka ajaa Uutta Maailmanjärjestystä. Lisää tietoa illuminatista löytyy YouTubesta ja netistä ylipäänsä. NWO havaintoja sivusto on mitä oivin paikka löytää tietoa asiasta.


    • Dressmania

      Nyt on suomussalmella neljä kansallispukua; Naisilla tiukantiukat legginsit ja lyhvenlyhyt tunika taikka viholaissäkki ja huivi. Miehillä JahtiJakt-mehtuupuku, parkanon talvikkaat ja mersun lippis taikka kalleimmat mahdolliset adidaksen hupparit ja lenkkarit plus henkkamaukan kallein lyyssi.
      Se on sitä kulttuurien rikkautta se!

      • oho3

        On se fiksumpi vaatetus kun teidän dressmannien lökäpöksyt ja huppari.


    • molimoli

      ei yhtään lisää .
      ontämä maailma valmis ei tarvitse ajatella työnteosta mitä tekisin.
      toiset ruokkii kuin kuninkaita huoltavailla.

    • hehhehheeee

      Ja voi että se ottaa pattiin katteellisilla kun toiset saa ja toiset ei!
      Tästä mie nautin ainakin!!

    • iloinenkonemies

      Tulipahan taasen muhkeat veromätkyt yrittäjälle, saatana, miten haen turvapaikkaa ja saan kaikki ilmaiseksi..... puhelimenkin....

      • konemiesiloinen

        Jäikö ennakot maksamatta, kun niin muhkeasti mätkäsivät.


      • tyhmäkonemies

        Mätky tarkoittaa verottajan harkinnanvaraista lisäveroa silloin kun esim. jää kiinni pimeästä työstä.Lisävero taas sitä että ennakonperintä on ollut liian vähäistä.Jos tulee muhkeat mätkyt niin yrittäjä on saanut vuoden ilmaista lainaa valtiolta.


    • Utaretohtori

      Älypuhelimiin kuuluvat höpöttävän

    • krklrlr

      Nyt vaan alatte pelaamaan death poolia että kuka menettää ekana henkensä matun käsiszä ja millä tavoin henki lähtee....

    • ih.misyys

      Presidentti
      Niinistö sanoi New Yorkissa YK:n pakolaiskokouksen yhteydessä pidetyssä tiedotustilaisuudessa, ettei viikko sitten lauantaina Helsingin Asema-aukiolla sattunutta väkivaltaa pidä hyväksyä.
      Uusnatsistisen Suomen vastarintaliikkeen mielenosoituksen yhteydessä yhtä ihmistä pahoinpideltiin, ja hän kuoli vammoihinsa myöhemmin. Niinistön mukaan kuuluminen järjestöön, jolla on rikollisia periaatteita tai tavoitteita, on myös rikollista.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091922342593_uu.shtml

      Ulkomaalaiset rikoksentekijät joutuvat tuomiolle. Niin myös suomalaiset. Uusnatsin pahoinpitely johti uhrin kuolemaan Helsingissä.
      Näiden uusnatsien, Vastarintaliikkeen, joilla on yhteyksiä perussuomalaisiin tärkein poliittinen agenda on etnisten ulkomaisten ryhmien katteeton parjaaminen. Turvapaikanhakijat ovat hyökkäyksen kohde. Erilaisia uhkailuja ja väkivallantekoja on useita. Keskustelu turvapaikkaoikeudesta on vallan muuta kuin heidän perusteeton parjaaminen.
      Nyt kohteena oli fasisteihin kielteisesti suhtautunut aitosuomalainen mies. Presidentti pitää Vastarintaliikettä natsijärjestönä ja väkivaltajärjestönä. Hallituksen tulee lähteä toimiin vihanlietsontaa ja väkivaltaa vastaan.
      Tällä palstalla olevat aloitukset turvapaikanhakijoista ovat pelkkää ala-arvoista parjaamista. Normaali ihminen ei tee yksilön rikoksen perusteella koko ryhmästä epäilyttävää. Jos tekee niin satojen vuosittaisten rikosten Suomussalmi olisi tykkänään synnynnäisten rikollisten asuttama.

    • suvakkiblogistisekoilee

      Tunnettu aggressiivinen sekakäyttäjänarkki meni sylkemään tutun tappelukumppaninsa päälle... loppu onkin sitten historiaa.

      Niinistö puhui globaaliista suvaitsemattomuudesta, joka on johtanut pakolaisongelmiin kaikkialla.

      • edesjokunenrohkea

        Päivän meili presidentti Sauli Niinistölle:
        http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2016092122353072_pk.shtml
        ...Puhuitte YK:n yleiskokouksessa ahdasmielisen nationalismin, väkivallan ja rasismin uhasta: "Nämä tuhoisat ideologiat on pysäytettävä."
        ...Ongelma on, että myötätunto Euroopassa on jo kortilla. Osa valtioiden visionäärisistä rohkeista johtajista harrastaa yksinomaan muurien rakentamista.


      • narunkanssamettään

        Kovin hyvin valkoinen roskasakki tuntuu tuntevan uhrin.


    • Niqabit

      Hakatalo kolmosen ympärille 5m korkea aita?

      • kylkylyl

        kyllä.


      • aitaansakutakin
        kylkylyl kirjoitti:

        kyllä.

        Kyllä,pysyy paviaanit ulkopuolella.


    • äskis

      Sisäministeri Paula Risikko edellyttää toimia vihapuheen suitsimiseksi. Tällä palstalla turvapaikanhakijoiden ympärillä on ollut valtavasti sivistyneelle ihmiselle ala-arvoista mongerrusta. Useissa viesteissä on selvää rotuopin levittämistä.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092222355448_uu.shtml

      Vastarintaliike, Odinin soturit, Rajat kiinni liike, Jussi Halla-ahon perustama hommafoorum, Suomen Sisu järjestö, Suomidemokraatit ja osa perssuomalaisesta puolueesta levittävät rotuopillista vihaa pakolaiskysymyksen ympärillä. Helsingin Sanomien mukaan useilla näillä natsijärjestöillä on yhteyksiä perussuomalaisen puolueeseen.
      Hallituksen ja Sipilän moraaliset puheet Asema-aukion väkivallanteosta jäävät puheiksi, ellei toimiin ryhdytä. Emme tarvitse Hitlerin rotuoppeja hyvistä ja huonoista kansallisuuksista. Akateemisen Karjalaseuran ideologia jääköön sen lakkauttamiseen fasistisena järjestönä jälkeen menneisyyden kuoppaan. S-salmi on entuudestaan monikansallinen kunta. Tätä ei enää saa puhdasetniseksi yrittämälläkään. Eikä tarvitsekaan.

      • jöörndonner

        "S-salmi on entuudestaan monikansallinen kunta."
        Mistä siis kumpuaa monissa keskusteluissa esille noussut käsite sisäsiittoisuus?
        Kyllä täällä on heikkiset, kyllöset, juntuset ja monet moilaset pitämässä etnisyydestä huolen. Ja muualta tulijoita suvaitaan tasan niin kauan kuin kunnioittavat "talon tapoja", eihän siitä muutoin mitään tulisikaan, sääntöjen mukaan tulee pelata jotta homma pelaa edes joten kuten.


      • kasnäinkääntyytakki

        äskis = pikkunilkki on puhunut - muut hiljaa!


      • missä-ymmärrys
        jöörndonner kirjoitti:

        "S-salmi on entuudestaan monikansallinen kunta."
        Mistä siis kumpuaa monissa keskusteluissa esille noussut käsite sisäsiittoisuus?
        Kyllä täällä on heikkiset, kyllöset, juntuset ja monet moilaset pitämässä etnisyydestä huolen. Ja muualta tulijoita suvaitaan tasan niin kauan kuin kunnioittavat "talon tapoja", eihän siitä muutoin mitään tulisikaan, sääntöjen mukaan tulee pelata jotta homma pelaa edes joten kuten.

        Jokainen voi katsoa "turvapaikanhakijoiden" työllisyystilasoja, jos haluaa. Hyvä esimerkki somalit. Kaikki työn perässä tulijat kyllä työllistyvät ja heidän tulonsa ihan ok. Saattaa se jatkossa hymy hyytyä, kun loppuvat veronmaksajat Suomussalmellakin. Veronmaksajiltahan ne valtiontuet tulevat, eikä mistään taikaseinästä,haloo.


    • Pettynynnä

      Eivät tuu puhheille

      • Kolumnissti

        Eivät puhu edes enklantie? Pösilöitäkö?


    • pelkäätö

      hollinnissa on järjestelmällinen hyökkäys kansaa vastaan mitä se kertoo onko se vihaa vai rasimia kun matut hyökkää.
      islam on yksioikoinen olet niiden puolella tai vastaan .

      maailma on loppunäytöstä vailla.

      • maammetulevaisuus

        Katsokaa ja ihailkaa,tällä sivistystasolla on roskasakin järjenjuoksu ja oppimistaso !


    • Silmiinnäkijä

      Näkyvät miehet olevan ostoksilla tokmannin eessä. Tupakaksi pistivät pihalla. Ei näkynyt naisia ja lapsie mukana.

      • Pulttiboy

        Kylläpäs nyt on suomussalmella ihmeitä kerrakseen! Että oikein ostoksilla ja tupakilla tokmannin edessä! Eikä naisia, eikä lapsia mukana!
        Voihan nääsnääsnääsnääsnääsnääsnääsnääsnääsnääsnääsnääs sentään!


      • kunniamurha

        Ei ne saa mennä ilman miestä kylille.


    • talvisodanveteraaani

      Valtasivat kehvelit suomen, laukaustakaan ampumatta nuo maailmanmatit...

    • ritiratitralaa

      Joo iliman laukauksen laukausta..isänikin oli soassa ja haavottu kun ampuvat ,mutta oishan se kyllä tykänny hyvvää näistä tuliojoista..ois ollu mielissään kun ei tarvinnu paukutella.

      • Ettirooro

        Seis rsasismille nyt


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe