Emmerdale osa 7 dvd

Emmertaal

Iloitkaa ystävät! Emmerdale 0sa 7 tulee joulukuussa! Vielä ei ole tiedossa miten monta jaksoa dvd sisältää, mutta varmaan ainakin 30 0saa :)

32

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-pistemies

      Uskomatonta? Minä heitin toi toivoni menemään näiden suhteen, mutta ostoonhan tuo menee joka tapauksessa. Pitäneen kertailla muutama DVD6:sen jakso ennen tuon ostamista. Edelleen toivoisin että saisi vuoden jaksot kerralla, siinä riittäisi katsomista pidemmäksi aikaa. Oliko nyt noissa menossa vuosi 1991, mutta jos saisi 1992 kokonaisuudessaan?

    • Lämmin_kiitos_sinulle

      Kiitos tiedosta!

      Olin luopunut jo toivosta koko DVD-julkaisun jatkumisen suhteen.

      • tilattu

        DVD 7 tulee 7.12 ja DVD 8 28.2.2017


    • Emmerdaleee

      Nyt on juhlan paikka! Emmerdale osa 8 tulee myös tammi/helmikuussa!

      • ostan

        8 pitäisi ilmestyä 28.2.2017


    • antsa798

      Alan jo katsomaan edellisiä dvdeitä uudelleen, että vähän edes muistaa mihin jäi :D

    • antsa798

      dvd 7 kansikuva on jo julkaistu. Se sisältää 20 jaksoa. Sen saa jo ennakkotilattua cdon.comista!

    • Uuuttaeivanhoja

      Eikö se vanhojen hahmojen katselu häiritse nykyistä katselua? Joistakin txt päätellen jotkut ovat juutuneet niihin. Itse katson joskus You Tubesta lyhyitä klippejä vain v2014 syksystä lähtien ja vain valikoiden parista päähenkilöstä. Emmerdale on jatkuva sarja jossa ajat muuttuu ja hahmot vaihtuu. Katsomis kokemus juuri nyt ja tulevan arvelu,toivo ja odotus,se on se sarjan viehätys.

    • antsa798

      Mua ei häiritse. 90luvun Emmerdale on esim. paljon parempaa :D

    • ex-pistemis

      Näin näkyy olevan CDON.com:ssa, pitänee laittaa tilaukseen. Ja hyvä että on tulossa jatkoa myös :)

      Kyllä vain 1990-luvun Emmerdalessa on aidompi tunnelma, ei jatkuvaa murhaamista ja kyttää vilise pienessä kylässä. Haluaisin lisäksi nähdä kun Dinglet tulee, en muista niiden tulosta kylään mitään, harmi vain että tuohon menneen vielä kauan näissä DVD-versioissa.

    • entiset_parempia

      Emmerdale oli ennen todella paljon parempi.
      Ihan ne ensimmäisetkin jaksot ovat mukavampia katsoa kuin nykyiset.
      Ennen esitettiin "kevyttä" vanhaa maalaiselämää, oli rauhallista, tapahtumarytmiikka toimi sarjasta jäi aina sen päätyttyä enemmän positiivinen fiilis, se oli kivaa viihdettä, nyt joka ikinen jakso päätetään silmien pyöritykseen ja johonkin muka katsojaa "koukuttavaan" tapahtumaan.

      Itseäni ainakin ärsyttää suunnattomasti nykyään joka jaksossa ylinäytteleminen, jatkuva toisilleen ivailu ja ilkeily, parien vaihto ja se ikävä fiilis mikä sarjassa on koko ajan päällä. Kaikki iloiset tapahtumatkin muuttuva tappotantereeksi. Esim. Debbien häät oli pohjanoteeraus tapahtumiltaan. Siis aivan absurdi tapa pudottaa helikopteri väkijoukkoon tollasella tavalla ja se peilisali. Hei hallootaa, ei yhtään enempää mielikuvitusta olisi enää voinut yhteen jaksoon tunkeakaan!
      Ja esmes tämä kun Nicola tuli kotiin, niin eikös vaan rahat ole mennyt sun muuta. Aivan sairasta, ettei kukaan ihminen voi Emmerdalessa olla normaali.
      Nytkin kun tämä Nikhilin tyttöystävä tuli Kanadasta, niin Jai on syöttämässä kaikkea ikävää kehiin jne. Ihan pipipäähommaa kässärin kirjoittajilta ja ohjelmaformaatilta.

      Nykyään ei ole tarjolla missään enää mitään hyvään pohjautuvaa sarjaa.
      Ennen oli Pieni talo Preerialla, Tie Avonleaan, Bonanza, Ashtonin perhe, Naapurilähiö, Metsolat, Puhtaat Valkeat lakanat, Rintamäkeläiset, Lovejoy jne, jopa Doc Martinkin oli enemmän luonteeltaan myönteinen kuin negatiivinen.

      • NytOnParemmin

        Jäänyt huomaamatta,että edellä mainitut vanhat,vanhentuneet sarjat eivät ole samaa lajityyppiä,kategoriaa Emmerdalen kanssa.
        Jos haluaa Emmerdalen nykyisin pääosassa olevan ja palkintoja saaneen hahmon menneisyyttä muistella,tietää ja ymmärtää nykyistä ja tulevaa kehittymistä suosittelen englantia osaaville Aaronin tarinaa You Tubessa on paljon video koosteita teini Aaronista v.2008 lähtien. Danny Miller Aaronin osassa on sarjan suurin tähti ja palkintojen kerääjä dramaattisesta esiintymisestä.
        Seuraavien kuukausien,talven,kevään tapahtumat liittyvät Willapakkaan,Aaroniin,Chasiin,Robertiin ym.
        ED Ei ole hauska perhesarja vaan siinä on dramaattisia tarinoita elämästä ja hyviä vahvoja näyttelijä suorituksia.


      • ex-pistemies

        Jos Emmerdale olisi uusi tuttavuus nyt, en alkaisi sitä seuraamaan, se vaikuttaisi ensi näkemyksellä ihan brittiläiseltä salkkarilta yms. 1990-luvulta asti seurattua tätä sarjaa on siitä tullut jonkinlainen rutiini katsoa työpäivän päätteeksi. Emmerdale oli ihan hyvä tai parempi vielä joskus 2006-08 aikoihin Suomen aikaa.


      • ulkoistin_itseni
        NytOnParemmin kirjoitti:

        Jäänyt huomaamatta,että edellä mainitut vanhat,vanhentuneet sarjat eivät ole samaa lajityyppiä,kategoriaa Emmerdalen kanssa.
        Jos haluaa Emmerdalen nykyisin pääosassa olevan ja palkintoja saaneen hahmon menneisyyttä muistella,tietää ja ymmärtää nykyistä ja tulevaa kehittymistä suosittelen englantia osaaville Aaronin tarinaa You Tubessa on paljon video koosteita teini Aaronista v.2008 lähtien. Danny Miller Aaronin osassa on sarjan suurin tähti ja palkintojen kerääjä dramaattisesta esiintymisestä.
        Seuraavien kuukausien,talven,kevään tapahtumat liittyvät Willapakkaan,Aaroniin,Chasiin,Robertiin ym.
        ED Ei ole hauska perhesarja vaan siinä on dramaattisia tarinoita elämästä ja hyviä vahvoja näyttelijä suorituksia.

        Olen katsonut sarjaa jostain 1990-luvulta, mutta jo pari-kolme vuotta on ollut tympääntynyt olo ED:tä kohtaan. En jaksa enää näitä tappojuttuja ja naimisia sinne ja tänne, kierrätetään ihmisiä ja ollaan ilkeitä omalle siskolle tai veljelle, ihan sairasta hommaa. Salkkareita en ole katsonut ikinä, joten siihen en osaa verrata kuinka paljon nämä toisiaan komppaa.

        Yksin asuessa olen vuosia töiden jälkeen istunut sohvalle ja syönyt telkkaria katsellessa (ensin ykköseltä klo 17 alkavan sarjan ja sitten ED, sen jälkeen 20. tuleva juttu ja sitten 21. alkava jne), mutta kesän jälkeen päätin, että jatkossa teen itselleni joka päivä oikeaa lämmintä ruokaa en puputa enää pelkkää einestä ja voikkaria. Päätös on pitänyt.
        Viimeisen 3 kk aikana lähes kaikki sarjat ovat jääneet katsomatta. Saattaa mennä päiviä etten avaa telkkaria kertaakaan.
        Esim. eilen kävin ensin lenkillä, sitten tein safkaa, kävin suihkussa, tein pedikyyrin jalkoihin ja käsiin ja lakkasin kynnet. Sitten luin kirjaa pari tuntia. Paino on pudonnut 3:ssa kuukaudessa 12 kg :) ja vielä on jonkun verran pudotettavaa.Tänään meinaan mennä ostamaan uutta talvitakkia ja farkkuja.


      • Edonhyväsarja

        Tuo elintapojen muutos on hyvä juttu. Katsojilla on erilaisia elämäntilanteita. Olen vasta 4 vuotta seurannut tiiviimmin Emmerdalea ja viimeiset kaksi vuotta myös Britti ajassa ja nettipalstoja,spoilereita. ED on ainoa jatkuva sarja jota seuraan. K ja Rohkeat lopetin vuosia sitten ja Salattuja en ole koskaa katsonut. ED lisäksi katson lyhyempiä rikossarjoja. Viihdehömpää yms en ollenkaan. Tv katsomiseni on todella vähentynyt johtuen uutis ja ajankohtaisohjelmien yms ohjelmien aiheista.
        4 viikon kuluttua esitetään ED vuodenvaihde 2016 jaksoja.
        Tämän syksyn jaksot olleet ehkä joillekin raskaita katsoa,luulen että rauhallisempi vaihe tulee nyt välillä. Robertkin saa selville,että ampuja oli Ross mutta ei tee mitää.


    • ex-pistemies

      Itse pudotin painoa 3 vuotta sitten parhaimmillaan 45 kg, tosin tullut takas 8 kg parhaasta saavutuksesta, mutta kumminkin paino pysynyt kohdillaan aktiivisen liikunnan ja terveellisemmän ruokavalion johdosta. Minäkin käyn 2-3 kertaa viikossa lenkillä heti töiden jälkeen tai vkl, eikä siinä kerkiä Emmerdalea seuraamaan koska menee sen verran myöhään, siksi tätä sarjaa tuleekin seurattua jälessä.

    • Maysten

      En ole seurannut Emmerdalea enää noin kahteen vuoteen kovinkaan aktiivisesti. On mukava huomata, etten ole ainoa, joka on kyllästynyt jatkuviin murhiin, rikoksiin ja petoksiin, joita jotkut täällä niin ylistävät ilmeisesti jonkinlaisen tason ja kiinnostavuuden mittareina. Nämä 1990-luvun alkupuolen jaksot ovat elämänmakuisia ilman liiallista ylidramatisointia.

    • EDparassarja

      On hyviä koosteita viime vuosien parhaista ja kiinnostavimmista hahmoista YouTubessa. ED seuraaminen kehittää myös kielitaitoa ja jonkun aikaisemmin sanotun asian etsiminen ja tarkistaminen nykyiseen tapahtumaan liittyen esim. Mitä Aaron sanoi v2010 lokakuussa. Hienoa huomata että joku on tiivistynyt uudelleen videopätkiä. Mutta mitään vanhoja jaksoja tapahtumia,hahmoja en halua katsoa uudellen. Englannin ajassa tapahtuva juuri nyt on kiinnostavampaa.

    • ex-pistemies

      Yes! DVD-7 tuli, mutta säästän viikonlopulle jouluun :) Nyt katson kertaalleen DVD-6 viimeisiä jaksoja. Tässä DVD-7:ssa ei ole kuin 2 levyä, liene kaikki 20 jaksoa silti näissä mukana vai puuttuuko tästä yksi levy?

    • emme49

      Mun dvd 7 saapui eilen. Nyt 2/20 katottu, pitäis kyllä vähän säästellä mutta voi olla että parin viikon päästä jo kaikki katottu!
      Dvd 8 tulee sitten jo helmikuussa mutta vaan 20 jaksoa taas.

    • ex-pistemies

      Nykyisessä Emmerdalessa ei vissiin syödä enään koskaan perheen kesken kuten vanhoissa jaksoissa useinkin näkyy tapahtuvan ja tehdään ruokaa keittiössä. Nykyään vetästään äkäseen joku sämpylä poskeen barissa, siinä sivussa rupatellen.

      • Willapakassasyödään

        Kyllä ainakin v. 2016 loppuvuoden jaksoissa aika paljon syömistä,aterioita näytetään Willapakassa perheittäin ja sen takahuoneessakin. Sarjan sponsori on muuten pakaste ruokajätti,Davidin kaupassa näkee tuotteita myynnissä. Näyttelijöiden täytyy vain esittää syömistä ja juomista hehän lihoisivat perunoista ja humaltuisivat oluesta liikaa kun on useita kuvauksia päivän aikana. Välipaloina näkee niitä leipiä.


      • ex-pistemies

        Eihä sitä ole pakko syödä koko ruokaa kuin otoksen aikana "muka syö" =D, niin nykyisin syömiset on aina jossakin ravintolassa, en muista enää pitkiin aikoihin että kotona tehtäis ruokaa ja syötäisi kuten normaalissa elämässä.


    • ex-pistemies

      DVD-7 katseltu. Taas pitää odotella ensi kuun loppuun että pääsee jatkamaan, pah! Emmerdale muuten näkynyt nyt suomessa 20 vuotta, 7.1.1997 alkoi. Itse en aivan alusta asti näitä alkanut seuraamaan, ainakin nämä DVD-jaksot on ihan uusia itelle.

    • ex-pistemies

      Hahaa! Emmerdale DVD 8 tipahti luukusta sisälle, repikää siitä =D Kohta voisin myydä koko setin 1-8, halvalla lähtee...

    • OdotusAlkaa

      Nyt on tosiaan 8 osaa julkaistu. Saa nähä jatkuuko julkaisut. Olen jääräpäinen ja lähetin kysymyksen heti tuottajalle. Englannissa on kymmenessä vuodessa julkaistu ainoastaan 5 osaa 1972-1973 jaksoista. Naurettavaa... heitäkin yritän tässä painostaa julkaisemaan enemmän.

      • ex-pistemies

        Hitaasti viikonloppuisin katselemalla DVD 8 on nyt taputeltu. Toivottavasti tulee lisää jaksoja :)


    • Dvd8

      Nyt ei ole kuulunut mitään. Toivon kovasti, että tulisi lisää jaksoja dvd:lle :)

    • Kunhankyselen

      Onko tullut vastausta tuleeko lisää jaksoja dvd:lle?

      • ååååhhhåä

        Koeta nyt itse etsiä netistä tietoa. Vai onko aika mennyt peleillensä ja kysellessä muilta?
        Opettele käyttään hakukonetta kuten Googlea.


      • onkojärkeevaiei
        ååååhhhåä kirjoitti:

        Koeta nyt itse etsiä netistä tietoa. Vai onko aika mennyt peleillensä ja kysellessä muilta?
        Opettele käyttään hakukonetta kuten Googlea.

        Mitä ihmettä oikein riehut?
        googlesta en muuten löytänyt järkevää vastausta käyttämällesi sanalle peleillensä


    • ex-pistemies

      Anttila meni konkkaan ja siihen taisi loppua myös nämä dvd-jaksot

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe