Kuukautiset kiihottaa ja herättää kysymyksiä

BigFinland96

Vitsi kun kuukautiset kiihottaa ja saa aikaan myös uteliaisuutta. Miehenä kun tuota asiaa ei voi kokea. Silloin nainen on niin ihanan naisellinen.

Löytyisikö naista joka tykkäisi avata kuukautisten maailmaa miehelle? Voit olla nuori tai vanha.

Jos löytyy niin voi lähettää sähköpostia [email protected]

17

1586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuli rekisteröityä nimimerkki. Tätäkin kautta saa yhteyden.

      • xxddff

        Ja syvälle


    • HiemanKokenut

      Kokemuksesta von sanoa että jotku Naiset ovat todella aktiivisia menkkojen aikana.

      • douonin

        Itse olen joskus jutellut naisten kanssa asiasta, minuakin kiinnostaa tämä asia.... mutta sitä en todellakaan allekirjoita, että naiset ovat halukkaita ns. yhdentään menkkojen aikana.... Kaksi vastausta olen saanut... toinen oli sellainen, että vuodon viimeisinä päivinä voi jo olla "sillee - sinne" ja sit toinen sanoi, että menkka-aikana liukuvoiteelle on käyttöä, kun munaa laitetaan rintjen väliin.... mutta kumpikaan näistä ei halua munaa pilluun tai peppuun.... vaikka otanta oli vain kaksi, niin silti voi pitää sitä aika yleisenäkin.... vaikka toisaalta onhan sitä kuullut joskus, että voi suojata sänkyä tai sitten naida vaikka naida suohkussa.

        Ja löylykauhalee... tunge se sinne...


    • AvuliasAune

      Juuri ennen kuukautisia, ja muutamana ensimmäisenä päivänä himotus on kovimmillaan.
      Noin muutoin juuri ennen voi tulla mielialan vaihteluita, turvotusta, järkkyjä kipuja.. mutta seksi (orkku) auttaa noihin kaikkiin.

      • Kiitos Anne vastauksesta. Kiva kuulla naisen mielipidettä. Oletko sitä mieltä et orkku auttaa? Miettinyt joskus et onko se ajatus lähtenyt meidän miesten suusta.


      • AvuliasAune
        BigFinland96 kirjoitti:

        Kiitos Anne vastauksesta. Kiva kuulla naisen mielipidettä. Oletko sitä mieltä et orkku auttaa? Miettinyt joskus et onko se ajatus lähtenyt meidän miesten suusta.

        Kyllä se on ihan tosi juttu, kuukautisten aikanahan kohtu kramppaa, siitä kivut. Orkun aikana kaikki "naiselliset lihakset " ensin jännittyvät, ja lauetessa rentoutuvat.Eli myös järkeen käypää.
        Puhumattakaan kaikista hyvän olon hormoneista.. eli voin suositella kuukautiskipuihin. Toimii paremmin kuin särkylääkeet.


      • Mitenkäs miehet on sinulla suhtautunut seksiin kuukautisten aikana? Itse miehenä tosiaan tykkään ajella päin punaisia.


      • AvuliasAune kirjoitti:

        Kyllä se on ihan tosi juttu, kuukautisten aikanahan kohtu kramppaa, siitä kivut. Orkun aikana kaikki "naiselliset lihakset " ensin jännittyvät, ja lauetessa rentoutuvat.Eli myös järkeen käypää.
        Puhumattakaan kaikista hyvän olon hormoneista.. eli voin suositella kuukautiskipuihin. Toimii paremmin kuin särkylääkeet.

        Saisikos sinusta juttuseuraa. Mielessä olis paljon kysymyksiä. Tunnut ihanan sanavalmiilta ja ilmeisesti myös kokeneelta naiselta.


    • Eihän tuossa mitään ihmeellistä ole...Kun kuukautiset alkaa lähestyä niin lutenisoivan hormoonin eritys lisääntyy aivolisäkkeessä, josta seuraa estrogeenin ja testosteroni tasojen nousu, joka sitten lisää seksuaalista halua.
      Kuukautis vuodot ei ole mielestäni mikään este harrastaa seksiä.

      • rouva48juu

        Kyllä ei kiinnostaa sillon temppuja tehdä kun Liisan liukkaat vaik kuinka panettas viikon pystyy pysymään nahoissaan pikku tauko tekee vaan hyvää


      • rouva48juu kirjoitti:

        Kyllä ei kiinnostaa sillon temppuja tehdä kun Liisan liukkaat vaik kuinka panettas viikon pystyy pysymään nahoissaan pikku tauko tekee vaan hyvää

        No juu..Eihän se maailma siihen vkoon kaadu, mutta kun molemmat ottaa sen asenteen, et antaa mennä vaan ja pyyhettä perseen alle, valoja himmeämmälle ja panon jälkeen suihkuun, niin eipä tuossa ongelmaa ole. Jokainen pari tekee tietenkin kuten haluaa, mutta varmasti monet nussiikin menkkojen aikaan ilman mitään ongelmia. Toiset on sitten enemmän semmottiis pilkun viilaajia, et hyh hyh ku nyt on tossa vähän punasta...


    • Eipä oo ketään miehistäni onneks menkat häirinneet :) Enemmän itseäni häiritsi nuorempana, mut ei kuitenkaan koskaan niin paljoa, että olisin jättänyt seksin välistä menkkojen takia. On seksi niin ihanaa ja auttaa muuten todella hyvin menkkakipuihinkin, kuten joku jo mainitsikin. Olettaen, että saa orgasmin/orgasmeja.

      Nykyinen miesystävä on jopa antanut suuseksiä menkkojen aikana, emmin ite aluksi mut kun hän vakuutteli, ettei haittaa, suostuin ja kivaahan se oli :) Ja joo, menkkojen aikana on himoja yhtälailla kuin muulloinkin :)

      Mut varmasti tässä naisen asennekin vaikuttaa. Ite oon pitäny menkkoja aina aika luonnollisina enkä oo juuri hävennyt itseäni vuodon takia. Naureskellaan vaan sitten yhdessä, et ohoh, onpas taas gladiaattoriareena ollut :D

      Ps. kukkasenavautumisia.blogspot.fi blogistani löytyy muuten kuva Kukkasen veripillu, kuva otettu menkkaseksin jälkeen :D

      Ei menkat ole meille turn on, mut ei myöskään turn off, tärkeintä on kummankin nautinto ja läheisyys :) Kauheaahan se olis, jos liki viikko pitäisi joka kuukausi olla menkkojen takia ilman! Nykyään myös masturboin menkkojen aikana, aiemmin se ällötti mut nykyään jopa kiihottaa se tuhmuus siinä.

      Joskus joutuu kyl menkkojen aikana naimaan varovammin, kohdunsuu ja emätin muutenkin voi olla vielä herkempi kuin tavallisesti. Mut nautinnollista silti. Ja ei me oo kyl aina pyyhkeelläkään suojattu, koetetaan muistaa sillä ei oo enää montaakaan lakanaa jossa ei ois mun menkkatahrat :D

      • Olipas kivaa kuulla naisen/pariskunnan kommentti. Onko kaikki miehesi suhtautuneet samalla tavalla? Kaveri piirissä itse tunnun olevan kummajainen, kun seksi kelpaa kuukautisten aikana.


      • SF kukkanen..... Onko kommentit tullut läpi sun blogiin?


    • Oletteko naiset antaneet miehen ottaa pois tamponin tai laittaa uutta?

    • BigFinland96, en ole ainakaan sun nimimerkillä kommentteja huomannut blogissani. Kokeile laittaa uudestaan :) On kyl käsittääkseni yleensä kommentit tulleet, joko tarkistettaviksi tai roskapostiin.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe