Auttakaa mut tästä eteenpäin

Bullshitdarling

Mikä hitto mua vaivaa, kun en saa tuota ukkoa pois mielestäni. Olenko läheisriippuvainen vai millä tämän selittää, että haluan tuon kusipään takaisin joka toinen päivä. Vai olenko vielä jossakin shokkitilassa tämän kaiken jälkeen. Tämä rakas ex- puolisoni on järjestänyt minulle sellaisen perhehelvetin tässä reilun vuoden aikana, etten usko tätä todeksi. Toukokuusta 2015 lähtien kuningas alkoholi on tehnyt tuosta ihan kunnollisesta perheenisästä meille täysin vieraan ihmisen. Tästä tarinasta tulisi loputtoman pitkä jos kaiken kertoisin mitä vuoden aikana on tapahtunut. Mutta tässä muutama esim. ulkomaanmatkoja perheen rahoilla naisystävän kanssa, henkistä ja fyysistä väkivaltaa minua kohtaan, uhkaillut vanhinta lasta väkivallalla, vähintään viikon katoamisia joka kuukausi, hakenut vanhalla vaivalla sairaslomaa koko kesän eikä ole vieläkään töissä, tuli ilmi myös toinen suhde joka alkanut jo 5 vuotta sitten, autoilee humalassa, patologista valehtelua, rankkaa juomista ja sen mukaista käytöstä, lapsista tehtiin lastensuojeluilmoitus isän törttöilyt takia jne. Nyt tilanne se, että olen ostanut hänet ulos yhteisestä kodistamme ja hän on muuttanut naisystävänsä luokse asumaan. Ei olisi lähtenyt, mutta minä pakotin lähtemään. Mies ei ole kertonut lapsille missä asuu ja kenen kanssa. Ei mitenkään selitä tekojaan lapsille tai minulle. Olemme kaikki vieläkin turtana ja ymmällään, että mikä helvetti tuohon ukkoon meni. Ei sitä tunnista samaksi mieheksi enää ollenkaan. Sain juuri lasten yksinhuoltajuuden. Lapset haluavat tavata isäänsä, mutta vain täällä omassa kodissaan, joka oli sossunkin mielestä paras vaihtoehto tällä hetkellä kun isällä kaikki asiat levällään. Tulee esim.tapaamisiin humalassa tai ei sitten tule ollenkaan. Elatusmaksuja en ole vieläkään saanut. Lapset käyvät perheneuvolassa ja minä psykoterapeutille puhumassa. Takana siis yli 20 vuotta yhteistä elämää sekä kaksi ylä-asteikäistä lasta ja 19 vuotias nuori. Vuoroin vihaan häntä ja toisena hetkenä ikävöin. En usko millään todeksi, että saattoi tämän meille tehdä.
Miksi siis vieläkin kaiken paskan jälkeen kuvittelen että entä jos kaikki palaisi ennalleen?
Loppuuko tämä tuska ikinä? Kauanko teillä kesti toipua vaikeasta erosta?
Teenkö julmasti lapsia kohtaan jos katkaisen välit häneen kokonaan? Silloin hän ei näkisi lapsiakaan. Ei hänestä tällä hetkellä kyllä miehen malliksi edes ole. En pääse ollenkaan toipumisen alkuun kun tapaamiset ovat täällä ja lapset eivät halua muualla häntä tavata.
Mitä tekisit samassa tilanteessa? Välit poikki kokonaan vai tapaamiset täällä jolloin kaikki vanha palaa mieleen?

9

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipelkkäJeesustelia

      Käyppäs Al anon ryhmissä puhumassa ja tyhjentämässä mielesi sekä sydämmesi, ja ota sen jälkeen Jeesus elämäsi ykköseksi, ja seuraa häntä, niin koko perhekuntasi pelastuvat.

      • Jahve13

        No ei tässä nyt Jeesus auta.


      • ainasamatviestit

        Jeesus kyllä yleensä
        auttaa.


      • entinen_uhri
        ainasamatviestit kirjoitti:

        Jeesus kyllä yleensä
        auttaa.

        Jeesusjutut ovat kusetusta, ei kannata mennä ojasta allikkoon.


    • Pienionihminen

      Kylmästi hyväksyt asian, toimii hyvin lapsillekkin. Toisten elämässä tapahtuu isoja muutoksia, ja ihmisetkin voivat muuttua isosti, mutta sen kuin oppii hyväksymään, niin selviää helpommalla.

    • Luottamuuspysyy

      Sä oot tyttöö juuri oikea ottamaan Herra Tossavaisen kumppanikses.

    • Muuuuvooon

      Teidän lapset on jo isoja. Nyt alat ajattelemaan myös itseäsi. Sulla on vielä hyvät ajat edessä ilman känniääliötä.

    • En nyt haluaisi puolustella miestäsi, mutta alkoholismi on pohjimmiltaan sairaus. Mies ehkä selvinä hetkinään tajuaa minkä kaiken hän on menettänyt ja tietää sen olevan omaa syytään, eikä silti pysty tekemään asialle mitään, mistä johtuva pettymys pitää yllä tuota juomisen kierrettä.

      En kuitenkaan väitä että välttämättä kannattaa elätellä toiveita kumppanin paranemisesta, sillä sitä ei välttämättä tapahdu. Alkoholi vie jotkut ihmiset hautaan. En tiedä helpottaisiko eteenpäin menemistä, jos pystyisit ajatuksissasi rinnastamaan asian siihen, että puolisosi kuoli esim. syöpään tai tapaturmaisesti.

      Kaikesta selviää, kun on pakko. Voimia sinulle.

    • Uskotulevaisuuteen

      Nyt eteenpäin ja älä kaiva niitä syitä miksi mies muuttui. Nähtävästi keskiän kriisi. Jos sillä on ollut noita salasuhteita jo pitkään ja useita niin et voi sitä parantaa. Muista se sellaisena kun oli ja teidän hyvä elämä oli. Nyt muuttuneena ja sairaana miehenä tiedät tekeväsi oikean ratkaisun. Nyt se toinen nainen hoidelkoot sairasta miestä luottaen siihen kun itsekin aloittanut sen kanssa salaa. Usko ettei niilläkään tule olemaan helppoa. Kun se kaikki ilmi tulee niin pahoin pelkään miehen menevän vielä huonompaan tilaan ja onneksi te lasten kanssa ette ole sitä näkemässä. Ole sinä kuitenkin se voimavara lapsille niin saat kaiken kunnioituksen niiltä myöhemmin ja kun ymmärtävät isänsä sairastumisesta paremmin. Toimi viisaasti ja etene päivä kerrallaan. Tulet vielä kohtaamaan uuden ihmisen jota voit rakastaa ilman petosta usko siihen. Naiset ovat vahvoja ja niitä kyllä löytyy joilla samanlainen tarina takana. Toivon sinulle ja lapsille hyvää tulevaisuutta kaikinpuolin! Ajattele että pääsitte eroon täysin sairaasta miehestä. Kerro se myös rehellisesti kaikille jotka sitä kysyvät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe