Miten suhtautua mieheen joka jätti yllättäen?

minävain12345

Miten tulisi suhtautua mieheen, joka jätti yllättäen antamatta mitään mahdollisuutta parantaa suhdettamme? Suhteessamme oli ongelmia, mutta ei mielestäni mitään sellaista mihin ei olisi voinut vaikuttaa, jos olisin vain tiennyt miehellä olevan niin paha olla. Olimme yhdessä useita vuosia ja olimme kihloissa. Syyksi eroon sain, ettei hän näe minua enää samalla tavalla kuin ennen.

Joudumme olemaan käytännön pakosta vielä jonkin aikaa tekemisissä, mutta en tiedä miten minun tulisi olla hänen seurassaan. Tuntuu, että rakastan ja vihaan häntä samaan aikaan. Mielestäni minulla on oikeus olla vihainen, mutta samaan aikaan välitän hänestä. Pelkään, että väärällä käytöksellä (joko liian mukavalla tai välinpitämättömällä) teen erosta yli pääsemisen itselleni vain vaikeammaksi.

10

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IlIB--

      Tottakai sul on oikeus olla vihanen! Ja jos se ei suostu enää puhuun mistään niin sähän voit suhtautuu siihe ihan miten sä haluut. Voit jäädä roikkuun siihe ja vaatii selitystä tapahtuneelle tai voit ristii sen vaik uudella nimellä: paska puolisoehdokas ,tyhmä ihminen, epäreilu mies, raukka äijä..... Jos se helpottaa sun oloos niin hyvä. Paria teistä tuskin enää tulee millään selityksillä niinet se siitä sitte. Tai jos sä haluut viel yrittää tollasen ihmisen kans niin varaudu tekeen kaikki työt.

    • psokpoek

      Ole vapaasti vihainen. Ei sitä tunnetta kannata estää. Toki sinun on oltava myös asiallinen, koska miehellä on oikeus haluta erota. Teidän kannattaa ehdottomasti istua alas ja keskustella asia halki.

      Mieti myös, että jos miehen tunteet sinua kohtaan eivät ole enää sitä rakkautta mitä suhteessa pitäisi olla, niin etkös sinäkin haluaisi erota? Miksi sinä haluaisit elää miehen kanssa, joka ei arvosta sinua? Ja joka ei ole valmis panostamaan parisuhteeseen? Eikö sinunkin ole parempi etsiä mies, joka arvostaa sinua enemmän?

    • minävain12345

      Vaikka ero itsessään surettaa, niin enemmän surettaa ja vihastuttaa tapa, jolla erottiin. Eli mies vain ilmoitti minulle, oli päätöksensä tehnyt. Jos ajattelen, miten itse toimisin jos harkitsisin eroa, niin puhuisin siitä kyllä miehelle etukäteen. Silloin voitaisiin rauhassa miettiä meidän suhdetta, ja että mitä sille voi tehdä, vai voiko. Toki me ihmiset olemme erilaisia. Minun on kuitenkin vaikea ymmärtää, miksi eropäätös piti tehdä niin nopeasti. Vaikea ymmärtää, miten rakkaus voi vain yhtäkkiä kuolla.

      • Juytgfd

        No mun tyttöystävä teki samoin, vielä 3v päästäki tunnen vitunmoista kipua kun hän loukkasi, veti maton alta ja häipyi. Ihmissuhteet on paskoja varsinkin jos ite on tosissaa ja kumppanille oot vaa tapaus nr5


      • Otan_osaa

        Itsellä oli sama tilanne, en olisi koskaan jättänyt miestäni samalla tavalla kuin hän jätti minut. Luulen, että nämä tyypit eivät jaksa käydä läpi vaikeita ja raskaita keskusteluja, joko kyvyttömyydestä tai itsekkyydestä tai molemmista. Toinen jää kuitenkin miettiämään mikä meni pieleen. Kyllä siinä minusta jonkunlaista itsekkyyttä ja/tai empatian ja kasvatuksen puutetta on, jos ei suostu keskustelemaan asiasta yhtään.

        Harmi, että joudut olemaan hänen kansaan vielä tekemisissä (ja mielenkiintoista, jos se ei häntä ollenkaan liikuta). Jos oikeasti on pakko olla tekemisissä, ja tilanne menee vaikeaksi, suosittelen, että kuvittelet että hän on joku tuntematon henkilö, jonka kanssa sinun on vaan oltava tekemisissä samalla tavalla kuin ollaan tekemisissä tuntemattomien ihmisten kanssa esim. töissä. Se tuntuu ehkä oudolta, mutta on kuitenkin helpompaa, jos tilanne menee liian vaikeaksi, eikä tyyppi ole mutta ansainnut, jos käyttäytyy noin.


    • beecool

      Hän on lähes 100% varmuudella pettäjä. Paras puolustuksesi on olla yrittämättä vaikuttaa hänen päätökseensä, yhteistyö ja toteamus parempi näin.

      Ihminen on ihmeellinen. Kun hän pelkää menettävänsä, hän ymmärtää ajatella asioita joita on menettämässä. Jos ihminen kokee vapauttaan rajoitettavan, hän alkaa taistella sitä vastaan. Vieraisiin naisiin ihastuneet miehet ovat siinä kuin sonnit ja pässit. Luonto saa aikaan sen, että he saattavat polkea jalkoihinsa sen kaiken hyvän ja merkittävän mitä heillä jo on.

      • psoiujiope

        Höps, ei jättämisen tyyli kerro mitään siitä, onko pettäjä vai ei. Moni pettäjä päin vastoin potee niin suurta syyllisyyttä, että pitkittää eroa maailman tappiin asti. Silittelee ja lurittelee, eikä oikeasti ole kanttia erota. Siksi on pettänytkin ennen kuin erosi.

        Sen sijaan yhtäkkinen eroaminen kertoo ennemminkin siitä, että ihminen ei ole avoin jakamaan omia fiiliksiään. Hän on voinut pohtia itse eroa jo pitkään, joten jättäjälle ero ei ole yhtäkkinen yllätys. Ei vaan ole ollut sen vertaa ymmärrystä, että olis puhunut toisen kanss asiasta ajoissa...

        Minun veljeni aikoinaan jätti tyttöystävänsä juurikin voin, eli yhtäkkiä. Silloinen tyttöystävä/avovaimo oli tyrmistynyt. Olivat kuitenkin monta vuotta yhdessä. Veljeni perusteli tilannetta vain sillä, että hän itse oli asiaa miettinyt jo pitkään ja varma päätöksestään. Ei hänellä mitään toista naista ollut, vaan sinkkuna eli sitten tovin aikaa. Minä haukuin silloin veljeni hänen käytöksestään. Jospa oppi.


      • yuijjkijkkbj

        Harvoin, sillä tilastoissa pettäminen on syy nro 1 eroihin. Osa ihmisistä käyttää toista hyväkseen ja hyötyäkseen, osaamatta kiintyä. Siten oma mielihyvä on aina etusijalla. Sellainen oli veljesikin luonteeltaan.


    • Usko.Pois

      Näytät olemuksellasi, ettet tarvitse tätä miestä, nyt kysytään girl poweria! Varmaan tuntuu oudolta tuollainen jättäminen ( en tosin tiedä mitä taustalla), mutta et ns. ala hikoilemaan, vaan näytät että ok, ei sitten.
      Ajan kanssa helpottaa ja pääset hänestä yli.

    • poikkijapinoon

      Jos toinen kerran haluaa erota, niin silloin hän on päätöksensä tehnyt, ei siinä enää mitään turhaa lätinää tarvitse kuunnella, kun hän kerran tiesi ettei niistä mitään hyötyä ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe