Uusnatsien kuoliaaksipahoinpitelemä MIES

Banzaisanojapanilainen

meni soittamaan suuta katuääliöille, ja sitten ihmetellään, miten tässä näin kävi...? Kyllä on tiedetty maailmansivu jo hiekkalaatikkoikäisestä asti, että lällättämällä saa turpaan, no nyt sitten ihmetellään...

Muutama huomio tämän Helsingissä tapahtuneen, turhan pahoinpitelykuoleman uutisoinnista:

-28 vuotta täyttäneestä miehestä käytetään ilmaisua poika, miksi? Aikamies, jonka kuuluisi olla kotona hoitamassa pieniä lapsia ikänsä puolesta, eikä skeittailla kuin 13 täyttänyt teini

-uusnatsit on perseestä, mutta niin ovat kaikki muutkin pahoinpitelijäryhmät. mm venäläistaustaiset nuoret ovat hakanneet lukiolaispoikia Pusupuistossa, ja onnenkantamoisella ei ole tullut kuolonuhreja, mutta ei ole myöskään kiinnostanut mediaa tämä asia sen syvällisemmin ennen kuin nyt, kun puhutaan suomalaistaustaisista ääliöistä, miksei aiemmin?

Mies kävi sairaalassa tapauksen jälkeen, mutta hänet laskettiin pois...Miksi?
Pakoileeko joku median uusnatsikulisseissa omaa terveydenhoidon ammatillista vastuuta asiassa? Mikä vastuu on lääkärillä tässä asiassa-hoitovirhekö?

Erityisen paljon kohua herättänyt tapaus, aiheestakin, mutta paljon jää kysymyksiä tämän "medialiioittelun" alle. Totuus on nimittäin se, että viikoittain Suomessa joku kuolee toisen tekemään pahoinpitelyyn, olisiko tähänkin kiinnitettävä huomiota sen ohella, että tällainen valitettava tapaus pääsi käymään näissä yhteyksissä...

PS. Suomessa ja Euroopassa yritettiin kieltää vastaavanlaisia järjestöjä 1930-luvulla. Mihin se johti? Järjestöt saivat lisää kannattajia historiallisin seuraamuksin.

13

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonitzi

      Media syöttää kansalle ihan uskomatonta palturia tästä kuolleesta "pojasta" koska se sopii agendaan.

      Valitettavasti moni ei käy lukemassa vaikkapa MV-lehdestä totuutta. Ei ollut puhdas pulmunen, ei todellakaan.

    • ValtaMediaKansaaVastaan

      Miksi Otanmäen tappaja matut ei saanu näin paljon huomiota ?
      Miksi vain aina se suomalainen on syyllinen... ???

      • wobist

        Missä tuo mv-lehden toimitus on jotta voisi tilata luettavaksi? Kunnon suomalaine suomessa ja kantasuomalaisten omin käsin tekemä lehtihän kelpaisi hyvin aamukahvipöytään.


      • Historiakertoonykyisyyde

        Sitä mietin minäkin... kyllä rasismi on rasismia niinkin päin, että tummat tappaa valkoisia. Miksi väkivaltaan jerätään vasta nyt. Suomessa kuolee viikoittain ihmisiä väkivallan seurauksena, mutta se ei ole kiinnostanut päättäjiä lainkaan, mutta nyt kun voidaan saada poliittisia pisteitä asian hoidossa, niin jo ollaan suuna päänä lopettamassa kaikkea mahdollista järjestötoimintaa...Mites pyöräjengit jne. Onko kukaan yrittänyt lopettaa näiden rikollisjärjestöjen toimintaa? Paskaa jauhetaan aina poliitikkojen suulla, kun tapahtuu järjettömyyksiä kts. Koulu jne.ampumiset jne. ! Mutta kun pöly laskeutuu, niin sujuvasti unohdetaan kaikki lupaukset lisäresursseista, hoitajista, kuraattoreista, avusta.... Poliitikot ovat omalla toiminnallaan luoneet perustan tämän päivän kurjuudelle (suurtyöttömyys, ihmisten taloudellinen ahdinko,, ruokajonot, pienipalkkaisten verojen kiristys, etuisuuksien poistaminen, ammatillisen koulutuksen alas-ajo, työttömyyspäivärahojen alasajo, jne. jne.) Samaan aikaan kun hyväosaisten etuja on korotettu veroalennuksin jne. Jne. Ja sitten ihmetellään, miksi ihmiset syrjäytyvät, alkavat perustamaan omia ryhmittymiä, jotka pitävät omistaan huolta....Kolmas valtakunta syntyi Saksan taloudellisen ahdingon aikaan, jolloin oli suurtyöttömyyttä, Euroopan pahoinvointia ja suurmaiden etupiirijakoa... Miltäs tämä näyttää nyky-ihmisen ajassa...? Niinpä!Samat tapahtumat uusissa kulisseissa.


    • 88ss

      Meni nisti vittuilemaan vika miehelle !!!

      • nkvd

        Nisti vittuili homolle ja sai nenään. Nyt homo joutuu linnaan missä paljon nahkapamppua tarjolla..


    • Oikeusturvakouhattuna

      "Riittävän varman näytön saaminen siitä, että uhri menehtyi nimenomaan edellisen viikon potkun-kaatumisen ja tai sitä välittömästi seuranneen pään maahanlyömiseen tulee olemaan todella vaikeaa.

      Mies on ollut sairaalassa hoidettavana ja hänestä on otettu kattavat pään alueen kuvat. Potilas on huolella tutkittu ja päätetty kotiuttaa. Seuraavana päivänä koittaa kuolema. Mitä on tapahtunut tai voinut tapahtua sairaalasta lähdön jälkeen?

      Post mortem lausuntoa tullaan tavaamaan todella hartaasti. Mikä tai mitkä seikat vaikuttivat uhrin kuolemaan. Jos jää järkevä mahdollisuus, että sairaalasta kotiutumisen jälkeen on tapahtunut jokin toinen incidentti, edellisen viikon kaatumisen osuus kuolemaan voi kadota kokonaan. Pahoinpitelyn tunnusmerkistö ilmeisesti täyttynee joka tapauksessa, mutta mahdollinen tuomio arvioidaan tällön eri skaalalla."

      POLIISI on tehnyt kuitenkin vangitsemispäätöksen kuolemantuottamuksesta, millä perusteella toteaa syy-seuraussuhteen, jos lääkäritkään eivät ole varmoja asiasta?

    • pilattu.sukupolvi

      Ai jaa!
      Että Suomessa on oikeutettua tulla pahoinpidellyksi jonkun ruskeapaidan nyrkeistä ja rautasaappaista toisin kuin jonkun muun. Haistakaa kuulkaa ihan itse!

      Onneksi teidän kaltaisenne ruskeapaidat eivät ole lakeja säätämässä.

      Marssikaa kuulkaa pitkin Valtakatua niin että nahkahousut paukkuu.

    • NatsiPerverssit

      Suomen Vastarinta!?

      Putiikki on täydellinen isänmaallisuuden häpeätahra. Teko sekä kyseinen kopla ei kaipaa pienintäkään ymmärrystä. Älkää hyvät ihmiset alkako pokkuroimaan näiden edessä.
      Näiden aateveljet rakentelivat kuolemantehtaita 1940-luvulla natsi-Saksassa. Auschwitsissa ja parilla muulla leirillä asia hoidettiin zyklon-b:llä, Sobiborissa panssarivaunujen dieselmoottoreilla kehitetyllä hiilimonoksidilla. Kyseiseltä aatesuunnalta ei mielikuvitusta puutu väkivallantekoja suunnitellessa.

      Erittäin perverssi käsitys isänmaallisuudesta.

      • HallintoPerverssit

        Suomen ns. demokraattinen hallinto!?

        Putiikki on täydellinen isänmaallisuuden häpeätahra. Sdp, kokoomus, kepu, vihreä teot ja hallitukset sekä kyseinen hallinto kopla ei kaipaa pienintäkään ymmärrystä. Älkää hyvät ihmiset alkako pokkuroimaan näiden edessä.
        Näiden aatteilla rakentelivat 2000-2016 leipäjonoja, massa-työttömyyttä, työttömien pakko hikipaja kuntoutusta, pakko monikulttuuria, pakko homoutta, jne, kuin 1940-luvulla natsi-Saksassa.
        Te hallinnon Typ Mopa Auschwitsissa ja sadoilla muilla muulla hiki paja avo leireillä asia hoidettiin,
        Kyseiseltä aatesuunnalta ei mielikuvitusta puutu oman kansan tuhontaan ja kiusaamiseen !!

        Erittäin perverssi käsitys isänmaallisuudesta.


    • Inkvisaattori

      Lynkkaus meininkiä !! Nyt ddr koulutettu punapäällikkö, lepsu tarjakin alkaa pitää palopuheita mielenosoituksessa !!!! - puna vasemmisto ja vihreä huuhaa idealismi sai vettä propaganda myllyynsä !
      Natsit teki palveluksen puna vihreälle kulttuuri marxismille.
      Suomi on yhden totuuden maa, vain vihreä komukka puna mao kulttuuri marxismi on oikea asia !! ei ole muuta jumalaa.
      Kokomus kepu jumala on ahneus. Ja kokomus jude ahneus kiittää kultturimarxismia, ja maan alasajoa, koska ahneilla on hyviä riiston mahdollisuuksia alas ajon maassa.....

      Minne unohtui tapettu suomalainen Otanmäessä ja raiskatut lapset eri puolilla suomea ?? Miksi pakolais turistien teot eivät nouse esiin ?? - ddr desantti tarja, kenen asiaa ajat ???

      • hulluus.näemmä.nosussa

        Otahan se psyykelääkkees välillä ja vettä kyytipojaksi. ja pidä varasi ettet niitä niellessäs tukehdu tuohon vuodatuksees?


      • IkäväTotuus

        Älä yritä halpahintaisesti torjua ja liata kirjoittajaa ja älä' yritä peittää todellista asiaa !!!
        - Nyt ongelmana suomessa on tuo lepsu kaarti, puna vihreä idealisti sakki, joka vihaa omaa kansaa ja haluaa kulttuuri marxismilla tuhota suomen maan, kulttuurin ja kaiken oman.
        - Nämä omaan idealismiinsa syrjäytyneet ovat vaara yhteiskunnalle. Koska Ne suosivat terroria, pakko monikulttuuria, pakko homoutta, pakko leipäjonoja ja pakko kuntoutusta, holhoavaa pakko pervoutta !!
        - Sdp vihreä idealistit ovat uhka suomelle. Ja myös mainitut ahneet lahtari siat kokoomus kepu ovat myös moraaliton ahnehtijoiden joukko, joka tuhoaa omaa maata ja kulttuuria, kun ahneus rahalla ei ole isänmaata !!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe