Maajussille morsian? (naiset maajussina)

päällejyrääjät

Kyllä nää eiliset maajussille morsiamet oli ylitehokkaita emäntiä tilallaan, olikohan "rivakka esiintyminen kuvausta varten". Ei kukaan nainen aamusta iltaan noin suurella touhulla töitä tee. Mieluummin noin tiukkoja mammoja miehet pelkää, päälle jytääjiä. Odotan tänne vastauksia.

11

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vilivipert

      Joo,tossa joku oli kirjottanut samasta aiheesta,melkosia työnarkkareita,huh huh,kovan oloisia,miksi ei ole miestä ja exiä ?Juosseet karkuun vaativia naisia,kovan oloisia suorittajia,miten joku rauahallinen mies kestää tollasia?Pitää olla vaativia naisia kun tuollasia rahakkaita hevosharrastuksia ja omakoti taloja,ei mitään persaukista sukua-yhdelläkin asu suku ihan vieressä äitineen ja siskoineen,luulis ukolla olevan ahdistavaa toisten nurkassa,ellei ole itsetietoinen isäntä itsekin ja miljonääri,Naiset suorittavai ,kovan oloisia,lukuunottamantta sitä eläinlääkäriä,lihavia naisia sori.

    • tusbyy

      Jotenkin se tuusulalainen emäntä vaikutti tutulta? Ei kai vaan ollut viime vuonna sama nainen ohjelmassa?

    • maikkimatkustajao

      Siinä nyt on vaativille Suomi miehille naisia tarjolla!
      Ainakin esittelyssä ovat ahkeria töissä viihtyviä naisia jotka eivät halua
      olla 24/7 miehessä roikkumassa!
      Eivät kaipaa lohduttajaa kun kaikki asiat ovat kunnossa!
      Ulkonäkö ei ollut kenellekään naiselle ykkönen eikä vaatinut mieheltä muotivaatteita!
      Eivät mitään kaupunki blondeja jotka salilla hikoilee vaan tekee koko ajan työtä mikä on eteenpäin vievä!!!!!! Kaikki asuu omakotitalossa joten rahasta ei varmaan tule riitaa!
      Eli nyt miehet joukolla laittamaan kirjettä jotta saisitte täydellisen vaimon!
      Onnea!

    • pussika

      Pitäkää miehet oikeesti puolenne noiden työkoneiden kanssa,elämässä on paljo muutakin ku perse pitkällä laukata hommien perässä,oikeista mammoja,ei varmaan lapsetkaan olisi tärkeitä kuin koko aika suorittamisen pakkoa,mitä he pakoilevat kun ei osa rauhottua? Tässä maassa ei muu merkkaa kuin että ahkeruus,pakkorutiinit ja työ!Pitää sitä antaa miehelle myös aikaa ja hellyyttä,eipä ihme ettei ole miestä saaneet....oikeita ohjuksia,alko hengästyttämään se pakkotoiminta,koko aika siis menossa ja puunaamassa,,,mies ei saisi edes seksiä ajan kanssa ku kello tikittää talleille ja työn askareisii, suorittaja ihmisiä,ei varmaan osaa koskaan vaan olla ja kuunnella kellon tikitystä kun työtä ja taas sitä työn touhua,ukko joutus olemaan sivu maakarina ku rikkaat akat komentaisi ja käskisi,,hui.Miksi heillä ei ole miestä ?Lujaluontonen äijä ehkä pärjäisi jos olisi täpäkkää paljon perstaskussa,ei ne tavisukkoja edes kelpuuttaisi!

    • hedariton

      Ainahan se laiskaa ja saamatonta ihmistä ottaa pattiin kun muut tekee hommia.

      Olihan niillä kaikilla exiä. Yhden poikakaveri oli kuollut. Paremmannäköisiä nämä naiset ovat kuin ohjelmassa mukana olevat miehet.

      Onneksi naiset eivät enää ole miehen omaisuutta.
      Ennen naiset saivat tehdä töitä selkä vääränä ja vielä sängyssä levittää jalkansa miehelle aina kun mies halusi ja synnyttää 10-20 kersaa siinä sivussa. Ja pyytää rahaa mieheltä kaikkiin menoihinsa.

      Nykyään naiset voivat itse elättää itsensä, saa omistaa tienaamansa ja perimänsä omaisuuden ja käyttää rahansa oman mielen mukaan. Jos haluaa ostaa maatilan tai hevosen, voi ostaa, ei tarvitse kysyä lupaa isältä eikä naapurin ukolta.
      Ei siitä niin pitkää aikaa ole kun kaikki mitä nainen omisti, siirtyi avioliiton myötä aviomiehen hallintaan ja omaisuudeksi. Mies sai haaskata ja vaikka juoda vaimonsa omaisuuden, mikään laki ei suojannut naisia. Onneksi nyt eletään 2000-lukua ja tasa-arvon aikaa.

      Jokainen tajuaa, että varmasti noilla maajusseilla on lainaa niin kuin meillä tavan tallaajilla on. Ja niin kauan kun on lainaa maatilasta, silloin on tehtävä töitä. Ei ne rehut eläinten eteen tule itsestään. Kun ostat vanhan maatilan/kiinteistön entisiltä yleensä iäkkäiltä omistajilta, niin totta kai siinä silloin remonttia riittää, eikä kenekään koti ja kiinteistö pysy kunnossa sängyssä makaamalla vaikka olisit omistanut talosi pidempäänkin.
      Maalla on tehtävä töitä vuodenaikojen mukaan ja eläimet on hoidettava joka päivä olitpa sitten päivätöissä tai vapaalla. Kyllä siinä touhua ja tekemistä riittää, jos vielä käy palkkatöissäkin.

    • On niitä rivakoitakin, mutta ne on täällä maalla, ei stadissa

    • onceyougetblack

      huh huh, onneksi on itsellä ulkomaalainen nainen. Toiselta puolen palloa. ON NAINEN EIKÄ TELAKETJU FEMISNISTI. jos ymmärrätte... täydellinen vastakohta suomalaiseen. Jos suomipoika tietäis mitä on rajojen takana niin ei tarttis täällä hattu kourassa itkeä tihruttaa "itsenäisten" naisten perään. UNOHTAKAA JO HYVÄT POJAT NÄMÄ "SUORITTAJAT"

    • Vedetään_nenästä

      Väliaikaista kaikki on vaan.. Sinunkin taikkus kun täyttää 30, on se jo aikamoinen rusina! Taikut on nuorena ihan ok. mut kun tulee ikää tuo 30 , niin jukolauta ku niistä tulee rumia!

    • kiinnostus.laskenut

      Maajussit ja jussittaret availivat kirjeitään eilen. Olipa käynyt kato, entisiin aikoihin verraten. Vain kaksi sai suuremman määrän kirjeitä, toiset vain muutamia näytti 4-8 kirjettä korkeintaan.
      Loppupelissä on kolme miestä ja yksi nainen, eläinlääkäri ja häntä miehet vierastavat, sai alle 10 kirjettä, hyvä jos sitäkään...

    • epätoivoinen21vuotias

      Upeita naisia. Ei yhdenkään pelokkaan miehen ole tarvinnut heille kirjoittaa.

      Eiköhän tämä ohjelma ole jo jäänyt ajastaan jälkeen. Jussi-ehdokkaat olivat suurin osa niin nuoria, että omaa yritystä pitäisi vielä riittää emännänhakuun.

    • TyötäVuorottaYhdessä

      Maalle jos tulee tyypillinen kaupunkilaisnainen edes harjoittelupuolisoksi, poistuu yleensä muutamaan vuoteen viimeistään, kun mies on mielestään liikaa töissä kiinni eikö jouda viettämään naisensa kanssa riittävästi joutoaikaa. Miehet näkyy jättävän edes kokeilematta, löytyisikö yhteistä säveltä, kauhistutaan jo esittelyvaiheessa. Totuus on, että Ei Luoja Laiskoja Elätä, ensin tehdään töitä että saadaan paikat kuntoon ja homma pyörimään, sitten vasta on nautiskelun aika.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe