Kitisevät (nais)vartijat

urbanus

Kuka ottaa töihin niitä kitiseviä ja helposti raivostuvia vartijoita, jotka eivät halua tehdä vaativia päivävuoroja? Ne eivät myöskään halua oppia kunnolla kohteensa töitä. Ne pyrkivät haalimaan itselleen torkkumista varten hiljaiset yövuorot ja niin paljon pyhävuoroja kuin mahdollista.

Ne tyttöilijät pilaavat ja mädättävät monen kohteen ilmapiirin. Työvuoron suunnittelijat pelkäävät niiden kimpaantumista tai sitten vaan eivät välitä tilanteesta.

27

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näkökuöma

      Entä jos se vartia koulutus on ainut, mitä peruskoulun jälkeen suorittanut, ja muualle ei olisi asiaa?
      Valvomoon tai aulaan ei jostain syystä haluaisi, tai haluaisi enemminkin auttaa ja olla esillä? Samalla omaa terveen järjen ja ei haluaisi tehdä vuoroja, joissa voimankäytölle olisi suurin riski. En tiedä, saattaisin itsekin toimia noin.

    • Alipetri12

      Moni kitisevä naisvartija yrittää ahnehtia rahakkaita pyhävuoroja ja muita helppoja vuoroja muiden kustannuksella.

    • Guardwoman

      Kyllä joku kitisijä on lähes joka kohteella, luulisin.

    • Secu30vuotta

      Valitettavasti aloittaja on hyvin oikeassa nykyisistä naisvartijoista.Mikään ei ole hyvin ja jos on hyvin,niin puhutaan toisien selkien takana pahaa ja lopulta tapellaan kohteessa keskenään.Ei ollut tälläistä ennen,kun alalla oli muuta Justiinan näköinen nainen.

      Sitten rauha säilyy.kun laitetaan kohteeseen myös muutama sopiva mies.

    • SusSiunatkoon

      Muutama vuosi sitten Nokia Oy:n kohteissa auloissa päivisin "työskennelleet" naisvartijat (aulaemännät?) pitivät saman firman yövartijoita lähes vihollisinaan. Oli heidän joukossaan myös pari munatonta lettipäistä miestä. Tekemisen puutteessa lähettelivät keskenään herjamaileja yövartijoista, jotka saattoivat lukea ne.

      Tärkeintä työpäivässä niillä naikkosilla oli, että kuka tulee ketä tauottamaan ja milloin. Niitä tauotuksia ne suunnittelivat aamusta iltapäivään. Sitten myös vaihdettiin ahkerasti mielipiteitä biletyspaikoista ja saikuista.

    • kitinämiehet

      Kyl mun käsityksen mukaa mies vartijat juoruu ja puhuu paskaa iha yhtä paljo. Sitä vaa ei kutsuta juoruiluks ja kitinäks vaa se on "äijien tapa tehä duunii". Pitäis kyl mies vartijoiden kattoo peiliin ja miettii sitä omaa kitinää ja ulinaa.

    • Kemmi6

      Miesvartijoilla keskenään on yleensä hyvä tiimi- ja yhteishenki, mutta kitisevät naisvartijat voivat helposti pilata koko tiimin yhteishengen. Tosin miehissäkin on poikkeuksia.

      • t43f3wf

        Jaa a... Ketähän taas mahtaa täällä kitistä? Tullut pakit pikkujouluissa?


    • AlueBosse

      t43f3wf:
      Oletko turkulainen kielipuolinen vajakkivartija, kun raiskaat suomea? Heh! "Ketähän täällä mahtaa..." Voi taivas, mitä kielenkäyttöä!

      Taisi aloittajan viesti osua suoraan t43f3wf:n persoonaan.

      • grercvec

        Aloittajan viesti? Tarkoitit varmaan eri nimimerkillä kirjoittamaasi aloitusta? Mutta kerro nyt toki, mikä traumaattinen kokemus on saanut noin naisia vihaamaan? Vai muuten vain typeryyttäsi tykkäät yleistää?


    • NaturalHead6

      Yksi kitisijä sai kenkää kaikkien muiden iloksi. Työpaikalla on ihanan seesteinen tunnelma.

      • musumusu

        Ei mut täähän oli ihana uutinen. Näin sitä parempaa Suomea ja parempia työpaikkoja rakennetaan. Voisitte ottaa vielä jonkun husun sinne rakentamaan parempaa Suomea. Ei akkojen kitinää, vain husuhuulien rakentavaa mussutusta.


      • Jamppa____

        Kertokaa nyt joku, että tämä henkilö on poikkeus vartijoiden keskuudessa? Sovinisti, rasisti, jonka ÄO kirjoituksista päätelleen ei yllä ihan kengännumeron yläpuolelle. Hienoa mainosta teille. Tai ehkä hiljaisuus on vain merkki siitä, että muut eivät ole menneet tähän trolliin...


    • Kitisijän.määritelmä

      Pitkällä kokemuksella liikaakin paikkoja ja ihmisiä nähnyt voin todeta, että "kitisijöitä" mahtuu kaikkiin sukupuoliin. Ja ne mitä suurinta osaa kuullut, on suht terveellistä kritiikkiä, sillä kaikkea moskaa ei tarvitse ottaa iloisesti vastaan.

      "Ne pyrkivät haalimaan itselleen torkkumista varten hiljaiset yövuorot ja niin paljon pyhävuoroja kuin mahdollista. "

      Mutta toihan on helvetin fiksua, jos homma vain toimii Eli harmittaako sinua, ettet itse saa vastaavia vuoroja? Kommenttisi on yhdenlaista kitinää sekin.

    • Kitisijän.määritelmä

      Mua kyrsii tosi paljon, kun en ole saanut itselleni vielä kaikkia haluamiani pyhä- yms herkkuvuoroja. Yksi jätkä pani asiassa hanttiin kovasti. Meni välit sen kanssa.

    • Aikuisopiskelijahep

      Se on täysin kohdekohtaista, onko päivä- vai iltavuoro helpompi. Ilta- ja yövuoroista sekä viikonloppuvuoroista ja pyhinä työskentelystä saa enemmän palkkaa - ei ole ihme, jos ne ovat suosittuja vartijan palkkatasolla.

      Minä en lähtisi yleistämään naispuolisia vartijoita kitisijöiksi, koska valittajia mahtuu minun kokemukseni mukaan kumpaankin sukupuoleen.

    • Seculla10

      Vastaus siihen että kuka ottaa töihin näitä?

      No aikalailla jokainen vartijointifirma .. nähnyt niitä eniten kyllä securitaksella tähän asti ainakin, Omasta mielestäni niitä pitäisi pistää Auloihin eikä kentälle.. En itse ainakain haluaisi naista turvaamaan minua parina..

      Olen nähnyt että Palmialla myös on JLJV'na METROSSA naisia töissä ja olen ihmettellyt että miksi ne pistää sinne semmosia, eihän nämä pärjää tositilanteessa.. varsinkaan jos yksin ovat ja kollegaat eivät ehdi paikalle ajoissa.

      Naiset voivat tehdä aula tai jotain kulunvalvontaa portilla muttei sovellu kyllä mihinkään Steissi, sairaalaa tai metroon omasta mielestäni.

      Menisivät kaupankassoihin töihin missä pärjäävät.

      • Tosiasiatässä

        Syy on yksinkertainen eli järjestyksenvalvojalla eikä vartijalla ei ole oikeutta käyttää voimaa niin kyllä se nainenkin osaa soittaa virkavallan paikalle.


      • 1ku1n3nKyyn1kk0

        Ja minkähän lain mukaan näin on, Trolli????


      • aLallaminäkin

        Mutta siltikin nämä naiset ovat päässeet metroon töihin, päinvastoin kuin sinä, "Aiggu" ;)


      • Urpopoikapoika
        1ku1n3nKyyn1kk0 kirjoitti:

        Ja minkähän lain mukaan näin on, Trolli????

        No ei tietenkään ole mitään oikeuksia sillä eivät ole poliiseja. Itse pidän kyseisen ammattinkunnan edustajia rikollisina ja enkä katso, että on mitään oikeuksia. Kehtaatte vielä täällä vaikka olette yhteiskunna pohjasakkaa.


      • N11npä

    • Ylityöllistetty

      Kyllä kaikki naiset on hyvin pärjänny mitä nyt tullu nähtyä. Taitaa olla aloittajalla vakava pillun puutostila...

    • Kukakohan___

      Melkoista yleistämistä taas kerran. Ihan samalla tavalla niitä yli-innokaita valittajia löytyy myös miesten keskuudesta, jotka eivät osaa ratkaista tilanteita puhumalla, vaan pyrkivät hoitamaan ne pullistelemalla ja TKP:n voimin.

      Vaikka moni naisvartija painaakin noin 50-60 kiloa, niin samalla tavalla niitä vinkuheiniä löytyy myös jätkistä, jotka huojuvat kaupan tuulikaapissa kuin mikäkin Wacky Inflatable Tube Man.

      Lihaksikas vartija on kieltämättä hieman uskottavampi, mutta oikean tekniikan puuttuessa niillä lihaksilla ei tee oikeastaan juuri mitään.

    • vahtijussi

      Olen työskennellyt niin miespuolisten kuin naispuolistenkin vartijakolleegoiden kanssa. En ole kyllä koskaan törmännyt "kitiseviin" naisvartijoihin. Tai juoruileviin miesvartijoihin. Ammattinsa osaavia ovat olleet ja hyvin on pärjätty.Jokaiselle pitää antaa arvostusta hänen työpanoksestaan.Niin arvokasta se työ oikeasti on.
      Tosin en ole enää vartiointiliikkeen palveluksessa, kun niihin ei jostain syystä pääse töihin. Vaikuttaako sitten parinkymmenen vuoden kokemus ja ammattitutkinnon suorittaminen vaikea sanoa. Mutta aina olen kaikkia entisiä työtovereita arvostanut ihmisinä itsenään. Jos sitä kritiikkiä kuuluu, kannattaa se kuunnella. Aina voi oloja parantaa. Ei siellä mitään koneita olla. Työntekeminen on juuri niin mielekästä kuin on välineet ja työskentely olosuhteet, sekä johdon suhde alaisiin. Joskus työtoverin puolen tunnin kuuntelu voi olla parempi lääke kuin kuukauden sairasloma, ja työvuorolistan katastrofi.

    • Pasuuna1

      Yhdellä kohteella oli puolisen vuotta kitisevä ja nariseva naisvartija. Onneksi hän sai kehotuksen itse irtisanoutua.

    • Kemmi9

      Yksi kitisevä sairaalavartijatar otti torkkuja aina yövuoroissaan. Onneksi hän sai potkut. Pääsi kai Hussiin töihin nukkuilemaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe