Säälittävää katsoa / kuunella julkisuudessa

öixiozöic

työtään tekevien kielekäyttöä. Kaupalisilla taajuksilla suomessa on heitä noin 40v joiden slangi on suoraan peruskoululaisilta matkittua puhetapaa. Peruskoulaisetkaan kaikki eivät puhun samallla tavalla. Surkuhupaisaa kun perheeliset ja ei perheeliset haluavat niin olla samiksii että oma Aikuisuus " unohtuu " Samoin käytös ja pukeutuminen kun haluavat olla niin " ystävii ja kaveriii " Samaiset tahot kuulostavat säälittäviltä kaikkineen parjatessaan iäkkäämpiä jotka tiedostamattaan kokevat uhkana koska se oma ikääntyminen päivä päivältä on fakta ja tosiasia. Noin kymmenen vuoden aikana on ihmisten käytös monilta kadonnut minäminäminä cool minäminäminä jne. Suorastaan säälittävää miten huonosti puheissaan kohtelevat isänsä, äitinsä, iso-isänsä, iso-äitinsä ikäluokkaa Ensimäisellekkään joka julkisuudessa suutaan soittaa ei armeijan pitäisi myöntää minkäälaista yllennystä sen verran alatyylistä on julkisuudessa puhetapa kuin kuvottava rienaaminen. Olemme saaneet kuulla miten suomalaiset on paskasakkia jne. jne. Siellä monenkin lääkärin erikois-sairaanhoitajan, erityiseopettajan, puusepän, artesaanin, autokuljettajien jne. jne. jne. hämmästys on ollut näkemisen arvoista kun ovat saaneet kuulla olevansa paskasakkia omasta autoradiosta. Armeijan myöntäeessä arvon nousua on todettava että hosuessaan eivät olleet tiedostaneet kelle ja millä kriterillä.

Sivistystäkin löytyy ja tekemistä jossa kokonaisuus toimii vain kun ymmärtävät kuinka kaikki tarvitaan jotta. Sanon nyt heitä mettalimiehiksi jotka tekevät ja kokoavat upeita lavasteita kiinnittävät vaijereita koko esityksen ajan mm. balateissa jotta katselijoilla olisi kuultavana / nähtävänä huikea spktaali kuten suuri sirkus esityksessä kansallisopperassa Nuo metallimiehet saavat huikeat abloodit joka kerta loppuunmyydyn esityksen jälkeen En tosiaan tiedä heidän varsinaista ammaatinimikettä mutta siitä olen varma että heidän kaltaiset osaavat kohdella muitakin asiallisen ystävälisesti tekeväthän työtään monien halveksimassa kansallisoopperassa jossa on kaikenikäisiä töissä tuskin olisivat päässeetkään jos heidän mielestään toiset on paskasakkia etenkin me jotka viihdymme korkeakulttuurin mahtavassa musikissa, esityksissä sekä samalla ostoksilla siellä olessamme tuemme suomalaista hyvinvointia ja terveyttä, viime vuonna mielenterveystyötä mm. Että sellaista " paskasakkia " olen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cioxpzcx

      Tämä " paskasakki " mm. hoitaa lapsenlapsiaan, omaisiaan vielä on työnsä ohella yms. yms. yms. Ei tarvitse kummoinen nimike olla julkisuudessa työtään tekevillä jotka ovat niin olevinaan ollakseen jotain että sivistyksestä ei ole tietoakaan kun brändäävät itseään säälittävällä ja älyttömällä tavalla. Hongkongiin pääsee nopeasti siellä jos yöelämältä julkisuudessa jotain olevilta jää aikaa huomaatte varmasti kuinka " paskasakki " vie lapsenlapsiaan kouluun hakee koulusta vie harrastuksiin yms. jotta omat vanhemmat voivat keskittyä uraansa kuten muissakin maissa. Suomessa on muodostunut kymmenessä vuodessa joku oma " älymystö " joka puhuu jatkuvasti halventavasti naisista ja ikääntyneistä Voin vain kuvitella minkälaisia he ovat hoitajina, lastensa vanhempina ja tulevina hoitoa itselleen vaativina potilaina / asiakkaina minäminäminä sukupolvi joiden äly on ämpärissä suoraan sanottuna. Onneksi olen kohdannut enimäkseen fiksuja ja asiallisia isoja poikia jotka minulle haluvat ostoksilla olessani antaa etumaisen paikan kassalla. Olen mielessäni ajattelut että menkää te vain ensiksi teitä odottaa lapset päiväkodissa ja koululaiset jotta ehditte tehdä ruokaa ja sitten harrastuksiin jne. Kiitos menkää te ensin minulla on aikaa odottaa, reippaksi itseään sanoavat myös paitsi milloin hosujia on alettu sanomaan reippaiksi....

    • ocixöö

      p,s nyt vasta huomasin että Brittiläinen komediasarja. pokka pitää. alkaa uusintana yleltä . Tämä on huumoria josta itse pidän vaikka ette halusi tietää. Rouvaa tarvitsee hänen omat läheisensä ja siksi ovat ärsyyntyneitä omasta riippuvuudestaa. Olen tämän ennenkin todennut että jokainen asuinalueensa tarvitsisi oman hyacinthin jotta asukkailla olisi silmäniloa ja viihtyvyyttä ympärillään ja etenkin tyylikkyytä jota hyacinth edustaa kenekään lapsen / nuoren ei tarvitsisi hävetä omia vanhempiaan jotka haluvat kuulostaa ja näyttää vielä 40v nuorii, siistii, coolii. Säälittävää tosiaan yhtä säälittäviä kun monetkin taajuudet typeryyttään lypsäsvät asuntovelkaisia, luottokortit tappiin asti ja pikavipit päälle faneikseen vaikka useat joutuvat turvautumaan " paskasakin " apuun ja hyväntahtoisuuteen.

    • Qpwojdfgfgffg

      Kaupassa joutuu kuuntelemään radioitten älämölöä typeristä aiheista kuten laskun maksusta,jonkun laulajaturhakkeen tai kähisijän sönkötystä ja hassua ylistystä. Hurahtaneet monikulttuuri unelmoijat pääsevät ääneen Ylen ja kaupallisilla kanavilla.
      Tv aamuohjelmat eivätkä uuutiset,ajankohtaiset ohj eivät käsitttele suomalaisten asioita joten en katso aivopesua. Enkä kuuntele puheradiota enää viime syksyn jälkeen kun kuulin somalin sönkötystä Syö paskaa ja kuole suomalainen tyylistä tekstiä.
      Tv uutisten yhteydessä SÄÄ tiedot ainoat luotettavat.
      Yle esittää valikoituja haastatteluja jotka vastaavat oikein viherpuna mölisijöiden agendan mukaan joka on: Ovet auki kaikille huijarieille ja islamisteille.Olette valkoista paskasakkia ja teidät tapetaan sukipuuttoon tuomalla kehitttymättömiä serkkuliitoista syntyneitä laumoja,vajaamiesten tasolla olevia ja muuten mieleltään häiriintyneitä afrikasta ja lähiidästä elämään loisina meidän rahoilla.

    • ozicxuo

      Minä jatkan tästä bittiläisestä komediasarjasta pokka pitää. vaikka huomasin kyllä että tähän joku oli halunnut tulla ilmaisemaan oman mielipiteensä. Säälittäviä ovat he kaikki kuten Hyacinthin läheiset jotka tarvitsevat hänen apuaan mutta selän takana puhuvat jatkuvasti pahaa paitsi onslow joka kyllä osaa sanoa suoraankin mitä mieltä milloinkin on Taisi tuossa äskeisessä kommentissa olla eräänlainen onslow . Etsin äsken mihin olen laittanut iltasanomista leikkaaamani lehtileikkeen otsikolla : hyacinthin tyylikoulu. Joskus olen sitä lainannut jutuissani täällä ja saanut tietää että jopa itseään älykkäänä pitävät ovat lukeneet sen kirjaimellisesti. Hyacinth on parhaimillaan kun jatkuvasti joku puhelinmyyjä soittaa hänelle ja hyacinth joutuu jatkuvasti vastamaan että väärä numero sekä pyyhkimään hienostuneella tavalla tyylikästä puhelintaan hienostuneella siivousliinalla Hyacinth joutui myös ilman omaa syytään seksuaalisen häirinnän kohteeksi josta selvisi kunnialla ja paljon muuta hauskaa kuin vähemmän hauskaa kuten että onslow ei ymmärrä laittaa paitaa päälle ja slipoverikin on vuosilukua 1970. yms.

    • ozxiocö

      Tiesin että en ole häittänyt iltasanomista leikkaamani Hyacinthin tyylikoulu opasta mihinkään. Päiväkahvilla. Tarjoile paremmista kahvikupeista vain kaupunginjohtajalle, pastorille ja muille rikkaille ja kuuluisuuksille.. Muista, että sohvan parhaille paikoille saavat istua vain edellä mainitut.
      Talo. On rahvaanomaista asua kerrostalossa tai rivitalossa. Osta oma talo jossa on tilaa uima-altaalle ja ponille.
      Suku. Jos sukua pitää hävetä, piilota se kun naapurit saapuvat pikavistille, laita sisar komeroon isä ullakolle ja vävy autotalliin.
      Harrastukset, Kuorolaulua, ladykerhoa, loistoristeilyjä sekä varo seurustelemasta kylähullujen kanssa. Unohda sauvakävely ja muu viuhtominen paitsi tietysti golf.
      Puutarhassa. Kun puutarhassa puuhastelet ja joudut tervehtimään naapuriasi, muista puhtaat hanskat.
      Osokset. Osta kallista,jätä ostokset hetkeksi pihalle naapurien katseltavaksi.
      Pukutuminen. Älä poistu kotoasi ilman hattua, hanskoja tai käsilaukkua. Muista tyylikkyys myös nukkuessasi. yöpuvun, myssyn ja liinavaatteiden on soinnuttava yhteen tapettien kanssa. Pue myös puolisosi . Loistava, Laadukas, Hauska ja tarkka Hyacinthin .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe