Pieni ihminen

Ymmärtämys

Minä niin mielessäni soisin näkeväni että joskus muotoseikkoihin ja pykäliin kohdistuva onanointi raatihuoneen pusikossa olisi Loviisan eduksi eikä haitaksi.

Ikävä kyllä aina ollut niin, että onanoija ei yleistä etua hae. Yhtyy pilkkuihin, mutta se on inhimillistä, sellainen pieni ihminen on.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gaytoverisi

      Lähes kristillistä anteeksiantoa pursuaa Ymmärtämys tekstissään. Nyt selvisi miksi vähän väliä torin puoleiset toisen kerroksen ikkunaverhot heiluu ja tärisee. Ilmeisesti läheisellä jalkakäytävälle lennähtäneet läikät eivät olekaan lokkien paskaa? On se onni että onanisti ei ole saanut aikaan edellisen lisäksi muuta saavutuksia eikä tulosta. Onanisti on tulitunnistettua arvojensa ja otsassa olevan vamman perusteella.

      Yes!!

      • risujenmies

        Älä saatana leiki jeesusta! Kyrvän syylä olet koko hupiukko!!!


      • nuolessyylääs

        Heh, heh. Heh, heh ..

        No mutta virkamies, oletko sekakäyttäjä? Ainakin juttusi tulee aitoina ja syvästä, hienoa hienoa! Oikea Timantti pääosan esittäjä Loviisan hallintonäytelmään ”Lov is a big warty asshole”.

        Hip hei huraa! Loistavaa!!!


    • Rakkaudestasehevonenkin

      Pitäisikö teidän mennä treffeille? Jos elämässä ei ole enää muuta, sehän voi olla rakkautta? Oikeasti, tällaiseen on apua saatavilla!

    • ihminenlaumaeläin

      ei ole normaalia asua ja olla aina yksin.

    • Hyhhyh

      Ojdå! Sfpee & Åboo pojkarna.

    • Meniköelämäohi

      Muotoseikoilla onanointi on säälittävää. Se myös tappaa monen ihmisen inspiraation lähteä politiikkaan. Miksi muotoseikkaonanoijat ovat poikkeuksetta vanhoja ihmisiä?

      • Sivustaseuraaja123

        Olen kyllä tässä asiassa jokseenkin eri mieltä. Luottamuselimet käyttävät julkista valtaa ja mielestäni on oikeus ja syytäkin vaatia, että ne toimivat lakien ja pykälien mukaan.
        Totta kai voi olla sitä mieltä, ettei ihan pienimpiin lipsahduksiin kannata tarttua. Mutta mihin sitten vedetään se raja? Jos pieni moka katsotaan läpi sormien niin kai nyt vähän isompikin menee siinä samalla. Yks kaks huomataan sitten, että on ihan villi länsi-meininki eikä millään lailla ole enää merkitystä.
        Tuskinpa nyt sitä sentään halutaan.


      • inspiroitunutnuori

        Ei elämä mennyt ohi, mutta muuten samaa mieltä ollaan. Kaupunginjohto ja hallitus ovat piilottaneet ja salanneet oleellista tietoa kunnan asukkailta asioiden tilasta esimerkiksi sataman ja Sahaniemen asioissa. Se, että ovat vanhoja ihmisiä, ei sille voida mitään, sillä sitä saadaan mitä tilataan. Kyllä jokaiselta, myös valtuustossa olevilta on loppunut motivaatio eikä muutenkaan siellä ”työpajoissa” ole syntynyt raamatullista inspiraatiota päätettäväksi tulevien asioiden puutteellisen ja hölmön valmistelun vuoksi. Vertaa Loviisan kaupungin strategia 2017–2020 valmistelu ja käsittely. Näyttää myös siltä, että sidosryhmät ja kaupungista riippuvaiset ovat tiukasti, syöpäkasvaimen tavoin hyökänneet kaupungin hillopurkin (verorahat) kimppuun. On todellista aikaihmisten yhteisonanointia.
        Eikä siinnä vielä kaikki inspiroitumisesta. Kyllä kaupungin ekstra pakkasruoka panee vanhat ihmiset onanisoimaan lämpimikseen. Joutuvat olemaan nyt kylmissä vanhoissa homeisissa taloissa kun kaupunki ei hanki palveluasumista yksityisiltä tuottajilta. Kuulemma Harmaakalliolle tulee leasingilla ruotsalaisille oma palvelutalo, hinta nousee valmiina 9,2 miljoonaan euroon? Onko totta, kyllä se toisen kerroksen raatihuoneen puiston puskaa kyttäävä voisi vastata.


    • Onionofficial

      Voi tokkiinsa risujenmiestä. Siinä varsinainen onionisti. Lieneekö kumahdus sipuliin pistänyt dominot lopullisesti sekaisin. Ja sillä onion!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe