Kankaanpään nuoriso hyppii silmille

Juupajuuhuhhuh

Ensinnäkin, miksi helvetissä ne mopoautot ja mopot kulkee lähemmäs 80km/h??? päätöntä rälläilyä ympäri kylää ja muiden vaarantamista. Kulkevat rehänä nortti huulessa ja tekevät ilkivaltaa kankaanpäässä. Heti uimahalliltakin tarvinnut repiä ja heittää muovi/puuaidan osia ympäri parkkipaikkaa. Kankaanpäässä muutenkin päihdeaineet kuulemma kiertävät hyvää tahtia. Vituttaa tämmönen. Tänäänkin mopokloppi kiilasi eteen, jumalauta.

15

1072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiseoleoikeastihienoa

      Joo. Liikenteessä silmille hyppimistä havaittu kyllä. Viikko sitten perjantaina muistaakseni, kuitenkin tässä joku päivä, tarroilla varustettu punainen traktori, muistaakseni ehkä valmet 604 tai vastaavan näköinen, taisi olla ilman konepeittoa..? ja joku pikkupoika ajamassa. Päällä takki jossa myös jotain mainostekstejä, olisko ollu joku kaivinkonemerkki team, ehkä Takeuchi Team teksti. Kello oli jotain puoltapäivää tai maksimissaan kolmea. Oli vissiin koulut juuri loppunut ja autoja paljon liikenteessä.

      Ajoi keskuskatua pitkin kohti halpahallia. Hyvä että kaistallaan pysyi. Tai siis, ei pysynyt.

      Traktorin takana jono autoja. Jonon ohittaa oikealta puolelta mopo. Mopo koittaa päästä traktorista ohi. Traktori pujottelee ja koittaa estää mopon ohituksen. Mopo koittaa ohittaa vasemmalta puolelta, traktori kiilaa mopoa vastaantulijoiden kaistalle. Vastaantulijat eivät heitä haittaa, mopo ja traktori ajavat rinnakkain, mopo keskellä vastaantulijoiden kaistaa pitkän matkaa. Noin viisi vastaantulevaa autoa joutui väistämään näitä idiootteja pois kaistaltaan.

      Ihme pelleilyä. Ymmärtäisivät edes liikenteessä käyttäytyä.

      Toivottavasti joku tunnistaa kuvauksen traktorikuljettajan ja kysyy häneltä, onko muistanut viimeaikoina noudattaa liikennesääntöjä. Mopoilijakaa eisen puoleen osannut sääntöjä. Taisi pari muutakin mopoilijaa siinä tilanteessa olla ja kaahata, en tarkemmin muista.

      Ja jos haluaa vaikka mopoilla keulia, tekisi sen jossain muualla kun keskellä keskustaa eikä varsinkaan keskellä päivää.

      • Vitunpaskajauhajat

        Vittuako sää tää mun sekätakana jauhat paskaa saatana tu sitte sanoo ku käännyin st1:lle ni olisit saatana tullu päin naamaa sanoo ja minä en kiilannut vaan hän ohitti jolloin vastuu on hänellä jos löytyy munaa ni tu saatana saatana sanoo ku näät valmetin


      • Kuorma-autoilija73

        Äläpä räkytä. Opettele liikennesäännöt ja noudata niitä sekä opettele hallitsemaan rattoriasi.
        Mopoilijoille samat sanat.

        Tilannetta en nähnyt mutta uskon näin tapahtuneen. Olen itsekin vastaavaa ollut näkemässä.


      • Takanatulija
        Vitunpaskajauhajat kirjoitti:

        Vittuako sää tää mun sekätakana jauhat paskaa saatana tu sitte sanoo ku käännyin st1:lle ni olisit saatana tullu päin naamaa sanoo ja minä en kiilannut vaan hän ohitti jolloin vastuu on hänellä jos löytyy munaa ni tu saatana saatana sanoo ku näät valmetin

        Jaa nyt se päätekijä sitten löytyi.
        Että ihan viaton olet ja maltillisesti ajoit niin kuin kuuluukin? Niinpä niin.
        Ei ole minun tehtäväni seurata minne menet. Itse ajoin jonossa takanasi ja käännyin hamsterin pihaan, ei tietoa miten matkanne siitä eteenpäin jatkui.

        Toivottavasti isäsi laittaa sinut traktorinkäyttökieltoon sopivaksi ajaksi. Ja toivottavasti kantelet myös niistä mopoilijoista heidän isilleen jotta osaavat myös ryhtyä toimiin.


    • pallmall400

      Kyllä on jumalauta kankaanpääläisillä tylsää, ei voi muuta sanoo. kytätä muiden tekemisiä päivästä toiseen.. naurettavaa.

      • vetäkääpäähänne

        vitun kukkahattuhomot


    • dööpijonne

      Ehkä mopot kulkee sen 80km/h , koska kun ne tulee tehtaalta espanjasta ja italiasta niin ne menee sen 80km/h ja kun ne tulee suomeen niin ne kuristetaan ja samalla koko mopo ja moottori kärsii. Ja kotikonstein niitä saa viritettyä.

    • Polkupyöräilijä

      Taas tuli nähtyä asiatonta liikennekäyttäytymistä mopoilijoilta. Keulimista myllymäessä, keuli melkein vastaantulijaa päin.

      Välillä mopoilijat ajoivat 15km/h, välillä 60km/h. Rajoitus kuitenkin 40. Pujottelivat, eivät pysyneet kaistallaan. Välillä ajoivat pientareella, välillä keskellä tietä. Ajoivat kolme rinnakkain. Melkein kaatuivat useamman kerran kun niin pujottelivat ja törmäilivät toisiinsa. Potkivat toisiaan kun ajoivat rinnakkain.

      Joutui siinä joku autoilija tööttäilemäänkin.

      • virka.valta

        Ei siellä K:päässä poliiseja ole? Niiden tehtäviin kuuluu myös tälläiset asiat.


    • Oskho

      Myllymäessä keulii joku päivittäin.

    • Kyllästynyttähän

      Eipä ne mopoilijat osaa ajatella yhtään muutakun itteään, mopoautoilla mennään vähän väliä rintarinnan ja vastaan tulevat joutuu väistämään! Valitettavasti kaikkialla ei ole edes kävelyteitä ja joutuu pienetkin lapset siis kävelemään autoteillä niiden joukossa! Luulisi vähä olevan järkeä päässä.

    • Bussiakka75

      ..siis mää ole ammattiajokuljettaja.. mitä te jaksatte meuhkata mukuloista? Koittakaa te käyttäytyä fiksusti, esimerkkiä näyttäen maltillisesti käyttäytyen. Raivo ja kiukku ei kuulu liikenteeseen varsinkaan kun muina kuskeina on nuoria. Muksut vaarantaa suurimmassa osin yleensä vain itsensä; joissakin onnettomissa tapauksissa muitakin, mutta eivät kyllä yhtään sen enempää kuin täysikasvuiset Bempuilla, Audeilla ja Mersuilla ajavat maanteiden sankarit. Heihin vaan kiinnitetään enemmän huomiota. Lakatkaa tollanen nipottaminen ja kasvakaa!

    • mopojaperkele

      Se on sun henkilökohtainen voi voi

    • MyösAutoilija

      Juu..ei pitäis lähtee yleistään. On niitä fiksustikin käyttäytyviä nuoria liikenteessä. Ja juu,osaa nuoret kyllä koheltaa ja järki pitäis olla päässä, KAIKILLA MEILLÄ...miettikääs omaaki nuoruuttanne.. ;) se joka on synnitön ja puhdas pulmunen nostaa käden ylös. Mielestäni autokoulun täytyisi pidentää mopojen,mautojen,traktorien ym.oppi/ajotunteja saman pituiseksi kuin ajokortillakin. Kyllähän liikenteessä kuuluu käyttäytyä ja huomioida muutkin,mutta raivoaminen ja haukkuminen ei asiaa paranna yhtään..päin vastoin. Ja jos noin harmittaa niin kannattaisiko ilmoittaa poliisille tai nuorten vanhemmille(rekisterikilpi varmaan löytyy kaikilta). On niitä paljon aikuisiakin jotka ajavat kuin maantien omistajat ja parkkiin on päästävä ovien eteen(jopa inva paikoille!). Eniten minun kohdalle on sattunut törkeitä aikuisia liikenteessä: ..Lapset ilman turvavöitä(tämä on erittäin yleistä), ajetaan jopa ympyrässä vastaan!!, ohitellaan maantiellä vaarallisissa kohdissa törkeillä nopeuksilla(siinä vaarannetaan oma ja muidenkin henki), ei ole joustavaa kulkua liikenteessä, vilkkuja ei voi käyttää, jalankulkijoita väistetään se minimi tai ei ollenkaan, ja sitte raivostuttaa tämä "sosiaaliparkkeeraaminen"...pakko runnoo ihan kylkeen!!!! Vaikka kuinka itse ajais kauaksi niin AINA on joku kyljessä melkein kiinni. Eikä osuta siihen ruutuun. Autoista poistutaan niinkuin ladon ovista..eikä huomioida viereistä autoa..johon toisen ovi kopahtaa(eikä kuski edes piittaa), Ja sitte ajetaan melkein takapuskurissa kiinni. Ympyrästä poistuessa ei voida vilkuttaa. Tai sitten ensin painetaan sitä jarrua ja sitten vilkku. Hälytysajoneuvolle jolla vilkut päällä..ei voida antaa tietä sitten millään. Ajetaan epätasaista vauhtia suoralla varsinkin, risteyksissä ei anneta tilaa, RÄPELLETÄÄN SITÄ KÄNNYKKÄÄ JA PUHUTAAN PUHELIMEEN eikä keskitytä liikenteeseen. Ja kaikkea muuta :) Että kyllä nuo mopopojat on vielä pikkujuttu ;)

    • Tulevaisuushukassa

      ..jos tuo mainittu traktori-mopo -esimerkki keskuskadun rallista oli mielestäsi laimea ja ohitettavissa päänsilityksellä, niin kehottaisin käydä pe ja la -iltaisin seuraamassa menoa ja nokitusta kyseisten kakaroiden kesken ihan oikeassa liikenteessä. hommahan on nyt vaan niin, että ne traktorit kuuluu pas*apellolle eikä alikehittyneiden rallivehkeiksi ihmisten sekaan; samoin, kuin kyseisille pennuille ei muutenkaan moottoreita liikennekäyttöön tarvita - päivittäiset läheltäpiti-tilanteet yksinkertaisen ymmärryksen puuttuessa todistavat sen.
      se, ettei ketään ole vielä tapettu, on silkka ihme ja ajan kysymys!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe